Találatok a következő kifejezésre: Minden nap a fejem, (113 db)

Mitől fáj minden nap a fejem?

Kb. 1 hete minden nap fáj a fejem,tegnap és ma úgy fájt,mint még soha. Vettem be gyógyszert,az se nagyon használ. 16L

Legjobb válasz: Ha a vashiánytól fáj a fejed, akkor mielõbb megfelelõ gyógyszert kell iratnod az orvossal.

Ha a vashiánytól fáj a fejed, akkor mielõbb megfelelõ gyógyszert kell iratnod az orvossal.
Nem lehet hogy romlott a szemed?
Ha mégsem a szemeddel van baj, és továbbra is fáj a fejed, akkor mindenképpen menjél el vérvételre, nem vagy-e vérszegény, stb.
iszol elég folyadékot?
A kérdező hozzászólása: De igen, vashiányos vérszegény vagyok. Iszok eleget.

Szerintetek mitõl fájhat minden nap a fejem?

Hátul és felül szinte minden nap fáj a fejem. Voltam már több vizsgaláton is EEG és nagyon sok röntgenen is. Gyógyszereket receptre váltottam ki. És még MagneB6 is szedek mellé. Kizárólag annyit szedek be belõlük amennyi rájuk van irva. A vizsgálatok mind negativak lettek, nem találtak semmit. De érzem hogy nagyon rossz a közérzetem minden nap, a fejem nagyon lüktek és néha erõs szédülés is jön rám. A vérnyomásomat az orvosom mérte azt mondta hogy normális. Mitõl lehet ez?

Legjobb válasz: Stressz.Fejfájást és szédülést is okozhat.

Stressz.Fejfájást és szédülést is okozhat.
A kérdező hozzászólása: Nem stresszelek pedig, miért tenném. Magne B6 kezdtem szedni
Dohányzás, vagy bármilyen káros szenvedélyed van-e-?Táplálkozásod rendben van?
A kérdező hozzászólása: Na, kiderült kicsit átlag felett van vérnyomás. Energiaitalok, kávét, és cigit soha próbáltam még soha. Vörösbort és fokhagymát ajánlottak páran... Az orvos pedig vérnyomáscsökkentõ gyógyszert. Melyik legyen?

Miért fáj minden nap a fejem?

Minden nap csak úgy magától elkezd fájni a fejem és már nagyon idegesítő. Nem nézem sokat a képernyőt. Már lassan a gyógyszer se segít pedig eléggé erős gyógyszert szedek. Mit lehetne a fejfájásom elen tenni? 14/F

Legjobb válasz: Milyen gyógyszereket szedsz, milyen betegségekre. Vas-szinted, transzferin, oxigén szaturáció, Ca, Mg hogy állnak?

Milyen gyógyszereket szedsz, milyen betegségekre. Vas-szinted, transzferin, oxigén szaturáció, Ca, Mg hogy állnak?
Sok-sok folyadék, elegendõ alvás, magnézium, szemed nem rossz, nincs megerõltetve?
A kérdező hozzászólása: Honnan lehet felismerni, hogy magnéziumhiányos lennék?
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: Nem szedek semmilyen gyógyszert betegségekre.

Miért fájhat majdnem minden nap a fejem? Lehet, hogy a gyógyszer miatt? Mit lehet ez ellen tenni?

Sose voltam fejfájós, nagyon ritkán fájt a fejem. 1,5 éve szívritmuszavarom van ás gyógyszert szedek és azóta majdnem minden délelõtt megfájdul a fejem és valamikor délután elmúlik vagy ha alszok egyet. Szerintetek a gyógyszer miatt? És mit csináljak?

Miért fáj minden nap a fejem?

Anya azt mondja azért mert nem iszok és eszek eleget. Ez tény, de már kipróbáltam hogy sokat eszek és iszok, de nem segít. Az id?re is érzékeny vagyok, de azért ha 2 héten keresztül mindennap fáj, az már nem az id? miatt van.

Legjobb válasz: Kismillió oka lehet. Idõjárás, alacsony vernyomás, keves folyadek, nem megfelelõ táplálkozás (pl. a túl sok mesterseges, cukros kaja van akinel okoz ilyen gondokat. Hallottam olyat is, hogy valakinel a tejtermekek váltanak ki ilyen reakciót. Esetleg vitamin, ásványi anyag hiány. Ja es, ha van rossz fogad is okozhat fejfájást.

