Találatok a következő kifejezésre: Minden este tesz (16 db)

Minden este jót tesz egy pohár nagyon jó minőségű vörösbor - vagy a 9 hónap alatt minden tilos. Melyiknek higyjek?

Nekem inkább az els? logikus - de jó lenne máshonnan is információ err?l.

Legjobb válasz: Tényleg jót tesz egy pohár vörösbor, de nem kell minden este inni.

Tényleg jót tesz egy pohár vörösbor, de nem kell minden este inni.
Hetente 3-4 pohár a szabad, a minden este már nem tanácsos.Töményet tilos.De 1 sör belefér:)
Szia! Alkalomszerûen nem ellenjavallt egy pohár bor, vagy sör de az nem mindennapot jelent. Én egy kortyot sem innék terhesen soha, ne is ittam egyik gyerekemmel se, pedig különben megiszom alklomszerüen. Szerintem jobb nem kockáztatni, sosem tudni mikor árthat. Ki lehet azt bírni. Boldog babavárást.
Ez azért nagyban függ a vérnyomásodtól is!
Nekem pont ellenkezõleg ajánlotta egy orvos. Azt mondta a bor helyett házi készítésû erõsset igyak inkább. Ezt utána más is megerõsítette, és esetleg sört is lehet inni. A bort nem ajánlották.
úristen... nee, alkohollal mértékkel, nem kell szegény babát mérgezni vele. Alkalomszerûen nem árt, de csak egy pohárral, kis alkoholtartalommal és az alkalomszerûen azt jelenti, hogy terhesség alatt 3-4szer, kedves elõttem szóló, aki hetente 3-4szer itatná a kismamákat. Egészséges a pohár bor, de nem várandósan. A töményet pedig felejtsük el!
Én is azt hallottam, hogy az elsõ 3 hónapban kifejezetten káros a babyre mindenféle alkohol, még ha nagyon kis mennyiségben is.Hiszen most vannak kialakulóban a kis szervei és fõleg te még az úgymond vízválasztó 12.hétnél sem tartasz. Nem akarok mumuskodni, de azért gondold meg. Boldogságos babavárást. U.i.: én is kívánom sokszor, nem voltam egy nagyivó régebben sem, de most úgy érzem akár 1 üveg Asti pezsgõt meg tudnék inni egyszerre, hisz olyan régóta tartózkodom az alkoholtól. 25 hetes kismami
Ja, és a vérnyomásproblémás anyukának, ne írj már hülyeséget, ha gond van a vérnyomással, arra az orvostól kérj megoldást, ne a piásüvegtõl.Ez nagyon nagyfokú butaság. Az elõzõ válaszoló.
reggel 7kor érek haza akkor fürdõm és alszok havonta húzom az ágynemût
A kérdező hozzászólása: Ez más eset. Én arra gondolok, mikor valaki napközben dolgozik, este koszosan hazamegy, és úgy fekszik le, és reggel fürdik. Mindezt rendszeresen.
Mindig reggel fürdök , mert akkor frissebb vagyok és tisztán kezdem a napot. Nyáron este és reggel is szoktam, mert izzadok jobban. Mindig abba az ágynemûbe fekszek. 13L

Jót tesz a bőrömnek vagy sem, hogyha minden este arcszaunáztatom, majd vastagon bekenem hidratálókrémmel?

Igazából egyaránt zsíros és száraz is a b?röm, és mostanában egyre több a pattanásom.Nem tudom mit tegyek:( Arcszaunáztassam vagy sem?

Legjobb válasz: Inkább egy héten 2-3x. A krém pláne vastagon nagyon nem jó. Eltömíti a pórusokat. Nekem pont a különféle kencéktõl pattanásosodott a bõröm. Menj el bõrgyógyászhoz, majd õ felírja Neked a megfelelõ szert. Mindig mindenbõl a gyógyszertári a legjobb. Ráadásul olcsóbb is :D

Inkább egy héten 2-3x. A krém pláne vastagon nagyon nem jó. Eltömíti a pórusokat. Nekem pont a különféle kencéktõl pattanásosodott a bõröm. Menj el bõrgyógyászhoz, majd õ felírja Neked a megfelelõ szert. Mindig mindenbõl a gyógyszertári a legjobb. Ráadásul olcsóbb is :D

A csalán és citromfű tea jót tesz ha minden este iszok belőle?

