Találatok a következő kifejezésre: Minden ferfinak vannak (311 db)

Minden férfinak van előváladéka?

Van egy ismer?som és ? azt mondja,h neki nincs....de ezt honnan tudhatja?leheteséges ez?

Legjobb válasz: igen minden férfinak van elõváladéka. menjen el orvoshoz aki azt mondta hogy nincs. még a férjem is azt mondta hogy van.

igen minden férfinak van elõváladéka. menjen el orvoshoz aki azt mondta hogy nincs. még a férjem is azt mondta hogy van.
Minden pasinak van!Ez normális.Akinek nincs az menjen dokihoz.Valami baja lehet!
Vagy hazudott az illetõ...vagy azt sem tudja hogy mi az... Az elõváladék az látszik.Amikor a pasi izgalomba jön, akkor kis gyöngyöcskék jelennek meg a hegyén.Nah az az elõváladék.Van akinek több van akinek kevesebb, de mindinkinek van.

Minden férfinak van a fejében egy lista azokról a nőkről akiket szívesen megdugna?

Legjobb válasz: Igen, a környezetemben lévõ nõkrõl/csajokról állítok listát a fejemben. Az elsõ helyen mindig az én egyetlenem van, akit mindenkinél jobban szeretek, de istenem, nem bûn az, ha az ember ilyeneken elgondolkozik. Van külön listám az osztálytársakról, évfolyamtársakról, iskolatársakról, tanárnõkrõl (van egy jó pár jó), plusz mindenki másról, akit legalább heti rendszerességgel látok itt-ott, például utcán. Van vegyes lista is :) Ja és persze állandóan változik az elejét kivéve. Nem szégyen ez.

Igen, a környezetemben lévõ nõkrõl/csajokról állítok listát a fejemben. Az elsõ helyen mindig az én egyetlenem van, akit mindenkinél jobban szeretek, de istenem, nem bûn az, ha az ember ilyeneken elgondolkozik. Van külön listám az osztálytársakról, évfolyamtársakról, iskolatársakról, tanárnõkrõl (van egy jó pár jó), plusz mindenki másról, akit legalább heti rendszerességgel látok itt-ott, például utcán. Van vegyes lista is :) Ja és persze állandóan változik az elejét kivéve. Nem szégyen ez.
de van a nõknek is :D az enyém nem hosszú, ezért az én szabályom a következõ: minél rövidebb a lista, annál többször végig kell menni rajta :D 24L
uhh, nekem egy végtelen hosszú listám lehetne akkor
Nekem azokról van lista, akiket nem. Ez a lista elég rövid, így egyszerûbb ezt észben tartani. :)
Miért a nõknek nincsen::D?
nem csak a fejében :D
Nekem is van, de én nem úgy nevezném h akiket megdugnák, hanem akiket nagyon nagyon a környezetembõl, ez kb 5 fõt jelent:)
uhh nekem is van lista :D grrr
húú ha lista lenene a fejemben:D aki arra jön és jó, azt megjegyzem, és képzelõdök egy kicsit:D aztán visszatérek a rendes életbe, a sulihoz, a csajomhoz:D
mért, a nõk fejében talán nincs pasikról? :D
Nem, természetesen a férfiak nem ilyen egyszerûek. Egyes férfiak fejében azokról a férfiakról van lista, akiket szívesen megdugna.
nem, a férfiak fejében nem lista van, hanem egy nagy halmaz :D

Minden férfiben van féltékenység miután megszületik a baba? Ha igen, akkor miért van? Jelei vannak?

Legjobb válasz: A mai anyák annyira "véleményfüggõek" hogy nem mernek az ösztöneikre hallgatni. Pedig tudatos rákészüléssel lehet úgy irányítani a helyzetet, hogy a férfibõl mielõbb apa lehessen. Be kell vonni a dolgokba, rábízni a kicsit, ringassa, simogassa. Õ nem külsõ szemlélõ, hanem az apja, a szoptatáson kívül bármit rá lehet bízni, tanulja együtt anyuval.

