Találatok a következő kifejezésre: Minden gyümölcs egy óra (3 db)

Minden gyümölcs megemésztődik egy óra alatt?

Legjobb válasz: Szia!Igen, minden gyümölcs megemésztõdik egy óra alatt.Pontosabban minden gyümölcs fél óra alatt emésztõdik meg, kivétel a banán, mert annak egy óra kell...

Szia!Igen, minden gyümölcs megemésztõdik egy óra alatt.Pontosabban minden gyümölcs fél óra alatt emésztõdik meg, kivétel a banán, mert annak egy óra kell...

Ha a babám fél10-kor evett a tápszeréből, és egy órával később gyümölcsöt, akkor a megszokott 4 óra elteltével is uolyan éhes lesz, mint gyümi nélkül?

Vagy ha fél10-kor eszünk, akkor hagyjam a "tízórais" gyümölcsöt, és inkább uzsonnaképp kínáljam? Vagy esetleg ilyenkor már el?ször gyümölcs, és ha éhes marad, tápszer? Nem baj, ha keveredik a pocijában a gyümölcs a tápival? És turmixolni a tápszert a már kóstolt gyümölccsel v. zöldséggel?

Legjobb válasz: Szia! Persze, hogy akkor is éhes lesz,hiszen ebben a korban még nagyon gyors az emésztésük, de a lényeg az hogy egy idõ után egyre kevesebb tápszer és egyre több fõzi meg gyümi! Persze, hogy össze turmixolhatsz minden, ki kell próbálni az egész csecsemõ etetés a próbálkozásról szól!

Szia! Persze, hogy akkor is éhes lesz, hiszen ebben a korban még nagyon gyors az emésztésük, de a lényeg az hogy egy idõ után egyre kevesebb tápszer és egyre több fõzi meg gyümi! Persze, hogy össze turmixolhatsz minden, ki kell próbálni az egész csecsemõ etetés a próbálkozásról szól!

Szerintetek ez így jó lesz a suli kezdetével? *reggelire: müzli vagy egy szendvics *tízorai: gyümölcs *ebéd:menza kaja *uzsonna:gyümölcs *vacsora:jukort *és még hozzá minden héten minimun 4 órát tornáznék.

12 éves vagyok 152 cm és 50 kiló

Legjobb válasz: Nem tudom mi az a "jukort". Amúgy kevés. Tuti nem fogsz 4 órát tornázni. Mellesleg minek akar egy fejlõdésben lévõ gyerek fogyózni?

Nem tudom mi az a "jukort". Amúgy kevés. Tuti nem fogsz 4 órát tornázni. Mellesleg minek akar egy fejlõdésben lévõ gyerek fogyózni?
Zöldséget is egyél! Csokit, édességeket mértékkel. Csipszet meg rágcsálnivalókat lehetõleg egyáltalán ne. Cukros italokat szintén mértékkel.
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló:nem jukort henem joghurt bocsesz elírtam. azért akarok fogyni mert szerintem meghíztam és most szeretnék le adni egy kicsit. És biztos fogok 4 órát edzeni mivel járok sportra és ott van még a tesi óra is. 2.valaszoló:értem mindent mértékkel :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!