Találatok a következő kifejezésre: Minden hajnalban és (60 db)

2 éves gyerek hajnali 4-5 között mindig felkel és sír?

Az altatással mindig is voltak problémáink. 6 hetes korától kezdett el majdnem minden éjszakát végigaludni és ez tartott egészen 7 hónapos koráig. Utána egy olyan időszak következett 15 hónapos koráig, ami mindannyiunknak nagyon fárasztó volt. Minden éjszaka 2-kor felkelt (mintha órára kelt volna) és hajnali 4-5-ig nem volt hajlandó visszaaludni. Beraktuk közénk a nagyágyba, de ott meg hancúrozott velünk, miközben mi kettőig nem láttunk az álmosságtól. Akkor még a mi ágyunkban altattuk este és később tettük be a kiságyba. Egyik nap aztán megelégeltem és a kiságyban kezdtem altatni. 2 és fél óra kimerítő sírás és hiszti árán el is aludt ott, másnap már könnyebb volt, harmadik nap már szinte rögtön elaludt, és innentől kezdve megint minden éjszakát átaludt. Kb. 3 hete mondta a párom, hogy milyen régen aludt már köztünk a gyerek és láss csodát, onnantól kezdve megint mindig felkel hajnalban és be kell tenni közénk, mert nem alszik vissza, csak engem hív és sír. Annyi most a különbség, hogy nem hancúrozik már köztünk, hanem egyből elalszik, de mi akkor sem tudunk így nyugodtan pihenni. Az esti altatás is borzasztó, nem akar lefeküdni, áll az ágyában és sír, pedig ott vagyok mellette. A furcsa az, hogy minden pénteken anyóséknál alszik már kb. fél éve és ott soha, egyszer sem ébred fel! Ott mindig 12-13 órát alszik! Álmában honnan tudja, hogy most nem otthon van, nem kell felkelni, amikor meg nálunk van, akkor meg mintha órára kelne? Volt valaki ilyen helyzetben? Mit csinálunk rosszul?

Legjobb válasz: Mintha én írtam volna :) 6 hetes korától kezdett el majdnem minden éjszakát végigaludni és ez tartott egészen 7 hónapos koráig. Utána egy olyan idõszak következett 15 hónapos koráig, ami mindannyiunknak nagyon fárasztó volt. Minden éjszaka 2-kor felkelt (mintha órára kelt volna) és hajnali 4-5-ig nem volt hajlandó visszaaludni. ez nálunk teljesen ugyanígy volt, annyi különbséggel hogy én sose tettem be közénk, mert egyszer megfogadtam hogy nem teszek ilyet inkább éjszakázok mellette, ha nem alszik. most 17 hónapos és éjszakánként többször sír, most van az anyás korszak. Hát szerintem vissza fog szokni az ágyába, vagy esetleg nem tudsz odafeküdni mellé a szobájába?

