Találatok a következő kifejezésre: Minden rendbe akkor mert (20 db)

Azok a nők, akiknek megjött és azt érezték babások, mert rövid ideig tartott a menzi megmaradt a babó? Minden rendben volt a terhességgel?

Tavaly történt, hogy megvolt a menzim, csak rövid ideig tartott, utána teszteltem +at. Sajnos 1 hétre rá elment a babó. Most hasonlóan érzek, csak 2 napig volt meg és nem olyan volt, mint általában. Félek, hogy megint elmegy. Mit tudok csinálni, ha mégis babás vagyok? Hogyan tudom leküzdeni a félelmemet? Van, volt valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: szia én sajna nem voltam még ilyen helyzetbe azért írom h sajna mert örülnék ha végre történne valami de abban esetleg tudok segíteni h hogyan küzd le a félelmedet, mert az biztosan nem vezet semmi jóra. bróbáld úgy felfogni h az élettõl kaptál még egy esélyt és szeresd õt ha esetleg mégsem sikerülne tudd h ennek így kellett lennie, de ne aggódj biztosan minden rendben lesz fordulj azonnal orvoshoz õ biztos okosabb mint mi!!!!!! amúgy teszteltél már?????? szerintem minél hamarabb tedd meg az elsõ lépést

szia én sajna nem voltam még ilyen helyzetbe azért írom h sajna mert örülnék ha végre történne valami de abban esetleg tudok segíteni h hogyan küzd le a félelmedet, mert az biztosan nem vezet semmi jóra. bróbáld úgy felfogni h az élettõl kaptál még egy esélyt és szeresd õt ha esetleg mégsem sikerülne tudd h ennek így kellett lennie, de ne aggódj biztosan minden rendben lesz fordulj azonnal orvoshoz õ biztos okosabb mint mi!!!!!! amúgy teszteltél már?????? szerintem minél hamarabb tedd meg az elsõ lépést
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Múlt héten teszteltem, mert 2 napot késett, akkor negatív volt, azóta volt menzi 2 napig. A mellfeszülés, hasszurka megmaradt. Holnap reggel tesztelek, még reménykedek...Õrülten boldogak lennénk, elsõ babó...
Szia! nekem az elsõ 3 hónapban megjött, igaz csak 3 napra. Nem is gondoltam, hogy baba van a dologban, mert rendesen szedtem a fogamzásgátlót (egy vírusos betegség bezavart, mint késõbb kiderült). Õ a 4. babánk, végig nagyon könnyû terhességem volt, semmi probléma nem volt sem a babával, se velem. A szülés is elég könnyû volt, pedig az utolsó óta eltelt 10 év, így azt mondták, olyan, mintha 1. lenne. Sajnos abban nem tudok segíteni, hogy hogyan küzdd le a félelmet, de abban biztos vagyok, hogy ha stresszelsz, az nem tesz jót neked se és a babának se. Próbálj meg pozitívan gondolkozni! Tudod, azt szokták mondani, hogy a villám se csap le 2x ugyanoda..nem hiszem, hogy megismétlõdik még egyszer, hogy elmegy a baba. Lehet, hogy az elsõvel valami komoly baj volt, amiatt nem maradt meg. Az ilyen korai vetélések oka általában valami komoly rendellenesség.

Tegnap voltam a dokimnál, mert úgy éreztem szivárog a magzatvíz, megvizsgált közölte hogy minden rendben. Ma éjszaka megint csak 3 bugyit cseréltem mert folyamatosan jött belőlem egy vízszerű valami. Ha nem magzatvíz akkor mi lehet?

39 hetes kismama

Legjobb válasz: Hasonló helyzetben voltam, igaz pár héttel ezelõtt nem ennyire szülés elõtti idõben. Pár napig tartott és nekem is azt mondta az orvos, hogy minden rendben van, teljesen zárt a méhszájam.Folyást emlitett ami ilyenkor teljesen természetes, és lehet ennyire bõséges...Azért ha nem múlik el feltétlen nézesd meg magad mégegyszer! 37 hetes pocakos

