Találatok a következő kifejezésre: Minden párkapcsolatban az első nagyvécézés, ha (1 db)

Minden párkapcsolatban kínos az első nagyvécézés, ha éppen a közelben van a kedves?

Fél éve van barátom, és amikor pl. nála alszok, egyszer?en nem merek elmenni nagyvécére, van amikor már kaparnám a falat, de akkor sem..:S Nyaralásnál pedig mindig kicseleztem, akkor mentem amikor nem volt fent a szállóban. Hogy léphetnék túl ezen a problémán?:D Mindenkinél ennyire kínos ez az ügy? egy 18 éves lány

Legjobb válasz: Szteem neem.. mért lenne az? Ez olyan természetes, minthogy levegõt veszel... Gondolj bele, mégis mit szólhatna miután kijössz a vécérõl, ami kínos? Semmit, valószínûleg csak mosolyogni fog :) Mondjuk még én se mentem el a barátomnál.. meg õ se nálam.. De szerintem nem kell ebbõl ilyen nagy dolgot csinálni :)Légy tök természetes.

*vagy mi a túró
Szteem neem.. mért lenne az? Ez olyan természetes, minthogy levegõt veszel... Gondolj bele, mégis mit szólhatna miután kijössz a vécérõl, ami kínos? Semmit, valószínûleg csak mosolyogni fog :) Mondjuk még én se mentem el a barátomnál.. meg õ se nálam.. De szerintem nem kell ebbõl ilyen nagy dolgot csinálni :) Légy tök természetes.
Én a párommal 8 hónapja vagyunk együtt, de ha a párom nálunk van, akkor õ sem tud nagy wc-zni. Náluk meg én nem, csak ha már nagyon kell. Az a baj, hogy náluk a wc-bõl kihallani mindent. Én akkor szoktam elmenni wc-re, ha már alszik, vagy zuhanyzik és akkor nem hall semmit. Amúgy pedig sokan vannak, akik csak otthon, a megszokott környezetben tudnak wc-re menni, és több idõ kell, hogy hozzászokj ehhez. Remélem hamar sikerül!
Pedig annyira egyszerûen megoldható ez a probléma. Gondolom a csobbanás hangja zavaró :) Fészket kell rakni a kagylóban WC-papírból és az hangtompítóként viselkedik :)
Rendes volt a párodtol hogy csak téged tartott szem elött!Egy idövel a dolgok természetesek lesznek, az elején még én is megvártam mig elalszik meg ilyenek.Mostmár elmegy és kész nem zavar, természetes dolgo de azért kell hozzá egy kis összeszokottság!Velem is volt hasonlo eset , de hát a nagy WC olyan mint a halál!Ha menni kell, hát menni kell!:)
Jézusom, ez aztán az ötlet.. XD Bocsi, én elõször azért nem értettem a problémát, mert vhogy elõször csak a mi fürdõnk ugrott be, ahol van "elszívó" majd a túró, szal annak eléggé van ilyen alaphangja... De sztem akkor mondd el neki, hogy neked ez megy.. legalábbis nem olyan könnyen. Elröhögcséltek majd, és utána nem is lesz kínos.
A szagot pedig igazán könnyû "eltüntetni"! Ugyan.
na akkor ezt hallgassátok... 18évesen jöttem össze a barátommal, és nem voltunk tán még egy hónaposak sem, mikor valami nagyon rosszat ettem, és muszály volt... olyan hasgörcsöt senkinek nem kívánok (esküszöm szülni is könnyebb volt, bár itt nem azzal volt a baj, hogy nem jön ki), sem szagokat, sem hangokat, sem egyebeket, de ha egyszer menni kell... És az egészben a legszörnyûbb? anyám röhögött egyedül. Szabályosan rosszul voltam, és még ki is röhögött. És az újdonsült párom azt találta mondani, hogy inkább meg kéne kérdezni, jól van-e. Mondanom sem kell, ha aznap próbáltam is visszafogni magam, soha többet nem volt rá szükség....
