Találatok a következő kifejezésre: Minden nap szerekkel (103 db)

Ha minden nap sokat mozgok, tornázok, sportolok, táncolok és mellette sokkal kevesebbet eszem mint eddig ettem, tehát csokiból csak egy nap 1 darabot, egy nap 1-szer, 2-szer evés. Na így 1 hét alatt mennyit fogyhatok?

én 12 éves vagyok lány, 155 cm magas és 52 kg. nincs rajtam felesleg, meg izmos is vagyok, de akarok kicsit vékonyabb lenni... na? le szeretnék adni vagy 6 kg-ot.

Legjobb válasz: szóval 1 hét alatt mennyit fogyok, ha így ezeket csinálom amiket leirtam?

A kérdező hozzászólása: szóval 1 hét alatt mennyit fogyok, ha így ezeket csinálom amiket leirtam?
így semennyit xD
A kérdező hozzászólása: ja meg napközbe még hip hop, tánc
6 kg-t hülyeség leadni neked. Pláne ilyen idiótasággal. A mozgás jó, de azzal, hogy 1-2× eszel leadsz elõször 3 kg-t, aztán ha abbahagyod felszeded a kétszeresét. Ha nincs rajtad felesleg és izmos vagy, akkor örülj neki, folytasd, amit eddig csináltál és kész.
A kérdező hozzászólása: neem, úgy, hanem mostmár mindig 1 szer kétszer fogok enni. na? ma egyszer ettem keveset, meg nem egy darab csokit hanem többet, de estére annyit cigánykereztem az udvaron meg kezenátfordulásokat meg torna ugrálások hogy leizzadtam eléggé, még a térdem meg a bokám is megfájdult. ha mindennap igy lesz csak kevesebb csokit eszek meg eszek 1-szer 2-szer mértékkel. akkor 1 hét alatt mennyit fogyok?
Nem érted, hogy ha naponta 1-2× eszel az nem tesz jót a szervezetednek!? EGÉSZSÉGES ÉTRENDDEL lehet TARTÓSAN fogyni...
A kérdező hozzászólása: jaj bocsanat felre irtam 1 héten 3x szor edzek
Zsíros kaját meg a nagy ch tartalmú kajákat elhagynád, akkor fogyni fogsz.
A kérdező hozzászólása: félre érted nem akarok fogyni hizni akarok izomba vagy zzsirba mind1

Elég nagy udvarunk van, ahová minden nap kiengedjük. Van egy jól szigetelt kis háza, jól kibélelve szénával. Télen mit tudnék vele inkább kezdeni, hiszen egész nap a mínuszban nem lehet kint, de a ketrecében sem nagyon szeret lenni?

a szeme válladékozik, mit lehet ez ellen tenni? Enni a széna mellé nyúltápot kap, árpával keverve, és havonta egyszer répát.

Legjobb válasz: Szóval nyusziról van szó. Még az is megoldás hogy ha egy szélvédett garázsban van nappal. Amúgy kint is elvan a szigetelt házban. Répát hetente adnék neki plusz alma saláta

Szóval nyusziról van szó. Még az is megoldás hogy ha egy szélvédett garázsban van nappal. Amúgy kint is elvan a szigetelt házban. Répát hetente adnék neki plusz alma saláta
A kérdező hozzászólása: Írjatok már többen, tényleg érdekelne.
Szerintem ne adj neki tápot , csak árpát mert hülyére hizik.
A kérdező hozzászólása: hát, igen......kissé el van már hízva. õsszel csökkentettem neki a táp mennyiséget, de így télre, nem szeretném már megvonni tõle. Igaz már 4-5 kg körül van. Azt hallottam, ha a szívüket már nehezebben lehet kitapintani, az elhízás miatt, akkor infarktust kaphat, ez mennyire igaz?

Ma 4 napja járok egy lánnyal, szeretem és ő is mondta már, hogy szeret. Kb 5 km-re lakunk egymástól és szinte minden nap találkozunk. Szerintetek mennyit kellenne keressem vagy írjak neki?

Az normális ha én szoktam napközbe sms-t írni és ? ritkán? S ma is kérdeztem, hogy nem találkozhatnánk-e erre ?, hogy kicsit rossz az id?, meg így meg úgy, pedig ? csak kb 100 métert kellene gyalogoljon. Nem szeretném elveszíteni. Most meg 3 hétig nem tudunk találkozni és félek, hogy szakít. Mit tegyek? Én 15/fiú, ? pedig 15/lány.

Legjobb válasz: Már teljes 4 napja jártok? Szerintem ne várj még tõle túl sokat, ne ronts ajtóstól a házba.

