Találatok a következő kifejezésre: Minden nap folyásom (241 db)

Miért van minden nap folyásom és méghozzá nagyon erős. Minden nap be kell tennem egy tisztaságit és estére is muszáj vagyok berakni egyet. Miért van ez?

Legjobb válasz: Pontosan nem fogjuk tudni megmondani, de menj el nõgyógyászhoz, mert ha az én példámból indulok ki, nekem gyulladás volt az oka, és egy vizsgálat amúgy sem árt. A folyás minõségébõl találgathatunk, hogy milyen jellegû a problémád, de gyógyszert csak az orvos fog tudni írni rá.:)

Pontosan nem fogjuk tudni megmondani, de menj el nõgyógyászhoz, mert ha az én példámból indulok ki, nekem gyulladás volt az oka, és egy vizsgálat amúgy sem árt. A folyás minõségébõl találgathatunk, hogy milyen jellegû a problémád, de gyógyszert csak az orvos fog tudni írni rá.:)
Hallgass az elsõ válaszolóra!
Mennyi idõs vagy? Menstruálsz már? mióta?

Egész ciklus alatt normális minden nap folyás?

Legjobb válasz: Hát nekem évek óta minden nap van folyásom. Hol erõsebb, hol gyengébb. Sajnos :-( Voltam többször dokinál, adtak drága egy vagy két darabos gyógyszert, de nem segített. Nem is tulajdonítottak ennek nagy jelentõséget. De engem zavar...

Hát nekem évek óta minden nap van folyásom. Hol erõsebb, hol gyengébb. Sajnos :-( Voltam többször dokinál, adtak drága egy vagy két darabos gyógyszert, de nem segített. Nem is tulajdonítottak ennek nagy jelentõséget. De engem zavar...
Szia! Sokan azt állítják itt az oldalon, hogy normális, de nem. Egy nõnek nem lehet olyan folyása, amely a fehérnemûn foltot hagy. Menj el nyugodtan újra az orvosodhoz, ad valami erõsebbet :)
a folyás normális dolog, a méhed nem szahara. nem szaradhat ki. adottsag kerdese, valakinek kevesebb, valakinek tobb a folyasa. ha majd csip, viszket, piros, vagy fura szinu, na akkor mehetsz erõsebb tablettakert, addig felesleges tömni a szervezeted gyogyszerekkel.

Eddig mindig erős folyásom volt /fehér, szagtalan/minden egyes nap és a menszesz előtt 1-2nappal még több lett, most menszi előtt vagyok 1 nappal és elég kevés a folyásom, szinte alig van /szintelen/. Utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Nagyon valtozoak a velemenyek a folyassal kapcsolatban...mindenkinek mas..de ez igy onmagaban nem hiszem,hogy utalhat terhessegre..mindezektol fuggetlenul,kivanom hogy babo legyen a pocidban.. :)

Nagyon valtozoak a velemenyek a folyassal kapcsolatban...mindenkinek mas..de ez igy onmagaban nem hiszem, hogy utalhat terhessegre..mindezektol fuggetlenul, kivanom hogy babo legyen a pocidban.. :)
nekem minden mezi elõtt van fehér folyásom, és aztán mikor kezd csökkeni a folyás, megjön :( De ez változó :) Ez csak az én ciklusom szerint van így. Sok nõnél nincs ilyen. Ha szeretnél babát, drukkolok! :)

Az normális, hogy minden nap van olyan átlátszó folyásom?

általában átlátszó szokott lenni, közben kicsit fehér... nem szokott olyan nagyon sok lenni, de azért van.. minden n?nek szokott ilyen lenni?

Legjobb válasz: Bizonyos mennyiségû folyás normális, mert a hüvely így tisztul természetesen. Hogy ez kinél mennyi, az alkati dolog, egyénenként eltérõ. Ha nagyon sok a folyás, esetleg viszket, éget stb. az fertõzésre utalhat. Nem írtad, mennyi idõs vagy, élsz-e nemi életet, vagy szedsz-e fogamzásgátlót, mert ezek a dolgok is befolyásolhatják a természetes folyást. Esetleg egy nõgyógyászt nem árt felkeresni, akkor is, ha minden rendben van, célszerû néha megvizsgáltatnod magad!

