Találatok a következő kifejezésre: Minden terhesség jelentkezik (13 db)

A mellfeszülés, vagy nagyobbodás, mint terhességi tünet kb mikor jelentkezik? És mindkét mellnél, vagy csak az egyiknél?

Legjobb válasz: Egyénenként változó. Ha itt olvasgatsz, van akinek van, és olyan is van, hogy valakinek nem jellemzõ tünet. Szerintem a terhességi tünet kb. a nem várt mensi körül jelentkezik, ahogy a HCG szint megnõ a szervezetben. Én kb. a nem várt után 1 héttel érzetem elõször a tüneteket.

Egyénenként változó. Ha itt olvasgatsz, van akinek van, és olyan is van, hogy valakinek nem jellemzõ tünet. Szerintem a terhességi tünet kb. a nem várt mensi körül jelentkezik, ahogy a HCG szint megnõ a szervezetben. Én kb. a nem várt után 1 héttel érzetem elõször a tüneteket.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm szépen a válaszodat!

Lehet- e hogy valaki annyira bebeszéli magának a terhességet, hogy minden tünete jelentkezik?

Tuti hogy nem vagyok terhes mert a teszt is neeegatív lett, és a n?gyógy?szom is meger?sített ebben...de ezek szereint van olyan hogy minden terhességi tünetet érzek magamon...beleértve azt is hogy a mellbimbóm körüli udvar színe lilásra változott? Van ilyen hogy ennyire beképzeli valaki a terhességet?

Legjobb válasz: Igen, van. Vagy állhat más is a háttérben. Voltam így mint te. De aztán elmúlt. Mai napig nem tudom mi volt. Mikor kell megjönnie? A nõgyógyász nem sokat tud mondani 5. hét elõtt. Szóval kiegészíthetnéd a kérdésed a körülményekkel, mikor kellett volna megjönnie, mikor voltál dokinál stb..

Igen, van. Vagy állhat más is a háttérben. Voltam így mint te. De aztán elmúlt. Mai napig nem tudom mi volt. Mikor kell megjönnie? A nõgyógyász nem sokat tud mondani 5. hét elõtt. Szóval kiegészíthetnéd a kérdésed a körülményekkel, mikor kellett volna megjönnie, mikor voltál dokinál stb..
A kérdező hozzászólása: 2hónapja voltam dokinál akkor mondta a doki..és meg is jött azóta mindig! De hogy ennyire beképzeli valaki?? Már bele vagyok betegedve!
Én is csináltam ezt hogy nézegettem a mellem és már gyanús meg ilyenek. Viszont ha van egy tünet, és mégis megjön a következõ hónapban mr nem fogod figyelembe venni. Régóta próbálkozol? Ne idegeld magad rajta :) Most hol tartasz hogy ilyen tüneteket produkálsz? Amúgy nekem szerintem mindig lilás volt a cicim. Csak mikor elkezdtünk próbálkozni, akkor azt hittem, hogy most elõször :D Mindent bele, összejön az a babó, lehet pont akkor amikor nincs is tünet. Nem tudom most hol tartasz, de bármikor bejöhet a baba, hiszen egészséges nõ vagy gondolom! Szóval jelszó: hipertermékenyek vagyunk ! :)
Lehetséges. Velem pont most van ez, de nekem meg sem jön, viszont 3 teszt negatív lett, és az orvos is megerõsítette, hogy nem vagyok terhes.
Szia csajszi! Nálam is volt ilyen, de annyira, hogy még hánytam is.Szét akart durranni a cicim, no meg ilyesmi.Persze csak egy enyhe gyomorrontás és a mensi megjöttével elmúltak a terhes tüneteim.Aztán azt mondtam, hogy elég volt és nem próbálkozok vele tovább majd késõbb, másra koncentráltam, elkezdtem fogamzásgátlót szedni és néhány hét múlva újabb terhes ünetek következtek.Csak azért sem fogalakoztam vele, hiszen én gyógyszert szedek.Amikor elmaradt a mensim sõt 2 hetet késet csináltam egy tesztet és 2 csíkos lett.El sem akartam hinni.Elmentem a dokihoz és igen 6 hetes volt már a babóca. Szóval néha olyankor jön amikor egyáltalán nem is gondolnád:) Egy 4 éves kislány anyukája!:D:D

Minden terhesség esetén jelentkezik barnás váladék, vagy ez változó? !

Legjobb válasz: Ez változó. nekem volt akkor mikor meg kellett volna jönnie. egyéntõl függ.

