Találatok a következő kifejezésre: Minden kismama érzi, (53 db)

Más babája is lustább ebbe a szürke időben? 27. hetse kismama vagyok és hétfő óta nagyon ritkán érzem a babám. Minden nap érzem de pl sose volt még olyan h igazán erősett rugptt volna.

Mells?fali a méhlepényem és a hasfalami is vastag szal nem csoda h nem érzem minden kicsi mocorgását.

Legjobb válasz: Szia! Ezt nem hiszem el.Nekem is alíg mozog és ez akkor lehet hogy az idõ miatt van.Ha kedved van írogathatunk privibe. Boldog Baba várárst! 38 hetes kismami

Szia! Ezt nem hiszem el.Nekem is alíg mozog és ez akkor lehet hogy az idõ miatt van.Ha kedved van írogathatunk privibe. Boldog Baba várárst! 38 hetes kismami
Nekem is mellsõ fali és van/volt kis fölös a pocin, de a 18. héttõl én nagyon intenzíven érzem, mármint tud olyanokat rúgni, már most kis vasgyúró. Viszont a napokban nekem is passzív. Néha bejelentkezik, de amúgy nincs most az a nagy mocorgása. Eddig mindig tudtam, hogy mikor hogy fekszik. Harántba, farosan, fejvégûen....most viszont nem tudom. Szerintem is ez az idõ, legalábbis azt vettem észre, hogy akkor ilyen passzív. Volt olyan, hogy már reggel fél 6-kor tudtam, hogy jobb idõ lesz....és láss csodát, gyönyörû idõ volt. :) 22 hetes kismami
Én is alig éreztem egész héten. Már épp fel akartam hívni a védõnõt, amikor is ma nagyon beindult. Ma már sokat mozog, de ez mondjuk attól is lehet, hogy az édesapja nagyon sokat foglalkozott ma vele. Nem tudom.
Mármint abból tudtam, hogy jobb idõ lesz, ahogy õ mocorgott reggel :)
Igen igen itt is ez a helyzet. Punnyadnak a babók :) van némi kézhez bújás, egy két erõsebb rúgás, este lefekvésnél némi hullámzás, de napközben pihizik. :) Lehet a front miatt. 27 hetes

23 hetes terhes vagyok gyakran érzek menstruácios fájdalmakat és a derekam is fáj. Másnál is előfordul? A válaszokat köszönöm. Boldog és gondtalan babavárást kivánok minden kismamának!

Legjobb válasz: Nekem is fajt es surun voltak mehosszehuzodasaim is. Felhivtam az orvosomat es azt mondta hogy surgosen latnia kell nehogy nyiljon a mehszaj. Megnyugtatott hogy a mehszaj zarva van es kaptam gyogyszert (antibiotikumos kupot) amit akkor kell csak hasznaljak ha menstruacios fajdalmakat erzek. Szolj az orvosodnak mert nem termeszetes ez a fajas a terhesseg 23 heteben sott koraszules jele lehet. Addig amig nem lat doki nyomas az agy es lustizzal egesz nap. Boldok babavarast kivanok Udv. 28 hetes kismama

Nekem is fajt es surun voltak mehosszehuzodasaim is. Felhivtam az orvosomat es azt mondta hogy surgosen latnia kell nehogy nyiljon a mehszaj. Megnyugtatott hogy a mehszaj zarva van es kaptam gyogyszert (antibiotikumos kupot) amit akkor kell csak hasznaljak ha menstruacios fajdalmakat erzek. Szolj az orvosodnak mert nem termeszetes ez a fajas a terhesseg 23 heteben sott koraszules jele lehet. Addig amig nem lat doki nyomas az agy es lustizzal egesz nap. Boldok babavarast kivanok Udv. 28 hetes kismama
Szia! Azért ne ilyedj meg. Persze mindenképp beszélj majd a dokival, de én pl. 8 hónapig éreztem minden "aktuális" menstruációt. Ha sokat sétáltam, vagy megerõltettem magam akkor is görcsöltem. Olyankor egy mgb6-ot bevettem és teljesen elmúlt. Boldog babavárást! 3 hónapos fiúcsak anyukája
Hát azért, ha tegnap óta nem érzed nézzen meg orvos mindenképp!!!
Ma lustálkodik kicsit, úgy döntött. Meg egy kicsit beljebb húzódott, hogy anya ne tudja úgy nyomon követni, és köszöni szépen jól van így. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy ennyien írtatok:) .Délután bejelentkezett többször is, megnyugodtam.Legközelebb nem pánikolok így be inkább várok!Köszi nektek
Egyet értek az utolsóval, nekem a 4. babám volt 36 hetesen amikor nem éreztem. Én se írom le a továbbiakat! Az teljesen hülyeség, hogy otthon várj!
Érzed már a babádat? Ne hallgass senkire, ha valami azt súgja, hogy baj van, menj azonnal egy uh-ra. Én is mások véleményét kérdeztem és ráadásul már a 3. babám volt, pont 20 hetesen. Nem írom le a történteket, mert neked ez most nem segítene, de ne hallgass csak a belsõ megérzéseidre!!! Remélem azóta minden oké!
Nehogy elrohanj már dokihoz! Egyél csokit, igyál kólát, hallgass zenét és várj! :) Meg fog rugdosni a kisember!
én próbát tennék a csokival és a cólával ...attól nagyon beindulnak...ha akkor sincs jel akkor mennék a dokihoz! 25+2km
Van olyan idoszaka, amikor aktívabb és van olyan amikor csak itt-ott bezelentkezik. Ez pár napig is eltart nálam. 24 hkm
Én ilyenkor azt csináltam, hogy hanyatt feküdtem, rátettem a kezem a hasamra, egy idõ után kényelmetlen lett neki, és elkezdett mozgolódni.
Ilyen nálam is szokott lenni. Egyik nap szinte reggeltõl estig "edzést" tart, másnap meg csak apróbb jelét adja hogy minden rendben. Ilyenkor szoktam azt mondani hogy biztos kifáradt. Sõt mikor ez az egész napos mocorgása van, akkor már rákészülök hogy következõ nap "pihi" van :D Bár ujabban még éjszaka sem nyugszik... szintén 20 hetes
Kezd neki kicsi lenni a hely, tök normális.
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen ezt mondja mindenki, de azért aggódom.Nálad is ez volt?Hasonló észrevétel másoknál?

