Találatok a következő kifejezésre: Minden női szerv (10 db)

Minden női nemi szerv egyforma?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem.Ugy mint a férfiaknál a nöknél is van eltérés!

Egyáltalán nem.Ugy mint a férfiaknál a nöknél is van eltérés!
Nem egyformák. Teljesen egyedi, mint ahogy a férfiaknak.
Funkcióra egyforma, egyébként kinézetre egyedi mint az emberek arca, még ha egészen kicsit is. Pl 2 egyforma farkat sem találsz, az enyém egészen tekintélyes erezettel rendelkezik, ez tuti egyedi;P. De nézz meg pár puncit és rájössz!
Pontosan.
Az meg milyen hogy tekintélyes erezetel rendelkezik?Az nem mindegyiken van?A páromén van.

A lányok hogy vannak ezzel? Számotokra ugyanolyan izgató a férfi nemi szerv látványa mint például nekünk fiúknak a női?

Azt hiszem ide nem lehet ilyen képet linkelni, de ha valaki esetleg van annyira "elhivatott" és modana véleményt akkor dobjon egy privátot. Persze ez nem kötelez?, ide alulra a fenti kérdésre várnám a választ.

Legjobb válasz: Nálam ez úgy van, hogy szerelmes vagyok a páromba, minden porcikáját imádom, ezért különösen izgató számomra, amikor merevedése van. Amúgy meg ha látok egy férfi nemi szervet, akkor nem hat rám sehogy sem. 18L

Nálam ez úgy van, hogy szerelmes vagyok a páromba, minden porcikáját imádom, ezért különösen izgató számomra, amikor merevedése van. Amúgy meg ha látok egy férfi nemi szervet, akkor nem hat rám sehogy sem. 18L
Nálam a szerelemnek semmi köze sincs a vágyhoz. Én nagyon izgatónak találom a hímvesszõt, a merevségét érezni is nedvesítõ érzés, látni, fogni, kényeztetni is. Nõk között is van aki, tüzesebb, van aki kevésbé. Szerintem a férfiakat sem mindet izgatja fel a punci látványa.
Szeretem a páromat és minden egyes kis porcikáját , de persze felizgat amikor láttom, hogy a férfiassága miattam állt fel :) szerintem izgató látvány :)
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem kezdem érteni.. akkor álló formában önbizalmat ad a lányoknak, lankadtan meg az a küldetés, hogy álló legyen :D
Számomra nem az
Ez mindenkinek más! Nekem sem tetszik minden nõi pina! Pl a hamburgerbõl kilógó denevérszárny szerû valami kimondottan zavar!
Érthetõ persze, én sem vagyok mindig olyan állapotban, de azért néha csak elképzelem mit lehetne vele kezdeni ha látok egyet :D
Engem is ! Engem is! (Mármint a saját feleségemé :)
Nem. A férfiak számára a punci sokkal izgatóbb, mint a nõk számára a pénisz. Engem pl. felizgat a feleségem puncijának látványa, de õt nem izgatja fel, ha látja a farkam.
Szerintem ha megfogja, akkor ugyanolyan izgató neki. Csak egy nõnek éreznie kell a dolgokat. Nem elég látnia. Egyébként meg szexuálisan nem kiforrott, ha nem indul be. A nõ hibája.
Ezt sajnos mindig csak az egyik oldalról fogjuk tudni jól látni:) Elmodom az én véleményem: A barátom pénisze számomra izgató, látványban is, mert mikor látom, általában történik is utána valami, mert nem mutogatja csak ugy:) És elmondom a barátom véleményét: Azt mondja, szép puncim van, finom ízû, és van egy illata, ami felizgatja õt. Persze ha pornófilmben csak úgy egy puncit lát, az nem izgatja ugy fel, mintha az a punci az "övé" is lenne. :)
Elõzõnek: A barátodnak ugyanolyan gondolkodása vanmitn nekem :) ))
a férfiakat inkább ingerli a vizualitás, mint a nõket. A válasz tehát: a férfiakat jobban izgatja egy punci látványa, mint a nõket egy farok látványa. (Természetesen mindig és mindenhol vannak kivételek)
Engem nagyon izgat a párom fütykösének a látványa, és a tudat! Olyankor elkapni és jól megdolgozni orálisan..! Ha véletlen magammal eljátszom, mikor õ nincs, akkoris rá gondolok, a legnemesebb testrészére, vagy az orális szeretkezésre. Számomra ez a legizgatóbb! 25/l

Honnan terjedt el, hogy a női nemi szervnek olyan a szaga, mint egy halnak?

Kisebb koromban egy Mórickában olvastam ilyet, hogy az ősember? egy hallal gyömöszölte be, hogy ne vérezzen, ezért lett halszagú. Értem, hogy csak vicc volt, de többször is ezzel viccelődtek. Miért?

Legjobb válasz: Egy bizonyos fertõzés esetén halszagú a hüvelyfolyás....

