Találatok a következő kifejezésre: Minden kapcsolatban a (887 db)

Feladunk minden kapcsolatot ha fellép a megszokás?

Most ért véget egy 4 éves kapcsolatom.

Legjobb válasz: A szerelem mindig elmúlik. És vagy átalakul szeretetté vagy nem. Vagy tesznek azért a kapcsolatért, hogy újra felpezsdüljön, vagy sem. Amelyik kapcsolatért nem tesznek, az meg fog "halni". Senkit nem lehet 10-20-30 éven át szerelemmel, lobogó lánggal szeretni. Viszont lehet tenni azért, hogy az a kapcsolat hosszú távon mûködjön. Folyamatosan kell ápolni a kapcsolatot, újra meg újra egymásra találni, idõt szánni a másikra, felpezsdíteni a kapcsolatot és akkor az lehet tartós. Akik nem tesznek a kapcsolatért, hanem belenyugszanak, hogy hoppá már nem vagyok szerelmes, akkor itt fejezzük is be, annak nem is lesz hosszú, akár egy életen át tartó kapcsolata. Tudod ez olyan, mint egy kert. Ha az ember bizonyos idõközönként kigazolja, akkor nem gazosodik el a kert. Lesznek olyan idõszakok, amikor szebb, lesznek olyanok, amikor kevésbé szép az a kert és lesz olyan, amikor éppen semmilyen. De ha az ember azt a kertet abszolút nem gazolja ki, hanem tesz rá úgy ahogy van, akkor az egy gazos, ronda, "halott" kert lesz. Én 8 éve élek párkapcsolatban. Ha szerelemre, lobogó lángra alapoztuk volna ezt a kapcsolatot, akkor már rég nem lennénk együtt.:)

A szerelem mindig elmúlik. És vagy átalakul szeretetté vagy nem. Vagy tesznek azért a kapcsolatért, hogy újra felpezsdüljön, vagy sem. Amelyik kapcsolatért nem tesznek, az meg fog "halni". Senkit nem lehet 10-20-30 éven át szerelemmel, lobogó lánggal szeretni. Viszont lehet tenni azért, hogy az a kapcsolat hosszú távon mûködjön. Folyamatosan kell ápolni a kapcsolatot, újra meg újra egymásra találni, idõt szánni a másikra, felpezsdíteni a kapcsolatot és akkor az lehet tartós. Akik nem tesznek a kapcsolatért, hanem belenyugszanak, hogy hoppá már nem vagyok szerelmes, akkor itt fejezzük is be, annak nem is lesz hosszú, akár egy életen át tartó kapcsolata. Tudod ez olyan, mint egy kert. Ha az ember bizonyos idõközönként kigazolja, akkor nem gazosodik el a kert. Lesznek olyan idõszakok, amikor szebb, lesznek olyanok, amikor kevésbé szép az a kert és lesz olyan, amikor éppen semmilyen. De ha az ember azt a kertet abszolút nem gazolja ki, hanem tesz rá úgy ahogy van, akkor az egy gazos, ronda, "halott" kert lesz. Én 8 éve élek párkapcsolatban. Ha szerelemre, lobogó lángra alapoztuk volna ezt a kapcsolatot, akkor már rég nem lennénk együtt.:)
ez rajtatok múlik. te nem érezted jól magad
A kérdező hozzászólása: Igen, de pont ez volt a baj a kapcsolatunkban, hogy én azért nem éreztem jól magam, mert én tettem a kapcsolatunkért folyamatosan, de csak én! Én szerveztem minden programot ami kettesben volt, a szexuális életünket próbáltam feldobni ( visszagondolva Õ nagyon rossz volt az ágyban, se elõjáték, se semmi, nem törõdött velem, és ez az életre is igaz lett), fõztem-sütöttem neki folyamatosan, de Õ a kisujját sem mozdította a végére, pedig állítólag szeretett, azt mondta a vége felé is. Szóval attól félek, hogy senki nem tart majd ki mellettem, én kész vagyok arra, hogy szerelem nélkül is, ha szeretem azt az embert akivel vagyok, egy egész életet leéljek vele.
Sajnos sokan feladják. Nem minden kapcsolatban marad olyan bázis a hormonok lecsengése után amire lehet építeni és amiért érdemes maradni.

Minden kapcsolatban enyhül a láng egy idö után?

3 éve vagyunk együtt, most együtt lakunk egy ideje. Már nem veszem észre, hogy olyan nagy lenne a szerelem köztünk. Mondja, hogy szeret, de látom más nökre szívesebben nézeget, annak ellenére hogy csinosan fel vagyok öltözve. Régen felizgatta, ha miniszoknyában vagyok, most rám sem néz...Nem állandóan, néha mondja, hogy szép vagyok, de érzem, hogy nem vonzom már annyira, már ismer...Nem vezet ez megcsaláshoz, vagy szakítához? Igaz részemröl is megszokott már a teste meg a dolgai, de szeretem. Ez normális? Csak túlreagálom? Esetleg örülnék tippeknek mivel csábíthatnám vissza. Köszönöm a válszokat elöre is!

