Találatok a következő kifejezésre: Minden nőnek ott (55 db)

Miért nem tudok továbblépni, miért látom minden nőbe őt, miért sírok miatta? !

MIÉRTT?????

Legjobb válasz: Nekem egy új hobbi segített. Szinte minden nap sportolok, amivel levezetem a feszültséget és elterelem a figyelmemet. A sírás jó, mert a fájdalmadat ezáltal is kiengeded és nem fojtod magadba. Viszont egy idõ után eljutsz arra a pontra, hogy elfogytak a könnyeid. Nem tudsz többé már a történtek miatt sírni. Próbáld levonni a tanulságokat és elengedni a fájdalmadat. Hónapok kellenek, hogy túllépj rajta, de ez kell ahhoz, hogy egy következõ kapcsolatba ne vidd bele a régi tüskéket. Muszáj lezárni a múltat és elengedni a sérelmeket. Ennek a kapcsolatnak vége lett. Biztos, hogy egy nagy tapasztalattal lettél gazdagabb. De ne feledd, vége lett. S biztos azért, mert valaki mással kell majd együtt lenned a jövõben. 23 éves fiatalember vagy. Rengeteg lehetõséggel. Az ember követ el hibákat, de el kell fogadni, hogy nem vagyunk tökéletesek. „ A legnagyobb dicsõség nem az, hogy soha nem vallunk kudarcot, hanem hogy minden bukás után képesek vagyunk felemelkedni.” Sírsz mert csalódtál, mert sérült az önbecsülésed és mert a jövõképed összetört. Vele tervezted el az életedet és hirtelen megváltozott minden. Ezért vagy letörve. De hidd el, hogy a változás sokszor terel minket a helyes ösvényre. Minden okkal történik. S semmi sem fekete és fehér. Van, hogy egy esemény bekövetkeztével sírunk és szenvedünk, de késõbb rájöhetünk ez kellett ahhoz, hogy valami csodálatos dolog történjen velünk. Sok erõt kívánok Neked!

Nekem egy új hobbi segített. Szinte minden nap sportolok, amivel levezetem a feszültséget és elterelem a figyelmemet. A sírás jó, mert a fájdalmadat ezáltal is kiengeded és nem fojtod magadba. Viszont egy idõ után eljutsz arra a pontra, hogy elfogytak a könnyeid. Nem tudsz többé már a történtek miatt sírni. Próbáld levonni a tanulságokat és elengedni a fájdalmadat. Hónapok kellenek, hogy túllépj rajta, de ez kell ahhoz, hogy egy következõ kapcsolatba ne vidd bele a régi tüskéket. Muszáj lezárni a múltat és elengedni a sérelmeket. Ennek a kapcsolatnak vége lett. Biztos, hogy egy nagy tapasztalattal lettél gazdagabb. De ne feledd, vége lett. S biztos azért, mert valaki mással kell majd együtt lenned a jövõben. 23 éves fiatalember vagy. Rengeteg lehetõséggel. Az ember követ el hibákat, de el kell fogadni, hogy nem vagyunk tökéletesek. „ A legnagyobb dicsõség nem az, hogy soha nem vallunk kudarcot, hanem hogy minden bukás után képesek vagyunk felemelkedni.” Sírsz mert csalódtál, mert sérült az önbecsülésed és mert a jövõképed összetört. Vele tervezted el az életedet és hirtelen megváltozott minden. Ezért vagy letörve. De hidd el, hogy a változás sokszor terel minket a helyes ösvényre. Minden okkal történik. S semmi sem fekete és fehér. Van, hogy egy esemény bekövetkeztével sírunk és szenvedünk, de késõbb rájöhetünk ez kellett ahhoz, hogy valami csodálatos dolog történjen velünk. Sok erõt kívánok Neked!
Nem fogod, mindig ott lesz a háttérben... Én is így vagyok...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat mindnekinek! :) és utsó: igen én is ígyvagyok vele..:/ neki nem oylan a lába, más az alakja, más a haja stb stb..:/
Bár én sok okos tanácsot nem tudok írni, de gondoltam jelzem hogy nem vagy ezzel egyedül. Velem a barátom szakított, akibe nagyon szerelmes vagyok. Minden egyes pasival az a bajom hogy ennek nem olyan a szája, ennek nem olyan a haja, õ nem ígyreagált volna erre....de ha egy hajszál pont úgy kinézõ pasi is állna elõttem az lenne a problémám hogy ez nem õ. Úgy érezm soha többé nem leszek képes valakit õszinte szeretetbõl és vonzalomból megcsókolni, megölelni... Tudom, hogy ez rettentõ nehéz. De próbálj meg ne otthon ülni, lehetõ legkevesebbet egyedül lenni. Ez azért fontos, mert ha egyedül vagy úgyis csak rá gondolsz...lehet hogy társaságban is, de ott em tudsz annyora koncentrálni erre az egészre. Továbbá nem tudok hogy vagy a barátokkal de szerintem az is fontos hogy legyen valakid, akinek tudod hogy bármikor elmondhatod a rossz gondolataidat. Arra, hogy ez mennyivel, meg hogy meg mikor lesz jobb, enm tudoma választ. De kitartást neked is! 17/L
Dolgoz tobbet, meg meg tobbet. Menj konditerembe.
A kérdező hozzászólása: nem akarok a szakításról beszélni, és arról sem, hogy visszakapjam. mindketten hülyék voltunk ez a lényeg, de nem megcsalás, meg semmi iylen. tul természetesnek vettük a kapcsolatunkat, és azt hittük mindent kibír. õ dobott ki, engem, és nekem ez így mégrosszabb, mert azthiszem , hogy az énhibám az egész...miközbe mondta, ohgy nem nem...õ is ugyanugy hibás..:/ el akarom felejteni, vagy számûzni a gondolatát a fejembõl...
miért szakítottatok?
Idõvel jobban leszel. Addig meg foglald le magad (hobbi, munka). Egy kis környezetváltozás is jót tenne.
Az ido majd segit, most meg "gyaszolsz" de ez idovel jobb lesz.
miért szakítottatok? nincs esély a kibékülésre egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: ....k*rva jo.... szétcseszte az életemet a szerelem.
Szia! A nagy szerelem már csak ilyen... nem bírjuk elfelejteni. Én is elvesztettem Õt, ráadásul nem is szakítottunk, hanem egy baleset tette tönkre az egészet... Nem fogjuk tudni Õket soha elfelejteni, de meg kell próbálnunk valahogy túllépni és idõvel nyitni egy másik Lány felé! Tudom, hogy nehéz, de meg kell próbálni. Én is próbálkozom összeszedni magam.

