Találatok a következő kifejezésre: Minden este előtt (39 db)

Az hogy lehet, hogy reggel mindig több kg vagyok, mint este? (kimegyek wc-re reggel, mérés előtt?

Reggel mindig több kg vagyok, mint este. Reggel méredzkedés előtt kimegyek wc-re, és nem iszom semmit, úgy mérem magam, de mégis kb 1-1,2 kg-al kevesebbet mutat este a mérleg mint reggel. Ez mitől lehet? Pedig napközben eszem, meg gyűlik bennem a kaja + a víz, mégis kevesebb vagyok este. Ugyanazon a helyen mérem magam, ugyanazon a mérlegen. Reggel is, este is ruha nélkül. Ne gondoljatok mániákusnak :D heti 1 max 2szer mérem magam (de kiváncsiságból napi 2szer is megméredzkedem ilyenkor :D) és már harmadjára vagy negyedjére ezt tapasztalom, hogy reggel mégis többet mutat... mitől lehet? sokat iszom, így csak arra tudok gondolni hogy sok vizet kötök meg, (kb 3-3,5 litert naponta megiszok, de az edzés miatt sztem kell is) és csak napközben megy ki belőlem ez a víz, a reggeli pisiléssel csak egy része távozik..) Vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: Én is kíváncsi vagyok s képes vagyok 2-szer mérni (bár a mérleg simán vibrál 1 kilót), reggel természetesen mindig kevesebb, mint este, de legalábbis nem több. Elég nehéz súlyt növelni bevitel nélkül... Te írod a vízmegkötést, akkor iszol egy csomót a két mérés között, éjjel? Amúgy mindegy, a súly vibrál, ilyen 1 kilók nem számítanak, "mindössze" nagyon érdekes, ha valóban bevitel nélkül nõ a súlyod, a világ alapvetõ törvényeire fittyet hányva.

Én is kíváncsi vagyok s képes vagyok 2-szer mérni (bár a mérleg simán vibrál 1 kilót), reggel természetesen mindig kevesebb, mint este, de legalábbis nem több. Elég nehéz súlyt növelni bevitel nélkül... Te írod a vízmegkötést, akkor iszol egy csomót a két mérés között, éjjel? Amúgy mindegy, a súly vibrál, ilyen 1 kilók nem számítanak, "mindössze" nagyon érdekes, ha valóban bevitel nélkül nõ a súlyod, a világ alapvetõ törvényeire fittyet hányva.
A kérdező hozzászólása: Én sem értem.. van hogy éjjel megébredek, és szomjas vagyok, akkor iszom de persze nem 1 litert csak pár kortyot :D meg elalvás elõtt is iszom. reggel és napközben kávézom (persze cukor nélkül!) ez lehet kihajtja a vizet? nem tudom... de nekem is az lenne a logikus... amit te írtál. és nem egyszer állok rá a mérlegre, mert nem akartam hinni én sem a szememnek, hanem 3szor ráállok reggel, és 3szor este (ha mérem magam) és mind a háromszor tizedesjegyre ugyanannyit mutatott :D
valószínû, hogy amiatt mert edzel :) meg nem eszel keveset? egyébként jó neked, mert én mindig több vagyok O.O néha rémisztõen :D
Nekem pont fordítva van. Én este vagyok több kiló.
Amit írtál, az nem fordulhat elõ...ilyen nincs... Saját példámból: digitális, garammos mélegem van, ezzel mérem magam este, és reggel. Ugyanúgy ruha nélkül. Még sosem fordult elõ, hogy reggel több lettem volna, mint este.Általában 80-120 dekával kevesebb.Elismerem, a mérleg nem olcsó, de baromi pontos. Próbáld ki preciziós digitális mérleggel.Meglátod reggel egy kilóval könnyebb vagy.
A kérdező hozzászólása: Digitális mérlegem van, múlt évben vettem. Nem tudom a márkát, media markt, középkategória volt. 1 tizedesjegy pontosságig mér.
akkor passz... egyszerûen lehetetlennek tartom a súlynövekedést, mert éjjel alvás közben nyugalmi állapotban van a szervezet, és nem vesz fel semmit, csak párolog, ezért csökken a testsúly. a mérleged jó, ezok már nem hibáznak. még elemhibára sem lehet gyanakodni.
Lehet hogy alvajársz és álmodban eszel / iszol.
kimondottan kiváncsiságból lemértem mennyi a súlyveszteség...reggel brunyáltam vagy fél litert, és az újbóli mérlegelésen ez pontosan fél kiló volt...