Legjobb válasz: Igen enyhül.Megszokjátok egymást,minden nap együtt vagytok,együtt keltek fekszetek,ami nem jelenti,hogy nem szeret,de a kapcsolatok eleje mindig szebb.Vegyél fel olyan szexi ruhát amit soha nem vennél pl.piros csipkés szexi fehérnemût vagy valamit ami nem te vagy,amit nem szokott meg tõled.Vagy szeretkezz vele ott ahol sosem tetted volna vigyél valami pluszt az életetekbe.Változtass stílust,hajszínt,próbáld féltékennyé tenni...Sajnos egy idõ után szlogennek hangzik ahogy mondják,hogy szép vagy,még mindig szeretlek...Egy kapcsolatért mindig tenni kell,de kétoldalról....

Igen enyhül.Megszokjátok egymást, minden nap együtt vagytok, együtt keltek fekszetek, ami nem jelenti, hogy nem szeret, de a kapcsolatok eleje mindig szebb.Vegyél fel olyan szexi ruhát amit soha nem vennél pl.piros csipkés szexi fehérnemût vagy valamit ami nem te vagy, amit nem szokott meg tõled.Vagy szeretkezz vele ott ahol sosem tetted volna vigyél valami pluszt az életetekbe.Változtass stílust, hajszínt, próbáld féltékennyé tenni...Sajnos egy idõ után szlogennek hangzik ahogy mondják, hogy szép vagy, még mindig szeretlek...Egy kapcsolatért mindig tenni kell, de kétoldalról....
igen az elsõ hozzászlonak igaza van! minden kapcsolat enyhül, persze van kivétel azért de az nagyon nagyon ritka talán ha az ember megtalálja az igazit, a nagyapám és a nagyanym például 50 éve szerelemben élnek és mikor rájuk néz az ember olyayn mintha a kapsulatuk elején tartanának. :D jó az amikor az ember ennyire megtalálja a párját aki tényleg hozzá tartozik. szeritnem is probáld azt hogy kisit válltoztatsz vegyél fel olyan ruhákat miket eddig sosem hordtál, de azért felvennéd mert neked is tetszik, nem kell azért kurvásan öltözködni. vagy vállt frizurát vagy sinálj megleõ dolgokat akármit amit eddig nem csináltál
NEM Nem minden kapcsolat enyhül meg. sajnos a barátaim körében nagyon sokan vannak akik ezért szakítanak a szerelmükkel, de én csak azt tudom erre mondani, hogy akkor nem is volt az az igazi amire mindeki vár az életében. Én 7 éve szeretem a párom de "csak" 4 éve járun. a 4 év alatt egy szer egy pilanatig sem enyhült a kapcsolatunk. SÕT: ha lehet ugymondani akkor szerintem most egyre jobban szeretem. nem élünk együtt sajnos, és amikor nincs velem nagyon magam alott vagyok. Csak azt tudom tanácsolni: üllj le vele beszélgetni. lehet, hogy ugyan azt érzi mint eddig, csak nem tudja már hogy kimutatni, mert lehet azt hiszi, hogy megszoktad az eddigi gesztusokat stb... Ha valaki iránt kihûl VALÓBAN a szerelem, akkor nincs az a csodaszer vagy praktika amitõl ujra szeret. mert egy szép fehérnemûtõl, vagy egy erotikus sex-tõl vonzódik hozzád ujra. amig nem vagy biztos hogy is álltok, addig szerintem ne félj. beszélgessetek, és akkor leet, hogy jobbra fordul, talán csak te érttted félre (Rem inkább ez és akkor nincs gond)
Igen. Ez azért van, mert a szexet olyan hormonok irányítják, amelyek úgy mûködnek, mint a kábítószer. Tehát hozzájuk lehet szokni, és emelni kell az adagot. Erre kiváló a változatoság: új ruha, hely, helyzet, kezdeményezés... De ennél fontosabb, hogy közben kialakuljon köztetek a szeretet. Az sokkal-sokkal tartósabb...

Ugye minden kapcsolatban vannak viták? és vannak rossz napok? Ettől nem lesz vége ugye? Nagyon szeretem a párom és annyira utálok veszekedni és ilyenkor félek hogy mi lesz ha. Ugye ez normális? :D 19/F

Legjobb válasz: Attól is függ, mirõl vitáztok és hogyan alakul a vita. De egyébként "természetes". Minden kapcsolatban vannak nézeteltérések, de egy kapcsolatban az a normális, ha ezeket meg is tudjátok beszélni, és együtt megoldani / közös nevezõre jutni valahogyan.

