Találatok a következő kifejezésre: Minden márkájú lehet (14 db)

Minden márkájú gumit lehet használni a Pharmatex tablettához?

Konkrétan a LifeStyles-zal együtt használnánk.

Legjobb válasz: Mindegy h milyen márkájú gumit használtok!

Mindegy h milyen márkájú gumit használtok!
Tényleg mindegy! De elegendõ a Pharmatex tabletta önmagában is, maximum peteérés környékén érdemes gumit használni.
Sszia! Én úgy hallottam (vhonnan máshonnan, ugyanezen az oldalon) hogy LifeStyles Ultra Thin... így érezni se fogjátok az óvszert. :)
Ha a barátod nem bízik annyira a Pharmatexben, akkor esetleg annyit, hogy mielõtt elmegy vegye ki;) Sztem így már elég biztos!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A barátom nem bízik annyira a Pharmatexben... így Pharmatex-szel kezdenénk, de gumival fejeznénk be..
A kérdező hozzászólása: Igen, pontosan ezt szoktuk használni! :) Csak most már szeretnénk azért gumi nélkül is kipróbálni, de fogamzásgátlót nem szedhetek :(
Nem tudom, hogy milyen gumit használj a Pharmatexhez de szerintem mindegy.

Hol lehet Nyíregyházán dopodopo mini márkájú nadrágot venni, mennyibe kerülnek?

Kislányra kellene 86-os.

Legjobb válasz: Ez a márka a Takko-ban van.Ha jól tudom.

Ez a márka a Takko-ban van.Ha jól tudom.
A kérdező hozzászólása: Azt esetleg tudod milyen árban kapható?
Azt sajnos nem

Milyen jó márkájú elektronikus könyvolvasók vannak, amibe beépített wifi van? Ezekbe igaz elég ha a netrõl letöltök egy könyvet és rárakom? ÉS ugye vöröspöttös könyveket is lehet rá tölteni ingyen? Nm minden könyv pénzes ugye?

lécci segítsetek!!

Legjobb válasz: Nem tudom van-e olyan olvasó amiben van wifi,de jó márkájú az Amazon Kindle. Nekem olyan van,és nagyon szeretem.E-ink kijelzõje óvja a szemet a romlástól. Bármilyen könyvet lehet rá tölteni,de csak a megfelelõ formátumban.Ehhez konvertálás szügságes. Ezzel tudtam hozzájárulni a problémájához,remélem segítettem kicsit.

Nem tudom van-e olyan olvasó amiben van wifi, de jó márkájú az Amazon Kindle. Nekem olyan van, és nagyon szeretem.E-ink kijelzõje óvja a szemet a romlástól. Bármilyen könyvet lehet rá tölteni, de csak a megfelelõ formátumban.Ehhez konvertálás szügságes. Ezzel tudtam hozzájárulni a problémájához, remélem segítettem kicsit.
Nekem is Amazon Kindle-m van, és már szerintem olyan is van amiben van wifi, az amazon honlapján (amozon.com) biztos, hogy fent van.
Amazon kindle 5 wifis.

Ugye az iphoneba nem lehet memoria kártyát rakni? És iphoneon lehet bluetoothon küldeni vagy fogadni más márkájú (apple) eszközökrõl mint pl. samsungokról?

Mert úgy tudom hogy nem lehet küldeni vagy fogadni más márkájú eszközökrõl mint pl. samsungokról meg lehet ezt valahogy oldani hogy lehessen?. És gondolom appstoreból nem lehet letölteni ingyenes zeneletöltõt, az itunesban pedig csak pénzért lehet zenét venni nem? De ha nincs bluetootha más márkájú eszközökkel[(mert samsungom van)azaz nem lehet vele zenét átküldeni se képet az iphonera)]és nem lehet bele memókátyát rakni. azaz nincs zene a telefonomon ha nem akarom megvenni az itunesból, márpedig nem akarom. akkor usb n szintén nem apple géprõl át lehet rakni zenéket. ezekben kérnék segítséget! elõre is köszönöm

Legjobb válasz: azt akartam írni hogy apple eszközökrõl (az iphoneról) lehet e samsungokra bluetoothon küldeni vagy fogadni?

