Találatok a következő kifejezésre: Minden férfi a (784 db)

Ha több nő van, mint férfi a statisztikák szerint az országban, akkor hogy lehet az, hogy több a magányos férfi, mint nő?

Gondolok itt például az ide is írogató elég sok magányos, "lúzer" srácra. A statisztika szerint több magányos nőnek kellene lennie, mint férfinek!

Legjobb válasz: Egyszerû: 0-30 éves korig több a kan, 30-tól a halálig több a nõ. Másrészt vannak ezek a helyes, izmos, magas cásvók, akiknek egyszerre van 10 jó nõje, mert ugye megteheteik, illetve a kedvs lányok csak ilyenekre csorgatják a nyálukat, inkább egyedül dögleenk meg, mithogy összejöjjenek egy csúnya fiúval.

Egyszerû: 0-30 éves korig több a kan, 30-tól a halálig több a nõ. Másrészt vannak ezek a helyes, izmos, magas cásvók, akiknek egyszerre van 10 jó nõje, mert ugye megteheteik, illetve a kedvs lányok csak ilyenekre csorgatják a nyálukat, inkább egyedül dögleenk meg, mithogy összejöjjenek egy csúnya fiúval.
azért mert a pasik tartják életszükségletnek a barátnöt a nök meg fogják és szereznek maguknak pasit ha kell...
Ne is haragudj, de oltári baromságot állítasz. Fiatalabb korosztályban, 46 éves korig férfitöbblet van. Legalább néznél utána: http://www.ksh.hu/interaktiv/korfak/orszag.html Amúgy tényleg az is igaz, amit feljebb írtak, hogy bizonyos jóképû srácok egyszerre 2-3 lányt is kivonnak a forgalomból.
Koma, elsõ körben tisztázzuk, én nem vagyok " lúzer". Általában segíteni szoktam, az esetlen vagy visszahúzódó férfi társaimnak tanácsot, iránymutatást adok a saját tapasztalataim alapján. De ez nem azt jelenti, hogy otthon por.óra csapkodom és csak álmodozom. Kapise ? A kérdésedre vissza térve. A mai fiúk nem mernek közeledni, mert félnek a folyamatos visszautasítástól, vagy alul becsülik magukat. A média és minden azt sugallja, hogy legyél tökéletes. Igen ám, de azt elfelejti mindenki, hogy senki nem születik tökéletesnek és soha nem is lesz az. Itt van egy trend amit diktálnak és az a kérdés, hogy te tudod e követni. Ha nem nyilván sok lépcsõfokkal lejjebbrõl indulsz. A genetikán meg nem tudsz változtatni, el kell magadat fogadni olyannak amilyenek születtél. Ha van olyan dolog benned amivel kitûnsz az átlagtól akkor azt kell megmutatni a nõnek. Napi szinten látom a nõkön, hogy alig várják oda lépjen valaki hozzá és randizni hívja. A nõk nyitottabbak mint gondolnád. A nyitott nem egyelõ a kurv.val. Észre kell venni a jeleket!
Honnan veszed, h több a magányos férfi, mint nõ?
#2. Csatlakozom, nálad a pont!
bocsi sokkal több nõ van egyedül, csak nem látod nem egyet ismerek N
Tudod, van olyan hogy szexkapcsolat. Amikor a pasi képtelen elkötelezõdni, mert több nõt dug párhuzamosan.
A leszbikusokat nem vetted számításba :)
A fiataloknál a férfi több, az öregeknél van sokkal több nõ, így jön ki az arány.

Én, a problémáimat, szeretném szemtől szemben, (általában) mint férfi a férfival, face-to-face, verbálisan, ököllel, vagy fegyverrel megoldani… Ódivatú vagyok?

Marhára gy?lölöm ezt a mai „feljelentgetéses” dolgot, vagy „szólok a haveroknak és elintéznek” jelleg? „párbajt”. Ezt a „majd a kapcsolataimon keresztül kicsinállak” vagy „majd hátulról, orvul, a kocsid alá rakok egy kis C4et, aztán repülj nagyot, meg a családod is” stílust.

