Találatok a következő kifejezésre: Minden férfi az (432 db)

Minden férfi az élvezetig nyalja a párját?

Vagyis addig amig elnem élvez?

Legjobb válasz: Nem minden férfi egyforma, valaki imádja és fél óráig meg sem áll (pld. az én párom :), de valaki 2 perc alatt végez. Ha a nõ azt akarja, hogy a pasi élveztesse el, akkor el is fogja. De, hogy magától egy pasi meddig nyal, az egyén függõ.

Nem minden férfi egyforma, valaki imádja és fél óráig meg sem áll (pld. az én párom :) , de valaki 2 perc alatt végez. Ha a nõ azt akarja, hogy a pasi élveztesse el, akkor el is fogja. De, hogy magától egy pasi meddig nyal, az egyén függõ.
A helyzettõl függ. Van, amikor csak elõjátéknak csinálják, van, amikor pedig orgazmusig. Mindkettõ nagyon jó. :)
még tovább is...
Hát szerintem normáliséknál így szokás...
en igy is ugy is szeretem :D
Nálunk ez csak elõjáték, mert én nem tudok elmenni attól ahogy õ nyal.

Eléggé dús ajkaim vannak (természetesek). Mit csináljak, hogy ne minden férfinak az jusson először eszébe? Idegesítő, hogy egy idő után vagy már azonnal mosolyogva kezdik bámulni.

Legjobb válasz: Hát nem tudom,nekem a vastag ajkakról mindig az jut eszembe,hogy szivesen harapdálnám csók közben.Nem "az". Szerintem is baromi szexi,de elsõ sorban csók szempontjából. És mi elött arra gondolnál,nem vagyok szûz,sõt évek óta van szexuális életem(23 évesen azért már illik),egyszerûen a csók sokkal fontosabb,érzelmesebb dolog,mint a többi szexuális dolog. Szóval semmit,nem rajtad múlik a dolog,hanem a pasikon.

Hát nem tudom, nekem a vastag ajkakról mindig az jut eszembe, hogy szivesen harapdálnám csók közben.Nem "az". Szerintem is baromi szexi, de elsõ sorban csók szempontjából. És mi elött arra gondolnál, nem vagyok szûz, sõt évek óta van szexuális életem(23 évesen azért már illik), egyszerûen a csók sokkal fontosabb, érzelmesebb dolog, mint a többi szexuális dolog. Szóval semmit, nem rajtad múlik a dolog, hanem a pasikon.
Erõsebb szemsmink.
A kérdező hozzászólása: eddig az sem segített sokat
Mi az "az" szerinted?
Kivágott blúz, akkor hátha a melleid nézik elõbb :P
eredendõen piszkos a fantáziánk......ez van
Nyugi mindegyik pasi más. Valakinek a szopás fog eszibe jutni, valakinek a csók. Hát ne haragudj, de a pasikról nekem se az jut eszembe be tud csavarni egy izzót! N
Mondd nekik ilyenkor, hogy inkább nyalod a nyalókát, mint szopod.
Semmit! Élvezd, hogy tetszel nekik! :) Vagy a lányoknak szeretnél tetszeni?

Lányok, hölgyek Ti is minden férfinak azt szoktátok mondani, hogy a Te farkad annyira nagy? (mint ebben a filmben a 27:14-nél? )

Ebben a filmben 27:14-nél

Legjobb válasz: Igen. MEgyek az utcán, és aki szembejön pasi, mindnek mondom. Szoktak örülni. :)

Igen. MEgyek az utcán, és aki szembejön pasi, mindnek mondom. Szoktak örülni. :)
nem modnok iylen nem hoyg minden férfinak!!!!!! amúgy jó kis film nem is tudtam hogy ennyi film fent van yotuubon magyarul! midnjárt benyomok egyetXD

Minden férfi azt gondolja magáról, hogy profi a puncinyalásban?

(Csak arról jutott eszembe, hogy az elõbb itt vki azt írta, hogy igazán jól nyalni csak egy nõ tud.)

