Találatok a következő kifejezésre: Minden párkapcsolatban az első nagyvécézés, ha (1 db)

Minden párkapcsolatban kínos az első nagyvécézés, ha éppen a közelben van a kedves?

Fél éve van barátom, és amikor pl. nála alszok, egyszer?en nem merek elmenni nagyvécére, van amikor már kaparnám a falat, de akkor sem..:S Nyaralásnál pedig mindig kicseleztem, akkor mentem amikor nem volt fent a szállóban. Hogy léphetnék túl ezen a problémán?:D Mindenkinél ennyire kínos ez az ügy? egy 18 éves lány

Legjobb válasz: Szteem neem.. mért lenne az? Ez olyan természetes, minthogy levegõt veszel... Gondolj bele, mégis mit szólhatna miután kijössz a vécérõl, ami kínos? Semmit, valószínûleg csak mosolyogni fog :) Mondjuk még én se mentem el a barátomnál.. meg õ se nálam.. De szerintem nem kell ebbõl ilyen nagy dolgot csinálni :)Légy tök természetes.

*vagy mi a túró
Szteem neem.. mért lenne az? Ez olyan természetes, minthogy levegõt veszel... Gondolj bele, mégis mit szólhatna miután kijössz a vécérõl, ami kínos? Semmit, valószínûleg csak mosolyogni fog :) Mondjuk még én se mentem el a barátomnál.. meg õ se nálam.. De szerintem nem kell ebbõl ilyen nagy dolgot csinálni :) Légy tök természetes.
Én a párommal 8 hónapja vagyunk együtt, de ha a párom nálunk van, akkor õ sem tud nagy wc-zni. Náluk meg én nem, csak ha már nagyon kell. Az a baj, hogy náluk a wc-bõl kihallani mindent. Én akkor szoktam elmenni wc-re, ha már alszik, vagy zuhanyzik és akkor nem hall semmit. Amúgy pedig sokan vannak, akik csak otthon, a megszokott környezetben tudnak wc-re menni, és több idõ kell, hogy hozzászokj ehhez. Remélem hamar sikerül!
Pedig annyira egyszerûen megoldható ez a probléma. Gondolom a csobbanás hangja zavaró :) Fészket kell rakni a kagylóban WC-papírból és az hangtompítóként viselkedik :)
Rendes volt a párodtol hogy csak téged tartott szem elött!Egy idövel a dolgok természetesek lesznek, az elején még én is megvártam mig elalszik meg ilyenek.Mostmár elmegy és kész nem zavar, természetes dolgo de azért kell hozzá egy kis összeszokottság!Velem is volt hasonlo eset , de hát a nagy WC olyan mint a halál!Ha menni kell, hát menni kell!:)
Jézusom, ez aztán az ötlet.. XD Bocsi, én elõször azért nem értettem a problémát, mert vhogy elõször csak a mi fürdõnk ugrott be, ahol van "elszívó" majd a túró, szal annak eléggé van ilyen alaphangja... De sztem akkor mondd el neki, hogy neked ez megy.. legalábbis nem olyan könnyen. Elröhögcséltek majd, és utána nem is lesz kínos.
A szagot pedig igazán könnyû "eltüntetni"! Ugyan.
na akkor ezt hallgassátok... 18évesen jöttem össze a barátommal, és nem voltunk tán még egy hónaposak sem, mikor valami nagyon rosszat ettem, és muszály volt... olyan hasgörcsöt senkinek nem kívánok (esküszöm szülni is könnyebb volt, bár itt nem azzal volt a baj, hogy nem jön ki), sem szagokat, sem hangokat, sem egyebeket, de ha egyszer menni kell... És az egészben a legszörnyûbb? anyám röhögött egyedül. Szabályosan rosszul voltam, és még ki is röhögött. És az újdonsült párom azt találta mondani, hogy inkább meg kéne kérdezni, jól van-e. Mondanom sem kell, ha aznap próbáltam is visszafogni magam, soha többet nem volt rá szükség....
addig én sem mertem, amíg nem voltam biztos abban, hogy nem hallatszik ki a fürdõszobából semmi.egyébként a barátom viselkedett hozzád hasonlóan..egy darabig mindig lefoglalt valamivel [valami klip, vagy könyv, amit mutatott.], és addig elszaladt vécére..de aztán amikor már meguntam, egyszerûen megkért, hogy menjek le, mert neki ez így kínos..én pedig megértettem, és azóta már el is múlt ez a hülyeség.
Gyerekek ez úgyanúgy hozzátartozik az élethez mint evés-ivás....stb.... Nem kell ebbõl ügyet csinálni...jó nem kellemes a hanghatás de ez van ezt mki csinálja és ha ezért megy tönkre egy kapcs. akkor hát menjen! Nnna
Dettó...ha probálkozom, akkor sem megy..:D(egyik válaszoló..nem számoltam meg, bocs:D)
Figyelj, mi már egy éve együtt vagyunk, de még most sem tudok úgy kakilni, ha a közelemben van. Jó tegyük hozzá, nagyon kényes vagyok ilyen téren, mert csak, és kizárólag otthon tudok kakilni. Nyaralás során is, ha 9-10 napig odavagyunk, akkor sem bírok, bármennyire akarok is. Javasolták, menjek orvoshoz, de engem nem érdekel.
Nem arról van szó, hogy direkt benttartják. Legalábbis nálam. Én szokatlan helyen nehezebben megyek el nagywc-re (mondjuk nekem alapból is van egy kis székrekedési problémám, még otthon is), így aztán még akkor sem tudok wc-zni, ha akarnék. Egyszerûen nem engedi ki a szervezetem. Persze két nap után már egyszer csak rámjön, és akkor semmi gond nélkül megy :)
elõzõ hozzászóló vagyok tök igazazad van, lenne ilyan minden férfi!!!