Legjobb válasz: Te mennyi idõs vagy? Mert nem iszok hanem iszom (ikesige). Egyébként meg ártani biztos nem fog a tea :)

Te mennyi idõs vagy? Mert nem iszok hanem iszom (ikesige). Egyébként meg ártani biztos nem fog a tea :)
Nyugodtan igyál belõle! :) Én is szoktam! :)
csalánnal kell vigíázni meg ha jól emlékszem a kálium (?) kiürül olyan a hatása, mint a vízhajtónak

Miért alszik el ilyen nehezen minden este? 19 hónapos a kislányom és reggel 8 körül kel de van amikor előbb! Fél 1-1 körül teszem le aludni és akkor alszik 1, 5-2 órát!

Este 8 körül van a fürdetés és utána megissza a tejet de nagyon nehezen alszik el! 10 óra van mire eltudom altatni!

Legjobb válasz: Nálunk is ez volt, èn bele fáradtam, 9-nél elõbb meg sem próbálom elaltatni, és így hamar elalszik, nem kell szenvedni hogy mièrt nem alszik, szomjas, éhes, stb. Velem nézi a jóban rosszbant, utánna bealszik, átteszem a kiságyba. Reggel 7- kor kel, délelõtt 1-2 órát kint vagyunk még a hóban is, ha edik is! 1-4 vagy 2-5- ig alszik, így délután már nem megyünk ki, de ugye ha 5 kor kel, nem fárad el 3 óra alatt, hogy 8- ra bealudjon!

Nálunk is ez volt, èn bele fáradtam, 9-nél elõbb meg sem próbálom elaltatni, és így hamar elalszik, nem kell szenvedni hogy mièrt nem alszik, szomjas, éhes, stb. Velem nézi a jóban rosszbant, utánna bealszik, átteszem a kiságyba. Reggel 7- kor kel, délelõtt 1-2 órát kint vagyunk még a hóban is, ha edik is! 1-4 vagy 2-5- ig alszik, így délután már nem megyünk ki, de ugye ha 5 kor kel, nem fárad el 3 óra alatt, hogy 8- ra bealudjon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egész délután megy meg szaladgál miután felkel! Még a vacsival is ugy kell utána szaladnom, mert úgy csinál mint aki nem ér rá :) ! Fél 10 kor ha leteszem este aludni nincsen késõ? Majd megpróbálom akkor azt is hogy délután 4 körül még leviszem egyet sétálni!
Szia! Az én kislányom 21 hónapos, este 9-tõl reggel 7-ig szokott aludni, délután pedig másfél órát.Én nagyon könnyen el tudom altatni, ahogy leteszem, pár pillanat és már alszik is. Lehet nem fárad el eléggé a lánykád és azért nem tud elaludni, vagy az is lehet, hogy fél egyedül elaludni. Próbáld ki, hogy levegõztök még egyet este fele, sétáljatok, szaladgáljatok egyet. Ha nem válik be, próbáld késõbb lefektetni, fél 10 körül mondjuk.
Szia! Az kisfiam most lesz 19 hónapos és kb 1 hete csinálja ezt, hogy egyszerûen nem akar elaludni este. Még hajnal 1 kor vígan kukorékol meg rohangál. Tegnap vezettük be azt, hogy szépen lefekszünk este apa is és én is és magunk közé vesszük és szépen elalszik.Tegnap még egy órát szenvedett forgolódott felült nézelõdött a sötétben.Ma viszont már 25 perc alatt elaludt.Mikor elalszik akkor átviszem a szobájába a kiságyba és alszik szépen. Eddig ez mûködik úgyhogy mi ezt fogjuk csinálni.:)

Nagyon szeretek egy fiut de ö nem szeret de azért hivogat meg beszélgetünk, Ez mit jelentMár egy éve szeretem és nem tudom kivrni sehogy sem a fejemböl akármit is teszek minden este sirok miatta, Mit tegyek?

Ha felhiv mindig mondja nekem folyton a hülyeségét hogyha nem leszek az övé akkor emgöli magát meg ilyenek de hisz nem is szeret akkor meg mért csinálja ezeket???Nem értem??Evvel csak nekem okoz még nagyobb féjdalmat mit tegyek hisz én szeretem ??????

Legjobb válasz: Szerintem egy s.ggfej... Mi is szoktunk ilyet csinálni, de csak a nagypofájú román teveszarfejû ribancokkal, hogy sutba vágják az egójukat!

