Találatok a következő kifejezésre: Minden honapban a menzim, (14 db)

Szia! Lehetséges, hogy még a múlt hónapban teherbe estél.Tesztelj és megtudod az eredményt!
A kérdező hozzászólása: hát jo lenne de kétlem.Lehet hogy csak tavaszi fáradtság bár minden vagyok csak fáradt nem.érdekes mert ovum van és semmit nem érzek.Hány napig van ovu?
Probálj meg csinálni egy tesztet. Én is igy voltam a mult honapban más volt a mensim, de a tunetek csak gyarapodtak. Tegnap teszteltem és pozitiv lett. Ha esetleg negativ lesz nyugi, lehet nincs eleg HCG a szervezetedben. Ebben az esetben 2-3nap mulva ismételd meg. Sok sikert!! 5 hetes Kismami

Pcos-t állapítottak meg nálam, nagyon ritkán volt menzi(2-3 havonta), most 1hónapja kaptam gyógyszert Duphastont, amitol van-lesz menzi minden hónapba! Mennyi így a teherbeesés esélye?

Babát szeretnénk,de erre nem számítottam,hogy ilyen nehéz helyzetbe vagyok...sok jót nem olvastam és úgy határoztam tapasztalatokat tippeket gyujtok toletek a Duphastonról és a teherbe esés esélyeirol!Koszonom elore is!

Legjobb válasz: Sziasztok! Mindkét hölgynek mondanám, hogy én igaz egészséges vagyok, illetve eddig nem találtak semmit, de én most 29 évesen hagytam abba a gyógyszert, és 4 hónapja próbálkozunk. Nem tudom, a kérdezõ hölgy hány éves, de 26 évesen úgy gondolom semmirõl nem maradt le a kedves válaszoló.Nem kell a múlton keseregni, mindennek megvan a maga ideje. Mi is nagyon szeretnénk babát, de még nem jött össze. Kitartás, nagyon kevés az olyan nõ, akinek egybõl sikerül. A legtöbbünknek így vagy úgy, de meg kell küzdeni a babáért. :-)

Sziasztok! Mindkét hölgynek mondanám, hogy én igaz egészséges vagyok, illetve eddig nem találtak semmit, de én most 29 évesen hagytam abba a gyógyszert, és 4 hónapja próbálkozunk. Nem tudom, a kérdezõ hölgy hány éves, de 26 évesen úgy gondolom semmirõl nem maradt le a kedves válaszoló.Nem kell a múlton keseregni, mindennek megvan a maga ideje. Mi is nagyon szeretnénk babát, de még nem jött össze. Kitartás, nagyon kevés az olyan nõ, akinek egybõl sikerül. A legtöbbünknek így vagy úgy, de meg kell küzdeni a babáért. :-)
Sziasztok! Mi 34 évesek vagyunk, mindketten teljesen egészségesek, mind nõgyógyászatilag, mind a férjem részérõl. Voltam már petevezeték átfúváson is és elvileg minden renben van, de már egy éve nem sikerül a baba. Ezt csak azért írom, hogy elméletileg egészséges párnak sem megy egyszerûen. Kitartást és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a biztatásokat, aranyosak vagytok. 25 éves múltam, mindent beteremtettunk magunknak a férjemmel és úgy határoztuk mostmár johet a baba-életem értelme, mert csak azért csináltam így tudatosan, hogy a picúrom, ha jon a legjobb helyen legyen...de nem tudom, hogyan fogom csinálni a hónapokig tartó kudarcot, nagyon szomorú vagyok, iszonyatosan fáj!!!
dokinak mondtad a problémádat?
A kérdező hozzászólása: igen de a apárom most vizsgáltatja magát és addig nem tud mit tenni

Mindig pontos (28 napra jött meg) volt eddig a menzim! 2 hónapja próbálkozunk babásodni! Az előző hónapban már 32 napra, a mostaniban pedig 34-re jött meg! Mi lehet a probléma?

Nem tudom mi okozhatja a problémámat, hiszen 13 éve menstruálok és sosem volt ilyen! Nem szedek semmilyen gyógyszert! Ebben a hónapban még az is probléma hogy menszi el?tt és után is barnázok. Lehet ez attól, hogy nagyon rágörcsöltem a témára, vagy menjek inkább dokihoz? Van tapasztalatotok e téren?