A kérdező hozzászólása: azt akartam írni hogy apple eszközökrõl (az iphoneról) lehet e samsungokra bluetoothon küldeni vagy fogadni?
Ajfónon a kékfog csak headsethez való.
Persze, Itunes programmal minden fajta szàmitogèpröl lehet zenèt kèpet filmet appot hangot adatot rakni iphonra (mindegy milyen màrkàju laptop vagy szàmitogèp) Memoria kàrtya nincs benne ès adat kuldès fogadàs csak apple-apple között.De wifin keresztül szintèn szinkronizàlhato akàrmilyen gèppel laptopal :)

Hol lehet ilyen márkájú babaruhát venni? A címke 1 cm x 2 cm. Egy maci van rajta és mindig úgy méreteznek hogy a hónapot írják rá+a méretet.

Legjobb válasz: A KIK-ben régebben voltak macis cimkés ruhák, oldalt ült egy kis maci, mellette a méretezés + az életkor. Nem tudom, hogy pontosan milyenre gondolsz, mert lehet, hogy több ilyen is van, és az is lehet, hogy már a KIK-ben sincs ilyen, de talán érdemes megnézned.

A KIK-ben régebben voltak macis cimkés ruhák, oldalt ült egy kis maci, mellette a méretezés + az életkor. Nem tudom, hogy pontosan milyenre gondolsz, mert lehet, hogy több ilyen is van, és az is lehet, hogy már a KIK-ben sincs ilyen, de talán érdemes megnézned.

Lehet kapni más márkájú, de olyan típusú csokikat még mint a Pocket Coffee?

Tehát folyékony kávéval töltött? Ha igen,akkor van-e valami olcsóbb és hol lehet kapni? :D

Legjobb válasz: Ez engem is érdekel :) A Pocket Coffee nálam az alfa és az omega egyben, ezzel lehet levenni a lábamról :D

Ez engem is érdekel :) A Pocket Coffee nálam az alfa és az omega egyben, ezzel lehet levenni a lábamról :D

Hol lehet olyan számológépet venni amin be lehet írni minden betűt? Vagy milyen márkájú az ilyen számológép?

köszi

Legjobb válasz: Én közel húsz éve (18,5) használok ilyet, úgy hívják, hogy Casio Fx-7000. Teljes alfabetikus ABC is megtalálható a karakterkészletében. És tud függvényeket ábrázolni grafikusan, koordinátarendszereket stb stb. Én Amerikából kaptam 1992 tavaszán. Épp nézem, hogy ez már technikai múzeumok retro cucca. Nekem a mai napig tökéletesen mûködik. Sõt, vicces, hogy még ma is mindenhol megbámulják. Gondolom van mai utódmodellje is.

