Találatok a következő kifejezésre: Minden pasinak a (1391 db)

Minden pasi lenyeleti a növel a spermáját? Azaz ez minden pasinak a mániája?

Legjobb válasz: Nem nyeleti le mindenki. Az én párom sem kényszerít rá... még szerencse. De szerintem a legtöbb pasi szereti, ha lenyelik a spermáját. Nem tudom mit élveznek annyira ebben...

Nem nyeleti le mindenki. Az én párom sem kényszerít rá... még szerencse. De szerintem a legtöbb pasi szereti, ha lenyelik a spermáját. Nem tudom mit élveznek annyira ebben...
Az én párom soha nem kényszerítene rá, mégcsak nem is kéri, nehogy rosszul essen nekem. Én mégis megteszem, mert mindennek ellenére tudom hogy tetszik neki ha lenyelem, bár én sem értem miért. Egyébként nem olyan borzalmas, meg lehet szokni az ízét és ha gyorsan egyben lenyeled az egészet akkor alig érzed. De ha valakinek mégis undora van tõle akkor inkább ne csinálja, a pasinak jó lesz enélkül is ebben biztos vagyok.
Nem a lenyelés a lényeg! Az a kiábrándító, ha valaki nem tud diszkréten megszabadulni tõle! Nem túl elegáns, ha valaki beengedi a szájába, aztán öklendezve kapkod a papírzsebkendõ után, vagy kirohan fogat mosni! Akkor inkább tessék kikészíteni egy zsepit, és az utolsó pillanatban abba engedni az anyagot. Ezt meg lehet úgy csinálni, hogy a pasi ne érezze kellemetlenül magát! (Legalábbis nekem volt olyan barátnõm, aki meg tudta csinálni. Közben a szájával kissé feljebb kényeztetett.) Az meg még utálatosabb, ha a pasi küldi utána fogat mosni a lányt, mert pl. nem hajlandó utána csókolózni!
Rettenetesen izgató ha egy nõ jól szop, és még ha le is nyeli... mennyország. Nem kötelezõ csak jólesik nagyon.
Ezt Én sem értem... Rám sem kényszeríti, csak megemlíti, h na most az egyszer, de én nem engedem... egyszerûen nekem undorító. de izlések és pofonok :)
Egyszerûen erotikus. Kb mint h mi a jó abban, ha egy jó feneket fogdosunk...
az enyém nem engedi , mert úgy érzi megaláz vele.
Az én párom sem kényszerít rá, tiszteletben tartja amit szeretnék!
Ez nem mánia, de debil, hanem ha már a szádban van, akkor sokkal kevésbé illúzióromboló, ha lenyeled. Meg ha már bent van, akkor nem mindegy neked, merre távozik? Ha hányingered van tõle, akkor ne a szádban fejezd be/ne is csináld az egészet, mert csak kényszernek érzed az egészet.
Egy normális gondolkodású férfi nem kényszeríti a nõt semmire. Nekem eleinte mindig szólt a kedvesem, mikor érezte, hogy el fog menni, és a kezemmel csináltam tovább. Azután már én akartam kipróbálni, hogy milyen érzés lehet. Nekem nincs vele problémám, és imádom nézni a kedvesem, hogy mennyire élvezi mikor csinálom neki. Petranova
Mindegyik egytõl-egyig.
nem kötelelzõ lenyelni ha egy nõú szeret elõb utóbb eljut odáig, lehet hogy addigra megcsalja a férje fûvel fávval akik lenyelik én boldog vagyok hogy megtehetem neki szeretem Keveházy gabriella Nyh

Miért bukik minden pasi a szőke nőkre?

Legjobb válasz: Nem minden pasi bukik a szõkékre.

Nem minden pasi bukik a szõkékre.
Nem a hajszín a mérvadó!
Azt olvastam, hogy azért, mert tudat alatt a szõkéket gyengébbnek, gyámoltalanabbnak tartják és ösztönösen feléled bennük a vágy arra, hogy megvédjék õket.
Szerintem manapság egyre jobban a fekete, barna hajúakra buknak, legalábbis én úgy tapasztaltam, meg sok ilyen szavazás is van akár facebookon is és magasan a fekete, barna hajúak vezetnek...
Ez egy hatalmas nagy baromság. A szennylapokban és a viván a jelenlegi divat alapján a legtöbb nõ szõke, errõl az azokat olvasó/nézõ csajok arra következtetnek, hogy a pasiknak CSAK azok jönnek be. Pedig nem, ez csak egy ügyes marketing fogás, hogy elhitessék ezt a nõkkel, mert valami felsõbb nagy hatalomnak ez anyagilag megéri. Ez amúgy fordítva is igaz, gondoljunk bele, hány pasi gondolja azt, hogy a csajoknak csak és kizárólag az izomállatok jönnek be, vagy éppenséggel a 30kilós csillivilli kisminkelt zseléstüsis hajú "páwa" ficsúrok? :D
Én a természetes hajszínûeket kedvelem, ezektõl a mû fekete-szõke plázacicáktól a hideg kiráz!
Pl:én feketére bukok és utálom a szõkéket.
A kérdező hozzászólása: csak a 95%-uk:)

Minden pasinak a 13-14 éves lányok kellenek?

16 éves vagyok.És bátran mondhatom hogy egész normális vagyok. :)

Legjobb válasz: Na erre nem tudom a választ:) Csak azt,hogy neked nem kell követned a példájukat. A fiatal lányok lehet,hogy szívesebben vannak idõsebb pasikkal mert a velük egykorúak még gyerekesek:D én 16 vagyok a barátom 17 és még ígyis megõrülök,hogy milyen egy lökött néha.Ilyen 6-7 éves szint:DTe add önmagad és azzal legyél együtt,akit szeretsz. Életkor nem igazán számit,bár fiatalon ez nem annyira jó,mint mondjuk 30 évesen.

