Találatok a következő kifejezésre: Minden reggel a (1999 db)

Összevesztem a legjobb barátnőmmel, teljesen tönkrement a barátságunk. Néha beszélünk, de már nem olyan, mint régen. A barátaim előtt úgy teszek, mintha minden rendben lenne, de ez nem igaz! Annyira fáj! Sokszor gondolok arra, mi lenne ha feladnám?

Legjobb válasz: én is ugyanebben a helyzetben vagyok.. beszélünk, de már semmi sem olyan mint régen. kicsit depressziós is lettem emiatt. amirõl természetesen senki nem tudott... remélem te nem erre a sorsra jutsz. egy kort írnál azért? kíváncsi vagyok.

én is ugyanebben a helyzetben vagyok.. beszélünk, de már semmi sem olyan mint régen. kicsit depressziós is lettem emiatt. amirõl természetesen senki nem tudott... remélem te nem erre a sorsra jutsz. egy kort írnál azért? kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Sajnos már elég közel állok a depresszióhoz!! Csak az a baj, hogy egyre több és több a problémám. Már nagyon nehéz! Amúgy 18 éves vagyok.
szerintem ha igazi barátok vagytok akkor mindent meglehet oldani : ) Próbáljatok több közös programot csinálni stb. 21/L
Min vesztetek össze?
Békítõ szex?
Hát, én is átéltem hasonlót... Mi jól átbeszéltük a dolgokat, megbeszéltük, min hogyan kellene változtatnunk, az helyre rázta a barátságunkat, de még mindig nem olyan, mint volt mittomén 3 éve. Remélem, h idõvel újra elmélyülhet a barátságunk, fõleg, ha többször tudunk találkozni... Teljesen megértelek. Sztem próbálj meg vele beszélni, meg találkozzatok gyakrabban. Ki fogtok békülni.:) Csak nem értem, miért ebbe a kategóriába írtad a kérdésed... 24/L

Miért itélik el jobban azt, aki csak marihuánát szív, mint azt, aki minden reggel a kocsmában kezdi a napot?

Marihuána: havonta 3-4x szív. Tudtommal nem létezik agresszív füves. Az alkohol fogyasztókról ez nem mondható el a legtöbbször.

Legjobb válasz: Mert az alkohol az emberre egy idõben született meg és került fogyasztásra és az idõk folyamán nem volt olyan társadalom aki ne szerette volna a szeszt valamilyen formában. Épp ezért is sokkal elfogadottabb mint a füves cigi annak ellenére, hogy ez a növény is velünk született sõt felhasználását tekintve a régi világ leghasznosabb terméke volt (ruha, gyógyszer stb). Manapság ez kábszer ami elítélendõ dolog. Hamarosan azonban változni fog a közvélemény. Egy érdekesség: ha hazánkban legalizálnák a füvet és megadóztatnák ahogy a cigit és szeszt akkor évi 30milliárd bevétele lenne az államnak és nem kéne attól tartani h. a fél ország rajzolgatásra járna hetente.

