Találatok a következő kifejezésre: Minden férfi az anális szexet (2 db)

Hú, de nagyon unatkozol!
Ááá....te most állmos aggyal komoly konkrét válaszokat vársz? 1.A hüvelyit kamasz korban(hajtott a kivánciság meg ami ilyen korban lenni szokott) 2.Análisan eggy próba volt kb.2 éve, de nem jött össze, fájt és nem is kattanok erre, kicsúsztam a párom alól de seperc alatt. 3.Orálisan megtettem a páromnak de az igazit mással tapasztaltam meg.Mármint, hogy mennyire jó, vágyfokozó(itt az volt ahogy õ akarta, több pózban, változatos technikával....nnna ez nagyo tutti volt).36N.
1. 22 évesen, szerelembõl. 2-3. nem próbáltam, nem is akarom. 26/N
Ennyire bénák lennének a nõk? Száj, popsi, punci. Elsõ csajomnál ilyen sorrendben voltak meg a dolgok. Mi lett volna ha nem ennyire prûd?
15 évesen volt a vaginális és az orál. Anált még nem próbáltam, nem is akarom. L/18
16, 20, 16, mind szerelembõl
Vaginálist olyan 15 évesen, szexuális vonzalomból. A fiú orálozott engem, aztán elõször misszionáriusban, aztán lovaglóban ment a szex. A többit azóta sem, és nem is akarom. :) Nem igazán vagyok kíváncsi rájuk. Orál helyett a kezemet, lábaimat használom, épp olyan jó lehet a fiúnak, itt már volt mindenféle extra, pl. harisnyában, stb. Azóta szerelmes is voltam már, de a szerelmemnek is jobban bejöttek ezek a dolgok, mint az orál. Ha nagyon fontos nekem, akkor a sima sz.pást talán megtenném neki, mivel adni akarok, szeretem. Az anál kizárt (és az is marad). Orál is csak szájbaélvezés nélkül, és magamtól tudnék eljutni idáig. Megalázónak nem tartom, viszont ha folyton mondja, vagy kis trükkökkel akar rávenni, esélye sincs (pl.: sok nõ megteszi, önzõ vagyok, stb.)- jobban jár, ha megpróbálja "kiérdemelni". :)
"Ennyire bénák lennének a nõk? Száj, popsi, punci. Elsõ csajomnál ilyen sorrendben voltak meg a dolgok. Mi lett volna ha nem ennyire prûd?" :D Nem tudom, melyik pasi tartana engem akár "bénának", akár "prûdnek". :D Elõzõ voltam! Szerintem próbáltam már olyan extrém dolgokat, olyan profi módon, amirõl a többség még nem is hallott.. De fontos az is, kinek mi jön be.
száj-popsi-punci A csajodnál meg arra utal ez a sorrend, hogy: 1. Talán "gyenge" jellem volt, rá tudtad venni. 2. Félt, hogy terhes lesz. 3. Még nem akarta elveszteni a szüzességét, ennek ellenére mégis ki akart elégíteni téged. Bocs, ha tévedek. Talán a 3 együtt?

Minden férfi szereti az anális szexet?

Mert én megveszek érte

Legjobb válasz: Nem minden férfi. Én pl. nagyon nem.

Nem minden férfi. Én pl. nagyon nem.
Én is pasi vagyok, és ha fizetnének se próbálnám ki!!! Azonkivül van másik 3 hely , ahova lehet tenni a szerszámot: mellek, száj, és, de nem utolsó sorban a punci!!!! Azt a szervet másra találták ki, rettenetes nagy a fertõzésveszély!!!! Ja, és nekem már volt prosztata vizsgálatom... Nem tartozik a legkellemesebb élményeim közé!!! De azt sem tudom elklépzelni, hogy egy nõnek az jó! Szerencsére a párommal ien szóba sem kerül!!! Ja, azonkivül hidd el minden más! Pl:69!!! Nem mondhatnánk hogy maradiak vagyunk: pl azonkivül soök mindent kipróbáltunk: van vibrátorunk /persze csak a nõ kényeztetésére!!!/, dugás közben megfordulunk-én kinyalom, Õ leszop!/, de hidd el nem vágyom anális sex-re! Ma más nem nézek pornót sem, pedig a kábel tv-n minden este van... De ha meglátom hogy a korpásba kezdik nyomni, vagy kikapcsolom a tv-t, és az asszonyra fodulok, vagy keresek más adót.
Mármint arra gondolsz, hogy a férfi csinálja a nõnek, vagy fordítva? Szerintem a pasik többsége szereti a seggbekukit, de a nõk többsége meg nagyon nem szereti, ha ezt akarja vele csinálni a pasija. Egyszerûen nem hiszik el, hogy ez a legtöbb nõnek fáj. De ha a barátod nem akarja, akkor nem. Hát ez van. Csak hát a legtöbben szokták akarni.
Miért lenne az megalázó, ha mind a ketten szeretik? Nem értem.
Hát a hetero pasik nagyrésze nem szereti ha megdugják (persze akadnak kivételek)... Komolyra fordítva: Mindenki mást szeret. Van aki megõrül érte, van aki rosszul van a gondolattól, és van aki csak olyan nõvel szereti akit bûntudat nélkül "megalázhat". Persze a kérdésedre magad válaszoltál, azzal hogy a barátod nem szereti.
én férfi vagyok és imádom az anális szexet, irj, ha még szeretnéd , én szivesen elkényeztetem a popod
Keress egy biszexet, vagy egy látens meleget. Azok szeretik az ilyesmit, a barátod úgy látszik tisztán hetero.
Az én barátom sem különösebben erõlteti az anált. Próbálta már, de úgy döntött marad a többi lehetõségnél.
A kérdező hozzászólása: bármint az anális szexet...
A kérdező hozzászólása: Kedves elözzö válasz adó, attól én is az márt durva lenne.Bármint az egymásrabrunyálás.H a gondolod velem kiprobálhatod....honnan irsz...de rég dugtak seggbe, , , , , ,
Én csak kipróbálnám, de eddig nem volt rá módom, mert a barátnõim nem rajongtak érte kipróbálás szinten sem. Jelenleg ezt majmolja mindenki. De remélem, hogy az egyik válaszadó jövendölése nem válik be (egymásrabrunyálás), mert attól kidobnám a rókabõrt.
Engem spec a hányinger kerülget tõle (férfi vagyok), és az összes haverom is így van vele, de ettõl még sokan szeretik, igaz legtöbben csak "divatból", mert ez a menõ most a szexfilmeken. Újabban a pornóban már a faszik az aktus végén lepisilik a csajokat, szóval várhatóan hamarosan eme remek szokásnak is nagy rajongótábora lesz:S
Minden ember más. Attól még hogy a volt pasid szerette attól még a jelenleginek nem kell érte rajongania. Amúgy se hiszem hogy ez a legfontosabb a kapcsolatban, és hogy ez lenne a legnagyobb gond. Vagy ha mégis, akkor rossz embert választottál társnak:S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ugy értetem ha a férfi csinálja nönek...Nekem elötte volt barátom azzal mindnt csináltunk még análisan is ha jól felizgatott élvezem nagyon..De nem értem a mostani barátom mért nem rajong érte?Más pasi örülne ha análisan is engedné a párja.vagy nem?
A kérdezõhöz szólnék! Ha a barátod nem szereti és te megveszel érte, akkor találkozhatnánk valamikor mert én is megveszek érte!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!