addig én sem mertem, amíg nem voltam biztos abban, hogy nem hallatszik ki a fürdõszobából semmi.egyébként a barátom viselkedett hozzád hasonlóan..egy darabig mindig lefoglalt valamivel [valami klip, vagy könyv, amit mutatott.], és addig elszaladt vécére..de aztán amikor már meguntam, egyszerûen megkért, hogy menjek le, mert neki ez így kínos..én pedig megértettem, és azóta már el is múlt ez a hülyeség.
Gyerekek ez úgyanúgy hozzátartozik az élethez mint evés-ivás....stb.... Nem kell ebbõl ügyet csinálni...jó nem kellemes a hanghatás de ez van ezt mki csinálja és ha ezért megy tönkre egy kapcs. akkor hát menjen! Nnna
Dettó...ha probálkozom, akkor sem megy..:D(egyik válaszoló..nem számoltam meg, bocs:D)
Figyelj, mi már egy éve együtt vagyunk, de még most sem tudok úgy kakilni, ha a közelemben van. Jó tegyük hozzá, nagyon kényes vagyok ilyen téren, mert csak, és kizárólag otthon tudok kakilni. Nyaralás során is, ha 9-10 napig odavagyunk, akkor sem bírok, bármennyire akarok is. Javasolták, menjek orvoshoz, de engem nem érdekel.
Nem arról van szó, hogy direkt benttartják. Legalábbis nálam. Én szokatlan helyen nehezebben megyek el nagywc-re (mondjuk nekem alapból is van egy kis székrekedési problémám, még otthon is), így aztán még akkor sem tudok wc-zni, ha akarnék. Egyszerûen nem engedi ki a szervezetem. Persze két nap után már egyszer csak rámjön, és akkor semmi gond nélkül megy :)
elõzõ hozzászóló vagyok tök igazazad van, lenne ilyan minden férfi!!!
Azoknak üzenem akik képesek napokig bent tartani hogy nehogy mégegyszer megjátszák ezt, mert baromi komoly következménye is lehet, csoda hogy nem kapott valamelyik bélperforációt akár! Az kellemesebb ha a sebész lapátolná ki a 8 kg szart belõletek a mûtõasztalon miközben ott fekszetek felszelve mint a béka?! Nem tom mi a frász olyan különleges ebben, hát ha fosni kell akkor kell, jó utána nem fasza a következõnek bemenni oda, de ez van. Különben azonnal le kellene húzni miután kijött aztán nem lesz tele a klotyó a szaggal! Amúgy meg ha fingani kell a csajomnak szólok is neki hogy eresszen egy emberest hadd röhögjünk, pedig olyan bombázó hogy azt hinné róla az ember hogy virágillatút fingik! Egyébként tudjuk anélkül is minden csajról hogy naponta birkózik a nagy barnamedvével és többször finganak is mint akárki más! Szóval ne játszatok az egészségetekkel!
én 6 éve vagyok együtt a párommal már együtt is élünk, de eleinte még fürdeni se mert nálunk mikor jött elõtte zuhizott, wc stb én ugyanígy aztán fejlõdött a dolog akkor mentem nagywc-re ha aludt mióta együtt lakunk ha õ éppen a szobában van becsukom az ajtót hogy ne halljam a tv-t õ meg ne halljon engem pedig már 6 év eltelt sokáig csak egy bizonyos helyen tudtam.. 10 napig voltam Németországban 8 éve és 1x voltam a tíz nap alatt, mostmár a munkahelyen is elmegyek de ha bejön valaki leblokkolok... szóbal nem vagy egyedül
Én is így voltam/vagyok a dologgal.Amikor a barátoméknál vagyunk, nekem is nehezemre esik még a kisdolog is. Az õ vécéjükbõl nagyon kihallatszódnak a hangok, és õk általában mindig otthon vannak... Ezt a problémát végül úgy oldottam meg, hogy közöltem a barátommal (amikor már nagyon szenvedtem) hogy bocsi de nekem ez a problémám, bevallotta hogy neki is ugyanez... És elmondta hogy õ mit szokott csinálni hogy ne hallják. (a kisöccse az elõszobában játszik és nézi a tévét és egyszerûen felhangosította a tévét, így nem lehetett semmit hallani)
