Találatok a következő kifejezésre: Minden terhesség jelentkezik (15 db)

A mellfeszülés, vagy nagyobbodás, mint terhességi tünet kb mikor jelentkezik? És mindkét mellnél, vagy csak az egyiknél?

Legjobb válasz: Egyénenként változó. Ha itt olvasgatsz, van akinek van, és olyan is van, hogy valakinek nem jellemzõ tünet. Szerintem a terhességi tünet kb. a nem várt mensi körül jelentkezik, ahogy a HCG szint megnõ a szervezetben. Én kb. a nem várt után 1 héttel érzetem elõször a tüneteket.

Egyénenként változó. Ha itt olvasgatsz, van akinek van, és olyan is van, hogy valakinek nem jellemzõ tünet. Szerintem a terhességi tünet kb. a nem várt mensi körül jelentkezik, ahogy a HCG szint megnõ a szervezetben. Én kb. a nem várt után 1 héttel érzetem elõször a tüneteket.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm szépen a válaszodat!

Lehet- e hogy valaki annyira bebeszéli magának a terhességet, hogy minden tünete jelentkezik?

Tuti hogy nem vagyok terhes mert a teszt is neeegatív lett, és a n?gyógy?szom is meger?sített ebben...de ezek szereint van olyan hogy minden terhességi tünetet érzek magamon...beleértve azt is hogy a mellbimbóm körüli udvar színe lilásra változott? Van ilyen hogy ennyire beképzeli valaki a terhességet?

Legjobb válasz: Igen, van. Vagy állhat más is a háttérben. Voltam így mint te. De aztán elmúlt. Mai napig nem tudom mi volt. Mikor kell megjönnie? A nõgyógyász nem sokat tud mondani 5. hét elõtt. Szóval kiegészíthetnéd a kérdésed a körülményekkel, mikor kellett volna megjönnie, mikor voltál dokinál stb..

Igen, van. Vagy állhat más is a háttérben. Voltam így mint te. De aztán elmúlt. Mai napig nem tudom mi volt. Mikor kell megjönnie? A nõgyógyász nem sokat tud mondani 5. hét elõtt. Szóval kiegészíthetnéd a kérdésed a körülményekkel, mikor kellett volna megjönnie, mikor voltál dokinál stb..
A kérdező hozzászólása: 2hónapja voltam dokinál akkor mondta a doki..és meg is jött azóta mindig! De hogy ennyire beképzeli valaki?? Már bele vagyok betegedve!
Én is csináltam ezt hogy nézegettem a mellem és már gyanús meg ilyenek. Viszont ha van egy tünet, és mégis megjön a következõ hónapban mr nem fogod figyelembe venni. Régóta próbálkozol? Ne idegeld magad rajta :) Most hol tartasz hogy ilyen tüneteket produkálsz? Amúgy nekem szerintem mindig lilás volt a cicim. Csak mikor elkezdtünk próbálkozni, akkor azt hittem, hogy most elõször :D Mindent bele, összejön az a babó, lehet pont akkor amikor nincs is tünet. Nem tudom most hol tartasz, de bármikor bejöhet a baba, hiszen egészséges nõ vagy gondolom! Szóval jelszó: hipertermékenyek vagyunk ! :)
Lehetséges. Velem pont most van ez, de nekem meg sem jön, viszont 3 teszt negatív lett, és az orvos is megerõsítette, hogy nem vagyok terhes.
Szia csajszi! Nálam is volt ilyen, de annyira, hogy még hánytam is.Szét akart durranni a cicim, no meg ilyesmi.Persze csak egy enyhe gyomorrontás és a mensi megjöttével elmúltak a terhes tüneteim.Aztán azt mondtam, hogy elég volt és nem próbálkozok vele tovább majd késõbb, másra koncentráltam, elkezdtem fogamzásgátlót szedni és néhány hét múlva újabb terhes ünetek következtek.Csak azért sem fogalakoztam vele, hiszen én gyógyszert szedek.Amikor elmaradt a mensim sõt 2 hetet késet csináltam egy tesztet és 2 csíkos lett.El sem akartam hinni.Elmentem a dokihoz és igen 6 hetes volt már a babóca. Szóval néha olyankor jön amikor egyáltalán nem is gondolnád:) Egy 4 éves kislány anyukája!:D:D

Minden terhesség esetén jelentkezik barnás váladék, vagy ez változó? !