Legjobb válasz: nem ódivatúság, már régen is elbukta, aki nem volt elég sunyi, és csak az öklére/kardjára/géppisztolyára hagyatkozott. a feljelentgetés valóban nem pálya, aki a zsarukkal boltol, az onnantól nem ember.

nem ódivatúság, már régen is elbukta, aki nem volt elég sunyi, és csak az öklére/kardjára/géppisztolyára hagyatkozott. a feljelentgetés valóban nem pálya, aki a zsarukkal boltol, az onnantól nem ember.
szerintem nem vagy az....
Egyik harcmodor olyan, mint a másik.
Cél szentesíti az eszközt. A példákat amiket a kérdezõ felhoz, szerintem szájhõsõk mondják csak. Ijesztgetés. Aki komolyan gondolja az elõzetes figyelmeztetés nélkül péppé veret :)

Lányok miért hiszitek azt, hogy minden férfinak a vékony nõk/lányok tetszenek? Miért jó az, ha az edzõteremben már annyira agyongyötritek magatokat, hogy minden nõies formátok odalesz?

A magazinok, az internet és a tévé mind azt sulykolják az emberekbe, hogy érvényesülni csak úgy lehet, ha valakinek modellalkata van..

Legjobb válasz: Nem elég ,hogy általánosítasz még jösz ezzel a média maszlaggal is.

Nem elég , hogy általánosítasz még jösz ezzel a média maszlaggal is.
igazad van #12 :D
Én nem azért edzek, és élek egészségesen mert tetszeni akarok a férfiaknak. Hanem mert jól akarom érezni a bõrömben és elsõsorban magamnak akarok megfelelni, tetszeni.
Állati aranyos, amikor egy férfi azt hiszi, hogy a nõk mindent csak a férfiak kedvéért tesznek és csak körülöttük forog a világuk.
Kérdezõ, te miért hiszed hogy aki sportol mozog nõ az azért teszi mindezt, hogy a pasiknak megfeleljen? Én pl azért mozgok mert: 1. Jól esik 2. Egyéb edzéshez amiben fejlõdni akarok kellene az állóképességet növelnem (ezért futok, úszok). 3. Szeretem csinálni, kiegyensúlyozottá tesz és remek feszültséglevezetõ. 4. Alakom miatt (magamnak akarok megfelelni). Ez a sorrend, de én soha nem is akartam a pasiknak megfelelni, élem az életem végzem a dolgom ha valaki megszeret akkor jó ha nem akkor sincs tragédia. Meg amúgy is az emberek különböznek, ízlés kérdésében pláne nagyon eltérnek.
Hûha :D Fogyókúra, deszkavékonyság, sztárok, femina, "a fiúknak", remek ctrl+c - ctrl+v :D Ennyi marhaságot egy helyen :D Ha valaki az edzéstõl formátlan lapos pálcika lesz, az valamit nagyon rosszul csinált. Túl izmos meg nemhogy 2 év, hanem sosem tud lenni egy nõ, még akkor is nehéz a dolga, ha direkt a minél nagyobb izomtömegre megy rá, hát ha még nem. A formákat meg az izmok adják, a kerek fenék, a jó tartás, a szép törzs, vállak mind-mind az izmoktól vannak. De hát ha valakinek jó a zsír is, nekem mindegy, csak azért maradjunk a biológiánál úgy általában.
Engen nem zavar ha teltebb. Csak arányos legyen.
Hát én rákerestem és amúgy a cikkbõl is pont az jön le, hogy NEM az számít, hogy valaki vékony-e. Mondjuk ezt tiniknek írták. [link]
Azert hiszik a lanyok azt mert a ferfiak jo 90% a nem szereti a tulsulyos noket! Amugy nem hiszik hanem tudjak! 35F
A kérdező hozzászólása: Akkor nyilván te is tudod immár 35 évesen , hogy az érzelmeket nem testsúly/kg-ra "adják"!
Nem mindnek :) csak a többségnek szerintem....21/L
Én kérek elnézést kár is erre koptatni a billentyûket.Most látom , hogy a kedves kérdezõ femina.hu-t olvas. :)
Szerintem ha valakinek genetikaliag nincs eleve modellalkata, hanem mondjuk van rajt pár kg, akkor az elsõsorban amiatt is fog elmenni kondizni, mert nem érzi jól magát a saját bõrében sem. És ha elmegy sem fogja agyongyötörni magát, mert a derék-csípõ arányt nem fogja tudni levágni magáról, ha teszemazt kövér. Szerintem senkinek nem árthat ha kicsit mozog, persze nem kell túlzásba vinni és mellette még koplalni.
Ka külsõ nincs egyensúlyban a belsõvel, mondhatnak akármit.
Ha
Oké, ki kérdezett? :D Az edzõteremben odalessz a nõies forma? :D Nekem viszonylag lapos popsim volt, 3 éve edzem, guggolok és kitöréseket végzek és azóta gyönyörû kerek veszes, vékonyabb a derekam, mellesleg nagy a mellem. Biztos fiúsabb lettem. :D
En pl. csont sovany vagyok es utalom magam mer sehogy se hizok, de mar elfogadtam a 43kg-mom. Lehet, hogy azok a lanyok maguknak akarnak megfelelni. Egy kapcsolat nem a sulyon mulik. Es ha meg akarnak felelni had tegyek, ok tudnak segiteni magukon en nem. Mondjuk fejlodom meg... 16/L
Azért azt még megjegyezném , hogy aki edzõterembe jár hosszú távon az valószínûleg a sportot, testmozgást szereti.Akikrõl te beszélsz azok lemennek 2 hétig meg a nõk lapjából vett popkron diétát csinálják aztán csodálkoznak , hogy nincs eredmény.
"Szépek" pedig az agyongyúrt nõk nem? xD Mint egy elbaszott transzvesztita.
""Szépek" pedig az agyongyúrt nõk nem? xD Mint egy elbaszott transzvesztita." Látom te sem próbáltál még felpakolni 1 kiló izmost sem.Akik úgy néznek ki azok versenyeznek te idióta .A legkisebb bajuk az , hogy neked nem tetszik.
Végre egy normális férfi, aki nem a csontkollekciókra bukik.
# 7/7, igen, hogyne :D Aki lemegy edzeni az már annyira izmos lesz mint egy testépítõ. Edzehetsz heti 5x, alkalmanént 1, 5órát és ehetsz egészségesen, de garantálom, hogy 2 éven belül egyik nõ sem lesz transzfesztita kinézetû. :D Annyira röhögök rajtatok, köszi. :D Sok nõnek az a kifogás, amiért nem megy le edzeni, mert nem akar túl izmos lenni, közbnen csak lusta.
Kérdezõ. Egy kapcsolat a szexuális vonzalomról is szól.Amennyiben csak érzelem van azt simán barátságnak lehet nevezni. Nem kívánsz valakit szexuálisan abból nem lesz párkapcsolat. Nyílván ezt te is tudod 30 valahány évesen. :D 35f

