Találatok a következő kifejezésre: Minden nap 6-7 (35 db)

A kérdező hozzászólása: jaj bocsanat felre irtam 1 héten 3x szor edzek
Zsíros kaját meg a nagy ch tartalmú kajákat elhagynád, akkor fogyni fogsz.
A kérdező hozzászólása: félre érted nem akarok fogyni hizni akarok izomba vagy zzsirba mind1

Hogy lehet megtanulni nyelvet tanulni? :D Az a helyzet hogy van napi 6-7 óra szabadidőm, bőven jó lenne ha napi 2-3 órát tanulnék. Le is ülök a könyv elé tanulni, de negyed óra után már nem bírom, minden mást csinálok, valami jó módszer nincs?

Legjobb válasz: Nagyon jó módszer a sorozat nézése idegen nyelven. Én az Igy jártam anyátokkal címû sorozatot nézem angol nyelven. Nagyon hasznos, és sztem azért jobb mint egy film, mert ez csak 20 perc... és nem fáradok el, hanem kellemeset a hasznossal idõtöltés :) Vagy jó megoldás még, ha idegen nyelvû újságcikket olvasol.Persze olyat ami érdekel... fõ h a figyelmed fennmaradjon.

Nagyon jó módszer a sorozat nézése idegen nyelven. Én az Igy jártam anyátokkal címû sorozatot nézem angol nyelven. Nagyon hasznos, és sztem azért jobb mint egy film, mert ez csak 20 perc... és nem fáradok el, hanem kellemeset a hasznossal idõtöltés :) Vagy jó megoldás még, ha idegen nyelvû újságcikket olvasol.Persze olyat ami érdekel... fõ h a figyelmed fennmaradjon.
Follow Me BBB English Extra BBC English Today Learn English with Jennifer Engilsh For you Gyerekeknek: (Kezdõknek is jó.) Gogo Loves English for Children English Time Ha nem könyv fölött akarsz görnyedni talán szórakozatnak is ezek a videók. 15-30 percesek kb vagy rövidebb néha több idõ is. Tarts szünetet néha.
Vagy berakod a hanganyagot és azt hallgatod.
Én még a Rosetta Stone fedõnevû programot ajánlanám. Dynamic Immersion-re épül (nem tudom, mi a magyar megfelelõje ennek), szóval ugyanolyan eszközökkel dolgozik, mint ahogy te megtanultad az anyanyelved alapjait egy-két-x évesen. Nem valami kamu, lehúzós cucc, tényleg mûködik. Kiegészítésnek tökéletes lenne szerintem, alap-középfokot szerintem lefedné.

Lányok! Ti aggódtok/aggódtatok a terhesség 5-6. hetében, hogy minden rendben van-e. (vagy minden nap teszteltetek? ) 7. hét után mennék dokihoz.

Tegnapra nem vártam, reggeli 2 pisiből halvány pozitívat teszteltem. (Ma kicsit erősödött) hányinger, gyengeség megvan + nyilallgat a méhem, petefészkem.

Legjobb válasz: Ajaj, s nem is csak akkor aggódtunk, aggódunk :) Az elején ugye mivel nincs kézzelfogható jele a babának, azon aggódsz, hogy végre láthasd. Aztán látod, megnyugszol, azt hiszed. Már az UH estéjén ha nyillalgatsz az a baj, ha nem, akkor az. Ha hányingered van, az, ha nincs akkor az. Aztán amire ebbe beleszoksz kezdõdik a magzatmozgás. Na akkor van para :) ha egy mozgékonyabb napja után lustibb, azon agyalsz, hogy most miért nem mozog? Ha egy este másfél órán keresztül nem érzel semmit, akkor azon. Most 27. hétben vagyok, nem tudom mi jön ezután, de a tendencia szerint egyre több az aggodalom (amit persze agyilag tudod, hogy hiábavaló, de nem tudod magad leállítani, hülye hormonok) Szóval ez a 9 hónap errõl szól :) és az elkövetkezõ éveid is, úgyghogy szokjad!