Egy bizonyos fertõzés esetén halszagú a hüvelyfolyás....
Alapvetõen nem halszagu. Biztos lehet halszagu fertõzéstõl. DE! Konkrétan van egy ilyen úgymond gyógyithatatlan de kezelhetõ szindroma noknel, "halszag szindroma" a neve. Elég ritka de egyébkent a kellemetlen szag nem csak a huvelyt érinti. Kezelhetõ, etrendvaltoztatassal mert van egy anyag ami erõsíti ennek a szagnak az "elõjövetelet" az ilyen anyagot tartalmazo ételeket kell elhagyni es azthiszem gyógyszert is lehet rá szedni. De Továbbra is hangsúlyozom, ez nem gyógyitható!

Milyen érzés, illetve mi a különbség testesebb nővel szexelni, mint vékonnyal? Melyik a jobb? A nemi szervnek más az íze?

Mindezt azért tettem fel, mert nem voltam még testes n?vel. Lehet pro és kontra érvelni, hogy miért jó velük lefeküdni és miért nem jó.

Legjobb válasz: Ízlések és pofonok.

Ízlések és pofonok.
nos nekem van tapasztalatom, és állítom hogy molett , dundi csajjal sokkal jobb a szex!!!!! jobban érzed a testét, lehet marcangolni, jobban és többször élvez mint a vékony....stb . sokkal jobb élményeim vannak velük.
Azzal szexelj, akit szeretsz, aki fontos, ne csak úgy bele a vakvilágba.
Nem alkattól függ, hogy egy nõvel jó vagy rossz a szex! Egyének vagyunk, nem lehet általánosítani. A jó szex élményt számtalan dolog határoz meg. Ha megvan a szimpátia, egy hullámhosszon vagytok, és a nõ nõies alkattól függetlenül, te pedig férfias vagy alkattól függetlenül, mindkettõtöknek van kellõ intim kultúrája, és fantáziája, akkor az alkat nem számít túl sokat. Kivétel csak akkor van, ha a férfi egy bizonyos ideált kerget. Nagy mell, nagy fenék, kis fenék, kicsi mell, szõke, barna... /De ezen férfiak esélye a nagy õre, sokkal kevesebb, mint a nyitott embereknek. Ráadásul nehezebben viselik a korosodással járó testi változásokat is párkapcsolatban./ Én azért kedvelem a molett nõket, mert van fenekük, mellük, amit lehet fogni. Jól beléjük lehet kapaszkodni szex közben. Ring a popsi, ha hátulról.. és lötyögnek a nagy csöcsök engedve a gravitációnak ;-) Ha pedig felül van érzem, hogy ott van... és lötyögnek a nagy csöcsök a képembe ;-) A vékony, szép alkatú nõket pedig azért kedvelem, mert jó velük végigmenni az utcán, strandon. Könnyû ruházni, olcsó etetni õket, és kis helyen elférnek :-D Imádom az apró popsijukat, mert elfér szinte egy tenyerembe és a farkam hatalmasnak látszik mellette ;-) ..és valóban tövig bemegy :-) Feltudom kapni õket szex közben és így még több pózt megvalósíthatunk. Ha felül van úgy mozog, mint egy gõzgép, és úgy kavar, hogy alig bírom tartani magam. :-) konklúzió: Kell egy vékony és egy molett egyszerre. /ilyet is éltem meg, valóban ez a legjobba ;-D/
Íz szerint nem hinném, hogy az alkat számítana. Gondolom, inkább genetikai, hormonális, ill. tisztálkodási szokásoktól függ. Nekem kb. két tucat nõm volt (eddig), különbözõ alkatúak, de nem mondhatnám, hogy az alkattól függött volna az illatuk, ízük. Számomra nagyon fontos az ápoltság, a nõiesség, ezért lényegében mind kellemes élmény volt. (akinek az illata nem tetszik, vagy nem kellõen ápolt, avval ágyba sem mentem) Természetesen, volt, akinek íze kifejezetten kellemes volt számomra. Két egyforma viszont nincs. ;-)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó elõtti! Ezt tenném én legszívesebben, de már évek óta nem hiszek a szerelemben, és nem szeretek senkit, viszont vágyaim vannak.
És az ízük között mi a különbség?

Jól érzem, hogy a rózsa mint népművészeti motívum a női nemi szerv szimbóluma?

Szerintem, mindenféle rosszindulat nélkül, ezek a puncit szimbolizálják!

Legjobb válasz: igen, jól érzed:)

igen, jól érzed:)
A kérdező hozzászólása: 10:30 Rendben, köszönöm! :)
igen
Biológiailag a virágok is nemi szervek.
Sõt, állítólag a templomok öblös bejáratai is tisztelgések a nõi nemi szerv elõtt: http://umsiedlermuseum-wolhynien.de/images/linstow2005/L0509.. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Goerlitz_..
A kérdező hozzászólása: 12:31 Bizony könnyen meglehet

Miért van az h ha borotválom a nemi szervem (nő) akkor mindig csíp, utánna vérzik ahol elvágom. Valami tanács?

