Találatok a következő kifejezésre: Minden teszt ha (358 db)

Rosszat teszek, ha egy vékony párnát teszek hathósom feje alá? Hason alszik. Eddig peluson aludt, de mindig összegyűri.

Legjobb válasz: Az én kislányom feje alatt is van egy kispárna, de szinte csak olyan vékony, mint a pelus. Ha éppen mosásban van, akkor pelust teszek és az ágy rácsai és a matrac közé benyomom a széleit, így nem gyûri össze.

Az én kislányom feje alatt is van egy kispárna, de szinte csak olyan vékony, mint a pelus. Ha éppen mosásban van, akkor pelust teszek és az ágy rácsai és a matrac közé benyomom a széleit, így nem gyûri össze.
Én vágtam egy kiságy szélességû pelenka anyagot és kikötöttem a négy sarkát a kiságy rácsaihoz. Így nem gyûri, és van a feje alatt. Na meg mellette az alvós nyuszi és a keze a szájában:) Így kerek...
Nekem a védönõ kikapta a feje alol, azt mondta elég a pelus.A lányom is összegyüri és mondtam a védönönek.Édesen-kedvesen és akkor mi van?Áll.arért van melette mert ö aval akar aludni, az arcához teszi és ez elkiséri évekig.Én inkább attol félek nehogy felnött koráig kisérje.40 éves sogornöm még mindig aval alszik, na jó semmi közöm, johogy nem cumizik!
A kérdező hozzászólása: anyu kiszedte alóla, hagyom akkor, pelcsi marad;) köszike nektek!

Rosszat teszek, ha nem viszem a babámat sétálni, csak 2x-3x egy héten? Szellőztetve van minden nap.

Legjobb válasz: Attól is függ, hol laksz. Ha budapesti vagy, vagy egyéb nagyvárosi, ahol azért valljuk be nem valami jó levegõ van, akkor egyáltalán nem teszel rosszat. Ha nincs ilyen gond, akkor viszont szerintem kicsit keveset vagytok kinn. Én naponta kiviszem a lányomat, gyakorlatilag születése óta minden nap órákat vagyunk levegõn (most 6 hónapos) és mindketten élvezzük, úgy érzem, jót is tesz neki is, nekem is. Ha a környékünkön sétálunk, akkor mindig ismerõs mamákba-babákba botlunk, így elég vidám, de leginkább anyuéknál vagyunk a tanyán, pacitársaságban. El se tudom képzelni, hogy ne nemjünk minden nap valamerre, de én ilyen vagyok, nem tudok megülni nyugton a fenekemen. A te körülményeidet nem ismerem, így nem mondhatom, hogy rosszat teszel... Tulajdonképpen te tudod a legjobban, mi a jó nektek. Én többet kivinném a babát, de ezt neked kell eldönteni.