Na erre nem tudom a választ:) Csak azt, hogy neked nem kell követned a példájukat. A fiatal lányok lehet, hogy szívesebben vannak idõsebb pasikkal mert a velük egykorúak még gyerekesek:D én 16 vagyok a barátom 17 és még ígyis megõrülök, hogy milyen egy lökött néha.Ilyen 6-7 éves szint:DTe add önmagad és azzal legyél együtt, akit szeretsz. Életkor nem igazán számit, bár fiatalon ez nem annyira jó, mint mondjuk 30 évesen.
Én azért szeretem õket mert még rugalmas a bõrük 76/F
20F éves vagyok és [email protected] a kis 13-14 éves p!csák akik mindent hisznek amik nem õk. Nyílván fiatalabb lányal kell járni de nem ennyire fiattallal. Persze ez a kor különbség csak most nagyon jelentõs mert szerintem késöbb nem olyan lényeges pl ha a csaj 20feleti stb. Talán azért járnak 13-14évesekkel mert õket könnyû össze szedni és kb csak az érdekli õket hogy húú dejó nekem 20 éves a barátom és olyan jó vele dicsekedni...persze vannak kivételek, de ritka!
Igen mert az õ húsúk még nem olyan rágos mint az öregebbeké :) Vicc nélkül, van remény majd kinövik, aki meg huszon éves létére egy kis csajjal jár az megérdemli, hogy megagyalják.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem most már nem is reménykedhetek! :)
Én 19 vagyok és kifejezetten elkerülöm a majmoló, divat emo, mindenre cukizó lányokat. Maradj inkább normális :)
A te korodban korai még a kapuzárási pánik.
A kérdező hozzászólása: Nincsen semmiféle kapuzárási pánik. :)
Nekem leginkább a 16 éves lányok kellenek. :) 16/f

Minden pasinak a pénisze jobbra vagy balra el van ferdülve?

Legjobb válasz: Nem mindenkinek, de sokaknak.

Nem mindenkinek, de sokaknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Éppen fordítva, gyakorlatilag egyenes pénisz szinte nincs is csak a ferdülés foka ill. iránya változó (fel-le jobbra-balra). Van olyan állapot amikor már annyira ferde, hogy megakadályozza a közösülést de ezt már tudják mûtéti úton kezelni.
nekem is jobbra ferdül egy kicsit. Nem gáz egyáltalán
A kérdező hozzászólása: :DDD S a nõk is lazán veszik? Szval õk sem lepõdnek meg ha el van ferdülve?
Arra ferdül amilyen kezes vagy. Mert ha jobbal vered, természetesen egy idõ után arra igazodik. És verd a húst keményen mint Rocky! :-)
nkm egyesen kéz énlkül tok hugyozni és nõbe is be rakni ;)
nem gáz, sokaknak olyan. a fõ h élvezetet tudj nyújtani a nõnek
Nem gáz.
A kérdező hozzászólása: De az nagyon gáz ha el van ferdülve?
nekem alaphelyzetben és állva is teljesen elõre néz. amibe profi vagyok, hogy kéz nélkül tudok pisilni, és behatolni is a nõbe.
Nekem pl teljesen egyenes.
Nekem pl. tökegyenes. - szó szerint

Minden pasi a szőkéket szereti?

a vörös nem csábítóbb az ilyen szín?

Legjobb válasz: Te hol élsz? Még ilyen kérdést..

Te hol élsz? Még ilyen kérdést..
Nem, és számomra nem csábítóbb.:) Fekete hajszín a kedvencem.
Én imádom a hosszú sötétebb vörös hajú zöldszemû csajokat :) .
Én az összhatást nézem :D
Ez a csaj akinek a képét linkelted, kopaszon is bejönne. De a többségnek nem áll jól a vörös. A szõke haj legnagyobb elõnye: "világít" a sötétben. 34/F
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:53 én festett szõke vagyok, és nem azért mert kisebbségi érzésem van...ez hülyeség....Voltam már "gyári" barna, festett fekete és most szõke! Azért maradtam ennél mert ez jobban megy a szemem színéhez (nagyon világos kék) a barna meg a fekete túl "ijesztõ" volt, és ez a szín jön be legjobban...!! L21
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:29 Ha a magabiztosságod a helyén lenne, nem festenéd a hajad. Meg amúgy nem sminkelnék magukat a nõk, meg nem agatnának magukra méteres körmöket, stb. Szerintem a természetes a legszebb. Ha valakinek bejösz úgy, ahogy vagy akkor az csak jü lehet, ha meg nem önmagadért szeret valaki, hanem a "mû" hajadért, körmödért, bõrödért, akkor nincs mirõl beszélni:)
A vörös sokkal csábítóbb a számomra. :)
szerintem semmi nem a hajszíntõ függ. ha valaki csúnya az szõkén is vörösen is csúnya.
Szerintem a nõk azért festik a hajukat szõkére, mert kissebbségérzésük van és valamivel ki a karnak tûnni a tömegbõl. A szõkéket többen bámulják meg, mert harsányabbak. De szerintem egy festetlen, barna haj is lehet ugyanolyan szexi. Nem csak a hajtól függ, hanem a nõ kisugárzásától.
szõkésbarna hajam van, és sose festettem., tapasztalat h a férfiak szõkéket nézik meg de a barnákkal járnak
többen szeretik a fekete hajúakat mint a szõkéket:)
17:33 Szerontem ez nem igaz, pont múltkor volt errõl vmii ismerettejersztõ cucc, h mennyire hasonlítanak a párok egymásra, mert alapróbél mindenki hasonlót keres
nagyon sokszor a gének határozhatják meg azt is, h ki jön be nekünk. ugye a génállomány szempontjából az az ideális, ha a párod külsõre nagyon kevéssé hasonlít rád, mert ez kizárja, h hasonló génjeitek legyenek, amik beleterjességhez és genetikai betegségekhez vezetnek, ezért be van kódolva az emberekbe a vonzódás a tõlük legjobban eltérõ emberekhez.
nekem mind1 milyen színû a lány haja mert nem az alapján választok magamnak barátnõt...
Mindnekinek más az ízlése. És ez velünk nõknél is így van. Attól, h én a barna és fekete hajúakat szeretem, attól még bejön Brad Pitt:P
Én konkrétan oda vagyok a vörös csajokért!:) 22/f
nem, valaki a barnákat szereti, és ez a vörös nem csábítóbb mint egy szép világosbarna szín (L)
sztem többen szeretik a sötétebb hajú csajokat.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 15:01 13:29 vagyok... ne ítélj meg úgy hogy nem ismersz és nem láttál még soha!!! Az önbizalmammal nincs semmi gond és ennek nincs köze a hajszínemhez....Nem értem mi gáz abban ha valaki festett??? Tudod van az a "mondád" hogy mindenkinek olyan kell amilyen nem lehet...a göndörhajúak utálják a fürtjeiket és egyenest akarnak az egyenesen meg göndört..Én barna voltam nem szerettem, ez meg nagyon bejön és pont. Am meg nem vagyok mû!!! Nincs mûkörmöm, nincs póthajam, nem plázázok stb...A hajszínemen kívül önmagam vagyok amire büszke is vagyok! Van párom (4 éve) vannak barátaim...szal a magabiztosság a helyén van... Ne ítélj el másokat! Lehet hogy te sem vagy különb csak itt teszed az agyad.... L21