Este megihatok lefekvés előtt egy-egy natúr varázs (méregtelenítő) teát üresen minden nélkül? Minden este?

Legjobb válasz: ne lepõdj meg, ha irgalmatlanul görcsölni fog a hasad hajnalban. ez nem méregtelenítõ tea, hanem fosató tea. kimos belõled minden hasznos ásványianyagot, és nem mellesleg függõséget okoz (ha abbahagyod, nem fogsz tudni 'nagydolgozni'). szerintem felejtsd el.

ne lepõdj meg, ha irgalmatlanul görcsölni fog a hasad hajnalban. ez nem méregtelenítõ tea, hanem fosató tea. kimos belõled minden hasznos ásványianyagot, és nem mellesleg függõséget okoz (ha abbahagyod, nem fogsz tudni 'nagydolgozni'). szerintem felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: Második válaszolónak!Én csináltam már ezt a teát és nem okozott függõséget.(azóta is tudok vécézni)A kérdést csak azért tettem fel, mert kíváncsi voltam, hogy a két dolog mehet e együtt.
Persze. De vigyázz, mert annál is kell szünetet tartani.

Hogy legyen olyan a házasságom mint baba elött? 6 honapos a fiam de nemjut idö a férjemre mert egész nap dolgozik este hazajön a babát fürdeti és etetés de csak 23körül alszik a fiam addigra már mindketten hullák vagyunk8ő 5:20kor kel).

Sajnos segitségem nincs anyos messze lakik és nem vagyunk tuljoba anyukám nem él,a barátok szintén 40km-re mert a férjem ott lakott a házaságunk elött ott voltak barátai az én "barátaim" meg nem érnek rá már egy jo ideje gondolom nem tudnak mit kezdeni a helyzettel meg a kolléganöim akik dolgoznak és már egyre kevésbé van közös téma idö meg még kevesebb(részükröl)tehát nem tudom senkire rábizni a babát éjjszakára meg pláne nem,nagyon nehezen alszik el.De igy nem jut idö beszélgetni mert este is csak a gyerekre van idö az mellet probálunk beszélgetni de sokat sir és hisztizik este az elalvás miatt.Apuci csak vasárnap van ithon egész nap de akkor ? is pihen és kicsit netezik meg hát ott a baba akivel csak ilyenkor tud játszani.De igy egyre jobban eltávolodunk,hiányzik a romantika,az összebujás,beszélgetés stb. mi lessz igy mert egyre többet vitázunk minden kis aproságon összetudunk kapni(gondolom a fáradságtol ? is ingerültebb,de persze ha mondom ? nem ingerült csak nem ért egyet),hát igy nem tudom hova jutunk?!Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Hát nem egyszerû helyzet... Hogy alakult ilyenre a napirendje? a 11 olyan késõinek tûnik. Ha sikerülne vmennyire elõrébb hozni az esti lefekvést... most az óraátállással úgyis bojdul kicsit a dolog... Kitartás fõleg:)))

Hát nem egyszerû helyzet... Hogy alakult ilyenre a napirendje? a 11 olyan késõinek tûnik. Ha sikerülne vmennyire elõrébb hozni az esti lefekvést... most az óraátállással úgyis bojdul kicsit a dolog... Kitartás fõleg:) ))
A kérdező hozzászólása: Elejétöl kezdve ilyen késön aludt el a ababám és reggel 9 körül kel ezzel nemis lenne gond , mondjuk tényleg örülnék ha legkésöbb 10kor aludna de nem megy hiába fürdetem elöbb, késöbb ha alszik este ha nem akkoris ilyen körül fekszik le reggel 9 körül kel 10körül reggeli aztán 11-11:30körül alvás utánna ebéd 16 körül megint alvás 1 ora aztán séta megint alszik a kocsiban 1-1, 5orát 1/28 -8 körül fürdés és ez megy minden nap!
Bízz magatokban! Hidd el, nem egyedi, egy kis baba minden házasságot próbára tesz, de ha biztos alapokon van a házasságotok, akkor ez csak meg fogja erõsíteni az érzelmeket. Amit most lehet, hogy nem látsz még, csak késõbb fogod. Nekem is voltak hasonló gondolataim, mint Neked, hogy keveset vagyunk együtt, fáradtak vagyunk, mondjuk szerencsére kevésszer vagyunk ingerültek egymással, de már én is elkeseredtem ezek miatt. De a férjem megnyugtatott, hogy imád minket és eszébe sem jutna ezen változtatni és bármi is lesz, a mi házasságunkat csak még erõsebbé teszi. Azóta én is jobban viselem ezt a - valljuk be - nagyon nehéz idõszakot. Beszélgessetek el õszintén, valamikor vasárnap netezés helyett inkább beszélgessen Veled, próbálj mégiscsak keresni valakit, aki 2-3 órára vigyázna a babára és Ti pedig menjetek el egyet vacsorázni vagy csak egyáltalán sétálni, jön a jóidõ, üljetek be egy cukiba stb. Kitartás! 10 hós kislány anyuja.