Mintha én írtam volna :) 6 hetes korától kezdett el majdnem minden éjszakát végigaludni és ez tartott egészen 7 hónapos koráig. Utána egy olyan idõszak következett 15 hónapos koráig, ami mindannyiunknak nagyon fárasztó volt. Minden éjszaka 2-kor felkelt (mintha órára kelt volna) és hajnali 4-5-ig nem volt hajlandó visszaaludni. ez nálunk teljesen ugyanígy volt, annyi különbséggel hogy én sose tettem be közénk, mert egyszer megfogadtam hogy nem teszek ilyet inkább éjszakázok mellette, ha nem alszik. most 17 hónapos és éjszakánként többször sír, most van az anyás korszak. Hát szerintem vissza fog szokni az ágyába, vagy esetleg nem tudsz odafeküdni mellé a szobájába?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs külön szobája, a mi szobánkban alszik...elég kicsi a lakás :-( Szeptemberben lesz 2 éves és mivel még nem beszél, nem tudja elmondani, hogy mi a baj. Nem értem, hogy 15 hónapos korától egészen idáig miért aludt megint jól és most miért nem? Én nem látok változást az életünkben, ami megzavarhatta volna. Most már 3 hete kizárólag velem hajlandó este elaludni, az apjával nem. Ez úgy néz ki este, hogy berakom az ágyába és én lefekszem mellé a nagyágyba és megfogom a kezét. Ezt mondjuk megelõzi egy kb. fél órás hiszti, amikor ki akar jönni az ágyból. Bár elég temperamentumos természetem van, Vele nagyon türelmes vagyok, mindig szép szóval, öleléssel próbálom jobb belátásra bírni és a kiságyból nem kivenni közben. A végletekig szeretem Õt és ezt nagyon kihasználja . Kezdõ anyuka vagyok és tartok tõle, hogy a fejemre nõ majd, de szerintem a hangos szó, kiabálás és ha nagyobb lesz a tettlegesség nem vezet semmi jóra.
Azért csak veled hajlandó pihenni és aludni, mert ragaszkodik hozzád. Akkor érzi magát nyugodtnak mikor az anyukája a közelében van.. ez teljesen normális. Rengeteg türelem kell egy kicsihez. Nagyon jól csinálod azt, hogy próbálod vissza szoktatni a kiságyába. Hidd el ez sikerülni is fog. Kitartás kell és türelem. Azt, hogy a maminál alszik otthon nem az lehet azért is, mert vágyik már most piciként a figyelmedre, arra, hogy az anyja vele foglalkozzon. Nincs ott semmi gond idõvel változni fog:)
Ebben a korban O mar tudatosan csinalja ezt veletek. Rossz beidegzodes es szokas nala! 2 evesen nehogy mar meg mindig ejszakazni kelljen vele ne haragudj. Meg kell nevelni Ot mert szivja a vereteket! A legroszsabb hozzaallas az hogy beveszitek az agyba Ot! Legyen sajat helye ami az ove. Es akkor tessek kikelni onnan ha reggel van! Ha nem tudsz aludni szorakoztassad magad amig el nem aludsz.. Az en kislanyom 2.5 eves, de be nem jon a szobankaba reggel amig fel nem kelunk vagy en bemegyek hozza. Van egy kis oraja ami be van allitva hogy a napocska feljon rajta fel 8-kor. Ha a napocska feljott reggel van es fel lehet kelni es be lehet jonn a szobaba! Ha a holdacska van az oran akkor meg ejszaka van es nem kelunk fel. Ez a rend! es rend a lelke mindennek. Igenis tanitsd meg! Tobbre kepes agyilag mint amit te gondolsz!

Minden éjjel és hajnalban bekapcsol a tv-m, miért?

Valószínû ír majd sok humor herold és jó fej de ember, de biztos lesz normális válasz is.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy szoftvert keres? Az enyém azt szokta hajnalban :D

