Találatok a következő kifejezésre: Minden rendben a babával (204 db)

8 hetes állapotos vagyok Aggódom, mert a melleim nem feszülnek úgy, mint idáig Egyébként is kicsik a melleim, de idegesít, hogy most miért nem feszül annyira. Ha elmúlik, vagy minimálissá válik a mellfeszülés attól még lehet minden rendben a babával?

Tegnap voltam UH-n, a babának van szívverése, közel 14 mm-es. Az émelygés megvan. Ennek ellenére aggódom.

Legjobb válasz: Szia! Ezen ne aggódj,ettõl még a babával minden rendben. Nem elõírás hogy egyáltalán érezz valamit is a melleden. Én is igy kezdtem az elején hogy hol feszült meg fájt mintha le akarna szakadni,aztán átváltott és semmit nem éreztem. Nálam mintha hullámokban jönne a mellnövekedés. Mostmár 20 hetes vagyok és a duplájára nõttek pedig én is kis mellû vagyok. Ugyhogy ne aggódj majd beindulnak.

Szia! Ezen ne aggódj, ettõl még a babával minden rendben. Nem elõírás hogy egyáltalán érezz valamit is a melleden. Én is igy kezdtem az elején hogy hol feszült meg fájt mintha le akarna szakadni, aztán átváltott és semmit nem éreztem. Nálam mintha hullámokban jönne a mellnövekedés. Mostmár 20 hetes vagyok és a duplájára nõttek pedig én is kis mellû vagyok. Ugyhogy ne aggódj majd beindulnak.
Minden rendben , emiatt ne aggódj. A mellfeszülés elmúlik, majd késõbb visszajön. Nyugalom! 22 hetes kismama
szia! A cicifeszülés nem kell, hogy állandó legyen. Nekem annyira nem is feszült. Mikor a doki elõször megviszgált , úgy 8 hetes lehettem. Közölte , hogy jók a sejtéseim: terhes vagyok. Erre az asszisztens belekotyogott, hogy milyen tünetei vannak? soroltam , hogy ez meg ez és jött az a kérdés, hogy ..."és mellfeszülés"? Ja, mondom , igen , az is. Tehát nem olyan nagy gond , ha nem mindennap van.Az émelygés se kell, hogy állandó legyen. Én pl. nagyon rosszul voltam az elsõ három hónapban és már örültem neki, ha 1-2 napot "alábbhagyott" a dolog :) Összefoglalva. Nyugi!! :) ) 25 hetes kismami
Ne aggódj! Ha a többi tünet megvan, és tegnap az uh-n is minden rendben volt, akkor nincs gond! Nekem is van hogy egyik nap alig fáj, vagy nem fáj a cicim, a másik nap meg megõrülök! :) Csak jóra gondolj, bár elhiszem hogy idegeskedsz, de az csak árt! Sok boldogságot! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :-) most már nyugodtabb vagyok!
Nekem is kicsik a melleim.Szültem kétszer, (most tervezzük a 3-ik babát).A szülére akkorák lettek a melleim, hogy a tükörbe csodálkoztam is magamon!!!A tejtemelõdésed ha folyamatos és rendszeres lesz, akkor melátod, hogy kár volt izgulnod! Amúgy meg lécci ne idegeskedj ezen a semmiségen, mertazzal még a babának is ártasz! Kellemes babavárást!

35 hetes terhes leszek 2 nap múlva, a dokim szerint bármikor beindulhat a szülés, mert a méhemmel nincs minden rendbe. A babámnak már nem lehet semmi baja, ugye?

Nagyon sokat fekszem,de sajnos így is folyamatosan kissebb menstruációs görcseim vannak,ez normális?

Legjobb válasz: Nekem a 35. héten mondta a doki,hogy most már nyugodjak meg ,mert ha most megmegszületne már semmi baja nem lenne a picinek. Inkubátorba kerülne,de ez függ a súlyától is. Egyik ismerõsömnek a 33. héten született meg,8 hétig még kórházban volt a picivel,de minden rendben van vele azóta is. Persze az a jó hogyha minél tovább marad bennt.jó lenne még két hét. A lényeg,hogy ne idegeskedj,(könnyû mondani)mert már minden rendben lesz.

