Találatok a következő kifejezésre: Minden párkapcsolatban az első nagyvécézés, ha (1 db)

Minden párkapcsolatban kínos az első nagyvécézés, ha éppen a közelben van a kedves?

Fél éve van barátom, és amikor pl. nála alszok, egyszer?en nem merek elmenni nagyvécére, van amikor már kaparnám a falat, de akkor sem..:S Nyaralásnál pedig mindig kicseleztem, akkor mentem amikor nem volt fent a szállóban. Hogy léphetnék túl ezen a problémán?:D Mindenkinél ennyire kínos ez az ügy? egy 18 éves lány

Legjobb válasz: Szteem neem.. mért lenne az? Ez olyan természetes, minthogy levegõt veszel... Gondolj bele, mégis mit szólhatna miután kijössz a vécérõl, ami kínos? Semmit, valószínûleg csak mosolyogni fog :) Mondjuk még én se mentem el a barátomnál.. meg õ se nálam.. De szerintem nem kell ebbõl ilyen nagy dolgot csinálni :)Légy tök természetes.

*vagy mi a túró
Szteem neem.. mért lenne az? Ez olyan természetes, minthogy levegõt veszel... Gondolj bele, mégis mit szólhatna miután kijössz a vécérõl, ami kínos? Semmit, valószínûleg csak mosolyogni fog :) Mondjuk még én se mentem el a barátomnál.. meg õ se nálam.. De szerintem nem kell ebbõl ilyen nagy dolgot csinálni :) Légy tök természetes.
Én a párommal 8 hónapja vagyunk együtt, de ha a párom nálunk van, akkor õ sem tud nagy wc-zni. Náluk meg én nem, csak ha már nagyon kell. Az a baj, hogy náluk a wc-bõl kihallani mindent. Én akkor szoktam elmenni wc-re, ha már alszik, vagy zuhanyzik és akkor nem hall semmit. Amúgy pedig sokan vannak, akik csak otthon, a megszokott környezetben tudnak wc-re menni, és több idõ kell, hogy hozzászokj ehhez. Remélem hamar sikerül!
Pedig annyira egyszerûen megoldható ez a probléma. Gondolom a csobbanás hangja zavaró :) Fészket kell rakni a kagylóban WC-papírból és az hangtompítóként viselkedik :)
Rendes volt a párodtol hogy csak téged tartott szem elött!Egy idövel a dolgok természetesek lesznek, az elején még én is megvártam mig elalszik meg ilyenek.Mostmár elmegy és kész nem zavar, természetes dolgo de azért kell hozzá egy kis összeszokottság!Velem is volt hasonlo eset , de hát a nagy WC olyan mint a halál!Ha menni kell, hát menni kell!:)
Jézusom, ez aztán az ötlet.. XD Bocsi, én elõször azért nem értettem a problémát, mert vhogy elõször csak a mi fürdõnk ugrott be, ahol van "elszívó" majd a túró, szal annak eléggé van ilyen alaphangja... De sztem akkor mondd el neki, hogy neked ez megy.. legalábbis nem olyan könnyen. Elröhögcséltek majd, és utána nem is lesz kínos.
A szagot pedig igazán könnyû "eltüntetni"! Ugyan.
na akkor ezt hallgassátok... 18évesen jöttem össze a barátommal, és nem voltunk tán még egy hónaposak sem, mikor valami nagyon rosszat ettem, és muszály volt... olyan hasgörcsöt senkinek nem kívánok (esküszöm szülni is könnyebb volt, bár itt nem azzal volt a baj, hogy nem jön ki), sem szagokat, sem hangokat, sem egyebeket, de ha egyszer menni kell... És az egészben a legszörnyûbb? anyám röhögött egyedül. Szabályosan rosszul voltam, és még ki is röhögött. És az újdonsült párom azt találta mondani, hogy inkább meg kéne kérdezni, jól van-e. Mondanom sem kell, ha aznap próbáltam is visszafogni magam, soha többet nem volt rá szükség....