Ajaj, s nem is csak akkor aggódtunk, aggódunk :) Az elején ugye mivel nincs kézzelfogható jele a babának, azon aggódsz, hogy végre láthasd. Aztán látod, megnyugszol, azt hiszed. Már az UH estéjén ha nyillalgatsz az a baj, ha nem, akkor az. Ha hányingered van, az, ha nincs akkor az. Aztán amire ebbe beleszoksz kezdõdik a magzatmozgás. Na akkor van para :) ha egy mozgékonyabb napja után lustibb, azon agyalsz, hogy most miért nem mozog? Ha egy este másfél órán keresztül nem érzel semmit, akkor azon. Most 27. hétben vagyok, nem tudom mi jön ezután, de a tendencia szerint egyre több az aggodalom (amit persze agyilag tudod, hogy hiábavaló, de nem tudod magad leállítani, hülye hormonok) Szóval ez a 9 hónap errõl szól :) és az elkövetkezõ éveid is, úgyghogy szokjad!
Abból, hogy a teszt pozitív, nem tudsz meg semmit, mert ha gond lenne, sem ürül ki a szervezetbõl azonnal a HCG. Szóval minden nap tesztelni kb. tök felesleges. Ha biztos pozitív teszted van és igazi eredményt szeretnél látni, menj orvoshoz. Szerintem ne aggódj, pihenj, beszélj hozzá, hidd el, hogy minden rendben van! Miért is ne lenne? :) ) Sok boldogságot!
Eszembe se jutott naponta új tesztet csinálni! Fõleg, ha bármi történik is, azt a teszt rögtön nem fogja kimutatni, idõ kell míg a terhességi hormon kiürül egy spontán vetélés után.. Aggódni se aggódtam, tudam, minden rendben lesz, de ha mégsem, az, hogy megesz a frász, nem segít.. 9 hetesen mentem csak orvoshoz, mert különben se volt semmi tünetem/Egyáltalán semmi!!!/ és panaszom se..
Normális, hogy ilyenkor aggódik a kismama. De nem csak a terhesség 5-6.hetében, hanem végig. Azután meg a babáért fogsz aggódni. Elsõnél elfutottam az 5.héten dokihoz, de hogy minek, azt nem tudom, mert másra nem volt jó, csak arra, hogy aggódjak utána, mivel még nem volt szívhang, csak petezsák. Visszamentem a 8.héten, minden oké volt. Másodiknál rutinrókaként a 8.héten mentem elõször. Ez így volt jó, bár tényleg tök ideg az ember, úgyhogy nagyon megértelek. Drukk és grat!
Második válaszoló tökéletesen megfogalmazta. Ugyanígy vagyok én is. Most például azon aggódom, hogy lejebb ment a pocakom. 32 hetes kismami.
Teljesen felesleges aggódni meg mindennap tesztelgetni.Nekem mikor nem jött meg 3nap késés után csináltam tesztet, szinte egyszerre jött ki mind a két csík.Tudtam hogy terhes vagyok, megnyugodtam.Mivel sztk-ba mentem dokihoz nem kaptam 1-2héten belül idõpontot, már 9+5 voltam mikor dokinál voltam.Persze vártam hogy már dokihoz menjek de nem aggódtam agyon magam.Gondolj arra van pozitív teszted, terhes vagy.Ennyi, az se jó ha állandóan aggódsz.
Igen, aggódtam, de én teszt után mentem is orvoshoz! :) Engem megnyugtatott, hogy látta a felritkulást! :) ) Tök normális dolog, nem is mondom, hogy ne aggódj, mert úgyis fogsz, de tényleg nem érdemes! :) 24 hetes kismama :)

2 hónapos babának sok a 130ml egy evésre és napi 6-7-szer? és utána sír mintha kevés lenne és nem bír ki mindig 3 órát!

