Találatok a következő kifejezésre: Minden tünetem késik (38 db)

Minden tünetem megvan, késik 4 napja, megszakítással csináltuk, mert volt sok cisztám és melldaganatom is, ezért félek, de most már szeretném. Lehetek babás?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz, fõleg ha minden tüneted megvan és késik. Csinálj tesztet, legalább kettõt is, hogy biztos legyen! Sok sikert!

Persze hogy lehetsz, fõleg ha minden tüneted megvan és késik. Csinálj tesztet, legalább kettõt is, hogy biztos legyen! Sok sikert!
TESZT!!!!
Igen. Nem feltétlenül van tünet. Általában a tünetek késõbb jönnek. Csinálj tesztet.
Persze! Az 5. héten még szinte semmi bajom nem volt. Majd a 7-8héttõl...húúú jött minden egyszerre :) Tesztelj! Megy a drukk :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy tesztet, pozitív lett!:-) Abból nem lehet baj, ha pénteken voltam fogászaton, kaptam érzéstelenítõt is, és még mennem kell párszor, mivel letört egy fogam múlt héten, és gyökérkezelni kell, plusz újra felépíteni az egészet, és akkor is fogok kapni érzéstelenítõt???
A kérdező hozzászólása: Ja és utána vettem be kettõ vagy három fájdalomcsillapítót?? Ilyen korán még nem lehet belõle baj, ugye?? Remélem! Ez pénteken volt, akkor az már rég kiürült a szervezetembõl, igaz?
A kérdező hozzászólása: Ezért kérdezek én is ennyit, mert nagyon félek! De pozitív gondolkodás!!!:-) Én lillyvel teszteltem, de este megyek és veszek egy másfajtát is amit holnap megcsinálok, nem hiszem még el igazán! Bogyót többet biztos nem veszek be, még ha fáj is! Bár már azt mondta a doki nem nagyon fog! Úgyhogy lehet az érzéstelenítõt és hanyagoltatom! Majd kiderül! Mennem viszont muszáj most mert ezt meg kell csinálni, csak ideiglenes bent a tömés!
A kérdező hozzászólása: Szia! Itt vagyok! Nekem is ugyanez maradt meg, egy kicsi hasszurkálás, meg állandóan vcre járok, bár nem tom hogy az ilyen korán lehet-e babától, + én is nagyon-nagyon fáradt vagyok! Ma is dolgoztam végig 12 órát....hááát! Nem szeretném sokáig csinálni ha télleg babó lesz!:-) Majdnem elaludtam állva!:-) Amugy meg én ugy tudom hogy halvány csík is csík!:-) Drukkolok!
nekem is 5 napja késik és igy nézek ki: ez már tuti nem baba? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469.. gratulálok amugy:)
szia! Képzeld, én is ugyanebben a cipõben járok! Igaz nekem két napja késik, de a múlt hét végén totális mensi elõtti érzéseim voltak (vagy babás? nem tudom, mivel azok egyformák). Ezen kívül még folyton alvás, fáradtság, két oldali hasszúrka, ilyenek.(Babát akarunk már fél éve) Erre mire (nem) kellett volna megjönnie, minden mensi elõtti tünet eltünt, hasgörcs is, minden és most sehol semmi. Maradtak a "babás" tüneteim, viszont mérséklõdtek. Én teszteltem is, már anpok óta tesztelek és csak halvány csíkot mutat. Írj, ha még itt vagy, hogy mizu? Szerinted vegyek másfajtát is?
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs semmi más, egy picit feszül a mellem, ennyi! De amikor meg kellett volna jönnie, akkor teljesen olyan érzésem volt hogy meg is fog, kb. egy napig éreztem ezt, görcsölt a hasam, fájt a mellem, de aztán másnapra, mintha elfelejtette volna....:-) Azóta meg csak vártam hogy akkor mikor jön meg! De még most sem hiszem el!:-) Drukkolok neked!! Biztos sikerülni fog!!!
Nem a 3. voltam, hanem a 2. :) ))
Gratulálok :) ) Szerintem az elõzõ fogászattól nem lesz baja, de megmondom õszintén én nem hagynám, hogy adjanak érzéstelenítõt a 12. hétig. Vagyis nem nem hagynám, hanem nem mentem addig a fogászatra. (fájt a bölcsességem nagyon) Nekem is volt missedem, és én nagyon félek mindentõl! Boldog babavárást! 3. válaszoló voltam
a babának nem lesz baja a bogyoktol kb 6 hetes koráig, akkorra ágyazodik be rendesen és lesz veled közös érhálozata, az után jön a háynás:) nagyon gratulálok, délután csináltad a tesztet? mivel? nekem 3 napja késik, és néha görcsölget a méhem de se a mellem se semmi más nincs. sztem nekem csask késik:(
Bocsi a kérdésért, de 5 hetesen missed volt??
A kérdező hozzászólása: Bocsi a sok kérdésér, lehet butaság, de nagyon izgulok!:-)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, de én nem értek ezekhez a diagrammokhoz!! Én egyáltalán nem vezettem ilyet, és egyáltalán nem írogattam semmit, így nekem ez sokat nem mond! Bocsi! De azért neked is megy a drukk!!:-)