addig én sem mertem, amíg nem voltam biztos abban, hogy nem hallatszik ki a fürdõszobából semmi.egyébként a barátom viselkedett hozzád hasonlóan..egy darabig mindig lefoglalt valamivel [valami klip, vagy könyv, amit mutatott.], és addig elszaladt vécére..de aztán amikor már meguntam, egyszerûen megkért, hogy menjek le, mert neki ez így kínos..én pedig megértettem, és azóta már el is múlt ez a hülyeség.
Gyerekek ez úgyanúgy hozzátartozik az élethez mint evés-ivás....stb.... Nem kell ebbõl ügyet csinálni...jó nem kellemes a hanghatás de ez van ezt mki csinálja és ha ezért megy tönkre egy kapcs. akkor hát menjen! Nnna
Dettó...ha probálkozom, akkor sem megy..:D(egyik válaszoló..nem számoltam meg, bocs:D)
Figyelj, mi már egy éve együtt vagyunk, de még most sem tudok úgy kakilni, ha a közelemben van. Jó tegyük hozzá, nagyon kényes vagyok ilyen téren, mert csak, és kizárólag otthon tudok kakilni. Nyaralás során is, ha 9-10 napig odavagyunk, akkor sem bírok, bármennyire akarok is. Javasolták, menjek orvoshoz, de engem nem érdekel.
Nem arról van szó, hogy direkt benttartják. Legalábbis nálam. Én szokatlan helyen nehezebben megyek el nagywc-re (mondjuk nekem alapból is van egy kis székrekedési problémám, még otthon is), így aztán még akkor sem tudok wc-zni, ha akarnék. Egyszerûen nem engedi ki a szervezetem. Persze két nap után már egyszer csak rámjön, és akkor semmi gond nélkül megy :)
elõzõ hozzászóló vagyok tök igazazad van, lenne ilyan minden férfi!!!
Azoknak üzenem akik képesek napokig bent tartani hogy nehogy mégegyszer megjátszák ezt, mert baromi komoly következménye is lehet, csoda hogy nem kapott valamelyik bélperforációt akár! Az kellemesebb ha a sebész lapátolná ki a 8 kg szart belõletek a mûtõasztalon miközben ott fekszetek felszelve mint a béka?! Nem tom mi a frász olyan különleges ebben, hát ha fosni kell akkor kell, jó utána nem fasza a következõnek bemenni oda, de ez van. Különben azonnal le kellene húzni miután kijött aztán nem lesz tele a klotyó a szaggal! Amúgy meg ha fingani kell a csajomnak szólok is neki hogy eresszen egy emberest hadd röhögjünk, pedig olyan bombázó hogy azt hinné róla az ember hogy virágillatút fingik! Egyébként tudjuk anélkül is minden csajról hogy naponta birkózik a nagy barnamedvével és többször finganak is mint akárki más! Szóval ne játszatok az egészségetekkel!
én 6 éve vagyok együtt a párommal már együtt is élünk, de eleinte még fürdeni se mert nálunk mikor jött elõtte zuhizott, wc stb én ugyanígy aztán fejlõdött a dolog akkor mentem nagywc-re ha aludt mióta együtt lakunk ha õ éppen a szobában van becsukom az ajtót hogy ne halljam a tv-t õ meg ne halljon engem pedig már 6 év eltelt sokáig csak egy bizonyos helyen tudtam.. 10 napig voltam Németországban 8 éve és 1x voltam a tíz nap alatt, mostmár a munkahelyen is elmegyek de ha bejön valaki leblokkolok... szóbal nem vagy egyedül
Én is így voltam/vagyok a dologgal.Amikor a barátoméknál vagyunk, nekem is nehezemre esik még a kisdolog is. Az õ vécéjükbõl nagyon kihallatszódnak a hangok, és õk általában mindig otthon vannak... Ezt a problémát végül úgy oldottam meg, hogy közöltem a barátommal (amikor már nagyon szenvedtem) hogy bocsi de nekem ez a problémám, bevallotta hogy neki is ugyanez... És elmondta hogy õ mit szokott csinálni hogy ne hallják. (a kisöccse az elõszobában játszik és nézi a tévét és egyszerûen felhangosította a tévét, így nem lehetett semmit hallani)