Nem lehet, hogy szoftvert keres? Az enyém azt szokta hajnalban :D
Tápfeszültség hibára utaló jelenség. Ez fakadhat hálózat erõteljes ingadozásából, vagy a saját tápja halódik a TV-nek.
Ki akar belõle szakadni az éjjel-nappal Budapest éjjeli fele.
a 13. valaszolonak igaza van :D
Biztos úgy van beállítva.
"Gyerekem nincs, ezen kívül még megjegyzem, hogy nagy szaki vagyok és rajtam kívül más nagyobb szakik sem tudják a megoldást. Ezért gondoltam ezotéria témára :) " De lehet, hogyha egy mûszaki fórumon tennéd fel ezt a kérdést, még szakmaibb választ kapnál. Amúgy én is a fentebb felsorolt magyarázatokra tudok gondolni: szoftveres probléma, valami a tv-vel nem stimmel (attól, hogy új még lehet vele gond), esetleg az árammal van valami gebasz.
Szerintem ez egy jel, valamit üzenni akar neked! Nem halt meg mostanság valakid? Lehet, hog õ kísért, vagy a tv elõzõ gazdájának a szelleme! Vagy lehet, hogy valaki valamilyen módon a tv miatt halt meg, és õ kísért. Vagy ha loptad akkor az eredeti tulajdonosa. Ui. : XD XD XDDDD
Áramingadozás vagy áramszünet is elõidézhet ilyet. Nekem igaz régi meg új tv-m is van és van úgy hogy magától visszakapcsol bár a te leírásod szerint ez nem olyan vagy csak kicsit megszédül a szoftveres része ilyenkor.
A kérdező hozzászólása: :) a tv-m új, 2 éves sincs és szoftveres. Olyan is van igen, amikor az keres, de az más, nem igy csinál. A led pedig nem vilagit csak kikapcsolt állapotban. Gyerekem nincs, ezen kívül még megjegyzem, hogy nagy szaki vagyok és rajtam kívül más nagyobb szakik sem tudják a megoldást. Ezért gondoltam ezotéria témára :)
Ja! ezek a régi tévék márcsak ilyenek az én testvéremé is ezt csinálta mindig ahányszor kikapcsolta visszakapcsolt neki valami processzor hibája volt hirtelenfelindulásból még a tv képernyõt is betörte két tévéjük volt abból csinálunk egyet. :D
Nagyon régi tévém (még ilyen fadoboz jellegû) csinált ilyet bekrepálás elõtt, de az rendesen be is kapcsolt (hangyaháborúra), és valahányszor kikapcsoltam, visszakapcsolt újra, amíg nem húztam ki a konnektorból. Most is doboztévém van, én kinyomom rajta a standby gombot (zavar a led).
Nyilván a set top box éjjel kikapcsol a tévé biztos (OSD )Alvás idõzítõ-re van állítva sztem te vagy valamelyik gyerek el állította neked és amikor a TV bekapcsol AV-ra van állítva a LED lámpa pedig addig világít, amíg ki nem kapcsold a készüléken található kikapcsoló gombbal. :DDD
Az is lehet hogy az elalvás idõzítés nem vagy rosszul van beprogramozva ha egyáltalán a csatornakeresõn kívül valaki tudta is hogy mit miért nyomkod. A csatornakeresõ meg automatikus. Nekünk samsung smart tv.-k van de még soha nem azt mûvelte amit nem kértem tõle.
igen, ez érdekes kérdés, én is áramtalanítom, így esély nincs hogy bekapcsoljon. próbáld ki, meglátod nem lesz ilyen.
Húzd ki éjszakára a konektorból - nem fog bekapcsolni.
az sem mind1, milyen tv. ha régi, akkor azért, mert rossz...nekünk is 1x volt egy ilyesmi, egy nagyon régi tv-vel, hogy éjszaka közepén csak bekapcsolt. ha meg ez kizárt, akkor a box lehet a hibás, mert van 1-2 tv, amelyik automatikusan reagál a hozzá csatlakoztatott eszközhöz, és bekapcsol. régen voltak például ilyenek az azonos márkájú tv-k és videó vagy dvd lejátszók. bekapcsolod, és már be is kapcsol a tv is.
Éjszakára kapcsold ki, de ne a távirányítóval, hanem a készüléken levõ gombbal.
Szerintem nem okostévéje van a kérdezõnek, a nem okostévéken pedig nincs szoftver. Nekem is be szokott kapcsolni a tévém, amit még érettségire(pontosabban az azt megelõzõ ballagás alkalmából) kaptam 18 évesen, idén pedig már 32 leszek. Szerintem ilyen 10-15 éves tv-knél ez már csak így megy. Ha most kapnék egy nagyobb összeget, amivel lehetne egy modern tévét venni(az enyémnek még hatalmas a "doboza" és vagy 40 kg), akkor azonnal odaadnám egy rászorulónak, vagy ha nem kellene a kutyának se, akkor kidobnám a szemétbe, de így amíg végleg be nem döglik, addig marad.
Az attól függ! Ha az RTL akkor Sebestyén Balázs akar neked üzenni! Ha a TV2 akkor _Liptai CLaudia akar Randira hívni!

Miért van az, hogy hirtelen felkelek hajnalban és megnézem az időt akkor 02:22 az idő? Minden alkalommal amikor felriadok hajnalban, ennyi az idő.

Vagy 3 hete van ez és már vagy 10x keltem fel és mindig 02:22-kor riadtam fel és nem is álmodtam semmit.