A mai anyák annyira "véleményfüggõek" hogy nem mernek az ösztöneikre hallgatni. Pedig tudatos rákészüléssel lehet úgy irányítani a helyzetet, hogy a férfibõl mielõbb apa lehessen. Be kell vonni a dolgokba, rábízni a kicsit, ringassa, simogassa. Õ nem külsõ szemlélõ, hanem az apja, a szoptatáson kívül bármit rá lehet bízni, tanulja együtt anyuval.
A férjem nem féltékeny a babánkra. Az elsõ egy hónapban volt olyan idõszak, mikor (sajnos) hajlamos voltam a fáradtságot és a kimerültséget rajta levezetni:( De ezt szerencsére sikerült hamar megbeszélnünk. Én bocsánatot kértem, és azóta jobban figyelek, és õ is elismerte hogy bele kell még szoknunk ebbe a hármas létbe:) De azóta soha nem volt gond ebbõl. Próbálok egyensúlyt teremteni a férjem és a gyerek közt. nem költöztem a gyerek szobájába, inkább áthoztuk az ágyat ide. Õ nem szól soha ha éjjel sír a gyerek, hogy nem tud aludni. Anya lettem, ami csodás érzés, de megmaradtam feleségnek is:)
Egy NORMÁLIS férfi nem féltékeny a gyerekére, de egy NORMÁLIS nö sem. Ez csak mostanában divat, hogy ah meglesz a baba, attól kezdve az anya csak a gyerekre koncentrál, a férj kirekesztettnek érzi magát és emiatt rövidesen tönkremegy a kapcsolat. Nálunk semmi ilyen nem volt, a kapcsolatunkat csak erösitették a gyerekek - igaz, hogy elötte is jó volt, nem a gyereknek kellett összetartania. négy gyerekes anya
attól még hogy valaki ilyesmit érez az nem jelenti azt hogy az illetõ nem normális de ez az érzés egy idõ után elmúlik, ha nem akkor keressetek pszichológust
Jaj ez a duma, hogy nem törõdik a férjjel... Unalmas. Hány, de hány nõ ismerõsöm törte magát, hogy kinyalja a férje seggét gyerek után is, alak visszanyerve, mint szülés elõtt, smink, frizura, minden tök jó, aztán mégis ment a farka után a pasi... Inkább a pasik azok, akik munka után már sz.rnak bele mindenbe, és nem ér rá, megy a gép elé, vagy aludni... Minden férfiban nincs féltékenység, de sajnos elõfordul, mert nem tudja, hogy mivel jár egy gyerek.
A szülés után én éreztem féltékenységet, amikor a férjem a babát puszilgatta, olyan érzésem támadt, mintha én már nem kellenék többet. Olyan gondolat motoszkált bennem, hogy csak arra kellettem, hogy szüljek egy gyereket. Aztán elmúlt pár hónap múlva ez az érzés. Most nem szívesen engedem a gyereket az anyóshoz pl., de ez inkább féltés, félek, hogy valami baja lesz, amíg vele van. A bölcsöde ugyanez, félek, hogy nem figyelenek oda rá, és valami baja lesz.
Nincs. Inkább az anyák azok, akiknek csak a gyerek számít, az apa már nem! Ez okozza a konfliktusokat!
"attól még hogy valaki ilyesmit érez az nem jelenti azt hogy az illetõ nem normális de ez az érzés egy idõ után elmúlik, ha nem akkor keressetek pszichológust" ez így van szerintem is, a hormonális változások sok mindent okozhatnak a nõknél, a férfiakkal nem tudom, hogy mi a helyzet, õk csak félnek, talán.
Olyan pasival bevállalni egy gyereket aki annyira éretlen és idétlen, hogy ciki a saját gyerekét tologatni az utcán?? Apának se lesz egy álom.
Ha egy normális, szeretetteljes kapcsolatban gyermek születik, az az összetartozás jelképe kellene hogy legyen. Jobb esetben a baba a szerelmük gyümölcse. A fõ problémák a baba születése után: az egyik fél nem készült még fel, az anya ingerültebb, fáradtabb, az apán vezeti le a feszültséget, az anya depressziós mert otthon van. Nálunk az elsõ volt. A férjem nem tudott mit kezdeni a gyerkõcünkkel és a kialakult új helyzettel. Én nagyon boldog lettem volna, ha állandóan babusgatja, sétáltatja. Nála ciki volt babakocsit is tolni az utcán.
A felelõsségteljes, apának való férfiakból nem jön elõ féltékenység, hiszen sokat törõdnek és örülnek õk is a babának. Értetlenebb személyiségû, önzõbb apának nem túl jó pasikból viszont gyakran elõjön ilyesmi.
Amikor elvan hanyagolva a ferj, akkor megesik az, hogy feltekeny lesz. Ugyanis nagyon sok no, amikor terhes lesz, akkor mar a pocival van elfoglalva, es a gondolatja mar mindig ott jar a baba korul, s kozben elhanyagolja a ferjet. S aztan jon a baba, s valoban itt aztan minden Anyuka csak az ujszulott korul forog a nap 24 orajaban, s ilyenkor igen vannak Ferfiak, Akik ezt nem ertik meg, s hianyoljak a babusgatast, a szeretetet, s igy aztan nagyon sokan felre lepnek, vagy a poharhoz is nyulnak. Sajnos a Parunkat is dajkalni kell, mert vannak erzekeny Apukak, Akik sajnos feltekenyek lesznek. A jele, hogy ingerult, s ugy viselkedik, mint egy hisztis gyermek.