Minden pasi a sima nunit szereti? És ha igen/nem, akkor miért?

Legjobb válasz: Az én 43 éves feleségem fanszõrzete nagyon ritka, de hosszú, hullámos szõrszálak borítják, tehát messzirõl szõrösnek látszik és karakteres. Az Övénél szebb, esztétikusabb puncit el nem tudnék képzelni. 9 éve, amikor ez még nem volt divat - csak az Omszki tónál láttunk egy-két kezdeményezést - rábeszéltem, hogy vágja le. Olyan szép szeméremdombokkal áldotta meg az Isten, hogy úgy is gyönyörû volt, csak kopaszon furcsán érezte magát, s szõrösen nekem is jobban tetszik.

Az én 43 éves feleségem fanszõrzete nagyon ritka, de hosszú, hullámos szõrszálak borítják, tehát messzirõl szõrösnek látszik és karakteres. Az Övénél szebb, esztétikusabb puncit el nem tudnék képzelni. 9 éve, amikor ez még nem volt divat - csak az Omszki tónál láttunk egy-két kezdeményezést - rábeszéltem, hogy vágja le. Olyan szép szeméremdombokkal áldotta meg az Isten, hogy úgy is gyönyörû volt, csak kopaszon furcsán érezte magát, s szõrösen nekem is jobban tetszik.
Olyan nincs, hogy valamit mindenki szeret, vagy nem szeret.
Elsõ benyomásként mindenképp jó, ha karban van tartva, de párkapcsolatban már annyira nem zavarja õket (tapasztalatom szerint). Lényeg, hogy lyuk az van :)
A legszebb puncijú 43 éves asszony férje vagyok ismét, és 200 százalékig egyetéretek az utolsó hozzászólóval!!!
Én a simát szeretem :P
Nekem inkább a csupasz a favorit meg a csík, mert szeretek franciázni és elég gáz köpködni a szõrszálakat. Egyébként volt dolgom természetessel is, azzal se volt semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Csak a szex miatt?
Én a természeteset szeretem!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat!
Milyen szép megfogalmazás 1. válaszoló.

Normális, hogy 16 évesen is minden pasiban a nagy Õt keresi az ember?

Persze vannak olyanok, akiknél tudod, hogy nem ?k lesznek azok, akikkel majd... De itt inkább a nagy szerelmekre gondolok.

Legjobb válasz: sztem normális. én párkapcoslatban vagyok ( 16 éves) és jelenleg ugy érzem h Õ az igazi. persze ésszerüen nézve,ritka akinek az "elsö" az "utolso" is marad

sztem normális. én párkapcoslatban vagyok ( 16 éves) és jelenleg ugy érzem h Õ az igazi. persze ésszerüen nézve, ritka akinek az "elsö" az "utolso" is marad
Hajajj, persze...én minden pasiban a nagy õt kerestem, amíg meg nem találtam.Lehettem akárhány éves.Már az elsõ kamaszszerelemrõl azt gondoltam, hogy örökké fog tartani, aztán hol van az már...... Akiben megtaláltam, ahhoz férjhez is mentem.
Én is ilyen voltam, nincs ezzel semmi gond:-) Nem vagyunk egyformák, és mi vagyunk kevesebben! Én örülök, hogy nem dugod körbe a világot, mint a mai fiatalok többsége, és tisztelet a kivételnek. Én 16 évesen már gyerekért voltam megõrülve, persze ésszel felfogtam, hogy ennek még nincs itt az ideje. De 18 évesen már menyasszony lettem (igaz mésfél év után elhagyott..). De most, 29 évesen találtam meg a párom, a férjem és 32 hetes kisbabám a pocimban. Kûzdj, és tarts ki az elveid mellett! Én is mindig tudtam, hogy mire vágyom, és idõ kellett, hogy megtaláljam, de megérte a sokéves kûzdelem!!
A kérdező hozzászólása: Köszönet az eddigi válaszadóknak! Egy picit megnyugodtam... :)
én 16 éves vagyok én 15 hónapja vagyok kapcsolatban... nem õ volt az elsõ szerelmem de ugy érzem õ lesz az utolsó:) és sztem tök normális ez azoknál akik nem kis ribancok...
Sztem sincs ezzel semmi probléma.Normális. Én most leszek 3hónap múlva 17 és másfél éves kapcsim van..én is úgyérzem, hogy "Igen, Õ a Nagy Õ!" :) (Remélem így is lesz.. :$) Sok sikert mindenkinek!