Nagyon szeret, de nem úgy, mint férfi a nőt. Mit lehet ilyenkor tenni?

Nagy a korkülönbség, és a távkapcsolat is közrejátszik. Ezen felül viszont szinte minden nap beszélünk, kamerázunk. Ha valami oknál fogva nem vagyok elérhető, gyakran megpukkad. Akkor is, ha más pasikról beszélek. Totál szerelmes vagyok belé, ő viszont kb. a lányaként szeret. Gyanítom, hogy ez valami ösztönös dolog. Az ártatlan, szűzies megjelenésem, illetve a kisugárzásom miatt azt gondolja, hogy nem tudnék mondjuk elvezetni egy háztartást. Talán még az is baj, hogy túlságosan odaadó vagyok, de ezen sehogy sem tudok változtatni. Most leszek 19, a srác pedig 30. Internetes munkatársak vagyunk.

Legjobb válasz: Akkor miért is vagytok együtt?

Akkor miért is vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: Munkatársak vagyunk, gyakorlatilag elkerülhetetlen a kapcsolat. Inkább már csak barátilag beszélgetünk egymással úgy, hogy néha elcsattan 1-2 kedves szó, mondat. Néha van õszinteségi roham is (ha mondjuk valamelyikünk valami miatt részeg.) de csak ugyanazokat a dolgokat ismételjük folyamatosan. Vagy csak õ... Élõben egyébként egészen más a helyzet, de csak ritkán találkozunk.
A kérdező hozzászólása: Egyébként sajnos (vagy hála az égnek...) rajtam kívül nincs senki, aki ilyen közel áll hozzá. Egyszerûen nem bírják a nõk.
Hát ez veszett fejsze....gyanítom, hogy van egy korban hozzáillõ d*gópajtija.... de azért jólesik neki, ha téged meg kioktat.... Inkább nyugodtan fiúzz, élj, és ne akadj fenn ezen a fazonon!
Mert jók :D
Van azért kivétel is, de igen, tényleg jó.
1. Mert jók. 2. Mert a többség ezen nõtt fel, mivel régen a világ legjobb filmje volt sokak szerint.
Én nõ létemre imádom. *-*
A kérdező hozzászólása: én most néztem az elsõ részt és tényleg jó volt néha olyan nevetséges....vagy ezt tök komolyan kell venni?? :D
Melyik elsõt nézted? Az eredeti elsõt vagy az új elsõt? Amúgy nézd végig, utána írd le, milyen volt. :)
Na ja, nem mindegy melyik elsõt :D
Én is oda vagyok érte, pedig lány vagyok<3