Szex közben minden férfinak van elöváladékja?

tudom hogy elöváladéktol is lehte terhesség,minden pasinak van?

Legjobb válasz: igen. valakinek sok van valakinek meg kevesebb

igen. valakinek sok van valakinek meg kevesebb
Akkor rosszul tájékozódtok vagy csak személyes tapasztalat alapján állítotok fel "tényeket". "The amount of fluid that the human male issues varies widely among individuals. Some men do not produce any pre-ejaculate fluid, [7] while others emit as much as 5 ml."
A kérdező hozzászólása: persze tudja, ö is ugy van vele, majd jön, ha jönnie kell.
tudja a parod, hogy te szeretnel meg egy gyereket? es neki mi a velemenye errol?
A kérdező hozzászólása: én is ugy tudtam, minden férfinak van .
Mindnek van, de kérdés mennyi, és mikor távozik. sok férfinak pár csepp csak, és csak nem sokkal az elélvezés elõtt bukkan elõ. Ezért sokan hiszik, hogy nekik nincs is.
A kérdező hozzászólása: Még peteérés idejen vagyok, de nem bánnám, ha teherbe esnék.Párommal tegnap szeretkeztünk, de nem engedte belém. Ha elöváladéktol sikerül, nem bánnám. Ha nem, majd probálkozunk, de még várnék. Ha ilyesmi bekövetkezik , hát jöjjön, ha nem, akkor még várok.Második terhességem elöváladéktol lett, de azt sajnos elvesztettem.
Nem mindenkinek van.
minden pasinak van, elõfordul, hogy észrevehetetlen, de attól még van
A kérdező hozzászólása: rá érunk, ennyi. Ha igy is jonne, rendbrn, ha nem akkor kesobb probalkozunk. nem zarkozom el elole

Minden férfinak van ilyen barnás színű vezeték ami a péniszen végigfutva megy le a herék felé és pont középen van?

Megvastagodott ér péniszen probléma? Annyi hogy látszik hogy kiáll. a péniszem tövénél van és max 3 cm hosszú.