Legjobb válasz: egy anyuka járt igy akivel együtt szültem. Amint elhatározták jöhet a baba az addig pontos ciklusa azonnal megborult. össze viszza jött meg neki. 8 hónap után faldták és leszálltak a témáról. Azonnal terhes lett.

egy anyuka járt igy akivel együtt szültem. Amint elhatározták jöhet a baba az addig pontos ciklusa azonnal megborult. össze viszza jött meg neki. 8 hónap után faldták és leszálltak a témáról. Azonnal terhes lett.
Lehet, hogy megtermékenyült a petesejt, de valami miatt nem fejlõdött tovább, Te pedig annyit érzékelsz ebbõl, hogy késett a menstruációd. Még próbálkozzatok pár hónapig, és ha még akkor sem jött össze, ráérsz akkor dokihoz menni. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem tényleg nincs semmi baj! Nekem is eszembe jutott, hogy valami próbálkozás volt a megtermékenyülésre! Azt hallottam sokszor van olyan, hogy megtermékenyül a petesejt, de nem tud beágyazódni és spontán elmegy! Lehet, hogy nálam is ez volt! Próbálkozunk tovább és szedem az elevitet, folsavat és iszom a cickafark teát! Kellemes ünnepeket!

Mar 8 honapja szultem, a menzeszem mar 3 honapja megjott es miota "visszjott"a menzi azota havonta 1x mindig van ojan kis viszketes, eges ott lenn. Valami termeszetes gyogymodot ajanlotok?

Legjobb válasz: Hát ez nem jelent jót.inkább menj dokihoz,nekem ugyan ez volt és elõször gomba volt,aztán meg bakteriális fertõzés.

Hát ez nem jelent jót.inkább menj dokihoz, nekem ugyan ez volt és elõször gomba volt, aztán meg bakteriális fertõzés.
A kérdező hozzászólása: akkor en magamnak nemtudom kikezelni?hat orvoshoz nem igazan szeretek jarni de elmegyek, kosziszepen

Ha rendszeresen és pontosan megjön mindig a menzim, akkor peteérésem is volt minden hónapban?

Vagyos menzi = volt peteérés?

Legjobb válasz: Hát elviekben ha a 25-35 nap közötti idõsávban jön meg, akkor igen, de ezt hõmérõzéssel lehet egyértelmûen ellenõrizni.

Hát elviekben ha a 25-35 nap közötti idõsávban jön meg, akkor igen, de ezt hõmérõzéssel lehet egyértelmûen ellenõrizni.
Sajnos a kettõ nem feltétlen jár együtt. Csak azt lehet általánosságban kijelenteni, hogy akinek szabályosak a ciklusai nagy valószínûséggel van peteérése, illetve szabályos mensi esetén is elõfordulhat olyan, hogy nincs minden hónapban.
Engem vizsgáltak emiatt, és tudom, hogy 28 napos ciklusaim voltak, és közben volt olyan hónap, mikor nem volt PÉ-m, mert ovu-teszt is nega volt, a hõm is lent maradt, és UH-n sem láttak érett tüszõt.Pedig a mensim utána pontosan megjött, egy napot sem késett. 6 heteske
Nem feltétlen.Nekem volt rendszeres vérzésen, de peteérésem nem volt minden hónapban.

Clostit szedek a menzim 2. napján kell elkezdeni és 5 napig szedni. Majd a 11-14. -ig sex. Na most az elsö hónapon túl vagyok de sajna megjött. Másképp mint szokott. Miért?

Semmi görcs, és nyulós váladék átlátszos váladék volt a betétemen.A sex utáni napokon nygyon fel voltam pufadva és fáj a hasam,nem lehet hogy nem hozza meg arra a napokra hanem után volt peteérésem mikor voltak a fájdalmaim?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy szedem a Clostit,2.hónapon vagyok túl. az elsõnél semmit nem tapasztaltam a vérzésem nem volt más. 3 tüszõm is lett,szép nagyok,és 36 feletti progeszteronom,ami a dr.szerint nagyon jó. Te is voltál közben uh-n ,és vérvételen? azon az orvos látja,hogy mikor lehet tüszõrepedés. a 2.Closti után rövidült a ciklusom,és kevés volt a mensim.Mára (nem)várom,de két napja görcsölök és most barnázok:(félek,megint nem jött össze. Régóta próbálkoztok?