Attól is függ, mirõl vitáztok és hogyan alakul a vita. De egyébként "természetes". Minden kapcsolatban vannak nézeteltérések, de egy kapcsolatban az a normális, ha ezeket meg is tudjátok beszélni, és együtt megoldani / közös nevezõre jutni valahogyan.
Ohh nyugi, néha belefér. Unalmas lenne egy kapcsolat, ha néha nem lenne benne egy kis veszekedés. Persze ezzel nem azt mondom, hogy kezdjétek el ölni egymást, ezzel feldobva a kapcsolatot. Szerintem az nem is normális kapcsolat, ahol nincs egy kis vita néha napján.
Kell egy kis veszekedés.Utána édesebb a kibékülés!:) De persze ne legyenek mindennaposak a viták mert az igenis szakításhoz vezet.Néha kompromisszumot kell kötni vagy engedni.De csak néha!:P
ha meg tudjátok beszélni a problémáitokat egymással, és nem duzzogtok napokig, hetekig, nem lesz gond. el kell engedni az ilyeneket (mi általában nevetséges hülyeségeken kapunk össze nagy ritkán)--> visszagondolva mindig csak nevetek, hogy milyen hülyék voltunk.


Minden kapcsolatban elmúlik a szerelem, vannak mélypontok, és nem mindig könnyû szeretni egymást?

Legjobb válasz: Vannak mélypontok, és mindkét félen múlik, hogy az egó nyer, vagy a szeretet. Túl vagyok már néhány ilyenen, és ahelyett hogy eldobtuk volna egymást, megbeszéltük, és minden ilyen után javult a kapcsolatban valami. Kommunikáció, türelem, megértés, õszinteség. Persze csak ha mindkét fél akarja. Ha nem, akkor úgy is addig támad az egyik amig vége nem lesz.

Vannak mélypontok, és mindkét félen múlik, hogy az egó nyer, vagy a szeretet. Túl vagyok már néhány ilyenen, és ahelyett hogy eldobtuk volna egymást, megbeszéltük, és minden ilyen után javult a kapcsolatban valami. Kommunikáció, türelem, megértés, õszinteség. Persze csak ha mindkét fél akarja. Ha nem, akkor úgy is addig támad az egyik amig vége nem lesz.
Mélypontok szerintem minden kapcsolatban vannak, szeretni könnyû, csak a körülmények idõnként megnehezítik. Azt nem tudom, hogy örökké tartó szerelem van-e, de nekem jelenleg olyan van, ami 14 éve tart és nem csendesült szeretetté, hanem a mai napig szenvedélyes szerelem.
Szerintem nagyon erõsen el kell határozni, még az elején, hogy kitartunk egymás mellett. Ehhez kell ezután tartani magunkat. Ha egyszer az ember eldönti, hogy megházasodik akkor ne létezzen olyan, hogy válás. Alakítsák az után a körülményeket olyanná, hogy a kapcsolat fenn maradjon. Lehet hullámvölgy. A szeretet is elmélyül. A kitartás, ami számít!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz! :)
Minden párkapcsolatban, és házasságban jönnek nehézségek. pl munkanélküliség, vagy pl ha kiderül hogy nem lehet gyereketek pedig akartok....de ezek nem szabad hogy az egymás iránti érzéseket befolyásolják. Az igazi szerelem soha nem múlik el.....mert ha elmúlik akkor az sose volt igazi tiszta és õszinte szerelem. Csak fellángolás, testi vágy, jól megvannak....akármi, de nem igazi szerelem.
Vannak mélypontok, amiken csak akkor lehet túljutni, ha mind a ketten eléggé akarják, hajlandóak dolgozni érte. De hogy elmúlik-e minden esetben a szerelem? Nem. Szelídül, megváltozik, átalakul, de egy jó kapcsolatban nem múlik el.
Egyetértek! Nem múlik el, csak szelídül idõvel. Hullámvölgyek mindig lesznek, mert mindenki változik és alkalmazkodni kell a másikhoz. Kérdés ez mennyire megy a két embernek.
Nálunk egy hosszabbak a mélypontok és egyre rövidebb ideig tartanak a "jó idõszakok" és azok sem felhõtlenek már. Ha hazajön és kivételesen nem hord le valamiért, esetleg feltesz egy érdeklõdõ kérdést, akkor már mennyekben vagyok. De olyan, hogy odajött megsimogatott, megpuszilt már évek óta nem volt. 31L

Az exem folyton sír nekem, hogy hiányzom neki. Mi lenne a legjobb neki? Szakítsak meg vele minden kapcsolatot?

1 hónapja léptem ki egy 3 éves kapcsolatból, mert részemről elmúlt a szerelem. Az exem nagyon nehezen dolgozza fel, mert még nagyon szerelmes belém. Eleinte nem tudtam,h ennyire,ezért úgy gondoltam,maradhatnánk barátok,de hülyeség volt,mert így néha még ír nekem facebookon,és hivogat. Folyton mondja hogy hiányzom neki és könyörög egy második esélyért. Hiába mondom neki,h én már nem szeretem,és talán már tovább is léptem,nem érdekli. Nekem az lenne a legjobb,ha egy barátként megmaradna,hisz ő volt egyben a legjobb barátom is,ő ismer a legjobban,stb. De engem most az érdekel,h neki hogy lenne a legkönnyebb túl lépnie rajtam! Mikor szóba hoztam,h nem kéne beszélnünk és találkoznunk,akkor mindig azt mondta h abba belehalna,mert ez élteti,h legalább párszor beszélhet velem. Na de hosszabb távon jobb lenne neki úgy,ha minden kapcsolatot megszakítok vele,nem? Ne válaszoljak az üzeneteire,és ne vegyem fel a hívásait? Vagy mi legyen? Tovább kell lépnie,mert én már nem érzek iránta szerelmet régóta,és bármikor beléphet az életembe egy új pasi,és tudom h azt nem tudná elviselni a jelenlegi állapotában... Vélemény? 20/L

Legjobb válasz: Érdemes a szakítás után minden diplomáciai kapcsolatot megszakítani, mindenkinek könnyebb úgy.