Már teljes 4 napja jártok? Szerintem ne várj még tõle túl sokat, ne ronts ajtóstól a házba.
Túl gyors vagy..4 nap után kimondani, hogy szeretlek? Nekem sok lenne..kevés idõ, egy ilyen szóhoz..nekem hónapok kellenek sokszor, mire ki tudom mondani, de akkor komolyan is gondolom. Én ezt túl nyomulásnak tartanám, elriasztana. ne írj neki annyit, meg hagyd, hogy õ is keressen. Lassíts.
Na várjunk csak egy kicsit. Hány centis a csaj és hányas a lába, hogy 5 km-re laktok egymástól és csak 100 métert kell gyalogolnia?
Utolsó, feltételezem, elmenne elé, és úgy 100 méter... Nem értem, miért kell kiforgatni...

Ha hetente egyszer zumba órára járok (1 óra) kétszer pedig táncolok ( 2-szer 2 óra), és emellett minden nap 5-ször keveset eszem (kb 1350 kcal) akkor körülbelül mennyi idő alatt fogyhatok le? Egyáltalán le lehet ezzel fogyni?

Köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Én heti 2-szer zumbázok június óta, és semennyit nem fogytam. Igaz, nem is 1350 kalóriát eszem, nekem az koplalás lenne.

Én heti 2-szer zumbázok június óta, és semennyit nem fogytam. Igaz, nem is 1350 kalóriát eszem, nekem az koplalás lenne.
érdemes majdnem minden nap mozogni valamit. nem csak a kalóriával kéne foglalkozni bár a nagyságrendeket illetõen az is valóban fontos hogy deficites legyen a kalória bevitel

Szereted vagy inkább idegesít ha a párod minden nap 5x elmondja hogy szeret?

Legjobb válasz: Nincs rá igényem, hogy naponta 5x elmondja, így inkább idegesít(ene). A fontos, hogy érezzem, hogy szeret. 25/F

Nincs rá igényem, hogy naponta 5x elmondja, így inkább idegesít(ene). A fontos, hogy érezzem, hogy szeret. 25/F
Engem inkább idegesítene, pláne, ha csak darálja, de nem mutatja.
idegesít
nem mondja, de idegesítene :) én úgy vagyok ezzel, mint a székely a viccben: "már mondtam. ha változás lesz, szólok." :) egyébként sem mondani kell szerintem, ha a másik nem érzi, hogy szeretem és számíthat rám, akkor mondhatom percenként is, attól nem lesz jobb... 29/N
Engem nem zavar az ilyesmi, én igénylem vagyis jól esik, ham ondjuk ébredésnél mondja, vagy csak úgy fekszünk az ágyba s akkor mondja h "Úgy szeretlek!!" ez olyan szívmelengetõ dolog. Nekem ha óránként mondaná se lenne sok, mert én is mondanám csak nem szeretem elcsépelni, no meg azt se ha mondják rá, na jó énis. :)
"ha változás lesz, szólok" LOOOL

üdvözlöm 40 éves vagyok 10 éve rendszertelen a menszeszem de most valami furcsa történik velem már 2 hónapja vérzek nem minden nap de egy hétem 3-4 szer van barnás is ése világos is nemtudom mivan velem? Lehetek terhes?

eés a fejem szokot fájni mikor be vérzek és csak be vérzek egyszer több vagy kevesebb nem egész nap vérzek csak be vérzek mileht velem?

Legjobb válasz: Mindenképp menj el nõgyógyászhoz. Leginkább a méh nyálkahártyád nem tud leválni, mert nem épült fel rendesen. Írtad, hogy az utóbbi 10 évben rendszertelenné vált a menstruációd. Mielõtt a klimax végleg beköszön elõtte akár már a 35. élet év körül borulhat a ciklus / van akinél elõbb, van akinél késõbb /. Ilyenkor már nem minden ciklusban van peteérés, azaz ovuláció. Az anovulációs ciklusok megrövidülnek, de van akinél éppen ellenkezõleg meghosszabbodnak. Viszont, amikor nincs ovuláció, azaz tüszõrepedés, akkor abban a ciklusban nem képzõdik a tüszõbõl sárgatest és így nincs ami a progeszteron hormont termelje a szervezetben. A ciklus második felében elmarad a méhnyálkahártyát felépítõ hormon hatás, a méh nyálkahártya nagysága akkora marad, ami a ciklus elsõ felére jellemzõ, azaz tökéletlenül épül fel, az pedig nem tud minden esetben jól leválni és ilyen kis szigetszerû maradványokban továbbra is fentmarad. Innen a vérezgetés. Esõ körben kell egy nõgyógyászati vizsgálat és valószínûleg egy hüvelyi ultrahang . Azt követõen elképzelhetõ hogy egy egészségügyi küretet ajánl az orvos. Ez több okból is indokolt: kiüríti teljesen a beavatkozás során a méh üreget, így a következõ ciklus során tiszta lappal indul minden, valamint szövettani vizsgálatot is csinálnak belõle, mert azért valljuk be ez más nõgyógyászati betegségnek is lehet az elsõ tünete, mármint a vérezgetés. A terhességet otthon is egy teszttel ki tudod zárni vagy éppen igazolni, ha más van a háttérben azt már nem. Jelentkezz be mielõbb a nõgyógyászatra, így is elég türelmes voltál...