"A nagyon aktív hosszú távú fogyasztása gyengíti az agyi mûködést (magyarán elhülyül tõle az ember), " -mert, az alkoholra nem igaz?
Azt se hagyjuk figyelmen kkivûl, hogy a reggeli ébresztõ ital a társadalmi köztudatban elfogadottabb, ismertebb mint egy esti altató cigi. :D
Mert az alkohol az emberre egy idõben született meg és került fogyasztásra és az idõk folyamán nem volt olyan társadalom aki ne szerette volna a szeszt valamilyen formában. Épp ezért is sokkal elfogadottabb mint a füves cigi annak ellenére, hogy ez a növény is velünk született sõt felhasználását tekintve a régi világ leghasznosabb terméke volt (ruha, gyógyszer stb). Manapság ez kábszer ami elítélendõ dolog. Hamarosan azonban változni fog a közvélemény. Egy érdekesség: ha hazánkban legalizálnák a füvet és megadóztatnák ahogy a cigit és szeszt akkor évi 30milliárd bevétele lenne az államnak és nem kéne attól tartani h. a fél ország rajzolgatásra járna hetente.
MARIHUÁNA.Pfúj rossz, fúj csúnya, pfúj drogos, antikrisztus minden füves, pfúj, fúj.. Na .És most passzold a jointot :-)
A kérdező hozzászólása: egyetértek :)
Nyilván a kultúrális beállítottságunk miatt. De amúgy nem volt ez mindig így. Ugyanis nekem van egy gyógynövényekról szóló könyvem 1890 körülrõl, amiben a kendernél leírják az indiai kender hatásait. Magyarországon a századforduló elõtt borban áztatva vagy borben fõzve fogyasztották, ugyanis az alkohol kioldja a thc-t belõle. Szóval ennyit arról, hogy magyarországon nincs ennek hagyománya...
Ha lenne a kocsma mellett coffee shop, en ott kezdenem a napot, az tuti.De ki se mozdulnek =)Az alkohol pedig pusztitja az agysejteket, a fu nem(csernus mondta), vagyis az alkoholista intelligenciaja csokken, aki fuvezik max. a motivacio csokken(persze, vannak itt is kivetelek, akik valamilyen uton modon, tulzasba viszik es lehet nemi mentalis bajuk).Kevesebb fuvest latnak, nem ismert annyira, illegalis, maskepp gondolkodnak a fuvesek a temaval kapcsolatban mint akik nem hasznaljak, felnek tole..
Az emberek azért itélik el a füveseket, mert sok marhasággal lett teletömve a fejük! Én nagy piás voltam, de részegen tettem dolgokat, mire nem igazán vagyok büszke! inkább füvezek! akkor nyugi van, meg relax meg happy XD Szerintem a fû egyáltalán nem káros, vagy veszélyes vagy kapudrog, vagy ilyenek! Csak az az igazság, hogy egy szar országban élünk, ahol szar dolgokat csinálnak az emberek, és szegény füveseket baszogatják azért, mert néha elpörköl egy spanglit!
azért valószínüleg, mert sokan azthiszik, ha valami illegális, akkor sokkal rosszabb mint ami legális. pedig a marihuána sokkal kevésbé kártékony, mint a 3 fõ legális drog, nikotin, alkohol, koffein. és függõséget sem okoz, mármint fizikai függõséget, csak lelki függõséget, de azt sem olyan durván
Minden ember azt mondja: Majd lesz oan h nem lesz elég neki annyi "repülés" amit a fû add majd keményebb drogokhoz nyul...De ez nem igaz mindenkire...Gondolom azért ítélik el mert h rossz körökben forog akkor biztos emg biztos lop, hazudik h meglegyen a cuccra a pénze.
A kérdező hozzászólása: "a fél ország rajzolgatásra járna hetente." most keltem fel, reggel van még, de ezt a mondatot nem értem:) amúgy köszi a véleményt!
A kérdező hozzászólása: köszi a véleményeket:)
Mert a marihuana-ról azt hiszik az emberek, hogy a "herion beléptetõje", meg hogy "hülye drogos" vagy meg ilyenek :S Érdekes az elvonóba nem látsz füvest, de aloholistát annál inkább :D Pedg a marihuana sokkal inkább gyógyszer ;) Az alkohol több szervedet is tönkreteszi(máj, vese stb) A marihuana max a tüdõdet... Ha egy ember beszív akkor nyugis, jól érzi magát és nevet és illegális! Ha egy fiatal csapat berúg és mindent szétver akkor csodálkoznak(az alkohol öl és butít) és még is legális ! Elgondolkodtató .... (Igen, vérbeli rastafari vagyok és lány :) )
Mert az alkoholistát betegnek titulálják, és mert sokan vannak, aki pedig csak néha iszik, az nem árt. Ez a társadalmilag elfogadott, mert alkoholt mindig fogyasztottak, és fognak is, míg a füvezés, egyéb drogok azért kultúrafüggõk a történelemben. Vannak bordalok, de nincsenek marihuána-szonettek (csak zöld évek, ópiumos abszinttal, de az franciaorszák, vagyis egy másik világegyetem)...
Amíg a fû nem lesz jövedéki termék, és nincs rajta zárjegy , addig ez így is marad. MINDEN a pénzrõl szól "kurvaországban".