Érdemes a szakítás után minden diplomáciai kapcsolatot megszakítani, mindenkinek könnyebb úgy.
szegény gyerekkel most nagyon kib4sztál- 3 év után csak ugy bejelented h "má nem vagyok szerelmes" kamuszöveget - amit a tipikus 20 éves lányok szoktak bedobni amikor az igazság az - h "ne haragudj de már más f4szra vágyok" majd a karma segberak téged, és egyszer te is átéled azt, hogy nagyon szeretni fogsz valakit 3 évig , és otthagy, na majd akkor megtudod mit érez az ex barátod! SZ4R VAGY GEHCCC :D
egy ideig ne beszélj vele, majd ha túllépett rajtad, talán...
"Ezért úgy gondoltam, maradhatnánk barátok". Itt kellet volna a barátodnak felismernie hogy semmit nem akarsz tõle. Facebook törlés gomb vagy nem ismerem link. Telefonszám törlés. A lényeg hogy minden honnan törölnie kellet volna szerintem. Vannak olyan fickók akikkel lehet szórakozni. Nekem egyértelmû lett volna. Minden kapcsolatot megszüntettem volna veled. Amit éreznék irántad azt meg eldugnám elõtted.
minél tovább húzod halasztod, annál [email protected] lesz. õ a függõ és te vagy a szer. ha folyamatosan adagolod magad, ha csak néha is, akkor nem tud kitisztulni. és ez az állapot amibe eljutott valóban lehet veszélyes is, fõleg ha új bikád lesz, ezért a teljes törlés-tiltás elõtt beszélj a szüleivel és szólj nekik, hogy figyeljenek oda rá.
szerintem azt kellene csinálni, hogy még egyszer utoljára leülsz vele, és elmondod, hogy számodra vége, és ezt fogadja el. Ha pedig nem teszi, akkor kénytelen leszel megszakítani vele minden kapcsolatot huzamosabb idõre. ha nem veszi a lapot, akkor viszont tényleg. ne válaszolj, ne reagálj semmire. ha hív, nyomd ki, ha smst, vagy neten üzen ne válaszolj. ezt sajnos nem lehet másképp megoldani. én voltam olyan helyzetben, hogy lefeküdtem egy sráccal akivel barátok voltunk, és utána nagyon elkezdtem kötõdni hozzá. tehát még csak nem is szerelem volt.... csak a szex miatt kialakult egyfajta kötõdés. én akkor egy hónapig szinte üldöztem a srácot. viszont õ türelmes volt. ugyanúgy barátként tekintett rám és beszélt velem ha írtam rá. aztán elgondolkodtam....és úgy döntöttem, hogy ennek vége. és ezt így nem folytathatom. egyre ritkábban kerestem, majd egyáltalán nem ...és így fokozatosan ki hültek az érzések.... aztán több hét hallgatás után õ írt rám, hogy mi van velem és mi történt, hogy nem beszélek vele soha. észrevette mennyire tartottam a távolságot.... õszintén leírtam mindent, hogy miért volt, és megértette. azóta már férjhez mentem, de ugyanolyan jó barátok vagyunk. sokat segített a távolságtartás. bár annyi a különbség, hogy én ezt önként vállaltam be. piszok nehéz volt... a volt barátodnak is távolságra , idõre van szüksége. mond meg neki, hogy mindent csak az õ érdekében teszel! késõbb szerintem megérti majd:) 27/N
Az a véleményem, hogy egy már megtörtént storyt próbálsz magadénak beállítani:DD Dehát: nem a tied:DD

Minden kapcsolatban sok a veszekedés?

már több mint 1 éve együt vagyunk a barátommal de nagyon sokat veszekedünk és ez elég zavaró. Nem olyan nagy dolgokon de minden kicsi apróságon össze tudunk veszni próbátuk megbeszélni és akkor jobb volt 1 darabig de utana megint minden a régi....:( 16 éves vagyok....

Legjobb válasz: 16 éves tûzrõlpattant leányzó, és keményvágású barátja - hát a veszekedést azért valahonnan hozza az ember, mintákat lát, és persze a már említett temperamentum. Nem, nem minden kapcsolatban sok a veszekedés, nálunk pl. egyáltalán nem, inkább mérgelõdés-szomorkodás ha vki megbánt vkit, de inkább a helyzet a rossz, nem a másik ember. Én kifejezettem hülyeségnek és energiafeleslegnek érzem a veszekedést. Lehet h kinövöd. Sõt, majd a tartós kapcsolatban, más fiúval lehet h te is más leszel, mindenki mást tud kihozni a másikból.

