Találatok a következő kifejezésre: Minden rendben a (1335 db)

Minden rendben a törpenyuszimmal?

Tegnap volt az elsõ körömvágása az állatorvosnál. Szegénykém nagyon megijedt,kapálózott meg sikítozott is egy kicsit. Az orvos azt mondta hogy ez.mindig így van.Utána még otthon is meg volt illetõdve,csak a kezembõl volt hajlandó enni meg egy helyben kuporgott,utána meg simiztette magát. Reggel már evett magától meg szaladgált is, viszomt a szeme körül pirosas volt,ugy nezett ki mint az embereknel ha sirtak. Szegénykémet féltem, remélem nincs vele semmi. Az állatorvos kissé gorba volt vele, 2korme is verzett. Az biztos hogy oda nem viszem többet.

Legjobb válasz: ha nem múlik egy nap alatt akkor nincs minden rendben, sajnos õ nem tudja megmondani hogy nyugi csak kicsit pityeregtem és azért piros vagy esetleg belement neki valami, nekem elõször az jutott eszembe hogy kamilla teával nehányszor törölgesd át neki, annak nyugtató hatása van de jobb lenne egy hozzáértõ doki, nehogy nagyobb bajt csinálj

ha nem múlik egy nap alatt akkor nincs minden rendben, sajnos õ nem tudja megmondani hogy nyugi csak kicsit pityeregtem és azért piros vagy esetleg belement neki valami, nekem elõször az jutott eszembe hogy kamilla teával nehányszor törölgesd át neki, annak nyugtató hatása van de jobb lenne egy hozzáértõ doki, nehogy nagyobb bajt csinálj
A kérdező hozzászólása: szerintem stresszel. egesz nap alig evett valamit. majd most megyek hozza haza, beviszem a szobamba meg ott is lesz velem a hetvegen. remelem minden rendben lesz vele.
megint elolvastam amit írtál, és most ragadt csak meg az " az orvos azt mondta hogy ez mindig így van" hát nagyon nincs így mindig én már 4szer vágtam magam a karmait egyszer pedig doki és egyszer sem sikítozott, simizni kell megnyugtatni, utána sutty hátra a dermedt pózba és akkor is simizni beszélni hozzá és biztosan tartani, két emberes munka de így 5 perc alatt lent vannak a karmok és nem kell a stresszes dokihoz vinni, mármint a legtöbb állat stresszel ha dokihoz viszed, ez velünk is így van, de nem mindegy hogy ki nyúl hozzá .. :) ha nem akar veled lenni, szóval ha nem akarja hogy babusgasd akkor ne erõltesd mert azt is stressznek éli meg :( egyébként hol laksz vagy milyen nagyváros van ahol lehetne neki rendes dokit találni??
Azért ez nincs mindig így. Az én nyuszim még sosem kapálózott vagy sikítozott állatorvosnál. Természetesen be van tojva õ is rendesen, ha hazajövünk még néhány órán át duzzog, de a dokinál rendesen tûr mindent. Én az elejétõl kezdve magam vágtam a körmét itthon. Párom tartja õt, amíg én vágom. Néha elhúzza a lábát, de nem kapálózik, nem visít, és a legfontosabb: sosem vérzik neki, mivel nagyon fontos odafigyelni, hogy ne vág bele az élõ részbe, és ha ezt egy doki képtelen megtenni, oda biztos nem mennék többet. Ha vérzett neki, akkor nyilván fájt is, azért sikított szerencsétlen :(
A kérdező hozzászólása: Hát az állatorvos, csak közönséges állatorvos volt, nem külön nyulakra praktizált. Sajnos az egész megyében (nógrád megyében) nincs konkrétan nyuszikkal foglalkozó orvos. Nekem egybõl hanyatt fektette. Levágta az elsõ két körmét és utána sipákolt szegénykém. De akkor még nem is vérzett. Talán a harmadik vagy a negyedik vérzett, arra meg se moccant. Utána még egyszer leugrott az 1m-es asztalról és elszaladt, úgy kellett utána menni, felvenni, de akkor sem nyafizott csak belebújt a nyakamba. Ketten fogtuk le barátommal, míg az orvos levágta neki. Közbe simiztem a pociját, meg a buksiját, de úgy dobogott a szíve, mintha ki akarna ugrani. Úgy néz ki hogy tegnap óta már jobban van. Már a szeme is normális, egyáltalán nem is piros. Enni viszont kevesebbet eszik. Ha adok neki a kezembõl, akkor azt mind megeszi, de a tányérja eddig üres volt mindig délutánra, most meg egy csomó volt még benne. Reggelrõl behoztam a szobámba (sajnos nem teljesen szobatiszta, folyton az ágyra pisil, úgyhogy ezt elég ritkán szoktam)szaladgált, meg elterült. Hagyja magát szeretgetni, úgyhogy már szerintem nem duzzog, megbékélt. Viszont nem tudom, hogy miért eszik kevesebbet, amióta hazahoztuk. Csak a körmét vágták le, meg a nemét nézték meg (amit nem tudott pontosan megmondani) a fogaihoz nem nyúltak, meg azokkal eddig nem is volt probléma. Most kiengedtem kint a kertben is, és minden bokor ágát lemetszi, de nem eszi meg, csak leharapja. :-)