A csajok miért hiszik azt hogy minden pasinak a nagy dudák vagy a szilikon dudák tetszenek?

Lányok ezeket olvassátok a nagyon hasznos női újságotokban,ezeket halljátok a TV-ben?Vagy mert a nyomorult pasitok megbámulja a nagy csöcsű nőket?

Legjobb válasz: Mert ilyen mellû nõk vannak szexújságokban, pornóban, akármilyen képen amit el akarnak adni, próbababáknak is nagyobb a cickója, mint egy átlag nõé. Amúgy szilikon is lehet szép ha nincs elnagyolva. 21/N

Mert ilyen mellû nõk vannak szexújságokban, pornóban, akármilyen képen amit el akarnak adni, próbababáknak is nagyobb a cickója, mint egy átlag nõé. Amúgy szilikon is lehet szép ha nincs elnagyolva. 21/N
1. a pasim nem nyomorult! 2. ne általánosíts! 3. jóéjt! 4. nincs négy.
"A csajok miért hiszik azt hogy minden pasinak a nagy dudák vagy a szilikon dudák tetszenek?" Én nem hiszem. Aki azt hiszi lehet, hogy azért, mert a viccekben és a kabarékban ezt mondják, és más infója meg nincs. Meg azt is az arcukba tolják a bulvárban, ha egy nõ szenved attól, ha neki kicsi a cicije, és hosszan taglalják, hogy elment mellnagyobbításra, és azóta boldog. :) Ettõl sokan hajlamosak azt gondolni, hogy a nagy cici boldogság és divat.:)
Így van! Mindenhol ezt kell látnunk/hallanunk, hogy a nagy mell milyen jó, ha feltöltenek valahova egy képet egy nagymellû nõrõl máris öten kommentelik hogy de jó dudái vannak... Nekem átlagos a mellem, és volt olyan hogy nagyobbat szerettem volna. Ez még most is néha motoszkál bennem... A poén az hogy nem is tetszenek a nagy mellek! Szóval ilyen sokra képes a média...
Én is vagyok, mint a kérdezõ. Nem rajongok a nagy mellekért sõt a kicsi feszes ciciket sokkal jobban imádom! *-*
Lányok, egyszer menjetek fel egy pornóoldalra. A videók nagy részében kifejezetten kis mellû lányok vannak.
Nekem pont a kismellu lanyok tetszenek :D Szal csajok, amikor ezeket olvasom: "Szerintetek is kicsi a mellem?, Az hátrány lehet ha kicsik a cicijeim?" stb.., akkor nagyon fel tudtok idegesíteni...
Utolsóval én nem egészen értek egyet, nekem sincs nagy mellem, de soha nem frusztrált. Van egy hapsiréteg, akinek tökmindegy, mert inkább fenékpárti. És nekem ütõs fenekem van, szóval én hódítok azzal. Persze van, akinek bejön a nagy mell, én is biztos örülnék, ha nagyobb lenne, de abszolút nem gyötör a tudat, hogy csak ez van. Ezek a lányok, akik ilyeneken izgulnak, amúgy is önbizalomhiányosok, és azt, hogy nincs pasijuk a mellméretüknek tudják be, nem annak a szerencsétlen kisugárzásnak, amit árasztanak magukból.
Természetesen nem szabad általánosítani. Azonban az biztos, hogy manapság minden a nagy mell körül forog. A nagy mell lett a mostani mell divat. Ami sok nõbõl önbizalomhiányt vált ki, jelzem indokolatlanul. Az oldalon számos kérdés jelenik meg ebben a témában. Felrakják a mellükrõl készült képeket és jön a kérdés : Szerintetek ez nagyon kicsi? S fogom a fejem, mert vannak a nõk, akiknek még ekkora sem adatik meg. Olyanok elõl, mint egy férfi és nem tehetnek róla. Így születtek. S vannak, akik még tesznek is rá egy lapáttal a „viccesebbnél viccesebb” hozzászólásaikkal. Az ilyen lányoknak már tényleg nehéz lehet elhinni, hogy tetszhetnek bárkinek is.
