Találatok a következő kifejezésre: Minden kismama beöntést (2 db)

Minden kismama kap beöntést szülés elött?

egy ismer?söm nem kapott, ez nekem furcsa:(

Legjobb válasz: Nem mindenhol adnak.Van akinél meg nincs idõ rá.

Nem mindenhol adnak.Van akinél meg nincs idõ rá.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, azért higiénikusabb, ha " kiürítik " az embert gondolom.
Szia! Van ahol már kúpot adnak, kérdezz rá hogy van-e ilyen lehetõség rá, talán jobb egy kúpot elvielni mint egy beöntést. Én biztos meg fogom elõtte kérdezni az orvost, még ha ki kell fizetni is azt a kúpot akkor inkább kifizetem, kerüljön bármennyibe is.
Nem mindig adnak, én sem kaptam, pedig így utólag jobb lett volna. Azt mondták, már nincs rá idõ, hát nem adtak. Mondjuk nem is nagyon érdekelt akkor már, hogy mi csusszan ki a gyerek mellett, de azért jobb lett volna kapni.
Én nem kaptam és nem is hiányzott. Ott és akkor az érdekelt a legkevésbé, hogy jön-e még "valami". Nem is tudom, volt-e.
szia! szerintem jobb ha adnak beöntést!!nem kellemes de nem is fáj!így legaláb csak egyre tudsz koncentrálni hogy a picidet megszüld!! és nincs semmi zavaró tényezõ!! mondjuk ott már nem is foglalkozol semmivel már csak azt várod hogy meg legyen a baba!!énis tartottam a beöntéstõl meg az ínyekcíótól de olyankor már tényéleg nem fogsz semmit vissza utasítani mert mássra kell gondolnod!!könnyû szülést kívánok!!üdv grat a babához!
Én mindkét fiamat ugyanott szültem. Az elsõvel kaptam, a másodikkal nem. Más szülésznõ volt. Jobb volt kapni......
Van ahol nincs idõ és van ahol állítólag kérni lehet.Nem kellemes dolog de inkább érdemes kérni mmiután a baba kilapítja a húgyhólyagot meg mindent kifele jövet, kipasszírozza amik bent van és az elég kellemetlen ha ott csinál be az ember. Persze ez beöntés után is elõfordulhat, de egészségügyi okokból jobb a babának.
Szia. ne mindenhol adják, meg van mikor nincsen rá idö.Tölem megke´rdezre´k, de ha nem ke´rdezték volna is ke´rtem volna.Nekem így is nehéz volt, nem me´g ha arra kellett volna gondolnom, hogy mikor csúszik valami.
Szia! Én 3 hete szültem, és rendesen kifaggattam a szülésznõmet a beöntéssel kapcsolatban. semmi higiéniai ok nincs rá, hogy adjanak, mivel ha véletlenül odacsinálsz rögtön kicserélik alattad a lepedõt akár szülés közben is. Egyébként nálunk csak akkor adnak, ha kéred, és még kúpot is csak akkor kapsz. Állítólag rájöttek, hogy beöntéssel sem jön ki minden, sõt, még hamarabb odakerül a dolog szülés közben, mint beöntés nélkül. Mostmár hiszek neki, mert én semmit sem kaptam, mégsem volt gond. Az elõttem szólónak viszont igaza van: ott, akkor úgysem arra fogsz gondolni. Könnyû szülést!

Kismamák akik a Kenézyben szültek mostanában. Tapasztalatok? Beöntést mindenki kap? Borotválás? Hálóing vagy pizsama? Minden érdekel.

Legjobb válasz: Szia! Nem rég szültem ott,pár hónapja. Teljesen meg voltam vele elégedve.Rendes gárda volt,figyelmesek,bár nekem volt ott fogadott orvosom. Én kaptam beöntést.Borotválni nem borotváltak. Kapsz bent hálóinget,minden nap tisztát,ha kérsz,bár én a sajátomba voltam. Íj privit hogy mi érdekel konkrétan,mert hosszú lenne itt mindent leírni. :D

Szia! Nem rég szültem ott, pár hónapja. Teljesen meg voltam vele elégedve.Rendes gárda volt, figyelmesek, bár nekem volt ott fogadott orvosom. Én kaptam beöntést.Borotválni nem borotváltak. Kapsz bent hálóinget, minden nap tisztát, ha kérsz, bár én a sajátomba voltam. Íj privit hogy mi érdekel konkrétan, mert hosszú lenne itt mindent leírni. :D
Nem kaptam beöntést, borotváltak. 10 hónapja szültem ott. Hálóingben "kell" lenni. Kényelmesebb is mint a pizsama. Reggeli vizitkor bugyi nélkül kell lenned. A szülésem jól zajlott, rendes volt az ügyeletes szülésznõ, és doktornõ is, a gyermekágyi nõvérek is kedvesek voltak, a csecsemõs nõvérek már nem annyira..
3 hónapja szültem . Beöntésre nem volt idõ de az elsõnél kaptam. Borotválni nem kellett mert simán mentem oda :) Mindennel megvoltam elégedve


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!