35 hetes terhes leszek 2 nap múlva, a dokim szerint bármikor beindulhat a szülés, mert a méhemmel nincs minden rendbe. A babámnak már nem lehet semmi baja, ugye?

Nagyon sokat fekszem,de sajnos így is folyamatosan kissebb menstruációs görcseim vannak,ez normális?

Legjobb válasz: Nekem a 35. héten mondta a doki,hogy most már nyugodjak meg ,mert ha most megmegszületne már semmi baja nem lenne a picinek. Inkubátorba kerülne,de ez függ a súlyától is. Egyik ismerõsömnek a 33. héten született meg,8 hétig még kórházban volt a picivel,de minden rendben van vele azóta is. Persze az a jó hogyha minél tovább marad bennt.jó lenne még két hét. A lényeg,hogy ne idegeskedj,(könnyû mondani)mert már minden rendben lesz.

Nekem a 35. héten mondta a doki, hogy most már nyugodjak meg , mert ha most megmegszületne már semmi baja nem lenne a picinek. Inkubátorba kerülne, de ez függ a súlyától is. Egyik ismerõsömnek a 33. héten született meg, 8 hétig még kórházban volt a picivel, de minden rendben van vele azóta is. Persze az a jó hogyha minél tovább marad bennt.jó lenne még két hét. A lényeg, hogy ne idegeskedj, (könnyû mondani)mert már minden rendben lesz.
Szia! Én nem töltöttem be a 36.-dik hetet amikor megszületett a kisfiam.2980 súllyal 48cm-vel, nem volt nagy baba, de haza engedtek minket 4 nap múlva a kórházból. Nem lesz semmi baj. Szorítok értettek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a nyugtató válaszokat, remélem minden rendben lesz.Sok boldogságot a babócákhoz

Veletek is szokott olyan lenni, hogy minden rendben a kapcsolatban, és muszáj egy kis feszkót csinálni?

Legjobb válasz: Ez egyébként tipikus nõi tulajdonság. Amikor minden rendben van, harmonikus a kapcsolat, akkor a férfiak java elégedetten elvan, a nõk már annál kevésbé. Nekik mindig kell valami akció, ha pedig nincs, akkor kiprovokálják.

