Találatok a következő kifejezésre: Minden esetben jele, (25 db)

Sok helyen olvastam, hogy krémes folyás jelzi a fogantatást. Minden esetben jelen van terhességnél? Még van 4 napom a nemvártig, de nincs ilyen jellegű folyásom.

Legjobb válasz: Hát nekem olyan volt a folyásom nemárt elõtt mint peteéréskor és baba lett... Erre ne adj szerintem...

Hát nekem olyan volt a folyásom nemárt elõtt mint peteéréskor és baba lett... Erre ne adj szerintem...
Nekem is inkább átlátszó, vizes folyásom volt.
Szerintem meg ilyen görcsösen ne figyeld a testedet. A nem várt menstruáció után (amennyiben az nem jött meg), ráérsz figyelgetni minden apró jelet, de azt is már csak úgy tedd, hogy teljes tudatában vagy az állapotodnak. Szerintem felesleges elõre ennyire rápörgetni magadat ilyen tök egyénfüggõ tünetek keresésével. Ha nem jön meg a menstruációd, lesz okod "gyanakodni", tesztelni, pozitív teszt esetén meg már úgysem a tünetek megléte a lényeg, hanem az, hogy minden rendben legyen a picivel odabent. Én drukkolok. Szerintem csinálj tesztet, egy jobb minõségû, magas érzékenységû teszt már mutathat pozitívat, ha van babád! Hajrá! :)
egyltalán nem feltétele. Nincs olyan tünet ami minnekinél van. Vannak nõk akinek az elsõ tünete az hogy elkezd nõni a hasa. Sem mellfájdalom sem hányinger sem semmi. Majd 4 nap mulva tesztelj, vagy 10-es erösségüvel 2 nap mulva. A beágyazódási vérzés is elég ritka ahhoz képest hogy mennyi helyen irják. A legtöbb nõnek ilyenkor pre mens tüneteken kivül semmi tünete nincs nyugi.
Semmit nem jelentenek ezek a tünetek, csak a teszt mond biztosat leghamarabb (vagy a vérvétel). Nekem sem volt semmilyen folyásom, mégis terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem görcsölök, csak eszembejutott ez a dolog, igen a vizes folyást is sok helyen olvastam. Nekem semmilyen nincs. De akkor még van remény enélkül is. :) Ma veszek tesztet. Szerintetek milyen tipusút vegyek?
Nekem sem volt semilyen viszont még mielõtt megjött volna azelõtt egy héttel már kezdõdött az émelygéses-hányásos idõszak:)

Ha gond van minden esetben van valamilyen jele? (vérzés, görcs, rosszullét)

Nincsenek tüneteim (hányinger , haskeményedés stb).Olyan sokat eszembe jut a sok rossz dolog , de ugyanakkor meg már most nagyon imádom a kis pocaklakonkat :-)))

Legjobb válasz: Nem szabad ilyenekre gondolni. Az esetek 99 %-ában van valami jel, ha baj van, de ne gondolj erre! Mostmár úgyis nemsokára érzed majd a pocaklakód fickándozását (ha még nem érzed) és akkor már sokkal nyugodtabb leszel. Bár lesz olyan is, hogy nem rugdos eleget, akkor azért leszel bepánikolva, de ne aggódj! Boldog babavárást!!!!

Nem szabad ilyenekre gondolni. Az esetek 99 %-ában van valami jel, ha baj van, de ne gondolj erre! Mostmár úgyis nemsokára érzed majd a pocaklakód fickándozását (ha még nem érzed) és akkor már sokkal nyugodtabb leszel. Bár lesz olyan is, hogy nem rugdos eleget, akkor azért leszel bepánikolva, de ne aggódj! Boldog babavárást!!!!
Szia! Elõször is gratulálok a babóhoz:) :) Ne aggódj, élvezd ki minden percét a babavárásnak:) :) A nagyobbik lányommal semmilyen tünetem nem volt, IMÁDTAM pocakosnak lenni.:) :) A kisebbikkel( 11 hónapos), 12 hétig hánytam, majd a 16. hónapig véreztem( barnáztam). Végig rettegtem a 9 hónapot:( De egészséges, gyönyörû baba:) :) :) Ezt nem azért írom, hogy aggódj!!!!!!Sajnos a kicsi elõtt volt egy vetélésem, és semmilyen tünetetem nem volt. 12 hetes volt a pici:( és el kellett vetetni. Ne gondolj a rossz dolgokra, csak élvezd a terhességedet:) Boldpog babavárást, Jó egészséget Nektek:)

A vetélés minden esetben vérzéssel és görcsökkel jár? Vagy csak elmehet minden jel nélkül a baba?