Nekem a 35. héten mondta a doki, hogy most már nyugodjak meg , mert ha most megmegszületne már semmi baja nem lenne a picinek. Inkubátorba kerülne, de ez függ a súlyától is. Egyik ismerõsömnek a 33. héten született meg, 8 hétig még kórházban volt a picivel, de minden rendben van vele azóta is. Persze az a jó hogyha minél tovább marad bennt.jó lenne még két hét. A lényeg, hogy ne idegeskedj, (könnyû mondani)mert már minden rendben lesz.
Szia! Én nem töltöttem be a 36.-dik hetet amikor megszületett a kisfiam.2980 súllyal 48cm-vel, nem volt nagy baba, de haza engedtek minket 4 nap múlva a kórházból. Nem lesz semmi baj. Szorítok értettek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a nyugtató válaszokat, remélem minden rendben lesz.Sok boldogságot a babócákhoz

Ma voltam hüvelyi uh-on. Minden rendben a babával, szépen fejlődik, jó helyen van. De nagyon megbotoztak, normális hogy most is érzem, hogy kicsit fáj a hüvelyem és a hasam?

Legjobb válasz: remélem semmi komoly,de figyeld magad nehogy bevérezzél.Ha barnázol feltétlen menyjél dokihoz!Ha minden rendben,akkor várd meg a reggelt,ha akkor is fáj,konzultálj másik nõdokival.

remélem semmi komoly, de figyeld magad nehogy bevérezzél.Ha barnázol feltétlen menyjél dokihoz!Ha minden rendben, akkor várd meg a reggelt, ha akkor is fáj, konzultálj másik nõdokival.
magnézium, pihi kell ilyenkor és ne idegeskedj, nyílván nem csinált a doki olyat, hogy kárt tegyen bennetek.

Megvolt a 18hetes Uh, minden rendben a babával. Viszont még alig érzem mozogni, csak ritkán és nem erőteljesen, pedig nem első baba. Lehet a melső fali lepény miatt? Volt másnak is így?

Legjobb válasz: Attól, hogy nem elsõ baba nem kell tankönyv szerint érezned a 15. héttõl. ERõteljes nem is lesz 18 hetesen a rúgása. Nyugodj meg, ha minden rendben van:-) Majd lesz erõsebb 34+2

Attól, hogy nem elsõ baba nem kell tankönyv szerint érezned a 15. héttõl. ERõteljes nem is lesz 18 hetesen a rúgása. Nyugodj meg, ha minden rendben van:-) Majd lesz erõsebb 34+2
Se az elsõt, se a másodikat nem éreztem igazán a 20. hétig. Addig csak tippeltem, hogy a hasam korog-e vagy õt érzem-e.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

23 hetes vagyok, az lehetséges, hogy csak apró rebbenéseket érzek, és nem erőteljesebb mocorgásokat a babám részéről? Ugye minden rendben a babómmal, az első gyerkőcöt várjuk.

Legjobb válasz: Szia. Ezek az elsõ mozgásai? Eleinte még alig érzed õket és inkább rebbenések vagy buborékok, mint határozott mozgások. Sõt eleinte még nem is érzed mindennap, de késõbb ahogy növekszik egyre erõsebbek lesznek a rúgásai, és gyakrabban fogod érezni. Üdv, 33 hetes kismama

Szia. Ezek az elsõ mozgásai? Eleinte még alig érzed õket és inkább rebbenések vagy buborékok, mint határozott mozgások. Sõt eleinte még nem is érzed mindennap, de késõbb ahogy növekszik egyre erõsebbek lesznek a rúgásai, és gyakrabban fogod érezni. Üdv, 33 hetes kismama
Ne aggódj, egy darabig ez lesz. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Nem; ezek az elsõ mozgásai, 17hetesen éreztem elõször. Azután nem igazán, majd újra éreztem a rebbenéseket, 21 hetesen voltunk UH-on és akkor a dokim azt mondta, hogy minden ok a manócskával.
Szia. (1 válaszoló vagyok) Akkor meg nyugodj meg, ha a vizsgálaton minden rendben volt. Ez a nagy meleg õket is megzavarhatja. A lényeg az, hogy legalább naponta egyszer érezd Õt.
Szió!Én is 23 hetes vagyok, és ha ülök vagy állok, akkor én is csak jó nagy buborékoknak érzem a mozgásait, de próbáld ki hogy hanyatt fekszel, és akkor sokkal jobban fogod érezni.Nekem azért már tud fájdalmas rúgásokat is produkálni, de nem baj, én örülök neki. :)
Szia! Én 25 hetes vagyok, és csak néha érzek mozgásokat. Pedig a dokim szerint adktív a baba, de van még bõven helye. Azt mondta, hogy erõteljesebb mozgásra csak késõbb számíthatok. Szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, boldog babavárást kívánok nektek!

