Találatok a következő kifejezésre: Minden reggel körül (79 db)

Kisfiam minden reggel fél hat-hat óra körül ébred. Más is van ezzel így?

17 hónapos és már nagyon fáradtak vagyunk, mert nem mindig tudunk korábban lefeküdni. Hisztis is, ha nem az van amit ? akar ordít, toporzékol. Semmi baj nem volt vele. Lehet a foga miatt? Több jön neki egyszerre. Mit tudjak csinálni hogy többet aludjon ( kap Chamomilla vulgarist és Viburcol kúpot )? Fél 9-kor alszik el minden este, az elalvással sincs semmi gond, a nappali alvással sem, de ez a koránkelés borzasztó ( már két hete ).

Legjobb válasz: Talán segíthetek.. Egy éve együtt laktunk a sógoromékkal, akik korán keltek, és mindig felverték a fiam. Szépen hozzá is szokott a 6 órás keléshez. Késõbb külön költöztünk egy garzonba, de volt valami fény, hogy ne ijedjen meg, ha felébred, és hogy ne menjek neki éjjel semminek, ugyanúgy kelt 6-kor. Már éppen beletörõdtem, mikor éjjel lekapcsolva maradt a villany, és nem volt kedvem kimenni. Azóta arra sem ébred fel, hogy az apja elmegy reggel f7 körül, õ alszik minimum f8-ig, de inkább 8-f9. A rekordunk eddig fél 10:) Úgyhogy próbáljátok ki, hátha nálatok is bejön:)

Talán segíthetek.. Egy éve együtt laktunk a sógoromékkal, akik korán keltek, és mindig felverték a fiam. Szépen hozzá is szokott a 6 órás keléshez. Késõbb külön költöztünk egy garzonba, de volt valami fény, hogy ne ijedjen meg, ha felébred, és hogy ne menjek neki éjjel semminek, ugyanúgy kelt 6-kor. Már éppen beletörõdtem, mikor éjjel lekapcsolva maradt a villany, és nem volt kedvem kimenni. Azóta arra sem ébred fel, hogy az apja elmegy reggel f7 körül, õ alszik minimum f8-ig, de inkább 8-f9. A rekordunk eddig fél 10:) Úgyhogy próbáljátok ki, hátha nálatok is bejön:)
A én lányom is 17 hónapos és rendszeresen fél 6kor kel. Ha 6ig bírja az már csoda. De nem egyszer elõfordul hogy 4-5 között is kel. Pedig mi is 8-fél9 között megyünk aludni. Késõbbre nem tudom tenni, mert már 7kor nagyon fáradt. Úgyhogy marad a koránkelés.
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom késõbb fektetni mert nyolckor már megy a fürdõbe hogy akkor fürödjön, a pelenkázón meg már szinte alszik el. Csak eddig olyan fél nyolc-nyolcig aludt. Muszáj lesz átállni az új órarendre.
Én is írtam hasonló kérdést a napokban. Már egy hónapoja mióta elköltöztünk a fiam 4-5 vagy jobb esetben 6-kor kel. És semmi pénzért nem akar visszaaludni, 14 hónapos amúgy. Na tenap csúszott a délelõtti alvás 13 órása, 3 órát lealudt, 4-kor már én keltettem, mert nem tud aludni. Hát képzelheted, minden nap 8-fél 9-köztött feküdt aludni, de tegnap még 10-kor se aludt, aztán végül kapott egy viburcol kúpot ami kiütötte. Na reggel hallottam fél6-kor a hngját, de nem sírt, következõre már csak fél 8-kor kelt. Én arra jöttem rá, hogy már nem igényel annyi alvást. Tehát vagy napközben kell felkelteni 2 óránál többet ne aludjon, vagy az esti alvást kell hátrább tolni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat. Megpróbáljuk a tippeket.

Miért van az, hogy a vőlegényem minden nap este 7-kor annyira álmos hogy nem képes fenntmaradni annak ellenére hogy mellette vagyok? Pedig minden reggel fél 5-kor kel és este 9-kor már alszik (miuátn engem hazavitt). Talán már nem érdeklem?

