Találatok a következő kifejezésre: Minden nap folyásom mitol lehet vagy (4 db)

Minden nap van folyásom mitol lehet vagy ez normális? Fázós leányzó vagyok. E miatt késobb lehet hogy nem eshetek teherbe ha hamar felfázok?

Hiába pedig oda fogyelek magamra.

Legjobb válasz: Ha már problémákat okoz a felfázás, pl. hasfájást, a mensi eltolódását, akkor érdemes dokihoz menned vele. A nõgyógyid megvizsgál és ha kell, ad gyógyszert rá. Sajna lánykoromban én is törzsvendég voltam a dokimnál. Mióta szültem, enyhültek a panaszaim. Nem érdemes elhanyagolni, mert a sok gyulladás miatt sérülhet a petefészek.

Ha már problémákat okoz a felfázás, pl. hasfájást, a mensi eltolódását, akkor érdemes dokihoz menned vele. A nõgyógyid megvizsgál és ha kell, ad gyógyszert rá. Sajna lánykoromban én is törzsvendég voltam a dokimnál. Mióta szültem, enyhültek a panaszaim. Nem érdemes elhanyagolni, mert a sok gyulladás miatt sérülhet a petefészek.

17 hetes vagyok, 2 napja sötét sárga folyásom lett, több is mint volt, de semmi szaga nem is viszket. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Hát nem tudom, nekem úgy a 17-19 héttõl van picit sárga folyásom amire a doki azt mondta, hogy ne foglalkozzam vele ha nincs más panaszon (viszketés, szag),mert ez normális terhesség alatt. Az hogy sötét azt nem tudom....De tuti választ azért az orvos tud adni.Én azért megkérdezném (megkérdeztem) az orvost. De szerintem pánikolni nem kell, legfeljebb kapsz valami kúpot. Jó babvárást! 26 hetes kismama

Szia! Hát nem tudom, nekem úgy a 17-19 héttõl van picit sárga folyásom amire a doki azt mondta, hogy ne foglalkozzam vele ha nincs más panaszon (viszketés, szag), mert ez normális terhesség alatt. Az hogy sötét azt nem tudom....De tuti választ azért az orvos tud adni.Én azért megkérdezném (megkérdeztem) az orvost. De szerintem pánikolni nem kell, legfeljebb kapsz valami kúpot. Jó babvárást! 26 hetes kismama
Szia! Pánikolni tényleg nem kell, menj dokihoz, és kapsz kúpot, a babónak nem lesz semmi baja.Ha színes a folyás az nem természetes, ezért beszélj dokival.Nekem is próbálta az ülõfürdõt, meg minden de végül kúp lett belõle.
Szia! Nekem is szokott lenni, de össze-vissza, nem folyamatosan. A doki azt mondta, lehet ilyen színe természetes esetben is. Azért szerintem kérdezz rá, mert attól, hogy nem viszket és nincs szaga, lehet fertõzés.
szerintem tesztelj megint a reggeli vizeletböl, más tüneted van?
A kérdező hozzászólása: Néha fáj a hasam. De ezen kívül nem sok minden.
milyen az a nagy mennyiségû folyás és mióta tart?
A kérdező hozzászólása: a nagy mennyiségû? hát kb 3-4szerese az átlagnak. meg ma olyasmit is észrevettem, mintha kicsit ilyen túrószerû lenne :S
A kérdező hozzászólása: jaj azt elfelejtettem mondani, hogy pontosan nem tudom, mióta tart, egy-két hete kb.
a menstruáció ideje alatt teljes szárazság kell hogy legyen. ha sok ideje tart az lehet felfázás, gombásodás. stb. elvileg a peteérés elött van folyás aztán a mensi elött jó pár nappal és mensikor nincs semmi, ha terhes vagy.
Hány naposak a ciklusaid? Lehet, hogy korán teszteltél. Nekem pl mindhárom terhességemnél volt folyásom. De a túróssága kicsit aggasztó....
A kérdező hozzászólása: eléggé változó, az utóbbi két hónapban pl. 6 nappal korábban jött meg. nagyon nem kéne terhesnek lennem...
JA! Én azt hittem, szeretnél babát. De még mindig azt mondom, hogy az, hogy túrós, lehet fertõzés, amitõl késhet. Szerintem tesztelj ma egyet, ha negativ, akkor nõdoki. Sok sikert!! :o)

Baj lehet? 5hetes vagyok és olyan két naponta barna folyásom van. Mitöl lehet? Lehet hogy nem marad meg a baba? A hasam is fáj minden nap. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mindenképpen azt tanácsolom, hogy menj el a dokidhoz minél elõbb! Nehogy baj legyen! 19 hetes km

Mindenképpen azt tanácsolom, hogy menj el a dokidhoz minél elõbb! Nehogy baj legyen! 19 hetes km
Nagyon gyorsan menjél el az orvoshoz, mert a barnázás a fenyegetõ vetélés egyik jele is lehet, alacsony a sárgatesthormon szinted. Kapsz rá gyógyszert, de mindenképp menj el, mert az alacsony sárgatesthormon miatt elhalhat a baba.
Nem feltétlenül most rögtön, de keresd fel a dokid a napokban!! Az enyém azt mondta, hogy 1. 3 hónapban természetes lehet a barnás folyás, amennyiben nem mindennapos. Fõleg, ha szexuális életet is élsz. De õ akkor már megvizsgált engem és ezek után mondta.
Nekem is volt barnázásom de csak egyik este volt és reggelre semmi.Fölhívtam a dokim és nekem is azt mondt hogy menjek be megnéz mert ez fenyegetõ vetélés és ezt is írta diagnózisnak a papírra.Írt utrogestant és kész. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Kedden megyek vissza a dokihoz és mondom neki mi a helyzet mert a hasam is fáj:(Köszi még 1x.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!