Ezekkel a jó tulajdonságokkal rendelkezem mint férfi. A nők számára úgy érzem jó vagyok az alábbiak szerint. Hiányzik valami a felsorolásból?

33/F - jó humor - megfelelő fizikai erő - párjával szemben gyengéd és megértő - a párját képes megnyugtatni, ha baj van - konfliktuskezelés emberi hangnemben (trágárság nincs benne) - önmagát adja és nem próbál meg más lenni - analitikus és logikus gondolkodásmód - önmagára ad, igényes - megfelelő intelligenciaszint - gyengeségét, hibáit felvállalja igyekszik őket kijavítani - illem és tisztelettudó Ha valami hiányzik akkor mi az?

Legjobb válasz: lóvé

lóvé
Talán egy kis rosszfiúság nem ártana!:)
33 éves férfi vagy. Azért egy "nõk számára jó" pasi tisztában van azzal, hogy amit tud nyújtani a nõknek az elég-e vagy nem. Nyilván van nõ, akinek jó leszel, más nem, mert másmire vágyik. ez teljesen normális.
Igen az önkritikád hiányzik.
Ha nõt akarsz keresni, a logikus gondolkodást húzd ki.
- érzelmesség, romantikusság a megfelelõ mértékben - szexuális fantázia, kreativitás és adni akarás az ágyban Nekem speciel ezek hiányzottak a felsorolásból.
Téged melyik galaxisról küldtek?
1-es, ne cikizd, az én férjem is mind rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal!:D Meg még azokkal is, amikkel kiegészítettem a listát a 2-es hozzászólásban....
Meg ne haragudj kedves kérdezõ!De ha Te ilyen vagy, amit leírtál, akkor vagy meleg vagy vagy nem tudom honnan jöttél...Ha így igaz mindez, akkor szerencsés az a nõ, aki a párod(lesz).
-szerénység -felelõsségvállalás képessége -családcentrikusság
- egészségesen perverz szexualitás

Van egy 20 éves, szűz fiúhaverom. Én 21 és fél éves lány v agyok. Már nem szűz. Gáz ha megtetszett a haverom mint férfi? A gond az, hogy nagyon félénk. Hogyan nyissak felé?

Legjobb válasz: Próbálkozz nála úgy hogy vegye az adást például az elõttem szólókhoz kapcsolódva menjetek el kettesben v.hova próbálkozz közeledni hozzá öleld át egyszer-kétszer ülj az ölébe ha a helyzet úgy hozza, ha nem kapcsol akkor mond +neki hogy mit érzel, hát ha õ is hasonlóan érezz csak nem meri mondani neked.