Hasonló helyzetben voltam, igaz pár héttel ezelõtt nem ennyire szülés elõtti idõben. Pár napig tartott és nekem is azt mondta az orvos, hogy minden rendben van, teljesen zárt a méhszájam.Folyást emlitett ami ilyenkor teljesen természetes, és lehet ennyire bõséges...Azért ha nem múlik el feltétlen nézesd meg magad mégegyszer! 37 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat én is így gondolom, mert azért 32 évesen pontosan el tudom dönteni hogy folyásom van, vagy a magzatvíz szívárog. Amúgy elég alaposan megvizsgáltak, de úgy gondolom hogy ez nem normális és azóta is folyik valami vízszerû belõlem!
Állítólag a gyógyszertárban, vagy DM-ben lehet olyan tesztcsíkot kapni, ami jelzi a magzatvizet. Elszinezõdik.
Ez a bizonyos betét már sokszor volt itt téma és sokan írták, hogy ált. a patikákban nem lehet kapni.Én a neten olvastam, hogy a sima lakmusz papír is elszínezõdik a mvíztõl.
Szia Én feltétlenül addig járnék a doki nyakára amig normálisan meg nem néz ....azért sztem az ember meg tud különböztetni folyást magzatvizet és pisit egymástól... Amig bent voltam én a picivel a korházba 2 eset is történt ott...1ik: 40.hétben lávõ kismama 2 napig panaszkodott h folyik szintén a doki lekezelte azzal h nem folyik semmi bizti folyás vagy pisi...és meg is szülte mert teljesen elfolyt neki.... a másik 24.hétben lévõ 1 gyerekes anyuka 2 hétig panaszkodott h folyik a magzatvize lekezelték mindig ugyanazzal a 2 okkal mint a másikat....és szereztek vmi tesztet aztán kiderült h tényleg magzat viz....24 hetesen....és sajna azonnal ki kellett venni a picit mert alig volt már viz....sajnos nem tom h túl élte e a csöpség de mondták h igy van esélye....de ha hamarabb észre vették volna tudtak volna neki tüdõ érlelõt adni és ugy 80% lett volna az esélye.... egyszóval a dokik leszarják h te mit mondasz azt hiszik h õk okosabbak... és menj vissza h még mindig ez van és kész!!!!!

Minden rendbe van akkor? mert nagyon félek.. sirogörcsök kerülgetnek. szivhang ugye korai? és a petezsák?

ma voltam másodszorra uh-n..már 13-án volt meg utoljára,az 5 .hetet betöltöttem.mult hét hétfön még csak petezsák volt egy nagyon kicsi,és sokáig kellett keresni,most meg már van egyböl megtalálta az orvos és van benne egy fehér pötty..:)

Legjobb válasz: minden rendben , ne izgúlj! általában a 6-7héttõl van szívhang. laborba meg ekg-ra mindenkinek mennie kell. ha nincs erõs görcsölésed, nem vérzel, semmi okod aggodalomra. próbálj megnyugodni. boldog babavárást