Minden nőben ott lapul a vadabbik énje, csak tudni kell előhozni ugye?

Legjobb válasz: Én nem tudom elképzelni, hogy valaki ne élvezze a vadságot. Szerintem még a legcsendesebb, legvisszafogottabb lányoknak is vannak ilyen hajlamai. Aztán, hogy ezt mennyiben fedik fel, az már neveltetés, vallás, tapasztalatok, meg sok minden kérdése.

Én nem tudom elképzelni, hogy valaki ne élvezze a vadságot. Szerintem még a legcsendesebb, legvisszafogottabb lányoknak is vannak ilyen hajlamai. Aztán, hogy ezt mennyiben fedik fel, az már neveltetés, vallás, tapasztalatok, meg sok minden kérdése.
Ugye :)
h mindegyikben-e azt nem tudom, viszont akikkel eddig én találkoztam azokbanien
Igaz, de nem mindenki képes kihozni belõle a vadállatot. :)
pontosan:)
Ez ííígy van! :D

A nyákdugó az minden nönek ott van? Akkor is ha nem terhes? Arra szolgál h ne engedje be a baktériumoka? vagy mi? Eddig csaka terhesség témánál láttam ezt a szot azért kérdem

Legjobb válasz: Minden egészséges, felnõtt nõnek van, ráadásul a hormonális változásokkal (tehát a ciklus során, terhesség esetén) együtt változik az állaga. Azért van, hogy védje a méhet és petefészkeket (gondolj csak bele, a hüvely közvetlenül közlekedik a külvilággal) és a ciklus bizonyos szakaszaiban segíti ill. hátráltatja a spermiumok bejutását a hüvelybõl a felsõbb szakaszokba.

Minden egészséges, felnõtt nõnek van, ráadásul a hormonális változásokkal (tehát a ciklus során, terhesség esetén) együtt változik az állaga. Azért van, hogy védje a méhet és petefészkeket (gondolj csak bele, a hüvely közvetlenül közlekedik a külvilággal) és a ciklus bizonyos szakaszaiban segíti ill. hátráltatja a spermiumok bejutását a hüvelybõl a felsõbb szakaszokba.
csak terhességnél van, a babát védi
A kérdező hozzászólása: Akkor aki nem terhes annak nem védi semmi a méhszájnak a bejáratát?
nem
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm szépen 3-dik válaszoló!:) A második válaszolo meg ne irkáljon hülyeségeket ha nemtudja miröl van szo..
Nem biztos, hogy a 2-es hülye volt hozzá, csak nem tudta!!Konkrét nyákdugó, mint olyan terhesség alatt van.De a méhszájat védi egy nyák a nem terhes nõknél is, csak annak nem az a neve, hogy nyákdugó!!!!Tehát nem hülyeséget írt, csak féligazságot :) Puszika

Minden nőben ott lakik a r*banc?

Én azt vettem észre, hogy mindegyikben ott van, csak sokan többnyire elnyomják, de legalább egyszer minden nőből kibukik. És nyilván a rondábbak könnyebben meg tudják tenni (nincs kísértés), de azért a lelkük mélyén ők is vágynak rá. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: bennem holt ziher,de azért vagyok ember,és nem állat,hogy egyrészt kordában tartsam magam,másrészt van egy pasim,akivel annyit [email protected],amennyit nem szégyellek,kettesben :)

