Találatok a következő kifejezésre: Minden esetben jele, hogy (8 db)

Sok helyen olvastam, hogy krémes folyás jelzi a fogantatást. Minden esetben jelen van terhességnél? Még van 4 napom a nemvártig, de nincs ilyen jellegű folyásom.

Legjobb válasz: Hát nekem olyan volt a folyásom nemárt elõtt mint peteéréskor és baba lett... Erre ne adj szerintem...

Hát nekem olyan volt a folyásom nemárt elõtt mint peteéréskor és baba lett... Erre ne adj szerintem...
Nekem is inkább átlátszó, vizes folyásom volt.
Szerintem meg ilyen görcsösen ne figyeld a testedet. A nem várt menstruáció után (amennyiben az nem jött meg), ráérsz figyelgetni minden apró jelet, de azt is már csak úgy tedd, hogy teljes tudatában vagy az állapotodnak. Szerintem felesleges elõre ennyire rápörgetni magadat ilyen tök egyénfüggõ tünetek keresésével. Ha nem jön meg a menstruációd, lesz okod "gyanakodni", tesztelni, pozitív teszt esetén meg már úgysem a tünetek megléte a lényeg, hanem az, hogy minden rendben legyen a picivel odabent. Én drukkolok. Szerintem csinálj tesztet, egy jobb minõségû, magas érzékenységû teszt már mutathat pozitívat, ha van babád! Hajrá! :)
egyltalán nem feltétele. Nincs olyan tünet ami minnekinél van. Vannak nõk akinek az elsõ tünete az hogy elkezd nõni a hasa. Sem mellfájdalom sem hányinger sem semmi. Majd 4 nap mulva tesztelj, vagy 10-es erösségüvel 2 nap mulva. A beágyazódási vérzés is elég ritka ahhoz képest hogy mennyi helyen irják. A legtöbb nõnek ilyenkor pre mens tüneteken kivül semmi tünete nincs nyugi.
Semmit nem jelentenek ezek a tünetek, csak a teszt mond biztosat leghamarabb (vagy a vérvétel). Nekem sem volt semmilyen folyásom, mégis terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem görcsölök, csak eszembejutott ez a dolog, igen a vizes folyást is sok helyen olvastam. Nekem semmilyen nincs. De akkor még van remény enélkül is. :) Ma veszek tesztet. Szerintetek milyen tipusút vegyek?
Nekem sem volt semilyen viszont még mielõtt megjött volna azelõtt egy héttel már kezdõdött az émelygéses-hányásos idõszak:)

Minden esetben barnázással jár a beágyazódás, vagy vannak esetleg más jelei, úgy értem ha nekem nem volt ilyen barnás folyásom akkor biztos, hogy nem volt beágyazódásom sem? !

Legjobb válasz: Nekem semmi jele nem volt,sõt pont akkor ágyazódott be amikor tiszta "idegbeteg "voltam odabent a meló miatt.Nem feltétlen kell lennie barnás folyásnak,sõt szerintem az a ritkább ha van.

Nekem semmi jele nem volt, sõt pont akkor ágyazódott be amikor tiszta "idegbeteg "voltam odabent a meló miatt.Nem feltétlen kell lennie barnás folyásnak, sõt szerintem az a ritkább ha van.
A kérdező hozzászólása: hú, nagyon szépen köszönöm a gyors választ, annyira szeretném ha sikerûlne, most így akkor egy kicsivel bizakodóbb vagyok!
Nekem sem volt barnás folyásom.
Majd szurkolok, tudom milyen , én is nagyon vágytam erre a babára.Az elsõ voltam:-)13+3 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó kívánságokat, nagyon vágyunk már egy kis manóra, de lehet ez is a baj, annyira jó lenne ha végre össze jönne, már 6 hónapja próbálkozunk!nektek nagyon gratulálok!
nekem a 7-ik dpo-n volt egy kb:1cm átmérõjú barnás rózsaszínes kis pötty.Azóta eltelt 3 nap:) Remélem beágyzódás miatt volt, mert bíztató jeleim vannak: -hõm visszament 37-re -mellem fáj--majd leszakad -alhasamban olyan húzó érzés van -aluszékony vagyok Hétfõ-kedden tesztelek... Neked is sok sikert:)
nekem sem volt semmi folyás, mégis itt van már a baba a pocakban :)

A szülés megindulását mennyi idővel előbb lehet érezni? Van olyan, hogy csak úgy hirtelen beindul a vajúdás, vagy minden esetben vannak sejtető jelek mondjuk már előző nap?

37 hetes vagyok, és a férjemnek nemsokára el kell utaznia egy napra. Jelenleg egyáltalán nem érzem, hogy közeledne a szülés.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a szülés beindulása elõtt egy héttel, és a szülés elõtti éjszaka is elment a nyákdugó.Elõször csak egy kevés, majd a szülés elõtti éjszaka elég sok.Ez elég észrevehetõ, mert kicsit rózsaszínes nyálka. De van akinél nem megy el. Nekem az arcom is bedagadt az utolsó héten, most néztem vissza a fényképeimet és ...szörnyû ahogy kinéztem.A szám és az orrom is megdagadt. Ja és majd leszakadt a derekam, annyira fájt. Hát kb. ennyi jele volt nálam.