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen egy ideig, ha jól tudom a depresszió egyik formájára utal

Érdekes, ha visszaemlékszel, nem történt valamikor egy különös esemény ebben az idõpontban veled.Én csak magamból indulok ki, egyszer egy skizofrén elmebeteg éjjel 2-kor hívott fel mobilon, és fenyegetõzött, aztán néhány perc múlva kaputelefonon csöngetett.sokkolt egy kicsit a dolog, aztán jó pár hónapig mindig felkeltem éjjel ugyanabban az idõpontban magamtól, semmilyen más indokot nem tudok rá, és azelõtt nem volt ilyen.szóval pszihés alapú volt.
nekem is volt ilyen egy ideig, ha jól tudom a depresszió egyik formájára utal
akkor jön el az análálommanó, és minden kihullott seggszõrödért 20 fillért hagy a párnád alatt :) Igazából velem rendszeresen van ilyen, hetekig ugyanakkor felébredek. szerintem bioritmus
Ti semmik vagytok, én mindig 6 óra ötven perc negyvenöt századmásodperckor keltem fel és én vagyok a valaki ti pedig nem.
Ha hajnal 2-3 körül felébredsz, 7% esély van rá, hogy valaki figyel. Ez nem sok, de... akkor is. Jó éjt.
Én 02:35-kor kelek fel olykor-olykor. Lehet, hogy egyszer történt valami ebben az idõben pl.: beszált egy denevér a szobába, vagy fekeltél mert kishíján megfulladtál, ilyesmi. :)
paranormal activity :D
Ja, az elsõ mondatom kérdés volt:) utolsó.
velemis volt ez vagy 5 hétig volt velem de én 4:50 kor kéltem állandóan én a buszokra gondoltam de akkor nemis volt ez örök rejtély
régebben volt velem ez és mostanában kezd elõjönni..:D én egy idõ után inkább nem is mertem ránézni az órára :D
Depresszió is lehet. Én is gyakran felébredek az éjszaka közepén. Alternatív elmélet: http://sorsunkutja.blogspot.hu/2011/07/az-ejjeli-harom-oras-..
nekem is volt ilyen es neha visszajon...sztem is depresszio egyik jele lehet vagy valami lelki oka, mert amikor ez elojon akkor altalaban van valami amitol legszivesebben kiugranek az ablakon.De most erre csak az egyik valaszolo dobbentett ra, elotte soha nem gondolkodtam el rajta h mi lehet az oka.:)
Érdekes. Nekem is volt kb. egy hónapig.Én mindig pontosan reggel 6:00-kor keltem fel. Egy ideig a templomharangra gyanakodtam, (mindig 6-kor megszólal)de ébredés után nem hallottam semmit. Aztán egy idõ után elmúlt.
Érdekes, egy idõben (több mint egy hónapon keresztül, nagyjából) velem is ez volt, csak én vagy fél 3-kor, vagy 3-kor ébredtem fel.

Egy yorkit rá lehet szoktatni arra hogy ne keljen mindig hajnalban? Mert nagyon korán kel meg ha valaki felkel a családban kel ő is. Az a baj hogy fizikailag kicsit elfáradtam a sok össze vissza keléstől mert még nem szobatiszta és mennem kell utána.

És miért szeretnek a takaró alatt aludni a yorkik?

Legjobb válasz: Neked yorkid van vagy kutyád? Minden kutyát rá lehet szoktatni mindenre és minden kutyát le lehet szoktatni mindenrõl, ha KUTYAKÉNT kezelik! Ha te csicskaként pattansz a KUTYÁD minden nyafogására, akkor ne is csodálkozz, hogy szépen az alázatos rabszolgájává fog tenni téged! Olvass el egy pár könyvet és vonatkoztass el attól, hogy õ yorki. NEM yorki, hanem KUTYA! Tessék egy jó könyv, ebbõl sok mindenre rájössz, többek közt a problémádra is választ kapsz: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Neked yorkid van vagy kutyád? Minden kutyát rá lehet szoktatni mindenre és minden kutyát le lehet szoktatni mindenrõl, ha KUTYAKÉNT kezelik! Ha te csicskaként pattansz a KUTYÁD minden nyafogására, akkor ne is csodálkozz, hogy szépen az alázatos rabszolgájává fog tenni téged! Olvass el egy pár könyvet és vonatkoztass el attól, hogy õ yorki. NEM yorki, hanem KUTYA! Tessék egy jó könyv, ebbõl sok mindenre rájössz, többek közt a problémádra is választ kapsz: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kutya reggel ürít. Szokja meg, hogy nem mindig õ van központban
na am nekem is yorkim van. Miért szeretnek takaró alatt aludni jó kérdés...szerintem szeretnek elbújni az enyém is takaró alatt rögtön lefekszik és alszik...:) Hajnali keléssel nekünk is voltak problémáink amikor még nem volt szobatiszta. Most már az így csak néha-néha kell fell fõleg akkor amikor telihold van.
ajándékozd el -.-"
A kérdező hozzászólása: Én szeretem ezt a kutyust nem azért vettem hogy elajándékozzam...csak még szoknom kell hogy korán kelek hozzá.