Én közel húsz éve (18, 5) használok ilyet, úgy hívják, hogy Casio Fx-7000. Teljes alfabetikus ABC is megtalálható a karakterkészletében. És tud függvényeket ábrázolni grafikusan, koordinátarendszereket stb stb. Én Amerikából kaptam 1992 tavaszán. Épp nézem, hogy ez már technikai múzeumok retro cucca. Nekem a mai napig tökéletesen mûködik. Sõt, vicces, hogy még ma is mindenhol megbámulják. Gondolom van mai utódmodellje is.
Ha arra gondolsz, hogy a számológépeden miért csak A-tól F-ig vannak a betûk, akkor elárulom, hogy nem azért, hogy szavakat írj be. Nézz utána a hexadecimális (tizenhatos) számrendszernek és egybõl rá fogsz jönni, hogy mire való az A, B, C, D, E, F betûk. http://hu.wikipedia.org/wiki/Tizenhatos_sz%C3%A1mrendszer
A kérdező hozzászólása: köszönöm ismét 2. elsõ pedig képzeld szoktam órán figyelni, inkább órán figyelek és ott megtanulom a dolgokat. Valamint ah már mérnökként dolgozol akkor már biztosan régen voltál gimnazista és azóta változtak a dolgok az iskolákban. Ezenfelül szoktam figyelni de attól még vicces. És a késõbbiekben ha már emelt szinten akarok és fogok is matek érettségizni akkor ahhoz nem árt ha olyan gép van az embernek ami tud is komolyabb számításokat.
Még annyit, hogy engem sehol nem csesztettek az FX7000-resemmel. És hozzáteszem, hogy aki egy ilyen számológép összes tulajdonságát, aki ki tudja használni, az eleve nem suttyó. Az izomgép avatatlan kezekben max a 4 alapmûvelethez használatos.
Elsõ vagyok. Lehet, hogy jópofa, de sajnos nem mindenhol használható. Nálunk például az egyetemen vizsgák elõtt átnézték mindenkinek a számológépét, hogy nehogy olyan mûveletekre legyen képes, ami elõnyhöz juttathat a vizsgán. Kb. a 2-3 ezer forintos alap tudományos gépeket fogadták csak el. Amúgy szerintem több hasznát vennéd annak, ha az órákon figyelnél a számológép nyomkodása helyett... Egy mérnök
A kérdező hozzászólása: és Magyarországon lehet ilyet kapni?
A második vagyok. Én is imádtam és imádom. Igaz én kicsit öregecskébb vagyok, de az elmúlt majd' 20 évben sok hasznát vettem: programozható, szögfüggvényes, grafikus, még kérdõívezni is be lehet programozni, sõt, zsenge koromban még bioritmus progit is írtam rá. Meg kellett adni az aktuális dátumot és a születésit és rajzolta a grafikont. Átsegített az érettségin és késõbb is több vizsgán. Közben néztem, hogy a mait fx-9860-nak hívják. Nem olcsó, de nagyon komoly.
A kérdező hozzászólása: 2. köszönöm szépen a gyors és tényleg hasznos választ, elsõ pedig tudom mire való a számológép, és igenis hidd el hogy unalmas órákon jó az. Mégegyszer köszi a hasznos választ 2. :)
Texas Instruments számológépek között van sok ilyen funkcióval

A barátnőmmel mindig védekezünk, de most vmi ismeretlen márkájú volt a gumi és egyszerűen eltűnt, mit lehet ilyenkor tenni?

Már mindent átkutattam és lehetetlen maga a feltevés is, hogy "benne" lenne, de egyszer?en nem látok más magyarázatot.

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel valóban a lányban lehet. Ebben az esetben célszerû a lánynak magának felnyúlnia érte. Viszont tényleg célszerû lenne egy nõgyógyászati vizsgálat még a holnapi nap folyamán.

Nagy valószínûséggel valóban a lányban lehet. Ebben az esetben célszerû a lánynak magának felnyúlnia érte. Viszont tényleg célszerû lenne egy nõgyógyászati vizsgálat még a holnapi nap folyamán.
Ez megint valami kamukérdés? Kezd unalmas lenni.
Hát kisfiam ezt nevezzük szépen magyarul szopásnak!!!!LOL XDXDXDXD
Eszedbe jutott már a barátnõdben keresni??? kézzel ki lehet húzni simán. De gyorsan kéne, mert nem jó dolog egy idegen test odabenn...
eltûnt a gumi? :D elolvadt, orvoshoz kell menni, nem ciki van akibõl kólás dobozt szedtek ki..
ha õ sem találja, vagy ha benne van de nem tudja levenni, orvos azonnal! nem csak hogy terhes lehet, baja is lehet tõle! ez még rosszabb sztem mintha valaki bentfelejt egy tampont. bár nagyon nehezen tudom elképzelni, h benne maradt, de nem tartom teljesen lehetlennek!
orvos.azonnal.
Szerencsétlen kutatásod után ideültél hogy feltedd ezt az illusztris kérdést? Szerintem a láthatatlan hóember is a barátnõdet dugta közben és ellopta gonosz módon a gumit.
Hát fiam, ha nincs meg sehol, akkor tuti hogy benne van, viszont akkor mehetsz pelenkát venni! XD
Ezt láttam egy pornófilmben, aztán a srác kitúrta onnan XD
Az nem telefon, hanem fényképezõ. He-he.
A kérdező hozzászólása: Oké:D Engem csak megkértek rá, hogy írjam ki...én képen se láttam még, nekem telefonként adták elõ(:
És három perc google után láss csodát: http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/specificatio..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!