Minden kismama úgy érzi, hogy az ő bébije valami miatt különleges?

Én már most, mikor még csak a pocakomban van, úgy érzem, h nagyon jól együttm?ködünk, megértjük egymást. Sokat foglalkozok vele, és olyan jó kis babának gondolom. Mindenki így van ezzel?

Legjobb válasz: Szerintem igen :-) De ebben nincs semmi rossz. Minden anyuka úgy gondolja, hogy az õ babája a legszebb, legjobb kisbaba a világos. De ezzel nincs semmi probléma, ennek így kell lennie :-) Örömteli babavárást, aztán babázást!

Szerintem igen :-) De ebben nincs semmi rossz. Minden anyuka úgy gondolja, hogy az õ babája a legszebb, legjobb kisbaba a világos. De ezzel nincs semmi probléma, ennek így kell lennie :-) Örömteli babavárást, aztán babázást!

Kismamák, a babátok melyik testrésze mozog, mindig pontosan érzitek?

Barátn?mmel beszéltünk egyik nap, ? kétszer volt terhes, én a harmadikat várom. De mi bizony nem mindig tudjuk megkülönböztetni, hogy a keze vagy a lába; vagy a feje vagy a feneke mozog a babának. Eláruljátok ezt honnan lehet tudni pontosan?

Legjobb válasz: Én úgy jellemezném, onnan tudtam, hogy: ha tompa "nagy" kiterjedésû nyomást éreztem, akkor a feje, vagy a feneke volt. Ha kis területem éreztem, kis "szúrás/nyomás" szerûséget, akkor az a keze/könyöke, lába/térde.

Én úgy jellemezném, onnan tudtam, hogy: ha tompa "nagy" kiterjedésû nyomást éreztem, akkor a feje, vagy a feneke volt. Ha kis területem éreztem, kis "szúrás/nyomás" szerûséget, akkor az a keze/könyöke, lába/térde.
Én csak feltételeztem mije hol van! Volt mikor uh-n közölte a doki, hogy na itt a kis keze, mire én azt hittem az simán a lába, mert valahogy olyannak éreztem a mozgást. Szerintem pontosan ezt nem lehet tudni, csak következtetni. De érhetnek meglepetések. :)
Két terhesség alatt soha nem tudtam beazonosítani a testrészeiket... Pedig olyan jó lett volna.
Az én babám haránt fekszik így tudom mije hol van, egyébként egyik terhességemnél sem tudtam pontosan, ill, egyszer annyira kinyomta a lábát a lányom, hogy szó szerint le tudtuk mérni a talpikáját.Egyszer fordult elõ, de szupi volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor nem csak mi vagyunk a "testrész-analfabéták" a barátnõmmel, ez megnyugtató :)
Én csak következtetni tudok, mert az UH-n elmagyarázták, hogy mije hol van.. De sokszor kételkedem, mert néha tök lent, néha teljesen fent érzem. De ha a fenekét dugja ki, vagy a fejét, az egyértelmû :) )
Nekem nyomja ki magát, de eddig kb egyszer láttam nagyon feltünõen, hogy kis valamijét húzza végig, de nem tudom mi lehetett, mert nekem még vándorol a kicsi.4d uh-ra 29.hétre fogta és kifelé fordulva beült a jobb felemre teljesen kitakarva magát.Itthon sokszor érzem, hogy lenn van végig és nem farfekvéssel, tehát még forog és nem tudom mikor mit hová dug ki :D