igen. ellenben a férfiakat monogámiára teremtették...
bennem holt ziher, de azért vagyok ember, és nem állat, hogy egyrészt kordában tartsam magam, másrészt van egy pasim, akivel annyit [email protected], amennyit nem szégyellek, kettesben :)
Az nincs! de a kisördög mindenkiben ott lapul :)
sok volt a bariközi?
Menj anyádba!
már megint az általánosítás
így igaz ahogy mondod
bizony ott...sajnos :(
"dugnak jobbra balra, és így sok sok férfi kedvére tesznek. Jól teszik." Elégséges lenne ezt 2 generáción keresztül csinálni és visszatérhetnék az állatok szintjére. Nõk nevelik a gyerekeket (akiket isten tudja kitõl szedtek össze) a férfiak meg bandáznak valahol, csak qrni jönnek haza.
Szerintem nem. Eleve az aszexuális nõkben nagyon nem. Eleve akiket már gyerekkoruk óta vallásos prûd szülõk kezesbáránynak neveltek, azok a lányok midig is idegenkedni fognak a könnyûvérû megnyilávnulásoktól, mert egyszerüen egész életükben ezt adták be az agyukba, hogy az mennyire rossz. Csak azokban a lányokban van benne, akiket nem nagyon tartottak rövid pórázon a szülõk, és az élet, az útca, a társaságok nevelték õket. Õk sokkal lazábbak. Azok a nõk , akik a tündérmeséken meg a királyfi és örök szerelem meséken szocializálódtak, azok akik még mindig szüzen rohasztják magukat és várják az álompárjukat. A többit meg az ösztöne hajtja, akik nem agymosottak, mennek és jólérzik magukat, dugnak jobbra balra, és így sok sok férfi kedvére tesznek. Jól teszik. Amúgy a kérdés jobban hangzana, ha pl az volna, hogy minden prostiban ott lakik a rivanc?
Ejjnye bejjnye gyerekek! Nem szabad így túlzásba vinni egy kérdést. Õ egy ember a 6 milliárdból akinek rossz napjai vannak. Nem kell ezt felfújni meg ilyenen felháborodni. Sok ilyen van.
Most õszintén, b*szni ki nem szeret?! Csak azért vagyok ribanc, mert mondjuk nem akarok szerelembe esni, ezért 2 alkalom engedhetõ meg kb. 1 pasinál?! Nem lehet mindig a plüssmackóban tárolt vibrátorra támaszkodni. Szánalmas az egész társadalom. A férfiak mitõl különbek?!!
Vagyis követendõ példa dicséretes kisebbsébünk akik ott azzal és akkor b*sznak amikor akarnak, nyugodt szívvel kuláznak az utcán, fürödni a tóban idõnként és kifejezésmódjuk is olyan, mint bizonyos állatoké? :D
Az ember alapvetõen nem monogám, több okból alakult ki a ma is fennálló szemlélet, mely a monogámiát támogatja. Ha azt vesszük, az ember is állat, csak képes a tudatos életre. Ez az, amiért a férfiak nem [email protected] pl az út közepére és amiért a nõk, ha szexuálisan felajzottak, (jobb esetben) nem futkoznak meztelen seggel az utcákon (kisarkított példák voltak). De ettõl még nagyon mélyen munkálkodnak bennünk az ösztönök, mindent nem tudott elnyomni a sok-sok társadalmi konvenció. Van aki hagyja, hogy jobban elõtörjenek belõle, van aki minél inkább törekszik azok elnyomására. Ettõl függetlenül, ha csak tudományos alapon is szemléljük, igen, minden EMBERBEN ott a késztetés arra, hogy megélje szabadon a nemi vágyait, legyen az férfi avagy nõ. De azzal, hogy van tudatunk, uralkodunk ösztöneink felett.
Mindenki követ el hibákat, felteszem, te sem vagy ártatlan. :)
A kérdező hozzászólása: "sose vágytam ilyenre de van amire nem vagyok büszke." Na errõl beszélek. Szerintem ez minden csajjal elõbb-utóbb megtörténik, aki egy fokkal is rondább az ördögnél.
sose vágytam ilyenre de van amire nem vagyok büszke.
hát belõlem már nagyon ki- kivánkozik néha, de tartom magam....

Minden nonek ugyan ott van a G-pontja?

Legjobb válasz: Nem. Sõt. A szexológusok között is vitatott egyátalán a G-pont létezése is. Egy dologban megegyeznek, nem minden nõnek van, vagy legalábbis nem minden nõnél mûködik. Akik szerint létezik a G-pont azok azt mondják hogy minden nõnek körülbelül ott van.

Nem. Sõt. A szexológusok között is vitatott egyátalán a G-pont létezése is. Egy dologban megegyeznek, nem minden nõnek van, vagy legalábbis nem minden nõnél mûködik. Akik szerint létezik a G-pont azok azt mondják hogy minden nõnek körülbelül ott van.
Elvileg igen, de nem mindenkinél ugyanazt az érzést váltja ki, akár kellemetlen is lehet az ingerlése!
Lehetnek apróbb eltérések formailag is és elhelyezkedés szerint is.És igen, mint az elsõ válaszoló én is úgy tudom hogy nem feltétlen bizonyított annak létezése és megfelelõ mûködése.
Szerintem igen. Legalábbis a kedvesem magától találta meg, leírások alapján, de nekem nem volt jó érzés az izgatása.
Annyiban ugyanott, hogy nem egyszerû megtalálni és rajta maradni. Ráadásul nyüstölni kell a szerencsétlent, és még azt is ésszel, ha tapasztalatlan a lány, mert úgy érezheti, hogy bepisil...
Nekem is pisilési ingerem van közben. Mert aki tapasztalt, annak nem pisilési érzése van, vagy mi?
Nem, mert a nõk se ugyanott vannak.