Utolsó, igazad van! Csak éppen azt akartam írni, hogy azoknak, akik végképp laposak, nehezebb elfogadni a helyzetet. Természetes, hogy akik magabiztosak eleve, nem zavarja õket. Viszont, aki gátlásos és még lapos is, sokkal nehezebb dolga van önmagát elfogadnia. Fõleg, ha még kifog egy olyan férfit, aki nap mint nap emlékezteti arra, hogy milyen rossz, hogy nincsen melle (persze itt jön az, hogy miért nem hagyja ott az ilyen b_nkó férfit, de most nem ez a téma, úgyhogy nem megyek bele). Tény, hogy sok nõ a mellét hibáztatja azért, mert valami nem mûködik párkapcsolat terén. Örülök, hogy te nem küzdesz önbizalomhiánnyal :) és minden rendben van a szerelmi életedben. Szimplán finoman akartam üzenni a " pattanás borogató" hozzászólónak, hogy legyen egy kicsit empatikusabb.
Deszka vagy csillagom! Törõdj bele, hogy senki sem fog megnézni, te görény.
A média miatt és mert az a nõiesség jelképe. De akkor fordítva is fellehetne tenni a kérdést, hogy ti fiúk miért hiszitek azt, hogy minél nagyobbak a "méreteitek" ott lenn annál jobban bejöttök majd a csajoknak?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó:akkor erre én vagyok a kivétel:) Na nem azért mert akkora amekkorát szerettem volna csitri fejjel, de nincs vele gond.Akinek meg nem tetszene az mehetne máshoz:D
Mert ezek tetszenek ez jön be nem kell deszka csaj..
Elöl deszka, hátul léc xD.
Azért mert vagy szõkék vagy soha nem volt pasijuk
A kérdező hozzászólása: Akkor én vagy pedofil vagyok vagy hazudok, ez van:) Nem baj ha valakinek a nagy tetszik, de figyelmen kívül hagyják mindig hogy van aki meg nem.Ha meg ezt mondják, nem hiszik el mint ahogy most sem:) Én speciel még egyszer sem foglalkoztam a szerszámom méretével.Igaz nincs gond a méretével, de nõhetett volna még egy kicsit.Akkor most legyek lelki beteg?:D Miért nem lehet úgy állni a farok/mellméretekhez hogy akinek tetszik, tetszik, akinek nem az szépen elballaghat máshoz:)
Azért, amiért ti azt hiszitek, hogy csak a külsõre és a pénzre hajtunk.
Amúgy most mi rossz van abban, ha valakinek a nagy tetszik? Nekem is az tetszik, most akkor rossz ember vagyok?
A kérdező hozzászólása: 1-es:elfelejtettem írni hogy tisztelet a kivételnek, hidd el én sem általánosítanék ha nem látnám napi négyszer hogy a pasiknak miért ez tetszik!? 2-es:Van igazság abban amit mondtál, én is nézek pornót, videókat, képeket, de egyáltalán nem érdekelnek a nagy mellek, a szilikon meg kimondottan nem tetszik.Akkor már lehet hogy nem is vagyok igazi férfi?:)
A kérdező hozzászólása: De az ilyenekben sajnos nem sok ész lehet:/
A kérdező hozzászólása: 8-as:Ha meg szeretnél felelni a médiának csináltasd meg mindenképp.Engem elszomorít hogy egy szép csajszi tiszta lelki beteg a kisebb mellei miatt, pedig sok férfinek tökéletes lenne.De sugárzik belõle a negatívság, hogy nincs megelégedve magával.És mondhatunk akármit, nem számít.
Kérdezõ: nem fogom megcsináltatni, mert egyébként imádom a testemet, és úgy alapjában véve magamat. :) Szóval ez egy ilyen kettõs érzés bennem.
A kérdező hozzászólása: Már azért kérdeztem meg én is ezt, tegnap óta olvastam 6 ilyen kérdést:)
A kérdező hozzászólása: Ne is csináltasd meg, biztos lesz aki imádni fogja:)
Miért, a pasik miért hiszik azt, hogy minden csajnak a nagy f.sz kell?... Ez ugyanaz...
Borogasd a két pattanást, amit a mellednek hívsz.
Akinek nem a nagy dudák tetszenek az vagy pedofil vagy hazudik.
1. Egy férfinak nincs olyan, hogy TÚL nagy mell. Lehet nagy, barominagy, überbrutálnagy, de egyik sem túl nagy!!! :-) Pláne, hogy nem nekem kell hordanom... 2. Egy nõnek legyen melle. Vagy természetesen, vagy csináltatva, de legyen. A méretbeli dolgokról meg már nyilatkoztam az 1. pontban! :-)

