Találatok a következő kifejezésre: Minden férfi a párját (6 db)

Tényleg eljön minden férfi életében egyszer az, hogy megcsalja a párját?

Rengetegszer olvastam már itt, hogy nincs h?séges férfi. Egyszer mindegyik félrelép, bármennyire is szereti a párját. Ezeket általában n?k írták. A férfiak szerint is így van?

Legjobb válasz: Még annyi tennék hozzá hogy én utáltam a párom a végén de még így sem tudtam megtenni,pláne úgy hogy szeretem.... Azok a nõk akik ezt írták azok rossz partnert választottak,nem kellene általánosítani ez nagyon gáz hogy minden férfira ezt húzzák rá,köszönhetõen az olyan nõknek akik valamit elcsesztek és ilyennek állitják be az összes férfit....egyébként manapság egyre több nõ teszi meg ugyanezt....

Nekem az a véleményem hogy aki igazán szereti a párját és szerelmes az nem csinál ilyet... Aki meg megteszi az egy gyenge jellem és nem tudja kontrolálni az érzelmeit és kicsúszik a lába alól a talaj...szóval szerintem ez az ember jellemében alapban benne van aki ilyet megtesz...vagy pedig mindig is ilyen életet élt hogy nõket vagy férfiakat falt és nem tud lemondani a csábítás örömérõl és a flörtölésrõl, maximum ideig óráig bírta...az ilyen ember nem változik mert ez benne van a génjeibe és aki egy szoknya vadász volt vagy kuki vadász az mindig is az marad mert ez a lételeme hogy másokat meghóditson vagy meghóditsák....valakinek errõl nem tud leszokni mert léte eleme a csábítás és egy idõ után a megszokott kapcsolat unalmas lesz számára mert nincs benne kihívás....
A hûség általában döntés kérdése. Igaz, az én életemben is eljött az, hogy megcsaltak. Viszont ha egy pasi tiszteli a párját és megvan benne a megfelelõ intelligencia és akaraterõ, akkor sosem tesz ilyet.
Még annyi tennék hozzá hogy én utáltam a párom a végén de még így sem tudtam megtenni, pláne úgy hogy szeretem.... Azok a nõk akik ezt írták azok rossz partnert választottak, nem kellene általánosítani ez nagyon gáz hogy minden férfira ezt húzzák rá, köszönhetõen az olyan nõknek akik valamit elcsesztek és ilyennek állitják be az összes férfit....egyébként manapság egyre több nõ teszi meg ugyanezt....
Az én életemben eljött. Mindent megadtam neki (amit lehet), és megcsalt. Apukám azonban sosem csalta meg anyukámat, és az elõzõ feleségét sem. Akad kivétel. 24/n
Bár nõ vagyok, azért válaszolok. :) Azzal nem értek egyet, hogy minden férfi megcsalja a párját. Ez általánosítás. Van olyan férfi, de van olyan nõ is. Ez szerintem döntés kérdése. Mi a fontosabb: egy kaland, vagy a családom. Persze az sem mindegy, hogy milyen a helyzet otthon, mindig több tényezõtõl függ a félrelépés. Szerintem... :)
nyílvánvaló hogy az élet tele van kísértéssel és nemcsak a férfiak számára. én úgy látom hogy egy kapcsolatot nagyon nehéz hosszú évtizedekig izgalmassá tenni. az más kérdés hogy ki él az esetleges lehetõséggel és ki nem.
Én férfi vagyok és volt hosszú kapcsolatom aminek a az utolsó 2 éve egy pokol volt és nem csaltam meg soha egy nõt sem, pedig voltak viharos kapcsolataim de a véksõkig kitartottam és bár a végén utáltuk egymást, ennyivel megtisztelem a másikat hogy nem teszem meg még akkor sem ha nagyon rossz a dolog....és nem volt szex 1 évig köztünk még sem tettem meg...ne általánosíts mert ez nem igaz!!ráadásul nekem több lehetõségem is lett volna, de nem tettem meg...