Legjobb válasz: Gondolom amit találtál az egy ér, azon keresztül áramlik a vér a pöpidbe, és ha megtelik, akkor föláll a cerka. Ne ijedj majd meg! :)

Gondolom amit találtál az egy ér, azon keresztül áramlik a vér a pöpidbe, és ha megtelik, akkor föláll a cerka. Ne ijedj majd meg! :)
Gondolom, játszottál vele....
A kérdező hozzászólása: Két különálló kérdés amiket írtam. Az ér és a másik. Valószínûsítem hogy nem probléma egyik sem.
az a sötét csík az, ahol a zacsid összenõtt
teljesen rendben vagy úgy

Nem minden férfinak van elõváladék?

Én azt hittem, h izgalmi állapotba minden pasi úgymond "nedvesedik". De a barátommal hiába van fel izgulva, mindig ugyanolyan száraz. Ha kézzel csinálom neki, akkor is. Ez normális dolog?

Legjobb válasz: Igen. Közvetlenül az élvezés elõtt 10-20mp -vel számithatsz pár cseppre max. (én is ilyen vagyok)

Igen. Közvetlenül az élvezés elõtt 10-20mp -vel számithatsz pár cseppre max. (én is ilyen vagyok)
Igen, normális. Nekem is alig van. Bár volt aki mondta, hogy a szájábna érzi, de kézi izgatásra nem lehet számottevõ mennyiséget elõcsalogatni sehogy sem. Ellenben ha jön aminek jönnie kell akkor mennyiség is van és spriccelés is bõven
én páromnak nincs én ennek örülök is mert amikor orálisan kényeztetem nem kell izélnem hogy a számba megy
Gyakorlatilag minden férfinek vannak cowper mirigyei. Ezek termelik ezt a nedvet, ahogy a nemi izgalom fokozódik . Kezdetben ennek a nedvnek a síkositás a feladata .Elélvezés elõtt ez jön végig a húgycsõ belsejébe, hogy azt sterillé tegye.Minden savat közömbösit .Amennyiben utódnemzés van, a hüvelybe csak steril sperma juthat be . Nincs még kellõen felizgulva .Ennek a nedvnek, még egy érzelmes csókólózásnál is meg kell jelenni már .
nem kell megjelennie. pornóban is alig látod, mert erre nincs szükség az élvezéshez, megtermékenyítéshez.

Minden férfinak van előváladéka?

18

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Igen.
nekem nincs
ma 09:54 Az elõzõ válaszadók alapján te nem vagy férfi.

Van egy zene, reggae (a műfaja/stílus) nincs klipje csak egy kép amin 4 vagy 3 sötét bőrű férfi van, mind narancssárga pólóban (youtube -on). Mi a zene címe? Fontos!

Legjobb válasz: úgy birom, mikor valaki keres egy zenét, aztán arról mondd infót, hogy milyen a videó a youtube-on... ettõl elhajítom az agyamat... már bocs. Esetleg a szövege, milyen hangszerek vannak benne, férfi vagy nõ éneklli, vagy bármilyen alap dolog, amit el tudsz mondani róla... szerinted, hogyha valaki segíteni szeretne neked, de annyit, tud, h:"Van egy zene, reggae (a mûfaja/stílus) nincs klipje csak egy kép amin 4 vagy 3 sötét bõrû férfi van, mind narancssárga pólóban (youtube -on). " mit fog beírni keresõbe, vagy bármi más? vagy honnan fogja tudni, hogy az-e amirer gondolsz, millió kép van, amin van 3 sötét bõrû férfi, de hh még azt se tudod, h háényan vannak? XDXD bocs. ez nem csesztetés akart lenni, csak segíteni akareok, de ez így baromi nehéz, tudod? XD figyi, ennyit mondok neked: van egy szám, a videójában két csaj van, hosszú fekete hajúak, és szerintem pop-rock-ot játszanak." mit fogsz beírni? és már többet mondtam mint te... szóval valami konkrétabb infót, esetleg, ha lehetne?? XD téélegg bocs, nem akarlak piszkálni...