16 éves tûzrõlpattant leányzó, és keményvágású barátja - hát a veszekedést azért valahonnan hozza az ember, mintákat lát, és persze a már említett temperamentum. Nem, nem minden kapcsolatban sok a veszekedés, nálunk pl. egyáltalán nem, inkább mérgelõdés-szomorkodás ha vki megbánt vkit, de inkább a helyzet a rossz, nem a másik ember. Én kifejezettem hülyeségnek és energiafeleslegnek érzem a veszekedést. Lehet h kinövöd. Sõt, majd a tartós kapcsolatban, más fiúval lehet h te is más leszel, mindenki mást tud kihozni a másikból.
nem minden kapcsolatban sok a veszekedés..sõt, elég baj, ha folyton összeveszik egy pár. megint más dolog a cívódás, összezörrenés..ezek nélkül unalmas is lenne az élet. :) mi pl az 5 évünk alatt egyetlen egyszer sem veszekedtünk. meg kell beszélni a problémákat, és nem kapásból leordibálni a másik fejét. :)
Mi eleinte sokat veszekedtünk, nekünk elõre felé vitte a kapcsolatunkat. Miután összeszoktunk, megtanultuk, hogyan éljünk együtt, hogy mindkettõnk elégedett legyen, elmaradtak a veszekedések is.
Nekem volt egy 3 hónapos kapcsim, a srácot nagyon szerttem, elsõ szerelem volt, de szinte mindennapos volt a veszekedés, azt hittem hogy ez normális, utána már nyomasztó volt, késõbb elkezdtem beszélgetni egy másik sráccal és ráébresztett arra, hogy egy kapcsolat lehet veszekedésmentes is. Nagy nehézségek árán otthagytam a barátomat(ész a szív ellen, az ész gyõzött), amiatt a másik miatt, akivel már 2 éve vagyunk együtt boldog kapcsolatban, és ezalatt a 2 év alatt egyszer sem sikerült összevesznünk, persze kissebb sértõdések voltak, de mindent megtudunk beszélni, ezért is szeretek annyira vele lenni. Szóval légy erõs, hidd el jobb egy nyugodt kapcsolat mint egy olyan amiben sok a veszekedés.
Nem szabad annak lennie!Mi nem szoktunk.Összesen 7 hónap alatt 2-3 alkalom volt olyan, de azt is megbeszéltük!És akkor sem veszekedtünk, csak kisebb mérgelõdésrõl volt szó! 18/l
Nos, ez nekem ks igy volt egy pasimmal.Végül nem maradtunk együtt!
Ahol már sok a veszekedés ott már nem ok valami! Mi se szoktunk veszekedni, mi beszélgetunk a problémákrol, tudod azért ez általában igy mukodik. Felesleges dolog nem huzom fel magam és nem kezdek el vele veszekedni. Ha komolyabb a dolog vagy megbántott valamivel megmondom! Szoval kéne beszélgetni is nem csak veszekedni! Ha már egy éve egyutt vagytok ismernetek kéne egymás rikolyáit és kezelni kéne a dologot. De itt ez most nem nagyon megy. VAloban lehet jo lenne egy kis szunet!
egy kicsit tartsatok szünetet az nálunk jót tett próbáljátok meg
A kérdező hozzászólása: Hát már ugy éreztem hogy nem akarom folytatni tovább nem azért mert nem szeretem hanem azért mert túl sokat veszekedünk és nem akarom ezzel tölteni a hátralevõ életemet.és megmondtam ezt neki is akor rájött hogy nem akar elvesziteni mert õ is nagyon szeret és egy jó ideig nagyon jól megvoltunk veszekedés nélkül és most megint kezdõdik elõrõl az egész:( és szünetnek nevezhetõ pl az is hogy kb 2 hétig keveset találkoztunk+ beszéltünk és utana is csak veszekedtünk....
A kérdező hozzászólása: Mindig megszoktuk beszélni hogyha veszekedtünk vagy bocsánatot kérni ha netán megbántottuk egymást csak egy idõ után kezdõdik minden elõlrõl s megint mindenen összeveszünk...:(
Az az igazság, hogy velünk is ez volt..Mi szakítottunk..3 hónapig külön voltunk..nem sokáig bírtuk egymás nélkül..megint együtt vagyunk, és HASZNÁLT! Sokkal kevesebbet marakodunk.. (ez a tapasztalatom)

Láttam közvetlen közelrõl véget érni egy 9 éves szép kapcsolatot. Minden kapcsolatnak kötelezõen ez a vége?

Az egyik családtagom, egy szép, okos, de naiv lány még most is szereti a fiút aki 9 éves kapcsolatot zárt le, mondván még élnie kell. A legjobb barátnõjével kavar, tisztára mint a filmekben.