minden rendben , ne izgúlj! általában a 6-7héttõl van szívhang. laborba meg ekg-ra mindenkinek mennie kell. ha nincs erõs görcsölésed, nem vérzel, semmi okod aggodalomra. próbálj megnyugodni. boldog babavárást
Ne idegeskedj! 5 hetesen a szívhang még tényleg korai, többnyire 7 hetesen, esetleg 6 hetesen lehet hallani. A deformált petezsák nem tudom mit jelent, de ha a doki azt mondta, hogy nem baj, akkor biztos nem kell aggódnod! Az már jó jel, ha látszik a kis pötty!
ha a doki azt mondta nem baj, akkor hallgass rá és nyugodj meg.a szívhang is korai, de mindenkinél más.attól függ mikor fogant amit pontosan nem lehet ugye tudni.nekem fiammal 5 hét 6 naposan volt.de valakinél csak jóval 6. hét után.a petezsák már a te picikéd nem a pötty.abból alakulnak kezek lábak fejecske.6.hét körül "farkinca" eltûnik.nyugodj meg nincsen semmi gond!
A kérdező hozzászólása: ezt nem értem..nem a pötty lesz a baba?van egy nekem bab alaku sötét foltom..az a petezsák...nem? és abba van egy pötty, , .most akkor hogy van ez?
Szia! Ne aggódj, az elõttem írónál nem egyértelmû a válsz! Én a harmadik gyermekemet várom. Pont 5 hetesen voltam UH-on, amikor még csak egy csöpp kis kb 2-3 mm átmérõjû petezsákom volt, a következõ UH-om 6 hét 4 naposan volt, ahol egy nyújtott babszem nagyságú petezsákban (tehát nem szabályos!!!) egy 1 cm-es babóca volt szívhanggal (az UH, akkor 7hét 1 naposnak írt, ezért lett ilyen nagy és ezért volt szívhangja is.) 8 hét 1 naposan már az ülõmagassága 2, 11cm volt és a szeme helye is látszott. A következõ uh-on 9 hét 5 naposan voltam, amikor a babám már 3, 74cm-es feje-popsija méretûre nõtt(CRL) és már kalimpált a kezével, lábával.. A növekedés hihetetlen és nagyon gyors! Mielõtt bárki azt hinné, hogy megszálottan járok Uh-ra, csak amiatt teszem, mert folyamatos pecsételõ vérzésem van, de úgy néz ki, hogy mostmár 1 hete megszünt (hála Istennek), bár az Utrogestanból 3x2 kell még szednem, meg folsavat is 2x1-et. A következõ uh-om pedig 2.5 hét múlva esedékes. Az én véleményem az, hogy ne aggódj, te gondolod jól: az a picike babszem a petezsákja a babának, az az ici-pici pöttyöcske pedig a kisbabád. Ne aggódj, ha a dokid is azt mondta, hogy minden rendben van, ha szerinte sem baj a deformált petezsákkal, akkor ne aggódj, minden rendben lesz!!! Csak a dokidban bízzál, hidd el, hogy õ megmondta volna, ha valami nem stimmelne és nem mondta volna azt, hogy minden rendben van. Lehet, hogy picit kicsinek találta, de ez lehet azért is, mert lehet, hogy nem a mensesed után 14 nappal, hanem kicsit késõbb fogant meg. nem mindenkinek van a peteérése hajszálpontosan akkor, amikor a nagykönyvben meg van írva.Szerintem jóés alapos dokid van, hogy egy hét múlva ujra kell menned UH-ra. Bízz benne!!!! Az én babám minden alkalommal egy héttel ídõsebb, mint amennyinek lennie kellene, mégsem aggódom, hanem bízom az orvosomban.
Bocsi, megint én vagyok, az utolsó válaszoló, de a lényeg lemaradt: CSAK OPTIMISTÁN, MEGLÁTOD, MINDEN RENDBEN LESZ ÉS A LEGJOBBAKAT KÍVÁNOM NEKED ÉS A KISBABÁDNAK!
A kérdező hozzászólása: hát ha a képen nézem a petezsákom akkor ez már van 3-4 mm..multkor 1 hete alig találta meg az orvos..nagyon köszönöm a válaszod..nagyon megnyugtattál..és nálad látom hogy milyen rövid idö alatt milyen sokat tudnak nöni..
szia annyit hozzáfûznék, hogy a pöttyöskéd most még a szikhólyag, innen kb 4-5 nap mire olyan hatalmasat nõl, hogy már dobog a kicsi szive. Pihenj sokat, simogasd a pocakaod, és beszélgess hozzá! Mi is mindig bizniszeltünk! :) És már 18 hetes a pocaklakóm! Nagyon boldog babavárást! Majd írj, hogy mi a helyzi! :) LEGFONTOSABB: NYUGI!!!
Arra gondolnék, h kemény a székleted, de ha azt mondod teljesen normális akkor nem tudom.
Lehet, hogy mégis csak aranyered van.
Van esetleg valami féle kinövés vagy csomó a végbél tájékon kivül belül?

Mi lehet (ett) a baj? Nov.9-én voltam 1. alkalommal uh-n a dokimnál, ott minden rendben volt. Akkor 5 hetes 4 napos terhes voltam. Jó volt a méret, minden megfelelő volt. Tegnap voltunk újra, hogy már ilynekor lehet szívhang.

De kiderült, hogy 6 nap alatt csak 1,5 mm-t n?tt a petezsák ( 4,6-ról 6,1-re), szívhang semmi és van egy kis bevérzésem is alatta.Szombatig kaptam "haladékot", ha addig a természet nem "rendezi el", és nem lesz pozitív változás, amire az esély minimális, akkor m?vileg kell befejezni a terhességet. Padlón vagyok. Tudom, fiatal terhesség (volt), de nem tudom felfogni! Talán megértitek, hogy miért kellett kiírnom magamból...

Legjobb válasz: Sajnos nekem is volt ilyen. :( Állítólag azért van, mert nem a "megfelelõ" idõpontban fogant a baba, tehát nem pont peteéréskor. Azért még bizakodj, drukkolok nagyon!!!

