Találatok a következő kifejezésre: Minden tünetem de félek (12 db)

Minden tünetem megvan, de félek tesztet csinálni, mert félek az újabb csalódástól és attól, hogy megint csak bebeszélem magamnak ezeket a tüneteket. Mit tegyek?

Azon kívül,hogy tesztet veszek és megcsinálom,ha negatív ne keseredjek el?

Legjobb válasz: Ha minden tuneted megvan,hat meg is lehet mar biztos ki is mutatja,nincs mitol felj!gratulalok!

Ha minden tuneted megvan, hat meg is lehet mar biztos ki is mutatja, nincs mitol felj!gratulalok!
Ha 12 napja késik, már nyugodtan megcsinálhatod a tesztet. (Az elmaradt menstruáció napján már helyes eredményt mutat) Azt szokták mondani, hogy egy év sikertelen próbálkozás után érdemes orvoshoz fordulni. Figyeld a hüvelyváladékodat, az is képet ad az ovulációról illetve vegyél egy ovulációs tesztet a patikában! Azt hiszem, ezek mutatják a legbiztosabban a megfelelõ napokat. Meg szokták mondani, hogy ne görcsölj, de azt hiszem, hogy ezt mondani azért könnyebb, mint kivitelezni...:o( Minden rendben lesz, sok tényezõ lehet, ami miatt nem sikerül, de lehet szimplán "csak" az, hogy a rendszertelen menstruációd miatt nem tudod kiszámolni a peteérésedet, mert mindig máskor van. Pár hónap múlva az orvos segíteni fog egy hormontablettával, de addig természetes úton próbálkozzatok, mert a hormonbomba nem túl természetes egy szervezetnek! Kitartást, és sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat...és megprbálom megfoadni a tanácsaitokat is, ha lehetséges...köszönöm mégegyszer!
Te még mindig nem teszteltél? Te vagy a tegnapi kérdezõ is a 8 hónapos próbálkozással, tünetekkel, igaz? Nem értelek, komolyan mondom, miért jó bizonytalanságban lenni? Csinálj már tesztet, könyörgöm! Legalább megnyugszol és nem ezen fogsz kattogni egyfolytában, mert azt ugye biztosan tudod, hogy egy esetleges terhességnek az idegeskedés se tesz jót! Majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Szia, nem én voltam...de tényleg, viszont én is válaszoltam arra a kérdésre azt hiszem, hogy teszteljen, de én sem merek :( Amúgy igazad van...muzály még mindig reggeli, vagy este is megcsinálhatom már?
Szerintem ilyenkor már bármikor megcsinálhatod! Hú, én biztos nem bírtam volna ilyen sokáig várni! De várjuk az eredményt :) ))
Csinálj tesztet. Ha negatív, pár nap múlva mégegyet, ha akkoris negatív, menj orvoshoz, mert - bár nagyon nagyon ritkán - elõfurdulhat, hogy még 12 hetesen sem mutatja ki a teszt.
Nem annyira vészes a tesztelés !!Hajrá!!Sok szerencsét!

Az idegességtől lehetnek szédülés hasmenéses tünetek? Nagyon félek hogy terhes vagyok mindenféle tünetet érzek, de már csináltam 4 terhességi tesztet és mind negatív és a menstruációm is megjött még mindig nem tudom elhinni.

Legjobb válasz: Elég egyszer is feltenned a kérdést! Lehet csak benyaltál valami vírust, vagy a meleg,de akár az idegeskedés is okozhat ilyen tüneteket! És nyugodj meg,NEM VAGY TERHES!

Elég egyszer is feltenned a kérdést! Lehet csak benyaltál valami vírust, vagy a meleg, de akár az idegeskedés is okozhat ilyen tüneteket! És nyugodj meg, NEM VAGY TERHES!
Nyugi, nem vagy terhes. Az idegességtõl lehet a hasmenés ez biztos!
A kérdező hozzászólása: remélem tényleg így lesz.

Minden tünetem megvan, késik 4 napja, megszakítással csináltuk, mert volt sok cisztám és melldaganatom is, ezért félek, de most már szeretném. Lehetek babás?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz, fõleg ha minden tüneted megvan és késik. Csinálj tesztet, legalább kettõt is, hogy biztos legyen! Sok sikert!

Persze hogy lehetsz, fõleg ha minden tüneted megvan és késik. Csinálj tesztet, legalább kettõt is, hogy biztos legyen! Sok sikert!
TESZT!!!!

Vasárnap 2 kullancsot vettem ki a kutyusomból . Még egyelőre jól van, minden a szokásos de félek hogy nehogy fertőzést kapjon . Mik a fertőzés tünetei, honnan tudom meg hogy netalán megfertőződött?

