Találatok a következő kifejezésre: Minden nő az első (29 db)

Lehet valami bajom? Vagy ez csak amolyan női gond ami minden nőnek van? Valami brutálisan megjött a menzim...ez volt még csak az első...14 éves vagyok...

És pénteken jött meg,és óránként kellett betétet cserélni...Ez gond? Mert nagyon megijedtem...

Legjobb válasz: Szia, már jó pár éve mensizek...majd Te is látni fogod, hogy nem egyformák a vérzések. Elõfordul, hogy több és van, hogy kevesebb. Tampont gyakorlatlag bármikor használhatsz, már most is. Javaslom, hogy elõször a minit próbáld meg, mert elsõre elég nehezen megy a felhelyezés, gyakorolni kell. Amikor az már megy, akkor próbálhatsz nagyobbakat is. Nyilván utóbbiaknak nagyobb a nedvszívó képessége. A tamponos dobozokban amúgy van egy tájékoztató, ami segíthet a felhelyezésben. Képekkel.

Szia, már jó pár éve mensizek...majd Te is látni fogod, hogy nem egyformák a vérzések. Elõfordul, hogy több és van, hogy kevesebb. Tampont gyakorlatlag bármikor használhatsz, már most is. Javaslom, hogy elõször a minit próbáld meg, mert elsõre elég nehezen megy a felhelyezés, gyakorolni kell. Amikor az már megy, akkor próbálhatsz nagyobbakat is. Nyilván utóbbiaknak nagyobb a nedvszívó képessége. A tamponos dobozokban amúgy van egy tájékoztató, ami segíthet a felhelyezésben. Képekkel.
14 évesen nekem is volt ilyen néhányszor. Én azt javaslom, használj tampont és betétet is, így ha esetleg hamar átázik a tampon, akkor nincs nagy gáz, mert ott van a betét... Egyébként ez majd változni fog. Pont ennyi idõsen volt velem is az, hogy álltam a zuhany alatt és szó szerint folyt belõlem, utána tettem betétet, és 5perc múlva!!! már tele volt és cserélnem kellett. Most meg akár fél napig is használhatok egy betétet és nem lesz tele. Szóval nyugi, vannak ilyen korszakok. Csak azt tudod tenni, hogy duplán (tampon+betét) bebiztosítod magad. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat :)

Az a nő aki még leszbikus téren szűz, annak érzelmileg hasonlóan fontos, meghatározó az első alkalom mint a nő-férfi együttlétkor elvesztett szüzesség?

Legjobb válasz: Szerintem igen. Hiszen ha valaki szerelmes, akkor tök mind1, hogy fiú vagy lány a párja :)

Szerintem igen. Hiszen ha valaki szerelmes, akkor tök mind1, hogy fiú vagy lány a párja :)
Van, aki az elsõnél sem vérzik.
A kérdező hozzászólása: akkor elég sok legenda szól errõl a borzasztóan nagy mennyiségû v-rõl az elsõ alkalommal..

Minden nő vérzik az első aktus utáni napon? Mensim 2hete volt mire számítsak mikor fog megjönni legközelebb?

Köszike a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Akkor fog megjönnie amikor megkell. Az elsõ aktus után azért véreznek, mert átszakítják a szûzhártyát. Ami vérzéssel jár. Bár van akinek nem vérzik.

Akkor fog megjönnie amikor megkell. Az elsõ aktus után azért véreznek, mert átszakítják a szûzhártyát. Ami vérzéssel jár. Bár van akinek nem vérzik.
nem mindegyik. valaki az elsõ aktus közben sem vérzik mikor átszakad a szüzhártyája. de az viszont lehet hogy a szex ezt válltotta ki belõled. kicsit megzavarhatja a menstruáciot. szeritnemha két hét mulva nem jön meg, lehet hogy ami most volt azt is annak leeht számtani, tehát ha 4 hét mulva sem jön meg, akkor keress fel egy orvost. de ha védekeztetek rendesen akkor minden rendben lesz.
Ez attól függ, hogy vérzik e neked mikor átszaakd a szûzhártyád.De ha vérzik akkor is lehet, h csak pár csepp, de van aki 1 vagy több napig vérzik, egyén függõ.én nemrég tettem meg nem véreztem egyáltalán .
Az elsõ sem jár feltétlen vérzéssel... Én múlthéten vesztettem el és tartottam tõle h majd én is vérzek de nem... Nem tudom h van -e köze hozzá de anyu sem vérzett... :) Jah és utánna sem véreztem...szóval nyugi!ezen ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen:)
Én nem véreztem, abszolút nem...