Sajnos nekem is volt ilyen. :( Állítólag azért van, mert nem a "megfelelõ" idõpontban fogant a baba, tehát nem pont peteéréskor. Azért még bizakodj, drukkolok nagyon!!!
Valakinek késõbb alakul ki a szívhang, a 7.hét környékén. Reméljük lesz! Drukk!
A kérdező hozzászólása: És a bevérzés? Amiatt jobban aggódok. Mondjuk mindegy, inkább most már nem reménykedek, ha meg mégis rendben lesz, akkor majd nagyobb lesz az öröm.
Sajnálom. Sajnos ilyen lõfordul, hogy a kicsi nem fejlõdik tovább, nem lesz szívhang. Viszont akkor genetikalig valami baj volt vele, a bevérzés is emiatt keletkezhetett.
szia nekem is így volt már kétszer egymás után nem igazán tudnak vele mit kezdeni nekem is 5 hetes volt minda kettõ mikor elhalt, de már halottam olyat is akinek felszívodott ez a hematoma és azóta már 34 hetes terhes szilvezsterre várja a babáját úgyhogy még minden lehetséges
Én is kb. olyankor voltam elöször dokinál amikor te, amikor ismét visszamentem a dokihoz még mindig csak a petezsák volt látható, volt is minden bajom, de hála a jó Istenek 7. hét után volt szívhang, és most a 31. hetet taposom!szóval ne add fel!Remélem minden oké lesz veled-veletek!
Bevérzés sokaknak van, és el szokott múlni.. Nekem is késõbb volt csak szívhang. Én 6+1 hetesen voltam elõször uh-n és nem volt szívhang még, majd pedig 9 hetesen, akkor már a baba is jól látható volt! A babák nem nõnek teljesen egyformán... Bízakodj! Nekem a tarkóredõ lett kicsit nagyobb, és mindig mondogattam magamban, hogy nincs neki semmi baja, és így is lett, a kombinált teszt bizonyította! Simizd a pocid, és beszélj hozzá! Drukkolok neked, hogy minden ok legyen! Majd írj légyszi, mit mond a doki!!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó Válaszoló! Nagyon kedves dolgokat írtál, köszönöm szépen! Mindenképp jelentkezem. Legkésõbb szombaton már többet tudok... Remélni nem merek nagyon, mert akkor jobban fájna, ha mégsem lesz baba... Még egyszer köszönöm!

Miért hiszik azt néhányan, hogy elég Jézust istennek mondani és akkor minden rendben van? (pl. bármit meg lehet tenni, mert bűnösök vagyunk, ha egyáltalán azok vagyunk + minden meg lesz bocsátva)

Illene akkor már komolyan venni azt, amit tanított... Undorodom, amikor valaki a szájára veszi a nevét, de olyanokat gondol, amitől forogna a sírjában az Úr.

Legjobb válasz: Hagyjuk már hogy ki tanú meg ki nem! A lényeg hogy a hit halott cselekedetek nélkül. Tehát bárki mondja Istennek Jézust semmit nem ér el vele. Ha viszont az életvitele azokon az alapelveken nyugszik amit Jézus hagyott, és az elsõ századi keresztények akkor van a lehetõ legjobb úton. Nem attól hogy kinek tartsa Jézust és kinek nem. De mindenekelõtt a szeretet, ezt jó nem elfelejteni!!!

Hagyjuk már hogy ki tanú meg ki nem! A lényeg hogy a hit halott cselekedetek nélkül. Tehát bárki mondja Istennek Jézust semmit nem ér el vele. Ha viszont az életvitele azokon az alapelveken nyugszik amit Jézus hagyott, és az elsõ századi keresztények akkor van a lehetõ legjobb úton. Nem attól hogy kinek tartsa Jézust és kinek nem. De mindenekelõtt a szeretet, ezt jó nem elfelejteni!!!
Veled ellentétben Katy nekem nem okoz komoly erõfeszítést a keresztény élet. Szomorú ha te így gondolod, hogy aki megtér és ezen az úton akar járni annak kész szenvedés lesz az élete. Csoda, hogy senki nem akar egy ilyen istenhez csatlakozni mint jehova akik hívei ezt híresztelik? Sok mással egyetemben ez is csak ellenetek szól, miért ne csatlakozzunk jehovához a kitalált istenséghez.
"forogna a sírjában az Úr" ... No comment.
3-as: olvass több Bibliát. Ennek pont az ellenkezõje van benne.
A kérdező hozzászólása: Hát, azért nem hiszem, hogy komolyan veszi Jézust, aki lenézi pl. a reformátusokat olyan indokkal, hogy nem fogadják el szûz Máriát, akit természetesen az annunakik termékenyítettek meg és hozták létre az embereket is millió évekkel ezelõtt. Valamint a sárgákat a Sátán teremtette, Jahve egy undorító zsidó kitaláció, reinkarnáció létezik, a varázslás helyes és tök jó lenne ha elpusztulna xy ember meg csoport. Brutális gyilkosok szentek meg felsõbbrendûek. Szerintem az ilyen b...hatja ha azt mondja, hogy Jézus Isten fia...Az ilyen csak mondja és nem hiszi.
A kérdező hozzászólása: Egyébként Frank N. Stein, neked több is lehetne a százalékod:)
Minek az ellenkezõje van a bibliában?
Ez nem így mûködik. A megbocsátás nem Istentõl jön, hanem belõled. Ha magadnak meg tudsz bocsátani, amiért ezt és ezt tetted, ki Isten, hogy megmondja, mi bûn és mi nem az?
A kérdező hozzászólása: Vagy ilyenkor nem is lehet teherbe esni, mert nincsen ovulációs nap?
Valószínûleg kimaradt ez az ovulációd.
A kérdező hozzászólása: Vagyis akkor hiába próbálkozunk? Azt mondta az orvos, hogy 7 mm vastag a nyálkahártya ami azt jelzi, hogy nemsokára megbetegszem, viszont semmilyen elõjelét nem érzem.