Vajon miért mehetnek a nők öt ével hamarabb nyuhdijba? Érdekes ilyenkor hol van a női egyenjoguság? HIsz kevesebb férfi éri meg a nyugdijat mint nő

Legjobb válasz: Nyugdíj...! Várjál már, amire odáig eljutunk, egyáltalán lesz-e még ilyesmi? Addig meg ne hergeld magad, mert a nyugalom a hosszú élet titka! :)

Nyugdíj...! Várjál már, amire odáig eljutunk, egyáltalán lesz-e még ilyesmi? Addig meg ne hergeld magad, mert a nyugalom a hosszú élet titka! :)
"2013-tól nagymértékben fokozódik majd a nyugdíjrendszer finanszírozási gondja, mivel ettõl az évtõl válik aktuálissá a Ratkó-korszak, tehát az 1950-es években született generáció nyugdíjba menetele. Lehetséges megoldásként a kormány az alapnyugdíj bevezetését tervezi, mely minden magyarországi állandó bejelentett lakcímmel rendelkezõ 65. életévét betöltött személynek garantál 40.000.- Ft járandóságot. A kétfokozatúra tervezett nyugdíjrendszer elsõ fokozata lenne a garantált alapnyugdíj, amelyre mindenki jogosult lenne, aki minimum 20 év szolgálati idõt igazolni tud. Ami a nyugdíjkorhatár 2013. évi alakulását illeti, a hosszan fenntartható rendszer érdekében az egyik leglényegesebb eszköz a minimálisan várható élettartam emelkedésével arányosan növekvõ nyugdíjkorhatár megállapítása. A nyugdíjkorhatár 2013 tekintetében arra lehet számítani, hogy a korhatáremelés születési évjáratonként 6 hónapos fokozatos emeléssel valósul meg. Ez alapján a társadalombiztosítási öregségi nyugdíjra jogosító öregségi nyugdíjkorhatár: – 1952. január 1-je elõtt születetteknek, a betöltött 62. életév, – 1952-ben születetteknek, a 62. életév betöltését követõ 183. nap, – 1953-ban születetteknek, a betöltött 63. életév, – 1954-ben születetteknek, a 63. életév betöltését követõ 183. nap, – 1955-ben születetteknek, a betöltött 64. életév, – 1956-ban születetteknek, a 64. életév betöltését követõ 183. nap, – 1957-ben vagy azt követõen születetteknek, a betöltött 65. életév. A hatályos jogszabály szerint a nõk esetében érvényben marad 2013-ban is az elõrehozott öregségi nyugdíj lehetõsége azok számára, akik legalább 40 év szolgálati idõt fel tudnak mutatni. Alapvetõ jogosultsági feltétel még, hogy az igénylõ a nyugdíj megállapításának napján biztosítással járó jogviszonyban sem belföldön, sem külföldön nem állhat. Az ez évi változások tehát a nyugdíjkorhatár 2013. terén a nõk 40 év jogosultsági idõvel igénybe vehetõ nyugdíjkedvezményét nem érintik, azt továbbra is öregségi nyugdíjként kell majd folyósítani. Az öregségi nyugdíjkorhatár 2013-as változatának megismerésekor fontos tudni, hogy változni fog a nyugdíjösszeg megállapításának módja. Az összeget 2013. január hó 01-tõl az 1988. január 1-jétõl a nyugdíj megállapításának kezdõ napjáig elért (kifizetett) – a kifizetés idején érvényes szabályok szerint nyugdíjjárulék alapjául szolgáló –, a személyi jövedelemadót is tartalmazó, csökkentés nélküli bruttó kereset, illetve jövedelem havi átlaga alapján kell majd meghatározni." CSak akkor jár engedmény, ha a 40 év munkaviszony megvan. Ennek hiányában nincs különbség a nemek között.
Hány éves vagy, 15? Mit dühöngsz itt fölöslegesen. Ha szerinted annyira könnyû a nõknek mert 5 évvel mehetnek nyugdíjba, akkor cserélj egy nõvel akinek két gyereke van, munka helye és háztartást vezet. Kíváncsi lennék utána mit szólnál.
Mert a nõk szülnek, gyereket nevelnek, háztartást vezetnek idõ közben amit Te, mint "Férfi" nem teszel.
A noknek tobb muszakban kell teljesiteni, tehat a m.hely, htb-i teendok, s ott a gyerekneveles is pl. s ugy erzem, hogy ez mar ok arra, hogy az evi szabadsagot megduplazzak az anyukak szamara, mivel tapasztaljuk, hogy nagyon sok anyuka mellett ul a gyerek a m.helyen a nyari szunidoben is pl. itt mar szinten duplan dolgozik, gyermekre felugyel, nevel is kozben pl.
Mert ez a törvény, és mert egy nõ attól mert nem a munka helyén van még a nap 24 órájában dolgozik. Gyereket nevel, mos fõz takarít. Ez nem is gond mert egy nõnek ez a dolga, csak az a baj, hogy sokan ezt természetesnek veszik. Pedig elárulom egy köszönöm néha jól esne, mikor a férjeink elé tesszük a meleg vacsorát.
Írni sem tudsz hülye gyerek.
Na ott nálad külföldön egyenlõ mértékben részesül mindenki az öregségi nyugdíjban- senki, ahogy nézem.
21-es! Raadasul ez az USA-ban csak 6 het!!
Es olyan szinten nem lehet a nyugdijbol megelni, hogy kollegaim kozott vannak 71-72 evesek is.:((
Komolyan, te milyen férfi vagy, hogy ezen rágódsz, és ezt irigyled a nõktõl? Azért, mert a nõknek ha vége a munkának, kezdõdik a második mûszak, gyerek-háztartás-bevásárlás, míg a pasi lefekszik a TV elé, merthogy õ fáradt... Amúgy, meg már ha az egyenjogúságról beszélsz, én kérdezném:a nõk miért kapnak mindig kisebb fizetést???
A kérdező hozzászólása: Persze az doszantó hogy kevesebb pénzt kapnak föleg ugyanolyan munkáért.. szerintem nem a hoszu gyrs gyed a megoldás se a dada stb, hanem több bölcsi ovi napközi , igy a nõk se esnek ki a karier épitésböl.
Sötétbe írsz? Oké, de azt ne mondd, hogy a tévedsz helyett tévec-et is a szobában levõ sötétség miatt írtál...
Ja, és közben világos is lett, de a helyesírásod nem javult...
A kérdező hozzászólása: Leci rendes kommentet ìrj
Unatkozó tinifiú.
Nézzétek, a kérdezõ helyesírása tényleg szörnyû, de abban igaza van, hogy az egyenlõtlen nyugdíjbavonulási feltételek nem igazságosak. "Te talán olyan keménynek érzed magad, mint eg ybányász férfi?" Nem, de tudtommal nem is bányában dolgozom! Valamint ez alapján az elmélet alapján inkább a fizikai munkásoknak kellene elõbb nyugdíjba menniük, hiszen az õ testük egyszerûen tönkremegy 60 éves korukra - hozzájuk képest egy irodai dolgozó fitt és egészséges. Szóval ez inkább magad elleni érv volt... "Azért, mert a nõknek ha vége a munkának, kezdõdik a második mûszak, gyerek-háztartás-bevásárlás, míg a pasi lefekszik a TV elé, merthogy õ fáradt... " Te, ezt már kielemeztem: ha TE háziszolgává degradáltad magadat, az csakis a TE hibád, ugyanis senki nem kényszerített arra, hogy hozzámenj egy ilyen emberhez, arra meg végképp nem, hogy gyereket is szülj neki. Ha az én férjem viselkedne így, a baba születése utáni fél évben repülne, ha nem változtatna. Vagy szerinted ez így jó a gyereknek, hogy ezt látja? Biztosan rohadt idilli és meghitt lehet. De hát ki nem szarja le a gyereket vagy téged igazából? Te vagy a tipikus nõ, aki SZERET szenvedni és mártír lenni.
