Találatok a következő kifejezésre: Minden esetben a hűvelygombának (2 db)

Minden esetben van a hűvelygombának tünete?

A ráksz?rés szerint hüvelygombám van, de nincs semmi jele. sem folyás, sem viszketés! Hogy lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Én pontosan úgy voltam ahogy te tavaly õsszel. Elmentem rákszûrésre és legnagyobb meglepetésemre közölték hogy gombám van, pedig nekem sem volt semmilyen tünetem! Azt mondták használjak canestent, de mivel én nem éreztem magam betegnek és feleslegesen nem akartam felborítani a hüvelyflórámat, nem használtam! Én nem bízom meg a tenyésztésekben teljesen mert az egészséges hüvelyben is jelen van a gomba, gond akkor van ha ezek elszaporodnak és tüneteket okoznak. De ha ez megnyugtat akkor csináld végig a kezelést azért!

Szia! Én pontosan úgy voltam ahogy te tavaly õsszel. Elmentem rákszûrésre és legnagyobb meglepetésemre közölték hogy gombám van, pedig nekem sem volt semmilyen tünetem! Azt mondták használjak canestent, de mivel én nem éreztem magam betegnek és feleslegesen nem akartam felborítani a hüvelyflórámat, nem használtam! Én nem bízom meg a tenyésztésekben teljesen mert az egészséges hüvelyben is jelen van a gomba, gond akkor van ha ezek elszaporodnak és tüneteket okoznak. De ha ez megnyugtat akkor csináld végig a kezelést azért!
Hány éves vagy?Mindenképp nõgyógyász!
ja és mindenképpen nõi dokit javaslok elsõ alkalomra, mert azért csak könnyebb a vetkõzés és a terpesztés is elötte, mint egy idegen férfi elött, és az "intim" dolgokat is könnyebb vele megbeszélni.
Szia! Velem beszélgettél tegnap este. :) Anyuddal sikerült dûlõre jutni? Bármi van, írj nyugodtan, akár itt, akár privátot. Amiatt meg ne aggódj, hogy anyud mit gondol, mondd el neki õszintén azt is, hogy szûz vagy, hogy nem akarod elkapkodni. Pontosan tudja õ is, hogy akárhol össze lehet szedni gombás meg bacis fertõzést. Remélem, hogy majd ha kamasz lesz a lányom, ugyanilyen bizalommal lesz felém. :) (Még odébb van szerencsére, csak 15 hónapos. Tesó meg a pocakban. :) ) Az elõttem válaszoló mindenképpen nõi dokit javasol, na ezt írtam már, hogy biztos bele fogsz futni ilyen válaszba. Igazából nincs különbség ffi és nõ orvos között, tehát ha nincs kifejezetten ellenedre a ffi doki, akkor érdemes inkább azt nézni, hogy milyen embernek és milyen orvosnak tekintik a páciensei (az ismerõsök, rokonok, akik ajánlják). Anyudnak gondolom van orvosa, hozzá is mehetsz, ha javasolja Neked. Vagy kérdezd meg a barátnõidet. (Pesten én is tudok jó dokit, az enyém pasi, de nõ is van a tarsolyban - igaz õt kevésbé ismerem.)
kedves 14. "érdemes inkább azt nézni, hogy milyen embernek és milyen orvosnak tekintik a páciensei " miért gondolod, hogy kizárja egymást a nõi doki és amit te is én is más is elvár mint alapot bármelyik orvostól?
Ja, pesti nõi dokit én is tudok ajánlani neked, han kell szólj, küldöm priviben.