Lányok! Itt a szünidő. Szerintetek ez normális, hogy minden pasi a farkát méregeti otthon, miközben mi unatkozunk? 21/l

Legjobb válasz: igen. tudod milyen nehéz 1 kézzel gépelni mert a másik foglalt?

igen. tudod milyen nehéz 1 kézzel gépelni mert a másik foglalt?
Lányok, aki nagyon unatkozik, és egyedül van, talán néhány kellemes pásztor órára vágyik, az nyugodtan írjon nekem privit. Fõleg a KÉRDEZÕNEK szól. 21F
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:08 Nem vagányságról volt szó, de ezek szerint vagányabb mint Te....vasutas melót meghagyom olyan élõsködõknek mint Te, csak, hogy ne a többi állampolgár tartson el..
13:03: OK, a vágányságot meghagyom neked, én meg megyek vasutasnak, akkor legalább lehet mindig sztrájkolni. :P
"Nem vagányságról volt szó, de ezek szerint vagányabb mint Te....vasutas melót meghagyom olyan élõsködõknek mint Te, csak, hogy ne a többi állampolgár tartson el.." Kemény 18 éves srác lehetsz, nem élõsködsz. Igazi hasznos tagja a társadalomnak! 18 évesen nyilván olyan munkád van amiért nem zsebbe kapod a pénzt hanem bevan jelentve és adózol utána mi? :D Döbbenetes, hogy egyesek mit gondolnak magukról.. 24/F
Látszik, hogy Te is 1 veréb vagy.... Egyik, nem néztelek le, a másik nem mondtam hol dolgozom... Jelenleg itthon, csak hát könnyebb elõbb támadni, majd netán kérdezni... Amúgy van diák munka is, de ne nézd...
A diákmunka után nem adózol. Sõt, állammilag támogatva van a dolog, hogy alkalmazzák egyáltalán a szerencsétlen diákokat. Tehát effektive jobban élõsködsz az adófizetõkön mintha swarzba nyomnád :D
És megint... Az sem mondtam, hogy diákmunkán vagyok....
Mit már megint? Te hoztad fel. Ha nem feketén meg nemis diákmunkába meg nemis "vasutasba" melózol akkor sok lehetõség nem marad :D max a családi vállalkozás, dehát ott meg jó hogy alap a zsebbe fizetés. Nekem ettõl nyílt ki a bicska a zsebemben: "Te....vasutas melót meghagyom olyan élõsködõknek mint Te, csak, hogy ne a többi állampolgár tartson el.." Amikor egy 18 éves gyerek ilyet mond ott komoly problémák vannak... Ja és nem vagyok vasutas és nem hasonló jellegû a munkám még mielõtt...
Hagyjuk már Jolánkát aludni szerintem.... Te kötöttél belém, hogy milyen vagány vagyok....lehet vagányabb mint a többi 18 éves.... Az nem zavar, hogy az országban ~2, 5 millió ember tart el 10 milliót(azzal a 2, 5 m. együtt)? Csak az, hogy én itthon dolgozom, meg ismerõsöknek csinálgatok ezt-azt, vagy ha megkérnek... Gondolom Te egy 100%-ban rendes- tisztességes ember vagy... Na, látod, ezért nézik le az országot egyre többen, mert így viselkednek az emberek...Én próbáltam egy normális választ adni hellyel közzel, lehet kicsit arcoskodásnak tûnt( magadra veszel mindent), erre Te jössz, Mr. Tökéletes, állításaid szerint Te az vagy.... Lehet normálisan is közölni valamit, csak hát Nálad nem megy, így állok én is az ilyen dolgokhoz...
Fiukáim! Nem itt kéne megbeszélni a magánügyeiteket. Bocsi, de én nem vagyok rá kíváncsi, és csak szétoffoljátok a topicot! Amúgy a diákmunka után is kell adózni, de a diákok már a netto bért kapják, nekik csak az van feltüntetve a papíron. Ez után fizetnek valamennyi járulékot a diákmunka közvetítõk. Meg hát nem a hivatalos diákmunka az, ami tönkre teszi a gazdaságot. Párdon gazdaság. TÖk mindegy, hogy valaki hogy smint dolgozik, kicsit tovább kelle már látni azon, hogy illegális, fekete-szürke munka. Nyilván a vállalkozók nagy kárt tudnak csinálni ha a milliós bevétel után nem adóznak. De vegyétek figyelembe azt is, hogy aki feketén dolgozik, az is megveszi a pálinkát, cigit, benzint stb, . Azokon meg mind mind adó van. Szumma szummárum: a pénzforgás sebességét növelik, így -akár milyen hihetetlen is- õk is fejlesztik a gazdaságot, és ez jó az országnak is. Az másik vita, hogy mennyire jó.
Jogos, és a kiscsávó észre sem vette, hogy közben már rég mással vitatkozik. Mindegy neki, csak legyen valaki.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! de a diákmunka nem igazán érdekel.
Látatlanba ne kiscsávózzál szerintem.... Amúgy tudom, hogy mit írtam és kinek, csak nem tehetek róla, hogy bírka, és belém "köt"....
Szia kérdezõ! Diákmunka mint mondtad nem érdekel. És egy pasi...? Írj privit, ha gondolod (megjegyzés: én oltottam be a "fiukákat")
Mekkora oltás volt te úr isten.....még most se bírom feldolgozni..... Valószínûleg elsõ dolga az lesz, hogy hozzád szalad..... Kérdezõnek: hát akkor ezek után nem lennék a helyedben, ha munka sem érdekel nagyon...
A kérdező hozzászólása: Butavagy Chuck. Inkább szerencsésnek érzem magam, hogy nem szorulok szórólapozásra.
Hölgyeim! Nem sokára vége a vizsgaidõszakomnak, addig még egy kis türelmet kérek, aztán nem fogtok unatkozni!:) )
Unatkozol? Arra gondoltál már, hogy kitakaríts és fõzz valamit mire a szüleid haza érnek a munkából? Vagy voltál mostanában könyvtárban egy jó könyvért. Nem értem valaki, hogy tud unatkozni? Hívd fel a barátaidat és menjetek el a strandra, sétáljatok beszélgessetek, esetleg vállalj nyári munkát (így magad keresheted meg a pénzt amit elköltesz).
Én nem méregetem, anélkül is ér elég csalódás:P Kérdezõ! A kommentedbõl az jön le jó nõnek gondolod magad. Akkor miért unatkozol? gondolom sokan cspaják a szelet. 21F
Na próbáljuk ki :) Megígérem, hogy nem lepõdök meg, ha szép vagy, és tudod is, hogy mit kellene csinálnod :) És cserébe garantálom, hogy én is tudom, hogy mit kell csinálnom :D
ja bocs én pasi vagyok.
Mer mit csináljak? Aki nem foglalt nõ létére az otthon van és blogol vagy csajos estéket tart vagy a barátnõivel lóg meg ilyenek. Inkább "méregetem a farkam" :D:D
Mérd meg nekik te.
Háhá, ez jó:D
Miért, te szeretnéd méregetni?
honnan tudná egy pasi hogy te éppen unatkozol :D hívd el õt valahova és kész.
gyere át és akkor méregesd te ha ennyire unatkozol:D de ha már itt vagy igazán leugorhatnánk a strandra
hát inkább méretvétellel vannak elfoglalva ;D Kell már csinálnia egy randi, párkapcsolat keresõ topicot is ide :P És akkor lehetne, de kül én szívesen lemegyek veled strandra XD
írj egy privit és megoldjuk, hogy ne unatkozz
Sztem nem én jobbat is el tudok képzelni F22
Beléd is verhetem, ha szeretnéd, csak szólj.
meglepõdtél? uristen, a farkukkal gondolkodnak, jó, h az értelmi szintjüket méregetik! :) ).
A kérdező hozzászólása: na persze mesemondó...ha meglátnál olyan zavarba lennél, hogy azt sem tudnád merre nézz
Csak nem tudom mivel lesz jobb nekik, ha nonstop méricskélik a fogyatékkal élõk..... Én kivétel vagyok, nem méricskélem, nincs is szándékomban...helyette melózok ebben a dög melegben, meg készülõdök jövõheti amerikai foci edzésre...
18/f
Chuck, te nagyon vágány csávó lehetsz. Vasutas vagy?
Figyelj, és szívesen elszórakoztatlak, ha unatkozol.
Hölgyeim, az én vizsgaidõszakom már múlt hét pénteken befejezõdött!!!

