Találatok a következő kifejezésre: Minden magzat csuklani (1 db)

Minden magzat szokott csuklani?

Legjobb válasz: Igen, (mert nyeli a magzatvizet_). Érdekes érzés lehet, nemsoká én is megtapasztalom:-) De ha a tied épp nem csuklik, akkor se ess kétségbe. 9 hetes kismama

Igen, (mert nyeli a magzatvizet_). Érdekes érzés lehet, nemsoká én is megtapasztalom:-) De ha a tied épp nem csuklik, akkor se ess kétségbe. 9 hetes kismama
igen, én érzem is mikor csuklik, fogod te is. aranyos nagyon. a babám nagyon sokat csuklik, de ez nem baj. 27 hetes terhes kismama
Igen, nekem is nagyon sokat csuklott a hasamban!!!
Azt hogy lehet érezni hogy csuklik a baba?? és kb hány hetesen? 12 hetes kismama
A csukláskor rángásokat érzel a hasadban
Nagyon édi amikor csuklik kis ugrásokat érzel a hasadban , ahogy egyre nagyobb egyre jobban érezni és látni is ahogy csuklik , ez természetes, késziti magát a kinti levegövételre:) 36hetes kismama:)
Szia! Igen, de anyukám meglepõdött amikor mondtam Neki, hogy Márta csuklott a pocakomban. Az õ terhességük még teljesen más volt és nem tudták mit éreznek. Egyébként a magzatvíz nyelése miatt igen, minden baba csuklik.
Én még eddig nem éreztem :S 27.hét be járok


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Terhesség legelején kinek volt laborértéke szerint magas a progreszteron szintje?

Azért kérdezem, mert nekem 93,6 (50-ig jó), a doki szerint két pete érett meg, vagy végre valahára terhes vagyok.

1

Aggódnom kell, ha reggel magzatvíz vizsgálat óta vérzek? Lehetett nyákdugó is benne? Az távozhat egész nap "szivárogva" is?

Nem tudta megnézni az orvos, mert annyira fájt és elkezdtem eléggé vérezni. Azt mondta ha nem múlik el, menjek vissza. Mikor kell elkezdenem aggódni miatta?

5

Mit jelent ez? Ellenanyag szűrés eredményén megjegyzésként: transzfúzió esetén 37 C-ra felmelegített vér adása javasolt?

Volt valakinek ilyen?

1

Ti mernétek még vállalni gyermeket ha már egy autista gyermeketek született?

Férjem szeretne egy 5. babát és én is, lényegében jó helyre kerülne, csak félünk, hogy autista lenne! :( Négy gyermekünk van, a másodszülött kislányunk autista, az első és a harmad szülött kislány nagyon okos értelmes, és a negyed szülött kisfiú is okos értelmes figyelmes gyermek. A családunkba senkinél nem áll fent autizmus, és a férjem családjában sem.

4

Barna folyás után mikor lehet nemi életet élni?

A terhességem 5.hetében barna folyásom volt,ami progeszteron gyógyszerrel rendbe jött és tünetmentes lettem.Már a 2.trimeszter végén járok,eddig nem éltünk nemi életet.Az orvos külön nem tiltotta,de nem is kérdeztem rá.Aki votl hasonló helyzetben mikor lehetett először együtt a párjával?

3

Vérnyomásos gondok?

A lányommal 4 éve korházban kezeltek anyira magas volt a vérnyomásom. Most a 21.héten vagyok és 100/60 pár napja. Tegnap össze estem,ma is szédölgök. Valami tippet várok tőletek. El kell látnom a lányom emellett

3

Ez már biztos? Nem dolgozhatok?

Ma voltam orvosnál és azt mondta h nem dolgozhatok már és ráírta a papíromra is h fenyegető vetélés.16 hetes vagyok.

10

38+4 napos terhes vagyok. Ma voltam Nst-én, egyre több a jóslófájás reggel óta keményedek kisebb nagyobb kihagyásokkal, a méhszáj értékem 1000. Szerintetek hamarosan elindul valami?

Az Nst most nagyon kacifántos lett.

2

Ez a szívpulzálás lehetett?

Voltam dokinál a kb 6+4 hetes vagyok. Múlthéten voltam, de ma vissza kelet menni, mert jövőhéten nem tudok menni. Uh-n annyit mondott ha bent tartom a levegőt akkor látom hogy néha megmozdul és kb 7-8 mm-es.Gondolom ez a szívpulzálás....

8

Mikor vált láthatóvá a baba mocorgása/rugása nálatok? És mikor kezdett el a hasatok tetején rugdosni?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!