11 hónapos a lányom és mindig hajnalt tájt jön rá a köhögés. és nem tudom hogy mért van ez pedig napközben nem is köhög! Mitöl köhög ennyire? és mért pont este? Alergia lehet?

alergia,poratka,tollpárna stb.....gondoltunk

Legjobb válasz: Nekünk is konvektorunk van,de nekünk éjszaka ilyen idõben mint most a 2-esen megy.Az 5-ös nagyon sok.Ezért köhög olyan sokat.Meleg van bent neki.Nekünk a gyerekorvos mondta,hogy 18-19 foknál nem kell több,mert aludni sem tud,nem egészséges az a nagy meleg.Nálunk így van a 2-es mellett 20 fok éjszaka.Akkor nálatok mennyi van?Vegyétek lejjebb a fûtést.

Nekünk is konvektorunk van, de nekünk éjszaka ilyen idõben mint most a 2-esen megy.Az 5-ös nagyon sok.Ezért köhög olyan sokat.Meleg van bent neki.Nekünk a gyerekorvos mondta, hogy 18-19 foknál nem kell több, mert aludni sem tud, nem egészséges az a nagy meleg.Nálunk így van a 2-es mellett 20 fok éjszaka.Akkor nálatok mennyi van?Vegyétek lejjebb a fûtést.
Száraz levegõ a szobájában??
Ha melegben alszik akkor beteges allergias es kohogos lessz. Nalunk ejjel 15 fok van soha senki nem beteg.Parnat hetente mosom agynemut is matracot porszivozom ill havonta kivasalom az allergia miatt.Probald keg huvosebb szobaba altatni fazni nem fog a gyerekek nem faznak alvas kozben inkabb hamar izzadnak.
A kérdező hozzászólása: hát 5 megy szerintem is sok csak nem akarom megfázon, de megfogadom a tanácsotokat es lejebb veszem.vagy tegyek egy probat a füll orr gégészeten mondjam el a bajunkat?mert amugy nem minden héten csinálja ezt erdekes de mikor rá jön nagyon köhög!
Az én lányom ugyanez. Semmi nem hozta helyre, mire végre felírták a Sinecod szirupot. Azóta nem köhög és nem horkol, viszont járunk a fül-orr-gégére, mert lehet, hogy ki kell venni az orrmanduláját, most ezt vizsgálgatják. Szóval nem biztos, hogy allergia. Hûvös szoba kell éjszakára, sokat segít.
A kérdező hozzászólása: hát az a helyzet hogy nem kérdeztem mert ö csak elkezeli a gyerekeket nem ért hozzá, de komolyan oda inkább nem vinném ugyis azt mondaná nincs semmi baja, vagy teli tömné gyogyszerel.arra gondoltunk hogy vmi alergia tesztet esetleg vagy mi tévök legyünk?
Orvostol kérdezted már?
A kérdező hozzászólása: bocsi krupp gyanus
A kérdező hozzászólása: sziasztok hát gázal fütünk a szobában 5 van a konvektor szelöztetünk is meg van párásitó is csak annyira mérgelö a hejzet hogy mikor rá kezdi akkor vagy 2 ora hosszáig köhög.meg ijen fuladozva.de napal meg nem ez nagyon erdekes.és ezt hogy tudnám kideriteni hgy grupp gyanus?
Egyik ismerõsöm kislânya is így kezdte és nekik azt javasolta a doki, hogy ha köhög akkor vigyék a fürdõbe és engedjenek mellette hidegvizet, elvileg õ krupp gyanús volt, de szerencsére nem jött elõ többet csak pàr hétig volt. Pàràsítò van a szobàjàba és lejjebb veszik a fûtést estére.
Nálunk ugyanez van, az én kisfiam meg mindig reggel, napközben nem köhög.3 éves.
A kérdező hozzászólása: okés megprobálom ma

Minden hajnalban felkel, és másfél óráig nem alszik vissza. Mit tudok csinálni?