Ez változó. nekem volt akkor mikor meg kellett volna jönnie. egyéntõl függ.
Én már többször voltam terhes, most is az vagyok, de még egyszer sem tapasztaltam ilyet. Mármint ilyen barnás váladékozást. De úgy tudom az sem baj ha valakinél jelentkezik.
Szia! Nem minden esetben jelentkezik nálam egyszer se volt.
Nálam sem volt. Teljesen egyéni.Azért a dolinak említsd med.
Az elõzõ két babámnál nem volt, most a harmadiknál pedig van.
Nekem volt, pedig a teszt még ki sem mutatta, hogy ott a baba. :) )
Szia! Az elsõ terhességemnél nem volt, a másodiknál a mensi elõtt 1 héttel volt 2 napig tartó barna váladék de az is nagyon csekély mértékû.

A terhességben lévö puffadás hányadik héten jelentkezik és pontossan hol is fuffad a has? . Ha felpuffad akkor az vissza esik normál alakba vagy mindig puffadt lessz?

Legjobb válasz: Nekem úgy jelentkezett, hogy menszesz elõtt mindig felpuffadok, aztán a vérzés alatt szabályosan mintha leeresztett volna bennem egy lufi, lelappadtam. Nos, most, hogy babát várok, nem lappadtam le, hanem a beleim továbbra is puffadtak maradtak, úgy nézek ki, mintha felszedtem volna pár kilót, pedig a mérleg szerint egy dekát se. Késõbb, amikor a baba már jó nagy, akkor az fog puffadni, nem a beleid, mert azoknak nem sok hely marad a pocakodban. :-) Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, a puffadás nem terhességi tünet, fõleg nem a vérzés elõtt. Erre ne építs, akár babát szeretnél, akár félsz egy nemkívánt terhességtõl.

Nekem úgy jelentkezett, hogy menszesz elõtt mindig felpuffadok, aztán a vérzés alatt szabályosan mintha leeresztett volna bennem egy lufi, lelappadtam. Nos, most, hogy babát várok, nem lappadtam le, hanem a beleim továbbra is puffadtak maradtak, úgy nézek ki, mintha felszedtem volna pár kilót, pedig a mérleg szerint egy dekát se. Késõbb, amikor a baba már jó nagy, akkor az fog puffadni, nem a beleid, mert azoknak nem sok hely marad a pocakodban. :-) Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, a puffadás nem terhességi tünet, fõleg nem a vérzés elõtt. Erre ne építs, akár babát szeretnél, akár félsz egy nemkívánt terhességtõl.
Szia! A puffadás az egész hasra értendõ. Nem csak a méh dudorodik ki, az nem puffadás. Reggelre általában kicsit jobb, estére nõ a puffadás. Azt azonban fontos tudni, hgy nem csak terhesség okoz puffadást, hanem vagy 10 millió más minden. Ez nem feltétlenül tünet, csak egyeseknél erõteljesebben jelentkezik. Te kisbabát vársz?

Van olyan, hogy előbb jelentkeznek a terhességi tünetek, mint hogy pozitív a teszt?

Legjobb válasz: Tesztelel es negativ? Nekem elozo terhessegemnel mar a nem vart elott napokkal jelentkezett a hanyinger, de en akkor meg nem gyanakodtam terhessegre, igy tesztet is csak a kimaradt menstruacio utan csinaltam. Sokan mondjak, hogy csak a terhesseg 6-7. heteben jelentkezhetnek tunetek. Ez persze nem feltetlenul igaz :-)

Tesztelel es negativ? Nekem elozo terhessegemnel mar a nem vart elott napokkal jelentkezett a hanyinger, de en akkor meg nem gyanakodtam terhessegre, igy tesztet is csak a kimaradt menstruacio utan csinaltam. Sokan mondjak, hogy csak a terhesseg 6-7. heteben jelentkezhetnek tunetek. Ez persze nem feltetlenul igaz :-)
Nem igaz, ez ha kimutatja a pozitivat akkor kezd esz el hányni szédülni, nem pedig az 1. hétben minimum kell 3-4 hét a rosszulléteknek.
Én amikor pozitívat teszteltem abban a hónapban már a 5.dpo-n éreztem, hogy ez a hónap valamivel másabb és pozi is lett a teszt (a mellem nagyon nagyon viszketett és égett, a ruha is alig ért hozzá fájt a bimbóm és szédültem)
Mivel a kedves második válaszoló úgy látszik jósgömbbel dolgozik és még bele is lát a kérdezõk, ill. válaszolók méhébe, ezért neki higgy! Még azt is leírta, hogy nem igaz, amit itt mondanak és nyilván neki van igaza, minél harsányabb és határozottabb... Az meg ezek szerint nem tényezõ, hogy a beágyazódás pillanatától termel a szervezet hormont, amit lehet, hogy nem mutat ki a teszt, de esetleg a nõ észleli magán a változásokat... Õ megmondta, ez nem igaz, úgyhogy azt hiszem nincs is további vitaalap... Pfffff!!!!! Okoska!
hat igen, ki milyen erzekeny ezekre a hormonokra, en nagyon, mert tenyleg mert megtermekenyites utáni napokban mar ereztem
Én a nem várt napján olyan gyomorégésre keltem, azt hittem kigyulladtam belülrõl....másnap irdatlan hányinger tört rám, és onnantól kezdve nem csökkent, hanem erõsödött...nem várt másnapján teszteltem, vagyis 2 napra rá, és a csík szinte ugrott a helyérõl, olyan 2 csíkosat teszteltem...szóval én már elõtte rosszul voltam....de kinek milyen a szervezete....