26-hetes kismama! Reggelenként, mindig nyílalást érzek alul a hasamba. Miért lehet? Belenyílal.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne aggódj, csak alakulnak "odabennt" a dolgok. A méhednek egyre nehezebb a baba súlya, és helyezkedik a babád is. Nekem folyamatosan voltak ilyen tapasztalataim. Ha valami nincs rendben a vizsgálaton kiderül, pl. ha kinyílt a méhszáj. Akkor viszont pihenj sokat!

Szia! Szerintem ne aggódj, csak alakulnak "odabennt" a dolgok. A méhednek egyre nehezebb a baba súlya, és helyezkedik a babád is. Nekem folyamatosan voltak ilyen tapasztalataim. Ha valami nincs rendben a vizsgálaton kiderül, pl. ha kinyílt a méhszáj. Akkor viszont pihenj sokat!

Tapasztalt kismamák! 1 hete mutatta ki a teszt, hogy babát várok, ez az első terhességem. Orvoshoz viszont csak 1 hét múlva megyek, akkorra kaptam csak időpontot. Normális -e az, hogy nem mindig érzek tüneteket?

Kb. az 5. hétben járok, eddig minden nap volt egy kis émelygés, mellfeszülés, ma viszont még semmi.Szerencsére vérezni nem vérzek, a hasam sem fáj. Nyugtassatok meg, hogy ugye nem kell, hogy minden nap érezzek valamit?!

Legjobb válasz: Szia!Nem érzed mindig a tüneteket,ne aggódj!Nekem pl eddig összesen 1 szer volt hányingerem.A mellem is a 7.héttõl kezdett el fájni.Pihizzél sokat ha teheted,vigyázz magatokra!15+2 hetes kismami

Szia!Nem érzed mindig a tüneteket, ne aggódj!Nekem pl eddig összesen 1 szer volt hányingerem.A mellem is a 7.héttõl kezdett el fájni.Pihizzél sokat ha teheted, vigyázz magatokra!15+2 hetes kismami
Nyugi! A hasadnak kell "fájni", mensiszerû gyenge görcsök, de a többi tünet csak néhány hét múlva lesz intenzívebb! persze ez is mindenkinél más-más, van aki egész terhessége alatt görcsölget, más semmit sem érez alhasban, van aki végighányja az elsõ 3-4 hónapot, más még csak nem is émelyeg. Türelem, pihenés, terhesvitamin és ne olvasgass néhány hétig ezen az oldalon:) Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Tényleg az lehet a baj, hogy elolvastam itt a rossz tapasztalatokat is, és most már félek. Megpróbálok pozitívan hozzáállni! Még egyszer köszönöm!
szia! örülj, amíg nem érzel tünetet! szerencsés vagy! nekem pl. konkrétan non-stop rókázhatnékom van, iszonyú érzés, nem kívánom senkinek! de ez ezzel jár, túl kell élni...
Nem kell mndíg érezni a tüneteket, ez lehet ingadozó a hormonháztartás változása miatt. Majd a dokid fogja megerõsíteni a terhességet. Szorítok! Minden jót. 39+2km
Ne aggódj, nem kell állandóan érezdned, nem is fogod!Én a hatodik hétben csináltam az elsõ tesztet semmi jelem nem volt csak a vérzés kimaradása.És utána sem voltak ezek azáltalnos jelek, csak a mellfeszülés.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm, hogy leírtad a történetedet, azért most már egy kicsit sikerült megnyugodnom a válaszokat olvasva! Kívánom, hogy továbbra is problémamentes legyen a terhességed, és jó egészséget kívánok neked is és a picinek is! Még egyszer köszönöm mindenkinek!

32+4 napos kismamik! Normális az ha mostanánban gyakrabban (mert eddig nem éreztem soha) leginkább éjszaka mensi szerű fájdalmat érzek alul a pocakomban, nem görcsöl csak tisztára olyan mint amikor még menstruáltam? Nem korai ez? Vagy mi ez?

