Találatok a következő kifejezésre: Minden esetben és vérzéssel jár a (5 db)

Minden esetben görcsökkel és vérzéssel jár a vetélés?

6 hetes terhes vagyok, többször szúr a petefészkem egy helyen. Nem vérzek, nincs barnás folyásom, id?nként van sárgás szín?. Uh-on (5hetes), nem láttak embriót, csak petezsákot.Biztosan él? terhességem van?

Legjobb válasz: Ha nem vérzel az jó jel.A terhességed még elég korai,ilyenkor még nekem sem látszott más csak a petezsák.E miatt ne izgulj,ha elhalna a baba a szervezeted jelezné! A petefészekszúrás nagyon sok kismamát aggaszt és gyakori tünet,de el fog múlni.Ha mégsem enyhül akkor irány adoki! Sok sikert kivánok!

Ha nem vérzel az jó jel.A terhességed még elég korai, ilyenkor még nekem sem látszott más csak a petezsák.E miatt ne izgulj, ha elhalna a baba a szervezeted jelezné! A petefészekszúrás nagyon sok kismamát aggaszt és gyakori tünet, de el fog múlni.Ha mégsem enyhül akkor irány adoki! Sok sikert kivánok!
Szia! Szerintem várd meg a következõ UH-t, persze csak akkor ha továbbra sincs vérzésed. Viszont ha a magzat nem fejlõdik a szervezet nem mindig mutatja vérzéssel. Elõször is ne idegeskedj az nem jó senkinek. 5 hetesen nekem is csak a petezsák látszódott. Szoritok nektek!
Biztos nem fog jól esni, amit írok, de én még csak nem is görcsöltem. Minden rendben ment, aztán a szokásos UH-n kiderült, hogy nem él a bébi. Ez 8 hetesen volt, a második UH-n. Szerintem ne éld bele magad, én is így védekezem a szörnyû élmény ellen most, a második picinél.
Szia! Én pontosan úgy jártam ahogy az elõttem szóló. 9 hetesen egy életjelenséget nem mutató embrió volt látható. Se görcs, se vérzés nem volt. De 5 hetesen ha csak a petezsák látszik, az még nem ad okot aggodalomra! Sok sikert!
Szia..Én is csatlakoznék az elöttem szólokhoz..Minden rendben volt azon kivül hogy szurkált a hasam..Aztán a 7. héten reggel nagy loccs, iránya doki és közölte velem hogy elment a baba.Peddig nem fájt semmim az ég világon..Persze ez nem jelenti azt hogy nálad gond lenne..Ne gondolj ilyenre..Sok sikert drukkolok..

A vetélés minden esetben erős vérzéssel és görccsel jár?

ma már 2 kérdést is tettem fel ma

Legjobb válasz: Szia, Sajnálom ami veled történt, Lehet ennyivel megúsztad, és hétfõn csak megviszgálnak és hazaengednek, semmi más baj nem lesz, sajnos az is lehet, hogy még fogsz vérezni egy picit, esetleg görcsök is lesznek. "Szerencse":( hogy picike terhességed volt, ilyenkor egyszerre távoznak az embrionális dolgok, és erõsebb mensis vérzést produkálnak... Nem okoz nagy felfordulást a vetélés. Azért javaslom, hogy betéttel menj aludni... Kitartást

Szia, Sajnálom ami veled történt, Lehet ennyivel megúsztad, és hétfõn csak megviszgálnak és hazaengednek, semmi más baj nem lesz, sajnos az is lehet, hogy még fogsz vérezni egy picit, esetleg görcsök is lesznek. "Szerencse":( hogy picike terhességed volt, ilyenkor egyszerre távoznak az embrionális dolgok, és erõsebb mensis vérzést produkálnak... Nem okoz nagy felfordulást a vetélés. Azért javaslom, hogy betéttel menj aludni... Kitartást
Jó ha ennyivel, megusztad, sajnos nekem is volt ilyen , társitva egy nagy görcsel amitõl elájultam és a párom bevitt a kórházba missed ab.lett a vége.
A kérdező hozzászólása: most is van betét bent meg most 2x egymás után iszonyatosan belenyilalt a bal oldalamba még ebbõl lehet vér, de sztem ennyi volt csak mindenki úgy írja, hogy milyen brutál fájdalam és véres dolog a vetéts....és ezt várom/vártam azért hétfõig nem fogok nyugodtan aludni
Nekem dec elején volt missed ab-om. Vasárnap enyhe pecsételõ vérzésre ébredtem, korházban már nem volt szívhang. Igazából 2 napra rá lettek iszonyú görcseim és ömlött belõlem a vér mire megmûtöttek. Addig csak vérezgettem, sõt volt hogy semmi vérzés nem volt 1-2 óráig...
Lehet, hogy megúsztad, de szerintem 8 hetes embriónál ki fog takarítani rendesen az orvos, utána meg csak vérezni fogsz, a beavatkozás miatt. Ha szerencséd van, csak 2-3 napig. Ha nem, akkor akár egy hét is lehet.

