Találatok a következő kifejezésre: Minden nőnek G-pontja (4 db)

Ugye minden nőnek van G-pontja. Lehetséges, hogy valakinek nem elég hosszú az ujja, hogy elérje?

Konkrétan az én esetemben van az, hogy masztizás közben próbáltam elérni, és éreztem is az ujjbegyemnél valami kis dudort, de nem tudom a G-pontom volt-e, mert csak épp a végéig ért el az ujjam.

Legjobb válasz: A G-pont a hüvelyben található kb:2-3cm re a bemenettõl,has felé.Egy kis dudort kellene érezni.De van még egy úgynevezett A-pont is,ami valóban beljebb van,de azért elérhetõ,mivel a hüvely csak7-9 cm hosszú.De ami legbelül van az a méhszáj. Ha a G-pontodat szeretnéd izgatni,javaslom feküdj le,lábaid húzd fel,az ujjadat dugd a hüvelyedbe,s ha megérzed a kis dudort,akkor hívó mozdulatokat csinálj az ujjaddal.(Tudod,mintha hívnál valakit)Az eredmény garantált lesz.Elõször olyan,mintha pisilni kellene,de ez változni fog,ha tovább csinálod.Kellemes próbálgatást:)

A G-pont a hüvelyben található kb:2-3cm re a bemenettõl, has felé.Egy kis dudort kellene érezni.De van még egy úgynevezett A-pont is, ami valóban beljebb van, de azért elérhetõ, mivel a hüvely csak7-9 cm hosszú.De ami legbelül van az a méhszáj. Ha a G-pontodat szeretnéd izgatni, javaslom feküdj le, lábaid húzd fel, az ujjadat dugd a hüvelyedbe, s ha megérzed a kis dudort, akkor hívó mozdulatokat csinálj az ujjaddal.(Tudod, mintha hívnál valakit)Az eredmény garantált lesz.Elõször olyan, mintha pisilni kellene, de ez változni fog, ha tovább csinálod.Kellemes próbálgatást:)
Lehet, hogy a puncikobold feje volt az.
Kinövés..legközelebb leharapja.
Ha nem vagy eléggé felizgulva akkor az is lehet hogy nincs eléggé megdagadva és úgy nehezebben találod meg. De olyan 2-3 cm mélyen van.

Minden nonek ugyan ott van a G-pontja?

Legjobb válasz: Nem. Sõt. A szexológusok között is vitatott egyátalán a G-pont létezése is. Egy dologban megegyeznek, nem minden nõnek van, vagy legalábbis nem minden nõnél mûködik. Akik szerint létezik a G-pont azok azt mondják hogy minden nõnek körülbelül ott van.

Nem. Sõt. A szexológusok között is vitatott egyátalán a G-pont létezése is. Egy dologban megegyeznek, nem minden nõnek van, vagy legalábbis nem minden nõnél mûködik. Akik szerint létezik a G-pont azok azt mondják hogy minden nõnek körülbelül ott van.
Elvileg igen, de nem mindenkinél ugyanazt az érzést váltja ki, akár kellemetlen is lehet az ingerlése!
Lehetnek apróbb eltérések formailag is és elhelyezkedés szerint is.És igen, mint az elsõ válaszoló én is úgy tudom hogy nem feltétlen bizonyított annak létezése és megfelelõ mûködése.
Szerintem igen. Legalábbis a kedvesem magától találta meg, leírások alapján, de nekem nem volt jó érzés az izgatása.
Annyiban ugyanott, hogy nem egyszerû megtalálni és rajta maradni. Ráadásul nyüstölni kell a szerencsétlent, és még azt is ésszel, ha tapasztalatlan a lány, mert úgy érezheti, hogy bepisil...
Nekem is pisilési ingerem van közben. Mert aki tapasztalt, annak nem pisilési érzése van, vagy mi?
Nem, mert a nõk se ugyanott vannak.

Minden nőnek van G-pontja? Nekem még csak csiklói orgazmus sikerült, lehet, hogy soha nem lesz hüvelyi orgazmusom?

A n?k hány százalékának van?