Pasik mindig jönnek a szokásos "nekem a természetes csajok jönnek be nem a plázapic. Sák", de ha választani kell akkor mégis inkább ezek mellett teszik le a voksot?

Tegyük fel van egy csaj, normális, nem bulizós, nem a legszebb,nem is vékony nem is kövér hanem inkább átlagos, nem túl nagy mellekkel, de legalább okos és kedves.

Legjobb válasz: Kérdezõ! Ne haragudj, de ez egy nagyon hüle kérdés! Ha a pasid teérted van oda, akkor mibõl gondolod, hogy a plázacicák jönnek be neki? 26 éves vagyok, de elmondhatom, hogy csinos, nagyon jó alakú vagyok, de nem vagyok bulizós (=tehát unalmas) és nem nyomulok a pasikra! Ezért NINCS PASIM/PÁROM! Ha felöltözök, akkor mindenki megnéz (ízlésesen, nem prostisan) de nem jönnek oda, csak megnéznek. Mert ami jól néz ki, az feltûnõ. De a pasid téged szeret, és egyáltalán nem biztos hogy egy plázacica iránt bármit is érezne! Ha viszont kritizál téged, vagy hasonlítgat, akkor gondolkodj el azon, hogy miért vagytok együtt! Nos csak azok a pasik választanak rámenõs casanova csajt, akik ugyanolyan értékrendûek! Akik azt írják, itt is, hogy csak du*gásra kellenének azok, azok az emberek ugyanolyan értékrenddel élnek, tehát ringyó pasik! A rendes férfi lehet hogy megnézi a plázacicát, mert feltûnõ (én is megnézem, pedig lány vagyok) de biztos hogy soha sem kellene neki, még "arra" se! Én is illek a bejegyzésedhez, csinos, kedves, mosolygós, 75B-s a mellem (ez most kicsi vagy nagy? szerintem tökéletes) DE NEM NYOMULoK ÉS NEM SZEDEK FEL PASIKAT!!! Ezért! A pasik szeretik ha egy láy úgy öltözik mint egy prosti és még plusszban odamegy kikezdeni a pasival,ha te ilyen lennél, tuti, hogy lenne neked is egy nap 15 hódolód! Amúgy vannak nálam sokkal rondább nõk, még is felszednek egy évben 20 pasast, míg én egyet sem. Mert õk ilyenek! Rámenõsek, tapadósak! Nem kell ahhoz topmodellnek lenni. Bár én nem akarok ilyen lenni. Kérdés: kell neked ez?