Pasik! Ti mit gondoltok, milyen egy "tökéletes" nő az akit teljes mértékben eltudnátok fogadni mint külső mint belső tulajdonságként? Illetve mit gondoltok a randizásról, nálatok mit tartalmaz az első néhány randi? 20/L

Kort írjatok légyszíves.

Legjobb válasz: Külsõ: Legyen ápolt, hosszú haja. Az ápoltság számomra azt jelenti, hogy ne legyen csapzott, zsíros. Az, hogy töredezett a hajvége meg mit tudom én, szerintem minket férfiakat nem érdekel. Legyen nõies arca, finom vonásokkal, ami smink nélkül is szép. Lehetõleg ne, vagy csak visszafogottan sminkelje magát. Ne legyen elhízva. Belsõ: Legyen jóindulatú, megértõ, egyenes, intelligens - ami nem azt jelenti, hogy legyen atomfizikus vagy ilyesmi, de legyen neki önálló véleménye és lehessen vele sokmindenrõl beszélgetni, filozofálgatni. Ne csak magára gondoljon, jó, ha tud különféle helyzeteket más szemszögbõl is vizsgálni. Ne legyen bulizós fajta, ne piáljon, ne dohányozzon, ne drogozzon, ne adja könnyen magát. Komoly érzelmeken alapuló kapcsolatba gondolkodjon, amiben jóban-rosszban kitartunk a másik mellett és nem adjuk fel mindenféle apróság miatt. Szeressen és fogadjon el olyan tökéletlennek, amilyen vagyok. Számomra nem igazán létezik a szó klasszikus értelmében a "randizás". Ha találnék ilyen lányt, akkor beszélgetnénk, arra törekednék, hogy minél több idõt töltsünk el együtt pl. séta egy parkban, filmnézés (akár otthon, akár moziban) vagy csak simán egy beszélgetés egy pizza mellett vagy valami kis vendéglõben, ilyesmik. Aztán ha úgy érzem, hogy alakul valami akkor lassan, fokozatosan, intimebb módon közelednék felé pl átkarolnám, megsimogatnám az arcát, és ha idõvel látnám rajta, hogy szeretné, illetve szerelmes lennék belé, akkor végül megcsókolnám és megkérdezném, hogy lenne-e a barátnõm. Amúgy még nem találtam egyetlen ilyen lányt sem, de nem gondolom, hogy magas lenne a léc. A belsõ tulajdonság alatt felsorolt dolgokat tudnám viszonozni, a külsõ meg... hát nincs hosszú hajam, meg ilyenek. :D 21/F