Legjobb válasz: Használj vmi habot rá. És utána kend be mindenképpen vmi krémmel, hidratávlóval. hintõpor

Használj vmi habot rá. És utána kend be mindenképpen vmi krémmel, hidratávlóval. hintõpor
Hát ne vágd el. És vegyél valami rendes borotvát, vagy te vagy hihetetlenül béna (de ennyire azért csak nem), vagy valami gagyi vacak borotvát használsz.
Azért csíp mert elvágod, nem tudom milyen borotvát használsz de cseréld le egy normálisra szerintem is. Meg lassan nyugisan csináld ha még kezdõ vagy.
A kérdező hozzászólása: koszi :)
persze h öregszik
Látogasd ezt az oldalt: bizarr.puruttya.hu néha vannak idõs nénik csak az ilyen érdeklõdõ embereknek;D Ám meg jah, öregszik
A pasik nemiszerve talán nem változik?:) Dehogynem, egyértelmû hogy a nõké is, az évek egviselnek minden testrészt :)
Van hát! Az idõsebbnél nem kell órákat erõlködni, hogy bejuss, ott nincs mese... beszív mint a vákuum.
megviselnek... bocsi a hibáért

Miért jobb a női nemi szerv, mint a férfi? Szexuális szempontból

Mai napig nem tudom elfogadni,h nekem nincs olyan nemi szervem,mint a fiúknak,hanem csak ilyen...Írnátok légyszi dolgokat,ami ezt el?segítené!Köszi

Legjobb válasz: O_o" Látszik, h pszichot tanulsz..... belõled is beteg állat lesz.

O_o" Látszik, h pszichot tanulsz..... belõled is beteg állat lesz.
A fiuknak viszont az nincs ami neked. A férfiak megõrülnek egy szép nõi mell látványától, és nemcsak attól. Egyik nemi szerv sem különb vagy jobb a másiknál, de a kettõ csak együtt tud létezni, kiegészítik egymást. Jol ki van ez találva.
Kell egy srác akiét mindig kézbe, szájba stb veheted amikor akarsz magadnak egyet:) Fedezd fel a tested, lástd meg benne a szépet, amiért a férfiak is oda vannak.
szerintem azert jobb a lanyoke, mert egyreszt tobbfele orgamusuk lehet, masreszt meg nem dzsuvaznak mindent ossze a spermaval
Péniszirígy vagy, mint minden nõ. Hazudd azt, hogy van G pontotd, és akkor minden rendben lesz.
Én is tanultam pszichót a fõsulin, pedig nekem is csak egy tantárgy volt, mégis sok mindenben befolyásolt. Mondjuk nekem konkrétan nem ezt, de hidd el, hogy nem fog ez mindig így maradni. Csak mivel gondolom, hogy most ezt tanulod, ezen jár a kis agyad. El fog ez is múlni.
A kérdező hozzászólása: Köszi^^
Nézd, anatómiailag más a kettõ. De tudtad például, hogy a clitoris (csikló) az a hímvesszõ ekvivalens szerve? Mert mind2 képes merevedésre, tehát ha felizgulsz, megmerevedik neked is a csiklód.
A kérdező hozzászólása: Nem pszicho szakra járok, csak van ilyen tantárgyunk.
A kérdező hozzászólása: És egyébként nem "minden nõ", esetleg "minden kislány", ugyanis a nõk többsége 4-5 éves korára túlvan rajta... Én meg 19 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Tudom, h péniszirgységnek hívják, tanulok pszichót az egyetemen, nem azzal van a baj, h nem tudom, mi ez, hanem azzal, h nem tudom leküzdeni
A kérdező hozzászólása: Nem, ez így egy életen át tartó probléma, már nem öltözök fiúnak, meg ilyenek, mint régen, de ez az érzés azt hiszem, soha nem fog elmúlni :(

Ha egy no sokat jar Spinningre (minden nap) az hatassal lehet a nemi szervere?

Mivel a nyereg eleg kemeny, nem tesz rosszat pl a csiklonak?

Legjobb válasz: Ki tudja, majd ha kiderül megtudod...!? Egyébként ha biciklizel az nem árt a csiklónak? Különben ne pont a csiklódat féltsd, van sokkal fontosabb rész is arrafelé!

Ki tudja, majd ha kiderül megtudod...!? Egyébként ha biciklizel az nem árt a csiklónak? Különben ne pont a csiklódat féltsd, van sokkal fontosabb rész is arrafelé!
Igen én is arra... Szerintem fontosabbak pl. a szeméremajkak vagy a gát, mint a csikló.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, h inkabb talan a `kulso` reszeket bantja :S
vegyél biciklis nacit. ki van ott párnázva... vagy láttam már olyat is hogy valaki hozott edzésre zselés ülõkét (rá lehet húzni a nyeregre, elvileg decathlonban lehet venni) az is biztos jó

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!