Miért áll minden reggel a farkam? 15/F

Legjobb válasz: Akkor lesz baj,ha reggel a merevedést nem a farkad,hanem a derekad produkálja! 38/F

Akkor lesz baj, ha reggel a merevedést nem a farkad, hanem a derekad produkálja! 38/F
örülj, hogy áll, nem lesz mindig így (sajna)
Ez elmúlik magától, nálam is elmúlt már. 66/F
Ki tudja, miket álmodsz éjszaka? :)
pisilned kell mellé?
Verd ki
Örülj neki, hogy üzemel.
nekem is csinálja, nincs ebben semmi különös. 14/F
Reggeli erekciónak hívják, ez a hormonok dolgozása miatt van, nem értem nektek nem tartottak elõadást általánosban?
nekem is minden reggel álll, aztán brunyálok és mindjárt lelankad
mert tele van pisivel
Ez teljesen természetes. Ebben a korban meg különösen. Szinte mindenki így van vele.
ez normális. ha ennyi idõsen nem állna, az lenne a baj. addig örülj amíg áll :)

Van valamilyen klub mint régen a fundy csokis, ahol gyüjthetni lehet a csomagolást vagy valamit ajándékokért cserébe?

Annak idején fundy klub tag voltam és szoktak szülinapomkor pl képeskapot máskor meg kisebb ajándékokat. Én úgy szerettem és szeretném ha a lányomnak is lehetnének ilyen élményei.

Legjobb válasz: liberonál van, a csomagoláson belül van egy kód, azt kell neten elküldeni, pontot adnak érte amit beválthatsz. én most rendeltem naptejet és fürdetõt a pontokért :) kecskeméti kajás cimkékért is volt régen ajándék, most nem tudom, de nézd meg a neten, hátha... :)

liberonál van, a csomagoláson belül van egy kód, azt kell neten elküldeni, pontot adnak érte amit beválthatsz. én most rendeltem naptejet és fürdetõt a pontokért :) kecskeméti kajás cimkékért is volt régen ajándék, most nem tudom, de nézd meg a neten, hátha... :)

Miért vonyít minden reggel a kutyám?

még akkor is vonyít, ha nem jön semmi ment? vagy t?zoltó amire vonyít általában. aggaszt, mert kb. egy hónapja tart, ezel?tt soha nem volt hasonló sem.

Legjobb válasz: nem volt esetleg valami változás az életében? egy új kutya (akár a szomszédban), este helyett reggel kap enni vagy fordítva, nem 2x hanem csak egyszer adsz neki enni (csak tobbet) egy nap, eseeg ùj szomszéd vagy idegen a környéken aki arra sétálgat. vagy áttettétek a kutyaházat 5 méterrel odébb/ fekhelyét. Máskor mész el otthonròl vagy máskor mész haza... ilyen apróságom is kitudják boritani a kutyát a megszokott ki rendjébõl a megszokott életében. Remélem segítettem.

nem volt esetleg valami változás az életében? egy új kutya (akár a szomszédban), este helyett reggel kap enni vagy fordítva, nem 2x hanem csak egyszer adsz neki enni (csak tobbet) egy nap, eseeg ùj szomszéd vagy idegen a környéken aki arra sétálgat. vagy áttettétek a kutyaházat 5 méterrel odébb/ fekhelyét. Máskor mész el otthonròl vagy máskor mész haza... ilyen apróságom is kitudják boritani a kutyát a megszokott ki rendjébõl a megszokott életében. Remélem segítettem.
Más kutyák sem vonítanak a szomszédban? Az én kutyám minden reggel 6- kor kezd iszonyú makacsul ugatni, amíg ki nem megyünk megetetni, rettentõ éhes, pedig rendszeresen kap enni, nagyon jó tápot.

Szerintetek is olyan a Button-Hamilton páros mint régen a Prost-Senna páros? Alonso meg mint Lauda?