2 hónapos kisbabám hiába eszik nem simul ki az arca hanem utána is sír még 1-2 percig.Nem tudom éhes maradt e vagy csak mert elfogyott.Sajnos egy két napja a 3 órákat sem bírja ki és keservesen sír.a véd?n? azt mondta múltkor ne emeljem meg már neki mert kitágul a gyomra,meg elhízhat amit kés?bb alig tud majd leadni.ti megemelnétek még?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem is adhatsz neki nyugodtan többet, ha megeszi. Az én babómnak is több kellett mint az "átlagos". Egyáltalán nem kövér:) Amikor már mozognak a babák úgy is leadnak pár dekát. UI: Elöször mi is tanakodtunk a férjemmel,hogy tartsuk magunk mereven az elõírtakhoz. Arra jutottunk,hogy megpróbáljuk,hogy többet adunk neki a tápiból. Utánna rendben volt minden. Volt hogy kibírt akár 4 órát is tápi nélkül, de volt,hogy 2 óra után már éhes volt. Igény szerint próbáld meg etetni a babát és ne vár pont 3 órát. Jó babázást kívánok!

Szia! Szerintem is adhatsz neki nyugodtan többet, ha megeszi. Az én babómnak is több kellett mint az "átlagos". Egyáltalán nem kövér:) Amikor már mozognak a babák úgy is leadnak pár dekát. UI: Elöször mi is tanakodtunk a férjemmel, hogy tartsuk magunk mereven az elõírtakhoz. Arra jutottunk, hogy megpróbáljuk, hogy többet adunk neki a tápiból. Utánna rendben volt minden. Volt hogy kibírt akár 4 órát is tápi nélkül, de volt, hogy 2 óra után már éhes volt. Igény szerint próbáld meg etetni a babát és ne vár pont 3 órát. Jó babázást kívánok!
Nekem két hónaposan simán megette a 150-160-at is.Szerintem anyatejjel nem lehet túletetni.Hagyjad egyen amennyi jól esik neki
A védõnõk mindig mondják a hülyegéget! ha éhes, és elfogadja, adj még neki, majd lefogynak amikor megindulnak. Nincs két egyforma baba, nincs etalon mennyit kéne enni. ha éhes , egyen, én biztos nem éheztetném. A védõnõk annyi baromságot össze tudnak hordani, bólogass neki, aztán csináéld ahogy jónak látod
Az én kislányom 1 hónapos és a 120-at úgy megeszi, hogy meg sem kottyan neki.Ahogy elõttem is írták ha úgy látod éhes adj még neki.Szerintem sem lesz semmi baja tõle.
Valami nincs rendben, menjél el nõgyógyászhoz.
Hormonprobléma lehet. Nõgyógyászt javaslok én is.

Lehetséges, hogy valaki több, mint 5 kg-ot fogyott napi 6-7-800 kcal-val? Nem állt le a fogyás pár kg után?

Nem állt be a fogyás, amiért kevesebbet eszel az alapanyagcserédnél?

Legjobb válasz: napi700on éltem 5hónapig,le is ment 30kiló.de azért 16 kiló több mit 1 hónap alatt..az kemény.nekem csak a hasam undorító.ez fõleg akkor lehetséges amugy,ha nagy kezdõsúllyal indul az ember.a férfiak meg gyorsabban is fogynak.am. ha azt a 700kcalt még le is mozogta,akkor fõleg lehetséges szerintem.aztán javitsatok ki ha hülyeséget mondtam