Gusztustalan leszek. 4 eves kapcsolatunk alatt mar minden ami kakival es pukival kapcsolatos megtortent. Most szombaton feketebablevest evett az en eletem parja es a b.nom ferje is....kifingottak minket a felso szintrol...lenn a nappaliban talaltam ra a b.nomre kora reggel vasarnap pedig tudtunk volna meg aludni.... Anyosom elso latogatasa hozzank egy azonnali hasmenessel tortent...szegenyke...nagyon kinos volt neki de aztan rajott en sem vagyok kulonb nalla...a fia nem veletlenul valasztott engem. A ferjem mondta, hogy egy igazi kapcsolatban nem lehet kinos az ilyesmi. Kulonben egy eleten keresztul bujdokolsz mikor szolit a szukseg?
Én mondjuk már el tudok náluk menni de ott együtt van a fürdö meg a Wc az azért jobb mondtam régen(meg mst is)hogy fürcsi.Elintézem a dolgokat aztán lefürödtem:) elég kinos azért bemenni mikor mindneki otthonvan de már én is megszoktam bár az elején pisilni sem nagyon akartam elmenni náluk:)
Mi a barátommal 11hónapja vagyunk együtt.Legelsõ hónapban, amikor elõször volt nálunk, elég furcsa hangokat adott ki a pocija, még kérdeztem is, hogy jól van e.Õ meg mondta, hogy persze, persze, de látszott rajta, hogy elég ramatyul van, és már kínlódott, meg izzadt.Nekem nem esett le, hogy esetleg ilyen problémái lennének, mert nem is szólt.Aztán mondta, hogy menjünk be hozzájuk (buszozni kell, kb 15percet tõlünk) és hát, nagyon sietett, bementünk hozzájuk.A buszon is szorította a kezemet, elég furi volt..ahogy beléptünk hozzájuk, elszaladt wcre, és kb még 20percet bent is töltött.AZtán anyukájától tudtam meg, hogy kb 2 napja hasmenése van és görcsöl a hasa, széntablettát is kell szednie.De a kis lüke nem mert elmenni nálunk, mert elsõ hónapban még elég kellemetlen lett volna neki, habár nem szóltam volna érte semmit, ez tök természetes.:) Amíg mi anyujával beszélgettünk, olyan durva hangok hallatszódtak ki a fürdõbõl...szegényt nagyon sajnáltam akkor, hogy így szenvedett.:) :DAzóta neki tök természetes(miért is ne lenne) hogy elmegy nálunk is, meg náluk is amikor ott vagyok.Én nem tudnék náluk elmenni, sõt, még itthon sem igazán amikor Õ itt van.Az a baj, hogy a tusoló, és a wc külön helységben van, mert könnyebb lenne közben megnyitni a csapot, kevésbé lenne kellemetlen...AMúgy én az itthonin kívül sehol nem tudok elmenni nagy wc-re, képtelen vagyok..amikor több napra elmegyek, vmilyen táborba, ott is gondjaim vannak ezzel, vagyis..kb 5-6 napot is kibírok nélküle, de akkor egyáltalán nem is kell, csak fáj a hasam néha, de elmúlik.Kiskorom óta így van ez...a barátom meg elég gyorsan emészt, ahogy eszik, kb 15perc mulva, már megy is, 1nap akár többször is.:) eleinte kicsit "mókás" volt:D:D
A kérdező hozzászólása: Jó de az esetleges hang effektus mellé az utána való szag..:S
Barátkozzál a gondolattal ez egy természetes velejárója az életnek.Nyilván az intimitás határai segitenek abban , hogy ne legyen illúzió romboló.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan ismerkedhetnék lányokkal? (biszex)