Ez egyébként tipikus nõi tulajdonság. Amikor minden rendben van, harmonikus a kapcsolat, akkor a férfiak java elégedetten elvan, a nõk már annál kevésbé. Nekik mindig kell valami akció, ha pedig nincs, akkor kiprovokálják.
Utána meg nem gyõzök kapálózni h megbocsásson és mindnen olyan legyen mintha semmi se történt volna.
Nem tudom miért de én is ilyen vagyok. Utálom érte magamat. De sokszor veszem észre h csinálom a feszkót ha túl nagy az állóvíz. Ha valami rendbe van akkor azt el kell b*szni. Magamat se értem, komolyan... hülye vagy néha.
Azért annyira nem komoly, hogy óvóhely kelljen :D Nem kell nagy veszekedésekre gondolni inkább apró kis beszólások kiszámíthatatlan szeszélyeim visznek egy kis szenvedélyt a mindennapokba. Nincs jobb mint az édes békülés :D
Nekem mondjuk "csinálhatják a feszkót" mert ha lesz életem és családom akkor lesz egy ilyen "alagsor" vagy "padlásszoba" ahová ha ilyeneket csinál az asszony akkor felmegyek gépezni... Még ágyat, dugikaját meg külön fürdõszobát is rakatok bele, hogyha sokáig hülye akkor a követezõ pár napot ott fogom eltölteni :D Aztán hõzönghet amennyit akar nem érdekel :D
folyton
A kérdező hozzászólása: alapból nem vagyok valami nyugodt vérmérsékletû, de a pasim se
És ez mire jó?
hetente.
Jah, néha feszítünk egymásnak havonta egyszer.. kinek nagyobb a bicepsze :)
Mondjuk én szerencsére elég temperamentumos embereken edzõtem: anyám, nagymutter, húgom... Egyszóval én nem nagyon fogom felkapni a vizet. Egy ideig tûröm. Ha már nagyon idegesítõ és támadó a stílus akkor meg "kiabálok egyet". De akkor be is fejezik rögtön mert elég félelmetesen tudok kiabálni. Még én is megijedek magamtól. De tényleg.

Ma voltam hüvelyi uh-on. Minden rendben a babával, szépen fejlődik, jó helyen van. De nagyon megbotoztak, normális hogy most is érzem, hogy kicsit fáj a hüvelyem és a hasam?

Legjobb válasz: remélem semmi komoly,de figyeld magad nehogy bevérezzél.Ha barnázol feltétlen menyjél dokihoz!Ha minden rendben,akkor várd meg a reggelt,ha akkor is fáj,konzultálj másik nõdokival.

remélem semmi komoly, de figyeld magad nehogy bevérezzél.Ha barnázol feltétlen menyjél dokihoz!Ha minden rendben, akkor várd meg a reggelt, ha akkor is fáj, konzultálj másik nõdokival.
magnézium, pihi kell ilyenkor és ne idegeskedj, nyílván nem csinált a doki olyat, hogy kárt tegyen bennetek.

8 hetes állapotos vagyok Aggódom, mert a melleim nem feszülnek úgy, mint idáig Egyébként is kicsik a melleim, de idegesít, hogy most miért nem feszül annyira. Ha elmúlik, vagy minimálissá válik a mellfeszülés attól még lehet minden rendben a babával?

Tegnap voltam UH-n, a babának van szívverése, közel 14 mm-es. Az émelygés megvan. Ennek ellenére aggódom.

Legjobb válasz: Szia! Ezen ne aggódj,ettõl még a babával minden rendben. Nem elõírás hogy egyáltalán érezz valamit is a melleden. Én is igy kezdtem az elején hogy hol feszült meg fájt mintha le akarna szakadni,aztán átváltott és semmit nem éreztem. Nálam mintha hullámokban jönne a mellnövekedés. Mostmár 20 hetes vagyok és a duplájára nõttek pedig én is kis mellû vagyok. Ugyhogy ne aggódj majd beindulnak.

Szia! Ezen ne aggódj, ettõl még a babával minden rendben. Nem elõírás hogy egyáltalán érezz valamit is a melleden. Én is igy kezdtem az elején hogy hol feszült meg fájt mintha le akarna szakadni, aztán átváltott és semmit nem éreztem. Nálam mintha hullámokban jönne a mellnövekedés. Mostmár 20 hetes vagyok és a duplájára nõttek pedig én is kis mellû vagyok. Ugyhogy ne aggódj majd beindulnak.
Minden rendben , emiatt ne aggódj. A mellfeszülés elmúlik, majd késõbb visszajön. Nyugalom! 22 hetes kismama
szia! A cicifeszülés nem kell, hogy állandó legyen. Nekem annyira nem is feszült. Mikor a doki elõször megviszgált , úgy 8 hetes lehettem. Közölte , hogy jók a sejtéseim: terhes vagyok. Erre az asszisztens belekotyogott, hogy milyen tünetei vannak? soroltam , hogy ez meg ez és jött az a kérdés, hogy ..."és mellfeszülés"? Ja, mondom , igen , az is. Tehát nem olyan nagy gond , ha nem mindennap van.Az émelygés se kell, hogy állandó legyen. Én pl. nagyon rosszul voltam az elsõ három hónapban és már örültem neki, ha 1-2 napot "alábbhagyott" a dolog :) Összefoglalva. Nyugi!! :) ) 25 hetes kismami
Ne aggódj! Ha a többi tünet megvan, és tegnap az uh-n is minden rendben volt, akkor nincs gond! Nekem is van hogy egyik nap alig fáj, vagy nem fáj a cicim, a másik nap meg megõrülök! :) Csak jóra gondolj, bár elhiszem hogy idegeskedsz, de az csak árt! Sok boldogságot! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :-) most már nyugodtabb vagyok!
Nekem is kicsik a melleim.Szültem kétszer, (most tervezzük a 3-ik babát).A szülére akkorák lettek a melleim, hogy a tükörbe csodálkoztam is magamon!!!A tejtemelõdésed ha folyamatos és rendszeres lesz, akkor melátod, hogy kár volt izgulnod! Amúgy meg lécci ne idegeskedj ezen a semmiségen, mertazzal még a babának is ártasz! Kellemes babavárást!