8. heten enyhult a mellfeszules es megszunt az undor az etelektol es a hanyingerem is. Remenykedhetek meg, hogy minden rendben a babaval?

Legjobb válasz: koszonom Nektek a megnyugtatast. Mar volt egy spontan vetelesem a 8.hetben , ezert csak a 8. het letelte utanra hivott be az orvosom, azaz meg 5 napot varnom kell. az igaz hogy a terhesseg alatt ha minden rendben van akkor megmarad a hoemelkedes? mert az szerencsere nem valtozik, csak a hanyinger mult el teljesen,ha beveszem a vitamint mar akkor sem jon elo...

A kérdező hozzászólása: koszonom Nektek a megnyugtatast. Mar volt egy spontan vetelesem a 8.hetben , ezert csak a 8. het letelte utanra hivott be az orvosom, azaz meg 5 napot varnom kell. az igaz hogy a terhesseg alatt ha minden rendben van akkor megmarad a hoemelkedes? mert az szerencsere nem valtozik, csak a hanyinger mult el teljesen, ha beveszem a vitamint mar akkor sem jon elo...
Szedsz gyógyszert valamit?
istenem!! persze hogy minden oké!!!! nekem is ez van (volt )amig nem vezsem be a napi terhesvitamint aztan futok hányni:D 13h 2 nap
ez normális állapot, persze, hogy minden rendben van! Ha úgy érzed nincs, akkor azonnal menj a nõgyógyászodhoz!
A kérdező hozzászólása: Elevit, folsav, Magne B6-ot szedek.
Azért kérdeztem, hogy nem a hormonszint leesés miatt vannak e ezek a tünetmegszûnések? Már 100x leírtam de az én történetem az, hogy a 6. héten nagyon beteg lettem és amikor kezdtem jobban lenni, éreztem, hogy nem feszül úgy a mellem és a hasam. Mentem dokihoz, és mondták, hogy valószínûleg most haldoklik az embrió, mert hol volt szívverése hol nem. 1 hét múlva halott volt. Idáig abban a hitben voltam, hogy a betegség miatt veszítettem el. Most újra terhes vagyok és a doki írt fel hormon gyógyszert... elgondolkodtam. Nem lehet hogy a hormon szintem leesését éreztem meg azzal, hogy enyhültek a tünetek, és ebbe halt bele a baba? Most is csak tippelek. Amúgy most sem állunk túl jól mert a 6. héten még nem talált embriót se szikhólyagot a doki, de legalább a tüneteim megvannak :/ ha ez számít. Milyen dokid van? Mitõl volt az elõzõ?
A kérdező hozzászólása: Sajnalom ami Veled tortent, drukkolok nagyon hogy most minden rendben legyen!!! En hulye voltam az elozo terhessegnel-igy utolag tudom, de mar keso banat. Beteg lettem amikor 6 hetes voltam es mindig ugy gyogyitom ki magam az eros megfazasbol hogy nagy dozisu c-vitamint veszek be. Sajnos nem gondolkoztam elore, nem sejtettem hogy ez vetelest okozhat...Ugyhogy a megfazassal a baba is elment... itthon tortent, ugyhogy sosem fog kiderulni mi lehetett az oka, de en erosen erre gyanakszom. Lehet hogy holnap elmegyek egy helyi dokihoz es iratok fel hormont hogy ne ezen muljon mar... magandokim van, pasi, rendes, megbizom benne. Neked mikor kell visszamenned az orvoshoz?
Késõbb kéne de én szerdán visszamegyek! Mi az a magas dózisú? Nekem elég hihetetlen, hogy c vitamintól lehet ilyen. Hol olvastad? (Vízben oldódó vitamin és a felesleg kiürül.) Te mikor mész?
A kérdező hozzászólása: Mivel ma nem mentem dokihoz , mert mintha ereznema tuneteket ujra szerencsere :) , igy szerintem kivarom a jovohet penteket, de ha parazok a hetvegen akkor lehet h kedd lesz belole... http://www.femina.hu/terasz/vetelest_okozhat_a_nagy_c_vitami.. hat sajnos napi 2szer 3ezer mg-ot szedtem be a c-vitaminbol... Maskor tenyleg segit, dehat nem is tudom miert nem gondoltam erre hamarabb... szep hetveget Neked , probaljunk meg nem aggodni :)

Majdnem 9 hetes terhes vagyok, minden rendben a babával, egy hete voltam orvosnál. Többi lenn. Volt ilyen valakinek?