Szerintem egy s.ggfej... Mi is szoktunk ilyet csinálni, de csak a nagypofájú román teveszarfejû ribancokkal, hogy sutba vágják az egójukat!
Bocs de az ilyen nõk f*sz hiányosak te is az vagy. Inkább kapd össze magad és ne nyalogasd a nyomát ahova lép mert ez szégyen egy lánytól NAGYON!
Hány éves vagy ?? .. Honnan veszed azt h nem szeret?? Ha nem szeretne akkor nem mondana ilyeneket.. és nem hívna fel.. AMikor felhív.. mond meg neki : - én jobban szeretlek mint egy barátot.. és szeretném ha több lenne köztünk barátságnál.. és ha ez nem lehetséges.. akkor légyszíí ne hívogass, mert nekem ez így rossz.. Mivel.. minden nap sírsz miatta.. és neked ez így rossz.. veszíteni valód nincsen.. És mivel ilyeneket mond.. valószínû h szeret.. és csak félõs.. és így akar célozgatni..h te kérd meg arra h járjatok.. Velem is volt így.. és nekem ez bejött.. 3 hónaposak leszünk..:) Sok szerencsét (=
A kérdező hozzászólása: én 18 ö 29

Az esti ovu teszt is mint josteszt utalhat babára a 13. dpo-n?

Vagy mindenkepp reggel kell csinalni elso pisibol?mert a hcg tesztem reggeli negativ lett.

Legjobb válasz: szia. és te is este csináltad az lh-t? hát nem tudom már annyira tesztelnék holnap reggel is rendes terhessegi teszttel, de hát a mai is negativ, akkor holnap reggel sem lesz szeintep pozi ugye?