Külsõ: Legyen ápolt, hosszú haja. Az ápoltság számomra azt jelenti, hogy ne legyen csapzott, zsíros. Az, hogy töredezett a hajvége meg mit tudom én, szerintem minket férfiakat nem érdekel. Legyen nõies arca, finom vonásokkal, ami smink nélkül is szép. Lehetõleg ne, vagy csak visszafogottan sminkelje magát. Ne legyen elhízva. Belsõ: Legyen jóindulatú, megértõ, egyenes, intelligens - ami nem azt jelenti, hogy legyen atomfizikus vagy ilyesmi, de legyen neki önálló véleménye és lehessen vele sokmindenrõl beszélgetni, filozofálgatni. Ne csak magára gondoljon, jó, ha tud különféle helyzeteket más szemszögbõl is vizsgálni. Ne legyen bulizós fajta, ne piáljon, ne dohányozzon, ne drogozzon, ne adja könnyen magát. Komoly érzelmeken alapuló kapcsolatba gondolkodjon, amiben jóban-rosszban kitartunk a másik mellett és nem adjuk fel mindenféle apróság miatt. Szeressen és fogadjon el olyan tökéletlennek, amilyen vagyok. Számomra nem igazán létezik a szó klasszikus értelmében a "randizás". Ha találnék ilyen lányt, akkor beszélgetnénk, arra törekednék, hogy minél több idõt töltsünk el együtt pl. séta egy parkban, filmnézés (akár otthon, akár moziban) vagy csak simán egy beszélgetés egy pizza mellett vagy valami kis vendéglõben, ilyesmik. Aztán ha úgy érzem, hogy alakul valami akkor lassan, fokozatosan, intimebb módon közelednék felé pl átkarolnám, megsimogatnám az arcát, és ha idõvel látnám rajta, hogy szeretné, illetve szerelmes lennék belé, akkor végül megcsókolnám és megkérdezném, hogy lenne-e a barátnõm. Amúgy még nem találtam egyetlen ilyen lányt sem, de nem gondolom, hogy magas lenne a léc. A belsõ tulajdonság alatt felsorolt dolgokat tudnám viszonozni, a külsõ meg... hát nincs hosszú hajam, meg ilyenek. :D 21/F
Ugye? És fordítva is, ezért ijesztõ, hogy miért nem találkoztam eddig ilyen lánnyal. :|
Külsõ: Konkrétan nem lehet leírni. Vékony legyen, nálam alacsonyabb(177cm alatt). Az arca legyen szép, a haj igazából mind1 milyen. A vöröseket nem szeretem, a többivel nincs baj. Legyen ápolt. Belsõ: Legyen kedves, türelmes, barátságos, hûséges. Ne legyen beképzelt, ne legyen hisztis, ne legyen hirtelen haragú, ne legyen haragtartó, ne legyen hazudós. Legyen intelligens. Nem kell hogy egyetemre járjon , nem baj ha még érettségije sincs, de azért ne legyen sík hülye. Legyen valami életcélja, legyen kicsit önálló. Legyen mindenrõl véleménye, ne legyen naiv. Bízzon meg bennem. Bulizhat, az nem bûn de ne drogozzon, ne legyen könnyûvérû, ne cigizzen, ne igyon(ha néha egy keveset az nem baj. Olyan lány legyen aki a komoly kapcsolatokat szereti. A randizásról annyit hogy kezdetnek elég ha találkozgatok vele a szabadidõmben. Megkeresném vele a közös hangot. Aki igazán tetszik arról mindent tudni szeretek, minden érdekel ami vele kapcsolatos, a gyerekkora, a rokonai, barátai, élményei... Elmennénk pl kajálni valahova, ilyenkor télen korizni. Késõbb elmennék hozzá vagy õ jönne el hozzám délutánonként vagy hétvégenként. Fontos hogy ne lakjon messze, ez azt jelenti hogy 30-35km-en belül.
ez túl bonyolult kérdés
szép, ápolt, jol kinézõ, vicces de mégis legyen komoly, ne legyen a tipikus rib*nc, 15/f :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Baromi jól megírtad, körülbelül ilyen részletes leírást vártam. És az amiket leírtál. Hát ez nagyszerû :) Szavakat nem találok =) És egyáltalán nem magas a léc. Ezek sztem pont olyan dolgok amiket nyugodtan el lehet várni egy nõtõl.
A kérdező hozzászólása: hidd el vannak ilyen lányok :)
A kérdező hozzászólása: Na de mi van akkor ha vki nem fejezte be a középiskolát mármint ott hagyta bizonyos okok miatt, viszont ettõl függetlenül nem mûveletlen, mármint nem sík hülye? Ettõl még vannak az életben elképzelései, tervei a jövõre nézve?! Viszont annyira még nem önálló de a véleményét mindig kifejti bármirõl is legyen szó?!

Ördög Nóra ismét terhes. Az elsõ lombikkal most meg spontán. Tényleg minden agyban dõl el?

Olvastam a blogját hogy 3 évig küzdött a babáért és azt hiszem a 3. lombikkal jött nekik össze....Most azt írja hogy tudatosan nem védekeztek, mert hát az elsõ is ilyen nehézségek árán jött össze. Most meg hirtelen spontán jött össze és már 5 hónapos terhes.

Legjobb válasz: Az õ válláról nyilván leesett a mázsás teher, mert "probléma" éppen nem volt aktuális, de éppen az is lehet, hogy elõtte mondjuk endometriózisa volt, amire a baba kihordása és a szülés természetes és valódi gyógymód, melynek jótékony, azaz termékeny hatása a szülést követõ 2 évben érezhetõ és konkrét. Egy biztos, a rágörcsölés kontraproduktív lehet. Na de ki tud nem rágörcsölni? Drukkolok, hogy jöjjön a baba!