Legjobb válasz: Ez változó. nekem volt akkor mikor meg kellett volna jönnie. egyéntõl függ.

Ez változó. nekem volt akkor mikor meg kellett volna jönnie. egyéntõl függ.
Én már többször voltam terhes, most is az vagyok, de még egyszer sem tapasztaltam ilyet. Mármint ilyen barnás váladékozást. De úgy tudom az sem baj ha valakinél jelentkezik.
Szia! Nem minden esetben jelentkezik nálam egyszer se volt.
Nálam sem volt. Teljesen egyéni.Azért a dolinak említsd med.
Az elõzõ két babámnál nem volt, most a harmadiknál pedig van.
Nekem volt, pedig a teszt még ki sem mutatta, hogy ott a baba. :) )
Szia! Az elsõ terhességemnél nem volt, a másodiknál a mensi elõtt 1 héttel volt 2 napig tartó barna váladék de az is nagyon csekély mértékû.

A terhességben lévö puffadás hányadik héten jelentkezik és pontossan hol is fuffad a has? . Ha felpuffad akkor az vissza esik normál alakba vagy mindig puffadt lessz?

Legjobb válasz: Nekem úgy jelentkezett, hogy menszesz elõtt mindig felpuffadok, aztán a vérzés alatt szabályosan mintha leeresztett volna bennem egy lufi, lelappadtam. Nos, most, hogy babát várok, nem lappadtam le, hanem a beleim továbbra is puffadtak maradtak, úgy nézek ki, mintha felszedtem volna pár kilót, pedig a mérleg szerint egy dekát se. Késõbb, amikor a baba már jó nagy, akkor az fog puffadni, nem a beleid, mert azoknak nem sok hely marad a pocakodban. :-) Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, a puffadás nem terhességi tünet, fõleg nem a vérzés elõtt. Erre ne építs, akár babát szeretnél, akár félsz egy nemkívánt terhességtõl.

Nekem úgy jelentkezett, hogy menszesz elõtt mindig felpuffadok, aztán a vérzés alatt szabályosan mintha leeresztett volna bennem egy lufi, lelappadtam. Nos, most, hogy babát várok, nem lappadtam le, hanem a beleim továbbra is puffadtak maradtak, úgy nézek ki, mintha felszedtem volna pár kilót, pedig a mérleg szerint egy dekát se. Késõbb, amikor a baba már jó nagy, akkor az fog puffadni, nem a beleid, mert azoknak nem sok hely marad a pocakodban. :-) Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, a puffadás nem terhességi tünet, fõleg nem a vérzés elõtt. Erre ne építs, akár babát szeretnél, akár félsz egy nemkívánt terhességtõl.
Szia! A puffadás az egész hasra értendõ. Nem csak a méh dudorodik ki, az nem puffadás. Reggelre általában kicsit jobb, estére nõ a puffadás. Azt azonban fontos tudni, hgy nem csak terhesség okoz puffadást, hanem vagy 10 millió más minden. Ez nem feltétlenül tünet, csak egyeseknél erõteljesebben jelentkezik. Te kisbabát vársz?

Van olyan, hogy előbb jelentkeznek a terhességi tünetek, mint hogy pozitív a teszt?

