Találatok a következő kifejezésre: Minden esetben a barnázás (3 db)

Ha valaki terhes minden esetben elmarad a barnázás menzi előtt (már aki szokott), vagy van van aki barnázott és kiderült, hogy terhes?

Érdekelne a véleményetek, már 15 napja (!) barnázok, ez a 32-ik napom, a 30-dikon negatívat teszteltem, ált 28-29 naposak a ciklusaim, eddig sose késett. Másfél éve próbálkozunk, jó lenne pozitívat tesztelni!

Legjobb válasz: Nekem 2-3 napot szokott "barnázni" elõtte. A 26. napon pozitív volt a teszt, és nem is volt még halvány valami sem (szerencsére). Persze nem akarom kedvedet venni, ez az én esetem. Mindenesetre elég ellentmondásos a helyzeted, hiszen késik, amit még sosem csinált, de mégis negatív teszted. Bizzunk benne, hogy csak a teszt nem volt elég érzékeny, és rövidesen kiderül, kisbabát vársz! Sok sikert! 6 hetes kismami

Nekem 2-3 napot szokott "barnázni" elõtte. A 26. napon pozitív volt a teszt, és nem is volt még halvány valami sem (szerencsére). Persze nem akarom kedvedet venni, ez az én esetem. Mindenesetre elég ellentmondásos a helyzeted, hiszen késik, amit még sosem csinált, de mégis negatív teszted. Bizzunk benne, hogy csak a teszt nem volt elég érzékeny, és rövidesen kiderül, kisbabát vársz! Sok sikert! 6 hetes kismami

Minden esetben jelentkezik a "barnázás" a beágyazódásnál?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, van aki érez még kis szúrkodást,de ez sem tuti mindenkinél.

Nem feltétlenül, van aki érez még kis szúrkodást, de ez sem tuti mindenkinél.
Nem.

Minden esetben barnázással jár a beágyazódás, vagy vannak esetleg más jelei, úgy értem ha nekem nem volt ilyen barnás folyásom akkor biztos, hogy nem volt beágyazódásom sem? !

Legjobb válasz: Nekem semmi jele nem volt,sõt pont akkor ágyazódott be amikor tiszta "idegbeteg "voltam odabent a meló miatt.Nem feltétlen kell lennie barnás folyásnak,sõt szerintem az a ritkább ha van.

Nekem semmi jele nem volt, sõt pont akkor ágyazódott be amikor tiszta "idegbeteg "voltam odabent a meló miatt.Nem feltétlen kell lennie barnás folyásnak, sõt szerintem az a ritkább ha van.
A kérdező hozzászólása: hú, nagyon szépen köszönöm a gyors választ, annyira szeretném ha sikerûlne, most így akkor egy kicsivel bizakodóbb vagyok!
Nekem sem volt barnás folyásom.
Majd szurkolok, tudom milyen , én is nagyon vágytam erre a babára.Az elsõ voltam:-)13+3 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jó kívánságokat, nagyon vágyunk már egy kis manóra, de lehet ez is a baj, annyira jó lenne ha végre össze jönne, már 6 hónapja próbálkozunk!nektek nagyon gratulálok!
nekem a 7-ik dpo-n volt egy kb:1cm átmérõjú barnás rózsaszínes kis pötty.Azóta eltelt 3 nap:) Remélem beágyzódás miatt volt, mert bíztató jeleim vannak: -hõm visszament 37-re -mellem fáj--majd leszakad -alhasamban olyan húzó érzés van -aluszékony vagyok Hétfõ-kedden tesztelek... Neked is sok sikert:)
nekem sem volt semmi folyás, mégis itt van már a baba a pocakban :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!