Vannak olyan lányok rajtam kívül, akik 20-25 évesek és félénkek, gátlásosak, de nem a külsejük vagy az alakjuk miatt, mert azzal minden rendben van, hanem a tapasztalatlanságuk miatt meg mert alapból ilyen a természetük?

Legjobb válasz: Nincs. A lassan 7 milliárd ember közül csak te vagy ilyen. Illetve alig 10 millió közül. Értelmes kérdés, remélem sokat gondolkoztál rajta.

Nincs. A lassan 7 milliárd ember közül csak te vagy ilyen. Illetve alig 10 millió közül. Értelmes kérdés, remélem sokat gondolkoztál rajta.
hááát, ha pár évvel idösebb lennék, tuti kikezdenék veled, kár hogy nem vagyunk egy korban, ... ...de van olyan lány :D! 18/F és igen ismerek is olyat...
bár még mindig jobb mintha olcsó ribi lennék aki minden buliban mással kefél...
Én is ilyen vagyok! Sajnos :( 22/L
Igen, jelen (: 21 éves vagyok, de én nem vagyok megelégedve a külsõmmel sem (mondjuk azt hiszem, ez népbetegség), de amúgy eddig egy barátom volt, az sem volt túl komoly. Ezért tapasztalatlan vagyok. meg amúgy sem vagyok az a "flörtölõs" fajta lány. Ilyesmikben sokszor bénának érzem magam, sajnos. Dehát majd beletanulok :)
Ha vannak ilyen lányok akkor írjanak nekem!
Természetesen vannak, köztük én is, majdnem 25 évesen, és igen, ilyen a természetem, mert az egóm a béka segeg alatt leledzik.Ilyen típus vagyok.Meglepõ, nem??? XD
A kérdező hozzászólása: 00:17 köszönöm! Amúgy hány éves vagy?
Én is ilyen vagyok, másfél hónapja jöttem össze a barátommal; õ életemben az elsõ. Szerencsére úgy néz ki eddig nem zavarja hogy extrémen nehéz velem kommunikálni (pláne szóban, a testbeszéd azért jobban megy). Elég nehéz így: ha nem együtt vagyunk akkor folyamatosan azon izgulok hogy nem tudom kimutatni az érzéseimet, de amikor vele vagyok az maga a mennyország :D A tapasztalatlanság pedig nem zavarja, annál inkább õ a férfi :) Szóval no para, nem vagy egyedül!
Mert a férfiaknál miért lenne ez sokkal nagyobb probléma?
Vannak ilyen lányok, de náluk ez közel sem akkora probléma, mint a férfiaknál.
Van, de én a külsõmmel se vagyok kiegyezve. :) 20L
A kérdező hozzászólása: Utolsó: ebben igazad van!
sajt
Beágyazódás féle jelet? Tán ennyire jó érzékelõid vannak, hogy ezt így tudod?
A kérdező hozzászólása: Nem, csak a pecsetelo verzes szokott latszani ;)
Az még nem jelent semmit. ;)
A kérdező hozzászólása: Hat akkor mi mas lehet? Mert ideges vagyok emiatt es nem szeretnenk babat. Komoly valaszokat szeretnek nagyon szepen kerem.

GTA San Andreasba hogy tudom berakmi az autó módot mert mikor az img toolal megnyitom akkor még minden rendben de mikor rá kell katintani replace gombra és megnyitás akkor azt adja ki hogy i/q 32 error?

nekm cak egy 2 autót engedett berakni azután meghülyült

Legjobb válasz: milyen replace gombról beszélsz? img tools-ban nem kell semilyen replace!

milyen replace gombról beszélsz? img tools-ban nem kell semilyen replace!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!