Sokszor sima jellemgyengeség, de nagyon sok esetben nem ez áll a háttérben. Gyakran látok olyat, hogy "de hát én mindent megadtam neki". Ez nagyon rossz érv, mert nem egy vállalkozói szerzõdésrõl van szó, ahol teljesítményt végzünk és azért bér jár, amiért verhetjük az asztalt. Attól, hogy valaki mindent megtesz, érhet el ellenkezõ eredményt. Pont emiatt átcsúszhat kutyába, akit már nincs miért tisztelni.Akit nem tisztelnek, azt megcsalni is könnyebb. Tényleg tessék elfelejteni azt a nézetet, hogy ha valaki mindent megtesz, akkor a másik hálából nem csalja meg. Az összefüggés nem így van a kettõ között. A megcsalás azokkal történik meg ritkábban, akiknek helyén van az önbecsülése és ez látszik/érzõdik rajtuk.
Szerinted be is fogják vallani?
Kedves kérdezõ majd rájössz és akkor vesszõzd meg magad!
A kérdező hozzászólása: Ha a te feleséged csalt volna meg, elnéznéd neki? Akkor is azt mondanád, hogy jót tett a kapcsolatnak? Vesszõzze meg magát az olyan ember, mint te. Aki nem képes hûséges lenni ahhoz a nõhöz akit elvileg szeret.
Egy nem tudja! Másik, ha nem tudnám, miért fájna? Amit nem tudunk az nem fáj! De most is azt mondom jól tettem! Nem ehet az ember mindig töltött káposztát, egy idõ után jó a változatosság! És nem rendszeres volt, ami volt! Majd 65 évesen másként értékeled a világot! Sok szerencsét neked! Nehogy pár év mulva másként tekints , Te is a párodra, maradj hûséges, csak öreg korodra nehogy ezen keseregj!
Most konkrétan azt mondtad, hogy meguntad a feleséged. De én nem látok bele ebbe. Ilyet hol olvastál?
Én azt nem érem meg, de kiváncsi lennék akkori álláspontodra, mert mint írtam sokáig én is így voltam a témával, hogy a világért sem tennék olyat!
A kérdező hozzászólása: "Nem ehet az ember mindig töltött káposztát, egy idõ után jó a változatosság!" Ez mit jelent, ha nem azt, hogy meguntad?
Sajna Téged is meguntalak! Így jó?
A kérdező hozzászólása: "Ha meg valaki nem tudja a gatyájában tartani a fütyköst, vagy ha viszket neki odalent, akkor legyenek futó kalandjai." -ezt úgy értem, hogy ne menjen bele komoly kapcsolatba
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg pont az a házasság és egyáltalán a kapcsolatok lényege, hogy hûségesek legyünk a másikhoz. Ha úgy megyünk bele a kapcsolatba, hogy most még dúl a szerelem, de x év múlva már csak szimpla szeretet van, akkor már megcsalhatjuk a másikat, felesleges komoly kapcsolatot kialakítani. Egymást tisztelni kell, és azzal, hogy félreke.félünk, mindent mutatunk, csak tiszteletet nem. Ha meg valaki nem tudja a gatyájában tartani a fütyköst, vagy ha viszket neki odalent, akkor legyenek futó kalandjai. Pláne, ha már egy szép idõt megért a házasságotok, 10-20 vagy akár több évet megcsalás nélkül, és ennyi idõ után történik a megcsalás az még szomorúbb.
Ugye mindenki életében eljön az a pillanat, ha lassan is, de elmúlik a sírig tartó szerelem! Sok válaszoló szerintem nagyon is mellébeszél! Vagy nem volt lehetõsége vagy volt de nem tette meg, nem csalta meg párját , eddig! De az idõvel mi van? Itt mind fiatal 20-30 egynéhány évesek válaszát olvastam! Én sem csaltam meg a páromat kb negyven éves korom elõtt! Visszagondolva nem bántam meg, de nem is derült ki szerencsére! Nem volt jobb, de a vadászat jól esett! Ma is szeretem a feleségem, ha nem is egetrengetõ szerelemben élünk! És ha hiszitek , ha nem a házaséletünkre baromi jót tett!