napi700on éltem 5hónapig, le is ment 30kiló.de azért 16 kiló több mit 1 hónap alatt..az kemény.nekem csak a hasam undorító.ez fõleg akkor lehetséges amugy, ha nagy kezdõsúllyal indul az ember.a férfiak meg gyorsabban is fogynak.am. ha azt a 700kcalt még le is mozogta, akkor fõleg lehetséges szerintem.aztán javitsatok ki ha hülyeséget mondtam
ja!lemaradt:nekem ment 1hónapig a fogyás, aztán2hétre leállt.de nem adtam fel.aztán3kiló lement egyik napról a másikra..és nem viz volt, mert azóta se jött vissza.s ez igy ment 2hétrõl2hétre...szóval néha megáll, de ha az ember kitartó akkor tovább csökken a súly.elõzõ voltam
Én egy orvosi diétát csináltam, 3 hétig 600 kcal és kétnaponta vízhajtó. Orvosi felügyelettel. Három hét alatt 12 kg ment le, majd utána még néhány kiló. Két évig tudtam tartani gond nélkül, aztán elkezdtem visszaszedni, sajnos. :S
ügyelt a rossznyavaja:) de amúgy én nem szeretem a pékárut.soha nem is ettem.de tésztát azt ettem, meg rizst meg krumplit.csak ugye nagyon keveset.kis mennyiségben tényleg szinte bármit ehet az ember.édesség napom is van szombatonként, ilyenkor ehetek 1-2szelet sütit, 1-2 szelet csokit stb, hogy ne törjenek rám falási rohamok:) de a diétám nem követ semmit, tök magamtól találtam ki, józan paraszti ésszel:) amúgy mostanság már olyan 1200-1400kcal on élek, és hawaii van:Dte is diétázol?
A kérdező hozzászólása: Elsõ, köszönöm a választ : ) Az lenne a kérdésem, hogy te ügyeltél arra is, hogy csak zöldség-gyümölcs-hús-tejtermék 4-est edd, vagy ettél pékárut, ilyesmit is? Mert a srác akirõl beszéltem, szigorúan nem evett semmi édességet/sütit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát, elfelejtettem gratulálni a fogyáshoz! : )
én így több mint húsz kilót fogytam:) és még mindig mûködik ha felszalad 1-2 + :)
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõ alatt? És most mennyi vagy?

A menszim ált.4-5 napig tart, de most már lassan 6-7 napos lesz és inkább piros, mint barnás. Van ennek jelentősége?

Csak azért kérdezem, mert nekem nem szokott így elhúzódni, ráadásul a menszim 2-3. napján nagyobb darabok is voltak benne. Gyanakodjak valamire?

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod. Másnak is szokott darabos lenni a menszesze, nekem is elõfordul! A 6-7 napos menszesz is normálisnak számít. Az ember változik, te is alakulsz, a menszeszt sokminden befolyásolhatja, de ne aggódj, a 6-7 nap nem kóros!

Nem kell aggódnod. Másnak is szokott darabos lenni a menszesze, nekem is elõfordul! A 6-7 napos menszesz is normálisnak számít. Az ember változik, te is alakulsz, a menszeszt sokminden befolyásolhatja, de ne aggódj, a 6-7 nap nem kóros!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megnyugtattál, csak azért furcsa, mert az én szervezetem évek óta kiszámítható.

Minden nap felébredek 6-7 órakor. Hogyan tudok tovább aludni?

Az a gondom, hogy minden nap felkelek magamtól 6-7 órakor, akkor is, amikor simán aludhatnék délutánig. Általában nem vagyok fáradt, csak szeretnék tovább aludni. A legtöbb ismer?söm 11-ig alszik, pedig nagy részüknél jóval aktívabb életet élek. Ez miért van?

Legjobb válasz: Megszokás, napi rutinod azt mondja 6-7-kor ébredj, így hétvégén is ekkor van reggeled. Ha nagyon fáradt lennél tovább aludnál. Szóval egy hajnalig tartó buli után nem fogsz korán kelni. engem már este 8-kor fejbe vág az álom, és reggel 7-kor már tuti fent vagyok, de egy bulis éjszaka után tudok aludni.