15., nem látom, hol olvastad ezt. Azt írtam, hogy szerintem elõbbre való hogy milyen ember, és milyen orvos, mint hogy ffi-e vagy nõ, AMENNYIBEN a kérdezõt nem feszélyezi az orvos neme. Engem pl nem feszélyez, soha nem érdekelt, hogy ffi-e vagy nõ. Tudok olyat, akit zavar, ha ffi, és olyat, akit zavar ha nõ. A lényeg, hogy ha a személyes ismerõsei ajánlanak teszem azt egy szerintük szuper ffi dokit, és õt nem zavarja, akkor nem kell "mindenképpen nõi doki", ahogy írtad. Vagy akár fordítva. Ha javasolnak egy nõt, és nem zavarja, hogy nõ, akkor persze az is oké. Az orvos neme szerintem legtöbbünknél sokadlagos kérdés. Van, akinél fontos, õk nyilván figyelembe veszik a keresésnél. A kérdezõ egyelõre nem írta, hogy neki ilyen téren van-e preferenciája, ezért nem szükséges "mindenképpen" nõi dokit javasolni. Ugyanis az ilyen "mindenképpen" javaslatok egy csomó gátlást szülhetnek azokban is, akikben amúgy nem lenne.
A kérdező hozzászólása: elmondtam, jövõ hét doki..:s anya nõgyógyászához megyünk. férfi. viszont anya aztmondta nemkell rettegni. de én azért parázok.
Gratulálok, az elsõ lépést megtetted, igazán bátor vagy! Persze, hogy parázol, ez természetes. Anyukád orvosa biztosan nagyon kedves és empatikus lesz, ha nem így lenne, anyud sem járna hozzá, de biztos, hogy nem ajánlaná Neked, ha bármi gond lenne vele. Gondolom anyud szívesen bekísér, ha szeretnéd, de az is érthetõ, ha inkább nem (én nem szerettem volna ebben a koromban hogy bárki ott legyen, de igazából most se rajongok érte, ha a férjem bejön velem.) Minden rendben lesz, csak lazán!! (Írj, ha bármi van!)
A kérdező hozzászólása: nem megyünk anya orvosához mégsem, , , mert nem rendel itt a közeljövõben most mondott pár nevet utánuk kutakodom, jaaaj necces lesz..
Hol van az az itt? Bpesti vagy?
A magán orvos jó ötlet, ha megengedheted magadnak, mert azért ott több idõ is jut rád és a pénz azért megteszi hatását, nem valószínû hogy bunkó módon viselkedne veled.
Ja és egyébként nyugodtan mehetsz szülõ nélkül is nõgyógyászhoz, ha ennyire feszélyez a dolog. Az a lényeg, hogy az orvos lásson.
A kérdező hozzászólása: 16 és még sosem voltam nõgyógyásznál nagyon rettegek tõle.
Ne rettegj, szólj anyukádnak, és menjetek el. Ha nem akarsz szólni, akkor keress egy tapasztaltabb barátnõt, vagy idõsebb nõrokont, ismerõst, és menjetek együtt. Amúgy inkább baktériumra utal a sárgás folyás, arra pedig csak orvos adhat antibiotikumos kúpot. Irány a doki, általában nem harapnak a nõgyógyászok! :)
A kérdező hozzászólása: rendben, megfontolom, köszi a tanácsot:)
Majd írj, mi volt! :) Drukkolok! (Az elsõ látogatás elõtt természetes az ismeretlentõl való félelem, sõt, én így a második babánkat várva is izgulok egy kicsit mindig, pedig régóta ismerem a dokit.)