3napja késik. Mikor fogja már a teszt kimutatni, hogy babát várok? Minden tünetem megvan hozzá.10-es érzékenységűvel teszteltem, ha akarom látom a csíkot, ha nem akarom nem látom.

H?m 36,9-37között mindig.Csipked a hasam..nem nevezném rendes mensiszer? görcsnek.Krémes fehér sür? a váladékom.

Legjobb válasz: Szia!! 4 nappal ezelõtt én is így voltam, fotózni se igazán sikerült a csíkot. Azóta erõs lett a csík, pedig már a mensi elmaradásához képest plusz 8 napra vagyok... A tüneteid nagyon bíztatóak, légy egy kis türelemmel még:) Egyébként érdekes, hogy én is 10 es teszttel teszteltem pár napja és alig látszott a csík, azután egy 25-össel teszteltem ugyanabból a pisibõl (már bocsánat) és sokkal egyértelmûbben látszott a csík!! Nem tudom miért volt ez így.

Szia!! 4 nappal ezelõtt én is így voltam, fotózni se igazán sikerült a csíkot. Azóta erõs lett a csík, pedig már a mensi elmaradásához képest plusz 8 napra vagyok... A tüneteid nagyon bíztatóak, légy egy kis türelemmel még:) Egyébként érdekes, hogy én is 10 es teszttel teszteltem pár napja és alig látszott a csík, azután egy 25-össel teszteltem ugyanabból a pisibõl (már bocsánat) és sokkal egyértelmûbben látszott a csík!! Nem tudom miért volt ez így.
A vaterás teszttel semmi gond, kinézetre egyszerûbb mint a csicsás boltiak, de semmi gond vele. Nekem DPO 12-nél tökéletesen mutatta a 2 csíkot (reggeli elsõ tesztanyagból)! Az utolsó együttléthez adj hozzá 10-12 napot, hátha nem félidõben volt a peteérésed, és akkor tesztelj. 16 hetes km
A kérdező hozzászólása: Bíztató amit írtál, köszönöm:) És gratulálok a babához:) Szép kis karácsonyi ajándék:)
Nekem 10 nap késésnél alig lehetett látni a 2 csíkot.14 napnál lett erõsebb pozitív.
Szia. Neme 8 nap után mutatta ki, a 3.napon még nem. Késõbb tesztelj, a hcg állítólag 2 naponta emelkedik erõteljesebben.
jav. nem neme hanem nekem csak az én +tesztem már 1 éves:D
Nekem kedden kellett volna megjönnie, tenap volt egy nagyon minimális barnázásom, azota semmi! Nem merek újra tesztelni, mert félek negatív lesz, a hétfõi az volt! Most megyek tesztet venni, de nem tuom, hgy próbálkozzak vele még ma vagy csak holnap reggel!
A kérdező hozzászólása: Én minden nap tesztelek..mondjuk vaterásak vannak itthon, potom összegért vettem nagyon sokat.Csak "zebrásodni" nem akarnak igazán:((
ilyenkor mar kimuatja, ha terhes vagy. lehet, hogy masmiatt kesik
Második vagyok!Grat. mégegyszer!éve?Hát az nem semmi!Mi most tapossuk a 18.hónapot!Kérdezhetek?Csak úgy spontán jött össze vagy ovu teszteltél, teáztál vagy orvosi segítség???? LÁTOD:ilyenekért érdemes nem feladni Nekem sem!!!!
A kérdező hozzászólása: Tényleg?:) El se merem hinni.már majdnem 2éve várjuk
Második vagyok!Gratulálok!Ott a baba!:-)))
A kérdező hozzászólása: http://kephost.hu/share-38CA_4D807C6A.html Ezen talán jobban látszik.Élõben egyértelmû a második csík, de nem olyan ewrõs mint a controll
Grat nekem is ilyen volt a nemvárt utáni nap.Most 6napja meg reggel erõsebb lett.
Második vagyok!Megtaláltam a kérdésed!Nekem pozitívnak tûnik!Halk gratula!
Második vagyok!Szabad szemmel jobban látható!!Mit látsz?
szia szerintem ez pozit bar rossz a kep nekem harom nap utan negat lett negyedik nap lett pozit 8hetes kismama
Második vagyok!Nem igazán jó a képminõség..megtennéd, hogy nem rózsaszín háttér mögött fényképeznéd, mert nagyon összeolvad a kép a háttérrel!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110316/20110316195_www.kepfeltol..
A kérdező hozzászólása: Na jó..meggyõztetek.Most csináltam egy 10-est..ez most pozitív??? http://kephost.hu/share-1F82_4D80756D.html
Szerintem is csinálj egy 10-es erõsségû tesztet, az már kimutatja tutira!Nem tudom amiket csináltál 10-es volt vagy 25-ös, de a 25-ös késõbb mutatja ki a babát!Minden jót!
en csak egy csikot latok.