A kérdező hozzászólása: szia. és te is este csináltad az lh-t? hát nem tudom már annyira tesztelnék holnap reggel is rendes terhessegi teszttel, de hát a mai is negativ, akkor holnap reggel sem lesz szeintep pozi ugye?
este csináltam én is mikor azanp kelett volna megjöjjön gyanús lett egy két dolog (elõtte nem is figyeltem csak ovuteszteltem de biztos voltam hogy nem sikerült igy nem is érdekelt). Lefotózom neked ha érdekel csak lemerülõben a telefonom késõbb tudom csak feltenni a képet. Aznap este csináltam utána egy terhes tesztet azon is látszott halványan de ott volt a csík. Biztosat nem tudok Neked mondani de ne nagyon éld bele magad szerintem negativ lesz a holnapi teszted...
A kérdező hozzászólása: ha esetleg feltenned majd annak örulnék. hát akkor megprobalom talán csutortokon. de holnap reggel egy lh-t kiprobalok. Koszike.
én is lh-zok ez elég halvány 13dpon sokkal erõsebbnek kell lennie tök mindegy sztem hogy reggle vagy este nekem 4 dpon napközben is ilyen erõs a csíkom mint neked a második
Engem is érdekel milyen lett!
Kívánom a legjobbakat de nekem mikor pozitiv lett az ovutesztem a 13 dpo-n ennél sokkal erõsebb volt. rögötn utána a terhesteszt is pozitiv lett. ez annyira halvány hogy semmit sem jelent...
A kérdező hozzászólása: A mai reggeli tesztem is ugyanolyan halvány mint a teganpi.Oké azt értem hogy ha jóstesztként használom akkor reggelibol erösödnie kéne, de most ugrott be hogy akkor a hétfoi esti ovutesztem miért lett halványan pozi??? Este nem a peteérés céljábol nézik? Nem értem . Megmagyarázná valaki??? Ha meg nincs peteérés akkor este miért pozitív???
Az a lényeg hogy az ovulációs teszt ha peteéréshez vagyis ovulációhoz használod akkor este fele kell 6-7 fele használni mert akkor a legmagasbb az LH hormon szintje.Figyelni kell arra hogy a két csik vagy egyforma erõsségû vagy a teszt csík erõsebb legyen mint a control csík csak akkor pozitív vagíis 24-36órán belül kilökõdik a petesejt. Ha jóstesztként használod akkor a nemvárt elõtt 2-3 nappal a reggeli vizeletbõl csináld és minden nap.Ha erõsödik a csík lehet terhes vagy és használhatsz terhestesztet hogy megbizonyosodj róla. Írj ha nem értesz valamit.
A kérdező hozzászólása: Igen ezt mind értem, csak azt nem, hogy nekem az esti és a reggeli elsobol is ugyanolyan halvanyan, de lathato pozitiv. Na ezt nem értem. Ha nincs baba akkor reggel miért halvany mindenn nap? ha meg nincs peteérésem, mert ugye az mar volt tobb mint két hete akkor az esti megint miért halvanyan pozi?????? már tiszta hulye vagyok. vagy lehet hogy sok az lh hormonom és azért mutat mindig vmit az ovu teszt?? habar endokrinologusnal voltam és ott minden rendben. nem értem. :/
Szia! Én nem akarok beleszólni, de én is ovutesztelek és a használati utasításban az van, hogy csak az számít pozitívnak, ha: 1. ugyanolyan erõsségû a csík mint a kontrollcsík, 2. vagy erõsebb, mint a kontrolcsík. Ergo, ha halványabb, akkor az negatívnak számít (meg az is negatív, ha nem jelenik meg a csík). :( Én ebben a hónapban már 9. napja csinálom a tesztelést, naponta és kb. mindig ugyanabban az idõben (du és nem reggel!). Nekem már kétszer nagyon hasonlított csík a kontollcsíkhoz, de úgy éreztem (és a férjem is), hogy még nem az igazi és tovább tesztelek. Szóval szerintem az, hogy halványan pozitív az ovuteszted még sajnos nem jelent semmit, mindenképpen javaslom, hogy folytasd tovább a tesztelést és ha tényleg pozitív lesz, akkor mindent bele, akciózzatok. Sok sikert kívánok neked!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Mai tesztem negativ. az Lh reggeli viszont halványan pozi. Szerintem nincs baba :(
Szerintem holnap reggel is csinálj egy terhességit mert az Lh-s az úgy jó ha már több darabod van 1 nem mond semmit.Amúgy 16-17-én kellene megjönnie akkor még bármi lehet.Lehet ma mág korai volt.
A kérdező hozzászólása: sziasztok. hát elfeledkeztem róla és csak második pisiböl csináltam Hcg-t , de az negativ lett :( Egyébként 10es One Step volt. nov. 2vagy 3.-án volt ovum. Azota allandoan megjon erzesem van és folyamatosan a fáj a derkam. Szerintetek a One Step megbizhato??? Holnap egy Lh-t kiprobalok reggel.
szia! mi ujság? Nem tudom lefotózni a telefonommal mert csak a vaku látszik. Kell vennem elemet a fényképezõgéppbe ma megteszem lefotózom és felteszem. Bocs hhogy alakult.... Milyen lett a hcg teszt?
Nekem erõsebb volta csík 11dpo.n és utána erõsödött majd a 14.nap reggel már a 25ös Hcg teszt pozitív lett. Már 13hónapos.
Sziasztok, tudnátok segíteni? ma vagyok vagy 9 vagy 10 nappal az ovuláció után. Tegnap reggel és ma reggel egyértelmûen + jóstesztem volt (tesztcsík erõsebb a kontrollnál).Csináltam egy jóstesztet tegnap du., kíváncsiságból, hogy mit mutat, akkor negatív lett.tehát csak reggel volt +. Terhesteszt negatív, mondjuk ahhoz még korán is van talán. Viszont ha meg a josteszt ennyire + akkor már hcg teszt is mutathatná..Nem értem:(

Ciklus.hu szerint ma lett volna pém, ovu teszt viszont halványabb mint tegnap. Ez most mit jelent? Tetek lehet baba? Ilyenkor mit mutat az esti ovu teszt?

Párommal múlthét csüt-péntek-szombat voltunk együtt (elutazott szombat este). Szerintetek lehet baba? Ilyenkor mit mutat az esti ovu teszt? Vagy lehet kimaradt a pém? A ciklusom nem teljesen rendszeres, 28 nap és 32 nap között mozog.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes!Ha a párod sejtjei kibírják azt a pár napot(szombat,vasárnap)Elvileg 4 napot is élnek,sõt helyenként még a 7-et is ráírják bár sz.tem ritka. Az ovu teszt az Lh hormont mutatja ki ami 1-2 napig termelõdik és az váltja ki az ovulációt(pé.) Az LH után 18-48 órára rá van a pé. Amikor már a vizeletedben van(amit a teszt kimutat),akkor már kiválasztódásra került és a véredben már csökken. Sok sikert.

