Találatok a következő kifejezésre: Minden nap is szeretkezünk a barátnőmmel (3 db)

Baj hogy minden nap többször is szeretkeznék a barátnőmmel?

1,5 éve élünk együtt és ő nem akar minden nap szeretkezni.Azt mondja neki elég lenne heti 3-4szer.Szexmániás vagyok?

Legjobb válasz: Mi valamikor egy nap többször is csináljuk

Mi valamikor egy nap többször is csináljuk
A kérdező hozzászólása: És mióta vagytok együtt?
Mindenkinek másak a szükségletei, ha elég ügyes vagy , el tudod érni , hogy õ is annyiszor akarja ahányszor te. De te is légy kompromisszumképes , így mindenki ugyanannyit enged .
Nem vagy az. Próbálkozz, amikor kedved van, vagy összejön, vagy nem. Ha a heti sexmennyiség addig süllyed, ami már kevés neked, akkor hagyd ott a nõt. Az már a kapcsolat kihülését jelenti, és valószínûleg õ dobna ki hamarosan.
Egyáltalán nem baj. Az lenne a baj, ha nem így lenne. Próbálj egy kis változatosságot belevinni, lehet kedvet kap. Figyelj Rá oda!

Minden nap többször is szeretkezünk a barátnőmmel. Ez nem káros?

(23 eves srac)

Legjobb válasz: De nem ám... :)

De nem ám... :)
nagy bajok lennének a mai világban ha ez káros lenne!! sexeljhetek amennyi jol esik!
Egyáltalán nem. Esetleg kialvatlanok lesztek egy idõ után :D
Miért lenne káros? Ha élvezitek ... :) )
Ami jó a testnk-léleknek az csak jó lehet:D:D Ha káros lenne akkor a párok 70%-a már nem lenne itt;)
nem káros, csak esetleg megunjátok...
Amíg jól esik, és kívánjátok egymást semmi baj nem lehet.Én is van úgy hogy naponta többször együtt vagyok a barátommal, és addíg csináljuk amíg élvezzük:) )Nekem még semmi bajom nem lett a hihetetlen fáradságon kivül.Meg egy pici derékfájás ennyi volt:) )
Dehogyis.Legyen egéségetekre:)

Nekem van egy baratnom, aki meg nem szeretkezet sokat es az utobi honapokba minden napba kozosultunk, man het napja hogy nem let beteg! 2 tesztet is csinaltunk es mind az jot ki hogy terhes, es meg is ugy faj a hasa mint menstrualas elot?

most terhes vagy nem?

Legjobb válasz: Ket tesztet csinaltatok mindketto pozitiv.Lehet hogy tenyleg terhes.Ha nem vagytok biztosak csinaljatok meg egy tesztet.Es ha az is pozitiv irany a doki.Amugy hany evesek vagytok?

Ket tesztet csinaltatok mindketto pozitiv.Lehet hogy tenyleg terhes.Ha nem vagytok biztosak csinaljatok meg egy tesztet.Es ha az is pozitiv irany a doki.Amugy hany evesek vagytok?
Biztos, hogy terhes. Ha késik is neki és a tesztek is azt mutatják, akkor tuti az. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, mert a nõdokihoz 16 éves korig szülõvel kell menni. A hasfájásnak idõvel el kell múlnia.
Mond mar hany evesek vagytok!!!
hat egyeertek...szerintem is terhes maradtal...mar ket teszt nem hazugik...ugy h csinaljatok vlmit ha nem akarjatok megtartani...en is feltem mert hat mikor en is lefekudtem a baratommal ra par napra kellett volna megjojjon es ra majdnem ket hetre jott...beijedtem nagyon
hany eves is vagy?
ÍRNI, AZT NEM TUDSZ, DE MÁR... HÜLYE KIS SZAROSOK!!!!!!
Szerintem is terhes, szóval azt utdom javasolni, hogy minnél hamarabb keressetek fel egy nõgyógyászt.
Nekem valami azt súgja, h ez kamukérdés... ha nem, akkor nõgyógyász mihamarabb!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!