Kérdezõ! Ne haragudj, de ez egy nagyon hüle kérdés! Ha a pasid teérted van oda, akkor mibõl gondolod, hogy a plázacicák jönnek be neki? 26 éves vagyok, de elmondhatom, hogy csinos, nagyon jó alakú vagyok, de nem vagyok bulizós (=tehát unalmas) és nem nyomulok a pasikra! Ezért NINCS PASIM/PÁROM! Ha felöltözök, akkor mindenki megnéz (ízlésesen, nem prostisan) de nem jönnek oda, csak megnéznek. Mert ami jól néz ki, az feltûnõ. De a pasid téged szeret, és egyáltalán nem biztos hogy egy plázacica iránt bármit is érezne! Ha viszont kritizál téged, vagy hasonlítgat, akkor gondolkodj el azon, hogy miért vagytok együtt! Nos csak azok a pasik választanak rámenõs casanova csajt, akik ugyanolyan értékrendûek! Akik azt írják, itt is, hogy csak du*gásra kellenének azok, azok az emberek ugyanolyan értékrenddel élnek, tehát ringyó pasik! A rendes férfi lehet hogy megnézi a plázacicát, mert feltûnõ (én is megnézem, pedig lány vagyok) de biztos hogy soha sem kellene neki, még "arra" se! Én is illek a bejegyzésedhez, csinos, kedves, mosolygós, 75B-s a mellem (ez most kicsi vagy nagy? szerintem tökéletes) DE NEM NYOMULoK ÉS NEM SZEDEK FEL PASIKAT!!! Ezért! A pasik szeretik ha egy láy úgy öltözik mint egy prosti és még plusszban odamegy kikezdeni a pasival, ha te ilyen lennél, tuti, hogy lenne neked is egy nap 15 hódolód! Amúgy vannak nálam sokkal rondább nõk, még is felszednek egy évben 20 pasast, míg én egyet sem. Mert õk ilyenek! Rámenõsek, tapadósak! Nem kell ahhoz topmodellnek lenni. Bár én nem akarok ilyen lenni. Kérdés: kell neked ez?
dugásra a plázacica kell komoly kapcsolatra egyik se. tudod vannak olyan csajok akik jól néznek ki de okosak is.
16:21 hülye:D látszik hogy milyen a kapcsolata ha egyáltalán van. Kérdezõ sokan nem látják a fától az erdõt sajnos.
normális = átlagos nem bulizós = unalmas nem a legszebb = csúnya nem is vékony nem is kövér hanem inkább átlagos = dagadt disznó nem túl nagy mellekkel = kismellû ezek után ne csodálkozz, ne haragudj:S
van aki a farka után megy :)
Márpedig hazudik aki azt mondja, hogy a külsõ nem számít! Nem kell plázacica, de Quasimodo sem.
A kérdező hozzászólása: 16:51 Hát én nem tudom mirõl beszélsz, a legtöbb híres nõ is kb 165-167cm és 56-60kg.. inkább a csontozatom az erõsebb, nincs egybe a derekam a hasammal, és nem vagyok hájas..
A kérdező hozzászólása: 16:52 nem mondtam egy szóval sem, hogy a külsõ nem számít, nekem is fontos azért, de nem annyira, hogy csak a suli legjobb pasija kelljen..
A kérdező hozzászólása: http://www.topmodell.net/ModellCard/Meszaros_Vivien/slides/T.. kb ilyen a hasam..nektek ez dagadt?:S mert akkor sûrgõsen fogyózni kezdek..
Bocs, nem, akkor jó, nekem pont az iylen jön be, tényleg nem vagy dagadt, ne haragudj! Akkor a megoldás: keress egy olyan srácot akinek jobban bejössz, pl én. Mármint ne engem keress, de látod máris akadt egy...
A kérdező hozzászólása: :D kösz, nincs harag, de én szeretem a barátom, más nem kell.
Hát, vannak a pasik és a FÉRFIAK, és a plázapcsák és a NÕK. Végül is mindenki megtalálja a neki valót, nincs ezzel semmi probléma :)
utálom is a pláza cicákat. viszont nem nagyon érdekel ha jó segge van. dugásra bármelyik csaj jó aki iránt szexuális vonzalmat érzek. viszont ha járni akarok egy csajjal akkor plázacicák kizárva, fontos hogy legyen valami hibája is a csajnak, ez elég vonzó
17.06 válasza TÖKÉLETES!
A kérdező hozzászólása: 16:49 és sem vagyok túl vékony, de dagadt sem.. ismerek dagadt csajokat és rengeteg pasinak õk kellenek.. 16:48 nekem soha sem kellett a rosszfiú..
167cm és 58kg..de mégis így van, megint igazam lett, mindegy, off...
A kérdező hozzászólása: jó oké de én úgy vettem észre, hogy a jó csajok egyre inkább kezdenek ribancosodni és nem ér semmit nekik az érzelem meg a többi..
Egyszóval te vagy a normális, nem bulizós, nem a legszebb, nem is vékony, blablabla... és jött egy plázacica, aki elvitte a kiszemeltedet. Szerintem ne bánkódj utána, ha neki õ kellett, szeretgesse.
talán mert van oylan ronda csaj akinél az agyatlan plázacica is jobb
A kérdező hozzászólása: nem nem szó sincs rólam a kérdésben, már több mint másfél éve van barátom.(szerintem neki is jobban bejönnek a plázap.icsák) csak érdeklõdtem, mert úgy vettem észre, hogy ez manapság így megy. itt nálunk még a kövér ronda lányok is a legnagyobb rib.ancok és nagyon sok pasi odavan értük.. a normális, átlagos lányokat meg magasról..
A kérdező hozzászólása: hát figyelj a nem is vékony, nem is kövér csajok, nem biztos, hogy dagadt disznók, hanem csak egy kis poci vagy ilyesmi..és a melleket illetõen egy 80B-re gondoltam.. nem a legszebb pedig inkább aranyos, de nem a kiemelkedõ babaarca. Attól valaki miért lenne unalmas, mert nem jár bulizni mindden hétvégén?:S ha így jobban felfogjátok.
Azért van ez, mert amit te leírtál az a normális pasik értékrendje - akiket a nõk észre sem vesznek, mert inkább vannak oda és vissza egy rosszfiúért, minthogy érdekelné õket a jófiú. Az utóbbi meg már kapott annyi negatív visszajelzést, hogy legszivesebben már nem is próbálkozna. Így soha nem találnak egymásra - ördögi kör.
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:37! Hát azért gondolom azt, hogy jobban bejön neki egy plázapic.sa, mint én, mert végülis azoknak sokkal jobb a testük, van mit kitenni, + ott a babaarc. Én sem vagyok csúnya, 75C-s a mellem(bár én sosem teszem ki a kirakatba), annyira vékony nem vagyok, 167cm és 58kg.. Mégis úgy érzem, hogy az ideális csaj számára egy plázapic.sa, nyomulnak, amit én nem szeretek és nem is szoktam, bevállalósak és ez valjuk be jobban tetszik egy pasinak. És amúgy: nem nem kell..., de...
16:25 Ezzel a jelzõk szubjektívitását akartam érzékeltetni, magyarul ha egy lány azt mondja, hogy nem túl vékony az dagadtat jelent. Még ha nicns is így, ez akkor is kevés információ ahhoz, hogy összehasonlítási alapot adjon bármihez. Inkább az önbizalmaddal van a baj, de nem vetted a poént úgy látom, ne haragudj.
Nekem akkor is a "természetes" nõk tetszenek!A külcsín csak hatásvadászat, egy röpke beszélgetés is eltüntetheti.
17.06-nál a pont. Tudod, nekem is másfél éve van barátom, õ nagyon nagy népszerûségnek örvend, a csajok loholnak utána, sokan vannak akik sírnak, mert nem tudják megszerezni :) Pedig én se vagyok szép. Babaarcú, ám nem túl szép bõrû, magas, ám elég deszka, okos és mûvelt, de nagyszájú és harsány. És mégis én kellek neki. És hát nemrég bepróbálkozott nála elég durván egy kis plázap*csa, egy olcsó kiscsaj, "olcsó" hírrel a háta mögött és kellett neki? nem :) vannak akik a nadrágjukban hordják az eszüket és vannak akiknél minden rendben, ne aggódj :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!