Megvolt a 18hetes Uh, minden rendben a babával. Viszont még alig érzem mozogni, csak ritkán és nem erőteljesen, pedig nem első baba. Lehet a melső fali lepény miatt? Volt másnak is így?

Legjobb válasz: Attól, hogy nem elsõ baba nem kell tankönyv szerint érezned a 15. héttõl. ERõteljes nem is lesz 18 hetesen a rúgása. Nyugodj meg, ha minden rendben van:-) Majd lesz erõsebb 34+2

Attól, hogy nem elsõ baba nem kell tankönyv szerint érezned a 15. héttõl. ERõteljes nem is lesz 18 hetesen a rúgása. Nyugodj meg, ha minden rendben van:-) Majd lesz erõsebb 34+2
Se az elsõt, se a másodikat nem éreztem igazán a 20. hétig. Addig csak tippeltem, hogy a hasam korog-e vagy õt érzem-e.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

23 hetes vagyok minden rendben a terhessegemmel, szabad mennem strandolni? Nem ugy gondoltam hogy uszkalok csak kimennek sütkerezni meg kicsit lubickolni, nem termalvizbe mennek.

a parom nem akarja engedni.

Legjobb válasz: Szia!Fúúú,nehéz kérdés :) Szerintem abból biztosan nem lehet baj,ha combközépig érõ vízben sétálgatsz kicsit,vagy locsolgatod magad a vízzel.Képzeld én is imádtam strandolni,tavaly a Balcsin nyaraltunk és amellett hogy nálam is minden rendben volt,az orvos azt mondta,hogy jobb ha inkább nem kockáztatok.Még ilyen korú várandósságnál is veszélyes lehet a fertõzés. Na de nálad a döntés,én csak a saját tapasztalatom szerint próbáltam segíteni! Kellemes babavárást!

Szia!Fúúú, nehéz kérdés :) Szerintem abból biztosan nem lehet baj, ha combközépig érõ vízben sétálgatsz kicsit, vagy locsolgatod magad a vízzel.Képzeld én is imádtam strandolni, tavaly a Balcsin nyaraltunk és amellett hogy nálam is minden rendben volt, az orvos azt mondta, hogy jobb ha inkább nem kockáztatok.Még ilyen korú várandósságnál is veszélyes lehet a fertõzés. Na de nálad a döntés, én csak a saját tapasztalatom szerint próbáltam segíteni! Kellemes babavárást!
én is pont errõl kérdeztem a védõnöm, és azt mondta, hogy sima vízbe uszkálni lehet.termálvíz tilos, és napozni sem szabad egyáltalán!!
Szia ha zárt a méhszájad, úszkálj nyugodtan, én a 37. hétig jártam úszni rendszeresen. A nõgyógyász ajánlotta, szerinte az a legjobb mozgásfajta. A termál 36 fokig volt nekem engedélyezve. Én csak azért nem mentem tovább úszni, mert már nem esett jól, egyébként lehetett volna. Kellemes babavárást! 40hetes

8. heten enyhult a mellfeszules es megszunt az undor az etelektol es a hanyingerem is. Remenykedhetek meg, hogy minden rendben a babaval?