Legjobb válasz: Nekem is volt már ilyen,bár még csak egyszer-kétszer,én úgy tudom,ezek jósló fájások,de nem aggódj,nem lesz semmi gond.Írd be ide a keresõbe a jóslófájás szót,kiad egy csomó 31-32 hetes kismama által írt kérdést,én is így jártam utána.Minden jót nektek! 34 hetes kismama

Nekem is volt már ilyen, bár még csak egyszer-kétszer, én úgy tudom, ezek jósló fájások, de nem aggódj, nem lesz semmi gond.Írd be ide a keresõbe a jóslófájás szót, kiad egy csomó 31-32 hetes kismama által írt kérdést, én is így jártam utána.Minden jót nektek! 34 hetes kismama
Ezek jóslófájások, amik ebben az idõszakban már teljesen természetesek. Béres Magnéziumot vagy Magne B6-ot lehet bevenni. Ezeket javasolják a keményedésekre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Ez nagyon izgalmas:) )
Szia!Több mint valószinü josló fájások már gyengébben.Erre ajánlom neked a panangint ugyanis nekem ezt irta a doki.Mert nekem is görcsölgetett a hasam.Gyógyszertárban lehet kapni recept nélkül.33hetes kismami

36 hetes kismamik kész vagytok mindennel? Összepakoltátok már a kórházi csomagot? Izgultok? Jól érzitek magatokat? Tudtok rendesen aludni?

Nekünk els? baba. A napokban akarok összepakolni,amúgy mindennel készen vagyunk, csak még kis ruhákat kell mosni meg vasalni, de én nagyon fáradtnak érzem magam. És a legapróbb feladat is nagyon lestrapál f?leg ha menni is kell valahova. Olyan lelkiismeret furdalásom van a lustaság miatt.És este nem megy az alvás hol a sav miatt, hol pedig arra kelek hogy rosszul vagyok aztán félóra szenvedés után nagydolog a wc-n és utána talán tudok aludni.Ráadásul olyan mintha izomláz lenne az egész altájamon.

Legjobb válasz: 37 hetes vagyok és a kicsi ruháit már kimostam,kivasaltam,meg a pólya is rendben van. Viszont a kórházi csomaggal sehogyan se állok,még papucsot venni kell,meg hálóinget,nagy bugyikat a szülés utáni vérzéshez.Csak azért izgulok,hogy ne legyen olyan nehéz szülés mint az elsõvel.Aludni nem tudok,pont hajnalba jönnek rám a jóslók,amik hasmenéssel végzõdnek,meg a derekam is le akar szakadni.Most nem érzem annyira lustának magam,mint eddig,sõt tele lettem energiával egy hete,és pont az bosszant,hogy most tudnám csinálni a dolgomat de a 3 évesem rengeteg figyelmet igényel,meg idegesít.Inkább idegbetegnek érzem magam,meg sírok sokat.Savam nekem is van este,de egy pohár tej el szokta mulasztani.

37 hetes vagyok és a kicsi ruháit már kimostam, kivasaltam, meg a pólya is rendben van. Viszont a kórházi csomaggal sehogyan se állok, még papucsot venni kell, meg hálóinget, nagy bugyikat a szülés utáni vérzéshez.Csak azért izgulok, hogy ne legyen olyan nehéz szülés mint az elsõvel.Aludni nem tudok, pont hajnalba jönnek rám a jóslók, amik hasmenéssel végzõdnek, meg a derekam is le akar szakadni.Most nem érzem annyira lustának magam, mint eddig, sõt tele lettem energiával egy hete, és pont az bosszant, hogy most tudnám csinálni a dolgomat de a 3 évesem rengeteg figyelmet igényel, meg idegesít.Inkább idegbetegnek érzem magam, meg sírok sokat.Savam nekem is van este, de egy pohár tej el szokta mulasztani.
Sziasztok! Én is 36 hetes vagyok, nomeg kissé bonyolult, szeptemberben beiratkoztam az egyetemre nappalira, ezen a héten vagyok utoljára, úgyhogy rengeteg papírmunkát el kell intéznem, beszélni az elõadókkal, miegyéb... A babaszobából még hiányzik a kiságy, vasárnap érkezik, a ruhácskák kimosva, kivasalva, a kórházi pakk meg még sehol, azt sem tudom, hol áll a fejem. Mindennek tetejébe a párom lázasan fekszik itthon, õt is ápolgatnom kell. Teljes káosz :)
Szia én mindennel kész vagyok a korházi csomi már rég ott áll a szobába a babaszoba rég kész a ruhái minden szoval én már csak az várom hogy kibujjon de igy hogy már ugymond nincs mit csinálnom csak a szokásosokat kibirhatatlan és türelmetlen vagyok... és olyan mint ha sose lenne vége... :) üdv 37hkm
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ! Nekem is hasmenés a vége, akkor ezek talán nekem is jóslók? Hát ez nem túl jó hír mert ezek a fájdalmak sem kutyák, akkor milyen lesz az igazi :) Kedves Második! Kitartás! Minden rendezõdik és rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Kedves Harmadik!Irigyellek...nagyon ügyes vagy hogy minden kész...jó lenne ha én is készen állnék mindennel. És Persze mindenkinek gyors és könnyû szülést és nagyon jó egészséget kívánok!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!