Legjobb válasz: Tesztelel es negativ? Nekem elozo terhessegemnel mar a nem vart elott napokkal jelentkezett a hanyinger, de en akkor meg nem gyanakodtam terhessegre, igy tesztet is csak a kimaradt menstruacio utan csinaltam. Sokan mondjak, hogy csak a terhesseg 6-7. heteben jelentkezhetnek tunetek. Ez persze nem feltetlenul igaz :-)

Tesztelel es negativ? Nekem elozo terhessegemnel mar a nem vart elott napokkal jelentkezett a hanyinger, de en akkor meg nem gyanakodtam terhessegre, igy tesztet is csak a kimaradt menstruacio utan csinaltam. Sokan mondjak, hogy csak a terhesseg 6-7. heteben jelentkezhetnek tunetek. Ez persze nem feltetlenul igaz :-)
Nem igaz, ez ha kimutatja a pozitivat akkor kezd esz el hányni szédülni, nem pedig az 1. hétben minimum kell 3-4 hét a rosszulléteknek.
Én amikor pozitívat teszteltem abban a hónapban már a 5.dpo-n éreztem, hogy ez a hónap valamivel másabb és pozi is lett a teszt (a mellem nagyon nagyon viszketett és égett, a ruha is alig ért hozzá fájt a bimbóm és szédültem)
Mivel a kedves második válaszoló úgy látszik jósgömbbel dolgozik és még bele is lát a kérdezõk, ill. válaszolók méhébe, ezért neki higgy! Még azt is leírta, hogy nem igaz, amit itt mondanak és nyilván neki van igaza, minél harsányabb és határozottabb... Az meg ezek szerint nem tényezõ, hogy a beágyazódás pillanatától termel a szervezet hormont, amit lehet, hogy nem mutat ki a teszt, de esetleg a nõ észleli magán a változásokat... Õ megmondta, ez nem igaz, úgyhogy azt hiszem nincs is további vitaalap... Pfffff!!!!! Okoska!
hat igen, ki milyen erzekeny ezekre a hormonokra, en nagyon, mert tenyleg mert megtermekenyites utáni napokban mar ereztem
Én a nem várt napján olyan gyomorégésre keltem, azt hittem kigyulladtam belülrõl....másnap irdatlan hányinger tört rám, és onnantól kezdve nem csökkent, hanem erõsödött...nem várt másnapján teszteltem, vagyis 2 napra rá, és a csík szinte ugrott a helyérõl, olyan 2 csíkosat teszteltem...szóval én már elõtte rosszul voltam....de kinek milyen a szervezete....

Gyakori pisilés minden kismamánál van? Mikortól jelentkezik? Lehet ez a terhesség első jele?

Legjobb válasz: De bizony a terhesség tünete lehet a gyakori vizelési inger is. A progeszteron szint emelkedése hatással van a hugyhólyag izomzatára. Én 6 hetes terhes vagyok és már két hete járkálok szinte óránként pisilni.