Gyakori pisilés minden kismamánál van? Mikortól jelentkezik? Lehet ez a terhesség első jele?

Legjobb válasz: De bizony a terhesség tünete lehet a gyakori vizelési inger is. A progeszteron szint emelkedése hatással van a hugyhólyag izomzatára. Én 6 hetes terhes vagyok és már két hete járkálok szinte óránként pisilni.

nekem gyakorlatilag semmilyen más jel nem volt az elején. Már az elmaradt menstruáció elõtt jelentkezett a gyakori vizelési inger (ezt a hormonok okozzák). Szóval, lehet! a kisfiam 14 hónapos, és éppen most ébredt, úgyhogy megyek is. Sok sikert!!!
De bizony a terhesség tünete lehet a gyakori vizelési inger is. A progeszteron szint emelkedése hatással van a hugyhólyag izomzatára. Én 6 hetes terhes vagyok és már két hete járkálok szinte óránként pisilni.
Szia! Nekem pedig az egyik Barátnõm azt mesélte, hogy az elsõ jelei bizony ezek voltak!:) Szóval van remény Nektek, mind a kérdezõnek, mind az elsõ válaszolónak!:) ))Én szuurkolok!:) )EGyébként gondolom, ez egyénenként változik, de azért jó elõjel lehet!:) ))
Szia! Én azt vettem észre, hogy a ciklus vége felé nagyon sokat kell pisilnem, minden alkalommal, de baba még nem jött össze. Ez lehet terhességi és lehet mensi elõjel, valószínûleg a megvastagodott méhnyálka hártya miatt megnõ egy kicsit a méh. Egyébként a nem várt elõtt egy héttel csak petezsák van, ami UH-sem igazán látszik, tehát ez ilyen tüneteket nem okoz, majd csak késõbb. Ezt azért írom, hogy túlzottan ne éld bele magad. Nekem többször volt már a mensi elõtt olyan tünetem, amire mindenki azt mondta ez babás tünet, és én is úgy érzetem, hogy most sikerült, de annál nagyobbat csalódtam.
A lepontozott, 11.09es válaszadónak üzenem: máskor, ha olyan választ tudsz csak adni, hogy "a várandós ismerõseim nem mesélték" azaz nincs saját tapasztalatod, inkább ne gyilkold a klaviatúrát. 14 hetes terhes vagyok, az 5. héttõl kezdve minden áldott éjjel felkelek legalább egyszer, mert pisilnem kell, elõtte nagyon jó alvó voltam. Napközben is többször megyek, és nem vagyok felfázva. A gyakori vizelési inger az egész terhesség alatt jelen lehet, hiszen nem csak a baba nyomásától kell pisilni az utolsó idõkben, hanem elõtte is, mikor a méh nõ, az ugyanúgy nyomja a belsõ szerveket.
A ciklus végénél jelentkezett, azt hittem meg vagyok fázvaés ez az érzés végig megmaradt) És ez volt az elsõ jel....és már 11 hónapos lesz a kisfiam!
Nekem a menszi elõtt, de max 1 nappal elõtte van gyakori vizelési ingerem. Gondolom a visszatartott vizet (mivel én érzem a hasamon, az ujjaimon st.) engedi ki a szervezet. De terhességi tünet is egyértelmûen lehet. Remélem babás vagy! Írd meg az eredményt ha tesztelsz jó?
Általában akkor szokott jelentkezni a gyakori vizelési inger, amikor annyira megnõ már a baba, hogy a méh nyomja a húgyhólyagot. Ez kb. az utolsó harmadra tehetõ, persze lehet szó egyéni eltérésekrõl is, mert a baba mérete is számít. Azonban arról még egy várandós ismerõs sem mesélt, hogy a kezdetek kezdetén lett volna ilyen "gondjuk", inkább csak a késõbbiek során.
A kérdező hozzászólása: Igen, ilyenkor még a kisujjfájást is elõjelnek tekintjük. :) Még legalább 2 hét a tesztig, de mindenképpen megírom. Köszönöm a válaszokat!
Ezt én is szeretném megtudni, mert pár napja minden éjjel többszõr, KB. 6-8x ki kell mennem pisilni. ( jó sok is jön ) Nem vok felfázva, ha vki ezt írná. 7végére nem várom.....
Nekem is ez volt az elsõ jel az elsõ babámnál, azt hittem fel vagyok fázva.Viszont most már erre nem adok, mert kb 3 hónapja menses elõtt is sokat járok, még éjszaka is.