Szia! Én ugyanígy szedem a Clostit, 2.hónapon vagyok túl. az elsõnél semmit nem tapasztaltam a vérzésem nem volt más. 3 tüszõm is lett, szép nagyok, és 36 feletti progeszteronom, ami a dr.szerint nagyon jó. Te is voltál közben uh-n , és vérvételen? azon az orvos látja, hogy mikor lehet tüszõrepedés. a 2.Closti után rövidült a ciklusom, és kevés volt a mensim.Mára (nem)várom, de két napja görcsölök és most barnázok:(félek, megint nem jött össze. Régóta próbálkoztok?
Szia! Nekem is így volt, sõt amikor lekezdtem szedni a 3. napon, még aznap elmúlt a mensim, pedig általában 6-7 napos szokott lenni!Én most járok a 2. hónapnál a Closti kúrában, de ebben a hónapban még peteérésem sem volt tõle! Úgy tûnik, sikertelen lesz a hónap, majd a következõ talán....
Szia.Én is clostit szedtem, mikor elkezdtem úgy mint te nekem is furán volt meg ás 2napig tartott, nem értettem, kiszámoltam a várható peteérést, és valahogy jól számoltam nagyon :) A következõre meg sem jött.Hamar éreztem, rosszul léteket de azt hittem a clostitol, de nem jött meg és teszteltem a 2.dik napon pozítivat :) Alig akartam elhinni :) Kívánom, hogy neked is hamar sikerüljön .... 38hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm ránk férne már egy kis szerencse.
A kérdező hozzászólása: 1 éve és 2 hónapja.az elsö kúra közben nem voltam ellenörzésen de most megyek majd.Kiváncsi leszek!!Nekem például nem az "sexes"napjaimon hanem utána volt szörnyü görcsöm és has puffadásom.Lehet hogy nem a megadott idöpontban volt peteérésem?

Szülés után hat hónappal szoptatás alatt megjött a menzim, ennek több mint egy hónapja és azóta semmi. Lehet, hogy egyszer jön aztán sokáig megint semmi?

Lehetek újból terhes? Érdemes tesztet csinálnom?

Legjobb válasz: éedemes tesztelni, mert a szoptatás nem zárja ki teljesen a peteérés lehetõséget, de az is lehet, hogy csak nem rendszerezõdött még a mensid. Megnyugtatásképpen tesztelj. Ismerõsömnek a babája csak másfél hónapos volt, mikor újra terhes lett..a baba egészséges, megtartotta, tehát ezen nem hinném hogy múlik, de ha nem szeretnél most rögtön szülni, jobb elõbb kideríteni. Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd.

éedemes tesztelni, mert a szoptatás nem zárja ki teljesen a peteérés lehetõséget, de az is lehet, hogy csak nem rendszerezõdött még a mensid. Megnyugtatásképpen tesztelj. Ismerõsömnek a babája csak másfél hónapos volt, mikor újra terhes lett..a baba egészséges, megtartotta, tehát ezen nem hinném hogy múlik, de ha nem szeretnél most rögtön szülni, jobb elõbb kideríteni. Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd.
Szia, nekem szülés után megjött a 10. héten és azóta semmi. Pedig lányom csaK ANYATEJES ÉS NEM VAGYOK TERHES. 5 hónapja szültem

Minden honapban megvan a menzim, csak az a gond hogy valamikor a 40. napra jön meg. Ettől még van peteérésem?

voltmár egy párszor hogy 40. napra jött meg. de ez ritka. de az bánt leginkább,hogy sokszor van olyan amikor 35-36. napra jön meg. vagyis legtöbbször. orvosnál voltam emiatt hogy miért késik,akkor pont cisztám volt. lehet hogy sokszor van cisztám? az orvos szerint minden rendbe van peteérésem is van. Csak ha a 35.napra jön meg akkor nincs peteérésem se. amikor cisztám volt norcolutot szedtem rá,és azután rögtön helyreállt 3 honapig. de utánna megint visszaált35. napra. amikor rendesen megjött,32. napra akkor volt peteérésem,mert tojásfehérje szerü folyásom volt.szerintetek igy nehezebben esem majd teherbe?mert már szeretnénk babat,és megvagyok ilyedve.

Legjobb válasz: Szia! Nem akarok hülyeséget mondani esetleg egy megoldást tudnék javasolni. Menj fel a www.babatervezok.otthona.net oldalra, ott az extrák alatt a fórumra. A chatrészen és a fórumban is tudsz kérdezni a lányok ott nagyon kézségesek és ajánlanak neked olyan megoldásokat amelyekkel csökkentheted a ciklusnapok számát meg peteérést is elõsegítheted. Sokaknak lerövidült ott a ciklusa. Amúgy szerintem simán lehetsz terhes 40 napos ciklus mellett, ha nincs cisztád. A lényeg hogy peteérésed legyen. És nem minden peteérésnél van tojásfehérjeszerû nyálka. Van hogy csak krémes. Sõt olyan is van hogy semmi.