Azoknak üzenem akik képesek napokig bent tartani hogy nehogy mégegyszer megjátszák ezt, mert baromi komoly következménye is lehet, csoda hogy nem kapott valamelyik bélperforációt akár! Az kellemesebb ha a sebész lapátolná ki a 8 kg szart belõletek a mûtõasztalon miközben ott fekszetek felszelve mint a béka?! Nem tom mi a frász olyan különleges ebben, hát ha fosni kell akkor kell, jó utána nem fasza a következõnek bemenni oda, de ez van. Különben azonnal le kellene húzni miután kijött aztán nem lesz tele a klotyó a szaggal! Amúgy meg ha fingani kell a csajomnak szólok is neki hogy eresszen egy emberest hadd röhögjünk, pedig olyan bombázó hogy azt hinné róla az ember hogy virágillatút fingik! Egyébként tudjuk anélkül is minden csajról hogy naponta birkózik a nagy barnamedvével és többször finganak is mint akárki más! Szóval ne játszatok az egészségetekkel!
én 6 éve vagyok együtt a párommal már együtt is élünk, de eleinte még fürdeni se mert nálunk mikor jött elõtte zuhizott, wc stb én ugyanígy aztán fejlõdött a dolog akkor mentem nagywc-re ha aludt mióta együtt lakunk ha õ éppen a szobában van becsukom az ajtót hogy ne halljam a tv-t õ meg ne halljon engem pedig már 6 év eltelt sokáig csak egy bizonyos helyen tudtam.. 10 napig voltam Németországban 8 éve és 1x voltam a tíz nap alatt, mostmár a munkahelyen is elmegyek de ha bejön valaki leblokkolok... szóbal nem vagy egyedül
Én is így voltam/vagyok a dologgal.Amikor a barátoméknál vagyunk, nekem is nehezemre esik még a kisdolog is. Az õ vécéjükbõl nagyon kihallatszódnak a hangok, és õk általában mindig otthon vannak... Ezt a problémát végül úgy oldottam meg, hogy közöltem a barátommal (amikor már nagyon szenvedtem) hogy bocsi de nekem ez a problémám, bevallotta hogy neki is ugyanez... És elmondta hogy õ mit szokott csinálni hogy ne hallják. (a kisöccse az elõszobában játszik és nézi a tévét és egyszerûen felhangosította a tévét, így nem lehetett semmit hallani)
Gusztustalan leszek. 4 eves kapcsolatunk alatt mar minden ami kakival es pukival kapcsolatos megtortent. Most szombaton feketebablevest evett az en eletem parja es a b.nom ferje is....kifingottak minket a felso szintrol...lenn a nappaliban talaltam ra a b.nomre kora reggel vasarnap pedig tudtunk volna meg aludni.... Anyosom elso latogatasa hozzank egy azonnali hasmenessel tortent...szegenyke...nagyon kinos volt neki de aztan rajott en sem vagyok kulonb nalla...a fia nem veletlenul valasztott engem. A ferjem mondta, hogy egy igazi kapcsolatban nem lehet kinos az ilyesmi. Kulonben egy eleten keresztul bujdokolsz mikor szolit a szukseg?
Én mondjuk már el tudok náluk menni de ott együtt van a fürdö meg a Wc az azért jobb mondtam régen(meg mst is)hogy fürcsi.Elintézem a dolgokat aztán lefürödtem:) elég kinos azért bemenni mikor mindneki otthonvan de már én is megszoktam bár az elején pisilni sem nagyon akartam elmenni náluk:)
Mi a barátommal 11hónapja vagyunk együtt.Legelsõ hónapban, amikor elõször volt nálunk, elég furcsa hangokat adott ki a pocija, még kérdeztem is, hogy jól van e.Õ meg mondta, hogy persze, persze, de látszott rajta, hogy elég ramatyul van, és már kínlódott, meg izzadt.Nekem nem esett le, hogy esetleg ilyen problémái lennének, mert nem is szólt.Aztán mondta, hogy menjünk be hozzájuk (buszozni kell, kb 15percet tõlünk) és hát, nagyon sietett, bementünk hozzájuk.A buszon is szorította a kezemet, elég furi volt..ahogy beléptünk hozzájuk, elszaladt wcre, és kb még 20percet bent is töltött.AZtán anyukájától tudtam meg, hogy kb 2 napja hasmenése van és görcsöl a hasa, széntablettát is kell szednie.De a kis lüke nem mert elmenni nálunk, mert elsõ hónapban még elég kellemetlen lett volna neki, habár nem szóltam volna érte semmit, ez tök természetes.:) Amíg mi anyujával beszélgettünk, olyan durva hangok hallatszódtak ki a fürdõbõl...szegényt nagyon sajnáltam akkor, hogy így szenvedett.:) :DAzóta neki tök természetes(miért is ne lenne) hogy elmegy nálunk is, meg náluk is amikor ott vagyok.Én nem tudnék náluk elmenni, sõt, még itthon sem igazán amikor Õ itt van.Az a baj, hogy a tusoló, és a wc külön helységben van, mert könnyebb lenne közben megnyitni a csapot, kevésbé lenne kellemetlen...AMúgy én az itthonin kívül sehol nem tudok elmenni nagy wc-re, képtelen vagyok..amikor több napra elmegyek, vmilyen táborba, ott is gondjaim vannak ezzel, vagyis..kb 5-6 napot is kibírok nélküle, de akkor egyáltalán nem is kell, csak fáj a hasam néha, de elmúlik.Kiskorom óta így van ez...a barátom meg elég gyorsan emészt, ahogy eszik, kb 15perc mulva, már megy is, 1nap akár többször is.:) eleinte kicsit "mókás" volt:D:D
A kérdező hozzászólása: Jó de az esetleges hang effektus mellé az utána való szag..:S
Barátkozzál a gondolattal ez egy természetes velejárója az életnek.Nyilván az intimitás határai segitenek abban , hogy ne legyen illúzió romboló.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miert jar vissza egy nagy csalodas emleke meg evtizedek utan is?