Hónapok óta az 5 hónapos kislányom minden hajnali ébredés után - fél négy, fél öt körül - nem tud visszaaludni szopival sem. Nem sír, csak játszik, gyakorol, beszélget, stb. El?ször azt hittem hogy világos van, azért gondolja, hogy reggel van, de sötétben is ugyanezt csinálja. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Az én kislányom 5,5 hónapos ugyan ezt csinálja és nem tudom ki és miért pontozta le az elõttem szólót, mert teljesen igaza van. Én is meguntam, hogy 1-1,5 óráig próbálkozok mindennel, de nem alszik vissza. Reggel 4-5 között felébred 10 perc alatt látom, hogy ebbõl szunya lesz vagy nem, ha nem kimegyünk a nappaliba, leteszem a játszószõnyegre, ott lefárasztja magát és amikor dörzsöli a szemét visszateszem az ágyba, 8-ig alszik.

Az én kislányom 5, 5 hónapos ugyan ezt csinálja és nem tudom ki és miért pontozta le az elõttem szólót, mert teljesen igaza van. Én is meguntam, hogy 1-1, 5 óráig próbálkozok mindennel, de nem alszik vissza. Reggel 4-5 között felébred 10 perc alatt látom, hogy ebbõl szunya lesz vagy nem, ha nem kimegyünk a nappaliba, leteszem a játszószõnyegre, ott lefárasztja magát és amikor dörzsöli a szemét visszateszem az ágyba, 8-ig alszik.
Semmit.Az én 5 hónapos lányom is ezt csinálja.vidd ki a nappaliba, átszatok, e´s 1-1, 5óra múlva vissza fog aludni.legalábbis nálunk így van.Utánna alszik 1 -2órát.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az... Amikor látom, hogy már nem fog visszaaludni, én is hagyom, hogy kijátsza magát, nem úszom szemben az árral... Ezek szerint nincs remény? Azért köszi a válaszokat, legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül.
Szerintem az idõ megoldja. Végülis alszanak 7-8 órát, úgy látszik ez nekik elég és kell egy kis játék, hogy újra elfáradjanak. Örüljünk neki, hogy legalább eddig alszanak és nem kelnek már fel éjszaka:-), csak az a gond, hogy én nem mindig tudok visszaaludni...
A kérdező hozzászólása: Jaaaa! Azt nem mondtam, hogy elõtte nem ébred fel... :) De azért mostanában egyre ritkábban, úgyhogy kibírható. Amúgy ezzel én is így vagyok, hogy utána már nem nagyon tudok aludni, mert éppen mire aludhatnék, csörög a párom órája, és kezdõdik a nap.
Nekem is ezt csinálja a lányom (már amikor alszik éjjel) annyi különbséggel, hogy 5 hetes. Bizony felkel fél 5 körül enni és onnan 7-ig nem alszik. Dumálgat (maga módján) a sötétben, meg hangosan nevet...de aludni azt az Istennek sem akar. Mi is vettünk már rolót, hátha a világos...dehogy. De van úgy hogy ezt fél 2-kor csinálja, és fél 5-ig nincs szunya-sõt, ha úgy gondolja akkor egész reggel 6-7-ig:(
Nálunk is ez van, mi már csak röhögünk:) Sikongat stb. Mi 4 és fél hónaposak vagyunk.
Érdekes, hogy csak mi, lányos anyukák írjuk ezt..., lehet, hogy a fiúk alszanak???
Nekem fiam van és õ se alszik nem tudom mikor fogom magam kialaudni. Mert mikor õ fel van igényli hogy valaki vele legyen.

Ma vagyok 15 hetes, pár napja minden hajnalban 3 óra felé, felébredek, és egyszerüen nem tudok visszaaludni, ez is lehet egy terhességi tünet? Más is van igy ezzel? Esetleg van valakinek valami ötlete, praktikája amivel vissza tudnék aludni?

Legjobb válasz: Erre nincsen praktika.Lesz rosszabb is. Van,hogy 1-2 órát nem alszom.Elkezd mozogni a pocaklakó is,eljárja a csárdást,aztán aludj..... :) A lányommal talán rosszabb volt,mint most a fiammal.... 22 hós,24 hetes.