Szia! Nekem a szülés beindulása elõtt egy héttel, és a szülés elõtti éjszaka is elment a nyákdugó.Elõször csak egy kevés, majd a szülés elõtti éjszaka elég sok.Ez elég észrevehetõ, mert kicsit rózsaszínes nyálka. De van akinél nem megy el. Nekem az arcom is bedagadt az utolsó héten, most néztem vissza a fényképeimet és ...szörnyû ahogy kinéztem.A szám és az orrom is megdagadt. Ja és majd leszakadt a derekam, annyira fájt. Hát kb. ennyi jele volt nálam.
Hát nekem semmi jele nem volt.A kiírt napon mentem vizsgálatra és közölték 3 újjnyira nyitva vagyok mehetünk szülni.De nekem maga a szülés sem fájt.Én csak kellemetlennek mondanám nem fájdalmasnak.Neked is ilyen könnyû szülést kívánok!
Szia! Semmi elõjel nem volt. Hirtelen erõs két szorítás a pocimban és már folyt is el a magzatvíz, mehettünk szülni.:)
A 10.29-es vagyok.Szerintem ne görcsölj rajta, mert a végén mér tényleg megszülsz!Inkább beszéld meg a picúrral, hogy várja meg apát amíg hazajön!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha így áll a dolog, megmondom a férjemnek, hogy csak szülés után menjen, addigra már itt lesznek a rokonok.

Samsung Galaxy Mini esetében, létezik-e olyan opció, hogy "a-GPS kikapcsolása", mivel ha jól tudom, akkor az adatforgalmat generál offline navigációs programok esetében is azáltal, hogy műholdakat keres ezzel gyorsítva a GPS jel érkezését?

Kerestem mindenhol, de csak egy olyan opciót találtam, hogy GPS kikapcsolása, nekem meg külön az a-GPS-t kéne kil?ni.

Legjobb válasz: Egyszerû. Tiltsd le az adatforgalmat, ha offline akarsz navigálni.

Egyszerû. Tiltsd le az adatforgalmat, ha offline akarsz navigálni.

Minden esetben szülés jele, hogy távozik a nyákdugó és és a magzatvíz?

Legjobb válasz: A nyákdugó még nem feltétlen, de a magzatvíz i8gen. ha elkezd szivárogni azonnal be kell menni a kórházba. Pár óra és beindul a szülés. És elfolyt vízzel nagy a fertõzés veszélye is, tehát otthon egy gyors zuhany max és nyomás szülni! :)))

A nyákdugó még nem feltétlen, de a magzatvíz i8gen. ha elkezd szivárogni azonnal be kell menni a kórházba. Pár óra és beindul a szülés. És elfolyt vízzel nagy a fertõzés veszélye is, tehát otthon egy gyors zuhany max és nyomás szülni! :) ))
nem valakinek nem folyik magzat víz el. és elöbb jönnek a rendszeres fájások. az egyre sürüsödö rendszeres fájások a szülés jele.
A nyákdugó hetekkel a szülés elõtt is elmehet, tehát ez nem feltétlen jele a közeli szülésnek. Ha a magzatvíz folyik el, vagy csak szivárog is, sürgõsen kórházba kel menni, mert max 24 óra mulva ki kell jönnie a babának. Ilyenkor nagy a fertõzésveszély, mindkettõtök érdekében jobb kórházban lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. 39 hetes vagyok és hetek óta vannak joslófájásaim, de a nyákdugó még nem távozott gondolom még nem fogok szülni egy darabig.

Mi történik akkor, ha a rendőrségen sikertelen szembesítés történik? Mi történik az üggyel pl: lopás esetén? Tételezzük fel, hogy mind két személy (vádlott, sértett) jelen van, mégis sikertelenné válik a szembesítés.

Legjobb válasz: A szembesítés egy nyomozati cselekmény. Vagy megerõsítik egymás állítását a felek (eredményes szembesítés), vagy tagadják (eredménytelen). Ettõl még az ügy megy tovább. Ügyvédre szüksége lehet mindkét esetben, mert a szembesítés eredményétõl függetlenül könnyen gyanúsított lehet. A magyar ügyészség pedig nem sokat töpreng azon, hogy meggyanúsítson valakit. A bíróságok pedig 97%-ban az ügyészség igényei szerint meghozzák az ítéletet.

A szembesítés egy nyomozati cselekmény. Vagy megerõsítik egymás állítását a felek (eredményes szembesítés), vagy tagadják (eredménytelen). Ettõl még az ügy megy tovább. Ügyvédre szüksége lehet mindkét esetben, mert a szembesítés eredményétõl függetlenül könnyen gyanúsított lehet. A magyar ügyészség pedig nem sokat töpreng azon, hogy meggyanúsítson valakit. A bíróságok pedig 97%-ban az ügyészség igényei szerint meghozzák az ítéletet.
Attól függ, milyen az eredeti mod-4 számláló. (szinkron, aszinkron, milyen vezérlõ bemenetei és lehetõségei vannak...) Küldj hozzá linket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!