Kedves utcsó válaszoló! Örülök, hogy te is a szuperanyukák közé tartozol.Nagyon gratulálok, én nem tarozom oda...ez van(ironikus a hozzászólásom stílusa).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 3 hónapos lesz a héten:)
Attól is függ, hol laksz. Ha budapesti vagy, vagy egyéb nagyvárosi, ahol azért valljuk be nem valami jó levegõ van, akkor egyáltalán nem teszel rosszat. Ha nincs ilyen gond, akkor viszont szerintem kicsit keveset vagytok kinn. Én naponta kiviszem a lányomat, gyakorlatilag születése óta minden nap órákat vagyunk levegõn (most 6 hónapos) és mindketten élvezzük, úgy érzem, jót is tesz neki is, nekem is. Ha a környékünkön sétálunk, akkor mindig ismerõs mamákba-babákba botlunk, így elég vidám, de leginkább anyuéknál vagyunk a tanyán, pacitársaságban. El se tudom képzelni, hogy ne nemjünk minden nap valamerre, de én ilyen vagyok, nem tudok megülni nyugton a fenekemen. A te körülményeidet nem ismerem, így nem mondhatom, hogy rosszat teszel... Tulajdonképpen te tudod a legjobban, mi a jó nektek. Én többet kivinném a babát, de ezt neked kell eldönteni.
Szia Én külföldön élek 1 pici hegyi faluban. Állandóan esik vagy havazik, és nincs járda. Az úton pedig 1autó is alig fér el. Babuci hasfájós még mindig, 7hós lesz hétvégén, és semmi segítségem nincs.Mi is csak 2x 3x tudunk kimenni 1héten. Olyankor nem fõzök ebédet.Mert itt valaki kedvesen megjegyezte hogy "nincs idõd?". Hát igen van olyan hogy vlkinek nincs rá ideje. (szoptatás közben netezek amúgy ha ez szúrná a szemét vlmi rosszmájú maminak)
Én sem viszem ki a kisfiamat, ha esik sz esõ, vagy nagyon fúj a szél!Szerintem nem baj!Ha szellõztetsz rá, jobb mintha az esõben áznátok.Ha meg jóidõ van, gondolom úgyis kimentek.
mi minden nap megyünk, viszek esõvédõt, ami a nagy szél ellen is jó, bár úgy nem éri vmi sok friss levegõ, de amint szélvédett helyen vagyunk, leveszem a védõt. de semmi kárt nem teszel benne, ha nem viszed ki. Mi azért megyünk, mert az én gyrekem hisztis, ha pár napig nem viszem ki, jobban alszik éjjel is, ha voltunk a levegõn.
Szerintem sem teszel rosszat! Mi sem megyünk minden nap. Nekem ebben a hülye idõben nincs kedvem kimozdulni, fõleg ilyen tornádóban.
Miért tennél rosszat? Ilyen idõben nem minden nap lehet kimenni. Nálunk pl egy hete orkán szél van, nem fogom kivinni. Ha az idõ engedi, menjetek, ha nem, marad a szellõztetés. (vagy ha van erkély, udvar, kicsit szélvédett helyen levegõzés)
Mennyi idõs a babád? Én mondjuk el nem tudnám képzelni, hogy ne sétáljak délelõtt. Lassan 9 hónapos, és csak akkor nem mentünk le, amikor nagyon szakadt. De ma is lementünk. Azért a szellõztetés nem ugyanaz, és kell a friss levegõ neki is és neked is.
És miért nem viszed? Talán nincs rá idõd? Szerintem minnél többet vagytok kinnt a friss levegõn annál jobb. És neked is jót tesz egy kis séta. Szóval sétára fel:) )
A kérdező hozzászólása: És Miskolcon lakunk.
A kérdező hozzászólása: :) Merrefelé laktok? Mi Kiliánban :) Mennyi idõs a babád?
Én sem viszem ki minden nap! Azért marha nagy szélben, esõben, párás idõben. Semmi baja sem lesz. Ja, és az idõ, igen nekem sincs semmi segítsgem, nem értem hogy van egyes anyukáknak napi másfél 2 órájuk sétálni. Persze kell a friss levegõd, a hideg nem számít abban én is kiviszem, de az elõbb felsorolt idõben nem.
Nem teszel rosszat. Te látod, érzed, mit szeret a babád, mennyire igényli a sétákat. Ha kevésnek érzed, még mindig viheted pl. a szüleidhez, anyósodékhoz, testvéredhez, barátnõdhöz, játszóházba, bevásárolni, stb. Az is program, és akkor is lehettek friss levegõn. Az én babám kb. 40 percet bír a babakocsiban, aludni nem hajlandó benne. Amikor jó idõk voltak, minden nap mentünk, max. kivettem a kocsiból, és cipeltem, meg közben toltam a babakocsit, vagy leültem vele a játszótérre, és nézte a gyerekeket. Ez ebben az idõben lehetetlen feladat számomra, így inkább itthon vagyunk. Amikor nem esik, "csak" hideg van, akkor megyek vele, volt olyan is, hogy kézben vittem, a babakocsit itthon hagytam.
Kedves 14.34-es válaszoló, én meg azt nem értem, hogy miért nincs mindenkinek 2 órája sétálni. Mondjuk, ha netezni van idõd, akkor sétálni is, szerintem. Én ma kivittem szánkózni a 6 hónapos lányomat, amúgy rend van itthon, fõztem, almáslepényt sütöttem, havat lapátoltam (kertesben lakunk) kimostam 3 adagot, énekeltem-gitároztam a lányomnak, most meg itt netezek, mert a picur szopi közben bealudt. Szerintem minden csak szervezés kérdése. Bocsi az offért, de irritál, amikor ilyesmiket ír valaki.
Mi is miskolciak vagyunk. Ma nem vittem le, mert szakad a hóóóó:-D Egyébként ha szereti a babád a babakocsit, vidd le minél többször, jó az a kis friss levegõ...