Az õ válláról nyilván leesett a mázsás teher, mert "probléma" éppen nem volt aktuális, de éppen az is lehet, hogy elõtte mondjuk endometriózisa volt, amire a baba kihordása és a szülés természetes és valódi gyógymód, melynek jótékony, azaz termékeny hatása a szülést követõ 2 évben érezhetõ és konkrét. Egy biztos, a rágörcsölés kontraproduktív lehet. Na de ki tud nem rágörcsölni? Drukkolok, hogy jöjjön a baba!
a 17-esnél a pont. Azért ne felejtsük el azt, hogy egy terhességen már túl van. Terhesség után rengeteg nõnek megváltozik a hormonháztartása, ciklusa, termékenyebbek a szoptatás befejezése után, stb.
Egyrészt agyban is. Másrészt a szervezete is megváltozott, mert már volt egy terhessége. Harmadrészt a kezelések, gyógyszerek hatása még most is ott van a szervezetében.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom utolsó, kívánom hogy neked is minél hamarabb összejöjjön.
Sziasztok! Mi a 2.babával vagyunk így... :-( Az elsõ gyermekünk hat évvel ezelõtt szinte azonnal megfogant.A másodikra már másfél éve hiába várunk. Közben kiderült, hogy pajzsmirigy alulmükõdésem van, de most már az is oké(szedek gyógyszert), de így sem jön össze. Minden más eredményünk jó. Nekem is mindenki azt mondja, hogy ne görcsöljek rá, jön majd , ha jönni akar....de olyan nehéz. Úgy érzem, hogy nem görcsölök rá, csak nagyon szeretném, ahogy az elsõt is!
Mi is igy voltunk!Megbeszéltük akkor még csak a párommal, hogy na akkor jöhet a baba.Mondom neki, hogy 1 hónapban összefog jönni.Hát nem így lett!Csak nem jött a baba, ezért megbeszéltük, hogy akkor jöhet az esküvõ.Nagy szervezésben voltunk, nem görcsöltem tovább a babán.Végül csináltam 1 tesztet és már 13 hetes voltam az esküvõn.11 hónapot vártunk a babára.Ma már 14 hónapos a kisfiúnk! :) Szóval tudom, hogy nehéz nem rágörcsölni, de valamivel próbáld meg elterelni a figyelmed. Sok sikert!Drukkolok nektek :)
Egy ismerõsöm több évi sikertelen próbálkozás és hormonkezelés után örökbe fogadott a férjével egy babát. Még a totyogós korig sem ért el, mikor megfogant a saját. Nem szabad rágörcsölni a témára, ha jönni akar, jönni fog, mindennek megvan a maga ideje!
Egy sima nõgyógyászati vizsgálat és vérvétel tényleg kevés már. Az orvossal viszont legyél határozott, vannak olyanok akik tojnak rá, hogy sikerül e összehotni a babát vagy sem. És az esetek nagy többségében a nõknek kell kijárni minden egyes apró cseprõ vizsgálatot.
A kérdező hozzászólása: Értem köszi nektek is. Sima nõgyógyászati vizsgálat és egy teljes labor alapján semmi bajom. Ez akkor volt amikor elkezdtünk próbálkozni. Most kedden megyek ismét dokihoz és elmondom neki hogy 1 éve próbálkozzunk és azt szeretném ha néznénk uhval a peteérést elsõ körben, hogy minden oké-e. Meg remélem elküld hormonsor vérvételre. Nem akarom majd erõszakosnak tûnni, hisz nem én vagyok az orvos de remélem segítõ kész lesz.
A bátyámék 4 évvel ezelõtt szerettek volna kisbabát, abbahagyták a védekezést de nem jött össze. Egyiküknek sem volt semmi baja. Már a lombikot fontolgatták. Gyûjtögettek rá, de már nem görcsöltek. A kislànyuk most 1, 5 éves. :)
Biztos, hogy számít valamennyit a hozzáállás. Nyilván egy görcsös félelem, a stressz nem tesz jót az egészségünknek általában sem, de biztos, hogy nagyon ritka, ha valakinek csak és kizárólag a rágörcsölés miatt nem lesz babája évekig. A meddõségi kezelésen átesettek legtöbbjének van valós egészségügyi problémája, de a legtöbbnek nem olyan, ami teljesen kizárja a terhességet, ezért elõfordulhat bérmikor spontán terhesség is. Nekünk 6 év után lett kezelésekkel babánk. Megvan a konkrét probléma, nem beképzeltem, semmi köze a rágörcsöléshez. Nem teljesen kizárt, hogy spontán terhes legyek, de mégis meddig kellett volna várnunk? Ki tudja lehet, hogy a 7. évben sikerült volna. Ráadásul ilyenkor az is közre játszik, hogy a sok kezelés és maga a terhesség is jelentõsen átalakíthatta a hormonháztartását, lehet emiatt sikerült most nekik.