Legjobb válasz: Én teljesen amatõr vagyok benne és vállalom.

Én teljesen amatõr vagyok benne és vállalom.
Én nem gondolom, én tudom :)
Én nem mondok semmit, minek fényezzem magam lehet mégsem igaz. Szerintem a nõk azért tudnak jól, mert tudják, hogy mi jó saját maguknak.
Igazán jól nyalni egy nõ tud?Ez szerintem hülyeség.
Minden férfi mindenben k**** jónak érzi magát. Sajnos csak érzi...
Én biztosan nem állítanék ilyet magamról soha, ahogy azt sem, hogy jó vagyok a szexben. Mert hiába is gondolnám ezt magamról, mi történne, ha egyszer olyan lánnyal akadnék össze, aki mindent abszolút máshogy szeret, mint ahogy én csinálnám, vagy ahogy én elképzelem, hogy az biztosan úgy jó?! A szexuális teljesítményt nem lehet objektív mércével mérni, mindig az a lényeg, hogy az aktuális partnerrel csiszolódjon össze az ember és neki legyen jó ahogy és amit csinál. Nyilván vannak, akik ösztönösen tehetségesebbek és jobban ráéreznek a dolgok ízére, de még a magát legprofibbnak tartó ember is akadhat össze olyan partnerrel, akivel teljesen máshogy kell csinálni, ne adj isten annyira nem illenek egymáshoz, hogy nem is fog mûködni köztük a szex, mert sajnos ilyesmi is elõfordulhat. Szóval szerintem vigyázni kell a túlzott magabiztossággal is, nehogy véletlenül önteltségbe csapjon át.
Én nagyon szeretek puncit nyalni, eddig azt mondták jól csinálom.Ha valakit érdekel írjon privit:)
ez gyakorikérdések.hu nem gyakorid.ugások.hu, elnézted..

Minden férfiben az exemet keresem, hogy álljak le ezzel?

Legjobb válasz: Attól függ: szakítás után egy ideig normális, sõt, szerintem késõbb sem kirívó, ha összehasonlítod a jelenlegi párod az elõzõvel. Megoldást csak egy dolog jelent: az idõ.

Attól függ: szakítás után egy ideig normális, sõt, szerintem késõbb sem kirívó, ha összehasonlítod a jelenlegi párod az elõzõvel. Megoldást csak egy dolog jelent: az idõ.

A közvéleménykutatások szerint minden férfinak az volt a legjobb szex, amikor teljes mértékben a nő irányított szex közben. Nektek erről mi a véleményetek?

Már szex közben is el leszünk nyomva? És csak adnunk kell ?