Te meg hétszentség, hogy nem vagy anya-de megkockáztatom, még nõ sem.
A kérdező hozzászólása: 21. Szàzadot ìrunk szerintem men sok férfi kôveteli meg màr a hàziaságot.
Nem? Te nem tudom, hol élsz de a környezetemben mindenhol a nõ nyalja tisztára a padlót..
Gyere ki ide hozzank kulfoldre. Itt egyforman 69 ev a korhatar es akkor nem panaszkodnal. :)
Azért a nõk teherbírása végesebb, mint a férfiaké. Vagy te talán úgy véled, vagy annyira kemény, mint egy bányász férfi?
"Itt meg nem engedhetik meg maguknak, hogy más vigyázzon a gyerekre-ég ha akarnák sem. " Ez annyira nem igaz, hogy csak na. Az átlagembernek sem itt, se külföldön nem telik dadusra, csak a felsõbb osztályoknak. Ez nincs máshogy magyarországon sem. Ami különbség lehet, hogy máshol szélesebb a felsõosztály mondjuk 10%-al, de azért mégsem azt kell elképzelni, hogy minden 2. ember dadust tart. Mindegy, itt úgyis mindenki csak a saját nyomorával van elfoglalva, és 100%-osan meg van róla gyõzõdve, hogy mert az õ férje szemét és képtelen besegíteni, neki igenis jár a korai nyugdíj...aha, persze.
A kérdező hozzászólása: jaaaaa mi férfiak csak 12-15 orát dogozunk sreszelünk hogy legyen mit enni a családna ház auto stb fedeük a továb tanulást stb ja és a 21. században mi is neveljük a gyereket a normálsabja föz mos és takarit is ez csak igényy kérdése.és a vége az hogy nyugdij elöt 1-2 ével kampo.
*uzsonnát Remélem, nincs benne több hiba. Siettem. :D
Nem tudom, mennyi idõs vagy, de biztos nincs gyereked. Lehet, hogy 12-15 órát dolgozik a férfi, de az tuti, hogy otthon nem fõz/takarít és ha éjjel felkel a gyerek, nem õ kel fel hozzá, hanem a nõ úgy, hogy másnap mehet dolgozni. Ha kamasz vagy, remélem felnõsz majd és úgy fogsz viselkedni, mint egy férfi. Ha meg már felnõttél, akkor elég szomorú ez a hozzáállás. Az nem bosszant, hogy a nõk ugyanolyan munkáért jóval kevesebbet keresnek? Vagy hogy alapból hátrányból indul egy nõ álláskeresésnél, ha van gyereke akkor azért, ha nincs akkor meg azért. Míg egy férfinél rá sem kérdeznek.
A hatályos szabályozás alapján 22 éves kora elõtt kellett elkezdenie dolgozni, hogy a nõt most megillesse az elõrehozott nyugdíj. Egyéb esetekben pont annyi idõsen megy nyugdíjba, mint egy hasonló korú férfi. Ezt lassan 65 évre növelik, így ha 25 éves kora elõtt kezd dolgozni valaki, megszakítás nélkül (!!), akkor tehet elõnyre szert egy nõ. Amúgy a gyerekkel otthon töltött idõt, mint kiesett szolgálati idõ, kompenzálják ezzel. Ha elterjed lesz, hogy a férfiak maradnak otthon, akkor szerintem idõvel eltörlik a jelenlegi kedvezményt.
A kérdező hozzászólása: nyugdij az mindig van és lesz, nem idegesitem magam csak érdekes ez és a tisztelt hölgyeket se szeretném megbántani hisz imádom öket. csak azt nem értem hogy egy trogyos 65 éves férfi ol tud elhelyzkedni , ??
Nem 65 évesen kell elhelyezkedni.
Nyugdíj mindig van és LESZ?! Én 20 éves vagyok és se én se az összes többi ismerõsöm (+azok akikkel csak pár szót váltottam a témával kapcsolatban) nem hisszük, hogy mire én elérem azt a kort lesz egyáltalán nyugdíjunk. Ne álmodozz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kedves hosszu hozászolást szerintem több iskolám van mint nekked. amugy sötétbe irok a gyerek a karomon mert sir hagyom a nejemet pihenni.a "bunkó férfi" Láttom nem sok jó tapasztalatod van a férfiak terén. gondolom nekked mid büdöslábbu sörgözös sajnos tévec az én ismerösem nem isznak ápoltakés igényesek családcentrikusak. én ccsak a száraz tényt kérdeztem hogy mi az oka hisz a férfiak65 százaléka nemélvezi a nyugdijas éveit.
Ó, hát persze! Kedves kérdezõ, neked bármit el is hinnék. :)
Na majd, ha neked is lesz gyereked, meglátod, hogy miért jár a korai nyugdíj..
A kérdező hozzászólása: imádlak kösönöm végre egy értelmes nõ amit le irtál ezt hivják Családnak. remélem ezt rajtad és rajtamkivül sokan megtapastalják. én csak egy kérdést tettem fel nem gondoltam hogy ilyen ellenszenvet vált ki
"Ne haragudj már, de ha az embernek van gyermeke, Magyarországon 3 évet csücsülhet a seggén vele. Németországban élek, itt 1 éven belül (maximum) mindenki visszamegy dolgozni, vagy nem kap egy fillért sem, illetve az állását is elveszíti." Dettó. Ülhetsz 3 évig a gyerek mellett- de csak akkor mehetsz elõbb el, ha 40 évnyi igazolt munkaviszonyod van-, de késõbb többszörösen megiszod a levét. Aki olyan szerencsés, hogy lesz még hova visszamennie, a fenekét csapkodja a földhöz. "Mégsem sír senki korai nyugdíj után, meg hogy milyen nehéz gyermeket nevelni. És nem, nem a dada meg a bébiszitter vigyáz rájuk az esetek 80%-ában, hanem a nagymama és a bölcsi, mert a tévhittel ellentétben itt sem sz*rják az emberek a pénzt. " Itt meg nem engedhetik meg maguknak, hogy más vigyázzon a gyerekre-ég ha akarnák sem. "Mindezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy tõlünk nyugatabbra kb. egy országban sem normális ennyi szabadság, és mégsem sírnak. Érdekes módon a magyar nõknek meg letörik a keze a gyerekneveléstõl, a szemét pasi meg nem segít, csak dolgozik 10 órában, hogy legyen mibõl élni. Elmondjam itt mi van? Minden 2. apa másodállást vállal, hogy jobb körülményeket tudjanak teremteni a gyerekeiknek. Ez azt jelenti, hogy hétköznap 2 este és egész szombat is dolgoznak. Na nekik aztán lenne okuk sírni, hogy az apa nincs otthon..." Na igen, de csak akkor vállal másodállást, amíg anya otthon van a gyerekkel.. Az meg a másik, hogy neki inkább lenne-egy darabig- okuk a sírásra, csak tudod van az úgy, hogy valaki otthon van, de még sincs..
A kérdező hozzászólása: nekkem holandiba van ismerös családom ott 4-6honap után munka igylegalább vissza tudnak illeszkedni nics kiesés stb.
Én nem tudom, te hol élsz, de mi a férjemmel pl. közösen végezzük a házimunkát...abban igazad van, hogy gyerekünk még nincs. Viszont én is, õ is ezt láttuk otthon, ezt tartjuk normálisnak - ahogy manapság a fiatalok nagy része is. Egyébként ha nem hiszed, hogy nõ vagyok, írj egy privit, válaszolok - a nicknevem is nõi. Viszont arra szerintem nem válaszoltál, hogy miért tartod azt jónak, hogy a gyerek ilyen családban, ezzel a mintával nõ fel. Ahogy arra sem korábban, hogy minek vagy férjnél, ha csak házicseléd vagy a "kapcsolatban".