Szia! Nem akarok hülyeséget mondani esetleg egy megoldást tudnék javasolni. Menj fel a http://www.babatervezok.otthona.net oldalra, ott az extrák alatt a fórumra. A chatrészen és a fórumban is tudsz kérdezni a lányok ott nagyon kézségesek és ajánlanak neked olyan megoldásokat amelyekkel csökkentheted a ciklusnapok számát meg peteérést is elõsegítheted. Sokaknak lerövidült ott a ciklusa. Amúgy szerintem simán lehetsz terhes 40 napos ciklus mellett, ha nincs cisztád. A lényeg hogy peteérésed legyen. És nem minden peteérésnél van tojásfehérjeszerû nyálka. Van hogy csak krémes. Sõt olyan is van hogy semmi.
A kérdező hozzászólása: és ingyenes csak regisztrálni kell? magyar oldal? és kik válaszolnak? orvosok?
Szia!Nekem sem egyformák a ciklusaim, az átlag 38-32 nap körül van...ismerõsöm ajánlotta hogy vegyek mikroszkópot, sajna namtom mi a pontos neve, mindegy amivel a peteérésedet tudod figyelni.Ez több szempontból is jó, egyrészt tudni fogod mikor van peteérésed, ha huzamosabb ideig nincs (nekem 3 hónapig nem volt)akkor elmész dokihoz és gyógyszerrel be tudja állítani.Na szóval nekem bejött. Üdv:14 hetes kismama
azt szokták mondani, hogy 21 napnál rövidebb, és 35 napnál hosszabb ciklusok esetén nincsen peteérés.

Nem akarok terhes lenni de biztos az vagyok 1hónap alatt hatalmasat nőtt a hasam. és mindig meg is volt a menzim hanyadik hónapba járhatok ha már a nadrágot is kilöki a hasam?

Legjobb válasz: Szia! Elõször csinálj tesztet, ha az pozitív, akkor menj orvoshoz. Vagy egyszerûen menj orvoshoz, de minél elõbb, ha nem szeretnéd megtartani, mert 12. hétig vetetheted el.

Szia! Elõször csinálj tesztet, ha az pozitív, akkor menj orvoshoz. Vagy egyszerûen menj orvoshoz, de minél elõbb, ha nem szeretnéd megtartani, mert 12. hétig vetetheted el.
A hasad növekedése nem feltétlen jelent terhességet! Csoda, hogy még nem teszteltél! És is javaslom, hogy vegyél tesztet, majd menj dokihoz! Biztosat úgyis õ fog tudni mondani!
Nem akarok kötekedni, de ha nem akarsz babát hogy ülhettél eddig nyugodtan? Egy teszt választ ad öt perc alatt.
2. válaszoló vagyok! Menj dokihoz minél hamarabb!
Hát, a halvány csík is pozitívnak számít, így valószínûleg tényleg terhes vagy. Hogy mennyi idõs, azt csak orvosi vizsgálat tudja megállapítani, mindenképpen menj dokihoz mielõbb!! A halvány csík a kevés hormon miatt halvány, ami jelezheti, hogy még csak az elején vagy a terhességnek. De egy bizonyos terhességi kor után szintén lecsökken a HCG hormon, így lehet, hogy már "túl idõs" a terhességed a teszthez. Ismerõsöm úgy született, hogy az anyukája csak akkor vette észre, hogy terhes, mikor megmozdult a hasában, végig menstruált a terhesség alatt. Utána a 2. gyerekével is ugyanez volt a helyzet, nagyon ritka, de elõfordul.
Ez bizony terhesség, nekem a sógornõm 6 hónapig minszizett, keveset hízott a 6 hónaptól kezdett el látszani a hasa pedig vékony testalkatú, tehát már a 6 hónapot is betöltötte mikor kiderûlt, hogy babás, azóta eltelt 3 év és van egy gyönyörû szép lánya a keresztlányom. Menj minnél elõbb dokihoz, nem akarok beleszólni, de ha babás vagy ne hamarkodd el a döntést, gondold átt, hogy tényleg nem szeretnéd megtartani, nehogy késõbb megbánd hiszen egy baba nagyon nagy kincs minden nõ életében, 21 hetes kismama:)
Igaza lehet az elõttem válaszolóknak, egyszerûen nem értem, hogy miért nem mentél még el orvoshoz?!
Ha akartad, ha nem, szerintem terhes vagy!Menj sürgõsen orvoshoz és tartsd meg a babát!Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: vettem 2tesztet..abbol egyiknél mind kettõ csík látszott a másiknál pedig az egyik nagyon a másik pedig alig..viszont a hasam nagyon lent van és feszül...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!