Legjobb válasz: Hát te neked igen, mert sosem lesz csajod akivel dughatnál

Hát te neked igen, mert sosem lesz csajod akivel dughatnál
Véleményem szerint a szex az kompromisszumok halmaza, ahogy egy párkapcsolat is. Mivel én imádok irányítani így gyakran meg is teszem, ha van rá alkalom, de az sincs ellenemre, ha a pasi irányít. És szerintem ez hülye felfogás. Mielõtt a kérdezõ nekem esne, én is nõ vagyok, és én szeretem, ha néha irányítok, mert nagyon is jó érzés, ha ott irányíthatok, hogy én dönthetem el milyen gyorsan történjen meg a dolog. Szerintem ez nem elnyomás, de ez csakis a saját véleményem. Az az elnyomás, ha durván az ágyra löknek és szabályosan megerõszakolnak egy kis szexért, vagy semmibe sincs beleszólásod, én végig csináltam egy ilyen kapcsolatot, majd akkor mond, hogy elnyomás, ha végig csinálsz egy olyan kapcsolatot, ahol a nõnek kuss a neve, minthogy néha igen is irányítani kell a szexben. Az, hogy ha a nõ irányít, csak egy dolog a szexben, ami szerintem jó érzés, persze az is, ha a pasi teszi mindezt. 24/N
Igaza van a kérdezõnek!
Drága Szivem... Engedd meg , hogy kissé nyersen reflektáljak a kérdésedre. Elõször is az irányításról. Amirõl te beszélsz az egy kölcsönös dolog az egyik fél átADJA az irányítást a másik fél MEGszerzi az irányítást. Ez egy nem tudatos döntés a párok között és semmi köze semmilyen elnyomáshoz. Vannak akik szeretik ha irányítják õket és vannak akik irányítani szeretnek. Tudatosan nem írok nemeket mert ez nem független dolog. Másodsorban... Mi ez az õrültség arról , hogy 'csak adnunk kell'? Neked eddig nem tûnt föl , hogy a szex KÖLCSÖNÖS dolog? Vagy ha csak arra tudsz gondolni akkor nem épp az a baj , hogy csak MAGADDAL akarsz törõdni? Neked egészen alapvetõ dolgok sem tiszták a jó szexel kapcsolatban. Na és mi ez a nonszensz , hogy : Már szex közben is el leszünk nyomva? Ezen már csak teli szájjal nevetni tudok... mást nem. Elnyomva? Hogy vagy te elnyomva amikor te IRÁNYÍTASZ? Fejtsd már ki nekem ezt légyszives. Valaki erõszakkal kényszerít h irányítsd a pasid? Nem érzel ebben egy egészen halvány logikai ellentmondást? De , hogy szigorúan a kérdésed elsõ részére válaszoljak... Valóban a legjobbak között van az a néhány eset amikor átvették felettem az irányítást. Na és akkor mi van? Imádtam... Õ is imádta. Ennyi.
Az a legjobb szex, amikor a vágy éget vagy a szerelem nagy, vagy mindkettõ! A nõ legyen aktív, de nem kell hogy mindent õ találjon ki! Ez kölcsönös kell hogy legyen! Az irányítás meg csak egy dolog, amíg semmit sem tudni az önzõségrõl, vagy a túlzott önzetlenségrõl!!! Ott is középút kell!
Nem az volt. Az amikor a szerelemtöl sürü volt a levegö.
Ne bántsátok, hiszen nõ. A nõk többnyire nem a logika útján haladnak.
Logikai probléma van, aki irányít, az nincs elnyomva.
Te kin kéred számon a szövegértést, kérdezõ? Honnan a fenébõl kellett volna kiderülnie, hogy nõ vagy?
"A változatosság gyönyörködtet" Ez a szexre szerintem különösen igaz, az meg hogy ki van felül és ki alul és éppen melyikünk irányít pont nem tud érdekelni ha az egész amit csinálunk jó mind a kettõnknek. Ui:a szövegértésrõl csak annyit, Ha a nõ irányít akkor miért is van elnyomva? Nem akkor lenne elnyomva ha állandóan a férfi irányítana? 36/f
ihh, megjött a feminista különítmény:D igen, mert ha te vagy fent, akkor csak adsz..attól õ még ugyanúgy tud kényeztetni, nem muszáj lánccal kikötni a kezeit, csak mert te vagy az irányító..
én férfi létemre jobban szeretem ha én vagyok felül, nem mintha nem szeretem ha fordítva van, de ennek semmi köze az irányításhoz. az egészen másról szól.
A kérdező hozzászólása: Elsõ ! Hányas voltál szövegértésbõl ? Nõ vagyok , szóval igazad van nem lesz csajom akit dughatnék. Elnyomva meg azért leszünk mert szex közben is nekünk kell rajtatok pl lovagolni nektek meg semmit.
szerintem az a jó ha szexen belül is hol az egyik, hol a másik irányít; de végül én irányítsak :D 24/F egyébként a változatosság a lényeg.
Na most pasiszemmel :) Persze, hogy akkor jobb tud lenni a szex, ha teljesen a párom irányít nem pedig én, mert akkor nem kell odafigyelnem arra, hogy neki hogy jobb. hiszen Õ irányít és Õ tudja mi a jó neki. És nekem csak élvezni kell a dolgokat :)

Minden ferfi azt gondolja, hogy nem kell karacsonyra adni semmit (a baratnonek), ha a no azt mondja?