A kérdező hozzászólása: jójó, :) és ha már nõgyógyász, , tudnál pár hasznos tanácsot adni?:)
:) Persze. Keress infot a környékbeli dokikról, amelyik szimpi, ahhoz jelentkezz be, és ne izgulj nagyon. Sokkal rosszabbnak képzeli az ember, mint amilyen valójában. Szólj a dokinak, hogy elõször vagy nõgyógyásznál, biztosan segítõkész lesz. A többség szerintem rendes, normális, bár bele lehet futni bunkó orvosba, ezért jobb olyanhoz menni, akit legalább egy valaki ajánl, esetleg el is kísér hozzá. Biztosan fogsz majd itt olyan tanácsokat kapni, hogy elsõre mindenképpen menj nõi dokihoz. Ha szeretnél, persze kereshetsz nõt, de ha nem feszélyez az orvos neme, akkor könnyebb dolgod lesz a doki kereséssel. Van, aki szívesebben megy nõhöz, van, aki szívesebben megy férfihoz, van, akinek mindegy. Ezt neked kell tudnod, hogy te melyik csoportba tartozol. A vizsgálat nem fáj, persze kicsit kellemetlen lehet, elsõre fõleg. Amivel a legtöbbet segíthetsz magadnak - meg a dokinak is - ha lassan és mélyeket lélegzel közben, és megpróbálsz lazítani. Ha kérdéseid vannak, írd fel elõre - nekem a mai napig fel kell , különben ott semmi nem jut eszembe, az se, hogy fiú vagyok-e vagy lány. Bár utóbbira azért hamar fény derül. ;) Szerintem a lényeg, hogy ne csinálj belõle magadnak nagyobb "lelki traumát", mint amennyit ér ez az egész, tehát ne aggódj feleslegesen, fogd fel úgy, mint ha fogorvoshoz mennél, vagy más dokihoz. Sok sikert!! (Ha van vm konkrét kérdésed, írj bátran, ha tudok, válaszolok rá.)
A kérdező hozzászólása: hú, köszi szépen:) olvastam már innen onnan dolgokat, viszont ezt kicsit cikinek érzem h nembeszéltem még errõl anyummal, félek vagy nem is tudom hajlamos a a dolgok túlreagálására, van barátom, már nyolc hónapja, de még nemvolt szex és még egyenlõre nem is akarjuk. nem akarjuk elkapkodni, várunk a megfelelõ pillanatra, és ebbõl lehetnek gondok itthon hogy anya azt hiszi majd h jaj a kislánya milyen rossz tipikus tizenéves aki a bokorba d*g, mert néha egy-egy veszekedésnél megkapom azt hogy ugyanolyan vagyok mint a többi tizenéves... jó persze én is olyan eleven, virgonc, néha nagy marha vagyok, de nem csinálok ilyesféle butaságokat.. szóval majd holnap beadom neki, h valószínûleg valami fertõzésem van és kitalálunk valamit, remélem segítõkész lesz :) bizonytalan vagyok nagyon. normális ember megfogja érteni, csak még sosem volt ilyen és nemtudom hogy kezeljem, nagyon iZgulok :s :D És majd akkor a nõgyógyász dolgot is megfirtatjuk. ha lesz még valamilyen kérdésem mondjuk holnap a beszélgetés után, fordulhatok hozzád ugyanitt? kicsit könnyebb így névtelenül mint valakivel szemtõl szemben:D szimpatikus válaszokat adtál, köszi mégegyszer
Ne az internetrõl diagnosztizáld magad. Sõt, Te sehogy sem, hanem menj orvoshoz, aki megvizsgál, és õ is csak úgy tudja, hogy mi bajod van, és mi kell rá.
Érdemes egy papírra összeírni az orvosnak való kérdéseidet, mert a vizsgadrukk miatt az ember sok mindent elfelejt:) Én elsõ alkalommal egy laza, jófej dokit javaslok aki figyelmes, van humora. Biztosan van ilyen az ismerõsi körben. Ha megteheted menj magánba, na nem azért, mert csak ott normálisak, de nincsen benn asszisztens, aki engem nõ létére mindig feszélyez és a dokinak sem kell úgy rohannia, tudtok kicsit dumcsizni. Valószínûleg a gomba mellett lehet egy kis bakteriális ráfertõzésed is, ennek megfelelõen kapsz majd kúpot. Anyud miatt meg ne parázz, mert ezekhez a fertõzésekhez egyáltalán nem kell partner, sajnos népbetegség.. viszont amíg meg nem gyógyulsz, értelemszerûen ne éljetek nemi életet. Sok sikert, ne aggódj!:)
A kérdező hozzászólása: áá attól messzebb, vas megye


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!