Nemzeti érzelműek! Ti ismeritek az Áldás Művészetét? Megkérnétek minden este lefekvés előtt a mi Teremtő Anyánkat, hogy segítse meg ezta sokat szenvedett Kárpát Hazát? Szerintem nagyon szép és hasznos dolog ezt tenni.

Legjobb válasz: Szerintem meg ha tenni akarsz a hazáért, akkor ne szemetelj, viselkedj udvariasan és kulturáltan az embertársaiddal, tartsd be a törvényeket, segíts akin tudsz (beteg szomszéd néninek bevásárolsz, a kisgyerekes anyukának megemeled a babakocsiját, stb). Ezzel már többet teszel a hazáért, hogy élhetõbb és kellemesebb környezet legyen mint bármilyen imával.

Szerintem meg ha tenni akarsz a hazáért, akkor ne szemetelj, viselkedj udvariasan és kulturáltan az embertársaiddal, tartsd be a törvényeket, segíts akin tudsz (beteg szomszéd néninek bevásárolsz, a kisgyerekes anyukának megemeled a babakocsiját, stb). Ezzel már többet teszel a hazáért, hogy élhetõbb és kellemesebb környezet legyen mint bármilyen imával.
A "Kárpát Hazát" nem megsegíteni kell, hanem értelmes és jó vezetõséget állítani az élére. Arra meg sajna nem jó a vuduzás.
Az imádkozás csak egy képmutatás, mert elhiheted magaddal és másokkal, hogy teszel valamit, miközben semmi haszna nincs annak amit csinálsz. Ha tenni akarsz valamit a hazaért, akkor tegyél. Van rá lehetõséged.
Mi az az Áldás Mûvészete?
Hülyeségnek tartom. Egyszer kipróbáltam, áldást kértem a barátomra, erre õ másnap balesetet szenvedett és egész életére sánta lett. Azóta pokol az élete...
Elsõsorban a lelkedre van hatással az ima, a tetteidért TE MAGAD vagy a felelõs. Egyébként az ima mindenre hatással van, fõleg ha több ember imádkozik egy helyen, csak vannak olyan emberek akik csak az egybõl kézen fogható dolgokban hisznek és ha nem tapasztalnak egybõl változást akkor az számukra csak humbug! Minden ima meghallgattatik és az ha éppen nem történik semmi hiába fohászkodtál, könyörögtél annak sok oka lehet(önzõ kérések, nem megfelelõ életvitel, stb) vagy hogy a Jó Isten meg akar tanítani Téged bizonyos dolgokra, amiket segitség nélkül kell megtenned, mert így tanulsz, ezért születtél le a földre. És az, hogy minden este a Teremtõ Atyához a magyar hazáért való fohászkodás az minden magyar embernek kötelessége volna, mivel az országot nem másoknak kell rendbe hozni, hanem nekünk!
"És az, hogy minden este a Teremtõ Atyához a magyar hazáért való fohászkodás az minden magyar embernek kötelessége volna, mivel az országot nem másoknak kell rendbe hozni, hanem nekünk! " Nem emlékszem, melyik országon is segített volna az ima. Amúgy ott van a mondandódban: RENDBEHOZNI Nem pedig elcseszni az idõt hülye imákra.
A bevonzás segítságável ugyanúgy lehet segíteni imával ! Csak ti tojtok másokra. Amit a 4-es írt hazugság csak le akarja járatni ISTENT
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem odaírni, hogy 11 hetes a kislányom.
semmi baja, csak nagyon pici és marha fáradt! Ezért nem akar már játszani. Próbálj nyugodt játékokat csinálni vele este felé, kevés inger érje, kicsit lassits vele. Ha délután megkezdi a nyüszögést, akkor már ne tedd a játszöszõnyegre, mert akkor már a tulpörgés jeleit mutatja. Kitartás, ahogy nõ, jobban fogja birni a délutánokat.
szia! Fürdesd meg hatkor, fél hétkor, és tedd le aludni! csak fáradt, így jelzi, hogy elõbb szeretne lefeküdni!
Nálunk ez megszokott program, általában 6 után kezdi, úgyhogy mi fél 7 körül fürdetjük. Utána szopi ás alvás éjjel 1-2-ig. 11 hetes lesz
Ha szopik rakd cicire és altasd egy picit fürdés elõtt, vagy fürdesd meg korábban. Az én fiam is maga alakította ki a fürdést, ha már nagyon nyûgi volt fürdettük, nem kínoztuk tovább. Így most 7-kor fürdik, de van, hogy délután nem alszik, akkor fél 7-kor már visszük. Ha nem így teszek, a fürdést és az utána való öltözködést keservesen végigsírja.
A kérdező hozzászólása: Mi tápszeresek vagyunk. Megnyugodtam, hogy nincs nagy baj. Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Mi ilyen korban fél 7-kor fürcsiztünk, hozd elõrébb a fûrdetést.

