Találatok a következő kifejezésre: Minden kakilás pukizás (2 db)

Miért van az, hogy a mai világban már szerencsére az emberek többsége rájött, hogy a szexet nem kell szégyellni, de ennek ellenére a kakilást, pukizást még mindig szégyellik?

Pl. párok már simán szexelnek tök természetesen de nem mernek egymás el?tt pukizni, vagy egymás el?tt kakilni.

Legjobb válasz: hmm..érdekes kérdés erre én is kíváncsi lennék

hmm..érdekes kérdés erre én is kíváncsi lennék
Hát most én tehetek róla, hogy bolondok a szüleim? :D Ettõl függetlenül "ÚRIEMBEREK" vagyunk mi is, õk is, társaságban, utcán, mások elõtt nem, egymás elõtt miért ne? Rohadtul nem intim, természetes folyamat, senkinek nem kellene szégyellnie. Fõleg nem a családja elõtt.
pokizó verseny?!:D nem vagy egy kicsit hee kedves ma 12:54 ez nagyon cudar és miegymás!:)
Ezek intim dolgok, csak rám tartoznak. Amikor vécézem, kérem, ne zavarjanak. Olyankor, mélyen elõre görnyedve, védtelen vagy Te is, nem tudsz elszaladni se! S ha húgyozom, s csobog sûrû sárga levem, nem gondolom, hogy ez más embert érdekel. Azt hiszem, olyankor van nekik jobb dolguk, minthogy azt hallgassák, hogy pisál barátjuk. És bizony, nekem a fing sem a kenyerem, ha rám jön, inkább visszatartani igyekszem! Emlékezz, volt olyan South Park rész is régen, ahol spontán gyulladással égtek el a nem pukizó egyedek. Orrod se piszkáld barátnõd elõtt. A kicsûngõ taknyod sem túl esztétikus. Sõt: füled se vakard, fülzsírod ne vájkáld, mikor a közeledben épp ott van a mátkád.
Azt megértem hogy a kapcsolat elején, nem indít senki egy nagy pukival, de nem biztos hogy így fogod gondolni, ha már évek óta együtt lesztek. Vagy ha együtt laktok, és valakinek baja lesz a hasával, nem lehet mindig kimenni wc-be. Látszik hogy nagyon éretlen vagy még :)
Olyan undorító más elõtt pukizni. Én csak akkor szoktam ha egyedül vagyok. Ha itt van barátnõm akkor kimegyek a WC-re inkább. Mi úri emberek vagyunk.
Mi is megbeszéljük :DDDD Meg simán pukizik elõttem, én meg megdicsérem viccesen, hogy "jól van kis büdim". Természetes dolog, nem tudom miért nem bírják elfogadni egyesek. Mondjuk engem úgy neveltek, hogy ezek teljesen normális dolgok, volt, hogy esténként szüleim pukizóversenyt rendeztek egymás közt és nevettek egész este... :D 20L
az én párom szerencsére nagyon megértõ ebben a témában :D még azt is megbeszéljük, hogy ki, milyet [email protected] :D persze csak olyan viccesen. pukizáson mi is nevetni szoktunk :) 21/N
Hát igen ezek teljesen természetes dolgok, de mégis szégyeljük. Én sem mertem pukizni a kapcsolataim elején, de mikor már komolyabbá vált, úgy döntöttem hogy én nem fogok bélcsavarodást kapni egy pasi miatt sem :D A pasim pukizott elõször elõttem, utána már én is vettem a bátorságot. Jókat szoktunk nevetni rajta, néha mondom is hogy: "szeretetpuki" :D 22/N
ez nálunk is így volt.én az elején még enni sem mertem elõtte, nehogy valamit észrevegyen.ez nyilván azért van mert szereted/tetszik és megakarsz neki felelni, csak a jó oldaladat mutatod.emberi hibák kizárva.aztán rájössz hogy így is elfogad, oldódnak a gátlások fokozatosan. nálunk már semmi ilyen gond nincs.embere is válogatja persze
Egymás elõtt sz*rni?:D Mert a fingás még talán oké, na de miért hívnám be a csajom a wc-re, miközben szarok?:D Vagy úgy érted, hogy ha meghallja, az miért zavar? Mert azt leSZ*Rom. :) ) (gyá, ez gyenge volt, de már mindjárt 1 óra:D)
jó volt az uccsó :) ) dilis emberek
Mert az a kettõ büdös, kellemetlen beszívni másnak a fingját meg a szarának igencsak orrfacsaró bûzét, fõleg ha már napok óta hordozgatja a belében.
23.42 vagyok. A veszélyez helyett feszélyez-t akartam írni... Látszik, h már késõ van :D
én párom elõtt nem szégyenlek se pukkantani se kaksizni, ez tök természetes. Viszont párom csakis egyedül szeret kaksizni, tehát akkor én õt ne zavarjam. Én 23/N õ 36/F
Ez leginkább a lányoknál probléma sztem. Ez nekem is elég gáz volt a barátom elõtt, mígnem egyszer elkaptam valami hasmenõs vírust, s akkor ütött ki, mikor pont nála voltam. Két napon keresztül rohangáltam a wcre, és ez ugye nem olyan volt, amit vissza tud tartani az ember... :D Akkor jöttem rá, hogy emiatt nem fog undorodni tõlem, mert hát sajnos errõl nem tehet az ember. Ennek ellenére a mai napig nem szívesen megyek a nagydolgomat végezni, ha ott van õ is. Nem tudom, valamiért még veszélyez. Ha majd együtt lakunk, ez nyilván másként lesz :)
jó kérdés. fogalmam sincs.
Maximálisan egyetértek veled utolsó. Egy életen át úgysem lehet elkerülni hogy ne "csússzon ki" a párunk elõtt, a szégyenérzés helyett sokkal jobb nevetni egyet rajta. A barátom pl. már eléggé a kapcsolatunk elején szerette volna hogy pukizzak elõtte, mert szerinte az a bizalom jele :D Nem is várattam meg a kis drágát :)

Minden kakilás és pukizás nagy fájdalommal jár az 5 hetes babámnál. Sír és nyög közben, 20 és 30 percig is eltart neki. Ez normális? Meddig lesz ez igy?

Legjobb válasz: Meg kel neki szoknia mindent.Lehet,hogy még kell pár hét. Tudsz neki segíteni,ha megmaszírozod a pociját,és tornáztasd a lábait.

Meg kel neki szoknia mindent.Lehet, hogy még kell pár hét. Tudsz neki segíteni, ha megmaszírozod a pociját, és tornáztasd a lábait.
Azt mondják legkésõbb 3 hós kora után kialakul az emésztése és nem lesznek már görcsei. Nálunk is az elsõ két hónap nagyon görcsös volt, és eltarthat 20-30 percig. Sokat szeretgesd, masszírozzátok a pociját ahogy az elsõ válaszoló írta, lehet hasrafektetni, habár ez nálunk nem jött be, vigasztaljátok sokat, legyen mindig ölbe. Attól nem fogja megszokni, hogy mindig ölben van és esetleg kikap. Szüksége van rátok és legyetek ott neki. Mi amúgy édesköményteát adtunk neki szopi elõtt 3-4 kiskanállal, ittam én is a görcsoldó teákat, amik ált.ban tejserkentõk is. Ha erõssen görcsöl adhattok pár csepp espumisant is vagy egy hós korától a Gripe watert. Kitartást! Azt mondják erre a gyógyszer úgy igazából úgy is csak az idõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!