Legjobb válasz: koszonom Nektek a megnyugtatast. Mar volt egy spontan vetelesem a 8.hetben , ezert csak a 8. het letelte utanra hivott be az orvosom, azaz meg 5 napot varnom kell. az igaz hogy a terhesseg alatt ha minden rendben van akkor megmarad a hoemelkedes? mert az szerencsere nem valtozik, csak a hanyinger mult el teljesen,ha beveszem a vitamint mar akkor sem jon elo...

A kérdező hozzászólása: koszonom Nektek a megnyugtatast. Mar volt egy spontan vetelesem a 8.hetben , ezert csak a 8. het letelte utanra hivott be az orvosom, azaz meg 5 napot varnom kell. az igaz hogy a terhesseg alatt ha minden rendben van akkor megmarad a hoemelkedes? mert az szerencsere nem valtozik, csak a hanyinger mult el teljesen, ha beveszem a vitamint mar akkor sem jon elo...
Szedsz gyógyszert valamit?
istenem!! persze hogy minden oké!!!! nekem is ez van (volt )amig nem vezsem be a napi terhesvitamint aztan futok hányni:D 13h 2 nap
ez normális állapot, persze, hogy minden rendben van! Ha úgy érzed nincs, akkor azonnal menj a nõgyógyászodhoz!
A kérdező hozzászólása: Elevit, folsav, Magne B6-ot szedek.
Azért kérdeztem, hogy nem a hormonszint leesés miatt vannak e ezek a tünetmegszûnések? Már 100x leírtam de az én történetem az, hogy a 6. héten nagyon beteg lettem és amikor kezdtem jobban lenni, éreztem, hogy nem feszül úgy a mellem és a hasam. Mentem dokihoz, és mondták, hogy valószínûleg most haldoklik az embrió, mert hol volt szívverése hol nem. 1 hét múlva halott volt. Idáig abban a hitben voltam, hogy a betegség miatt veszítettem el. Most újra terhes vagyok és a doki írt fel hormon gyógyszert... elgondolkodtam. Nem lehet hogy a hormon szintem leesését éreztem meg azzal, hogy enyhültek a tünetek, és ebbe halt bele a baba? Most is csak tippelek. Amúgy most sem állunk túl jól mert a 6. héten még nem talált embriót se szikhólyagot a doki, de legalább a tüneteim megvannak :/ ha ez számít. Milyen dokid van? Mitõl volt az elõzõ?
A kérdező hozzászólása: Sajnalom ami Veled tortent, drukkolok nagyon hogy most minden rendben legyen!!! En hulye voltam az elozo terhessegnel-igy utolag tudom, de mar keso banat. Beteg lettem amikor 6 hetes voltam es mindig ugy gyogyitom ki magam az eros megfazasbol hogy nagy dozisu c-vitamint veszek be. Sajnos nem gondolkoztam elore, nem sejtettem hogy ez vetelest okozhat...Ugyhogy a megfazassal a baba is elment... itthon tortent, ugyhogy sosem fog kiderulni mi lehetett az oka, de en erosen erre gyanakszom. Lehet hogy holnap elmegyek egy helyi dokihoz es iratok fel hormont hogy ne ezen muljon mar... magandokim van, pasi, rendes, megbizom benne. Neked mikor kell visszamenned az orvoshoz?
Késõbb kéne de én szerdán visszamegyek! Mi az a magas dózisú? Nekem elég hihetetlen, hogy c vitamintól lehet ilyen. Hol olvastad? (Vízben oldódó vitamin és a felesleg kiürül.) Te mikor mész?
A kérdező hozzászólása: Mivel ma nem mentem dokihoz , mert mintha ereznema tuneteket ujra szerencsere :) , igy szerintem kivarom a jovohet penteket, de ha parazok a hetvegen akkor lehet h kedd lesz belole... http://www.femina.hu/terasz/vetelest_okozhat_a_nagy_c_vitami.. hat sajnos napi 2szer 3ezer mg-ot szedtem be a c-vitaminbol... Maskor tenyleg segit, dehat nem is tudom miert nem gondoltam erre hamarabb... szep hetveget Neked , probaljunk meg nem aggodni :)