Szerintem van, aki nem csalja meg, bár kevés. Olyan is van, aki csak az alkalom, a lehetõség hiánya miatt nem teszi meg. A másik, hogy pl. én sem tudom, hogy ki lehet-e tartani egyetlen ember mellett egy egész életen át, de én senkit sem aláznék meg azzal, hogy megcsalom, ha arra kerülne a sor, hogy le akarnék mással feküdni, akkor szakítanék a párommal, és ezt én is elvárnám cserébe.
Hát, állítólag 80 % körüli a megcsalás férfi oldalról, nõirõl feleannyi. Tisztelet a 20 %-nak! Ha valami nem jó a kapcsolatban, beszélni kell, megpróbálni mindent a kijavítására, nem szépen kussban félremenni. (pláne nem ilyenkor a másik felet hibáztatni, akinek bõszen bizonygatjuk, hogy minden rendben, csak a sok munka, stb) Nõi oldalról meg ott a hiba, hogy 2 ember kell a megcsaláshoz. Tabu kellene legyen a házas, családos ember, szóval a nõk egymást szívatják. És így majdnem mindenkire sor kerül egyszer...Talán egy mozgalom kellene, ne legyünk szeretõk, vannak szingli palik is jelszóval :D.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Ezt nagyon jó volt olvasni! :) Szerencsés a feleséged. Bízom benne, hogy én is egy gondolkodásban hozzád hasonló férfit választottam. Félek a csalódástól. Nem élném túl, ha becsapna. Sajnos kiderült, hogy hazudott nekem pár dologban. Neki semmiség, nekem fontos dolog. Volt róla egy képem, vagyis õ mutatott magáról egy képet, és folyton azt hajtogatta, hogy legyünk egymáshoz õszinték. Erre kiderült, hogy õ hazudott nekem. És kicsit elbizonytalanított. Nem merek benne megbízni. Félek a csalódástól.
Nem. 17 éves voltam az elsõ bnõmél, 19 éves koromig tartott, rájöttem, hogy ez még nem kell nekem. 26 éves koromig csak csajoztam, majd szerelmes lettem, de úgy igazán. Azóta Õ már a feleségem, és eszembe sem jutna más nõ mellé feküdni. A nehézkes terhes-szülés utáni korszakot is túléltük, sõt, bátran állunk a második elébe is. 32/F
Aki sok lehetõséget kap, tuti megbotlik. Kivéve az olyanok, mint apám, aki totál odavan anyámért, aztán közel 60 évesek. Õk egymás nélkül képtelenek is lennének élni, érzelmileg, mert függõk egymástól.
nem. van olyan férfi aki képes a gatyájában tartani a fütykösét, akkor is ha otthon nem mindig rózsás a helyzet. régen rossz lenne, ha csak és kizárólag csalfa, hûtlen férfiaknak nem nevezhetõ korcsok léteznének....
A kérdező hozzászólása: Miért ne vallanák be? Ez egy anonim oldal, legalább itt miért ne lehetne õszinte az ember? Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem akarok általánosítani. Tudom, hogy a nõk is ilyenek. Csak kíváncsi vagyok az okokra. És nem az általános dolgokra, hanem személyes dolgokra. Ha egy férfi tényleg szerelmes a párjába, miért csalja meg? Gondolom majd erre jön az a kérdés, hogy ha a nõ tényleg szerelmes a párjába miért csalja meg. Véleményem szerint azért, mert igazán nem is szereti. Akkor a férfiaknál is ez áll a háttérben?
A kérdező hozzászólása: Ki kérte, hogy egyáltalán írj? :) Én meg azt unom, hogy próbálod nekem megmagyarázni, hogy a megcsalás egy természetes dolog. Így jó?