úgy birom, mikor valaki keres egy zenét, aztán arról mondd infót, hogy milyen a videó a youtube-on... ettõl elhajítom az agyamat... már bocs. Esetleg a szövege, milyen hangszerek vannak benne, férfi vagy nõ éneklli, vagy bármilyen alap dolog, amit el tudsz mondani róla... szerinted, hogyha valaki segíteni szeretne neked, de annyit, tud, h:"Van egy zene, reggae (a mûfaja/stílus) nincs klipje csak egy kép amin 4 vagy 3 sötét bõrû férfi van, mind narancssárga pólóban (youtube -on). " mit fog beírni keresõbe, vagy bármi más? vagy honnan fogja tudni, hogy az-e amirer gondolsz, millió kép van, amin van 3 sötét bõrû férfi, de hh még azt se tudod, h háényan vannak? XDXD bocs. ez nem csesztetés akart lenni, csak segíteni akareok, de ez így baromi nehéz, tudod? XD figyi, ennyit mondok neked: van egy szám, a videójában két csaj van, hosszú fekete hajúak, és szerintem pop-rock-ot játszanak." mit fogsz beírni? és már többet mondtam mint te... szóval valami konkrétabb infót, esetleg, ha lehetne?? XD téélegg bocs, nem akarlak piszkálni...
úgy birom, mikor valaki keres egy zenét, aztán arról mondd infót, hogy milyen a videó a youtube-on... ettõl elhajítom az agyamat... már bocs. Esetleg a szövege, milyen hangszerek vannak benne, férfi vagy nõ éneklli, vagy bármilyen alap dolog, amit el tudsz mondani róla... szerinted, hogyha valaki segíteni szeretne neked, de annyit, tud, h:"Van egy zene, reggae (a mûfaja/stílus) nincs klipje csak egy kép amin 4 vagy 3 sötét bõrû férfi van, mind narancssárga pólóban (youtube -on). " mit fog beírni keresõbe, vagy bármi más? vagy honnan fogja tudni, hogy az-e amirer gondolsz, millió kép van, amin van 3 sötét bõrû férfi, de hh még azt se tudod, h háényan vannak? XDXD bocs. ez nem piszkálás akart lenni, csak segíteni akareok, de ez így baromi nehéz, tudod? XD figyi, ennyit mondok neked: van egy szám, a videójában két csaj van, hosszú fekete hajúak, és szerintem pop-rock-ot játszanak." mit fogsz beírni? és már többet mondtam mint te... szóval valami konkrétabb infót, esetleg, ha lehetne?? XD téélegg bocs, nem akarlak piszkálni...
bocs véletlen kétszer küldtem el... de h miért...? nah mind1, szval bocsi... O.O XD
Én ismerek egy párt, több mint 11 éve vannak együtt. Az egyik sokszor félrelépett, de a másik tán sose, és vele maradt.
vannak olyan melegek is szép számmal mint a qaf-ban az biztos. de nem mind olyan. ahogy heterot és heterot se lehet egy kalap alá venni. én fél éve vagyok együtt a barátommal, jó ez nem sok de remélem lesz több is. komoly kapcsolatot kerestem mindig, voltak futó kapcsolataim meg egy éjszakásak is, de nem ez a jellemzõ, sokkal jobban érzem magam ha párkapcsolatom van. és persze hogy tudom úgy szeretni, mint ahogy hetero férfi egy nõt.. nagyon nagyon szerelmes vagyok, bármit megtennék érte:) és bízom benne hogy õ is értem. az életvitelünk annyiban különbözik, hogy lakáson kívül nem nagyon viselkedünk párként. néha egy két csókot lezavarunk gyorsan amikor nem nagyon látnak, például nem rég volt hogy már késõ volt és csak ketten maradunk vasárnap a kávézóban és ott megcsókoltam meg fogtuk egymás kezét. de ha láthatnak akkor haverként viselkedünk egymással. barátaink tudnak rólunk és elõttük felvállaljuk, persze azt is csak akkor ha mondjuk nem egy emberekkel teli kocsmában iszogatunk. plusz még annyiban különbözik hogy az õ szülei nem úgy ismernek mint a párja, hanem csak mint barát. az én családom nagy része tudja és szeretik õt, kivéve apámat, neki nem mostanában tervezem elmondani hogy meleg vagyok. ezen kívül nem hiszem hogy különbözne valamiben. szexet leszámítva persze:D 20/F