Mindenképp menj el nõgyógyászhoz. Leginkább a méh nyálkahártyád nem tud leválni, mert nem épült fel rendesen. Írtad, hogy az utóbbi 10 évben rendszertelenné vált a menstruációd. Mielõtt a klimax végleg beköszön elõtte akár már a 35. élet év körül borulhat a ciklus / van akinél elõbb, van akinél késõbb /. Ilyenkor már nem minden ciklusban van peteérés, azaz ovuláció. Az anovulációs ciklusok megrövidülnek, de van akinél éppen ellenkezõleg meghosszabbodnak. Viszont, amikor nincs ovuláció, azaz tüszõrepedés, akkor abban a ciklusban nem képzõdik a tüszõbõl sárgatest és így nincs ami a progeszteron hormont termelje a szervezetben. A ciklus második felében elmarad a méhnyálkahártyát felépítõ hormon hatás, a méh nyálkahártya nagysága akkora marad, ami a ciklus elsõ felére jellemzõ, azaz tökéletlenül épül fel, az pedig nem tud minden esetben jól leválni és ilyen kis szigetszerû maradványokban továbbra is fentmarad. Innen a vérezgetés. Esõ körben kell egy nõgyógyászati vizsgálat és valószínûleg egy hüvelyi ultrahang . Azt követõen elképzelhetõ hogy egy egészségügyi küretet ajánl az orvos. Ez több okból is indokolt: kiüríti teljesen a beavatkozás során a méh üreget, így a következõ ciklus során tiszta lappal indul minden, valamint szövettani vizsgálatot is csinálnak belõle, mert azért valljuk be ez más nõgyógyászati betegségnek is lehet az elsõ tünete, mármint a vérezgetés. A terhességet otthon is egy teszttel ki tudod zárni vagy éppen igazolni, ha más van a háttérben azt már nem. Jelentkezz be mielõbb a nõgyógyászatra, így is elég türelmes voltál...
Orvos mit mond erre?
Üdvözlöd? Kit? Ez nem az orvos válaszol oldal, ha esetleg azt gondoltad. Itt más egyszerû emberek, akár 8 éves kislányok válaszolnak neked. A PANASZAID ALAPJÁN FORDULJ ORVOSHOZ!
Ti is megkaptátok a magatoké, amiért azt mertétek javasolni, hogy orvoshoz kellene menni? :D 4.voltam
itt nem kell senkit üdvözölni és nagy betûvel kell kezdeni a mondatot egyébként meg miért itt kell kérdezgetni? orvoshoz kell menni talán
Bármi lehet, de a 10 év alatt még nem jutottál el az orvoshoz?
kamu

Tisztelt Főorvos Úr! A kérdésem az lenne, hogy a 2, 5 éves kislányomnak kis szeméremajak összetapadása van, amit orvosi úton már 2-szer szétválasztottak, a másodikat a napokban csinálták. Kezelésképpen pedig azt ajánlotta a kezelőorvos, hogy minden nap für

Tisztelt Főorvos Úr! A kérdésem az lenne, hogy a 2,5 éves kislányomnak kis szeméremajak összetapadása van, amit orvosi úton már 2-szer szétválasztottak, a másodikat a napokban csinálták. Kezelésképpen pedig azt ajánlotta a kezelőorvos, hogy minden nap fürdés után húzzam szét a szeméremtestet, és kenjem be hámosító krémmel. Közben ajánlották a cikatridina krém használatát is. A Főorvos Úr véleményét is szeretném a kikérni a probléma kezelésével kapcsolatban? Ön ajánlja a cikatridina krém használatát vagy maradjunk széthúzás és bepanten hámosító használatánál? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Renáta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetekben valóban hatékony lehet a Cikatridina kúp, amelyet olyan állagúvá tud tenni, hogy azzal az érintett területet hatékonyan ápolhatja. Természetesen a másik, Ön által említett készítményt is javaslom, illetve a terület szétválasztását is el kell végezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetekben valóban hatékony lehet a Cikatridina kúp, amelyet olyan állagúvá tud tenni, hogy azzal az érintett területet hatékonyan ápolhatja. Természetesen a másik, Ön által említett készítményt is javaslom, illetve a terület szétválasztását is el kell végezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! A kérdésem az lenne, hogy a 2, 5 éves kislányomnak kis szeméremajak összetapadása van, amit orvosi úton már 2-szer szétválasztottak, a másodikat a napokban csinálták. Kezelésképpen pedig azt ajánlotta a kezelőorvos, hogy minden nap für