Vérezgettem, most barnázok pár napja, de az UH-n egyértelmű volt, hogy nem a méhből jön. Ott minden rendben, a baba fejlődik. De akkor mitől lehet? A hüvely mitől vérezhet? Nem volt sex mostanában.9 hetes vagyok

Legjobb válasz: szia! en 10 hetes vagyok. a nyolcadik het korul ketszer is vereztem ami elenkpiros volt. igaz nem sok, de volt. az elsonel megilyedtem es rohantam a korhazba. a masodiknal amikor elofordult lefekudtem es elmult magatol. nekem is azt mondtak hogy minden rendben. viszont a barnazasom ami volt elotte az elmaradt. szoval nem tudom. en harom eve vesztettem el egy 26-hetes terhesseget. szoval en nagyon para vagyok. de azt mondtak ha nagy a gond, akkor a verzes nem all el, nem kis mennyisegu, es ekkora terhesseget mar hatalmas fajdalmak kisernek,ha vetelesrol van szo. szoval elos es legfontosabb a te megnyugvasod, ami tudom hogy nem egyszeru, de muszaly. es HIT abban a pici kis eletben ami benned fejlodik. boldog babavarast kivanok

szia! en 10 hetes vagyok. a nyolcadik het korul ketszer is vereztem ami elenkpiros volt. igaz nem sok, de volt. az elsonel megilyedtem es rohantam a korhazba. a masodiknal amikor elofordult lefekudtem es elmult magatol. nekem is azt mondtak hogy minden rendben. viszont a barnazasom ami volt elotte az elmaradt. szoval nem tudom. en harom eve vesztettem el egy 26-hetes terhesseget. szoval en nagyon para vagyok. de azt mondtak ha nagy a gond, akkor a verzes nem all el, nem kis mennyisegu, es ekkora terhesseget mar hatalmas fajdalmak kisernek, ha vetelesrol van szo. szoval elos es legfontosabb a te megnyugvasod, ami tudom hogy nem egyszeru, de muszaly. es HIT abban a pici kis eletben ami benned fejlodik. boldog babavarast kivanok
Szia! Nekem is volt vérzésem, majd barnázásom a 12. héten. Az uh-n vérzésre utaló jelet nem láttak, az orvosom mégis azt mondta, hogy ez sajnos a részleges lepényleválás egyik jele. De 6 hétig csak feküdtem és most minden oké. 24 h km
Barátnõmnek hasonló van. Fektették, elmúlt és többször újra elõjött. Majd rájöttek, hogy méhszájsebe van és az vérezget idõnként. Most valami kúpos gyógyszert kap rá. Ez persze az ultrahangon neki sem látszott, manuálisan meg nem vizsgálták már, ezért nem vették észre.

Mit jelent, hogy nem megfelelő a méh PH-ja? Nekem nem tud beágyazódni a baba. Minden rendben a sárgatest hormonnal is.5 éve probálkozunk.

Legjobb válasz: Szia! Erre én is kiváncsi vagyok. Mi 6 éve probálkozunk, volt több elhalt terhességem. Nekem nagyon alacsony a progeszteron szintem nem rég derült ki. Génjeitek rendben vannak? Idén végeztek egy vizsgálatot /vérvétel/ és megállapitották, hogy hajlamom van a trombozisra. Ezért ha sikerül teherbeesnem gyógyszert kell szednem, hogy ez ne okozzon problémát.

Szia! Erre én is kiváncsi vagyok. Mi 6 éve probálkozunk, volt több elhalt terhességem. Nekem nagyon alacsony a progeszteron szintem nem rég derült ki. Génjeitek rendben vannak? Idén végeztek egy vizsgálatot /vérvétel/ és megállapitották, hogy hajlamom van a trombozisra. Ezért ha sikerül teherbeesnem gyógyszert kell szednem, hogy ez ne okozzon problémát.
Én az 1 válaszolótól kérdezném hogy hány hetes terhességeket vesztettél el?Mert én is igy vagyok , most kaptam gyógyszert a 8 hétben de lehet már késõn.Bocsi a kérdezõtõl !Szerintem megöli a spermákat a méhed PH-ja, biztos van rá gyógyszer, nem?
Szia! A 6.-8. hét között. Duphastont kaptam az utolsó két terhességnél de hiába.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!