Sok olyan férfi van, aki megcsalja a barátnőjét, de szereti, és nem akarja ott hagyni. Ez miért van? Mert kell az ujdonság? Vagy mert jo tudni hogy mindig ott van a régi, bevált, betanított "robotgép"? Aki mindent ugy csinál, ahogy a pasi akarja.

Legjobb válasz: Ugyanazért, amiért a nõ megcsalja a férfit és nem hagyja el. Biztos tök menõ minél több trófeát gyûjteni mind férfi és mind nõi részrõl is.

Amirõl írsz, az egy nagyon jó kifogás a megcsalásra, semmi több.
Ugyanazért, amiért a nõ megcsalja a férfit és nem hagyja el. Biztos tök menõ minél több trófeát gyûjteni mind férfi és mind nõi részrõl is.
Nekem volt egy 6 és egy 3 éves kapcsolatom, soha nem csalt meg a párom, és nem azért mert nem tudok róla, hanem tényleg nem. Ha valaki idáig fajul, hogy megcsalja, aztmondja kíváncsi volt, de ez hülyeség. Ha engem egyszer is megcsalnának nem kellene többet az a férfi. Sztem aki igazán szereti a másikat, és komolyan gondolja, az nem csalja meg a párját. Aki megcsalja a másikat, az nem gondolja komolyan a kapcsolatot.
Sok ilyen van. A legtöbb kapcsolat ebbe torkollik. A megszokott az már uncsi, kell a változatosság, de utána jó hazamenni a régi kis élethez, ami biztos, ami mindig ott lesz, akkor is, ha épp nincs senki, akivel lehet rosszalkodni. Vannak nõk, akik csak szeretõnek jók, egyesek meg feleségnek. Én nõ vagyok, mielõtt lebüntetnétek, . Ez csak észrevétel.
Igen, általában a szexuális élet a hibás, fõleg férfiaknál, ha nem jó, vagy kevés vagy nincs, akkor keres, a nõknél sztem nem a szex a mérvadó, hanem az érzelmek, hogy figyelnek-e rá, megbecsülik-e, ha nem a nõ sztem ekkor jut el oda, hogy félremenjen. Persze lehet, hogy a nõnek sem jó a szexuális élete, de én ha magamból indulok ki, nagyon hosszú kapcsolatom alatt nem volt jó a szex, kb. egyszer sem, inkább csak szenvedés volt, de nem mentem félre és nem hagytam el. Mert az embert szerettem nem a szexet.
Általában akkor jön a megcsalás, ha szexuális téren problémák vannak. Szóval helytelen a másikra kenni, mert egy kapcsolatban kettõn áll a vásár.
Legalább ugyanannyi nõ is pont így csinál , tehát nem kéne csak a férfiakra rákenni ezt ! Sõt , én speciel sokkal több nõt ismerek ami megcsalta a barátját/férjét , de persze ebbõl egyik fél se jobb se roszabb . És egy kapcsolat mindig két emberen múlik !
Szerintem a gond az, ahogy történik a félrelépés.Ha én félremegyek valakivel titokban, a kutya nem tudja meg az nekem jó, másnak meg nem fáj.Sajnos a férfiak nagyon bénák a hazudozásban, pedig ha félremegy, én ne tudjak róla, de ne is alázzon meg. A monogámia pedig azt gondolom nem egy megcsinált dolog.Miért ne szexelhetnék egy valakivel, ha azzal jó?Mindössze fent kell tartani az érdeklõdést, nem ellustulni, elhízni, hanem újítani, de gondolom ezt nem csak én gondolom így...