Ha nincsenek szervi okai a gyermekálldás hiányának (mint Ördög Nóriék esetében), akkor tényleg csak agyban dõlnek el a dolgok. A ti esetetekben azért 1 év után nem ártana egy kivizsgálás, hormonsor, pajzsmirigy, cukor terhelés, átjárhatósági és sperma vizsgálat. Ha minden eredményetek oké, akkor legalább tudnád hogy minden rendben van veletek és tényleg fejben kell csak átlépned az akadályokat. Soj sikert!
A kérdező hozzászólása: Hú, kedves utolsó ez a poharas hasonlat tényleg jó példa :)
Olyan meddõnek nyilvánított párok is vannak, akiknek örökbefogadás után fogan meg a gyermekük. A hormonok ui. beállnak az "anyai" mûködésre, a szervezet pedig elengedi a görcsöt. Szemléletes példa: görcsösen összeszorított ujjakkal nem tudsz megfogni egy poharat sem :)
A kérdező hozzászólása: Köszi Utolsó a kedves szavakat :) néha van hogy elsírom magam pl. amikor ismét megjön vagy ha egy újabb barátnõ, ismerõs vagy rokon jelenti be hogy terhes és persze elsõre összejött... ilyenkor magam alatt szoktam lenni. Páromnak már van 1 gyereke az elõzõ házasságából és nem rossz indulatból de mostanában rosszul esik, amikor látom hogy milyen jól el vannak, milyen büszke rá és arra gondolok hogy én vagyon mikor élhetem át mindezt? Vannak jobb és rosszabb napok. Ha dolgozok az eléggé ki tud kapcsolni, olyankor nem sokszor jut eszembe. De nincs olyan nap hogy ne gondolnék rá, mindennap eszembe van az egész baba téma. Szedek vitamint, használok ovu tesztet és most kezdtem el hõmérõzni. Eddig ezek nem voltak. Szóval igen valamilyen szinten rágörcsölök..
Elõfordulhat, hogy amiatt, hogy nem jön össze, akkora a stressz, hogy az méginkább megnehezíti a dolgokat. Ismerõsömnek egy pszichológus azt ajánlotta, hogy vegyen egy kutyát (akkor már vagy 4 éve próbálkoztak), pár hónapon belül teherbe esett. Arról is sok sztori van, hogy meddõség miatt örökbefogadás mellett dönt valaki, megérkezik a gyerek és teherbe is esik. Mit jelent nálad a rágörcsölés? Annyira foglalkoztat a dolog, hogy semmi másra nem tudsz gondolni? Sírógörcsök, dühkitörések, depresszió? Teljesen áthatja az életedet az, hogy 'miért nem esek teherbe'? Ez valóban árthat, mert folyamatos stresszben tart. De bizonyos fokú rágörcsölés szerintem nem árt - méghozzá azért, mert azt át tudod alakítani tudatossággá. Pl. elõ akarod segíteni a fogantatást és ezért vitaminokat szedsz, sportolsz, egészségesen étkezel, igyekszel boldog és kiegyensúlyozott lenni... Ez szerintem igenis fontos. Ha egy éve próbálkoztok, akkor igazából elmehettek orvoshoz - és ne csak te, hanem a párod is! És ne csak olyanhoz, aki a testet gyógyítja, hanem olyanhoz is, aki a lelket... (mi 10 hónapot vártunk a babára. rágörcsöltem? igen. voltak drámai idõszakok? igen. mondtam azt egy idõ után, hogy nem érdekel a dolog? nem, soha, azzal hazudtam volna magamnak. inkább igyekeztem mindent megtenni azért, hogy lelkileg és testileg is felkészüljünk a babára. most a 34. hétben vagyok)
A kérdező hozzászólása: Igen így kellene ahogy írjátok, de látjátok most is itt lógok ezen az oldalon! :) ))
Igen, ez így igaz, minden agyban dõl el. :) Kicsit lazítani kell, nem rágörcsölni (tudom, mondani a legkönnyebb), elhinni, hogy babázni fogsz, és mégsem görcsösen akarni.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi neked is :)