Megszokás, napi rutinod azt mondja 6-7-kor ébredj, így hétvégén is ekkor van reggeled. Ha nagyon fáradt lennél tovább aludnál. Szóval egy hajnalig tartó buli után nem fogsz korán kelni. engem már este 8-kor fejbe vág az álom, és reggel 7-kor már tuti fent vagyok, de egy bulis éjszaka után tudok aludni.
Én max. 5 órát tudok aludni. Akármilyen fáradt vagyok, nem megy... Örülök ha éjfálkor sikerül elaludnom, és 5-kor már talpon vagyok. Közben meg alig élek a kimerültségtõl :SS Neked sztem jobb :DD Amúgy szerintem azért, meg még régebben megszoktad, hogy ilyenkor kell kelned, és msotmár automatkiusan is felkelsz.
MEGSZOKTAD, ÉS RÁÁLLT A SZERVEZETED, ÉS MÁR ENNYI IDÕ IS ELEGENDÕ NEKED.HA ILYENKOR ESETLEG VISSZA TUDSZ ALUDNI, UTÁNA JÓVAL FÁRADTABBAN ÉBREDHETSZ.

Mult hónapban vesztettem el a barátomal, azon a napon megis jött a menstruációm (7 nappal előbb mint kellett volna), és 6-7 napig tartott. A mostani mensim késett 2-3 napot és csak 3-4 napig tartott. Mekkora az esélye hogy teherbeessek?

És a 4. napon barnás folyásom volt. Ezekutáni 3.-4. napban nem védekeztem.

Legjobb válasz: A válaszadók nagy többsége ilyenkor mindig szívinfarktust hoz a kérdezõrre azzal, hogy lehetsz terhes, ami igaz,de minimális az esélye. Szerintem a mensid hamarabbi megjövetele összefügg azzal, hogy elvesztetted a szüzességedet, ugyanis utána szokott vérezni, van akinek több napig is. A szervezeted így reagál arra a változásra, hogy aktív szexuális életet kezdtél élni, és amíg a szervezeted ehhez nem szokik hozzá, addig elõfordulhat szabálytalan mensi. Az ég szerelmére azért védekezz!!! Inkább élvezd az életet, minthogy most romoljon el.

A válaszadók nagy többsége ilyenkor mindig szívinfarktust hoz a kérdezõrre azzal, hogy lehetsz terhes, ami igaz, de minimális az esélye. Szerintem a mensid hamarabbi megjövetele összefügg azzal, hogy elvesztetted a szüzességedet, ugyanis utána szokott vérezni, van akinek több napig is. A szervezeted így reagál arra a változásra, hogy aktív szexuális életet kezdtél élni, és amíg a szervezeted ehhez nem szokik hozzá, addig elõfordulhat szabálytalan mensi. Az ég szerelmére azért védekezz!!! Inkább élvezd az életet, minthogy most romoljon el.
A kérdező hozzászólása: Érdemes lenne esemény utáni tablettát bevennem?:S És köszönöm a választ.

Inszem 9. napján kellene már valamit éreznem, ha sikerült? Mellfájdalom az van, de az középidőm után 6.7. nap mindig is jelentkezik. Úgyan az az érzés, sajna.

Legjobb válasz: Bár nekem nem volt inszemem, de szerintem még korai bármit is érezned.A beágyazódáshoz is kell 7-8 nap.9. napon még nem fogsz terhestüneteket produkálni.Én kb. 2 héttel a fogamzás után tudtam meg, hogy terhes vagyok, és kb. egy hétig még semmi változás, tünet nem volt.Légy türelmes, ilyen hamar még nem jelentkeznek ezek.

Bár nekem nem volt inszemem, de szerintem még korai bármit is érezned.A beágyazódáshoz is kell 7-8 nap.9. napon még nem fogsz terhestüneteket produkálni.Én kb. 2 héttel a fogamzás után tudtam meg, hogy terhes vagyok, és kb. egy hétig még semmi változás, tünet nem volt.Légy türelmes, ilyen hamar még nem jelentkeznek ezek.
Nem kell még ilyenkor semmi speciálisat érezni. Ha nincs tüneted, attól még lehet hogy sikerült, de lehetnek mensis tünetek is, az is bõven belefér, sajnos ezekbõl még nem lehet semmire következtetni. Drukk és csak pozitívan!!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!