"Az egyház találta ki, hogy ellenõrizni tudja a hívek számát." Még jó, hogy már akkor is voltak házasságok, amikor az egyház még sehol sem volt :D Pl. ókorban, vagy a távol keleten. Az ember, mivel aktív ivadékgondozó, ezért monogám (már az õsember is az volt). Nem egyedüli ez az állatvilágban, bizonyos sasok pl. egy egész életre választanak párt. Szóval ez egy nagyon tudománytalan indok... A kérdésre a válasz szerintem az "új hiánya". Bár ott mindenképpen gond van a kapcsolatban, ahol ezt az új iránti vágyat nem tudják visszafogni a felek...
Fura, hogy mindenki azt tartja problémának, hogy megcsal stb. Arra senki nem gondol, hogy a tartós kapcsolat, a monogámia egy mesterséges intézmény, ami ráadásul természetellenes is. Az egyház találta ki, hogy ellenõrizni tudja a hívek számát. Az õsember évezredeken keresztül élt úgy, hogy eszébe nem jutott olyan, h kapcsolat, meg hûség. A hûtlenség genetikai kód, ez nem egy érzés hanem egy választás, szóval ne akarjuk már többezer év evolúcióját hip-hop megváltoztatni...
Baromság az hogy ha szeretsz valakit akkor nem csalod meg, ez nem igy van. Vannak emberek akikben egyszerüen túl nagy a vágy és nem tudnak uralkodni magukon. Én pl. ilyen vagyok , szeretem a párom de olyan erõs bennem a hoditás utáni vágy na meg az elcsábulás hogy megteszem, persze tényleg okosan kell csinálni én még sosem buktam le.na persze nem rendszeresen történik ilyen meg nem tartósan. de ha a páromrol derülne ki hogy megcsalt akkor én nem hagynám el mert átérezném hogy mért tette, bár biztos fájna.habár lehet hogy már megtette csak õ is okos.
Szerintem életében legalább egyszer szinte mindenki lefekszik mással is, mint a párja. Ezt kár lenen letagadni. Most õszintén: 25-30 évesen, vagy ki mikor összeházasodnak a felek. Szépen élnek, megszületnek a gyerekek is, tökéletes a boldogság. Eltellik x év és akkor szembesülnek vele, hogy a korábbi idõszakhoz képest csakis egyetlen emberrel osztják meg az ágyat, akit már úgy ismernek, mint a tenyerüket. Szeretik egymást, de valami mégis úgy kellene. És akkor találkoznak egy szimpatikus másikkal, akivel nagyon jól érzik magukat és mindketten érzik, hogy ez akár több is lehetne, mint barátság. Ekkor jön a dilemma, hogy megtegyem-e vagy sem. Ha nem teszi meg, akkor jön az, hogy igazi jellemes férfi/nõ vagyok, mert ellent tudtam állni és büszke vagyok magamra, emellett meg hetekig veri a falba a fejét, hogy de jó is lett volna! Ha pedig megteszi, akkor sokáig lelkiismeretfurdalása lesz, de legalább kihazsnáltam a lehetõséget, elvégre nekem is csak ez az egy életem van! Nehéz ügy ez, jól dönteni pedig nemigen lehet benne.
A kérdező hozzászólása: 18:08-as! igen, teljesen jo választ adtál, csak az a baj, hogy a férfiak más aggyal gondolkodnak, és ök egyböl leri bancoznak egy nöt, ha egyböl lefekszik valakivel, náluk meg még menõ is, ha félrekurogatnak, vagy hamar megfektetnek egy csajt....ez az igazság...
A kérdező hozzászólása: 11:33, köszi hogy leirtad:) valami igazságot látok benne:)
A kérdező hozzászólása: ...de mégis kell a változatosság, és azért csalja meg a nõjét.