Minden férfi az élvezetig nyalja a párját?

Vagyis addig amig elnem élvez?

Legjobb válasz: Nem minden férfi egyforma, valaki imádja és fél óráig meg sem áll (pld. az én párom :), de valaki 2 perc alatt végez. Ha a nõ azt akarja, hogy a pasi élveztesse el, akkor el is fogja. De, hogy magától egy pasi meddig nyal, az egyén függõ.

Nem minden férfi egyforma, valaki imádja és fél óráig meg sem áll (pld. az én párom :) , de valaki 2 perc alatt végez. Ha a nõ azt akarja, hogy a pasi élveztesse el, akkor el is fogja. De, hogy magától egy pasi meddig nyal, az egyén függõ.
A helyzettõl függ. Van, amikor csak elõjátéknak csinálják, van, amikor pedig orgazmusig. Mindkettõ nagyon jó. :)
még tovább is...
Hát szerintem normáliséknál így szokás...
en igy is ugy is szeretem :D
Nálunk ez csak elõjáték, mert én nem tudok elmenni attól ahogy õ nyal.

Minden férfi megcsalja a párját?

Öszintén!Legalább egyszer bizti nem?

Legjobb válasz: Aki nagyon nehezen talált párt magának, az biztos nem fogja megcsalni.

Én úgyse tudnám megcsalni a barátnõmet, hha nem szeretném (volt már rá példa), nem vinne rá semmi, h megtegyem. Hatalmas bunkó 1 dolog, és elítélem azokat, akik mégis megteszik.
kedves utolsó hozzászóló: szerintem még egy millió dollárt sem láttál de attól még elhiszed hogy létezik annyi. attól mert te nem találkoztál olyannal aki nem lép félre nem azt jelenti hogy nem is léteznek ilyenek, hanem azt hogy neked még nem volt szerencséd ilyenhez
Aki nagyon nehezen talált párt magának, az biztos nem fogja megcsalni.
Nem csak az nem fogja megcsalni a párját, aki nagyon nehezen találta meg magának, hanem az se, aki õszintén szereti. Nem hagyná a lelkiismerete, illetve nem is vágyna rá.
aki õszintén szereti az soha nem bántaná meg a barátnõjét. soha nem ártana neki... aki megcsalja az nem szereti igazán. kevés olyan dolog van ami rosszabb a megcsalásnál.. én pl soha el nem tudnám képzelni h megcsaljam a barátnõmet.
Nem, én sem csalóm meg a páromat mert nagyon szeretem. Ha meg nem szeretném akkor inkább szakítanék vele és úgy keresnék mást, nem pedig megcsalnám
Szerintem sem csalja meg minden férfi a párját. Mondjuk mindenkinél mást jelent a megcsalás...
Nem.
és ismét az elõzõ hozzászóló vagyok :) nem is olyan régen olvastam egy cikket, hogy a férfiak genetikailag hûtlenek. Ugyanis arra lett teremtve hogy utódokat "gyártson". Akárcsak az állatok, leszórják a magjaikat majd továbbállnak. Lehet ebben valami, viszont mint mindenhol itt is vannak kivételek. Van akibe alapból bele van "táplálva" a monogámia, van aki magának alakítja ki. Illetve akármennyire nõfaló volt valaki, 50 éves korára azért már nehézkessé válhat a csajozás az ember számára, ezért az átlagférfi ekkor megállapodik és öreg napjait párjával tölti. Szerencsére én ennek a kornak még az közelében sem járok...Én alapból monogám vagyok, akár a párom :)
ismét elõzõ válaszoló vagyok: Nem tudom nálad hogy szokott menni a "pasizás" de adok egy tippet: ne járj senkivel, akit nem ismersz legalább fél éve és mielõtt összejönnél vele teszteld hogy elég kitartó e, illetve hogy tényleg szeret e. Lehet hogy ezen pár pasi meg fog bukni, de ezzel megkímélheted magadat a csalódásoktól.
A kérdező hozzászólása: köszi a jó tanácsot.kiprobálom hátha bejönn.
nincs mit:) remélem megtalálod a párod:) azt még szabad tudni hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 28 éves vagyok.és te?
Én 24
Hát, ez a kérdés érdekes! a válaszom rá, az hogy nem, nem minden pasi csalja meg a nõjét. Példáloznák magammal. majdnem 2 éve vagyok együtt a barátnömmel, és egyszer sem csaltam meg, és nem is fogom, mert nagyon de nagyon szeretem! Ámbár, õ is nagyon szeret engem, mégis hazudozott már nekem, én pedig megbocsájtottam neki. szóval azért ebböl az kéne számodra lejönnie, h vannak pasik akik megteszik, DE azért ti is megteszitek. Lehet, hogy te pont nem, de a nõk is megteszik!