Kezdenek megsz?nni a terhesség tünetei, pl émelygés, mellfeszülés, és idegesít egy picit. Lehet, hogy nincs semmi gond, vagyis remélem, de nyugtalanít a dolog. (7heteske)

Legjobb válasz: Szia! ne is gondolj ilyenekre! attól, hogy múlnak a tünetek semmit nem jelent, annyian összetennék a 2 kezüket ha nem kéne ezekkel együtt élni heteken keresztül :) nekem egyáltalán nem volt émelygésem se mellfeszülésem, szerinted honnan tudhattam, hogy minden rendben a picivel? sehonnan és én ráadásul veszélyeztetett vagyok... lényeg, hogy ha valami baj lenne, akkor az esetek többségében vérzéssel indul, aztán erõs görcsökkel folytatódik. De nem fog elmenni az a pici, gondolom a doki mindent rendben talált nálatok eddig :) Boldog Babavárást!

Szia! ne is gondolj ilyenekre! attól, hogy múlnak a tünetek semmit nem jelent, annyian összetennék a 2 kezüket ha nem kéne ezekkel együtt élni heteken keresztül :) nekem egyáltalán nem volt émelygésem se mellfeszülésem, szerinted honnan tudhattam, hogy minden rendben a picivel? sehonnan és én ráadásul veszélyeztetett vagyok... lényeg, hogy ha valami baj lenne, akkor az esetek többségében vérzéssel indul, aztán erõs görcsökkel folytatódik. De nem fog elmenni az a pici, gondolom a doki mindent rendben talált nálatok eddig :) Boldog Babavárást!
Szerencsére nem vagyok érintett a témában, bár nem sok híja volt, de ismerek olyat, akit érintett. "Elmenni" észrevétlenül nem tud a baba, de az sajnos elõfordul, hogy megáll a szíve és ezt csak késõbb veszik észre. ha nincs semmi konkrét gondod, felesleges ezen gondolkodnod, bármilyen nehéz is, próbálj másra gondolni, mert még bevonzod a rosszat. Én is valahogy így jártam, és majdnem el is vesztettük a babát, de szerencsére még itt van és a meleg ellenére is jó aktív. inkább próbálj arra gondolni, milyen jó lesz majd télen, mikor már rugdos ezerrel odabentrõl Ezt az elsõ idõszakot szó szerint túlélni kell valahogy a kismamának is és néha tényleg nagyon nehéz. mi rég várt lombikbabát várunk, 21 hetes most. ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg tényleg konkrét "tünet" (fájdalom, vérzés, stb.) jelentkezik vagy a nyugtalanságtól nagyon felmegy a vérnyomásod, menj be a kórházba és nyugtattasd meg magad néhány jó szóval, de a babák többsége teljesen életképes és vígan növekszik odabent. kívánom a legjobbakat neked és boldog, gondtalan babavárást!
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyjából, csak a héten volt barnázásom. De már az is nagyon enyhe, bár nem is volt igazán vészes. Remélem tényleg minden rendben van. :)
Ja és mégvalami, elõzõ vagyok. Nekem csak pár hete vannak néminemû terhestüneteim, addig az égvilágon semmi. mégis rendben átvészeltük, a kezdeti ijedtség után. Nem szabad ilyeneken gondolkodni. :-)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, próbálom elterelni errõl a gondolataimat. :) Csak picit nehéz, mert itthon vagyok táppénzen, unatkozok, és olvasgatok itt az oldalon, aztán már mindenhol jár az agyam, ahol nem kéne. :) Sokszor az jut eszembe, hogy 5 évig vártunk erre a csöppségre, nem szúrhat ki velem úgy a sors, hogy ennyi várakozás után esetleg elveszítsem. Okkal jött most össze! ;) Na jönnek a pozitív gondolatok... :)

Minden esetben barnázással jár a beágyazódás, vagy vannak esetleg más jelei, úgy értem ha nekem nem volt ilyen barnás folyásom akkor biztos, hogy nem volt beágyazódásom sem? !