A terhességi toxémia csak és kizárólag abban az esetben áll fenn, ha mind a 3 tünet (vizesedés, magas vérnyomás, fehérje a vizeletben) együtt jelentkezik?

Vagy van olyan tünet, ami a f?tünet, és mellesleg általában de nem mindig kíséri a másik kett??

Legjobb válasz: Szia.Szobatársamnak volt,a 31.hétre megcsászározták:(,magas vérnyomás,dagadt végtagok(inkább a lába vizesedett),nehéz légzése volt(mintha ült volna vki a mellkasán),aztán megjelent a fehérje is a vizeletében meg epét hányt,szar volt a gyomra.Nem ez miatt került be,hanem mert kisebb volt a babája mint a nagy átlag.Sürgõsségi császár lett,nem sokon múlt,hogy mindkettõjüknek baja legyen.1090g és 37cm volt a baba.Ha vmit észre vettél magadon inkább menj és nézesd meg nehogy baj legyen. Üdv Üdv

Szia.Szobatársamnak volt, a 31.hétre megcsászározták:(, magas vérnyomás, dagadt végtagok(inkább a lába vizesedett), nehéz légzése volt(mintha ült volna vki a mellkasán), aztán megjelent a fehérje is a vizeletében meg epét hányt, szar volt a gyomra.Nem ez miatt került be, hanem mert kisebb volt a babája mint a nagy átlag.Sürgõsségi császár lett, nem sokon múlt, hogy mindkettõjüknek baja legyen.1090g és 37cm volt a baba.Ha vmit észre vettél magadon inkább menj és nézesd meg nehogy baj legyen. Üdv Üdv

Mikor jelentkeznek a terhesség legkorábbi jelei, és mik azok? Minden apró jel érdekel! (többi kérdés lenn)

Júli. 26-án voltunk együtt a párommal, és nem védekeztünk, bár mielőtt elment kivette. 29-én reggel megjött a havim. Szerintetek: - mennyi az esélye, hogy teherbe estem? - és ha teherbe estem volna, akkor nem jött volna meg, igaz???? A normális válaszokat nagyon köszönöm, a hülyékre pedig nem tartok igényt!

Legjobb válasz: esetleg júni 26 :D de mindegy is, szerintem 100% hogy nem vagy terhes. :)

esetleg júni 26 :D de mindegy is, szerintem 100% hogy nem vagy terhes. :)
ma teszteltem pozítivat semmi más jell nincs csak ki maratt a havim, amúgy 4 napja késik
Arra az esély, hogy most teherbe estél, nagyon minimális. Szerintem nem vagy terhes. Akkor nem jött volna meg a havid.
Kizárt, hogy terhes vagy ha megjött amennyiben csak pecsételõ vérzésed volt vagy esetleg barnázás, akkor van rá esély. Mindenesetre 1 teszt nem árthat... Vagy menj el majd nõgyógyászhoz vérvételre :) Tünetek.. hát majd késõbb fogsz szédülni ha terhes vagy vagy rosszul lenni reggel... most már hirtelen nem tudok.

Az aktus után mennyi idővel jelentkeznek az első terhességi tünetek? 3napja voltam a párommal, kíváncsi vagyok, ennyi idő után lehet-e hányinger, szédülés, mint tünet? Vagy lehet az együttlét utóhatása is, mivel először voltunk együtt?

Legjobb válasz: Nem bántani akarlak utolsó, de az sem feltétlenül jó, ha feleslegesen reményt keltünk valakiben. Oké, hogy ezt szeretné hallani, de attól még nagyobb lesz a csalódás,ha nem sikerül! Én sem szeretem, amikor valaki azt kérdezi,hogy barnázik, esett a hõje is, de ugye nem fog megjönni. Erre meg írja valaki,hogy nem biztos. Persze, nem biztos, de arra kb. 2% esély van. Ilyenkor azt kellene válaszolni, hogy valószínûleg meg fog jönni, de amíg nem jön, addig van remény! Az meg,hogy valaki megérzi a babát, az nem az,hogy vannak tünetei. Illetve lehet, ha bebeszéli magának. Barátnõm is azt mondta,hogy megérezte már a szeretkezés után, igaza is lett, de fizikális tünetei nem voltak!