Legjobb válasz: Jajj a sok okos,biztos,hogy érdekled,csak még fel kéne nõnöd a feladathoz. Pl. Ha te is mindennap fél ötkor kelnél hiába lenne ott életed szerelme este kilencre biztos kidöglenél,ha nem hiszed próbáld ki! Pláne még ,ha közben [email protected]á melózza magát, akkor ne csodálkozz. Hétvégén hagyd sokáig aludni és cserébe sokáig fennt lesz ;)

Jajj a sok okos, biztos, hogy érdekled, csak még fel kéne nõnöd a feladathoz. Pl. Ha te is mindennap fél ötkor kelnél hiába lenne ott életed szerelme este kilencre biztos kidöglenél, ha nem hiszed próbáld ki! Pláne még , ha közben [email protected]á melózza magát, akkor ne csodálkozz. Hétvégén hagyd sokáig aludni és cserébe sokáig fennt lesz ;)
sajnos nem érdekled
kérdezd meg tõle mi a baja beszéljétek meg.vagy próbáld felkelteni a figyelmét.:)
Hogy lehet valaki ennyire hülye p.icsa????? Amikor olyan munkahelyen volt én is elaludtam minden este már 7kor, egyszerûen nem bírtam fennmaradni! Volt amikor vacsora közben aludtam el, vagy meccs közben pedig azt aztán tényleg meg akartam nézni. Az pedig, hogy még szexbe is belekezdjek ilyenkor kizárt, mert gyakorlatilag arra alig vagyok képes, hogy kimenjek a mosdóba vagy átöltözzek este. Kidolgozza érted a belét, fél5kor kel és akkor te emiatt nyavalyogsz?! Talán az egészsége miatt kellene aggódnod ha nem lennél ilyen együgyû és önzõ.
02:35 leirta... hogy lehetsz ennyire önzõ? van hogy énis fél5kor kelek, ha 40km-rel arrébbjárook dolgozni, de én nem hogy el tudnék, hanem el is alszok 7kor... és bár lány vagyok, de én a pasi helyében nem kértem volna meg a kazed ha ilyen a hozzáállásod... aggodj inkább az egészsége miatt... 22/L

Aki rágja a körmét, de aztán leszokik, akkor ugyanolyan lesz a körme, mint régen?

Már nagyon sok éve rágom a körmöm, most leszoktam és már kezd visszanõni, de kíváncsi vagyok, hogy ugyanolyan lesz-e, mint elõtte. Vagy mindig ilyen jellegzetesen kicsi lesz, mint mikor rágtam? Köszönöm!

Legjobb válasz: a köröm ugyanolyan, mint a haj, ha levágod (esetedben lerágod), akkor is visszanõ

a köröm ugyanolyan, mint a haj, ha levágod (esetedben lerágod), akkor is visszanõ
Megnõ, ne aggódj. Ha nagyon rágtad, akkor a körömágyad visszahúzódhatott kicsit, akkor persze nem lesz olyan, mintha sose rágtad volna, de nem fog látszani a különbség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen, arra gondoltam, amit a második válaszoló írt, hogy a körömágy vissza van húzódva. Tehát akkor az már olyan lesz mindig?
Hát, igazából nem tudom. Én régebben rágtam a körmöm, most az egyik kezemen rágom, a másikon nem. Idõnként összehasonlítom, hogy a rózsaszín rész hosszabb-e azoknál a körmeimnél, amiket nem rágok, de nem látok különbséget, vagy max. 1-2 mm-t. De lehet, hogy ez azért van, mert sose rágtam annyira, hogy visszahúzódott volna. Mindenesetre amelyiket nem rágom, az teljesen normálisan néz ki.
A kérdező hozzászólása: Na majd meglátjuk :) Köszönöm!


Amikor úgy éreztétek, hogy kezd egy kicsit kihűlni a kapcsolatotok, de azért éreztétek, hogy imádjátok egymást, csak már nem olyan, mint régen, mit csináltatok, és mennyi idő után volt ez? Nemet és kort is írjatok légyszi!

Legjobb válasz: Szerintem egy idõ után még fiataloknál is azért elmúlik a nagy szerelem és nem dúl a love. Ez nem azt jelenti szerintem hogy kihûl hanem ez egy folyamat ami minenkinél így van. Ismerõsöm ( 17L ) 3 és fél évig volt együtt a barátjával. Szertték egymást de egy idõ után ez náluk ez is elmúlt. Nem rég szakítottak és most új barátja van és látszik rajta nagyon hogy szerelmes és boldog. DE!! Van akinél a szeret marad meg és bármit csinálnak az megmarad. ha pedig úgyérzed hogy uncsiztok egymás mellet akkor fogjatok eg fényképezõt és irány a közeli park vagy erdõ piknik vagy akármi. Vagy csináljatok bármit ami ne a megszokott.Lepd meg a párod valamivel. És legközelebb õ fog meglepni. Remélem Segítettem. ( Én 2 éve vagyok együt a barátommal.) 17L