Legjobb válasz: Nekem semmi jele nem volt,sõt pont akkor ágyazódott be amikor tiszta "idegbeteg "voltam odabent a meló miatt.Nem feltétlen kell lennie barnás folyásnak,sõt szerintem az a ritkább ha van.

Nekem semmi jele nem volt, sõt pont akkor ágyazódott be amikor tiszta "idegbeteg "voltam odabent a meló miatt.Nem feltétlen kell lennie barnás folyásnak, sõt szerintem az a ritkább ha van.
A kérdező hozzászólása: hú, nagyon szépen köszönöm a gyors választ, annyira szeretném ha sikerûlne, most így akkor egy kicsivel bizakodóbb vagyok!
Nekem sem volt barnás folyásom.
Majd szurkolok, tudom milyen , én is nagyon vágytam erre a babára.Az elsõ voltam:-)13+3 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó kívánságokat, nagyon vágyunk már egy kis manóra, de lehet ez is a baj, annyira jó lenne ha végre össze jönne, már 6 hónapja próbálkozunk!nektek nagyon gratulálok!
nekem a 7-ik dpo-n volt egy kb:1cm átmérõjú barnás rózsaszínes kis pötty.Azóta eltelt 3 nap:) Remélem beágyzódás miatt volt, mert bíztató jeleim vannak: -hõm visszament 37-re -mellem fáj--majd leszakad -alhasamban olyan húzó érzés van -aluszékony vagyok Hétfõ-kedden tesztelek... Neked is sok sikert:)
nekem sem volt semmi folyás, mégis itt van már a baba a pocakban :)

A szülés megindulását mennyi idővel előbb lehet érezni? Van olyan, hogy csak úgy hirtelen beindul a vajúdás, vagy minden esetben vannak sejtető jelek mondjuk már előző nap?

37 hetes vagyok, és a férjemnek nemsokára el kell utaznia egy napra. Jelenleg egyáltalán nem érzem, hogy közeledne a szülés.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a szülés beindulása elõtt egy héttel, és a szülés elõtti éjszaka is elment a nyákdugó.Elõször csak egy kevés, majd a szülés elõtti éjszaka elég sok.Ez elég észrevehetõ, mert kicsit rózsaszínes nyálka. De van akinél nem megy el. Nekem az arcom is bedagadt az utolsó héten, most néztem vissza a fényképeimet és ...szörnyû ahogy kinéztem.A szám és az orrom is megdagadt. Ja és majd leszakadt a derekam, annyira fájt. Hát kb. ennyi jele volt nálam.

Szia! Nekem a szülés beindulása elõtt egy héttel, és a szülés elõtti éjszaka is elment a nyákdugó.Elõször csak egy kevés, majd a szülés elõtti éjszaka elég sok.Ez elég észrevehetõ, mert kicsit rózsaszínes nyálka. De van akinél nem megy el. Nekem az arcom is bedagadt az utolsó héten, most néztem vissza a fényképeimet és ...szörnyû ahogy kinéztem.A szám és az orrom is megdagadt. Ja és majd leszakadt a derekam, annyira fájt. Hát kb. ennyi jele volt nálam.
Hát nekem semmi jele nem volt.A kiírt napon mentem vizsgálatra és közölték 3 újjnyira nyitva vagyok mehetünk szülni.De nekem maga a szülés sem fájt.Én csak kellemetlennek mondanám nem fájdalmasnak.Neked is ilyen könnyû szülést kívánok!
Szia! Semmi elõjel nem volt. Hirtelen erõs két szorítás a pocimban és már folyt is el a magzatvíz, mehettünk szülni.:)
A 10.29-es vagyok.Szerintem ne görcsölj rajta, mert a végén mér tényleg megszülsz!Inkább beszéld meg a picúrral, hogy várja meg apát amíg hazajön!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha így áll a dolog, megmondom a férjemnek, hogy csak szülés után menjen, addigra már itt lesznek a rokonok.