Kismillió oka lehet. Idõjárás, alacsony vernyomás, keves folyadek, nem megfelelõ táplálkozás (pl. a túl sok mesterseges, cukros kaja van akinel okoz ilyen gondokat. Hallottam olyat is, hogy valakinel a tejtermekek váltanak ki ilyen reakciót. Esetleg vitamin, ásványi anyag hiány. Ja es, ha van rossz fogad is okozhat fejfájást.
A kérdező hozzászólása: Igen, most voltam fogorvosnál, már "csak" 3-at kell betömni a 4 lyukas fogamból.. A többit nemtudom, majd mérem a vérnyomásom. Köszi!
Rengeteg oka lehet.Ebben a korban egyébként nagyon sokan küzdenek ezzel.A serdülõkornak, hormonális hatásoknak is szerepe lehet.Valóban vigyáznod kell az étkezésedre, nem az a lényeg, hogy néha teleedd magad(mert a nagy mennyiség se jó, ugyanúgy okozhat fejfájást)hanem hosszú távon egy rendszert kell bevezetned, egy nap legalább 4-5 étkezés, normál adagokban, és kerüld a sok cukrot, mert attól is lehet.A folyadékfogyasztás is nagyon fontos, illetve az, hogy eleget aludj(mert kevés alvás is okozhatja).Ha rendszeressé válik ez a fájdalom, illetve vannak más tüneteid, akkor érdemes dokihoz menni.
A kérdező hozzászólása: Elmentem orvoshoz, és elküldött vérvételre. Lehet vérszegény vagyok...

Van barátnõm 4 éve akit nagyon szeretek, de van egy másik lány aki minden nap a fejemben jár. Az lehet hogy az egyiket szeretem a másikba meg szerelmes vagyok?

Barátnõm minden tekintetben rendes lány és nagyon is szeretem. Igaz keveset vagyunk együtt, de attól még nagyon szeretem és nem tudnék nélküle létezni.

Legjobb válasz: Szerintem rendbe kéne tenni magadban ezt a dolgot. Választanod kell, és nyilvánvaló hogy a párod az akivel hosszabb távra is lehet tervezni. De neked kell döntened. Én a helyedben elfelejteném a csajt.

Szerintem rendbe kéne tenni magadban ezt a dolgot. Választanod kell, és nyilvánvaló hogy a párod az akivel hosszabb távra is lehet tervezni. De neked kell döntened. Én a helyedben elfelejteném a csajt.
Gondolj bele, hogy mi lenne veled ha családod lenne, szeretnéd a feleségedet, gyermekeidet, boldogan éltek, és megjelenik egy harmadik valaki, akihez vonzódtok fizikailag. Tragédia... de ha nem uralkodsz magadon, akkor elveszted a családodat, és miután párszor kiéled magad az új személlyel, rájössz, hogy ez csak a hormonok játéka volt. Az lenne a helyes, hogy felejtsd el az új ismerõst, ha jól megvagytok, és szereted a jelenlegi párod. Egy hosszú távú kapcsolatban sokkal fontosabb a mély szeretet, tisztelet, bizalom, kitartás stb, amik évek alatt fejlõdnek ki, mint a fizikai vonzódás, amit érzel a másik lány felé. Valószínûleg oda-vissza ez a helyzet, mind a ketten fellángolást éreztek egymás iránt, de ebbõl általában nem lesz igazi szerelem és hosszú távú kapcsolat, csak rombolja az embert és a jó kapcsolatokat.
minek találkozgattál vele? Szégyen...
A kérdező hozzászólása: Igen teljesen igazatok van, ezt tudom sajnos, hogy lehet nem lenne hosszú kapcsolat. De valami még is van, mert ez a láng 1 éve tart benne és bennem is. A komoly kapcsolatomba is vannak problémák, pl nem csókolózunk soha, mert õ nem szereti és voltak olyan helyzetek hogy 2 hónapig nem találkoztunk és nem miattam. Nem mentegetni akarom a dolgot és most joggal mondhatnátok azt is hogy akkor mennyek az újhoz és ne siránkozzak. De a komoly kapcsolatommal, barátnõmmel azért minden nap beszélünk többször is. Igen lehet ez lenne a jó, ha elfelejteném az újat. Azért találkoztam vele, mert mint embert is nagyon szeretem. És szeretek vele lógni, tudom ez sem jó ... No de nem tudok mit tenni, lehet kellene egy nagy atyai pofon .
:) ) Hát hol az atyád? :P Szerintem még mindig építsd a régi kapcsolatodat, ha még él a szeretet mindkét részrõl. Az ember biológiai léténél fogva olyan, hogy a szerelemmel (rózsaszín ködben való vakság) járó hormon kb. másfél évig termelõdik, utána az agy leállítja. Ha közben kialakult vonzódás, a szerelemhormon (PEA) helyében endorfin és oxitocin termelõdik inkább, akkor kialakul a sokat tartó kötelék. A lényeg, hogy te tudod befolyásolni a testedet, illetve nem szabadna utána menjél, hanem racionálisan kellene gondolkodj úgy, hogy hosszú távon legyen hasznos a befektetés.
Ja, és ha az újjal nem tudsz úgy lógni, hogy ne gondolj többre vele, akkor szakítsátok meg a kapcsolatot. Biztos nem õ az egyetlen, akivel jól tudsz szórakozni, nem olyan nagy veszteség az, pláne ha van barátnõd.
Szerintem amikor legközelebb együtt leszel a barátnõddel, mondj el neki mindent tövirõl hegyire, vond be õt a problémamegoldásba. Szerintem megérdemli, és ha te is megérdemled õt, akkor a segítségedre lesz. 24F
Szia , mi lett veletek?