Nem bántani akarlak utolsó, de az sem feltétlenül jó, ha feleslegesen reményt keltünk valakiben. Oké, hogy ezt szeretné hallani, de attól még nagyobb lesz a csalódás, ha nem sikerül! Én sem szeretem, amikor valaki azt kérdezi, hogy barnázik, esett a hõje is, de ugye nem fog megjönni. Erre meg írja valaki, hogy nem biztos. Persze, nem biztos, de arra kb. 2% esély van. Ilyenkor azt kellene válaszolni, hogy valószínûleg meg fog jönni, de amíg nem jön, addig van remény! Az meg, hogy valaki megérzi a babát, az nem az, hogy vannak tünetei. Illetve lehet, ha bebeszéli magának. Barátnõm is azt mondta, hogy megérezte már a szeretkezés után, igaza is lett, de fizikális tünetei nem voltak!
Aktus után 3 nappal? Semmit! leghamarabb is 10 nappal utána, de a legtöbb nõ még akkor sem érez semmit. Biztos elronthattad a gyomrodat ha hányingered van.
Az elsõ válaszoló szerintem téved, ugyanis aktus után 3 nappal fizikai képtelenség, hogy a terhesség tüneteket okozzon. Aktus után 3 nappal vagy éppen találkozik a petesejt a hímivarsejttel, vagy már találkozott, és éppen a méh felé lebegnek, amit kb. annyira érezhetsz, mintha a vörösvérsejtjeidet éreznéd áramlani egyesével. Terhes lehetsz, de ezek a tünetek a 3 napja történt aktusból eredõ terhességet nem jelezhetik.
Azért probléma, mert amirõl te írsz, az egyik sem FIZIKAI tünet. Lelkileg érezhetõ, nem is ritkán, de ha aktus után másnap hányingered van, az nem lehet a terhességtõl, érted? Egyszerûen azért nem, mert a fizikai tüneteket a HCG hormon okozza, ami aktuskor még NINCS.
Nem állítom hogy nem lehetséges.... biztos úgy volt ahogy írod. DE A LEGTÖBB NÕ IGENIS NEM ÉREZ TÜNETEKET!!!! SEMMIT ILYENKOR! Miért jó neked ha a kérdezõ a válaszod alapján beleéli magát?? és esetleg csalódik utána egy hatalmasat???
Igen is lehetséges! Anyum is én is már másnap megéreztük! Nem volt tervezett terhesség egyik sem de görcsösen se féltünk hogy mi lesz ha terhesek leszünk! Nem voltam rosszul csak valami olyan furcsa volt... Mondtam is a páromnak hogy tuti terhes vagyok. Azt mondta hülye vagyok. Majd késett.... Vettem egy tesztet. Pozitív lett. Irány a nõgyógyászat, az volt a válasz, hogy a teszt ritkán téved, fõleg ha pozitívat mutat, de az ultrahangra még várni kell, mert 5. 6. hétnél hamarabb nem látszik semmi... kb 3 hetet vártam az ultrahangos papírra. Szóval csak azt akartam írni, hogy néha furcsa de igenis lehetséges!!!!
Hát ha akkor volt az ovulációd is, amikor együtt voltál a pároddal és ezután rá 3 napra érzel ilyeneket, talán lehetséges hogy már érzel szédülést, meg talán hányinger is lehet. De a hányingernek szerintem még lehet túl korai lenne. Elvileg amúgy kb. ovu után 7 nappal kéne érezni valamit, már aki érez...de szerintem ez nem törvényszerû, bármi megtörténhet...
Szia! Utolsó vagyok! Ez az én is ezt mondom! Nem értem a válaszodat miért nekem írtad ezt, miért nem annak aki "megérezte" másnap. Egy véleményen vagyunk!
Kedves Utolsó válaszoló! Igazad van! Csak gondolj bele hogy lehet hogy a te válaszod miatt csalódik a kérdezõ! Úgyhogy igen, probléma hogy leírtad!
Kedves utolsó válaszoló! Én csak azt írtam hogy igenis lehetséges! és a saját esetemet írtam le! Ez most ekkora probléma???
Ja értem már. Félreértettél. Annak szántam az utolsó mondatot aki "megérezte" másnap, csak hülyén írtam le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!