Találatok a következő kifejezésre: Minden esetben nagyobb mennyiségű folyás (2 db)

Minden esetben észlelhető-e nagyobb mennyiségű folyás a terhesség korai szakaszában?

Kb. fél éve próbálkozunk a párommal, hogy babánk legyen. Sajnos eddig nem sikerült. Általában rendszeres volt a mensesem, de az utóbbi 3 hónapban már 2x is el?fordult, hogy késett kb 1 vagy másfél hetet. Most jelenleg már a 5.napja késik. Az aktuális naptól kezdve fájdogál a hasam. Naponta többször is. Ez elkeserít egy kicsit, hiszen olyan, mintha bármelyik pillanatban meg akarna jönni. Folyásom viszont nincsen, vagy csak nagyon minimális fehéres-sárgás szín?. Egyéb tüneteim nincsenek. Talán csak annyi, hogy nagyon szárad a b?röm a mellemen és a mellbimbómon. A teszteléssel még várok a hétvégéig...

Legjobb válasz: Írtad, hogy fehéres-sárgás folyásod van.A sárga szín nem túl jó, valamit összeszedhettél, és pl felfázás miatt, ez indokolhatja a fájdogálást,meg a mensi felborulását, bár én nem vagyok orvos.Általános tünet hogy erõsebb a folyás, de ez sem mindenkinél van ám így.Legalábbis ahogy én itt olvasom.Reméljük jó lesz a teszt, azaz positív, de a sárgás színnek járj utána.Drukk!

Írtad, hogy fehéres-sárgás folyásod van.A sárga szín nem túl jó, valamit összeszedhettél, és pl felfázás miatt, ez indokolhatja a fájdogálást, meg a mensi felborulását, bár én nem vagyok orvos.Általános tünet hogy erõsebb a folyás, de ez sem mindenkinél van ám így.Legalábbis ahogy én itt olvasom.Reméljük jó lesz a teszt, azaz positív, de a sárgás színnek járj utána.Drukk!
ha már fél éve próbálkoztok szerintem hamarosan összejön, és ezt te is tudod.ezért figyelsz ennyire oda minden apró változásra, hátha felismered a baba jelenlétét.hidd el én is így voltam vele, mindenre ráfogtam hogy baba.próbálj elvonatkoztatani tõle.és így figyeld magad.egyébként nem volt semmi extra tünetem, csak egy halovány 2.csík.7 hónap után.de az eszed hamarabb fogja tudni mint a tested.Hamarosan megtudod.Ditke
A tüneteidre rá lehet mondani, hogy baba... A folyás nem mindenkinél jelentkezik, nálam sem volt, de a sárga szín valóbn nem egészséges , járj utána. A meg akar jönni érzés nekem 11 hétig megvolt, ez is jellemzõ, és a mellviszketés, szárazság is. Talán sikerül:-) Csináhatsz elõbb is tesztet, ha magas a horminszinted, már kimutatja mensi elõtt is.

A nyulos, nyalkas, atlatszo nagyobb mennyisegu folyas minden esetben a peteeres tunete?

A ciklusom 10. napjan jarok es azt vettem eszre, hogy altalaban ilyenkor van nyulos folyasom, a ciklus tobbi napjan pedig kremes. Ilyen esetben biztosra vehetem a peteerest vagy esetleg maskor is elofordulhat nyalkas folyas es ez nem feltetlen jelent peteerest?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!