Nõ vagyok. Az a tapasztalatom a környezetemben élõ párok hûségét illetõen, hogy a férfiak kb. 50 %-a hûséges, és ez a nõket tekintve sem jobb. Azon múlik a dolog, hogy mennyire szexcentrikus, vagy inkább érzelmi alapokra épít az illetõ egyén. Talán szerepet játszik a késõbbi tartós párkapcsolatokban, hogy elõtte mennyire élte ki magát valaki a szexualitás tekintetében, bár inkább az alapvetõ természete határozza meg, hogy mennyire tud hûséges maradni az, aki valóban szereti a párját. Vannak férfiak és nõk, akik tényleg rendszeresen fõleg olyan emberrel létesítenek kapcsolatot, aki alapból hûtlen típus, de ebben az esetben érdemes önkritikát is gyakorolni, mert az illetõ sem különb, mint akit megcsalnak, illetve fõleg ilyen körökben mozog, ismerkedik, ahol ilyen jellemû emberekkel van körülvéve.
A kérdező hozzászólása: igazad van én is azt az egyet keresem a százból..hátha megtalálom
kedves kérdezõ! 8 (nyolc) év együttlét után biztosra állíthatom neked, hogy nem mindenki csalja meg a párját. Aki megcsalja az nem szereti igazán, ha valaki megtalálja a számára tökéletes lányt/fiút akkor biztos lehetsz benne hogy soha többet nem akarja majd kiadni a kezébõl, ezért úgy vigyáz rá mint egy drágakõre. persze ebbe nem tartoznak bele azok a szar alakok akik nem tisztelik a nõket.. nos, én igen és volt olyan szerencsém hogy tizenévesen megtaláltam Õt és biztosíthatlak hogy nem fogom megcsalni.. De ha te elõre eldöntötted hogy minden pasi szar alak aki megcsalja a nõket, akkor miért szeretsz beléjük egyáltalán? alapíts egy klubbot a többi "mindenpasimegcsalminket" gondolkodású nõkkel és legyetek leszbikusok aztán nem kell emiatt aggódnotok. De mondok egy egyszerû példát: minden bárány fehér színû szerinted? nem. a fehérek között is akad fekete. Százbõl egy, de akkor is akad. Nos, százbõl egy férfi monogám. Találj rá arra az egyre.:)
A kérdező hozzászólása: Az kicsit hihetetlen én még nem hallottam olyan férfiról aki sose lépet volna férre.
sztem ennek a fele se igaz fiuk!én lány vagyok, és nem találkoztam még hûséges pasival.mostanában én is errõl csinálok közvélemény kutatást a környezetemben. de a csajokat sem kell ám félteni!:-)
A hûség nem érzelem hanem döntés.Egyébként a legtöbb fiú csak eljátszik a gondolattal, de nem lép a tettek mezejére.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Komolyan nincs szerintem sem olyan pasi aki nem mene fére!Sajna ilyenek a férfiak.
Kedves kérdezõ ? Ha ennyire eldöntötted a válasz akkor egyáltalán minek tetted fel a kérdést ? Ha ennyire buta vagy és így fejedbe vetted hogy nincsenek rendesek akkor kívánom hogy ne is találkozzál eggyel sem.
Sztem mindenki magából indul ki!!!! Te is!!!! 22 év házasság+ 3 év eggyüttjárás alatt még nem csaltam meg a volt b.nõmet... Ja, a mai feleségem!De nem is volt még oan, hogy most hagyj, fáj a fejem!!! Ja, egyébként mások által jóképü pasi vagyok, 45 éves, csajok között dolgozok! fiatalok, stb. Hidd el lett volna qrva sok lehetõségem, de nem tettem meg!!! Tehát , nem minden pasi egyforma!!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves elötem lévö válasz adó.Köszi a válasz.A kérdést Azért tetem fel kiváncsi voltam.Amugy én soha nem csaltam öt meg.De ö igen.És van több barátnöm is és ismerösöm mindenkinek ugyanez a véleménye a férfiakról , és azért mert öket is megcsalták.Öszinte leszek egyetlen egy párt ismerek akinek a férje sohasem lépet fére!
A kérdező hozzászólása: Az arány 64 ismerösöm , és rokonom közül egyetlen egy pasi van aki tiszteséges!
igen, kb a nõk 50százaléka csalja meg a párját, a férfiaknak pedig a 80százaléka.egyszerûen nem tudnak nemet mondani a felkínálkozó lehetõségeknek.ezt a 80százalékra értem, nem kell támadni.