Mit tegyek? Az iskolában a diákok folyton a kis melleim miatt gúnyolnak és ez már évek óta így megy. Egyre jobban Frusztrál a dolog. Mert oké, tudom, hogy kicsit és rettenetesen szégyenlem is őket, de ezt nem kell minden nap a fejemhez vágni.

17/L

Legjobb válasz: Hát esetleg vegyél nagyon push up os melltartót... de azt is csak akkor, ha azért épen van mit bele rakni... szal... ha épp nem csak a melled helye van meg ott, mert ugy elég fura lenne...

Hát esetleg vegyél nagyon push up os melltartót... de azt is csak akkor, ha azért épen van mit bele rakni... szal... ha épp nem csak a melled helye van meg ott, mert ugy elég fura lenne...
Annyi, hogy már csak egy év, utána sz*rsz a fejükre. Nincs más mód, ki kell bírni. Aki azt mondta, hogy lépj fel ellenük, arra ne hallgass, mivel komolytalanok, csak jobban fognak rajtad röhögni. Majd elmész onnan, és akkor béke lesz! Csak ne törõdj senkivel.
Nekem meg az a bajom, hogy nagyok... Az se jobb, ha lehetne, adnék neked belõle:-). Mindketten jól járnánk:-) 24/N
Én ugyan a péniszméret miatt feszengek de én megoldom, még a strandra is a fürdõgatya felé fürdésre használható vastag anyagú rövidnacit húzok!Ha ezt tudtad volna tehettél volna ellene megelõzõ lépéseket, most csak annyit tehetsz hogy az ilyenek ellen határozottan fellépsz és leállítod ezt. Én régebben azon gondolkoztam hogy valamit berakhatnák a gatyóba hogy nagyobbnak tûnjön, de végül annyira féltem hogy kiesik az a tárgy, akkor viszont szégyenemben sûlyedtem volna el.
Ne szégyelld. Van akiknek a kisebb mellû nõk tetszenek pl. Ennyi idõsen lehetne már több eszük is a drága iskolatársaidnak, hogy ilyenek miatt gúnyolódjanak. Mondanám, hogy terminátor módjára verd agyon õket, de nem lehet mindenkit elkalapálni, csak mert szegényebb értelmi képességekkel áldotta meg õket az Isten. :D Ne foglalkozz velük, keress más társaságot. Nehogy ilyen kis hülyék miatt legyen kisebb az önbizalmad, mert késõbb visszaüthet. Komolyan mondom. Egyszerû rosszindulat van bennük. Irigység valami miatt, de mindegy is. Tegyél rájuk magasról.
engem meg mindig azért piszkáltak mert nagy melleim vannak... ezért elkezdtem úgy állni hogy ne legyen feltûnõ (púposan xD) és hát meg is lett az eredménye, gerincferdülésem van és már most rohadtul fáj xD úgyhogy [email protected] ...akinek nem tetszik ne nézzen rám ennyi :D
Egyszerûen ne foglalkozz velük! Amin nem lehet változtatni azon úgysem lehet...Én így is szeretlek :) )
muti képet.
Ne foglalkozz velük, mert agyilag nagyon éretlenek! Egy lány szépsége nem a melle méretétõl függ. Higgy nekem én is fiú vagyok. Nekem az a fontos, hogy természetes legyen egy lány melle, és persze minden más is a lányon!