Egy hete késik, a hányingeren kívül minden tünetem stimmel. Mikor teszteljek, hogy ne érjen csalódás, ha babás vagyok?

Izgulok, és nem tudom mikor csináljak tesztet, hogy ne csalódjak.

Legjobb válasz: Szia! Ha egy hetet késik akkor már megcsinálhatod a tesztet, légy bátor, ess túl rajta. Vegyél 2 db-ot és nézz egy ma délutánit és holnap reggelit. Drukk!!

Szia! Ha egy hetet késik akkor már megcsinálhatod a tesztet, légy bátor, ess túl rajta. Vegyél 2 db-ot és nézz egy ma délutánit és holnap reggelit. Drukk!!
Nyugodtan tesztelhetsz már.Elvileg ki kell mutatnia.De a regeli elsõ vizeletbõl.szoritok!
Szerintem is csinálj egy tesztet. Akár már ma délután! Annyira nem fontos megvárni a reggeli elsõ vizeletet. Én a Gabriel tesztet ajánlom a legjobban! Sok sikert! :-))

Minden tunetem megvan, kesik 3 napja, vizes feheres folyas, magas ho, de a tesztek negativak! Most terhes vagyok, vagy nem?

megorulok a bizonytalansagtol.szombaton gorcseim voltak,mindjart megjon erzes 3 napig aztan es kozben folyas.a gorcsok most megszuntek,de magas a hom 37.1,de akkor miert negativ a teszt????

Legjobb válasz: várjj pár napot, aztán teszteljj újra.

várjj pár napot, aztán teszteljj újra.
A vizes fehéres folyás nekem minden alkalommal a menstruációt elõzte meg 2-3 nappal. Várj... mást nem tudsz tenni
A kérdező hozzászólása: de nekem soha nem volt meg ilyen, pedig mar tiz eve menstrualok.....meg minden mas.nem terveztem a babat, de ha lesz orulok nagyon, nem kepzelem be, de erzem hogy terhes vagyok
akkor most van ilyen. vizes folyás menzi elõjele
A kérdező hozzászólása: terhes vagyok!!!!pozitiv teszt sikerult!!!!!
Gratulálok és boldog babavárást kívánok! Egyébként nekem is vizes folyásom volt a nem várt menzi elött és mégis babás vagyok, szóval nem szentírás hogy a vizes folyás a menzi elöjele!
Gratula a babóhoz! Nekem is csak a nevárt menzi napján lett fehér krémes folyásom, elötte vizes folyásom volt, szóval egyetértek az elöttem szólóval :-)
A kérdező hozzászólása: koszonom!nektek is boldog babavarast!puszi

Terhességi teszt pozitiv. ma voltam nődokinál uhon. azt mondta nem látszik még semmi. minden tünetem meg volt. késik is vagyis remélem megsem jön. ugye még lehet baba? nagyon szeretném.

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz, csak a „dokikádnak” megkellet volna nézni hüvelyi uh-gal, illetve vérvételre elkellett volna küldenie, ami megállapította volna az állapotodat. Én is jártam így az uh. nem mutatott semmit, de a hüvelyi már mutat, hogy elindult a folyamat és ezt a vérvétel alá is támasztotta.