Gusztustalan leszek. 4 eves kapcsolatunk alatt mar minden ami kakival es pukival kapcsolatos megtortent. Most szombaton feketebablevest evett az en eletem parja es a b.nom ferje is....kifingottak minket a felso szintrol...lenn a nappaliban talaltam ra a b.nomre kora reggel vasarnap pedig tudtunk volna meg aludni.... Anyosom elso latogatasa hozzank egy azonnali hasmenessel tortent...szegenyke...nagyon kinos volt neki de aztan rajott en sem vagyok kulonb nalla...a fia nem veletlenul valasztott engem. A ferjem mondta, hogy egy igazi kapcsolatban nem lehet kinos az ilyesmi. Kulonben egy eleten keresztul bujdokolsz mikor szolit a szukseg?
Én mondjuk már el tudok náluk menni de ott együtt van a fürdö meg a Wc az azért jobb mondtam régen(meg mst is)hogy fürcsi.Elintézem a dolgokat aztán lefürödtem:) elég kinos azért bemenni mikor mindneki otthonvan de már én is megszoktam bár az elején pisilni sem nagyon akartam elmenni náluk:)
Mi a barátommal 11hónapja vagyunk együtt.Legelsõ hónapban, amikor elõször volt nálunk, elég furcsa hangokat adott ki a pocija, még kérdeztem is, hogy jól van e.Õ meg mondta, hogy persze, persze, de látszott rajta, hogy elég ramatyul van, és már kínlódott, meg izzadt.Nekem nem esett le, hogy esetleg ilyen problémái lennének, mert nem is szólt.Aztán mondta, hogy menjünk be hozzájuk (buszozni kell, kb 15percet tõlünk) és hát, nagyon sietett, bementünk hozzájuk.A buszon is szorította a kezemet, elég furi volt..ahogy beléptünk hozzájuk, elszaladt wcre, és kb még 20percet bent is töltött.AZtán anyukájától tudtam meg, hogy kb 2 napja hasmenése van és görcsöl a hasa, széntablettát is kell szednie.De a kis lüke nem mert elmenni nálunk, mert elsõ hónapban még elég kellemetlen lett volna neki, habár nem szóltam volna érte semmit, ez tök természetes.:) Amíg mi anyujával beszélgettünk, olyan durva hangok hallatszódtak ki a fürdõbõl...szegényt nagyon sajnáltam akkor, hogy így szenvedett.:) :DAzóta neki tök természetes(miért is ne lenne) hogy elmegy nálunk is, meg náluk is amikor ott vagyok.Én nem tudnék náluk elmenni, sõt, még itthon sem igazán amikor Õ itt van.Az a baj, hogy a tusoló, és a wc külön helységben van, mert könnyebb lenne közben megnyitni a csapot, kevésbé lenne kellemetlen...AMúgy én az itthonin kívül sehol nem tudok elmenni nagy wc-re, képtelen vagyok..amikor több napra elmegyek, vmilyen táborba, ott is gondjaim vannak ezzel, vagyis..kb 5-6 napot is kibírok nélküle, de akkor egyáltalán nem is kell, csak fáj a hasam néha, de elmúlik.Kiskorom óta így van ez...a barátom meg elég gyorsan emészt, ahogy eszik, kb 15perc mulva, már megy is, 1nap akár többször is.:) eleinte kicsit "mókás" volt:D:D
A kérdező hozzászólása: Jó de az esetleges hang effektus mellé az utána való szag..:S
Barátkozzál a gondolattal ez egy természetes velejárója az életnek.Nyilván az intimitás határai segitenek abban , hogy ne legyen illúzió romboló.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek miért viselkedik így egy 24 éves nő?