Mitől van az, hogy egy férfi méginkábbn szereti a párját mint előtte, és hogy az a pillanat egy hétvégén történik, de nem tud rá magyarázatot adni?

Szal mit?l lehet hogy a párom er?sebben belémszeretett, amúgy éreztem is, meg én is intenzívebben szeretem :)

Legjobb válasz: Attól függ,hogy mi is történt azon a hétvégén?????

Attól függ, hogy mi is történt azon a hétvégén?????
Ezt hívják úgy, hogy "közelebb kerültetek egymáshoz."
"csak annyi, hogy nálunk volt, itt aludt két nap, és szeretkeztünk, meg filmeket néztünk, meg játszottunk gépen együtt, meg készítettem neki finom ételt :) " Na hallod, és még ezek után ilyen kérdést felteszel itt ebben a fórumban. Miért szeretett még jobban beléd? Mert õ is érzi, hogy piszok mázlista.
akkor öröm boldogság :D
1:39 vagyok :) Direkt írtam fogalmazásgátlót, mert nem volt túlságosan érthetõ a kérdés :) Utólag elolvastam a kifejtésed, így már tiszta, visszavonom :)
Hagyj fel a fogalmazásgátló szedésével.
A kérdező hozzászólása: meg énekeltem neki, vagyis hallotta h énekelek, olyan dalokat, amiket eddig nem hallott a számból :) és lehet az is meglepi volt neki :) magamat adom, de eddig nem mertem, és most végre önmagam lehetek ebben a kapcsiban :)
A kérdező hozzászólása: :D bár aludni csak most aludt itt elõszõr, én nála sokszor, dehát ott nála nem vagyok annyira otthon, mint itthon, itthon picit más vagyok :)
A kérdező hozzászólása: hát még nem akar gyereket, elõbb legyen lakás, meg fiatal még a kapcsink, meg rá is érünk mer mindketten 24 évesek vagyunk :) de persze majd szeretnénk babát :)
A kérdező hozzászólása: csak annyi, hogy nálunk volt, itt aludt két nap, és szeretkeztünk, meg filmeket néztünk, meg játszottunk gépen együtt, meg készítettem neki finom ételt :) eddigis csináltunk ilyeneket, de legtöbbször náluk voltunk, és szüleimmel most beszélgetett el igazán, meg tesómmal, több mindent megtudott rólam. Most többször mnodja meg érezteti h szeret, most másként néz rám, most bújósabb, inkább észrevenni az arcán h szerelmes, csak vigyorog, elpirul, csillog a szeme, ölelget alvás közben is, és többször kezdeményez minden téren, becézget, dicsér, aktívabb, gyakrabban keres, ha egy nap nem lát máris írja hiányzol. Ez nem volt gyakran jellemzõ. igaz április óta ismerem, és május közepén jöttünk össze. Ja meg vettem ak utyusának kutyaeledeleket, meg neki is ginseng teát, meg új a frizurám, ami meglepi volt, mer most tépettebb lett, eredeti aranyszõkérõl most aranybarna (4 árnyalattal sötétebb) és van frufrum.... olyan Julia Volkovás (tatu) frizum van :) bele van zúgva totál :) meg látja rajtam h vidámabb vagyok, mert ezt akarta leérni h legyen önbizalmam és legyek vidám és nyugodt és boldog. Meg hogyj obban szeret engem mnit az eddigi legnagyobb elsõ szerelmét valaha.... szal h ez am ostani kapcsija mnident felülmúl, hogy talán nem is baj h nem velem jött össze legelõszõr, mert így lehet én vagyok neki a nagy õ, :D már én sem akarok több pasival ismerkedni, már el szeretném kötelezni magam....lakásra gyüjtés, ilyenekrõl beszél, meg hogy jó volna majd összeköltözni, meg eddig folytó volt neki ha sokszor mnodtam szeretlek, vagy túlzásba vittem a dolgokat, most viszont imádja minden megnyilvánulásomat
A kérdező hozzászólása: Húha, köszi szépen, nahát, egy kérdés, amire nem fikázósan válaszolnak! Ez jólesett :)