Samsung Galaxy Mini esetében, létezik-e olyan opció, hogy "a-GPS kikapcsolása", mivel ha jól tudom, akkor az adatforgalmat generál offline navigációs programok esetében is azáltal, hogy műholdakat keres ezzel gyorsítva a GPS jel érkezését?

Kerestem mindenhol, de csak egy olyan opciót találtam, hogy GPS kikapcsolása, nekem meg külön az a-GPS-t kéne kil?ni.

Legjobb válasz: Egyszerû. Tiltsd le az adatforgalmat, ha offline akarsz navigálni.

Egyszerû. Tiltsd le az adatforgalmat, ha offline akarsz navigálni.

Minden esetben vannak észrevehető jelei annak, ha valakit megcsalnak?

Legjobb válasz: Igen ha megcsalt akkor érzed hogy kezd elhidegülni tõled, másképp viselkedik veled szemben mint korábban és egyre kevesebb idõt akar vagy fog majd veled tölteni.

Igen ha megcsalt akkor érzed hogy kezd elhidegülni tõled, másképp viselkedik veled szemben mint korábban és egyre kevesebb idõt akar vagy fog majd veled tölteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
Egyetértek, ha már megtörtént, vagy érik nagyon, akkor érzed, hogym ár nem ragaszkodik annyira hozzád, már rádismert hogy milyen ember is vagy te valójában, mennyire nem a kedvére való! vagy már talált egy másik , nálad sokkalta jobbat, és elveszti fokozatosan az érdeklõdését irántad, nem bújik már annyira hozzád, érzelemmentes, szinte már barátinak sem mondható. Én már az elsõ ilyen jelnél takarítanám el a fenébe a párom.
A kérdező hozzászólása: Olyan lehetséges, hogy mondjuk szeret, és velem akar lenni, csak valamiért mégis mást csinál? Egy éve vagyunk együtt, de elõttem több 2-3 hónapos kapcsolata volt, kivéve a legelsõt, ami 3 évig tartott. ...
persze akkor van amikor : "a pasi mar meg szerzet most mar nem kell semmit tennie , mert te ugy sem hagyod el, , ezt gondojak a pasik ..tevednek , van aki el hagyja oket , arra mondjak azt hogy " ez engem nem is szeretett" ha meg vele maradasz akkor te erzed magad seminek , .. keres olyat aki ertelek , egesz eleten keresztul , nem pedig 15 percig > erted a celzast remelem

Ha valakinek rákja van, minden esetben megjelenik a kóros fogyás mint az első intő jelek egyike, vagy nem?

Legjobb válasz: Egyátalán nem így mûködik.A rákban az a baj,hogy észre sem veszed,csak elmész valamilyen kivizsgálásra,pl.anyukámnál 2 hete közölték vele hogy pajzsmirigy rákja van.Egyszerûen csak fájt a torka,elment a háziorvoshoz gyógyszerért,de egyátalán nem múlt el a torokfájása,elküldte több vizsgálatra,és kiderült rákos.(ennyi).A mûtét után kap sugárkezelést,attól fogynak az emberek,színte egész nap hánynak,és kihullik a hajuk,az immunrendszerük teljesen legyengül.

Egyátalán nem így mûködik.A rákban az a baj, hogy észre sem veszed, csak elmész valamilyen kivizsgálásra, pl.anyukámnál 2 hete közölték vele hogy pajzsmirigy rákja van.Egyszerûen csak fájt a torka, elment a háziorvoshoz gyógyszerért, de egyátalán nem múlt el a torokfájása, elküldte több vizsgálatra, és kiderült rákos.(ennyi).A mûtét után kap sugárkezelést, attól fogynak az emberek, színte egész nap hánynak, és kihullik a hajuk, az immunrendszerük teljesen legyengül.
Abszolút nem.

Gyakori kakilás lehet a szülés kezdetének egyik jele? Tegnap délután óta 5 alkalommal kellett, minden esetben "egész" volt, és az eddigiekkel ellentétben szorulás nem kísérte.

Elnézést a kérdésért, de valahol olvastam és kíváncsi lennék, hogy volt-e valakinek hasonló. 38+6 km.

