Találatok a következő kifejezésre: Minden magzat csuklani (1 db)

Minden magzat szokott csuklani?

Legjobb válasz: Igen, (mert nyeli a magzatvizet_). Érdekes érzés lehet, nemsoká én is megtapasztalom:-) De ha a tied épp nem csuklik, akkor se ess kétségbe. 9 hetes kismama

Igen, (mert nyeli a magzatvizet_). Érdekes érzés lehet, nemsoká én is megtapasztalom:-) De ha a tied épp nem csuklik, akkor se ess kétségbe. 9 hetes kismama
igen, én érzem is mikor csuklik, fogod te is. aranyos nagyon. a babám nagyon sokat csuklik, de ez nem baj. 27 hetes terhes kismama
Igen, nekem is nagyon sokat csuklott a hasamban!!!
Azt hogy lehet érezni hogy csuklik a baba?? és kb hány hetesen? 12 hetes kismama
A csukláskor rángásokat érzel a hasadban
Nagyon édi amikor csuklik kis ugrásokat érzel a hasadban , ahogy egyre nagyobb egyre jobban érezni és látni is ahogy csuklik , ez természetes, késziti magát a kinti levegövételre:) 36hetes kismama:)
Szia! Igen, de anyukám meglepõdött amikor mondtam Neki, hogy Márta csuklott a pocakomban. Az õ terhességük még teljesen más volt és nem tudták mit éreznek. Egyébként a magzatvíz nyelése miatt igen, minden baba csuklik.
Én még eddig nem éreztem :S 27.hét be járok


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

3 gyermekem van, úgy néz ki megint terhes vagyok, de a dokim külföldre ment dolgozni. A Margitba szeretnék menni, de eddig nem oda jártam. Fogadnak így is? Amúgy területileg oda tartozok.

4

Milyen teendők vannak terhesen amivel felkészülhetünk a gyerek várására?

kezdő vagyok, enm értek a babákhoz, kislányt várok, segítsetek!

10

Az baj ha csak 9-10hetesen jutok először dokihoz?

6

Ugye nincs baj, ha nem fáj minden nap a mellem?

5 hetes múltam, a múlt héten 3 napot fájt a mellem, 2-őt nem, utána megint fájt, ma pedig nem. Ez bajt jelent?

6

Ha nincs fogadott orvosom, es a megyei korhazhoz tartozom, mehetek szulni a Semmelweisbe?

6

Mitől lehet az hogy pár napja néha hányingerem van, sőt alhasi fájdalmak is vannak, mintha megakarna jönni, de még volna időm, valamint ma már a derekam is elkezdett fájni? .

5

Ez jósló, vagy keményedés?

Az alhasamban érzek időközönként fájdalmat. Olyan szorító fájdalom,ami elég erős,ilyenkor nem tudok továbblépni. Vannak napok,mikor többször van,de ha nem jövök-megyek sokat,akkor csak néhányszor fordul elő.
Keményedéskor nem az egész has keményedne? Vagy olyankor melyik részen keményedik?
Köszönöm,24 hkm

2

Mit vegyek fel szulinapra, 4hónapos terhesként?

Október végén hivatalossak vagyunk 30személyes szulinapra ami éterembe lesz tartva.Addigra 4hónapos terhes leszek.Ti mit vennétek fel?Direkt valami kismamás ruhát?

7

Terhesség után ez normális?

Julis 26. an szultem. Agusztus végén megjott a menzeszem 6-7 napig tartott es azota semmi. Tejem van meg egy keves de mar nem szoptatok. Terhes sem vagyok mielot valaki ezt írná ...

6

Más is szenved éjszakai orrdogulástól, orrfolyástól?

Már egy hete alig alszok emiatt, de beteg nem vagyok. Van úgy, hogy egy órán keresztül fújom és nem akar tisztulni. Tiszta hiszti vagyoj emiatt. A párom sem tud aludni. Nappal meg semmi, egyszer sem dugul be az orrom.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!