Erre nincsen praktika.Lesz rosszabb is. Van, hogy 1-2 órát nem alszom.Elkezd mozogni a pocaklakó is, eljárja a csárdást, aztán aludj..... :) A lányommal talán rosszabb volt, mint most a fiammal.... 22 hós, 24 hetes.
Nekem kicsit késõbb volt ilyen 'gondom', én úgy gondoltam, hogy a picim kezd el mocorogni és ez tudat alatt felébresztett mivel még konkrétan nem éreztem Õt. Aztán pár hét múlva elmúlt, bár mostanában is felébredek de könnyebben vissza is alszom, nem csinál nagy ramazurit. 28 hetes kismama
Szia, én szinte a kezdetektõl nem alszom jól, azt mondják a hormonok.
nekem kicsit késõbb kezdõdött, de detto. Hajnal 3-kor felekelek mint aki kialudta magát. Eleinte kiültem a gép elé, de akkor 2 órát fent voltam. Most már nem kelek ki az ágyból és 1 óra múlva vissza tudok aludni. Igyál egy forró kakaót, nekem bejött. 39km
Nekem is volt és van is hasonló, hogy nem tudtam aludni, csak 3-4-ig. Ilyenkor felkelek, mert nem szeretek az ágyban szenvedni forgolódással, csinálok egy pohár meleg kakaót, netezek, olvasok egy kicsit, aztán amikor elálmosodom, akkor visszafekszem. Ha nem tudok visszaaludni, az sem bej, mert akkor alszom egyet délután (bár én már táppénzen vagyok, megtehetem(-:) . Amikor dolgoztam még, akkor meg egész nap kómáztam emiatt, de majd hozzászokik a szervezeted. Ez is valamilyen szinten felkészíti a szervezetedet az anyaságra, arra, hogy nemsokára még ennyit sem fogsz tudni aludni. Legalább is nagy általánosságban. 32 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöma válaszokat, eléggé rossz, nem tudom magam kipihenni.Mondjuk táppénzen vagyok, igy délután tudok pihenni, de mégis rossz.Szegény párom alszik, igy hogy ne zavarjam, nem netezem, nem tvzek, csak forgolódom.
Nálam u.ez és én is ma vagyok 15 hetes! Már megszoktam, csak aznap olyan vagyok mint a mosott ...... Bár ma épp fél6-kor keltem ami istenes :)

Ha ma hajnalban megjött, görcsökkel mint máskor és hasmenéssel, de kicsit hígabb de mennyiségileg még olyan mint máskor akkor már tuti nem vagyok terhes?

Félid?ben sok tojásfehérjés nyákos folyásom volt!Lehet hogy elmaradt a peteérésem!Attól lehet kicsit hígabb a mensi ugye?

Legjobb válasz: Szerintem nem lehetsz terhes. A tojásfehérjés folyás akkor szokott jelentkezni amikor peteérésed van. Valószinüleg volt peteérésed, de most még sem estél teherbe.

Szerintem nem lehetsz terhes. A tojásfehérjés folyás akkor szokott jelentkezni amikor peteérésed van. Valószinüleg volt peteérésed, de most még sem estél teherbe.
Tuti, hogy nem vagy terhes. A tojásfehérjeszerû folyás pedig pont, hogy jó jel! Akcióra fel a következõ hónapban. Nekem is pont ilyen, most elõször hígabb, az elõzõ 2 alvadtvéres, löketszerû volt. Bízom benne, hogy ez a változás már jó jel! Nálunk ez volt a 3. próbálkozás. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Én nem szeretnék még kicsit!Eddig nekem soha nem volt ilyen fehérje szerû folyásom!Nekem egy doki írt vissza hogy akkor van ez ha nem tud megérni a petesejt, ilyenkor burjánzik a méhnyálkahártya!Lehet a sok idegeskedéstõl volt!Nem túl sok a vérzésem csináltam 5 tesztet is mind negatív tehát azelõttrõl csak nem vok terhes!!Volt benne Gabriel is!Azt csütörtökön csináltam!Görcsölök is!A mellem már nem feszül!Valami fokozott endorfin termelésrõl beszélt!De mintha egy gombóc lenne a torkomban nehezen nyelek!Szerintetek? NEKTEK PEDIG SOK SIKERT!!!!! Szorítsatok hogy ne baba legyen!
Én nem tudom milyen dokival beszéltél, de a tojásfehérje szerû folyás pont peteérés körül van :) Amúgy nyugi tuti nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: DE akkor miért nem volt ilyen folyásom eddig?És miért volt közben hasszurka és mellfeszülés.Ezek elmúltak a folyással!! CSak most a mensi elõtt tértek vissza! De már nem feszül a mellem, csak görcsölget a hasam és nincs olyan sok vér mint máskor!!!! LEGYEN IGAZATOK!!!!:) DE akkor mostmár sokkal jobban kell vigyázni!Jövõhónaptól szedem majd a tabit amit felirattam, amúgy Meliane vagy mi, az jó? Sosem szedtem ilyen gyógyszereket!!!! Elõre is köszi!
Figyelj, ha most volt elõször ilyen tojásfehérjés váladékod, lehet, azt jelzi, hogy most volt elõször normális peteérésed, nem tudom mennyi idõs lehetsz. Ha véreztél, és nem csak 1-2 csepp volt, tuti nem vagy terhes. Ha pedig még nagyon fiatal vagy, én a helyedben tuti nem szednék gyógyszert, hiába mondanak mást, igenis lehetnek káros hatásai. Védekezzetek máshogy!