Tisztelt Doktor Úr! 48 éves nő vagyok. Az utóbbi 23 évben ciklusaim rövidültek, átlagosan 25-26 naposra, előtte 30 naposak voltak. Legutóbb 48 napra jött meg menstruációm és az első két napon erősebb volt jóval, mint szokott. Most ismét késik (a 35. napon

Tisztelt Doktor Úr! 48 éves nő vagyok. Az utóbbi 23 évben ciklusaim rövidültek, átlagosan 25-26 naposra, előtte 30 naposak voltak. Legutóbb 48 napra jött meg menstruációm és az első két napon erősebb volt jóval, mint szokott. Most ismét késik (a 35. napon vagyok). Nagyon stresszes időszakban vagyok már hónapok óta és 2-3 hete könnyen kipirulok kicsit feszültebb helyzetben. Ez már a változókor beköszöntése? Véleményét várva, köszönettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján igen valószínű, hogy Ön már a változókorban van. A kipirulások egyre gyakoribbá válhatnak, és az intenzitásuk is fokozódhat, ezért mindenképpen javaslom a Remifemin plus tabletta szedését. Ez egy növényi, hormonmentes gyógyszer, amely segít átvészelni ezt az időszakot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján igen valószínű, hogy Ön már a változókorban van. A kipirulások egyre gyakoribbá válhatnak, és az intenzitásuk is fokozódhat, ezért mindenképpen javaslom a Remifemin plus tabletta szedését. Ez egy növényi, hormonmentes gyógyszer, amely segít átvészelni ezt az időszakot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 48 éves nő vagyok. Az utóbbi 23 évben ciklusaim rövidültek, átlagosan 25-26 naposra, előtte 30 naposak voltak. Legutóbb 48 napra jött meg menstruációm és az első két napon erősebb volt jóval, mint szokott. Most ismét késik (a 35. napon

Tisztelt Doktor Úr! 48 éves nő vagyok. Az utóbbi 23 évben ciklusaim rövidültek, átlagosan 25-26 naposra, előtte 30 naposak voltak. Legutóbb 48 napra jött meg menstruációm és az első két napon erősebb volt jóval, mint szokott. Most ismét késik (a 35. napon vagyok). Nagyon stresszes időszakban vagyok már hónapok óta és 2-3 hete könnyen kipirulok kicsit feszültebb helyzetben. Ez már a változókor beköszöntése? Véleményét várva, köszönettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján igen valószínű, hogy Ön már a változókorban van. A kipirulások egyre gyakoribbá válhatnak, és az intenzitásuk is fokozódhat, ezért mindenképpen javaslom a Remifemin plus tabletta szedését. Ez egy növényi, hormonmentes gyógyszer, amely segít átvészelni ezt az időszakot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A tünetek alapján igen valószínű, hogy Ön már a változókorban van. A kipirulások egyre gyakoribbá válhatnak, és az intenzitásuk is fokozódhat, ezért mindenképpen javaslom a Remifemin plus tabletta szedését. Ez egy növényi, hormonmentes gyógyszer, amely segít átvészelni ezt az időszakot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A nő mindig az első pillanatban veszi észre ha tetszik egy férfinak?

Adott egy nő és egy férfi akik egy helyen dolgoznak de nem egy cégnél (üzlet , biztonsági cég). Egy alkalommal munkaidőben "melegebb" levegőjű beszélgetés alakult ki közöttük, így a nő flörtlejeket küld a férfi felé (amennyire jól vette észre a férfi). A férfi bizonytalan mert sikertelen volt a nőkkel szemben mégis szeretné megismerni a nőt nem csak "arra" (+18). Egy közös ismerős által kiderült hogy a nő már az első pillanatban észrevette, hogy tetszik a férfinak. Elsősorban női válaszadók véleményére, őszínte válaszaira várok. A nők mindig észreveszik, ha egy férfi (akár) az első pillanatban beleszeret vagy megtetszik neki a nő/lány? Gondolok itt elsősorban a kölcsönös vonzalomra!