Ha minden este lefekvés előtt befonnám laza tincsekbe a hajam mi történne?

Károsítaná? gumit kellene tennem a végére? milyen lenne?

Legjobb válasz: én is szoktam bár nem minden nap.. én kicsi gumikkal szoktam a végére rakni.. és reggelre hullámos lesz:P

én is szoktam bár nem minden nap.. én kicsi gumikkal szoktam a végére rakni.. és reggelre hullámos lesz:P
nem kicsi gumit, hanem olyan gumit kell tenni, aminek a felszíne nem gumianyagú, hanem valami finomabb. a vastagabb hajgumik erre jók. nem muszáj laza tincsekbe fonni, csak a végére kell vigyázni.
Ha a fejed tetejére tekered a fonatot egy kontyba, akkor nem fog megtörni, és kényelmesen is alszol (nem fog zavarni a hajad), esetleg használhatsz valami kondicionálót is. Reggelre behullámosodik, ha gyakran csinálod, akkor tartósabban hullámos marad. Én is szoktam idõnként. :-)
A kérdező hozzászólása: nem akarom hogy törjön ártani nem akarok neki ezért félek de azért szeretném kipobálni nincs nagyon hosszu hajam 60 cm-es és növesztem és mindnetõl féltem mostanába:)

Lehet valami káros következménye ha a kislányom minden este lefekvés előtt chips-et eszik?

5 Éves a lányom és már szokássá vált, hogy az apjával este lefekvés el?tt chips-et esznek.

Legjobb válasz: Igen. A felesleges sok só emeli a vérnyomást, a valamit a bevitt felesleges kalória szép lassan elhízáshoz vezet.

Igen. A felesleges sok só emeli a vérnyomást, a valamit a bevitt felesleges kalória szép lassan elhízáshoz vezet.
Semmi jelentõs. Gondolom napközben is hasonló az étrendje. Pár éven belül cukorbeteg lesz és jelentõs súlyfelesleggel fog rendelkezni. Késõbb pedig sokféle autoimmun betegségre, daganatokra, magas kockázata lesz.
Igen, az elhízás szóba jöhet, arról nem is beszélve, hogy ki tudja milyen mesterséges anyagok vannak benne, amik még egy felnõtt ember számára is rossz hatással vannak.
Lehet.. és ezt te is nagyon jól tudod, különben nem kérdezted volna meg. Miért engeded meg neki? Apja rossz szokása, attól még neked nem kellene hagyni, hogy a kislány is ugyanezt tegye.

22 hetes kismama vagyok, túl estem egy condyloma égetésen de sajnos újból kiújultak. Bár nincs annyi mint műtét előtt. A doktornőm most felírta a Condyline ecsetelőt, de olvastam, hogy terhesség alatt nem alkalmazható. Miért nem? Ennyire ártalmas?