Próbálkozz nála úgy hogy vegye az adást például az elõttem szólókhoz kapcsolódva menjetek el kettesben v.hova próbálkozz közeledni hozzá öleld át egyszer-kétszer ülj az ölébe ha a helyzet úgy hozza, ha nem kapcsol akkor mond +neki hogy mit érzel, hát ha õ is hasonlóan érezz csak nem meri mondani neked.
Magamból kiindulva, nekem elég meggyõzõ lenne, ha átölelnél és puszilgatni kezdenél, vagy megmutatnád magad bugyiban, melltartóban mikor kettesben vagyunk a szobában például és levetkõznél elõttem. Erre tuti beindulnék, aki meg nem az vagy b.zi vagy nálam is félénkebb. :) Szintén szûz fiú és 20-on túl.
ha haver, akkor tudhatod, hogy kb milyen lányok jönnek be neki.ha te beletartozol ebbe a típusba, akkor szerintem nyíltan megmondhatod neki, hogy megtetszett.(bár valószínûleg köpni-nyelni nem tud majd.) a legjobb mégis az lenne, ha kettesben lennétek, aztán hagynátok megtörténni a dolgokat.
Lehet, h neki is bejössz-csináljatok vmi közös programot, csak ti ketten, ott lesz lehetõséged. Csak leesik neki, h kölcsönös a vonzalom:)
én is ilyen voltam és valamilyen szinten még vagyok is, tekintve hogy nem vagyok az a kimondott csajozós típus. :) -ha bejösz neki, akkor legyél egy kicsit rámenõsebb és nyert ügyed lesz.
A kérdező hozzászólása: Igen, de nagyon nem is beszél a lányokról.SZerintem spontán fél tõlünk.De tuti nem buzi:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Ha régóta ismered, gyakran találkoztok biztos látod hogy ha nem közömbös irántad. Tudod nagyjából mit szeret-csináljatok vmit közösen, adj te vmi tippet, de lehet, h elég ha rávezeted, lehet h felbátorodik magától!Aztán ott rányomulhatsz, adtak itt pár ötletet, szerintem a srácnak is tetszene;)

Miért használják a nők azt a kifejezést, hogy "igazi férfi"? Nem minden férfi "igazi"? Vannak "mű férfiak" is?

Legjobb válasz: igen....pl szerintem egyetlen metroszexuális férfi sem nevezhetõ igazi férfinek... a homokosok közül sem, de vannak olyan sima pasik is, akik annyira gyávák vagy nebáncsvirágok, hogy õk se igazán nevezhetõk férfinek az igazi férfi nyers erõt, önbizalmat sugároz megjelenésével, de ugyanakkor tud gyengéd lenni a nõhöz, akit szeret...

igen....pl szerintem egyetlen metroszexuális férfi sem nevezhetõ igazi férfinek... a homokosok közül sem, de vannak olyan sima pasik is, akik annyira gyávák vagy nebáncsvirágok, hogy õk se igazán nevezhetõk férfinek az igazi férfi nyers erõt, önbizalmat sugároz megjelenésével, de ugyanakkor tud gyengéd lenni a nõhöz, akit szeret...
az igazi nõ az, aki nõies, bájos, úgy is öltözködik, olyan a stílusa is, de ez nem egyenlõ pl a plázacicákkal... õk már nem nõiesek, hanem ku.vásak...és egy igazi nõ nem bugyuta, nem beszél csúnyán, nem issza részegre magát, mindig van egy tartása...utolsónak pedig: a zsák megtalálja a foltját....ha nekedtetszenek a b.zis pasik az sokmindent elárul rólad
az igazi férfi férfias. pl a kaktuszra is mondják, hogy nem igazi virág, mégsem mûvirág... kár kötözködni.
Ennyi hülyeséget .... Sztem egy metrosex, magára extrém módon igényes srác nagyon is sexy és izgató. És mellesleg ettõl nem lesz kevésbé férfias. Ez megint annyira magyar mentalitás, ha valaki már igényesebb pl. mert borotválja magát (mai fiatalok zöme azért), ad magára öltözködésben is stb, na meg finom férfiparfum és sorolghatnám, akkor már mindjárt nem lesz férfi ? Tudja fene, én azért maradok az igényes srácoknál, nekem nagyon is "férfik" ettõl még. Na aztán hogy a homokopsokhoz mi köze lenne, azt végképp nem értem, csakl mert pont ismerek olyan meleg srácot, akinél férfibbet még nem is láttam, ha lehet így fogalmazni, és lányok is oda vannak érte, csak hát hiába. De élsportoló, nagyon szép alakja van, igényes, stílusos. És egy cseppet sem lányos. Most akkor hogy is van ez?
homokosok
A kérdező hozzászólása: és akkor milyen az "igazi nõ" ???
miért pontoztatok le?:(
jó olvasni az ilyen véleményeket, mint a tiéd, 14:12-es! Teljes mértékben igazada van! 23/f

Tényleg eljön minden férfi életében egyszer az, hogy megcsalja a párját?

Rengetegszer olvastam már itt, hogy nincs h?séges férfi. Egyszer mindegyik félrelép, bármennyire is szereti a párját. Ezeket általában n?k írták. A férfiak szerint is így van?

