Találatok a következő kifejezésre: Minden esetben tudja mondani a (2 db)

Minden esetben meg tudja mondani a doki ha korai terhességről van szó?

Mármint,hogy hüvelyi uh-val biztosan látja ha terheség van?kb.2 hetes terheségnél?Vagy van akinél ez még nem látszik egyáltalán?

Legjobb válasz: Nem minden esetben, olyankor visszahív.

Nem minden esetben, olyankor visszahív.
Az 5.-6. héten lát petezsákot már és a 6.-7. héten a pici szívdobogását.

Ciklon. Pinfari Z64. A budapesti Vidámparkban volt '74-'82 között asszem. Az idősebbek (mint én. ) még emlékeznek rá. Meg tudja mondani nekem vk, hogy veszély esetén hogyan tudták hegymenetben is akár lefékezni?

Láttam képeket a neten, imádom ezt a hullámvasutat, és láttam, hogy hegymenetben, de akár völgymenetben is gixi esetén meg lehetett állítani a kocsikat. Hogyan? Van áram a fémsínekben? Hogyan fékez a kocsi kereke, mikor szerintem a kocsik aljában sincs áram?

Legjobb válasz: Én sajna nem éltem akkor még mikor az a hullámvasút állt, de viszont érdekelne, hogy milyen, de nem találok róla egy képet sem. :( Szóval létszíves tudnál linkel nekem képeket róla?

Én sajna nem éltem akkor még mikor az a hullámvasút állt, de viszont érdekelne, hogy milyen, de nem találok róla egy képet sem. :( Szóval létszíves tudnál linkel nekem képeket róla?
Ugyanilyen volt Budapesten is http://www.youtube.com/watch?v=CuwQmam8cjU


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!