Legjobb válasz: Hát ha a nõgyógyászod írta fel,akkor használd nyugodtan!Mindenre ráírják,mer nincs letesztelve,vagy nincsen elég tapasztalat a szerekkel kapcsolatba,hiszen szerintem kevés az a "marha",aki terhesen elmegy kísérleti nyúlnak. 26hkm

Hát ha a nõgyógyászod írta fel, akkor használd nyugodtan!Mindenre ráírják, mer nincs letesztelve, vagy nincsen elég tapasztalat a szerekkel kapcsolatba, hiszen szerintem kevés az a "marha", aki terhesen elmegy kísérleti nyúlnak. 26hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod :) Igen tudom csak szeretném, hogy minden jó legyen és egy egészséges kisbabát hozzak világra! :) Félek mert elég sok antibiotikumot is kell szednem plusz még ez is :( Nagyon aggódom de remélem nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Légyszi írjatok mert nagyon gondolkodom, hogy nem váltom ki! :'(
ezek az ecsetelõk nem túl hatásosak. és drágák is.. lehet jobban jársz ha kéred hogy a többit is égesse ki a bõrgyógyász, a legtöbb szemölcs elég makacs .. :/
A kérdező hozzászólása: értem..nem tudom mi legyen :(
1.vagyok Szerintem váltsd ki, nekem(amikor volt)használt az ecsetelõ, bár arra már nem emlékszem mi volt a neve, de mintha ez lenne amit írtál.Mivel ezeket csak a szemölcsre kened, a mellette levõ bõrre nem szabad(mert nagyon kicsípi), ezért a szemölcsöt pusztítja.Szerintem, ha a doki azt látta volna jobbnak, hogy leégeti, nem írta volna fel az ecsetelõt. Egyébként és a terhességem eleje óta orrspray-n élek, mert nem kapok levegõt.És nem a tengervizesen, mert az nem használ.Nyálkahártyán keresztül nekem minden felszívódik, és a dokim mégis mondta, hogy használjam nyugodtan. Szerintem többet ártasz vele, ha nem kezeled ki magad, mert nagyon csúnya helyekre(hüvely, végbélnyílás és még beljebb)terjedhet)terjed, és szülésnél a babád elkaphatja, amit gondolom nem szeretnél. Én azt szoktam mondani, azért mert terhes az ember, nem kell minden túlparázni. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm most egy kicsit megnyugtattál! Akkor kiváltom...már én is aludtam rá egyet és jól végig gondoltam! :)

Babám ínyét minden este alvás előtt kenni kel dentinox-al, baj ez? Ha nem kenem sír, nyűglődik?

Legjobb válasz: biztos, hogy nem a legjobb, mert így fájdalomcsillapítót kap rendszeresen. próbáld Dologéllel kenni, abban csak gyógynövények vannak. mi csak ezt használjuk, eddig nem kellett Dentinoxot adnom, elég volt a Dologél, pedig 6 fog már kibújt.

biztos, hogy nem a legjobb, mert így fájdalomcsillapítót kap rendszeresen. próbáld Dologéllel kenni, abban csak gyógynövények vannak. mi csak ezt használjuk, eddig nem kellett Dentinoxot adnom, elég volt a Dologél, pedig 6 fog már kibújt.
A fiam is csinálta ennyi idõsen. Nagyon nem tudsz ellene tenni semmit. 2-3 hét és magától abbahagyja.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez is egy "jellemzõ" korszak. Remélem tényleg elmúlik, mert megszakad a szívem, de az agyam is szétmegy:)
Elsõ vagyok Igen ez is egy "jellemzõ" korszak. Késõbb lesz majd olyan, hogy fürdés után fog sírni, mert nem akar kijönni a vízbõl. Meg még egy csomó minden jön még. A legrosszabb a szeparációs szorongás (amikor csak az anyukája jó a babának), akkor 24 órában csinálják a babák a sírást, amint az anyuka kikerül a látótérbõl. Szerintem ez igényli a legtöbb türelmet.:)
Nekünk detto ez volt a szitu 4 hónaposan. Napközben kevesebbet is alszik, ha sikerül elaludnia, akkor is fél óra múlva márfent van, persze nyûgüs mert nem aludta ki magát. Éjszaka mondjuk nincs gond hál' isten :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!