Találatok a következő kifejezésre: Minden férfinak előváladéka (3 db)

Minden férfinak van előváladéka?

Van egy ismer?som és ? azt mondja,h neki nincs....de ezt honnan tudhatja?leheteséges ez?

Legjobb válasz: igen minden férfinak van elõváladéka. menjen el orvoshoz aki azt mondta hogy nincs. még a férjem is azt mondta hogy van.

igen minden férfinak van elõváladéka. menjen el orvoshoz aki azt mondta hogy nincs. még a férjem is azt mondta hogy van.
Minden pasinak van!Ez normális.Akinek nincs az menjen dokihoz.Valami baja lehet!
Vagy hazudott az illetõ...vagy azt sem tudja hogy mi az... Az elõváladék az látszik.Amikor a pasi izgalomba jön, akkor kis gyöngyöcskék jelennek meg a hegyén.Nah az az elõváladék.Van akinek több van akinek kevesebb, de mindinkinek van.

Minden férfinak van előváladéka?

18

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Igen.
nekem nincs
ma 09:54 Az elõzõ válaszadók alapján te nem vagy férfi.

Minden esetben van a férfinek magömlés előtt az a bizonyos előváladék?

és többen írták,hogy ett?l is teherbe estek.?

Legjobb válasz: Én is ettõl estem teherbe.2 hónapja nem szedtem fogamzás gátlót és megfogant a pici.Igen,minden esetben van eéõváladék,de csak tartalmazhat ondósejtet.Nem a legbiztonságosabb történet!

Én is ettõl estem teherbe.2 hónapja nem szedtem fogamzás gátlót és megfogant a pici.Igen, minden esetben van eéõváladék, de csak tartalmazhat ondósejtet.Nem a legbiztonságosabb történet!
Az elõváladék a férfi hímvesszõjébõl a magömlést megelõzõen távozik szexuális izgalom hatására, ez lehet csak "simán" maszturbálás vagy elõjáték, vagy egyszerûen csak merevedés, de mindig megjelenik!! Azt a célt szolgálja, hogy a húgycsõben visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása elõtt, plusz síkosító anyagként is funkcionál.Mivel tartalmazhat spermiumokat, bizony teherbe lehet esni tõle!
Minden férfi más, van akinél bõven van elõváladék, van akinél nem is látszik. De teherbe lehet esni tõle, mert tartalmaz életképes spermiumokat. EZért védekezésként nem állja meg a helyét a megszakításos védekezés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!