Legjobb válasz: Legyen egy jó napod, hogy egy örök nõi titkot megtudhatsz: Igen:D

Legyen egy jó napod, hogy egy örök nõi titkot megtudhatsz: Igen:D
Én mindig azt hittem a biztonsági õrök a saját nemükhöz vonzódnak. Persze ez csak pletyka.
Futtatja a köröket veled, aztán megadja magát:D
A kérdező hozzászólása: Na most már nem értek semmit. Tegnap este virtuálisan beszélgettünk dolgokról és ott nyíltan azt közölte, hogy közöttünk nem állnak úgy a dolgok. Na most akkor mi van nem érzi egyértelmûen vagy nagyon próbára akar esetleg tenni mielõtt sz 1. szintrõl a 2. szintre lépne? Miután a testbeszédeknek utána néztem a neten egy kissé még mindig azt mondom, hogy akarja. Talán azt akarja hogy küzdjek érte, kiváncsi arra mi az amit megtennék érte?
7 Sok-sok boldogságot Nektek:D 4-es voltam:)
A kérdező hozzászólása: A 4-es és 6-os válaszolónak köszönöm a segítséget. Tegnap fény derült mindenre és áldom az istent, hogy észrevettem a jelzéseit. Most már bátran kimondom, hogy õ is akarta/ja, hogy így történjen én sem tagadom rabul ejtett de nagyon. Az elsõ perctõl éreztem mikor egymás útját kereszteztük, hogy nem véletlen.
*ha a nõ nem érezne semmit vagy nem érdeklõdne a férfi iránt akkor nem is foglalkozna a férfi érzéseivel? Pontosan.
A kérdező hozzászólása: 1.nek: Az õrök általában azért nem kezdenek kapcsolatot a szolgálati helyükön mert kockáztatják az állásukat. 4-esnek: Ezt érthetem úgy ha a nõ nem érezne semmit vagy nem érdeklõdne a férfi iránt akkor nem is foglalkozna a férfi érzéseivel? Nem akarok bénának látszani, csak szeretném kideríteni, hogy Õ is ugyanúgy érezhet - e irántam.
Van olyan nõ, aki szinte minden férfinak tetszik.Szóval nem lehet tudni egyetlen beszélgetés alapján szerintem.Küldj neki legközelebb egyértelmû jeleket, nehogy a nõ tántorodjon meg!
nem feltétlen kérdés h a pasi mit mutat, ha semmit akkor mibõl vegye észre ?
A kérdező hozzászólása: Mit értesz ez alatt esetleg kifejtenéd? Nem találkoztam még ilyen esettel.

Mennyire gyakori az első foggátlós hónapban a teherbeesés? Ilyenkor előfordulhat, hogy jelentkezik a megvonásos vérzés vagy az minden esetben elmarad ha teherbe esett a nő?

Legjobb válasz: Idén május 6.-án hagytam abba, május 23.-án megfogant a baba :-)Ebben az esetben sincs vérzés, hiszen beágyazódott a petezsák. Ha késik a menzesz, akkor tesztelj. Nekem a tabletta elõtt 28 napos ciklusaim voltak, ezért az utolsó megvonásos vérzés kezdõ napjára rászámoltam 28 napot, így tudtam kb. mikor kellene megjönnie. Sok sikert!

Idén május 6.-án hagytam abba, május 23.-án megfogant a baba :-)Ebben az esetben sincs vérzés, hiszen beágyazódott a petezsák. Ha késik a menzesz, akkor tesztelj. Nekem a tabletta elõtt 28 napos ciklusaim voltak, ezért az utolsó megvonásos vérzés kezdõ napjára rászámoltam 28 napot, így tudtam kb. mikor kellene megjönnie. Sok sikert!
Én tavaly Decemberben hagytam abba a tablettát! Most vagyok 6 hetes terhes! Nekünk majdnem 8 hónap után sikerült! A lényeg, hogy ne stresszelj rá! :) Szurkolok nektek! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!