A nagyajkakon belül/belső része minden nőnek szőrös? Ez nem zavarja a pasikat amikor ott kényeztetnek? Borotváljátok/szőrtelenítitek ott is?

Legjobb válasz: 55% mi a rákról akarsz képet? nézzél pornót, ott kiválogathatod, h szõrös v szõrtelen...-.-

55% mi a rákról akarsz képet? nézzél pornót, ott kiválogathatod, h szõrös v szõrtelen...-.-
képet linkeljen valaki
én gyantáztatom ott is...
Igen, nem, igen.
hehe :)
Én sem érem, mit nem ért... A nagyajak külsõ részét bõr, a belsõt nyálkahártya borítja. A bõrben nõnek szõrszálak is, de mivel a bõr és a nyálkahártya közti határ kicsit beljebb van, mint effektíve a nagyajak széle, így a nagyajkak belsõ oldalán is nõ némi pihézet. Na erre vonatkozott a kérdés.
Sehol nem zavar a punciszõr.
én ott is borotválom. De kinek mi... ha pasi lennék nekem nem tetszene xd

Van köztetek olyan akinek bár van férje vagy társa mégis egyedül van? A párom nem néz semmibe hónapok óta lekezel mint nő rám se néz. Nagyon egyedül vagyok és már odavan az önbizalmam is.