9

17 éves vagyok, és van egy fiú, aki tetszik nekem, ő teljesen más mint a többi. Élőben más, mint neten, elég érdekes, épp ezért tetszik nagyon. Többi lent?

egyszer szóba jött az a téma, hogy nekem tetszik-e valaki, és mondtam neki hogy ezt senki sem tudja, és én is visszakérdeztem tőle, és azt mondta hogy neki tetszik egy lány, de nem mondja meg hogy ki ,,..egyszer egyik nap megkérdezte tőlem, hogy nem e akarok csinálni vele valamit, mondjuk filmezni.aztán mondtam hogy de, de mégsem lett neki jó, mert elment otthonról a családjával. szerintetek teszek neki ?ő soha sem ír rám, mindig én kezdeményezek, viszont ha elkezdünk beszélgetni, akkor meg általában mindig kérdezget. mit csináljak ? ja, és kb. 1 fejjel magasabb nálam .. az nagyon gáz ? és most szeretnék nézni egy filmet, melyiket nézzem, valami cukit mondtok ? csak azért , hogy eltereljem róla a gondolataimat. ja meg attól is félek, ha esetleg lenne köztünk valami ,hogy nem jutna rám ideje, mert mindedne a foci.

3

Lányok! Hogyan reagálnátok arra, ha a pasitok több hónapos járás után azért szakítana, mert közben rájött, hogy ő valójában a fiúkat szereti (vagyis b*zi)?

6

Mekkora az esélye, hogy az a lány lesz a feleségem, aki régóta nagyon tetszik, viszont jelenleg még nem mertem vele beszélgetni?

10

Szakítás után újrakezdtük, de bennem van a tüske, hogyan tovább?

Lassan 1 éve leszünk együtt a barátnőmmel. Nagyon jó volt vele, viszont egyik napról a másikra szakított velem, mondván kiszeretett belőlem, suli mellett nem lesz rám ideje, és az érettségire kell koncentrálnia.