Legjobb válasz: Még annyi tennék hozzá hogy én utáltam a párom a végén de még így sem tudtam megtenni,pláne úgy hogy szeretem.... Azok a nõk akik ezt írták azok rossz partnert választottak,nem kellene általánosítani ez nagyon gáz hogy minden férfira ezt húzzák rá,köszönhetõen az olyan nõknek akik valamit elcsesztek és ilyennek állitják be az összes férfit....egyébként manapság egyre több nõ teszi meg ugyanezt....

Nekem az a véleményem hogy aki igazán szereti a párját és szerelmes az nem csinál ilyet... Aki meg megteszi az egy gyenge jellem és nem tudja kontrolálni az érzelmeit és kicsúszik a lába alól a talaj...szóval szerintem ez az ember jellemében alapban benne van aki ilyet megtesz...vagy pedig mindig is ilyen életet élt hogy nõket vagy férfiakat falt és nem tud lemondani a csábítás örömérõl és a flörtölésrõl, maximum ideig óráig bírta...az ilyen ember nem változik mert ez benne van a génjeibe és aki egy szoknya vadász volt vagy kuki vadász az mindig is az marad mert ez a lételeme hogy másokat meghóditson vagy meghóditsák....valakinek errõl nem tud leszokni mert léte eleme a csábítás és egy idõ után a megszokott kapcsolat unalmas lesz számára mert nincs benne kihívás....
A hûség általában döntés kérdése. Igaz, az én életemben is eljött az, hogy megcsaltak. Viszont ha egy pasi tiszteli a párját és megvan benne a megfelelõ intelligencia és akaraterõ, akkor sosem tesz ilyet.
Még annyi tennék hozzá hogy én utáltam a párom a végén de még így sem tudtam megtenni, pláne úgy hogy szeretem.... Azok a nõk akik ezt írták azok rossz partnert választottak, nem kellene általánosítani ez nagyon gáz hogy minden férfira ezt húzzák rá, köszönhetõen az olyan nõknek akik valamit elcsesztek és ilyennek állitják be az összes férfit....egyébként manapság egyre több nõ teszi meg ugyanezt....
Az én életemben eljött. Mindent megadtam neki (amit lehet), és megcsalt. Apukám azonban sosem csalta meg anyukámat, és az elõzõ feleségét sem. Akad kivétel. 24/n
Bár nõ vagyok, azért válaszolok. :) Azzal nem értek egyet, hogy minden férfi megcsalja a párját. Ez általánosítás. Van olyan férfi, de van olyan nõ is. Ez szerintem döntés kérdése. Mi a fontosabb: egy kaland, vagy a családom. Persze az sem mindegy, hogy milyen a helyzet otthon, mindig több tényezõtõl függ a félrelépés. Szerintem... :)
nyílvánvaló hogy az élet tele van kísértéssel és nemcsak a férfiak számára. én úgy látom hogy egy kapcsolatot nagyon nehéz hosszú évtizedekig izgalmassá tenni. az más kérdés hogy ki él az esetleges lehetõséggel és ki nem.
Én férfi vagyok és volt hosszú kapcsolatom aminek a az utolsó 2 éve egy pokol volt és nem csaltam meg soha egy nõt sem, pedig voltak viharos kapcsolataim de a véksõkig kitartottam és bár a végén utáltuk egymást, ennyivel megtisztelem a másikat hogy nem teszem meg még akkor sem ha nagyon rossz a dolog....és nem volt szex 1 évig köztünk még sem tettem meg...ne általánosíts mert ez nem igaz!!ráadásul nekem több lehetõségem is lett volna, de nem tettem meg...
Sokszor sima jellemgyengeség, de nagyon sok esetben nem ez áll a háttérben. Gyakran látok olyat, hogy "de hát én mindent megadtam neki". Ez nagyon rossz érv, mert nem egy vállalkozói szerzõdésrõl van szó, ahol teljesítményt végzünk és azért bér jár, amiért verhetjük az asztalt. Attól, hogy valaki mindent megtesz, érhet el ellenkezõ eredményt. Pont emiatt átcsúszhat kutyába, akit már nincs miért tisztelni.Akit nem tisztelnek, azt megcsalni is könnyebb. Tényleg tessék elfelejteni azt a nézetet, hogy ha valaki mindent megtesz, akkor a másik hálából nem csalja meg. Az összefüggés nem így van a kettõ között. A megcsalás azokkal történik meg ritkábban, akiknek helyén van az önbecsülése és ez látszik/érzõdik rajtuk.
Szerinted be is fogják vallani?
Kedves kérdezõ majd rájössz és akkor vesszõzd meg magad!
A kérdező hozzászólása: Ha a te feleséged csalt volna meg, elnéznéd neki? Akkor is azt mondanád, hogy jót tett a kapcsolatnak? Vesszõzze meg magát az olyan ember, mint te. Aki nem képes hûséges lenni ahhoz a nõhöz akit elvileg szeret.
Egy nem tudja! Másik, ha nem tudnám, miért fájna? Amit nem tudunk az nem fáj! De most is azt mondom jól tettem! Nem ehet az ember mindig töltött káposztát, egy idõ után jó a változatosság! És nem rendszeres volt, ami volt! Majd 65 évesen másként értékeled a világot! Sok szerencsét neked! Nehogy pár év mulva másként tekints , Te is a párodra, maradj hûséges, csak öreg korodra nehogy ezen keseregj!
Most konkrétan azt mondtad, hogy meguntad a feleséged. De én nem látok bele ebbe. Ilyet hol olvastál?
Én azt nem érem meg, de kiváncsi lennék akkori álláspontodra, mert mint írtam sokáig én is így voltam a témával, hogy a világért sem tennék olyat!