Van köztetek ilyen?

Legjobb válasz: Bocs, hogy privát, de a sok "hagyd el azonnal!" nézõpont közé most semmi kedvem odavetni magam koncnak... Gondolom te tudod, hogy ez nem ilyen egyszerû. Én is így vagyok kedves kérdezõ:( Megértelek. Nekem nagyszerû társam lenne, de a szex így 14 év után lassan teljesen kihalt az életünkbõl, és ezt nagyon nehéz feldolgozni. Mindketten hibásak vagyunk ebben. A borzasztó az, hogy ha nagy ritkán van, akkor még mindig ugyanolyan jó, mint az elején, de nincs, mert mindketten arra várunk, hogy a másik kezdeményezzen:(

Bocs, hogy privát, de a sok "hagyd el azonnal!" nézõpont közé most semmi kedvem odavetni magam koncnak... Gondolom te tudod, hogy ez nem ilyen egyszerû. Én is így vagyok kedves kérdezõ:( Megértelek. Nekem nagyszerû társam lenne, de a szex így 14 év után lassan teljesen kihalt az életünkbõl, és ezt nagyon nehéz feldolgozni. Mindketten hibásak vagyunk ebben. A borzasztó az, hogy ha nagy ritkán van, akkor még mindig ugyanolyan jó, mint az elején, de nincs, mert mindketten arra várunk, hogy a másik kezdeményezzen:(
Ott kell hagyni, aztán megszûnnek ezek a problémák.Nem kell itt semmit se kérdezgetni, így is letarolt már téged gyakorlatilag.
Elõbb talán kérdezd meg tõle, hogy mi az oka, megbántottad-e valamivel vagy miért viselkedik így. Még hogy egybõl szakítani meg válni...
Mióta vagytok együtt? Házas vagy vagy csak együtt éltek? Gyerek van? Ha te közeledsz hozzá szexuálisan õ hogy viszonyul?
Utolsónak! Igen, ismerõs a helyzet, horkolás, nem mozdulunk ki, szemétdomb, nem segít semmiben. Az enyém 50 éves én 32 gyerek nincs, de 1 ilyentõl remélem nem is lesz.
8-asnak"van én is így vagyok".Sokan adtak már olyan tanácsot, hogy szexi fehérnemû meg ki kell mozdulni a hétköznapokból.Megpróbáltam: a tv elõtt horkolót felébreszteni szexi fehérnemûvel, úgy nézett rám mint aki rémeket lát.Kirándulni, szórakozni nem akar, akkor hogy lépjünk ki a hétköznapokból?Max étterembe lehetne elcsábítani, ugyanis az én férjem a szemétdomb tetején is elüldögél csak enni legyen.utolsó voltam
Sajnos tudom mit érzel, elég rothadt dolog ez a társas magány.A férjem azt mondja ha beszélgetünk róla(már amikor beszélgetünk), hogy öregszünk(én 43, õ 45 éves).Lehet, hogy nem olyan a bõrünk mint húszévesen de én még mindig szeretnék néha eljárni kicsit szórakozni, táncolni és a szex ellen se lenne kifogásom ha nem csak "minden másnap" lenne.Két gyerek után sem híztam el, jók még a lánykori ruháim.letagadhatnék néhány évet a koromból, és megfordulnak még utánam a férfiak.Csak pont a férjemet nem érdeklem különösebben.Bár ahogy visszahallottam mindenkinek dicsérget.Akkor meg mi a gond ezzel a korosztállyal a párkapcsolatokban?Nem érzem magam öregnek sõt különösebben fáradtnak sem pedig munka, háztartás, kert stb, sõt semmibe sem segít.Talán ebbe öregedett bele 45évesen.
Én már sírva menekülnék onnan.Komolyan nem értem azokat a nõket, akik ennyit képesek szenvedni egy olyasvalaki mellett, aki nem is szereti õket.
Ciki. Foglald el magad különféle szabadidõ programokkal. Majd észreveszi magát a párod. Ha nem nyugodtan lelécelhetsz.
Van, én is pont ilyen helyzetben vagyok. Nincs köztünk sex se. Azt mondja nagy az önbizalmam stb. Már mondtam neki, hogy ennyi erõvel az apám is fekhetne mellettem.
Én azt nem értem, hogy miért privátban akartad írni neki... Nincs ebben semmi olyan.
Na, jól beégtem... elküldtem mégis nyilvánosan:) Akkor jöhet a fejmosás, mostmár több okból is:)
Ha már hónapok óta ez megy, szakítanod kellene vele.Ennek így semmi értelme. Persze ha házasok vagytok, esetleg gyerek is van, nem ilyen egyszerû, de akkor sem látom értelmét, hogy csak azért, mert papír vagy gyerek van, együtt maradjatok.
"32 gyerek nincs"Mondanám neked, hogy lépj le, még iõben van fiatal vagy , gyerek nélkül nagyobb esélyed van az újrakezdésre, csak én már nem is hiszem el, hogy van normális pasi.Sajnos a környezetemben is egyre több nõ panaszkodik vagy lép le.Aztán fene tudja, mert aki lelépett még egy se jött vissza, hogy "mégiscsak jobb volt apucival".