nekem gyakorlatilag semmilyen más jel nem volt az elején. Már az elmaradt menstruáció elõtt jelentkezett a gyakori vizelési inger (ezt a hormonok okozzák). Szóval, lehet! a kisfiam 14 hónapos, és éppen most ébredt, úgyhogy megyek is. Sok sikert!!!
De bizony a terhesség tünete lehet a gyakori vizelési inger is. A progeszteron szint emelkedése hatással van a hugyhólyag izomzatára. Én 6 hetes terhes vagyok és már két hete járkálok szinte óránként pisilni.
Szia! Nekem pedig az egyik Barátnõm azt mesélte, hogy az elsõ jelei bizony ezek voltak!:) Szóval van remény Nektek, mind a kérdezõnek, mind az elsõ válaszolónak!:) ))Én szuurkolok!:) )EGyébként gondolom, ez egyénenként változik, de azért jó elõjel lehet!:) ))
Szia! Én azt vettem észre, hogy a ciklus vége felé nagyon sokat kell pisilnem, minden alkalommal, de baba még nem jött össze. Ez lehet terhességi és lehet mensi elõjel, valószínûleg a megvastagodott méhnyálka hártya miatt megnõ egy kicsit a méh. Egyébként a nem várt elõtt egy héttel csak petezsák van, ami UH-sem igazán látszik, tehát ez ilyen tüneteket nem okoz, majd csak késõbb. Ezt azért írom, hogy túlzottan ne éld bele magad. Nekem többször volt már a mensi elõtt olyan tünetem, amire mindenki azt mondta ez babás tünet, és én is úgy érzetem, hogy most sikerült, de annál nagyobbat csalódtam.
A lepontozott, 11.09es válaszadónak üzenem: máskor, ha olyan választ tudsz csak adni, hogy "a várandós ismerõseim nem mesélték" azaz nincs saját tapasztalatod, inkább ne gyilkold a klaviatúrát. 14 hetes terhes vagyok, az 5. héttõl kezdve minden áldott éjjel felkelek legalább egyszer, mert pisilnem kell, elõtte nagyon jó alvó voltam. Napközben is többször megyek, és nem vagyok felfázva. A gyakori vizelési inger az egész terhesség alatt jelen lehet, hiszen nem csak a baba nyomásától kell pisilni az utolsó idõkben, hanem elõtte is, mikor a méh nõ, az ugyanúgy nyomja a belsõ szerveket.
A ciklus végénél jelentkezett, azt hittem meg vagyok fázvaés ez az érzés végig megmaradt) És ez volt az elsõ jel....és már 11 hónapos lesz a kisfiam!
Nekem a menszi elõtt, de max 1 nappal elõtte van gyakori vizelési ingerem. Gondolom a visszatartott vizet (mivel én érzem a hasamon, az ujjaimon st.) engedi ki a szervezet. De terhességi tünet is egyértelmûen lehet. Remélem babás vagy! Írd meg az eredményt ha tesztelsz jó?
Általában akkor szokott jelentkezni a gyakori vizelési inger, amikor annyira megnõ már a baba, hogy a méh nyomja a húgyhólyagot. Ez kb. az utolsó harmadra tehetõ, persze lehet szó egyéni eltérésekrõl is, mert a baba mérete is számít. Azonban arról még egy várandós ismerõs sem mesélt, hogy a kezdetek kezdetén lett volna ilyen "gondjuk", inkább csak a késõbbiek során.
A kérdező hozzászólása: Igen, ilyenkor még a kisujjfájást is elõjelnek tekintjük. :) Még legalább 2 hét a tesztig, de mindenképpen megírom. Köszönöm a válaszokat!
Ezt én is szeretném megtudni, mert pár napja minden éjjel többszõr, KB. 6-8x ki kell mennem pisilni. ( jó sok is jön ) Nem vok felfázva, ha vki ezt írná. 7végére nem várom.....
Nekem is ez volt az elsõ jel az elsõ babámnál, azt hittem fel vagyok fázva.Viszont most már erre nem adok, mert kb 3 hónapja menses elõtt is sokat járok, még éjszaka is.

A terhességi toxémia csak és kizárólag abban az esetben áll fenn, ha mind a 3 tünet (vizesedés, magas vérnyomás, fehérje a vizeletben) együtt jelentkezik?

Vagy van olyan tünet, ami a f?tünet, és mellesleg általában de nem mindig kíséri a másik kett??

Legjobb válasz: Szia.Szobatársamnak volt,a 31.hétre megcsászározták:(,magas vérnyomás,dagadt végtagok(inkább a lába vizesedett),nehéz légzése volt(mintha ült volna vki a mellkasán),aztán megjelent a fehérje is a vizeletében meg epét hányt,szar volt a gyomra.Nem ez miatt került be,hanem mert kisebb volt a babája mint a nagy átlag.Sürgõsségi császár lett,nem sokon múlt,hogy mindkettõjüknek baja legyen.1090g és 37cm volt a baba.Ha vmit észre vettél magadon inkább menj és nézesd meg nehogy baj legyen. Üdv Üdv

Szia.Szobatársamnak volt, a 31.hétre megcsászározták:(, magas vérnyomás, dagadt végtagok(inkább a lába vizesedett), nehéz légzése volt(mintha ült volna vki a mellkasán), aztán megjelent a fehérje is a vizeletében meg epét hányt, szar volt a gyomra.Nem ez miatt került be, hanem mert kisebb volt a babája mint a nagy átlag.Sürgõsségi császár lett, nem sokon múlt, hogy mindkettõjüknek baja legyen.1090g és 37cm volt a baba.Ha vmit észre vettél magadon inkább menj és nézesd meg nehogy baj legyen. Üdv Üdv

8 napja késik a menzeszem, 3 negatív teszt után még mindig jelentkeznek a terhesség tunetei. Szerintetek van még esély babára?