Legjobb válasz: Hàt nem tudom... Nekünk is volt a kutyàba meg a macskàba is, de mivel mind ketten eléggè nagyszõrüek csak akkor vettük èszre mikor nagyon nagyok voltak a kullancsok. Apu azt mondta, h nem szabad piszkàlni mert bele szakad a fejek ès meg betegszenek, ugyhogy inkåbb hagytuk ès kiesik magàtól. Sztem vidd el dokihoz a kutymót.

Hàt nem tudom... Nekünk is volt a kutyàba meg a macskàba is, de mivel mind ketten eléggè nagyszõrüek csak akkor vettük èszre mikor nagyon nagyok voltak a kullancsok. Apu azt mondta, h nem szabad piszkàlni mert bele szakad a fejek ès meg betegszenek, ugyhogy inkåbb hagytuk ès kiesik magàtól. Sztem vidd el dokihoz a kutymót.
ha már megszívták magukat a kullancsok pár nap után a fertõzés általános jelei: Nem eszik, letargikus, késõbb láz, sötétedõ vizelet.

Mitől lehet? Fejben nyomás érzés, fülbe és melkasba hasítás? De nem mindig . Néha. Amúgy pánik beteg vagyok nemtudom lehetnek ezek a tünetei? Félek.

Legjobb válasz: Simán lehetnek ezek a tünetei. Érdemes lenne egy pszichiátert felkeresni. Elõször elküldenek kivizsgálásra,hogy van-e organikus oka a panaszaidnak,ha nincs,akkor pszichés ok. A pszichiátertõl kaphatsz gyógyszert,ami segít elmulasztani a pánikbetegséget. Anno én is nyomást éreztem a fejemben,mellkhasom szorított + légszomj. Cipralexet írtak fel és azóta elmúlt hála istennek.

Simán lehetnek ezek a tünetei. Érdemes lenne egy pszichiátert felkeresni. Elõször elküldenek kivizsgálásra, hogy van-e organikus oka a panaszaidnak, ha nincs, akkor pszichés ok. A pszichiátertõl kaphatsz gyógyszert, ami segít elmulasztani a pánikbetegséget. Anno én is nyomást éreztem a fejemben, mellkhasom szorított + légszomj. Cipralexet írtak fel és azóta elmúlt hála istennek.

Mar 1 hete volt ovum, de azota is meg van a hasfajas es a mellfeszules mint ovukor. Lehetseges, hogy a vitaminok erositik fel az ovu tuneteimet?

Mar annyira fajnak a melleim, hogy nem tudok hason aludni.A melltartoim mind nagyon szoritanak.

Legjobb válasz: Nem hiszem,hogy a vitaminok miatt vannak ezek a tünetek,lehet hogy most így reagál a szervezeted a beágyazódásra! Lehet,hogy most érzékenyebb vagy! (Bár az is igaz,hogy a beágyazódásnak kell 8-10 nap és azután szoktak jönni a tünetek!)

Nem hiszem, hogy a vitaminok miatt vannak ezek a tünetek, lehet hogy most így reagál a szervezeted a beágyazódásra! Lehet, hogy most érzékenyebb vagy! (Bár az is igaz, hogy a beágyazódásnak kell 8-10 nap és azután szoktak jönni a tünetek!)

Kedves Doktor Úr! Több mint 6 éve szedek Pausogest tablettát a változókori tünetekre. Fél éve minden másnap szedek egyet. Szeretném már elhagyni, de amikor abbahagyom, újra jelentkeznek a tünetek. Szeretném kérni a tanácsát, hogy mit javasol helyette. Ren

Kedves Doktor Úr! Több mint 6 éve szedek Pausogest tablettát a változókori tünetekre. Fél éve minden másnap szedek egyet. Szeretném már elhagyni, de amikor abbahagyom, újra jelentkeznek a tünetek. Szeretném kérni a tanácsát, hogy mit javasol helyette. Rendszeresen járok nőgyógyászati szűrésre. Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett gyógyszer valóban nem javasolt 5 év elteltével, a kockázatok miatt. Enyhe és közepesen erős hőhullámok esetében a Remifemin plus tabletta jelenthet megoldást, először ennek szedését javaslom, mivel nagyon jó tapasztalataink vannak a készítménnyel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett gyógyszer valóban nem javasolt 5 év elteltével, a kockázatok miatt. Enyhe és közepesen erős hőhullámok esetében a Remifemin plus tabletta jelenthet megoldást, először ennek szedését javaslom, mivel nagyon jó tapasztalataink vannak a készítménnyel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Több mint 6 éve szedek Pausogest tablettát a változókori tünetekre. Fél éve minden másnap szedek egyet. Szeretném már elhagyni, de amikor abbahagyom, újra jelentkeznek a tünetek. Szeretném kérni a tanácsát, hogy mit javasol helyette. Ren