Két hónapos babám annyit eszik és nő, mint egy öt hónapos. Két hónaposan léteznek ilyen adatok?

5x200 ml-t eszik és már 61 cm. A súlya most 5,5 kg. 3650 grammal és 51 cm-rel született. Megnyugtatást várok, hogy másnak a babája is ilyen rohamosan fejl?dik és nincs ezzel semmi baj.:)

Legjobb válasz: szia, a lányom 3720 és 50 cm volt mikor született. a két hós oltáson kérdezte a dokinéni, hogy ugye most három hós? akkor volt 5510 gr és 58cm. szóval ne aggódj nem vagy egyedül, én örülök, hogy ilyen jól eszik és gyarapszik heti kb 25dgk-ot. jó babázást mi most vagyunk 10hetesek

szia, a lányom 3720 és 50 cm volt mikor született. a két hós oltáson kérdezte a dokinéni, hogy ugye most három hós? akkor volt 5510 gr és 58cm. szóval ne aggódj nem vagy egyedül, én örülök, hogy ilyen jól eszik és gyarapszik heti kb 25dgk-ot. jó babázást mi most vagyunk 10hetesek
A hosszúság megmérése egyáltalán nem biztos , hogy pontos.Elég ha a kicsi jobban megfeszíti magát, már más lesz az eredmény mint rendesen.Az is lehet, hogy az elõzõ mért adat volt rossz, de az is hogy a mostani.Ha nem látsz rajta vagy a viselkedésén furcsát akkor csak örülj a szép eredményeknek!
Az én kislányom még nincs 2 hónapos, de 2710 grammal született, a kórházból 2640 grammal jöttünk haza és 4 hét múlva a tanácsadáson 4120-at mértek.A dr-nõ szerint ez 2 havinak felel meg :) Szerintem mi is hasonló súlyben leszünk a 2 hónapos tanácsadáson.Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Engem nem is a súlya aggaszt, mert az szerintem normál tartományban van, de a 200 ml tápszer és a két hét alatt öt centis növés...???
A 200ml tápszert szerintem beszéld meg a védõnõvel.A súlygyarapodás és a növekedés nem lesz mindig ilyen intenzív.A negyedik hó környékén kezd lelassulni egy picit.
Hi! Szerintem sem kell aggódnod, sõt! Egyetértek az elõttem szólóval, a hosszmérés egyáltalán nem pontos!!! Az én babám ugyan anyatejes, de 5 hetesen 180 ml-t szopott többször is egy nap (7x szopik még mindig egy nap). Mindenki csak nézett. :-) A lányom 3 kg-val született és most 3 hós, 6, 20 kg. Minden anyuka ismerõsöm azt mondta eddig, hogy 3-4 hó körül lelassul a fejlõdés (mármint a gyarapodás, nem a szellemi.)
Fúúú, megnyugodtam!!! Pont ma beszéltem a védõnõmmel, hogy 200ml-t eszik 5ször a fiam, és mi 7 hetesek vagyunk. Azt mondta, hogy ha nem fáj tõle a hasa, akkor egyen ennyit. Mondjuk kicsit félek a következö "adagemeléstõl". Anyatejes, vagy tápis?

Volt már dolgotok olyan nővel, aki nagy önbizalomhiányát ellensúlyozva bemesélte magának, hogy minden férfi őt akarja?

Legjobb válasz: Ez miért lenne zöldség? Most ismertem rá egy ismerõsömre. Nem tudtam soha megfogalmazni, hogy mi baja van, miért reklámozza folyamatosan magát, miért hiszi azt, hogy mindenkinek õ kell, amikor úgy néz ki, mint egy idióta. A párom ismerõse, én vagyok a lány, szóval velem csak barátkozna, de nem lehet elviselni. Folyamatosan õ beszél és csak olyan sztorija van, hogy õ mennyire zseni, mennyi ember kívánja õt, mennyien irigykednek a stílusára, az eszére, hány pasi próbálkozik nála, stb. Elviselhetetlen nõszemély.

Ez miért lenne zöldség? Most ismertem rá egy ismerõsömre. Nem tudtam soha megfogalmazni, hogy mi baja van, miért reklámozza folyamatosan magát, miért hiszi azt, hogy mindenkinek õ kell, amikor úgy néz ki, mint egy idióta. A párom ismerõse, én vagyok a lány, szóval velem csak barátkozna, de nem lehet elviselni. Folyamatosan õ beszél és csak olyan sztorija van, hogy õ mennyire zseni, mennyi ember kívánja õt, mennyien irigykednek a stílusára, az eszére, hány pasi próbálkozik nála, stb. Elviselhetetlen nõszemély.
Az már akkor nem is egy ló másik oldalára esne át, hanem egy egész ménesnek...
Szerintem ilyen nõ a világon nincs:D Kire haragszol ennyire, hogy ilyennek próbálod beállítani?:xD
A kérdező hozzászólása: Van ilyen. Nem részletezem, de jól ismerem a természetét.
Dolgom(?) nem, mert kerülöm az ilyeneket. :D Viszont találkoztam már egy pár ilyennel.. Rettenetesen jó érzés visszatéríteni õket a valóságba! :D
Ez mekkora zöldség...
6 Te erre a nõre olyan féltékeny vagy, hogy egy kanál vízben megfolytanád:D Majd meg õrülsz, mit tett ez a nõ neked?:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!