A kérdező hozzászólása: "Nem ehet az ember mindig töltött káposztát, egy idõ után jó a változatosság!" Ez mit jelent, ha nem azt, hogy meguntad?
Sajna Téged is meguntalak! Így jó?
A kérdező hozzászólása: "Ha meg valaki nem tudja a gatyájában tartani a fütyköst, vagy ha viszket neki odalent, akkor legyenek futó kalandjai." -ezt úgy értem, hogy ne menjen bele komoly kapcsolatba
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg pont az a házasság és egyáltalán a kapcsolatok lényege, hogy hûségesek legyünk a másikhoz. Ha úgy megyünk bele a kapcsolatba, hogy most még dúl a szerelem, de x év múlva már csak szimpla szeretet van, akkor már megcsalhatjuk a másikat, felesleges komoly kapcsolatot kialakítani. Egymást tisztelni kell, és azzal, hogy félreke.félünk, mindent mutatunk, csak tiszteletet nem. Ha meg valaki nem tudja a gatyájában tartani a fütyköst, vagy ha viszket neki odalent, akkor legyenek futó kalandjai. Pláne, ha már egy szép idõt megért a házasságotok, 10-20 vagy akár több évet megcsalás nélkül, és ennyi idõ után történik a megcsalás az még szomorúbb.
Ugye mindenki életében eljön az a pillanat, ha lassan is, de elmúlik a sírig tartó szerelem! Sok válaszoló szerintem nagyon is mellébeszél! Vagy nem volt lehetõsége vagy volt de nem tette meg, nem csalta meg párját , eddig! De az idõvel mi van? Itt mind fiatal 20-30 egynéhány évesek válaszát olvastam! Én sem csaltam meg a páromat kb negyven éves korom elõtt! Visszagondolva nem bántam meg, de nem is derült ki szerencsére! Nem volt jobb, de a vadászat jól esett! Ma is szeretem a feleségem, ha nem is egetrengetõ szerelemben élünk! És ha hiszitek , ha nem a házaséletünkre baromi jót tett!
Szerintem van, aki nem csalja meg, bár kevés. Olyan is van, aki csak az alkalom, a lehetõség hiánya miatt nem teszi meg. A másik, hogy pl. én sem tudom, hogy ki lehet-e tartani egyetlen ember mellett egy egész életen át, de én senkit sem aláznék meg azzal, hogy megcsalom, ha arra kerülne a sor, hogy le akarnék mással feküdni, akkor szakítanék a párommal, és ezt én is elvárnám cserébe.
Hát, állítólag 80 % körüli a megcsalás férfi oldalról, nõirõl feleannyi. Tisztelet a 20 %-nak! Ha valami nem jó a kapcsolatban, beszélni kell, megpróbálni mindent a kijavítására, nem szépen kussban félremenni. (pláne nem ilyenkor a másik felet hibáztatni, akinek bõszen bizonygatjuk, hogy minden rendben, csak a sok munka, stb) Nõi oldalról meg ott a hiba, hogy 2 ember kell a megcsaláshoz. Tabu kellene legyen a házas, családos ember, szóval a nõk egymást szívatják. És így majdnem mindenkire sor kerül egyszer...Talán egy mozgalom kellene, ne legyünk szeretõk, vannak szingli palik is jelszóval :D.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Ezt nagyon jó volt olvasni! :) Szerencsés a feleséged. Bízom benne, hogy én is egy gondolkodásban hozzád hasonló férfit választottam. Félek a csalódástól. Nem élném túl, ha becsapna. Sajnos kiderült, hogy hazudott nekem pár dologban. Neki semmiség, nekem fontos dolog. Volt róla egy képem, vagyis õ mutatott magáról egy képet, és folyton azt hajtogatta, hogy legyünk egymáshoz õszinték. Erre kiderült, hogy õ hazudott nekem. És kicsit elbizonytalanított. Nem merek benne megbízni. Félek a csalódástól.
Nem. 17 éves voltam az elsõ bnõmél, 19 éves koromig tartott, rájöttem, hogy ez még nem kell nekem. 26 éves koromig csak csajoztam, majd szerelmes lettem, de úgy igazán. Azóta Õ már a feleségem, és eszembe sem jutna más nõ mellé feküdni. A nehézkes terhes-szülés utáni korszakot is túléltük, sõt, bátran állunk a második elébe is. 32/F
Aki sok lehetõséget kap, tuti megbotlik. Kivéve az olyanok, mint apám, aki totál odavan anyámért, aztán közel 60 évesek. Õk egymás nélkül képtelenek is lennének élni, érzelmileg, mert függõk egymástól.
nem. van olyan férfi aki képes a gatyájában tartani a fütykösét, akkor is ha otthon nem mindig rózsás a helyzet. régen rossz lenne, ha csak és kizárólag csalfa, hûtlen férfiaknak nem nevezhetõ korcsok léteznének....
A kérdező hozzászólása: Miért ne vallanák be? Ez egy anonim oldal, legalább itt miért ne lehetne õszinte az ember? Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem akarok általánosítani. Tudom, hogy a nõk is ilyenek. Csak kíváncsi vagyok az okokra. És nem az általános dolgokra, hanem személyes dolgokra. Ha egy férfi tényleg szerelmes a párjába, miért csalja meg? Gondolom majd erre jön az a kérdés, hogy ha a nõ tényleg szerelmes a párjába miért csalja meg. Véleményem szerint azért, mert igazán nem is szereti. Akkor a férfiaknál is ez áll a háttérben?
A kérdező hozzászólása: Ki kérte, hogy egyáltalán írj? :) Én meg azt unom, hogy próbálod nekem megmagyarázni, hogy a megcsalás egy természetes dolog. Így jó?