De mostanában egyre jobban múlnak el a tüneteim, eddig sem hánytam, meg nagyon er?s rosszullétem nem volt, de most mintha sokkal jobb kezdene lenni. Volt ilyen valakinek?

Legjobb válasz: Szia! Semmit nem jelent, inkább örülj neki! Ugyan egyszer azt hallottam, h kutatók azt hozták ki, h akiknél erõsebb a rosszullét ott nagyobb az esély, ha baba életképes....de ezt máris megcáfolom, mert az egyik barátnõm némi szédülésen kívül semmilyen nyomasztó tünettel nem "rendelkezett" már a terhesség elejétõl; és 40+5 naposan egy teljesen egészséges babát szült.....és nem csak õ az egyedüli példa szerintem :)

Szia! Semmit nem jelent, inkább örülj neki! Ugyan egyszer azt hallottam, h kutatók azt hozták ki, h akiknél erõsebb a rosszullét ott nagyobb az esély, ha baba életképes....de ezt máris megcáfolom, mert az egyik barátnõm némi szédülésen kívül semmilyen nyomasztó tünettel nem "rendelkezett" már a terhesség elejétõl; és 40+5 naposan egy teljesen egészséges babát szült.....és nem csak õ az egyedüli példa szerintem :)
Nekem pont fordítva van. 10 hetes korig nem is voltak tüneteim de utána már többször is hánytam. A terhesvitamin már meg se bírom enni mert rögtön kihányom.
Nekem az egész terhességem alatt semmi tünetem nem volt a mellfájáson kivûl. 38+4hkm
Én is élõ példa vagyok..nekem is azt mondták ha valaki minnél jobban hány annál egészségesebb a baba...na én ezt megcáfolom az ég világon semmi bajom nem volt könnyû egészséges terhességem volt könnyû szüléssel és egészséges kislányunk született!!! Ne aggodj!Gratulálok a babához!
Szia!Én is 9 hetes terhes vagyok, én is múlt héten voltam orvosnál és én is egyre jobban érzem magam.Az elsõ terhességemnél is az volt, hogy kb 5-6 hetesen kezdtem rosszul lenni(nem hánytam, most se), csak egész nap, fõleg délután émelyegtem, fogmosásnál öklendeztem és 10 hetesen már tök jól voltam.Egyre ritkábban volt hányingerem.Most is ez van.Inkább rettentõen felfúvódok estére.Olyankor akkora a hasam mint egy 4 hónapos terhesnek.Reggel meg visszamegy.De a hasam alja feszül és a mellem napról-napra egyre nagyobb és érzékenyebb uh biztos minden ok.Persze én is agyalok minden nap, hogy vajon rendben van e a baba.Uh normális, hogy felmerül benned is ez a kérdés.Teljesen nyugodt csak akkor leszel, ha , megszületik.Boldog babavárást.

Minden rendben a babával? Az afp-m nő hetente. Aki tud segit?

2 héttel ezel?tt 0,48mom lett 1héttel ezel?tt 0,52mom és ez a mai: sullyal korrigált afp 19,58 IU/ml Afp-re vonatkozok mom 0,61 Sullyal korrigált bhcg 6645mIU/ml Bhcg-re vonatkozo mom 0,22 Nem tudom mi az a bhcg és hogy jo e mert a 0,22mom az kevés..Szerintetek?Jövö hónap elején megyek a 18 hetes uh ra

Legjobb válasz: Az AFP érték mindig is nõ ahogy a terhesség halad elõre,ezért kell pontosan egy bizonyos idõpontban mérni,ha jól emlékszem 16.héten. Elõtte utána nem értékelhetõ!

