Találatok a következő kifejezésre: Minden esetben a barnázás a (3 db)

Minden esetben barnázással jár a beágyazódás, vagy vannak esetleg más jelei, úgy értem ha nekem nem volt ilyen barnás folyásom akkor biztos, hogy nem volt beágyazódásom sem? !

Legjobb válasz: Nekem semmi jele nem volt,sõt pont akkor ágyazódott be amikor tiszta "idegbeteg "voltam odabent a meló miatt.Nem feltétlen kell lennie barnás folyásnak,sõt szerintem az a ritkább ha van.

Nekem semmi jele nem volt, sõt pont akkor ágyazódott be amikor tiszta "idegbeteg "voltam odabent a meló miatt.Nem feltétlen kell lennie barnás folyásnak, sõt szerintem az a ritkább ha van.
A kérdező hozzászólása: hú, nagyon szépen köszönöm a gyors választ, annyira szeretném ha sikerûlne, most így akkor egy kicsivel bizakodóbb vagyok!
Nekem sem volt barnás folyásom.
Majd szurkolok, tudom milyen , én is nagyon vágytam erre a babára.Az elsõ voltam:-)13+3 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó kívánságokat, nagyon vágyunk már egy kis manóra, de lehet ez is a baj, annyira jó lenne ha végre össze jönne, már 6 hónapja próbálkozunk!nektek nagyon gratulálok!
nekem a 7-ik dpo-n volt egy kb:1cm átmérõjú barnás rózsaszínes kis pötty.Azóta eltelt 3 nap:) Remélem beágyzódás miatt volt, mert bíztató jeleim vannak: -hõm visszament 37-re -mellem fáj--majd leszakad -alhasamban olyan húzó érzés van -aluszékony vagyok Hétfõ-kedden tesztelek... Neked is sok sikert:)
nekem sem volt semmi folyás, mégis itt van már a baba a pocakban :)

Ha valaki terhes minden esetben elmarad a barnázás menzi előtt (már aki szokott), vagy van van aki barnázott és kiderült, hogy terhes?

Érdekelne a véleményetek, már 15 napja (!) barnázok, ez a 32-ik napom, a 30-dikon negatívat teszteltem, ált 28-29 naposak a ciklusaim, eddig sose késett. Másfél éve próbálkozunk, jó lenne pozitívat tesztelni!

Legjobb válasz: Nekem 2-3 napot szokott "barnázni" elõtte. A 26. napon pozitív volt a teszt, és nem is volt még halvány valami sem (szerencsére). Persze nem akarom kedvedet venni, ez az én esetem. Mindenesetre elég ellentmondásos a helyzeted, hiszen késik, amit még sosem csinált, de mégis negatív teszted. Bizzunk benne, hogy csak a teszt nem volt elég érzékeny, és rövidesen kiderül, kisbabát vársz! Sok sikert! 6 hetes kismami

Nekem 2-3 napot szokott "barnázni" elõtte. A 26. napon pozitív volt a teszt, és nem is volt még halvány valami sem (szerencsére). Persze nem akarom kedvedet venni, ez az én esetem. Mindenesetre elég ellentmondásos a helyzeted, hiszen késik, amit még sosem csinált, de mégis negatív teszted. Bizzunk benne, hogy csak a teszt nem volt elég érzékeny, és rövidesen kiderül, kisbabát vársz! Sok sikert! 6 hetes kismami

Minden esetben jelentkezik a "barnázás" a beágyazódásnál?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, van aki érez még kis szúrkodást,de ez sem tuti mindenkinél.

Nem feltétlenül, van aki érez még kis szúrkodást, de ez sem tuti mindenkinél.
Nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!