Szerintem Button és Hamilton a legjobb pilóta a mostani mez?nyben. :) Biztos vagyok abban hogy mindkét pilóta fog még vb nyerni. Mint ahogy Alonso is. Szerintem az említett pilóták ennyi címet fognak szerezni: Alonso 3 vb cím (szerintem Alonso a harmadik címe után kilép a forma1-b?l) Hamilton 3 vagy 4 vb cím Button 4 vagy 5 vb cím Azon se csodálkoznék ha Hamilton vagy Button megdöntené Schumacher rekordját. Mindez csak a Mclaren tempóján múlik. Vettelr?l meg annyit hogy remélem több címet nem szerez, mert abszolut nem tartozik a top pilóták közé.

Legjobb válasz: Mar nem azert, de Schumi-nak tobb eselye van, mint Gomb-nak...ha osszeall a Merci...:\ :D

Mar nem azert, de Schumi-nak tobb eselye van, mint Gomb-nak...ha osszeall a Merci...:\ :D
Button nemhogy 5 de még a 2 is necces. Az oké, hogy most megverte Hamilton-t de 5 vb cím? Szerintem erõs túlzás a jelenlegi körülmények között, fõleg hogy 1 van, azt is akkor szerezte, amikor a Brawn GP magasan a legjobb autó volt a mezõnyben és Baricello volt a csapattársa. Ha Alonso, Hamilton, és a komplett Redbull csapat a jövõben nem áll rajthoz, akkor talán összejöhet... Szerintem ez kamu kérdés
Abban egyetértek, hogy Button és Hamilton nagyon jó pilóták, de Alonso is van olyan jó mint õk. Vettel szerintem valamivel gyengébb képességû náluk, de õ is benne van a legjobb 5 pilótába ez nem kérdéses! Alonso max még egyet fog szerezni HA összejön neki. Hamilton 3 vagy 4 vb cím? Háát soknak tartom. Nem azért mert a képességei alapján nem lehetne hanem azért mert sok élcsapat van most sok jó pilótával. Nagyon kell domináljon a kocsija, hogy ennyi címet szerezzen. Én azt mondom, hogy max 3-szoros Vb lesz 4 nem. Button 4 vagy 5??? Ez kész vicc. A közeljövõbe, ebbe a generációba senki nem fog 5-öt szerezni. Fõleg nem egy olyan aki már 30 is elmúlt, 1 vb címmel rendelkezik, és egy Hamilton a csapattársa. Schumaher rekordját az elkövetkezendõ 20-30 évben (lehet nagyon keveset mondtam) senki nem fogja elérni. Vettelben is vannak még vb címek akármennyire nem tetszik. Én arra tippelek, hogy max 4-szeres vb. gyõztes lesz.
Elég elfogult vagy. Buttont bírom de max 1 cím van még benne. Alonsonak szerintem is meg lesz a 3. Hamilton a hülyeségei miatt maximum még 2 címet nyer viszont Vettelbe sokkal több lehetõség van akár 4-5 címet is nyerhet. Egyébként nem szeretem Vettelt mielõtt még ezzel jönnél.
Nem hiszem
Az eredeti kérdésre válaszolva: nem, de hasonló. Már ha a habitusukról és a stílusukról van szó. Alonso viszont nemtom hogy olyan-e mint a Lauda :)

Miért áll fel minden férfinek minden reggel a farka?

Mi zajlik le bennük éjszaka/hajnalban/reggel? Komolyan érdekel, hogy ez mit?l van?!

Legjobb válasz: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/2382/Reggeli-erekcio

Amúgy nem minden ébredéskor áll, ha ébresztik és nem ébred elõfordul, h nem áll :D

Miért van bedagadva minden reggel a szemem?

Legjobb válasz: Mert nem pihened ki magad.

Mert nem pihened ki magad.
Ha este lefekvés elõtt erõlteted a szemed (gépezel, olvasol lámpafénynél, sokat nézel tv-t) akkor valószínûleg azért.

Androidra létezik olyan hívásnapló, mint régen a symbian telefonokban volt, hogy nem lehetett kitörölni, hogy ki hívott, vagy te kit hívtál?

Úgy értem,hogy hívásnapló,és ez mindent elmentett,de a tárcsázott számokból pl.: ki lehet törölni,de ebből a naplóból nem,vagy csak úgy ha az egészet törlöm!

Minden reggel a bal szemem ödémás mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Menjen orvoshoz!

Menjen orvoshoz!
ennyi?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!