Bizonyos mennyiségû folyás normális, mert a hüvely így tisztul természetesen. Hogy ez kinél mennyi, az alkati dolog, egyénenként eltérõ. Ha nagyon sok a folyás, esetleg viszket, éget stb. az fertõzésre utalhat. Nem írtad, mennyi idõs vagy, élsz-e nemi életet, vagy szedsz-e fogamzásgátlót, mert ezek a dolgok is befolyásolhatják a természetes folyást. Esetleg egy nõgyógyászt nem árt felkeresni, akkor is, ha minden rendben van, célszerû néha megvizsgáltatnod magad!
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok, és van barátom, de mindíg használunk óvszert, fogamzásgátlót nem szedek. és nem is éget, nem is viszket.. amúgy voltam nõgyógyásznál, és akkor kiderült, hogy hüvelygombám van, írt fel kúpot és gyógyszert de utána visszamentem és megsem vizsgált megint irt fel valami mást azóta persze jobb de minimális folyásom van és nemtudom remélem elmúlhatott a fertõzés..:S vagy mit tegyek, visszamenjek megint a dokihoz?
Mindenképp menj orvoshoz elõször is. A színtelen szagtalan folyás normális, de ha szagos, ég, viszket, több lett, mint volt, megváltozott a színe, az betegségre utal. Olyan orvoshoz ne járj, aki meg sem vizsgál és felír valamit!
ohh nekem is mindennnap rengeteg van :D mostanban kezdett csökkeni, mindennap tisztasgit hasznlok/tam sztem majd kicsit késõbb alábbhagy 20 évesn lány cupp!
A kérdező hozzászólása: köszi (:

2 nappal pé után vagyok. Miért van még mindig sok folyásom?

Tejszer?

Legjobb válasz: nyugi, nekem pé után alig volt folyásom, 2-4 nappal rá pedig... finoman szólva, elég gyakran cseréltem tisztaságit. esetleg lehet enyhe felfázás, nekem akkor volt még sok folyásom, de annak szaga is van, meg gondolom éreznéd és tudnál róla.

nyugi, nekem pé után alig volt folyásom, 2-4 nappal rá pedig... finoman szólva, elég gyakran cseréltem tisztaságit. esetleg lehet enyhe felfázás, nekem akkor volt még sok folyásom, de annak szaga is van, meg gondolom éreznéd és tudnál róla.

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy: mitől lehet a túlzott hüvelyi folyás? Olykor, illetve, nagyrészt sárgás-barnás színű. Összefüggésben lehet ez a fogamzásgátló szedésével? Tisztasági betétet minden nap kell használnom, sőt, cserélnem is, és e

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy: mitől lehet a túlzott hüvelyi folyás? Olykor, illetve, nagyrészt sárgás-barnás színű. Összefüggésben lehet ez a fogamzásgátló szedésével? Tisztasági betétet minden nap kell használnom, sőt, cserélnem is, és ez eléggé kellemetlen. 25 éves vagyok, fogamzásgátlót 5 és fél-6 éve éve szedek. Most felírtak kétféle gyógyszert, illetve, az egyik hüvelykrém ( Vitagyn C ), a másik pedig hüvelykúp ( Cikatridina ). A nőgyógyászom most azt mondta, hogy ha ezek sem segítenek, akkor abba kell hagynom a fogamzásgátló szedését. Amit én nem igazán szeretnék, mert mikor még nem szedtem, a menstruációm katasztrofális volt: össze-vissza jött meg, azt sem tudtam, mikor kezdődik, mikor lesz vége; a másik, hogy nagyon görcsöltem, volt, hogy orvost kellett hívni, és kaptam fájdalomcsillapító injekciót. (naponta olyan 4-5 Cataflamot kellett szednem, hogy valamennyivel jobb legyen, de sokszor ez sem segített) Lehet erre valami megoldást/kompromisszumot találni, hogy ne kelljen abbahagynom a gyógyszert, viszont a probléma is elmúljon? A másik kérdésem a krémre, és a kúpra vonatkozólag az, hogy lehet-e az alkalmazásuk alatt szexuális életet élni!? Válaszát előre is köszönöm! K.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyváladék mennyisége különböző lehet egyénenként, ez önmagában nem jelent kórosat. A fogamzásgátló tabletta valóban hajlamosít arra, hogy gyakrabban jelentkezhessenek fertőzések, de mint említettem, a bővebb folyás nem feltétlenül jelent fertőzést! Magam is javaslom a Vitagyn C krém használatát, 6 egymást követő napon keresztül, majd úgynevezett fenntartó formában, heti 1-2 alkalommal kell alkalmazni. A fenntartó kezelés …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyváladék mennyisége különböző lehet egyénenként, ez önmagában nem jelent kórosat. A fogamzásgátló tabletta valóban hajlamosít arra, hogy gyakrabban jelentkezhessenek fertőzések, de mint említettem, a bővebb folyás nem feltétlenül jelent fertőzést! Magam is javaslom a Vitagyn C krém használatát, 6 egymást követő napon keresztül, majd úgynevezett fenntartó formában, heti 1-2 alkalommal kell alkalmazni. A fenntartó kezelés … Olvass tovább »

Mit jelent az hogy van folyásom minden nap "amióta volt pé"? De ez nem olyan mint máskor. Most inkább olyan vizes.