Egy nappal később sírva felhívott, hogy megbánta. Újrakezdtük. Eleinte működött a dolog, megbeszéltük, min változtassunk, jó volt. Viszont sokszor eszembe jutnak azok a dolgok, amiket mondott, nem teljesen bízok már benne. Sokszor belemagyarázom magamnak különböző szituációkba, hogy biztos megint szakítani akar. Aztán meg kiderül, hogy nem.
Első kapcsolata, szóval érthető, hogy nem tudja, mit érez. Csak bennem akkor megtört valami.
Mit kéne csinálnom? 20F

6

Becsaptam egy lányt, most mi legyen?

Ismerkedni kezdtünk, élveztük egymás társaságát, majd szép lassan közel kerültünk egymáshoz, csók is volt, viszont közben rájöttem, hogy ilyen-olyan okok miatt szexuálisan nem vonz, inkább görcsölni kezdek, ha a szexre kerül a sor, de a társaságában nagyon jól érzem magam. Úgy érzem érzelmileg becsaptam, mit tennétek ilyen esetben?

3

Ha megvert a barátom 100%, hogy nem szeret, igaz?

Elég csúnyán megvert a barátom(nem első eset, de eddig a legdurvább), azért mert számon kértem valamivel kapcsolatban, nem teljesen volt józan. Másnap mintha mi sem történt volna, bocsánatkérés nélkül jó pofizott, én egy deka megbánást nem láttam rajta. Szerintetek is ott kéne hagynom?

22

Valóban ilyen nehéz normális pasit találni? Én azt hiszem, találtam egyet, de az exem árnyéka még 3év távlatából is kísért bennünket.

Az exem nagyon paraszt módon viselkedett velem, de sokáig nem tudtam vele szakítani, mert nagyon szerelmes voltam, aztán végül mégiscsak sikerült. Azonban a mostani pasimnál rettegek minden facebook-os bejegyzéstől, ismerőstől, a telefonjára nem merek ránézni, neki ez meg kezd vicces lenni, de mondtam neki, hogy mindez az exem miatt van, mert ő folyton vmi nőügyekbe keveredett. A 3éves kapcsolatunk lezárása után 3 héttel már volt másik nője.. szóval.. hogy kímélhetném meg a pasimat ettől? Nem azt mondom, voltak vitáink, de az a kapcsolatok nagy részénél megesik.

5

Ha zavarban vannak a nők a jelenlétemben azt jelenti hogy bejövök nekik?

Régen nem érdekeltem a nőket. Mióta jó állásom van, megváltozott az öltözködésem, "öregedtem", elkezdtem konditerembe járni azt vettem észre hogy nagyon(!) sokszor zavarban vannak a nők a jelenlétemben. Nem vagyok túlzottan jóképű, ezért inkább férias, macsós stílusjegyeimre erősítettem rá. Akár egy boltban is az eladó csaj simán össze-vissza nézeget ha kérdezek tőle valamit, össze-vissza habog, de azért félénken mosolyog. Múltkor megszólítottam egy csajt a postán hogy kérdezzek valamit, aztán olyan zavarban volt hogy 2x elejtette a pénztárcáját meg alig bírta elrakni. Mindezt tiszta vörös fejjel, még rámnézni is alig mert. Messziről nézni szoktak, néha mosolyogni is de ha megszólítom őket vagy kérdezek valamit nagyon zavarba jönnek, a többség el is pirul.

Most ez azért probléma nekem mert ha tényleg azért van mert bejövök nekik, akkor semmi okuk nem lenne erre. Én megtapasztaltam fiatalon hogy milyen zavartan állni egy csinos lány előtt (akik még ráadásul levegőnek is néztek) szóval én nem bántanék meg senkit. Meg alapból is kedvesen, normálisan közeledek mindenkihez.

Ha meg nem azért van mert tetszem nekik akkor miért? Mi az oka?

3

Hogyan tudnám a barátomat rávilágítani a hibáira?

Vannak hibái neki is, nekem is, mindenkinek. Ezzel még nincs is semmi baj, csak amikor ő elkövet valami hibát akkor szerinte valójában én voltam a hibás, mert én váltottam ki belőle, hogy elkövesse azt a hibát, szóval még én kérjek bocsánatot. De ha én hibázok, akkor csak én vagyok a hibás, és ha mondom neki hogy ő is közrejátszott hogy megtörtént ami, akkor megsértődik és mondja hogy "akkor sem szabad így viselkedni", szóval ő mossa kezeit. Ettől függetlenül szeretjük egymást, szerintem ez még nem ok a szakításra, csak jó lenne valami "női praktika" hogy egy kicsit észrevegye magát. Elképzelhető amúgy hogy ez a viselkedése önbizalomhiányból fakad?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!