Legjobb válasz: Szia4Lehet tünete.nekem ugyan nem volt,de a sógornõm szülés elõtt pár nappal,állandóan a wc-re járt,abból már sejtette hogy jön a baba:-) Sok sikert,könnyü szülést kivánok!

Szia4Lehet tünete.nekem ugyan nem volt, de a sógornõm szülés elõtt pár nappal, állandóan a wc-re járt, abból már sejtette hogy jön a baba:-) Sok sikert, könnyü szülést kivánok!
Szülés elõtti nap, szinte egész nap a wc-n ültem, de inkább hasmenásszerûség volt. Nem volt étvágyam, és ha ettem valamit, az ki is jött belõlem.
Szia! Mindhárom szülésem így kezdõdött. Az elsõ a 40. héten, a másik kettõ a 38. hét betöltése után indult be. Folyamatosan wc-re mászkáltam:) 100 %-ra biztos voltam benne, hogy kezdõdik. Igazam is lett.
A kérdező hozzászólása: Akkor minden esély megvan rá, mert azóta is változatlan a dolog. :) Remélem, olyan valaki is ír, akinek személyes tapasztalata van a dologról, mert kérdeznék még párat :) Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Kedves második! Nem vettelek észre :) Reggel kezdõdött neked vagy még elõzõ nap? Arra nem emlékszem, hogy kb mikor indult meg (hány alkalom, óra után)?
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Hát nem bánnám, ha nálunk is így lenne. Végre ma úgy érzem, hogy teljesen kész vagyok szülni, minden félelem nélkül. :)
Szülés elõtti nap hajnalban kezdõdõtt a wc-re mászkálás, de már akkor a szüléssel álmodtam:-) Nekem közbe a derekamra is kisugárzott a fájdalom egész nap, estére lettek fájásaim, a doki telefonon mondta h vegyek be óránként 1 nospát, összesen 3-at. Nem mulasztotta el, sõt erõsõdtek a fájások...másnap reggelre lett meg a fiam.:-)))
Nekem reggel kezdõdött, de akkor még nem tudtam, hogy ez a kezdet. REggeliztünk férjemmel, mikor is vagy háromszor elmentem, de valahogy nem jutott eszembe, hogy gyanakodjak. Utána boltba akartunk menni és a kocsiban a nyákdugó kijött. No mondom menjünk vissza nézzük meg mi is volt ez. Aztán a kórházba mentünk, ott megkérdezték maradok e vagy még nem, mert 1 cm még csak, de ez már az lesz. 3 héttel korábban jött a baba egyébként. Hazajöttünk, aztán 4-re értünk vissza, akkor már voltak fájásaim kellemetlenek. Érdekes volt azt hittem, hogy pánikolni fogok, és rohanni a kórházba, de ehelyett, csak támaszkodtam a fotelunkba, mikor is a férjem szól, hogy szerinte menni kellene. Aztán még le is tusoltam tök jól esett. Este 9-kor lett meg a baba épp 12 órás volt összesen, de a kemény része olyan 4 órahossza volt.

Fizikailag minden esetben van jele ha baj van a babával?

Legjobb válasz: Kérdésed nem igazán értelmezhetõ, mert nem derül ki belõle, hogy a terhességre vagy a szülés utánra gondolsz. Ettõl függetlenül a válasz nem.

Kérdésed nem igazán értelmezhetõ, mert nem derül ki belõle, hogy a terhességre vagy a szülés utánra gondolsz. Ettõl függetlenül a válasz nem.
Jó lenne, de nem. De ne gondolj semmi rosszra, persze, konnyu mondani, mindenkiben ott bujkal, de asd el jo melyre az ilyen gondolatokat, inkabb simizd meg a pocid. (Elsõ válaszadónak: a terhesség témakörben van a kérdés, ezért gondolom a terhességre vonatkozik)
A kérdező hozzászólása: A terhességre gondoltam igen. 19hetes vagyok és aggódom mert tegnap óta érdekes a folyásom...sajna még nem mozog annyit hogy tudjam vele nincs baj. Este megyek orvoshoz vele, egy örökké valóságnak tünik! :-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!