Nekem olyan egyertelmu, hogy azert a figyelem kimutatasanak erdekeben, akkor is veszek valami aprosagot. Vagy sutok valamit. A ferfi meg ezt szo szerint erti es nem ad semmit. Nekem ez olyan fura. Egyertelmu, hogy egy no csak azert mondja, hogy "iden nem kell semmi", hogy ne koltsenek tul sokat, de nem azert, hogy egyaltalan ne koltsenek. Kicsit zavaros, de azert remelem ertheto.

Legjobb válasz: Igen, értem. Nekem is mondta barátnõm(még együtt voltam vele) hogy nem kell neki semmi, de hát akkor csak kell valamit venni, még ha kis ajándék is :P

Igen, értem. Nekem is mondta barátnõm(még együtt voltam vele) hogy nem kell neki semmi, de hát akkor csak kell valamit venni, még ha kis ajándék is :P
A férfiak nem gondolnak mást a kimondott szavak mögé, csak amit azok jelentenek. Mivel mindenki magából indul ki, azt hisszük, hogy ti, nõk is azt mondjátok, amit gondoltok. Vagy legalábbis fárasztónak tartjuk állandóan találgatni, hogy mikor mire gondolhattok, ahelyett, amit mondtok és inkább szó szerint vesszük a kéréseteket. Aztán még ti sértõdtök meg ha nem találjuk ki, mit jelent konkrétan a "semmit". Ha kell valami, mondjátok meg! Élünk-halunk hogy boldoggá tehessünk benneteket és a lábatok elé hozzuk a csillagokat az égrõl, csak ne célozgassatok. Egyenes szavakból értünk. 35f
jogos a meglátás, ha tényleg nem kapsz majd semmit, akkor tanulj az esetbõl, nem mindegyik srácnak esik le, h mit akartál mondani.
Ja... ha azt mondja nem kell neki semmi akkor csak felköszöntöm. Ha én azt mondom nekem nem kell semmi akkor nekem tényleg nem kell semmi... bár azért a süti mindig jöhet :D
"felköszöntöm" -> kellemes ünnepeket kívánok :P
Akk ne azt mondd h nem kell semmi hanem h csak kis apróság kell... wazze... mondjuk tényleg hülye az a srác aki azt hiszi h egy csaj valaha is igazat mond és mögötte nem hülye taktikázás húzódik meg...
ez nem taktikázásm, ez a felnõtt élet ahogy nekünk nõknek sem tanít meg otthon anyu-apu a férfiakkal kapcsolatban, nekünk kell rájönni..ez van..mindkét félnél
Aha, szóval a "nem kell semmi" azt jelenti, hogy "kell valami". Ma is tanultam valamit. És még csodálkoztok, hogy nem értjük a nõi logikát...
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, legalabb ez nem egy "terhes vagyok" kerdes volt es bepillantast engedtem a noi logikaba, mert bizony ezt nem csak en gondolom igy. :)

Minden férfi az életben egyszer elmegy fizetett szexmunkáshoz?

Létezik olyan férfi, aki soha nem keresett még örömöt prostinál? Mondjuk a 30-nál id?sebbekre értem a kérdést.

Legjobb válasz: Én még sosem voltam "szexmunkásoknál" és nem is tervezem, mert gusztustalannak tartom egy(-két) agyonhasznált lyukba beledugni féltett kincsemet.