Miért negatív a teszt, ha tünetek vannak? Émelygés, éhségérzet, s a mai naptól pedig fáj a baloldalt a petefészkem is, elég kellemetlenül, vizes folyásom is van, pedig mielőtt megszokott jönni, mindig teljesen száraz voltam.

Legjobb válasz: Lehet, hogy korán csináltál tesztet. Nekem az elmaradt menstruáció 3.napján sem mutatta még ki. De -nem elkeserítésképpen- én mikor egy évig próbálkoztunk, mindíg ilyeneket éreztem, de semmi. Aztán egy év után, amikor nem éreztem semmit, akkor lettem terhes, és nekem csak a 7. hét körül jelentkeztek a tünetek, és azt is mondják, hogy azelõtt még nem is nagyon lehetnek. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes, csak az ember szívesen belegondol mindent, mert annyira szeretné. Ha már vagy 7 hetes, akkor menj dokihoz, nem mindenkinek mutatja ki a teszt, ha még nem, akkor tesztelj késõbb.

Lehet, hogy korán csináltál tesztet. Nekem az elmaradt menstruáció 3.napján sem mutatta még ki. De -nem elkeserítésképpen- én mikor egy évig próbálkoztunk, mindíg ilyeneket éreztem, de semmi. Aztán egy év után, amikor nem éreztem semmit, akkor lettem terhes, és nekem csak a 7. hét körül jelentkeztek a tünetek, és azt is mondják, hogy azelõtt még nem is nagyon lehetnek. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes, csak az ember szívesen belegondol mindent, mert annyira szeretné. Ha már vagy 7 hetes, akkor menj dokihoz, nem mindenkinek mutatja ki a teszt, ha még nem, akkor tesztelj késõbb.
Késik már? Mert ha még nem, akkor ne csodálkozz, hogy még negatív a teszt.
A tesztek is tévedhetnek sajnos, csinálj még esetleg másik fajtából, és az eredménytõl függetlenül, ha maradnak a tünetek, menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt. Az igazság az, hogy még nem késik, csak hát azt olvastam, hogy a tüneteket a HCG hormon okozza, ezért gondoltam úgy, hogy tünetek vannak, akkor már biztos mutatná a teszt is. Várok még akkor pár napot, s ha késik, akkor tesztlek.
ha babás vagy akkor az ilyen tüneteket tényleg a hcg okozza.de ha nem vagy terhes akkor bármitõl lehetbnek ilyen tüneteid.ezek önmagában nem terhes tünetek.majd ha késik és továbbra is vannak tüneteid akkor tesztelj megint.

Hozzátáplálás! Most akkor rosszul teszem, ha minden főzelékébe krumplit teszek? És mi a helyzet a babakeksszel? Többi lent.

Olvasom már több helyen, hogy a nitráttartalom miatt a földben termő zöldségeket heti 1-2 alkalomnál többször ne adjunk. Akkor mit adjak, hiszen eddig csak krumplit, répát, céklát és sütőtököt ehet, és mindegyikbe teszek krumplit sűrítésnek...Meg pl. céklafőzeléket csináltam, de akkor azt már másnap nem adhatom neki?? A másik ellentmondás, hogy adjunk-e kekszet vagy sem? Valahol 8 hónapost írnak, a védőnő meg már mondta hogy kezdjem el adni naponta, már eszi is gyümölccsel. 6 és fél hónapos.

Legjobb válasz: Liszttel habard be. Már a legújabb ajánlások 4 hónapos kortól ajánlják.