Az AFP érték mindig is nõ ahogy a terhesség halad elõre, ezért kell pontosan egy bizonyos idõpontban mérni, ha jól emlékszem 16.héten. Elõtte utána nem értékelhetõ!
Hányszor csináltak neked AFP-t????? Nálunk szigorúan egyszer veszik le hozzá a vért, ismétlésre nincs lehetõség. Már csak azért is, mert héthez van kötve. Amúgy nekem is elég alacsony lett: súllyal korrigált: 0, 69 Mom. A dokim szerint minden rendben van, ráadásul egyre több helyen már nem is néznek AFP-t. Minálunk például már nem veszik figyelembe az alsó határt (0, 70 Mom), ha minden más eredmény rendben van. Nekem a kombinált tesztem és a 18 hetes UH is rendben volt, úgyhogy további teendõ nincs. Plusz a dokim azt is mondta, hogy igazán megbízható eredményt csak a magzatvíz-vétel ad, a többi (kombinált-integrált teszt) messze nem 100%-os. 27 hkm
A kérdező hozzászólása: Már betöltött 18 hetes vagyok menzi szerint de hétfõn az uh-n mondta a doki hogy kisebb a baba csak 16 hetes. ezért õ kérte az ismétlést..mert szerinte korán vették le.
nekem is fura hogy ennyiszer néztek nálad AFP-t most azt olvastam egy cikkben, hogy az a baj, ha alacsony az AFP és mellette magas a béta hcg (Bhcg), de nálad nem így van a cikk szerint az alacsony bhcg nem jelent semmi bajt
Én elmennék ultrahangra a helyedben, ott megmondják, hogy baj van e vagy sincs. A 4dimenziós ultrahangokon legalább 20-30percig nézik a babát, ott tuti megállapítanak neked terhességi kort és azt is hogy baj van e vagy sincs.

8hetes terhes vagyok. Most voltam uh-on. Minden rendben a babával, de az orvos látott egy vérömlenyt. Nem mondott semmit. Lehet szexelni, vagy semmiképpen se semmilyen formában? Természetesen a baba az elsô. Orgazmus után görcsölök. Vérzés nincs.

Legjobb válasz: na akkor én elmondom amit a dokinak kellett volna,a vérömleny ideális esetben felszívódik vagy kiürül,rossz esetben bekebelezi a petezsákot és elmegy a baba.2hét szigorú fekvés,napi 3*1 v 3*2 magne b6,ha vörös a vér,azonnal rohanj orvoshoz és jó lenne ha vki felírna utrogestant vagy duphastont,ezek terhességmegtartó hormonok.A pihenéssel együtt jár h ne sportolj,ne cipelj,ne bolygassátok lent a dolgokat,no sex.Nem a levegõbe beszélek, az elsõ babám fentieknek köszönhetõen maradt meg,a másodikkal már 1hónapja pihenek,szintén vérömlenyes,napi 2 utrogestan hüvelykúpot tolok,ezt már a sürgõsségi ambulancián azonnal felírták 5hetesen.Nem értem néhány doki miért mondja h a vérezgetés normális,egyre több barnázós vetélésrõl olvasok itt,pihenni kell és kímélni magad!boldog babavárást!

na akkor én elmondom amit a dokinak kellett volna, a vérömleny ideális esetben felszívódik vagy kiürül, rossz esetben bekebelezi a petezsákot és elmegy a baba.2hét szigorú fekvés, napi 3*1 v 3*2 magne b6, ha vörös a vér, azonnal rohanj orvoshoz és jó lenne ha vki felírna utrogestant vagy duphastont, ezek terhességmegtartó hormonok.A pihenéssel együtt jár h ne sportolj, ne cipelj, ne bolygassátok lent a dolgokat, no sex.Nem a levegõbe beszélek, az elsõ babám fentieknek köszönhetõen maradt meg, a másodikkal már 1hónapja pihenek, szintén vérömlenyes, napi 2 utrogestan hüvelykúpot tolok, ezt már a sürgõsségi ambulancián azonnal felírták 5hetesen.Nem értem néhány doki miért mondja h a vérezgetés normális, egyre több barnázós vetélésrõl olvasok itt, pihenni kell és kímélni magad!boldog babavárást!
ez furcsa, hogy nem mondta, hogy ne szexelj. nekem is volt. egy része kijött, másik része felszívódott. én kaptam utrogestant is mellé. lehet másik dokihoz kéne menned.
Szia! Én most a helyedben a 12. hétig, a kritikus idõszakban hanyagolnám a szexet, ha görcsölgetsz is utána. De miért nem kérdezted meg az orvost, hogy így szabad-e? 40+4hkm
Nekem is van vérömleny, vagyis remélem már csak volt. Nem szabad ugrálni, cipekedni. A szex is kizárt, amíg fel nem szívódik, nekem mondta a dokim. A vérömleny méretétõl függ, hogy kell-e feküdni. Az utrogestan és a duphaston hormon pótló gyógyszerek, nekem is adtak. Utrogestant szedek napi 2x2 és 2x1 rutascorbint(ez pótolható nagy dózisú c vitaminnal) és napi 2x1 magne b6.
00:36 hozzászólóhoz csatlakozva Nekem 8 hetesen ment el a babám elmentem orvoshoz hogy vérzek oh hát nem baj menjek haza és 1 hét múlva menjek vissza nem adott semmit 2 nap múlva el is vetéltem... Ennyit az orvosokról...
A kérdező hozzászólása: Valami idebent azt súgja felszívódik magától, ha vigyázok. Köszönöm a válaszokat! Mosolygós babávárást!
Szia.Inkább no sex. A vérömleny..hematóma!És okozhat barnázást vérzést ami meg ijeszthet téged! Ezt fogják neked nézni folyamatosan! Vigyi magadra !Minden ok lesz!
A kérdező hozzászólása: Igen valószínû más orvos után nézek. A mostani a család barátja, ezért sem értem hogy miért nem tájékoztat... a következõ uh. a12hetes. Én szívem szerint mennék hamarabb.elsõ baba, izgulos vagyok. Köszönöm hogy segitetek!:)