A kérdező hozzászólása: én nem megyek férjhez az tuti:) és nem 16 éves vagyok:D ez már nem változik..... nem érdemes
Kérdezõ ne haragudj, de hány éves vagy 17?Annyi közhelyet írsz, hogy az már gáz... Miért csal meg egy pasi? - szar a kapcsolat - szar a szex - egyszerûen hajtja a vadászösztön a 3. alapvetõleg minden pasiban benne van, de egy idõ után (Pláne mikor van veszítenivló már pl.gyerek) illetve ha szereti és tiszteli annyira a feleségét akkor megálljt parancsolhat a farkának, de a gyakorlat azt mutatja, ha tuti titokban marad akkor félre fog menni. A nõ ugyanígy megteheti...érzelem kell hozzá?Ugyanmár!Egy prûd, sótlan libánál lehet.Gerjedtem én már rá úgy férfira, hogy legszívesebben lecibáltam volna a ruhát róla, miközben boldog párkapcsolatban élek.Nem tettem meg, mert nem éri meg, de megtehettem volna, és kívántam volna, valószínüleg jó is lett volna.Az más dolog, hogy egy nõ józanabb gondolkodású ha félrekefélésrõl van szó, de nem kell hozzá "rózsaszín-habos-babos jaj csak ha szerelmes vagyok" maszlag hozzá.Ja és mielõtt le lennék ribancozva, 3 férfivel voltam eddig, és 26 vagyok. Na ez jó válasz?Itt az igazság!
Ha valakit szeretsz, nem csalod meg!
Szerintem meg ezt nem lehet egyértelmûen kijelenteni, hogy: " engem sosem csalt meg a párom!" Honnan tudod? Nem vagy vele minden pillanatban!
bocsi ! nem ami , aki . természetesen a nõk nem tárgyak tök véletlen volt ! ja és a nõknél is nagyon fontos tud lenni a szexuális változatosság .
A kérdező hozzászólása: hát, szerintem is igy van, hogy 2 emberen mulik a dolog, olyan nincs hogy csak az egyik fél hibás...
A kérdező hozzászólása: és az is igaz, hogy aki meg tudja csalni a másikat, egyáltalán nem gondolja komolyan a kapcsolatot...én csak azt nem értem, mikor vki azt mondja hogy "megcsaltam, oké, hülye voltam, de szeretem a barátnöm és nem hagynám ott...:" háát, ez ku rva hülye 1 szöveg:S az az igazság hogy a férfiak szeretik a változatosságot és ennyi....a nök annyira nem mennek félre, ha jo a szex vkivel...persze, vannak kivételek itt is.
Ugyanazért amiért a nõ csal.kalandvágy és ujdonság.na meg hódítás utáni vágy.van akinél ez megvan másoknak ezek sosem jutnak eszébe.
A kérdező hozzászólása: ez igaz:)
A kérdező hozzászólása: de szerintem egy nõnek azért valamennyi érzelem is kell hozzá...a férfinek elég csak a vágy...
Az érzelem csak a szokásos porhintés. Ha van egy egyéjszakás kaland, ahol a felek alig pár órája ismerik egymást, ott nehezen lehet érzelmekrõl beszélni. A nõk csak simán nem ismeriki be, hogy õk is szeretnek néha ösztönbõl szexelni, mert félnek, hogy akkor leribancoznák õket. Szerinted amikor pl. a chippendale-k show-ját nézik, akkor nekik nem az a legfontosabb gondolatuk, hogy de jó lenne velük ezt és ezt csinálni? Dehogynem! Csak éppen ott csak õk vannak és nincs körülöttük a férfikörnyezetük és ezért nem kell megfelelniük a társadalmi elvárásoknak.
A kérdező hozzászólása: :D ezt nem ide akartam irni xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!