Kedves Doktor Úr! Több mint 6 éve szedek Pausogest tablettát a változókori tünetekre. Fél éve minden másnap szedek egyet. Szeretném már elhagyni, de amikor abbahagyom, újra jelentkeznek a tünetek. Szeretném kérni a tanácsát, hogy mit javasol helyette. Rendszeresen járok nőgyógyászati szűrésre. Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett gyógyszer valóban nem javasolt 5 év elteltével, a kockázatok miatt. Enyhe és közepesen erős hőhullámok esetében a Remifemin plus tabletta jelenthet megoldást, először ennek szedését javaslom, mivel nagyon jó tapasztalataink vannak a készítménnyel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett gyógyszer valóban nem javasolt 5 év elteltével, a kockázatok miatt. Enyhe és közepesen erős hőhullámok esetében a Remifemin plus tabletta jelenthet megoldást, először ennek szedését javaslom, mivel nagyon jó tapasztalataink vannak a készítménnyel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Többször voltam már orvosnál a panaszaimmal, de mindig ugyan az a vége mennyi idös vagyok, és irnak fel gyulladásgátlot és ennyi. Most 44 éves vagyok két éve vannak problémáim el olvastam a változokor tüneteit és mind jelen van az élet

Tisztelt Doktor Úr! Többször voltam már orvosnál a panaszaimmal, de mindig ugyan az a vége mennyi idös vagyok, és irnak fel gyulladásgátlot és ennyi. Most 44 éves vagyok két éve vannak problémáim el olvastam a változokor tüneteit és mind jelen van az életemben, ettől nagyon szenvedek és kialvatlan vagyok. Nincs valami megoldás erre mert ugy érzem magam mint ha nem az én testem lenne. Sokat fogytam persze ideges is vagyok mikor menstruálok erős fájdalmam van, a szexet már nem kivánom szóval olyan mintha 80-éves lennék. Köszönöm figyelmét.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben hőhullámok és alvászavarok képezik a legfontosabb panaszt, első lépésben a teljesen hormonmentes RemifeminPlus szedését javaslom. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben hőhullámok és alvászavarok képezik a legfontosabb panaszt, első lépésben a teljesen hormonmentes RemifeminPlus szedését javaslom. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

15 hetes vagyok. Nemsokára megyek UH-ra, de nagyon félek, hogy minden rendben van-e. Ugye, ha már nem élne a babám vagy valami nagyobb baja lenne, annak komoly tünetei lennének?

Nyugtassatok meg, nagyon félek.. : (

Legjobb válasz: Sztem mindenki átéli ezt az izgalmat. Itt is sokan írják, h nincs baj, csak aggódnak. Ne idegeskedj, biztos minden rendben lesz. A 12. hét után egyre jobbak a bébikék esélyei.

Sztem mindenki átéli ezt az izgalmat. Itt is sokan írják, h nincs baj, csak aggódnak. Ne idegeskedj, biztos minden rendben lesz. A 12. hét után egyre jobbak a bébikék esélyei.
Szia! Nyugi, semmi baj nem lehet a babáddal! Ha gáz lenne, annak mutatkoznának jelei! Nekem 9 hetesen volt egy kis izgalom, és akkor annyit mondott a nõgyógyász hölgy, hogy már 9 hetesen sem lehet változás a szervezetben jelek nélkül (én esetemben vetélés vagy felszívódás). Nekem 3 vérzésem volt, így én is izgultam sokáig. De az Õ érdekében muszáj volt pozitívnak lennem! Ne aggódj, azzal csak a babádnak árthatsz! Élvezd a babócádat és az állapotodat! Ha nem tudsz megnyugodni, akkor menj el dokihoz és ha látod a babádat, az már hatni fog!!! Minden jót! 35 hetes kismami
Elsõsorban próbálj megnyugodni - tudom, nem könnyû, tulajdonképpen ez természetes - mert azzal csak magadnak és a babának ártasz. A szorongás õrá is kihat! Pozitívan! Ha baj lenne (NE LEGYEN!), tuti, hogy észrevennéd! Szóval nyugi!
= hós a kislányom , de amig meg nem született én is rettegve mentem uh-ra. Több helyen jártam 4 D-re, de nekem a 4D genesis jött be. Nagyon rendesek, agyon vizsgálják, ha az iwiw-re hivatkozol, akkor 10% kedvezményt is kapsz. http://www.4dgenesis.hu Ha baj lenne, akkor annak lenne jele, ne izgulj, m inden rendben lesz!!!!! Dia
Õszintén szólva, és nem rémisztgetés miatt, de ha a 15. héten meghalna a baba, nem lenne se vérzés, se semmi, mivel már nem a terhesség elején vagy. Max. görcs lenne, hisz a szervezeted próbálná kilökni õt. Ha már esetleg mozog, akkor a mozgása úgy is megnyugtat, ha még nem, akkor nem kell betartani a 4 heti Uh-kat, mehetsz sûrûbben is. De ha veszel sztetoszkópot, már ilyen korban azzal is lehet hallani a kicsi szívnahjgát. De a legfontosabb: nyugi. Nem lesz baj, nem lehet baj.