Már 8 napja késik a menzeszem, (utolsó márc. 28.) a ciklusom egyébként is rovidebb az átlagosnál (21-22 napos). Már 3 tesztet is csináltam (éppen ma 10-es érzékenységut) és mindegyik negatív lett. Ennek ellenére az osszes tobbi terhességre utaló tunet fent áll pár napja, de egyik sem erosen. Fáj a mellem és meg van duzzadva, de nem erosen, van émelygés, de nem vészes, van álmosság, de nem kibírhatatlan, stb. Tapasztalt már valamelyikotok ilyesmit? Lehet, hogy volt babó, de sajnos elment? :(

Legjobb válasz: Miböl gondolod,hogy elment?Ha elmenne nagyon vèreznèl,ès fàjna. Szerintem lehetsz terhes,de a teszt biztosra csak a 12-14 nap utàn mutatja ki.Szoritok,addig is türelem.Majd ird meg mi volt.

Miböl gondolod, hogy elment?Ha elmenne nagyon vèreznèl, ès fàjna. Szerintem lehetsz terhes, de a teszt biztosra csak a 12-14 nap utàn mutatja ki.Szoritok, addig is türelem.Majd ird meg mi volt.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a választ, rosszul fogalmaztam, arra gondoltam, hogy esetleg elhalt, vagy visszafejlodott a baba, vagy ilyesmi.. Mindenesetre holnap megyek nogyógyászhoz (lehet, hogy még korai), hátha lát valamit. :)
Tunetek vannak, negativ teszt.. esetleg mehen kivulire nem gyanakszol?
A kérdező hozzászólása: 3-as válaszolónak: Ez is eszembe jutott, részben ezért is megyek holnap dokihoz. Megírom, hogy mi lett a végeredmény..
A kérdező hozzászólása: Ma reggel elkezdtem vérezni, de számomra furcsa, mert a derekamba sugárzik a fájdalom, és folyamatosan szédülök. Eddig még soha sem kezdõdött így a menzeszem. Nõgyógyászaton azt mondták, hogy nem volt terhesség, de ha rosszabbul leszek, menjek be a kórházba. Hát ez van. :(
ha méhen kívüli terhesség lenne, akkor is pozitívnak kellene lennie a tesztnek
milyen vizsgálatot végeztek?

Meddig tartott a terhesség elején a hirtelen jelentkezõ erõs szédülés? Pár hét alatt elmúlik vagy olyan mint a hányinger és fokozódik majd szép lassan elmúlik?

4+3 hetes vagyok, és már a kimaradt mensi elõtt jelentkezett. Ilyenkor úgy érzem magam mint aki be van rúgva, nem tudok egyenesen állni sem. Késõbb rosszabb lesz?

Legjobb válasz: Nekem rosszabb lett. Én is 4 hetesen kezdtem el szarul lenni...de olyannyira h kórházba kerültem két hétre. Most vagyok 8hetes de a fekvésen kívül mást nem tudok csinálni. Remélem neked nem lesz ennyire vészes!

Nekem rosszabb lett. Én is 4 hetesen kezdtem el szarul lenni...de olyannyira h kórházba kerültem két hétre. Most vagyok 8hetes de a fekvésen kívül mást nem tudok csinálni. Remélem neked nem lesz ennyire vészes!
nekem a szédülés hamar elmúlt. az volt a legelsõ tünetem (még a pozitív teszt elõtt), és az is múlt el leghamarabb :) 34+5 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Boldog babavárást! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!