Találatok a következő kifejezésre: Minden férfinak előváladéka (4 db)

Minden férfinak van előváladéka?

Van egy ismer?som és ? azt mondja,h neki nincs....de ezt honnan tudhatja?leheteséges ez?

Legjobb válasz: igen minden férfinak van elõváladéka. menjen el orvoshoz aki azt mondta hogy nincs. még a férjem is azt mondta hogy van.

igen minden férfinak van elõváladéka. menjen el orvoshoz aki azt mondta hogy nincs. még a férjem is azt mondta hogy van.
Minden pasinak van!Ez normális.Akinek nincs az menjen dokihoz.Valami baja lehet!
Vagy hazudott az illetõ...vagy azt sem tudja hogy mi az... Az elõváladék az látszik.Amikor a pasi izgalomba jön, akkor kis gyöngyöcskék jelennek meg a hegyén.Nah az az elõváladék.Van akinek több van akinek kevesebb, de mindinkinek van.

Szex közben minden férfinak van elöváladékja?

tudom hogy elöváladéktol is lehte terhesség,minden pasinak van?

Legjobb válasz: igen. valakinek sok van valakinek meg kevesebb

igen. valakinek sok van valakinek meg kevesebb
Akkor rosszul tájékozódtok vagy csak személyes tapasztalat alapján állítotok fel "tényeket". "The amount of fluid that the human male issues varies widely among individuals. Some men do not produce any pre-ejaculate fluid, [7] while others emit as much as 5 ml."
A kérdező hozzászólása: persze tudja, ö is ugy van vele, majd jön, ha jönnie kell.
tudja a parod, hogy te szeretnel meg egy gyereket? es neki mi a velemenye errol?
A kérdező hozzászólása: én is ugy tudtam, minden férfinak van .
Mindnek van, de kérdés mennyi, és mikor távozik. sok férfinak pár csepp csak, és csak nem sokkal az elélvezés elõtt bukkan elõ. Ezért sokan hiszik, hogy nekik nincs is.
A kérdező hozzászólása: Még peteérés idejen vagyok, de nem bánnám, ha teherbe esnék.Párommal tegnap szeretkeztünk, de nem engedte belém. Ha elöváladéktol sikerül, nem bánnám. Ha nem, majd probálkozunk, de még várnék. Ha ilyesmi bekövetkezik , hát jöjjön, ha nem, akkor még várok.Második terhességem elöváladéktol lett, de azt sajnos elvesztettem.
Nem mindenkinek van.
minden pasinak van, elõfordul, hogy észrevehetetlen, de attól még van
A kérdező hozzászólása: rá érunk, ennyi. Ha igy is jonne, rendbrn, ha nem akkor kesobb probalkozunk. nem zarkozom el elole

Minden férfinak van előváladéka?

18

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Igen.
nekem nincs
ma 09:54 Az elõzõ válaszadók alapján te nem vagy férfi.

Minden esetben van a férfinek magömlés előtt az a bizonyos előváladék?

és többen írták,hogy ett?l is teherbe estek.?

Legjobb válasz: Én is ettõl estem teherbe.2 hónapja nem szedtem fogamzás gátlót és megfogant a pici.Igen,minden esetben van eéõváladék,de csak tartalmazhat ondósejtet.Nem a legbiztonságosabb történet!

Én is ettõl estem teherbe.2 hónapja nem szedtem fogamzás gátlót és megfogant a pici.Igen, minden esetben van eéõváladék, de csak tartalmazhat ondósejtet.Nem a legbiztonságosabb történet!
Az elõváladék a férfi hímvesszõjébõl a magömlést megelõzõen távozik szexuális izgalom hatására, ez lehet csak "simán" maszturbálás vagy elõjáték, vagy egyszerûen csak merevedés, de mindig megjelenik!! Azt a célt szolgálja, hogy a húgycsõben visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása elõtt, plusz síkosító anyagként is funkcionál.Mivel tartalmazhat spermiumokat, bizony teherbe lehet esni tõle!
Minden férfi más, van akinél bõven van elõváladék, van akinél nem is látszik. De teherbe lehet esni tõle, mert tartalmaz életképes spermiumokat. EZért védekezésként nem állja meg a helyét a megszakításos védekezés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!