Legjobb válasz: A csikloi orgazmus a leggyakoribb fajta. Sok nonek egyaltalan nincs huvelyi orgazmusa (sot egy kisebb reszuknek semmilyen sincs!) Ha szeretnel elerni huvelyi orgazmust probalkozzatok mas pozzal, jatekszerrel es turelemmel :)

A csikloi orgazmus a leggyakoribb fajta. Sok nonek egyaltalan nincs huvelyi orgazmusa (sot egy kisebb reszuknek semmilyen sincs!) Ha szeretnel elerni huvelyi orgazmust probalkozzatok mas pozzal, jatekszerrel es turelemmel :)
egyrészrõl ne keverjük a szezont a fazonnal. a hüvelyi orgazmus nem a gpont függvénye. A dolog úgy néz ki, hogy a hüvely belseje csak kevés érzõideget tartalmaz. Kivétel ez alól a gpont és a bejárat környéke. (egyes vélekedések szerint nincs is olyan, hogy gpont, de ezzel most ne foglalkozzunk) Namost, ha nincs belül érzõideg, akkor nyilván nem is túl jól ingerelhetõ. Figyeld meg magadon, hogy maga a behatolás sokkal élvezetesebb, mint a mozgás odabent. Ez azért van, mert a behotásnál a pénisz szétfeszíti a bejáratot, azaz fokozottan hat az ott lévõ idegekre. Ha ezután bent marad, akkor ugyan továbbra is nyittvatartja és nyomja a bejáratot, de mivel a vastagság jobbára állandó, azért túl nagy ingert nem okoz. Ha rábeszéled a pasid, hogy mozogjon közvetlenül a bejárat közelében (akár úgy is, hogy teljesen kiveszi és csak röviden dugja be), akkor jóval élvezetesebb lesz a dolog, mintha csak mélyen bent csinálná. Ezért számít kevéssé a hossz és jóval inkább a vastagság. :) A gpont az más tészta. Az egy viszonylag kicsiny terület az elülsõ falon, ahol sok az érzõideg. A hüvely felépítése miatt azonban jellemzõen a pénisz nem fogja ezt eltalálni. Ez legjobban újjal, vagy erre való (hajlított) vibrátorral érhetõ el.
Nekem van, régebben kitapintottam. Úgy tudom, mindenkinek van.

Minden nőnek van G pontja?

A problémám az, hogy eddig minden n?nél sikerült megtalálnom, ellenben jelenlegi partneremnél sajnos nem... Persze ismerem azt az orvosi álláspontot, hogy minden n?nek van, de inkább az érdekelne, hogy a tapasztalatok szerint, tényleg van-e minden n?nek G pontja.

Legjobb válasz: Én az eddigi barátnõimnél mindnek megtaláltam..

Én az eddigi barátnõimnél mindnek megtaláltam..
Elvilleg minden nõnek van G pontja, de vannak olyanok akik még ezt nem fedezték fel.Például az elözõ partnerem nem tudta ezt nekem elõhozni és nem is éreztem nála ezt soha.De a mostani partneremnél igen.Ha figyelmes vagy és türelmes és persze nem csak azzal foglalkozól, hogy neked jó-e hanem azzal is, hogy a partneredne is akkor biztos elõfog jönni. Mióta vagy vele, hogy eddig még nem észlelted, hogy lenne-e G pontja?
Második válaszoló vagyok. G pontot akkor érzed ha megvan a lánynál ha elkezd mégjobban nedvesedni.3hónap még elég kevés, hogy megismerd.Amúgy máshogy is lehet élvezni ám a szexet nem csak a G pontal.Hagyd ne foglalkoz ezzel majd elöjõn.Lovagló pózban lehet a legjobban érezni a G pontot próbáld meg vele is.
A legújabb kutatások szerint azok a nõk, akik állításuk szerint képesek g-pont ingerlésével az orgazmusig jutni, egy megvastagodott szövetréteggel rendelkeznek bizonyos területen. Tehát ha van is minden nõnek, az érzékenysége változó mindnél.
A kérdező hozzászólása: Eddig én is...
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja vagyok vele. És tényleg az a baj, hogy az elõzõ partnereknél könnyen megtaláltam, kivétel nélkül... De nála nem... Próbáltam már finomabban, erõsebben, kijebb-beljebb, kicsit jobbra, kicsit balra... semmi...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!