Liszttel habard be. Már a legújabb ajánlások 4 hónapos kortól ajánlják.
elõzõ, most olvastam csak a hozzászólásodat. így kell fõzni ahogy csinálod, de mielõtt leturmixolod ki kell venni a fõzõvízbõl, nem azzal beletenni ;) szóval akkor ezért... :) ha kuktában csinálod akkor annyira hamar megpuhul a zöldég, hogy fel se kell darabolni, csak villával kiveszed és turmixolhatod, meglátod így tényleg pont jó állagú lesz!
Minket sem eloírás szerint neveltek. Ez ezt ír, az meg azt. Máshol meg a sok zoldég és gyumolcs a meno. Tedd ugy, ahogy te gondolog, ne szorol szora kovesd a dolgokat, te ismered a gyerekedet. 1 éves kislány anyukáj
A kérdező hozzászólása: Ezt a neten olvastam, meg én se piacon veszem a zöldséget, tehát akárhonnan származhat. Én fõzni szoktam neki a dolgokat, kuktában pár percig, és így inkább hígak lesnek, mindig krumplival fõzöm. Akkor nem aggódom.
Ez a krumpli dolog úgy van, hogy "új" krumplival kell vigyázni, az "ó" krumpli mehet nyugodtan. Mert abból elbomlik egy idõ után a nitrát tartalom, legalábbis kevesebb lesz benne idõvel. Nekem tápit is kap a babám, így mire mi oda jutunk, hogy sûríteni kell, én tápszerrel is fogok. :)
Szinte mindent krumplival ajánlanak sûríteni...lehet ahol laksz ott magasabb a nitrát tartalom, és ezért nem ajánlják.
Még nem hallottam errõl a nitrát dologról. Szerencsére! Mert legalább nem zavarodtam bele a hozzátáplálásba. A sütõtököt miért kell sûríteni?? Én amikor megsütöm, inkább higítanom kell...a répát is. Na mindegy. Evés végén a kezébe adok egy babakekszet és elmajszolgatja-én így szoktam.
A kérdező hozzászólása: Hát írják sok helyen, fõleg a répára, de a céklára és a krumplira is. Megpróbálom a rizst is. Amúgy a céklát imádta tegnap, ezért sem akarnám kidobni, mert maradt még mára is.
Én nemcsak krumplival, hanem rizzsel és tésztával is sûritek.A te picurkád is kaphatja már ezeket.A legújabb ajánlások szerint pedig 6-8 hónap között kell bevezetni a glutént, tehát a kekszet is lehet nyugodtan.Van aki szerint már 4-5 hónapos korban be lehet vezetni.Errõl a nitrát dologról nem hallottam még egyébként...
A kérdező hozzászólása: Igazából nem jól fogalmaztam, mert nem sûrítés céljából rakom a krumplit, csak hogy ne legyen olyan tömény mondjuk a répa íz, meg hogy laktatóbb legyen...de lehet hogy hülyeség, igazatok van. Ma a sütõtököt csak simán adtam neki. A rizst is megpróbálom már, husit is szokott már kétnaponta kapni.
Nem!Valószínû, hogy a terhesség nagyon elején jársz....
Ovulációt teszteltél vele? Igen, akkor már negatívnak számít.

Mikortól számít negatívnak az ovulációs teszt? Ha már nem látszik a másik csík, vagy már akkor is, ha halványabb egy árnyalattal, mint a kontrollcsík?

Szerda éjjel voltunk együtt a párommal és csütörtökön volt pozitív az ovu teszt.Mára(péntekre) halványabb a második csík,mint a kontrollcsík.Úgy tudom,hogy az első negatív napon van a pete kilökődése.Sajnos mivel nincs itthon a párom,nem tudtunk többet próbálkozni.Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha már halványabb, akkor negatív, csak az azonos erõsségû, vagy erõsebb (mint a kontrollcsík) a pozitív.

Ha már halványabb, akkor negatív, csak az azonos erõsségû, vagy erõsebb (mint a kontrollcsík) a pozitív.
Elvileg a spermium a méhen belül 3-5 napig is életképes. Ebbõl kifolyólag szerintem van esélyetek! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem igazatok van!Bár mondjuk azt még mindig nem értem, hogy miért van, hogy bár a 2.csík halványabb, de de még mindig erõs, pedig már vasárnap van.Néha halvényodik egy kicsit, de utána megint nagyon erõs lesz.Nem volt még ilyen, pedig 3-rom hónapja tesztelgetek!