Legjobb válasz: Én is nagyon félek ettõl.. 1,5 éves kapcsolat, sok bonyodalommal..

Én is nagyon félek ettõl.. 1, 5 éves kapcsolat, sok bonyodalommal..
Apámék 30 éve házasok, nem csalták meg egymást. NEm, Nem minden kapcsolatnak ez a vége.
Hát a mai kapcsolatok többsége szétmegy. Ez azért van, mert lazán veszik. Ki szerettem belõle? Akkor szakítás.
Dehogy mindenki:) Senki nem lát a jövõbe, és persze, én is féltem a 4 éves kapcsolatomat, hisz 22 éves vagyok, vele nõttem fel, és jelenleg örökre tervezünk, ami 4 év után megalapozott, de ugyebár én sem látom a jövõt. Több optimizmust!! Ha mindenki rettegne, egy boldog ember sem lenne a világon:)
Az van, hogy egy felgyorsult világban élünk ami el van anyagiasodva, és kissé arra megy rá a történet, hogy "le vagy maradva" "El vagy késve"... ezt sulykolja belénk a külvilág. A nõk minden férfinak tetszeni akarnak, mert a divat effelé irányítja õket, a férfiak pedig be akarják bizonyítani a világnak, hogy minden nõt képesek elcsábítani, és igazi "vad bikák". Ez hozzáállás kérdése, de aki a szüleivel példálózik annak azt üzenem: Más világot élünk :) Én egy fél éve felfogtam hogy nem minden fenékig tejfel, több hosszabb kapcsolat után rájöttem, hogy a nõk/férfiak egyaránt hibásak ebben. Ha van párod azért akarnak meghódítani, ha nincs akkor meg azért. Az igazi szerelem kibírja ezeket a támadásokat, ami meg nem... az nem is érdemes rá! 25/f
Ha tényleg boldog kapcsolata van akkor kíváncsiságból, vagy hogy az egóját etesse.
Ja, vagy egy kis kalandot keres... :) Ó, mennyien vannak ilyenek!!!
Nem csak a pasik ilyenek hanem sok nõ is és kalandvágyból mennek fel vagy nem elég kielégültek .
A társkeresõkön hatványozottan nagyobb is az arány. Sokan hajlamosak egy az egyben vetíteni a társadalomra a társkeresõ (ill. közösségi) oldalak "lakóit", pedig pont ezért vannak ezek a helyek, hogy az egyéb igények kielégítését egy gyûjtõ helyen megoldhassák. (ritkábban párkapcsolat, szimpla ismerkedés sokaknál mert unatkoznak vagy nem képesek kint emberi kapcsolatokat építeni, alkalmi kalandokat, flörtöket, és ami manapság férfira nõre egyaránt igaz, fõleg 35-40+ korosztálynál, szeretõket.)
"Állítólag a pasas boldog a kapcsolatában" Állítólag!
Pontosan, ahogy az 1-es írja! Unalom, kíváncsiság EGO!

Nagyon tetszik egy fiú, azt hittem hogy én is neki, de kiderült, hogy van barátnője. Még mindig tartjuk a kapcsolatot, és engem teljesen összezavart. Mit tegyek?

Nemrég megtetszett egy fiú.Írtunk neten, néha találkoztunk, akkor is szemeztünk. Minden jól alakult, úgy t?nt, hogy összejövök vele, amikor egyszercsak megírja chaten hogy sajnálja, de van barátn?je, és csak maradjunk barátok. Én erre nagyon kiakadtam, hogy egész végig csak játszadozott velem, de végül azt mondtam neki hogy semmi baj, maradjunk barátok. Másnap is írt, és azóta is tartjuk a kapcsolatot.Puszi smile-kat küld, és azt írja hogy többet is találkozhatnánk. Szerintetek csak meg akart ismerni, hogy milyen vagyok, nem tetszettem neki, úgyhogy maradt a barátn?jénél, vagy ? se tudja mit akar?

Legjobb válasz: Én szintén így vagyok. Vannak lány barátaim és van barátnõm. Egész biztos vonzó vagy számára és szívesen van a közeledben. Nyilván van probléma a kapcsolatában, de nincs azon a szinten, hogy kilépjen. Ha mélyíted a kapcsolatodat vele, és nem követelõzöl, szerintem bármi lehet.

