Találatok a következő kifejezésre: Minden este a Solutio Antisudorica-t lefekvés (1 db)

Minden este használom a Solutio Antisudorica-t lefekvés elött! Napközben használhatok dezodort vagy inkább ne? Mennyi időn belül hat ez a készitmény?

Legjobb válasz: Én most 3 napja újra elkezdtem használni, és már érzem kicsit a hatását. Úgy tudom, 1 hét mire szupi lesz, hát nagyon várom. Én nappal Secret Platinumot használok, az vált be. Rosszul is lennék nélküle :S

Én most 3 napja újra elkezdtem használni, és már érzem kicsit a hatását. Úgy tudom, 1 hét mire szupi lesz, hát nagyon várom. Én nappal Secret Platinumot használok, az vált be. Rosszul is lennék nélküle :S
Bocs, hogy belekontárkodok a témába, de hol lehetne ilyen készítményre szert tenni?(Budapesten, vagy Pécsen)
minden gyógyszertárban:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az ősi Kínában a császárok itala volt. Ma az italok császára?

KOMBUCHA! Szeretnél?

9

Gyömbér tea tényleg jó náthára, torokfájásra, meghűlésre? Mennyit kell belőle innom hogy hasson?

3

Homeopátia - lehet valamilyen káros hatása?

Elég ideges és szorongós típus vagyok, húzósabb heteken általában naponta 2-3 alkalommal el szoktam szopogatni 1-1 Sedatif PC nevű homeopátiás szert.
Tök jól lenyugtat, viszont lehet-e abból bármilyen hátrányom ha tartósan alkalmazom (úgy értem folyamatosan, akár hónapokon keresztül is, szünet nélkül) ?

6

Keresek ózonizált magnézium alapú béltisztítót. Mint pl amilyen az Oxypowder illetve a Temple Cleans is. Tudsz?

http://www.findingmyphbalance.com/product/temple-cleanse-oxy..

1

Lehet házilagosan orrcseppet készíteni?

A patikai orrcsepp nagyon drága, és a család minden tagja náthás. Tud itt valaki otthon elkészíthető orrkidugító receptet?

1

Mire jó a sólámpa?

2

Kepes-e egy szülö nö sajat maganak a homeopatiat adagolni vajudas alatt, figyelni az eltellt idöt, esetleg belenezni a homeopatias szerekröl elöre elökeszitett papirra? (Homeopatiahoz ertö szemely segitsege nelkül)

A vajudas alatt nagyreszt egyedül vannak itt a nök, kiveve, ha a tars/ferj is eppen ott van, de ö nem ert hozza, ill. kerdes, meddig van ott. (Nagyobb gyerekünk is van + nem tervezi egy ejszakan at.)
A nem fogadott vedönö, aki eppen akkor szolgalatban lesz, ugy tudom, csak a vegen jön be az orvossal együtt, orvos csak a kitolasi szakaszban.

17

Van itt olyan, aki járt (elvégzett) egy Buteyko-légzéstechnika-tanfolyamot?

0

Olyan nagy dolog a homeopátiáról kérdezők kérdéseit tiszteletben tartani? Vagy szerintetek itt kell kampányolni a homeopátia ellen?

Sokan kérdeznek tapasztalatokat. Erre vannak, akik nekikezdenek tudományos/áltudományos magyarázatokat adni. Biztos vagyok benne, hogy ha valaki homeopátiáról kérdez, vagy a gyerekének ad ilyen szert, UTÁNANÉZETT, tudja mit csinál. Nem vitát akarok nyitni - csak kíváncsi vagyok miért ilyen nehéz saját döntésként kezelni a témát? Vagy ti, kedves ellenzők - ugyanígy tesztek akkor is amikor valakit mondjuk dohányozni láttok?

48

Aszódon, Gödöllőn vagy Hatvanban ismer valaki gyógymasszőrt aki talpmasszázsban is jártas? Elérhetőséget szeretnék!

Második lombik előtt állunk és sokan ajánlották a talpmasszázst hogy segíthet...

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!