Lehetsz terhes!Ha a párod sejtjei kibírják azt a pár napot(szombat, vasárnap)Elvileg 4 napot is élnek, sõt helyenként még a 7-et is ráírják bár sz.tem ritka. Az ovu teszt az Lh hormont mutatja ki ami 1-2 napig termelõdik és az váltja ki az ovulációt(pé.) Az LH után 18-48 órára rá van a pé. Amikor már a vizeletedben van(amit a teszt kimutat), akkor már kiválasztódásra került és a véredben már csökken. Sok sikert.
A ciklus.hu nagyon jó a menzi jegyzetelésére, de nekem például 1 héttel hamarabb volt pé-m, mint ahogy írta. Inkább mikroszkóppal figyeld. Nekem ez most derült ki, és 6 hetes vagyok, 7 hó után.
Teljesen megbízhatatlan a ciklus bejegyzése a görbén , mármint a pé.-el kpcsolatban.Nálam legtöbbször késõbb van mint ahogyan bejelöli a vonallal.

5. napja késik. A 2. napon teszt neg. Lett, azóta napközben semmi, este viszont mindíg van kis rózsaszín folyás. Szerintetek? A többi lent.

Mindíg azt hiszem megjön, de reggelre elmúlik. A szokásos barnás folyás nincs most. A méhszáj kemény, porcos tapintású, de nincs magasan. A mellem nagyon érzékeny már több mint egy hete. A középid?ben nem vettem észre most a peteérést. Szerintetek nem is volt azért késik, vagy talán terhes lettem?

Legjobb válasz: Holnap hétfõ irány a patika, termességi teszt.

Holnap hétfõ irány a patika, termességi teszt.
bocs, , terhességi teszt
Nekem is 5. napja késik, és teszt negatív:( Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: A mai teszt is negatív. Csütörtökön megyek UH-ra. Én is drukkolok neked! Írj hogy mi van veled!
A kérdező hozzászólása: Szerdán megjött. Nem jutottam el az ultrahangig. Veled mi van?
Szia! Nekem még nem jött meg, bár most is fáj a hasam. Sok folyásom van, de a teszt negatív:(
A kérdező hozzászólása: Azért írd le ha biztosat tudsz!
Inkább reggel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma megjött :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :'(:'(:'(
Nekem is ugyanígy kellett volna megjönnie, de nem jött!Én még nem merek tesztelni...félek!Én 17.nap barnáztam enyhe vérzés kíséretében, de azóta semmi! Reggel tesztelj szerintem!SZORÍTOK!!!!!Kérlek írd meg az eredményt, mert nagyon kíváncsi vagyok!Mióta próbálkoztok?Mi 8 hónapja!
Jó teszt de inkább reggel csináld! Drukkolok!
Nekem is 9-n kellett volna jönni és én sem merek tesztelni.Nagyon drukkolok neked, hogy babó legyen!Írd meg milett!
A kérdező hozzászólása: Remélem , hogy összejött nektek!:) :) :) Én még ma nem mertem megcsinálni a tesztet majd holnap este tudom csak, mert a párom akkor hozza nekem a tesztet mert a melóhelyén felejtette a nagy izgalomba :( :) :) Majd megírom az eredményt , remélhetõleg + lesz ! :) :) :) Köszi, hogy írtok nekem ide :) :)
Szia! Én mára nem vártam, de nem birtam ki holnapig, most csináltam meg kb. 20 perce. Szintén Gabrielt, 1-2 perc után halvány pozi, kicsit halványabb, mint a controll vonal, de egyértelmûen látszik a párom szerint. Én nem merek neki még hinni, csinálok majd reggeli vizeletbõl is. 2 év próbálkozás után nem merem még elhinni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !Meg fogom írni, hogy mi lett az eredmény!Igazság szerint nem tervezett baba ha terhes vagyok de örülnénk neki nagyon ha összejönne , már van egy gyerkõc 2 éves !Kell neki egy tesó ! Irok ha meglesz az eredmény :) :) :) :) Köszi, hogy szoritotok nekem ! :) Aranyosak vagytok !
Inkább reggel, mert nem biztos, hogy kimutatja. Nekem a 4. nap délutánján mutatott pozitívat.
Nagyon sajnálom! Nekem ma nem kellene megjönnie de remélem hogy nem is fog!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!