Tisztelt Főorvos Úr! A kérdésem az lenne, hogy a 2,5 éves kislányomnak kis szeméremajak összetapadása van, amit orvosi úton már 2-szer szétválasztottak, a másodikat a napokban csinálták. Kezelésképpen pedig azt ajánlotta a kezelőorvos, hogy minden nap fürdés után húzzam szét a szeméremtestet, és kenjem be hámosító krémmel. Közben ajánlották a cikatridina krém használatát is. A Főorvos Úr véleményét is szeretném a kikérni a probléma kezelésével kapcsolatban? Ön ajánlja a cikatridina krém használatát vagy maradjunk széthúzás és bepanten hámosító használatánál? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Renáta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetekben valóban hatékony lehet a Cikatridina kúp, amelyet olyan állagúvá tud tenni, hogy azzal az érintett területet hatékonyan ápolhatja. Természetesen a másik, Ön által említett készítményt is javaslom, illetve a terület szétválasztását is el kell végezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen esetekben valóban hatékony lehet a Cikatridina kúp, amelyet olyan állagúvá tud tenni, hogy azzal az érintett területet hatékonyan ápolhatja. Természetesen a másik, Ön által említett készítményt is javaslom, illetve a terület szétválasztását is el kell végezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Szerintetek normális, ha 178 cm-es, 68 kg-os lány vagyok? Minden nap legalább 4 órát mozgok! Másfél órát röplabdázom, napi szinten. Testnevelés óráim heti 4-szer vannak! Szerintetek érdemes ennél többet tennem?

Legjobb válasz: A legfontosabb dolog, hogy érzed magad ebben az állapotban. Én férfiként vagyok ugyanilyen méretben. Sokan mondták, hogy vékony vagyok, de en igy jól érzem magam. Pasiknál elvárás, hogy kigyurt legyen. A nõknél meg, hogy minnél vékonyabb. Ne hallgas a kívülrõl érkezõ állandó nyomásra ami arról szól, hogy minnél vékonyabb legyél. Ahogy írtad elég sokat mozogsz, tehát egészséges életet élsz. Ha jól érzed magad a bõrödben akkor légy elégedett magaddal. Férfi szemmel nézve az én izlesemnek tökéletesen megfelelsz.

A legfontosabb dolog, hogy érzed magad ebben az állapotban. Én férfiként vagyok ugyanilyen méretben. Sokan mondták, hogy vékony vagyok, de en igy jól érzem magam. Pasiknál elvárás, hogy kigyurt legyen. A nõknél meg, hogy minnél vékonyabb. Ne hallgas a kívülrõl érkezõ állandó nyomásra ami arról szól, hogy minnél vékonyabb legyél. Ahogy írtad elég sokat mozogsz, tehát egészséges életet élsz. Ha jól érzed magad a bõrödben akkor légy elégedett magaddal. Férfi szemmel nézve az én izlesemnek tökéletesen megfelelsz.
Miért kéne többet tenned? Én szívesen ismerkednék ilyen lányokkal. Ha az a bajod hogy sok a kilód akkor max az étrendeden változtathatsz.Cukor nélkül és tészta nélkül, de szerintem ilyen problémáid nincsenek.
A kilók ne érdekeljenek, az számít hogy nézel ki, de ez bõven normális súly, pont ideális. Ha ennyit mozogsz, akkor meg ennek jó része valószínûleg izom is, tehát biztos csinos vagy. Viszont vigyáznod kell, hogy ha késõbb abbahagyod az intenzív mozgást, csökkentsd a kaját is, mert különben csúnyán elhízhatsz (sajnos sok ilyen ember van, aki nagyon sokat mozog, mondjuk fiatalon versenysportol, megszokja hogy sokat ehet, és akkor is folytatja ha ez elmarad pl. mikor dolgozni kezd).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) )
Tök normális nem kell fogynod mert ennek a nagy része izom a leírtak alapján illetve még vastagcsontú is lehetsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!