Pocsék kapcsolatban él évek óta, kutyába veszik, boldogtalan, olyan társaságban mozog amitől ő különb. Erre jöttem én, egy idő után persze pár kedves szótól és vigasztalástól az ágyamban kötött ki, szerintem a sokat hangoztatott szerelme is igaz volt irányomban.

DE mégsem akar lépni, kockáztatni, otthagyni azt a mocskot. Tudja boldogtalan lesz egész életében és csak ígérget, hogy majd otthagyja, meg nincs hova mennie azért él csak vele.

Egy fűszálat nem tesz keresztbe, hogy megszabadulhasson tőle, várja a csodát de levakarni sem tudom magamról annyira ragaszkodik. Nyilván ahogy tudatosult bennem, hogy mégsem akarja annyira elhagyni akkor én hagytam ott, nem fogok osztozni senkin.

Csak nem értem... ő tényleg jobbat érdemel, de ő inkább a biztos rosszat válassza mint a bizonytalant.

Túlságosan megszokta amiben él? ennyire félhet a bizonytalantól? vagy engem sem szeret annyira, hogy erőt adjon neki a változáshoz?

8

Csak szerintem nem normális amit csinál, vagy mi járhat a fejében (bövebben lent)?

Több mint 4 évet voltunk együtt a barátnőmmel az első nagy szerelmek voltunk egymásnak,mindenben az elsők voltunk,kb.2 hónapja kijelentette hogy ő besokalt egyedül akar lenni már nem szeret úgy ahogy régen stb,meg kérdeztem azt is tőle van-e más a dologban de azt mondta hogy nincsen(hozzá teszem tényleg megromlott a végén a dolog, nagyon sokat vesszekedtünk sajnos).Ezt eddig még értem,de eltelt úgy 2 hét kb. amikor csak én keresstem ilyen napi szinten őt, de ezt ugye abba hagytam mer eléggé összevesztünk megin el mondta hogy semmit nem akar már tőlem.Én nem kerestem de rá egy hétre rám írt hónap fordulónk napján azzal az indokkal hogy "nem bírta ki hogy ma ne írjon"elkezdtünk beszélgetni,ő elkezdet kéredzősködni voltam-e már valakivel,vagy mikor voltam utóljára boldog vagy kik ezek az új lány ismerőseim hasonló kérdések,csak azt nem értem hogy ha nem szeret miért érdekli ez?Ez a kisebb dolog amit nem értek a másik ami teljesen összezavart az az hogy kb.egy hete oda jött hozzám beszégetni(kb 3.hét telt el hogy nem keresstük egymást a legutolsó facebookos beszélgetés óta)egy ismerősétől azt halotta hogy nagyon kivagyok(közbe már nem szerencsére)és hogy aggódik értem de ezt mind könnyes szemmel.Persze én mondtam neki hogy jólvagyok nincs semmi baj ,ő probált volna beszélgetni de én inkább "gyorsan" elköszöntem tőle és mentem, elég kellemetlen volt ez az egész hogy 3 hétig nem is keresett és most majdnem sírva elém állít,úgylátam ez elég rosszul esett neki hogy nem érdeklödtem felőle csak "le ráztam".Ja és azt is mondta hogy velem álmodot aznap este,plusz olyan apróságokat figyelt meg rajtam hogy új cipőm van,vagy új ruhám stb.Ez volt ami miatt úgy döntöttem hogy felhívom(kb.két hét telt el azóta mióta megkeresett) és megbeszélek vele egy talit csak hogy beszélgessünk egyet,felhívtam nagyon meglepődött és elmondtam neki hogy eszembe jutott és jó ötletnek tartok egy talit.Õ nem nagyon értette hogy mivan de végül bele ment.A tali előtt visszont fel hívott hogy mégse szeretne találkozni mert "fél",és nem érti mire jó ez,én erre nem tudtam mit mondani csak mondtam hogy jó rendben ha nem akarsz nem kell,és elkőszöntem tőle.Ti értitek hogy mit akarhat,vagy ha nem akar semmit miért keressett meg a múltkor?Én már nagyon nem értem az egészet ,le kéne zárnom az egészet végleg vagy lehet még valami(mivel sajnos én mág ezek után is szeretem)?Köszi előre segítséget!(20/f)

3

Szerintetek van esélye egy túlsúlyos lánynak egy testépítő fiúnál?

26 éves vagyok és 120kg és szimpatikus nekem egy 22 éves srác... Próbálkozzak nála?

14

Vannak itt olyan emberek akiknek a párjuk meghalt?

mit éreztetek?
hogy tudtátok túltenni magatokat a gyászon és a fájdalmon?
mikor tudtatok belevágni új kapcsolatba?

10

Szerintetek megunnánk egymást ha közel laknánk egymáshoz és járnánk?

Kb 5 hónapja beszélgetünk egymással, naponta sok órát és most feljött, miről beszélnénk meg mit csinálnánk ha fizikailag is együtt lennénk és hát feljött, hogy kiábrándulnánk vagy megunnánk egymást. Szerintetek?

4

Ez a szerelem jele vagy csak nagyon ki akar sajátítani?

A barátom mindenhova elkísér, suliba, dokihoz, sőt még be is segít az ügyintézéseimbe. Nagyon aranyos tőle, de már sokszor fullasztò, amit művel. Senkitől nem tilt el, de mindig velem van. Szal, nem is igen tudnék mással lenni. Ha mondom neki, h nem kell velem mennie, akkor is ragaszkodik hozzá. Ez miért van? Fiúk és lányok véleménye is érdekel. 19/l

5

Belebetegszem a plátói szerelembe. Mit tegyek? Már nem bírom.