Mostanában minden szinte minden nap fája fejem. Voltam dokinál is de azt mondja hogy megfáztam és a miatt van. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Hol fáj a fejed pontosan,a fejtetõn?Halántékon?Tarkótájon?Nekem a tarkómnál fájt tompán napokig,fõleg tüsszentésre,köhögésre,és azt mondták a megfázás miatt.

Hol fáj a fejed pontosan, a fejtetõn?Halántékon?Tarkótájon?Nekem a tarkómnál fájt tompán napokig, fõleg tüsszentésre, köhögésre, és azt mondták a megfázás miatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat biztos a megfázás miatt volt már elmult:)
Nekem is fáj mostanában. Lehet, hogy a nagy melegedés miatt, 14 fok volt mostanában, de holnaptól hûl az idõ, vagy a szennyezett levegõ miatt, szmogriadó is van sok városban, pl Pécsen a legrosszabb a levegõ, én ott lakok.
Nem lehet, hogy tényleg csak megfáztál?
vegyél be egy sharidont
Várod a válaszokat? Mi mást lehetne tanácsolni, mint azt hogy vagy menj el orvoshoz vagy vegyél be fájdalomcsillapítót
beütötted tegnap a fejed? szólj a szüleidnek és menjetek el most azonnal orvoshoz!!!
Anyukád szül, az oké, de akkor most napokig egyedül vagy otthon?
Nekem egyszer egy csúnya megfázás kezdõdött így. Arcüreg és homloküreg gyulladásom is volt. Vegyél be egy Algopirint vagy valami fejfájásra való fájdalomcsillapítót, ha nagyon elviselhetetlen. De csak egy szemet. Ha nem lesz jobb, és elviselhetetlen a fájdalom, az orvosi ügyeletre kellene elmenni. Vagy ha kibírod hétfõig akkor a körzeti orvoshoz. Jobbulást!
menj el orvoshoz! vegyéb be fejfájás csillapítót! lehet, hgy valami vírus, vagy valami zsíros ételtõl!
A kérdező hozzászólása: Apukámmal mamámal, vagyok itthon de nem visznek el orvoshoz, Vettem be Algoflexet!
A kérdező hozzászólása: de kérem még a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Anyukám kórházban van mert szül, Lehet az idegeségtöl, de még mindig fáj és nem vagyok már ideges
Anyukádnak szóltál már?
nem ettél valamibõl sokat elõzõ nap? vagy nem voltál kint hidegen(elázott a fejed) lehet megfázás és azért fáj a fejed! de lehet, hogy valami miatt idegeskedtél és attól voltál rosszul!
És most mi van?

41 napja csinálom a diétát. Pár napja délutánra mindig megfájdul a fejem. Lehet ez a diéta miatt?

Legjobb válasz: Szia! Iszol elég folyadékot? Vagy eleget levegõn? Nekem ezektõl szokott fájni a fejem. Ez a diéta nem éhezõs, így szerintem nem ettõl van.

Szia! Iszol elég folyadékot? Vagy eleget levegõn? Nekem ezektõl szokott fájni a fejem. Ez a diéta nem éhezõs, így szerintem nem ettõl van.
Gondolj arra is, hogy a szervezetednek végre van lehetõsége a méregtelenítésre, ami okozhat fejfájást, de pozitív jelenség. Ügyes vagy, ne add fel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!