Legjobb válasz: Nekem semmiféle folyásom nem volt, mégis pozitív lett a tesztem. Ez elég egyénfüggõ sajnos. Az elõzõ ciklusban is figyelted ezt? Sokan azt írják, hogy testápoló szerû folyásuk lesz a nemvárt környékén és pozitív lett a tesztük.

Nekem semmiféle folyásom nem volt, mégis pozitív lett a tesztem. Ez elég egyénfüggõ sajnos. Az elõzõ ciklusban is figyelted ezt? Sokan azt írják, hogy testápoló szerû folyásuk lesz a nemvárt környékén és pozitív lett a tesztük.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõkben "testábpoló"szerü volt, most meg teljesen más

9 hetes vagyok és sürü fehér folyásom van, de nem minden nap, miért van a folyás?

Legjobb válasz: szia!! hogy miért van azt nem tudom megmondani, de nem kell aggódnod miatta!! nekem szinte végig volt folyásom és semmi bajunk nem lett!! azért említsd meg a dokidnak, max kapsz hüvely kúpot. boldog pocakoskodást, 36 hetes kismami

szia!! hogy miért van azt nem tudom megmondani, de nem kell aggódnod miatta!! nekem szinte végig volt folyásom és semmi bajunk nem lett!! azért említsd meg a dokidnak, max kapsz hüvely kúpot. boldog pocakoskodást, 36 hetes kismami
Amióta kismama vagyok, azóta nekem is sûrû, fehér folyásom van. Ez normális. 24 hetes

Minden nap van folyásom. Normális ez?

a testvérem szerint ez családi vonás mert ? több orvosnál volt és azt mondták nincs probléma ha gyereke lesz majd megváltozik. de ez mégis olyan kellemetlen...

Legjobb válasz: Attól függ milyen folyásod jellege. Ha leírod, akkor tudunk segíteni. :) A fehér, szagtalan folyás az normális. Persze függ a mennyiségtõl is, mivel nem szabadna soknak lenni.

Attól függ milyen folyásod jellege. Ha leírod, akkor tudunk segíteni. :) A fehér, szagtalan folyás az normális. Persze függ a mennyiségtõl is, mivel nem szabadna soknak lenni.
A kérdező hozzászólása: valami szaga azért van...a mennyisége pedig változo és az állaga is egyszer iylen egyszer oylan...
A ciklus alatt változhat a folyás jellege pl. peteéréskor, akkor több van vagy menstruáció elõtt vagy pedig az idegességtõl, fáradtságtól. Csak ennyit tudtam kiokoskodni.

S. O. S. Erős fehér folyás minden nap. Fertőzés?

Elég erős szokott lenni, nedves a bugyim hátrébb, és az elég irritáló. Valami bajom van? (most vittünk vizelettenyésztést nefrológiára, jó lett az eredmény)

Legjobb válasz: Ez nem nefrológusra tartozik, hanem nõgyógyászra. Ha mindig nagyon sok a folyásod, akkor nõgyógyászhoz kell menned.

Ez nem nefrológusra tartozik, hanem nõgyógyászra. Ha mindig nagyon sok a folyásod, akkor nõgyógyászhoz kell menned.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, de emellett járunk nefrológushoz is. Anyunak még nem mondtam, oda kötelezõ volt vizeletmintát leadni, de jó lett. Szóval akkor valami fertõzés?
Elsõ vagyok. Látatlanban nem lehet megmondani, hogy fertõzésed van, de de ha mindig nagyon erõs a folyásod, akkor van rá esély. Ezért kéne nõgyógyászhoz menned, hogy biztos legyen, hogy van-e baj, vagy nincs. Remélem nincs és soha nem is lesz! :) Ha nincs baj, akkor legalább megnyugszol, de mindig az a biztos amit orvos mond!
Ha más tünet nincs, viszketés, csípõ érzés, büdösség, stb, akkor valószínûleg természetes fehérfolyás.
Szerintem ez sima fehérfolyás.
Nekem is szokott leni fehér folyásom :) fél évente egyszer elég intenzíven. Annyira hogy mikor reggel felekelek mosakodnom kell és azonnal pizsit cserélni. de szagtalan és nem úgymond túrós állagú. Voltam vele én is nõgyógyásznál de mindent rendben találtak. Azt mondták ez csak a hüvely öntisztulása ami természetes. De azért mindenképp menj el nõgyógyászhoz. nem árt :) 24/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!