Nem próbáltam még, de nem is fogom, mert úgy gondolom mindig tudok találni egy olyan nõt, akivel le tudok feküdni. Nem egoból mondom :D Hanem azért, mert még a nem túl elõnyös külsejû férfiak is tudnak találni nõt, ha a személyiségükkel minden rendben. Szóval szerintem ha nagyon ki van éhezve a pasi, és csak arra kellene egy nõ, akkor még ha alapból bunkó típus, még akkor is tud annyira kedves lenni hogy megkapja a nõt (persze ha a nõ is kapható az ilyesmire). Ha nem is egy szépségkirálynõt, de tuti hogy talál egyet. Inkább leereszkednék egy agyilag zokni és nem túl szép nõhöz, és vele lennék együtt, mint hogy egy k*rvával, akit már megdugtak vagy 200-an, és elkapjak egy jó kis aids-t, vagy valami finomságot.
Én még sosem voltam "szexmunkásoknál" és nem is tervezem, mert gusztustalannak tartom egy(-két) agyonhasznált lyukba beledugni féltett kincsemet.
Én már gondolkozom rajta, mivel lassan 21 leszek és még csak képen láttam meztelen nõt.
Igen, létezik. 25 vagyok. De nem is fogok ilyet tenni soha.
Neked nem lehet privit küldeni. Kapcsold be a beállításoknál.
Elsõnek! Küldj privit, és élõben is láthatsz meztelen nõt! :P:)
Igaz még nem vagyok a megadott korhoz közel, de már nekem is megfordult a fejemben.Az egyetlen akadálya, hogy igénybe vegyem a szolgáltatásukat, hogy nincs annyi felesleges pénzem.Sajnos mindig van ettõl fontosabb dolog amire kell.Mi lehet fontosabb a d*gásnál?Hát kb megélni... Egyszer azért ki lehetne próbálni.
nem mind, csak amelyiknek van rá pénze. nekem pl nincs.
Ez hülyeség szerintem ember függõ...
Én mondjuk voltam már párszor haverokkal, mert megvan a feelingje meg minden, de nem egy olyan ismerõsöm van, akirõl tudom, h nem menne el.

Miért használják a nők azt a kifejezést, hogy "igazi férfi"? Nem minden férfi "igazi"? Vannak "mű férfiak" is?

Legjobb válasz: igen....pl szerintem egyetlen metroszexuális férfi sem nevezhetõ igazi férfinek... a homokosok közül sem, de vannak olyan sima pasik is, akik annyira gyávák vagy nebáncsvirágok, hogy õk se igazán nevezhetõk férfinek az igazi férfi nyers erõt, önbizalmat sugároz megjelenésével, de ugyanakkor tud gyengéd lenni a nõhöz, akit szeret...

igen....pl szerintem egyetlen metroszexuális férfi sem nevezhetõ igazi férfinek... a homokosok közül sem, de vannak olyan sima pasik is, akik annyira gyávák vagy nebáncsvirágok, hogy õk se igazán nevezhetõk férfinek az igazi férfi nyers erõt, önbizalmat sugároz megjelenésével, de ugyanakkor tud gyengéd lenni a nõhöz, akit szeret...
az igazi nõ az, aki nõies, bájos, úgy is öltözködik, olyan a stílusa is, de ez nem egyenlõ pl a plázacicákkal... õk már nem nõiesek, hanem ku.vásak...és egy igazi nõ nem bugyuta, nem beszél csúnyán, nem issza részegre magát, mindig van egy tartása...utolsónak pedig: a zsák megtalálja a foltját....ha nekedtetszenek a b.zis pasik az sokmindent elárul rólad
az igazi férfi férfias. pl a kaktuszra is mondják, hogy nem igazi virág, mégsem mûvirág... kár kötözködni.
Ennyi hülyeséget .... Sztem egy metrosex, magára extrém módon igényes srác nagyon is sexy és izgató. És mellesleg ettõl nem lesz kevésbé férfias. Ez megint annyira magyar mentalitás, ha valaki már igényesebb pl. mert borotválja magát (mai fiatalok zöme azért), ad magára öltözködésben is stb, na meg finom férfiparfum és sorolghatnám, akkor már mindjárt nem lesz férfi ? Tudja fene, én azért maradok az igényes srácoknál, nekem nagyon is "férfik" ettõl még. Na aztán hogy a homokopsokhoz mi köze lenne, azt végképp nem értem, csakl mert pont ismerek olyan meleg srácot, akinél férfibbet még nem is láttam, ha lehet így fogalmazni, és lányok is oda vannak érte, csak hát hiába. De élsportoló, nagyon szép alakja van, igényes, stílusos. És egy cseppet sem lányos. Most akkor hogy is van ez?
homokosok
A kérdező hozzászólása: és akkor milyen az "igazi nõ" ???
miért pontoztatok le?:(
jó olvasni az ilyen véleményeket, mint a tiéd, 14:12-es! Teljes mértékben igazada van! 23/f

Tényleg eljön minden férfi életében egyszer az, hogy megcsalja a párját?