Szerintem egy idõ után még fiataloknál is azért elmúlik a nagy szerelem és nem dúl a love. Ez nem azt jelenti szerintem hogy kihûl hanem ez egy folyamat ami minenkinél így van. Ismerõsöm ( 17L ) 3 és fél évig volt együtt a barátjával. Szertték egymást de egy idõ után ez náluk ez is elmúlt. Nem rég szakítottak és most új barátja van és látszik rajta nagyon hogy szerelmes és boldog. DE!! Van akinél a szeret marad meg és bármit csinálnak az megmarad. ha pedig úgyérzed hogy uncsiztok egymás mellet akkor fogjatok eg fényképezõt és irány a közeli park vagy erdõ piknik vagy akármi. Vagy csináljatok bármit ami ne a megszokott.Lepd meg a párod valamivel. És legközelebb õ fog meglepni. Remélem Segítettem. ( Én 2 éve vagyok együt a barátommal.) 17L
A kérdező hozzászólása: :) én is 17 vagyok, barátom 18, és 2 éve vagyunk együtt... :) valami frissítõt keresünk...mert szeretjük egymást, és fel akarjuk újra dobi a kapcsolatunkat! :-)
Nem lehet, hogy az ágy miatt mert mondjuk régi?
Mivel fiatal vagy, reménykedhetsz benne, hogy a rossz alvási szokások miatt van.Esetleg egy párna megoldaná a problémádat. Én egy 20assal több vagyok mint te, de én biztos vagyok benne, hogy a matrac az oka. eldöntöttem, ha egyszer úgy esz pénzem, mint ahogy most nincs, akkor veszek egy normális matracot.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
El kellene menned ortopédushoz. Ennek oka lehet pl. fejlõdési zavar, leggyakrabban Scheuermann-szindróma. Lehet segíteni rajta, de az orvos ezért nem megy el hozzád. Létezik komolyabb betegség is (pl. Bechterew-kór), de az 18 éves kor elõtt nagyon ritka.

Miért kell ilyen korán az én 4hos babám? Este 8kor fürdünk, kaja és 9kor alszik, de minden reggel 5, 30kor kell, majd csak 8körül alszik vissza. Hogy szoktassam le rola?

Legjobb válasz: Az éhségrõl nem fogod tudni leszoktatni.Mit vársz még? Átalussza az éjszakát! Fél 6 az már reggel, addigra csak megéhezik, ha éjjel nem kap. Az enyém hajnal 4kor kel, mégsincs ezzel problémám.

Az éhségrõl nem fogod tudni leszoktatni.Mit vársz még? Átalussza az éjszakát! Fél 6 az már reggel, addigra csak megéhezik, ha éjjel nem kap. Az enyém hajnal 4kor kel, mégsincs ezzel problémám.
Örülj neki, hogy átalussza az éjszakát. Én 9 hónapja nem aludtam éjjel.
Az én babám 3 hónap és két hetes. Este kilenckor alszik el, és hajnal kettõkor felkel enni, aztán három óránként eszik. Ennek én már nagyon örülök. Ebbõl kiindulva szerintem inkább örülj, hogy végig alussza az éjszakát.
Örülj neki! Mi 7kor fürdünk és utána eszik. Este fél 10-ig fent van és már 3kor kel.
A kérdező hozzászólása: örülök hogy alszik, de ö hajnal 4kor fel kell enni, és amikor 5, 30kor kell akkor nem éhes, csak fenn van.igy természetesen én is kellek vele reggel.

Minden reggel mérem a hömet! a skála 36.2-töl van számozva nekem meg álltalában 35.8 körül szokott lenni és már lassan egy hónapja nem is ment feljebb36.6-nál! az gáz? az ovu sem mutat semmit

Legjobb válasz: Nem gáz, nekem is szokott 36 alatt lenni, általában pé elõtt. Egyébként a hõmérséklet emelkedése a pé-nél nem azt jelenti, h muszáj 37 körül lennie, hanem azt, hogy a tested átlaghõmérsékletéhez képest magasabb. Az ovu alatt mit értesz? Mikroszkópot vagy pisilõs tesztet?

Nem gáz, nekem is szokott 36 alatt lenni, általában pé elõtt. Egyébként a hõmérséklet emelkedése a pé-nél nem azt jelenti, h muszáj 37 körül lennie, hanem azt, hogy a tested átlaghõmérsékletéhez képest magasabb. Az ovu alatt mit értesz? Mikroszkópot vagy pisilõs tesztet?
A kérdező hozzászólása: mikroszkopot
Egyáltalán nem gáz, mindenkinek más az alaphõje.
http://www.babatervezok.ottthona.net Leo kiértékeli a görbédet!! nagyon jó oldal nézz be! és a hõnek tényleg nem muszáj 37 -nek lennie. Nekem 36.2 volt peteéréskor és 36.8 tüszõrepedéskor.