Szerintem lehetsz, csak a „dokikádnak” megkellet volna nézni hüvelyi uh-gal, illetve vérvételre elkellett volna küldenie, ami megállapította volna az állapotodat. Én is jártam így az uh. nem mutatott semmit, de a hüvelyi már mutat, hogy elindult a folyamat és ezt a vérvétel alá is támasztotta.
Szia én is jártam így és egyhéttel késõbb hüvelyultrehangon már látta. Akkor 5hetes terhességet állapított meg.:) )
Az elmaradt menszi után 2 héttel érdemes orvoshoz menni, akkor már látszik a petezsák. Engem ezután 3 héttel hívott vissza, akkor már volt szívmûködés. Akkor voltam 9 hetes. A pozitív teszt oké, türelem! Sok boldogságot!
a hõd mennyi?
mennyi ideje késik?...csak mert ha elvileg kéne látnia és mégse látja akkor nem ártana ha elõvigyázatos lenne.1 hete volt egy laparoszkopiám, 7 hetes méhen kivüli terhességem volt.Nem elkeseriteni akarlak de nem árt az ovatósság, persze csak akkor ha már úgymond látszódnia kéne a terhességnek és mégse találja.szoritok neked.
vedekeztetek? A terhesseg legtobb tunete a mensi tunetevel is egyezik. Csinalj tesztet!
Gratulálok. :D
Stressz?
A kérdező hozzászólása: Persze hogy védekeztünk. elõtte mindig fájnak a melleim pattanásos leszek és ugyan így történt most is. az idegességtõl is lehet?
Idegesség, betegség, és antibiotikum is befolyásolhatja.
Azért késik, mert parázol. Nincs semmi gond, elõfordul.

A párommal már bő 1 éve próbálunk összehozni egy pici babát de sehogy nem sikerül. Van úgy hogy rengeteget késik és ha csinálok tesztet mindig megjön, de egyébként ha késik a tünetek azok jönnek csak nem sikerül sajna hogy sikerülhetne minél előbb?

Legjobb válasz: Ne görcsölj rajta.Ha minden rendben van nálatok, akkor csináljátok 2 naponta.Misszionárius pózban vaagy hátulról.Utánna feküdj ameddig bírsz.Nem ártana orvoshoz fordulni, hogy minden rendben van e nálatok.Az 1 év hosszú idõ.Sok sikert.

Ne görcsölj rajta.Ha minden rendben van nálatok, akkor csináljátok 2 naponta.Misszionárius pózban vaagy hátulról.Utánna feküdj ameddig bírsz.Nem ártana orvoshoz fordulni, hogy minden rendben van e nálatok.Az 1 év hosszú idõ.Sok sikert.
Szia mi is kb egy éve próbálkozunk de sajnos nem sikerült még.Kb két hete elkeztem inni a palástfû-cickafark teát állitolag jó.Sok sikert
Szia.Nekünk 11hónapra volt szükség.Elkezdtem hömérözni, és az elsö (hömérös)hónapban sikerült.Próbáld ki, ha még idáig nem próbáltad.Ne stresszeld magad rajta, mert az nagyn megnehezíti.Nálam is az vlt a gond. Sok sikert. 40hetes kismama.
Szia! Mi két évig próbálkoztunk, mire összejött a kisfiunk.Nagyon görcsöltem már, hogy miért nem jön a baba, és mikor elhatároztuk, hogy orvoshoz fordulunk abban a hónapban jött össze. Nem hittem a pszihés dologban, de van benne valami, csak könnyû azt mondani, hogy ne görcsöljön az ember.Ne féljetek orvoshoz menni! Sok sikert! Egy boldog anyuka
Ezt az oldalt érdemes olvasgatnod: http://babatervezok.otthona.net/
Ha sokat késik a mensesed, menj orvoshoz, hogy kiderítse mitõl lehet. A hõmérõzés eredményedbõl is rengeteg minden kiderülhet, fõleg az orvosnak, persze csak ha rendesen méred. Én orvost javasolnék minél elõbb. Én is itt tartok, ahol te. (-:
Szia Szerintem nem kell aggódnod. 2 év sikertelen próbálkozás után beszélnek meddõségrõl. Egyébként nekünk 3 év kellett. Egyik hónapban megemlítettem a dokinak, hogy nem jön a baba, 2 hónap múlva azért mentem hozzá, mert pozitív lett a tesztem. Nekem is volt, hogy akár 2-3 hetet is késett. Nyugi és türelem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!