Rengetegszer olvastam már itt, hogy nincs h?séges férfi. Egyszer mindegyik félrelép, bármennyire is szereti a párját. Ezeket általában n?k írták. A férfiak szerint is így van?

Legjobb válasz: Még annyi tennék hozzá hogy én utáltam a párom a végén de még így sem tudtam megtenni,pláne úgy hogy szeretem.... Azok a nõk akik ezt írták azok rossz partnert választottak,nem kellene általánosítani ez nagyon gáz hogy minden férfira ezt húzzák rá,köszönhetõen az olyan nõknek akik valamit elcsesztek és ilyennek állitják be az összes férfit....egyébként manapság egyre több nõ teszi meg ugyanezt....

Nekem az a véleményem hogy aki igazán szereti a párját és szerelmes az nem csinál ilyet... Aki meg megteszi az egy gyenge jellem és nem tudja kontrolálni az érzelmeit és kicsúszik a lába alól a talaj...szóval szerintem ez az ember jellemében alapban benne van aki ilyet megtesz...vagy pedig mindig is ilyen életet élt hogy nõket vagy férfiakat falt és nem tud lemondani a csábítás örömérõl és a flörtölésrõl, maximum ideig óráig bírta...az ilyen ember nem változik mert ez benne van a génjeibe és aki egy szoknya vadász volt vagy kuki vadász az mindig is az marad mert ez a lételeme hogy másokat meghóditson vagy meghóditsák....valakinek errõl nem tud leszokni mert léte eleme a csábítás és egy idõ után a megszokott kapcsolat unalmas lesz számára mert nincs benne kihívás....
A hûség általában döntés kérdése. Igaz, az én életemben is eljött az, hogy megcsaltak. Viszont ha egy pasi tiszteli a párját és megvan benne a megfelelõ intelligencia és akaraterõ, akkor sosem tesz ilyet.
Még annyi tennék hozzá hogy én utáltam a párom a végén de még így sem tudtam megtenni, pláne úgy hogy szeretem.... Azok a nõk akik ezt írták azok rossz partnert választottak, nem kellene általánosítani ez nagyon gáz hogy minden férfira ezt húzzák rá, köszönhetõen az olyan nõknek akik valamit elcsesztek és ilyennek állitják be az összes férfit....egyébként manapság egyre több nõ teszi meg ugyanezt....
Az én életemben eljött. Mindent megadtam neki (amit lehet), és megcsalt. Apukám azonban sosem csalta meg anyukámat, és az elõzõ feleségét sem. Akad kivétel. 24/n
Bár nõ vagyok, azért válaszolok. :) Azzal nem értek egyet, hogy minden férfi megcsalja a párját. Ez általánosítás. Van olyan férfi, de van olyan nõ is. Ez szerintem döntés kérdése. Mi a fontosabb: egy kaland, vagy a családom. Persze az sem mindegy, hogy milyen a helyzet otthon, mindig több tényezõtõl függ a félrelépés. Szerintem... :)
nyílvánvaló hogy az élet tele van kísértéssel és nemcsak a férfiak számára. én úgy látom hogy egy kapcsolatot nagyon nehéz hosszú évtizedekig izgalmassá tenni. az más kérdés hogy ki él az esetleges lehetõséggel és ki nem.
Én férfi vagyok és volt hosszú kapcsolatom aminek a az utolsó 2 éve egy pokol volt és nem csaltam meg soha egy nõt sem, pedig voltak viharos kapcsolataim de a véksõkig kitartottam és bár a végén utáltuk egymást, ennyivel megtisztelem a másikat hogy nem teszem meg még akkor sem ha nagyon rossz a dolog....és nem volt szex 1 évig köztünk még sem tettem meg...ne általánosíts mert ez nem igaz!!ráadásul nekem több lehetõségem is lett volna, de nem tettem meg...