Az a helyzet, hogy eléggé visszahúzódó tudok lenni ismerkedési téren és a társkeresőkben nem tudom mennyire bízhatnék meg. Már volt barátom és barátnőm is rövid ideig de most komolyabb kapcsolatot szeretnék egy lánnyal. Ti mit tanácsoltok mit tegyek? Hogyan viselkedhetnék vagy mire figyeljek más lányokkal kapcsolatban, hogy tetszem e nekik? Ha esetleg lenne itt a válaszolók között olyas valaki akit érdekelnék akkor pivátban nyugodtan rám írhat. 17L

1

Mit lehet tenni az irreális elvárások ellen?

Már nem vagyok tini.

2

Meg csalt a barátnőm de vissza akkar jonni hozzám. Mit csinláljak?

A barátnőm járt melletem egy másik fiuval is de nem fekudtek le..szakítot a fiuval miadtam és most vissza akkar hozzám jonni..mit tegyek?? Fogadjam vissza ?? És ha megint meg teszi ugyan ezt ??

8

Reggeli erekció lenne mit lehet tenni?

Lehet kicsit gyerekes kérdés :P de a barátnőmmel szeretnénk együtt aludni. 2 hete járunk mindketten 16 évesek vagyunk. és nem szeretném ha emiatt ciki lenne reggel

8

Elmondhatod h a pároddal a legjobb a szex, vagy van valaki akivel jobb volt az ágyban?

Van barátom és szeretem őt és ő is engem. A szex is hihetetlenül jó vele,de mégse mondom azt h ő a legjobb akivel eddig voltam.
Más h van ezzel?

3

Mit tegyek? Miért van ez?

3 éve együtt vagyok a párommal. A kapcsolatunk nem tökéletes, inkább azt mondanám kész kudarc. Folyton veszekszünk, csúnyán beszélünk egymással stb. Aztán itt jön a képbe, hogy a szüleivel sem jövök ki valami jól, és ami a legdurvább, hogy testileg nem kivánom őt, pedig érzem, h szeretem, és h nem nagyon tudom elképzelni nélküle az életemet, és mással sem! Egy hete összevesztünk és azóta hiába irok neki nem reagál. Bánt a dolog, mert hiányzik, de mégis a szivem mélyén ugy érzem jobb lenne ha vége lenne ennek az egésznek! Viszont félek, h megbánnám, hisz már 1x szakitottam vele és akkor is megbántam! MIT TEGYEK??? :(
22 L

4

Paranoiás vagyok? Úgy érzem a páromnak valami baja van és valamit nem akar elmondani, furcsán viselkedik. Úgy érzem valami nyomja a lelkét. Kérdeztem többször is és nem mondja?

Lehet csak képzelődöm és minden rendben van,vagy az ilyen gyanúk általában nem alaptalanok?Érzem hogy szeret,de mintha valami baja lenne.A szex is működik köztünk,sőt egyre jobb.

4

Van aki a tanulásba menekül itt és egyáltaláb nincs szerelmi élete?

12

Az imént vesztem össze a barátnőmmel, mit tegyek /mondjak?

azért vesztünk össze, mert azt mondtam neki, hogy rajtam kívül más pasit ne ölelgessen, és kicsit kiakad és azt mondta jó hogy nem írok listát kivel állhat szóba. mit mondjak neki ? (holnap leszünk fél éve együtt, de már 3 éve ismerjük egymást) 17F

5

Annyira érdekes szitu volt, hogy egy pillanatra megkavarta a lelki világomat. Mi a véleményetek lányok?

Az egyik barátommal álltam kint a buszvégállomáson, teljesen normálisan mindennapi öltözékben. Az autókról dumáltunk, mint minden 17 éves, épp arra jött egy frankó kis BMW, amikor is jobbra néztem. Ekkor megláttam, hogy egy alacsony csajszi (kb 15 lehetett, tőlem vagy másfél méterre állt) nagyon erősen bámul, tetőtől talpig végignézett a szemével, aztán vissza lentről felfele, és közben egy "húha" fejet vágott. Nem nagyon figyeltem rá, szép lassan visszafordítottam a fejemet, és beszélgettünk tovább. Kb 2 perc után azonban ismét jobbra néztem. Megláttam őt megint, de hirtelen elém lépett, egy olyan tekintettel, mintha mondani szeretne valamit. Én szépen hátradőltem, és vártam, mit akarhat. Eltelt vagy 5-6 másodperc, de nem történt semmi. Már éppen szólni akartam neki hogy "Tessék?", de sarkonfordult és eltipegett a buszmegállóba. Úgy voltam vele hogy nem érdekel, amúgyis mindjárt jön a busz. Egy fél perc múlva jött is, elköszöntem barátomtól, majd beálltam a buszmegállóba én is. Ott volt. Láttam a szemem sarkából hogy néz, rápillantottam, és kb. két másodperc múlva érkezett egy "Cs*cska g*ci!" kijelentés, felém célozva. Mondani se kell eléggé meglepett, hogy ilyen mocskos szája van, az ember nem ilyenekre számít a lányoktól...

De a kérdésem hozzátok csajok: szerintetek mit akart ezzel kifejezni? Gondolom tetszettem neki, de más véleménye sem árthat.

Köcce előre is! :)

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!