Mi 4 hónapja próbálkozunk, de csak a hétvégén tudunk egyenlőre sajna együtt lenni. A pém szerencsére vasárnap vagy hétfő hajnalra esik mindig. Tényleg kicsi így az esély? Vagy csak pletyka?

Sziasztok! Mi 4 hónapja próbálkozunk, de csak a hétvégén tudunk egyenl?re sajna együtt lenni. A pém szerencsére vasárnap vagy hétf? hajnalra esik mindig. Eddig azonban nem jött össze. Valaki azt mondta nekem hogy így kicsi az esélye. Ha péntekt?l vasárnap vagy max hétf? estig tudunk próbálkozni, mert legalább a 12-16 ik napig akciózni kell. Így azt mondta minimális hogy bejön a baba. Teljesen letörtem. Igaz ez?

Legjobb válasz: Hülyeség! Elegendõ 1 hónapban 1x próbálkozni. Nekem 28 napos a ciklusom, 2007. szept. 19-én volt az utolsó menszim, ami azt jelenti, hogy okt. 3-án volt a fogamzás (erre vannak kalkulátorok) mi tudatosan aznap csináltuk reggel, ébredés után, és terhes lettem. Szerintem, ha a fogamzás napján nem jön össze a baba, én nem is próbálkoznék, nem erõltetném. Az önmegtartóztatás nagyon sokat segít a fogantatásnál. Nekünk elsõre összejött, és hamarosan szülünk. Kitartás! Üdv, 34 hetes mami

Hülyeség! Elegendõ 1 hónapban 1x próbálkozni. Nekem 28 napos a ciklusom, 2007. szept. 19-én volt az utolsó menszim, ami azt jelenti, hogy okt. 3-án volt a fogamzás (erre vannak kalkulátorok) mi tudatosan aznap csináltuk reggel, ébredés után, és terhes lettem. Szerintem, ha a fogamzás napján nem jön össze a baba, én nem is próbálkoznék, nem erõltetném. Az önmegtartóztatás nagyon sokat segít a fogantatásnál. Nekünk elsõre összejött, és hamarosan szülünk. Kitartás! Üdv, 34 hetes mami
Sajnos ezzel nem ertek egyet, a legjobb az, ha a cilus 10. es 20. napja kozott masfel, ket naponta szexeltek, ez adja a legnagyobb eselyt (statisztika)

Minden hajnalban felkelek és addig nem tudok elaludni, amíg nem verem ki. Hogy szokhatnék le erről?

Legjobb válasz: Ezt én sem tudom.Én is igy vagyok,bár jó pár x lehet köztünk. Mert ekkor vagy a legmagasabb tesztoszteron szinten . ha nem csinálnád,szinte beárnyékolná az egész napod hangulatát.

Ezt én sem tudom.Én is igy vagyok, bár jó pár x lehet köztünk. Mert ekkor vagy a legmagasabb tesztoszteron szinten . ha nem csinálnád, szinte beárnyékolná az egész napod hangulatát.
hát szerintem hogyha este fele kivered vagy 5 ször egymás után szerintem nem sok ereje lesz a farkadnak4 am nekem is voltak ilyen problémáim és én így szoktam le errõl
miért akarsz errõl leszokni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!