Kismamik! Ha nem lenne minden rendben a babámmal akkor annak lennének tünetei?

17 hetes vagyok,2 hete 2 napja voltam ultrahangon, de olyan soknak t?nik ez az id?, hogy nem tudom mi van vele. Remélem nincs baj. Jöv?hét csütörtökön megyek genetikaira, de alig várom!

Legjobb válasz: Ennyi idõsen nem kell még mozgást érezni!!! Ismerem az érzést, én is szerettem volna a nap minden percében látni õt. Ha majd pár hét múlva mozogni kezd, valóságosabb lesz, de ha eddig nem történt semmi, valószínûtlen, hogy baj lenne. A rémtörténeteket ne hallgasd meg.

Ennyi idõsen nem kell még mozgást érezni!!! Ismerem az érzést, én is szerettem volna a nap minden percében látni õt. Ha majd pár hét múlva mozogni kezd, valóságosabb lesz, de ha eddig nem történt semmi, valószínûtlen, hogy baj lenne. A rémtörténeteket ne hallgasd meg.
Az elsõ babánál olyan 20 21 hetesen lehet érezni a mozgást. További terhességeknél, mivel tudod mi az a "buborékolás" már egyre hamarabb nyilvánvaló lesz a maminak :) Akár a 14 héttõl is :)
Érzed már a mozgást? Hanyadik babó?
Én mindhárom gyermekemnél a 16 héttõl éreztem a buborékolást.De ez egyéni biztos. Csak azért kérdeztem én is a kérdezõtõl, hogy akkor esetleg megnyugodna ha érezné. Amúgy lennének tünetek, barnázás, görcsölés, rossz közérzet.Megéreznéd ha baj történne.De ilyesmi biztos nincs, úgyhogy ne is gondolj rosszra.Türelem, mindjárt itt lesz a köv.uh. 35 hetes m.
A kérdező hozzászólása: Elsõ babó.Hát néha olyan mintha éreznék buborékolást igazából olyan megmagyarázhatatlan érzés, de nagyon ritkán és nem minden nap.Köszönöm a válaszokat megpróbálok türelmesebb lenni:) .
Én úgy éreztem elõször a babámat, hogy lefeküdtem hanyatt, és a fejem alá egy párna, a hasamra tettem mindkét kezem, és vártam, egy idõ után már éreztem a mozgást, nagyon picit, de éreztem.
Az elsõ babucimat már 12 hetesen éreztem a másodikat meg csak 16 hetesen. Már én is aggódtam, de sok mindentõl függ...Februárban szültem a kisfiamat és májusban terhes lettem és szerintem azért éreztem meg késõbb, mert az erõs rúgások érzése volt bennem...lehet, hogy érdekes magyarázat, de erre gondolok...meg nem mindenki tud rákoncentrálni. Nekem is nehezebb hiszen itt van a 6 hónapos kisfiam!!! Semmi gond nincs...türelem, várakozás...ettõl szép a várandóság! Élvezz ki minden percet, mert csak az elsõ babucinál tudsz minden percét élvezni...de második terhesség is fantasztikus...ez már más, de ez is csodás...talán nem izgulok annyit, nem várok úgy türelmetlenül minden vizsgálatot.... 17 hetes kismami (6 hónapos kisfiú anyucija )
Minden ultrahang kozotti felidoben en is igy voltam, olom labakon jart az ido a kovetkezoig.Egyszeruen meg kezdodott a gyerek miatti folyamatos aggodas.De nyugi minden rendben lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!