Én szintén így vagyok. Vannak lány barátaim és van barátnõm. Egész biztos vonzó vagy számára és szívesen van a közeledben. Nyilván van probléma a kapcsolatában, de nincs azon a szinten, hogy kilépjen. Ha mélyíted a kapcsolatodat vele, és nem követelõzöl, szerintem bármi lehet.
Nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni.:) Hogyha tényleg nem rég ismerted meg, ahogy írtad, az is lehet hogy idõ kell neki, ha a vonzalom kölcsönös, akkor még bármi kisülhet belõle.;) Ne add fel.:) )))
A kérdező hozzászólása: Huh, ma beszéltem egy közös ismerõsünkkel, és õ azt mondta hogy Õ szakított a barátnõjével. És ma találkoztam Vele és egy csomót hûlyültünk, búcsúzóul megpuszilta az arcomat. :O:O Holnap is jönnek edzésre, szerintetek lesz valami ebbõl? Úgy izgulok, lehet hogy megcsókol !!!! Mit tegyek????
Várd ki mit tesz holnap, ha semmi, akkor próbálj meg te kezdeményezni.:)
A kérdező hozzászólása: Húúú, hát ma nem történt semmi. Nem is volt sok idõnk, csak beszélgettünk. Szerintetek lépjek valamit? Mit?
Szerintem lépj! Kérj tõle segítséget, mondjuk az egyik szekrényt át akarod helyezni a szobádban innen oda, és gondoltad õ tudna segíteni. Vagy valami hasonlót, ha egy nõ segítséget kér egy férfitól, azt soha nem utasítjuk vissza. Aztán beszélgethettek. Azért hogy megköszönd meghívod egy pohár borra, koccintotok, beszélgettek...
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszi a válaszokat! És sikerült összejönnöm vele! Most járunk és már megvolt az elsõ csók is! Bár eléggé meglepõdtem, úgyhogy nem sikerült valami jól, dehát az a lényeg hogy együtt vagyunk :) mindenkinek köszi :)

Miért van mindig ez a "szaporítással" kapcsolatban?

Sziasztok! Vannak ugyebár ezek a szaporítók. És mindig írjátok, hogy t?lük nem szabad kutyát venni, mert nem biztos hogy egészséges, lehet hogy vannak örökletes betegségei, stb. Ezt valamilyen szinten meg is értem. De ha senki sem veszi meg ezeket a kiskutyákat a szaporítótól, vajon mi lesz velük? Menhelyre kerülnek? És a másik pedig az, hogy mindig mindenki azt írj, hogy a keverékek is értékesek, imádjuk a keverékeket. Ezt én megértem, mert nekem is keverékem van és nagyon szeretem. De ha ilyen sokan szeretik a keverékeket, akkor miért van az, hogyha már valaki megkérdezi, hog például mi lenne, hogyha a Beglejét meg a Westiét (példa) keresztezné, akkor már rögtön olyan válaszok jönnek, hogy jaj, nem szabad, mert keverék lesz! És ha keverék? Meg vannak az olyan válaszok, hogy ne szaporítsd, mert akkor menhelyre kerül, nem fogod gondozni... (nem is biztos hogy menhelyre kerülnének, ha az illet? például megtartja ?ket.) És ezzel vissza is kanyarodtunk az elejéhez.

Legjobb válasz: egyik ismerõsöm vett egy törzskönyves francia bulldogot jó kenneltõl és a kutyus 2 hónapon belül elpusztult vmi betegség miatt amire az orvos azt mondta hogy örökletes ,kezelték meg minden de arra is sok pénz ment el aztán a kutyust el kellet altatni õk meg [email protected]ák azt a sok pénzt...azért vannak olyan törzskönyves kutyák hogy hiába fajtiszta meg miden ki adsz rá egy rahedli pénzt és él 2 hónapig....amúgy meg nem minden szaporító rossz..én nem vagyok az csak egyszer pároztatuk fel a kutyánkat egy törzskönyves kan kutyussal szép egészséges kölykök születtek eladtuk õket és a gazdikkal máig tartom a kapcsolatot és képet is szoktak küldeni róluk...