Elvileg minden férfi egyforma, akkor a nők mért válogatnak?

arra lennék kíváncsi hogy a n?k szerint minden férfi egyforma,akkor minek válogatnak köztük? tudom hogy manapság a küls?re jobban mennek. vagy csak a viselkedésük egy forma,arra gondolnak?(bocs az általánosításért)

Legjobb válasz: Én nem gondolom azt,hogy minden férfi egyforma...

Én nem gondolom azt, hogy minden férfi egyforma...
Úgy látom hogy azoknak egyforma minden férfi akik képtelenek magukon változtatni... Õk ugyanazokat fogják mindig bevonzani maguknak, és ugyanazokat veszik észre.
Viselkedésre "mind egyforma", õk meg külsõre válogatnak. Pont ez utóbbi miatt találnak egyformákat.
hát ami kéznél van...
lopott szöveg nem áll jól xD
Ezt kiábrándult frissen szakított nõk szokták mondani.
"a nõk szerint minden férfi egyforma" az alaptézised hibás, innentõl nem lehet a következtetés sem logikailag helyes. azt, hogy minden férfi egyforma, legfeljebb az általánosítás hibájába esõ nõtársaim gondolják.
honnan veszed hogy egyformák? ha így lenne nem lenne ennyi válás meg szakítás, ez marhaság
"minden férfi egyforma " ez nalunk egy ugymondt szohasznalat inkabb mondtas vayg mi akar lenni..mind1 lenyeg az h valamivel fel kell viditani a baratnonket ha szakit vele a pasija... gondolom mostmar ertesz valamit ebbol...egyebken nem hinnem h minden ferfi egyforma

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!