Minden reggel 8 körül mérem a hőmet. Eddig 36, 7 majd 36, 8, ez az elmúlt 4 napba emelkedik. De ma 9:30-kor mértem a hőmet és 37 fokos volt. Hihetek ennek vagy tényleg csak a szokásos időben mért hőmérséklet a pontos?

Egyébként a 21 napon vagyok ma.(a ciklusom)

Legjobb válasz: A hömérözést u´gy érdemes csinálni,hogy reggeli ébredéskor,felkelés nélkül kell mérni.

A hömérözést u´gy érdemes csinálni, hogy reggeli ébredéskor, felkelés nélkül kell mérni.
Szia! Nekem is tanácsolták hogy hõmérõzzek. Eddig még soha nem sikerült ugyanakkor megmérnem a hõmérsékletemet. Azért az kitünik a számokból, hogy melyik napon volt a legalacsonyabb és tüszörepedés után 37-37, 2 körül mozog. Ha a 9.3o az ébredésed és akkor mérted nem hiszem hogy gondot jelentene.

13 éves spaniel kutyánk minden reggel bepisil a konyhába kb 1 hónapja, pedig este mindig levisszük 11 óra körül. Miért?

Legjobb válasz: Nálunk is bepisilt a kutyus, mikor már 13-14 éves volt. Öreg volt szegény már és vizelettartási problémái voltak, mint egy idõs embernek is.

Nálunk is bepisilt a kutyus, mikor már 13-14 éves volt. Öreg volt szegény már és vizelettartási problémái voltak, mint egy idõs embernek is.
Mert öreg. Nem igazán tudja visszatartani. Lehet, hogy tüzel valahol egy szuka, és ez izgatja fel. Vegyél neki kutya almot (AlphaZoo, Fressnapf), és próbáld rá szoktatni.

Szerinted a régi korokban is voltak ilyen durva megcsalások, szerelmi háromszögek, családon belüli viszonyok, botrányos "kanyarok", mint a mai világban?

Pl. Most olvastam a májusi ÉVA Magazinban egy cikket Nyáry Krisztián írását, melyben Szinnyei Merse Pál festõ, barátja nevelt lányába szeretett bele.

Legjobb válasz: Persze, hogy voltak, csak nem hozták nyilvánosságra, úgy mint most.

Persze, hogy voltak, csak nem hozták nyilvánosságra, úgy mint most.
rohadt prüd világ volt akkoriban, megégeték mágján aki ijesmit csinált közben meg mindenki csinálta csak a pioncében meg a paddláson
Valószínû igen. Csak akkor egyrészt nem került nyilvánosságra, vagy ha igen, max 10 ember tudott róla. Másrészt elfogadott volt, hogy egy 35 éves ember elvesz egy 15 éves lányt.
Persze, hogy volt ilyen. Sõt nem egy ismert ember annó homoszexuális viszonyt tartott fenn, sõt a szifilisz sem véletlenül terjedt tûzként. :) (pl: a szépstégpötty annó azért lett kitalálva, hogy a kezdõd szifilisz elsõ bõr tüneteit takarják vele) De ott a régi irások, ábrázolások, praktikák, pajzán dalok. Mind arról árulkodnak, hogy volt össze-vissza szex, sõt voltak szexuális segédeszközök, a gazdagabb nõi akkor is szerettek szõrteleniteni, stb... Nincs új a nap alatt :) Ezért vicces amikor "bezzeg régen nem igy volt". (fenét nem :D)
Voltak. A görögöknél anno dúlt a biszexualitás, a csoportszex, csak nem volt internet, és a szereplõk között maradtak a dolgok. De az egyiptomi, római kultúrában is jellemzõ volt. A középkorban meg a hódítások, katonák erõszakolásai, stb... Szólnak errõl könyvek is, javaslom, hogy keress rá, pontos címet nem tudok sajnos.
Sztem még durvábbak is csak v nem beszéltek róla v teljesen elfogadott volt.
Ajánlott irodalom: Ady Endre élete Romeó és Júlia hány évesek voltak? A rómaiakról, görögökrõl és egyiptomiakról szinte kizárólag ilyen tartalmak maradtak fönn, csak meg kell látni benne a lényeget.
nyilván nem egy sorozatból kell kiindulni, de nézz csak bele a Trónok harcába :D úgy gondolom régen sem voltak mások az emberek csak nem volt ilyen fejlett technológia. internet, okostelefonok stb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!