egyik ismerõsöm vett egy törzskönyves francia bulldogot jó kenneltõl és a kutyus 2 hónapon belül elpusztult vmi betegség miatt amire az orvos azt mondta hogy örökletes , kezelték meg minden de arra is sok pénz ment el aztán a kutyust el kellet altatni õk meg [email protected]ák azt a sok pénzt...azért vannak olyan törzskönyves kutyák hogy hiába fajtiszta meg miden ki adsz rá egy rahedli pénzt és él 2 hónapig....amúgy meg nem minden szaporító rossz..én nem vagyok az csak egyszer pároztatuk fel a kutyánkat egy törzskönyves kan kutyussal szép egészséges kölykök születtek eladtuk õket és a gazdikkal máig tartom a kapcsolatot és képet is szoktak küldeni róluk...
Sajnos sokan vesznek a szaporítóktól, akárhogy is ellenezzük, egyébként nem minden szaporító rossz, de a nagy részük az, mert nem az érdekli hogy a kutyák boldogok, tiszták, szépek legyenek, hanem az hogy sok legyen belõlük. És igen, a keverékeke nagyon szeretjük, néha jobbak mint a fajtizták, de ha valaki megkérdezi hogy két fajtisztát keverjen-e, természetesen ellenezzük, mivel jók a keverékek is, de ha már van fajtiszta, azt miért kéne keverni??Akkor már miért ne lehetne a saját fajtájával pároztatni?
A menhelyeken, utcán jelen pillanatban 1, 5 millió gazdátlan keverék van. Minek gyártani még hozzájuk? Fõleg hogy a legtöbb hülye még pénzt is akar kérni érte. Ha a szaporítók nem tudják eladni a szaporított kutyát, akkor elõbb-utóbb felhagynak a "biznisszel". Inkább kerüljön a menhelyre és az állatvédõk keressenek neki gazdát, jobban jár. Itthon az olcsó kutyát a legtöbb ember semmibe se veszi ... az állatvédõk nagyobb eséllyel találnak neki jó gazdit és legalább ivartalanítva, hogy ne szaporítsák tovább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
A keverék kutyusok általában ingyen elvihetõk, mert az emberek ha kutyusokat szaporítanak, nem hinném hogy keveréket akarnak. A keverék kutyusok többsége szerintem véletlenül lett, pl kerítésen átment és találkozott egy nõsténnyel, a gazdijuk pedig nem akar több kutyát.--->így menhelyre kerülnek, megölik õket, vagy elajándékozzák. A fajtiszta kutyákat általában elég drágán tudják megvásárolni az emberek, ezért nagyon nem jó, ha egy pl 50000 ft-ért megvásárolt kutyáról kiderül, hogy nem is fajtiszta. Általában ilyen átverésekkel a szaporítóknál találkozunk, akik azért , , gyártanak" kutyákat hogy pénzhez jussanak, és semilyen tapasztalattal nem rendelkeznek. Szóval: A keverék kutyusok is szerethetõ, aranyos állatok, sõt immunrendszer terén is jóval erõsebbek, mint fajtiszta társaik. Azonban ha vkinek megtetszik egy kutyafaj, és tetemes összeget szán rá, elég rosszul lehet érintve attól, hogy a kutyájáról kiderül hogy nem olyan lesz, amilyet szeretett volna, hanem becsapták. A keverék kutyusok nagyrésze pedig menhelyen végzi, vagy az utcán, ezért nem javasolja senki, hogy kutyafajtákat , , szennyezzen", és keverjen.
Elõször is nem FAJtiszta(minden kutya az, még a keverék is), hanem FAJTAtiszta. Szaporítás az egyszeri alom is.Akik tõled vettek kölyköt, menhelyrõl vagy fajtamentõktõl mentettek volna, ha nem lennének hozzád hasonló szaporítók.Tehát az élet esélyét vettétek el annyi menhelyi kutyától, ahány kölyköt eladtatok.
A jó kennelbõl vett kutya árát meg garanciában vissza kellett volna kapnia azismerõsödnek a tenyésztõtõl, ugyanis a szerzõdésben garanciát vállalt öröklött betegségekre.
Ha a szaporítón rajta marad az alom nem hoz pénzt átáll más pénzkereseti formára és minden meg nem született alom a menhelyeken élõ kutyák gazdihoz jutásának az esélyét növeli. Képzelj el két hirdetést egymás alatt az expressen fajtatiszta kölyök olsón vagy oltott, chipezett fajtatiszta de mondjuk 5 éves kutya ingyen... Ha kiesnek a képbõl a szaporítók ( hobbi almok is) akkor marad a tenyésztõ és a fajtamentõ. A menhelyek pedig átállhatnak kutya panzióztatásra vagy kutyás rendezvények szervezésére...:-) Nálunk van már szaporítótól átvett mentett alom, a szülõk vakok és így valószínûleg a kölykök kötzül is egynémely majd vak lesz :-( Ha ettõl a szaporítótól vetted volna a kölyköt halálba dícsérte volna õket és majd csak akkor tudtad volna meg hogy mibe nyúltál ha a kutyád megvakult... Ha ez a mamkutya egy tenyésztõnél él és kiderül hogy vak azonnal kivonták volna a tenyésztésbõl... A keverékek cukik, édesek kedves hálásak...de keverék kutyának születni óriási lutri! Nálunk is vannak keverék kutyák sokkal rosszabb körülmények közül mentjük õket és sokkal nehezebb örökbeadni õket...ilyen sznob népség vagyunk, így szerintem felelõtlenség egy még világra sem jött kutya életével játszani...ha keveréknek születik csak a szerencsében bízhat És egy keverék alomnál soha nem tudhatot melyik kölyök kire fog hasonlítani... ami fajtatiszta kutyánál legalább a standard erejéig valószínûsíthetõ nem egy bichonnak vett kutya került az illatosra mert kiderült hogy puli keverék és kinõtte a kosarát. Összeségében ha évekig csak a tenyésztõknél jönnének le almok, olyanok amik az adott fajta fenn maradását a sikeres, eredményes kutyák vérvonalának tovább vitelét szolgálnák akkor se fogynának el a menett kutyák az országból. Nem a keverékekkel van a baj hanem a mentalitásunkkal...tisztelet a kivételnek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Örülök, hogy értelmesen válaszoltatok... Ja és mielõtt valaki azt hinné, hogy szaporítani akarok: Egyetlen egy kutyám van az is ivartalanított. És tudom hogy FAJTAtiszta, de tudod, valahogy mindig így jön a "nyelvemre", meg ha leírom. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!