Sokszor sima jellemgyengeség, de nagyon sok esetben nem ez áll a háttérben. Gyakran látok olyat, hogy "de hát én mindent megadtam neki". Ez nagyon rossz érv, mert nem egy vállalkozói szerzõdésrõl van szó, ahol teljesítményt végzünk és azért bér jár, amiért verhetjük az asztalt. Attól, hogy valaki mindent megtesz, érhet el ellenkezõ eredményt. Pont emiatt átcsúszhat kutyába, akit már nincs miért tisztelni.Akit nem tisztelnek, azt megcsalni is könnyebb. Tényleg tessék elfelejteni azt a nézetet, hogy ha valaki mindent megtesz, akkor a másik hálából nem csalja meg. Az összefüggés nem így van a kettõ között. A megcsalás azokkal történik meg ritkábban, akiknek helyén van az önbecsülése és ez látszik/érzõdik rajtuk.
Szerinted be is fogják vallani?
Kedves kérdezõ majd rájössz és akkor vesszõzd meg magad!
A kérdező hozzászólása: Ha a te feleséged csalt volna meg, elnéznéd neki? Akkor is azt mondanád, hogy jót tett a kapcsolatnak? Vesszõzze meg magát az olyan ember, mint te. Aki nem képes hûséges lenni ahhoz a nõhöz akit elvileg szeret.
Egy nem tudja! Másik, ha nem tudnám, miért fájna? Amit nem tudunk az nem fáj! De most is azt mondom jól tettem! Nem ehet az ember mindig töltött káposztát, egy idõ után jó a változatosság! És nem rendszeres volt, ami volt! Majd 65 évesen másként értékeled a világot! Sok szerencsét neked! Nehogy pár év mulva másként tekints , Te is a párodra, maradj hûséges, csak öreg korodra nehogy ezen keseregj!
Most konkrétan azt mondtad, hogy meguntad a feleséged. De én nem látok bele ebbe. Ilyet hol olvastál?
Én azt nem érem meg, de kiváncsi lennék akkori álláspontodra, mert mint írtam sokáig én is így voltam a témával, hogy a világért sem tennék olyat!
A kérdező hozzászólása: "Nem ehet az ember mindig töltött káposztát, egy idõ után jó a változatosság!" Ez mit jelent, ha nem azt, hogy meguntad?
Sajna Téged is meguntalak! Így jó?
A kérdező hozzászólása: "Ha meg valaki nem tudja a gatyájában tartani a fütyköst, vagy ha viszket neki odalent, akkor legyenek futó kalandjai." -ezt úgy értem, hogy ne menjen bele komoly kapcsolatba
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg pont az a házasság és egyáltalán a kapcsolatok lényege, hogy hûségesek legyünk a másikhoz. Ha úgy megyünk bele a kapcsolatba, hogy most még dúl a szerelem, de x év múlva már csak szimpla szeretet van, akkor már megcsalhatjuk a másikat, felesleges komoly kapcsolatot kialakítani. Egymást tisztelni kell, és azzal, hogy félreke.félünk, mindent mutatunk, csak tiszteletet nem. Ha meg valaki nem tudja a gatyájában tartani a fütyköst, vagy ha viszket neki odalent, akkor legyenek futó kalandjai. Pláne, ha már egy szép idõt megért a házasságotok, 10-20 vagy akár több évet megcsalás nélkül, és ennyi idõ után történik a megcsalás az még szomorúbb.
Ugye mindenki életében eljön az a pillanat, ha lassan is, de elmúlik a sírig tartó szerelem! Sok válaszoló szerintem nagyon is mellébeszél! Vagy nem volt lehetõsége vagy volt de nem tette meg, nem csalta meg párját , eddig! De az idõvel mi van? Itt mind fiatal 20-30 egynéhány évesek válaszát olvastam! Én sem csaltam meg a páromat kb negyven éves korom elõtt! Visszagondolva nem bántam meg, de nem is derült ki szerencsére! Nem volt jobb, de a vadászat jól esett! Ma is szeretem a feleségem, ha nem is egetrengetõ szerelemben élünk! És ha hiszitek , ha nem a házaséletünkre baromi jót tett!