Mit adtok a párotoknak "hófordulóra"? Én minden hónapra kapok egy szál rózsát a páromtól (most/"még csak" 9 hónaposak vagyunk), de én eddig csak fél évre adtam neki ajándékot. Rosszul teszem? Nekem is kéne minden hónapban? Ha igen, mit?

18/l vagyok, a párom 25/f

Legjobb válasz: Szerintem nem kell minden hónapfordulóra, nincs is akkora jelentõsége, meg majd rosszul fog esni amikor elõszür elfelejti. mert elõbb-utóbb el fogja.

Szerintem nem kell minden hónapfordulóra, nincs is akkora jelentõsége, meg majd rosszul fog esni amikor elõszür elfelejti. mert elõbb-utóbb el fogja.
RÉgen tizenévesen én is ilyen voltam. :) Már nem szoktunk a párommal.Ajándékozunk ha van mibõl, és tudjuk, h a másik szeretné azt a vmit. Mi telefont, ruhát, parfümöt ilyesmit szoktunk ajándékozni. De ha ezt minden hónapban akarod, akkor az elég költséges. :) Playboy elõfizu, finom cigi v szivar, a kedvenc itala, focijegy, koncertjegy. De egyik se rózsa árba van :D Inkább vegyél egy szép fehérnemût, meg egy vörös szaténlepedõt, és lepd meg egy olyan éjszakával amit nem felejt el. :)
egyet értek.:)
A kérdező hozzászólása: igen, én nem is várom el tõle ezt a havi ajándékozást. szóval köszi, hogy megnyugtattál:)
Táp bírja a plusz kártyát?
Én nem tudom nem értek hozzá nagyon (akkor minek is írtam???) Nem lehet ha a videókártyába dugnád a monitort jó lenne?
pucold le az integrálton kívül az összes vga driverjét, és úgy tedd bele.
Üdv, Lehet hogy PCIE verzió kompatibilitási probléma van. PCIE bõl van 1.0 1.1 és 2.0. Javaslom tekintsd meg az alaplap gyártó weboldalán mit támogat, szerencsés esetben az illeszkedés mellett van kisbetûvel odaírva hogy PCIE 1, 2. Továbbá ha szüksége van plusz tápra akkor azt is csatlakoztatni kell!

A simsonomat a sztenderen be teszem egyesbe ugye ha meg hajtom a kezemmel a hátsó kereket forog benne minden, de ha be huzom a kuplungot akkor is? Miért van ez? Mnem kapcsol szét?

Legjobb válasz: A kuplung a motor és a sebváltó között van, ha behúzott kuplunggal sebességben forgatod a hátsó kereket, akkor az egész váltót meghajtod.

A kuplung a motor és a sebváltó között van, ha behúzott kuplunggal sebességben forgatod a hátsó kereket, akkor az egész váltót meghajtod.
Ha hideg van akkor az olaj is megfoghatja a kuplungot míg hideg és azért megy akkor ha üresbe is rakod.

Gabriel teszt: ha a tesztcsík ugyanolyan piros, mint a kontrollcsík, akkor terhes vagyok?

A betegtájékoztatót nem tudom értelmezni, azért kérdezem.

Legjobb válasz: A terhes tesztnél akkor is pozi az eredmény, ha a két csík nem egyforma erõs.Ha ott a második csík is, akkor bizony baba!! Gratulállok! :-))

A terhes tesztnél akkor is pozi az eredmény, ha a két csík nem egyforma erõs.Ha ott a második csík is, akkor bizony baba!! Gratulállok! :-))
gratulálok, kismama vagy?Teszel fel képet:-)))
Gratulálok kismama, bizony ott van egy kis élet a szíved alatt! Még, ha halványan látszana is babás lennél! :) Boldog babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nagyon kedvesek vagytok! Alig tudom elhinni, az elsõ babára 4 évig vártunk. Most 14 hónapos a babám. Köszönöm szépen mégegyszer!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!