A férfi már nem úgy szereti a párját, mint korábban, de hajlandó ezért tenni. Mit vár el a nõtõl?

Hülyeségektõl kíméljetek!

Legjobb válasz: Tegye izgalmasabba , foleg sok-sok beszelgetessel , romantikus hetkoznapokkal, pezsgozessel , hirtelen kiruccanasokkal - amivel a szurke napokat szinesse teheti- nekunk ez bevalni latszik.

Tegye izgalmasabba , foleg sok-sok beszelgetessel , romantikus hetkoznapokkal, pezsgozessel , hirtelen kiruccanasokkal - amivel a szurke napokat szinesse teheti- nekunk ez bevalni latszik.
Én is úgy csináltam ahogy az elsõ válaszoló írja, bevált :)
A kérdező hozzászólása: mutatna*
hát... az én pasim 28, bár én 24 vagyok, de csk azt akarom mondani h egy 28 éves pasi nem feltétlenül férfi még, nem akar gyereket meg stb, szal nem kell izgulni..:)
16 Évesen összejöttem egy nálam 8 évvel idõsebb sráccal..már az esküvpt tervezzük 20L
Én 16 éves koromban jöttem össze egy nálam 12 évvel idõsebb férfival és 2 év után összeházasodtunk, és nagyon jól kijövünk. Nekem nagyon bejött ez a korkülönbség. A szüleim jól fogadták, õ is normális volt, rendesen beszélgetett, nagyon furcsa lett volna, ha a szüleim ott elkezdtek volna cirkuszolni.
ütném, aztán a csávót is.
Ha szimpi, nincs vele baj, de azért megkérdezném, hogy - ennyire éretlen, hogy nem talál a saját korosztályából lányt - mi tetszik neki a lányomban? - nem a külseje, esze, stb. -, és hogy gondolja a közös jövõt? Ha erre nem tud érdemi választ adni, akkor fel is út, le is út. El nem tiltanám a lányomtól (minek, úgyis tudnak találkozni), de megmondanám, hogy hozzánk ne jöjjenek, és ha kihasználja a lányomat, jobb, ha nem kerül a szemem elé.
Szimpátiától függ. Bár elgondolkoznék rajta, hogy most a szûk punci vezérli, vagy csak ennyire egy agyi szinten van a tizenévesekkel.
Ha nem szimpatikus, akkor meg elmondanám a véleményemet érvekkel alátámasztva.
Ha szimpatikus az illetõ, nem lennék ellene.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!