Szerintem van, aki nem csalja meg, bár kevés. Olyan is van, aki csak az alkalom, a lehetõség hiánya miatt nem teszi meg. A másik, hogy pl. én sem tudom, hogy ki lehet-e tartani egyetlen ember mellett egy egész életen át, de én senkit sem aláznék meg azzal, hogy megcsalom, ha arra kerülne a sor, hogy le akarnék mással feküdni, akkor szakítanék a párommal, és ezt én is elvárnám cserébe.
Hát, állítólag 80 % körüli a megcsalás férfi oldalról, nõirõl feleannyi. Tisztelet a 20 %-nak! Ha valami nem jó a kapcsolatban, beszélni kell, megpróbálni mindent a kijavítására, nem szépen kussban félremenni. (pláne nem ilyenkor a másik felet hibáztatni, akinek bõszen bizonygatjuk, hogy minden rendben, csak a sok munka, stb) Nõi oldalról meg ott a hiba, hogy 2 ember kell a megcsaláshoz. Tabu kellene legyen a házas, családos ember, szóval a nõk egymást szívatják. És így majdnem mindenkire sor kerül egyszer...Talán egy mozgalom kellene, ne legyünk szeretõk, vannak szingli palik is jelszóval :D.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Ezt nagyon jó volt olvasni! :) Szerencsés a feleséged. Bízom benne, hogy én is egy gondolkodásban hozzád hasonló férfit választottam. Félek a csalódástól. Nem élném túl, ha becsapna. Sajnos kiderült, hogy hazudott nekem pár dologban. Neki semmiség, nekem fontos dolog. Volt róla egy képem, vagyis õ mutatott magáról egy képet, és folyton azt hajtogatta, hogy legyünk egymáshoz õszinték. Erre kiderült, hogy õ hazudott nekem. És kicsit elbizonytalanított. Nem merek benne megbízni. Félek a csalódástól.
Nem. 17 éves voltam az elsõ bnõmél, 19 éves koromig tartott, rájöttem, hogy ez még nem kell nekem. 26 éves koromig csak csajoztam, majd szerelmes lettem, de úgy igazán. Azóta Õ már a feleségem, és eszembe sem jutna más nõ mellé feküdni. A nehézkes terhes-szülés utáni korszakot is túléltük, sõt, bátran állunk a második elébe is. 32/F
Aki sok lehetõséget kap, tuti megbotlik. Kivéve az olyanok, mint apám, aki totál odavan anyámért, aztán közel 60 évesek. Õk egymás nélkül képtelenek is lennének élni, érzelmileg, mert függõk egymástól.
nem. van olyan férfi aki képes a gatyájában tartani a fütykösét, akkor is ha otthon nem mindig rózsás a helyzet. régen rossz lenne, ha csak és kizárólag csalfa, hûtlen férfiaknak nem nevezhetõ korcsok léteznének....
A kérdező hozzászólása: Miért ne vallanák be? Ez egy anonim oldal, legalább itt miért ne lehetne õszinte az ember? Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem akarok általánosítani. Tudom, hogy a nõk is ilyenek. Csak kíváncsi vagyok az okokra. És nem az általános dolgokra, hanem személyes dolgokra. Ha egy férfi tényleg szerelmes a párjába, miért csalja meg? Gondolom majd erre jön az a kérdés, hogy ha a nõ tényleg szerelmes a párjába miért csalja meg. Véleményem szerint azért, mert igazán nem is szereti. Akkor a férfiaknál is ez áll a háttérben?
A kérdező hozzászólása: Ki kérte, hogy egyáltalán írj? :) Én meg azt unom, hogy próbálod nekem megmagyarázni, hogy a megcsalás egy természetes dolog. Így jó?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!