Az egész úgy kezdődött hogy 9. első napján kiszúrtam egy srácot, borzasztóan megtetszett, évfolyamtársam lett. Azóta figyeltem 3 éven keresztül, vannak közös ismerősök, úgyhogy mindig kiderítettem hol van órájuk, és arra járkáltam, annyira látni akartam...idén vagyunk végzősök úgyhogy végre összeszedtem magam. Elmondtam a dolgot egy barátnőmnek aki ismeri őt. A szalagavatón a mi osztályunk meg az övék közös őltözőt kapott úgyhogy gyakorlatilag össze voltunk zárva. Én sose mertem volna hozzászólni, de ő egyszer csak leszólított engem és elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy tudja a nevem meg pár dolgot rólam (nem tudom honnan, barátnőm nem beszélt vele rólam ekkor még), pont olyan jófej volt mint gondoltam, szemezgettünk is még a nap folyamán, semmi komoly de így első lépésnek elég bíztatónak tűnt. Aztán a szalagavatós bálon a barátnőm odahívta hozzám és eltűntetett mindenkit kötülöttünk, táncoltunk egy kicsit de úgy tűnt elég zavarba van és lelépett, szó szerint csak úgy otthagyott, előnt kb 1 órára...én elég szomorú lettem de még páran felkértek úgyhogy táncoltam másokkal aztán leültem nagy bánatosan, aztán bejött a terembe Õ és egyenesen hozzám jött és felkért táncolni, ezúttal önszántából :) Annyira boldog voltam hogy le se tudom írni, táncoltunk, le akartak kérni tőle de nem hagyta, már elég bizalmasan közel húzott magához és bár nagyon akartam hogy megcsókoljon nem hagytam mert ennél azért kicsit visszafogottabb lány vagyok hogy csak úgy mindenki előtt...ezután jött egy csak, szó szerint megfogta a srácot elvitte pár méterrel arrébb és rámászott...elkezdetk ott csókolózni a szemem láttára...nos ezután végigsírtam az estét aztán a reggelt és még jópár napot. A barátnőm ezután beszélt vele. A srác azt mondta hogy nagyon részeg volt, a másik lánytól nem akart semmit csak rámászott és nem tudta mérlegelni a helyzetet. Aztán megkérdezték rólam...azt mondta nagyon kedves vagyok, szép és aranyos de neki nem az ilyen típusú lányok jönnek be és hogy tényleg szép vagyok de az a baj hogy nem fogtam meg elsőre és ezért nem erőlteti a dolgot. Nos azóta se keresett. Nagyon kiakadtam, még életemben nem sírtam fiú miatt de most az utóbbi hónapban a lelkemet kisírtam...nagyon fáj, úgy érzem nekem nem kell senki más, és hogy nekem ő a tökéletes...a szalagavatós DVD-t is már vagy 10000x megnéztem, persze mindig sírok ahányszor meglátom. A suliban mivel tudom mikor merre vannak elkerülök azokat a helyeket. De így is láttam párszor távolról és rendesen pánikrohamot kapok ahányszor meglátom. olyan érzés mintha gyomorszájon vágtak volna, nem kapok levegőt, megszédülök, lesápadok és elkezdek egész testemben remegni. Nagyon rossz. De az a baj hogy ő se néz keresztül rajtam, ha csak távolról látom is, látom hogy ő is engem néz, távolról figyel. pedig ő utasított vissza.
Egyszerűen nem tudok mit csinálni. teljesen ki vagyok készülve. hetek óta alig alszok, nem bírok enni, tanulni se pedig eddig szinte színötös voltam, de most nagyon lerontottam a jegyeimet, de egyszerűen nem tudok koncentrálni. Eddig még sose voltam szerelmes, már 4 éve csak őt szeretem, mást szinte meg se látok nekem csak ő létezik és most hogy visszautasított egy világ dőlt össze bennem. :( mit tegyek? van erre valami gyógyír? Segí ezen egyáltalán valami? :( 17/L

16

Ha egy fiú gyűrűt ad egy lánynak, az nem csak eljegyzési gyűrű lehet, igaz?

Szerintetek mennyi idő után oké az, ha egy fiú gyűrűt ad egy lánynak? Meg mennyire bír nagy jelentéssel? (nem eljegyzési gyűrűre gondolok, hanem ilyen ajándékba adott gyűrűre)
Csak mert egyre inkább frusztrál, hogy lassan 4 éve együtt vagyunk a barátommal, de sosem kaptam még tőle semmiféle ékszert. Tény, hogy egyáltalán nem stílusom az ilyesmi, de nem tudom, valamiért egyre inkább igényelném..
Igazából ennek semmi értelme amit leírtam, a kérdésem az, hogy ti kaptatok-e már gyűrűt fiútól, ha igen mennyi idő után, stb?
L/20

5

Miért nincs barátod/barátnőd?

33

Hogy szerezhetném meg?

van egy lány amúgy a tanárom lánya nagyon tetszik a discoban azt mondta hogy tetszem neki de az egyik barátnője elmondta hogy nem mondott igazat és azóta nem merem megszólítani etszer facén ráírtam ere kilépet. na végül is az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám megszerezni, leveni a lábáról? amúgy ö 3 ével fiatalabb én 13 éves vagyok

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!