A vetélés minden esetben görcsökkel és vérzéssel jár? 6 hetes vagyok, csütörtökön megyek dokihoz először. Úgy aggódom, hogy minden rendben van-e. Panaszaim amúgy nincsenek.

Legjobb válasz: Nekem semmilyen tünetem nem volt, sõt megmaradtak a terhességi tüneteim is. Csak az UH-n derült ki, hogy baj van. 9 hetes voltam.

Nekem semmilyen tünetem nem volt, sõt megmaradtak a terhességi tüneteim is. Csak az UH-n derült ki, hogy baj van. 9 hetes voltam.
Az elsõ erhességemet észre sem vettem, csak a 7. héten, mert semmi tünetem nem volt!! A gyógyszert elõtte két hónappal hagytam abba, és a doki figyelmeztetett, hogy ne aggódjak, ha rendszertelen lesz a menis, fél év mire rendesen beáll. Hát nem így lett. Úgyhogy, nyugi, ha nincs semmi panaszod, az nem azt jelenti, hogy baj van, inkább örülj neki, hogy te is a szerencsésebbek közé tartozol. Jobb, mintha minden reggel a hányással meg rosszullétekkel szenvednél!! Kellemes babavárást!:)
Ne izgulj, biztosan minden rendben lesz!Bár könnyû mondani, én is teljes ideg voltam.És vagyok még mindig, pedig már 16 hetes vagyok.Az, hogy nincsenek panaszaid, nagyon jó, örülj neki.
Kedves Tõled a jókívánság, ez már azóta meg is történt! :) Igaz, nem írtam ide, mert nem kapcsolódott a kérdéshez, de 2 hónapra rá megfogant a kislányom, aki csodálatos, egészséges és a családunk szeme fénye. Az elõzmények miatt az elején sokat aggódtam, és csak a 12. hét után mondtuk el a családnak, kivéve az anyukámat, aki a szülinapjára kapta a hírt külön ajándékként :)
Igen, a vetélés erõs görcsökkel jár, és bõ vérzéssel is. Ne aggódj, ha nincsenek panaszaid, biztos minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! 2 válaszolónak: Sajnálom ami történt, és remélem, a következõ babával minden rendben lesz! Igazából azért aggódom picit, mert fog gátló mellett lett jött ez a baba. Amúgy az elsõ várandósságomnál sem voltak panaszaim, egyedül az állandó farkaséhség. Most meg kifejezetten étvágytalan vagyok, remélem ez tényleg nem jelent bajt. De semmi görcs, vérzés, vagy egyéb dolog nincs, csütörtökön kiderül, minden okés-e. Drukkoljatok :)

A vetélés minden esetben vérzéssel és görcsökkel jár? Vagy csak elmehet minden jel nélkül a baba?

Kezdenek megsz?nni a terhesség tünetei, pl émelygés, mellfeszülés, és idegesít egy picit. Lehet, hogy nincs semmi gond, vagyis remélem, de nyugtalanít a dolog. (7heteske)

Legjobb válasz: Szia! ne is gondolj ilyenekre! attól, hogy múlnak a tünetek semmit nem jelent, annyian összetennék a 2 kezüket ha nem kéne ezekkel együtt élni heteken keresztül :) nekem egyáltalán nem volt émelygésem se mellfeszülésem, szerinted honnan tudhattam, hogy minden rendben a picivel? sehonnan és én ráadásul veszélyeztetett vagyok... lényeg, hogy ha valami baj lenne, akkor az esetek többségében vérzéssel indul, aztán erõs görcsökkel folytatódik. De nem fog elmenni az a pici, gondolom a doki mindent rendben talált nálatok eddig :) Boldog Babavárást!

Szia! ne is gondolj ilyenekre! attól, hogy múlnak a tünetek semmit nem jelent, annyian összetennék a 2 kezüket ha nem kéne ezekkel együtt élni heteken keresztül :) nekem egyáltalán nem volt émelygésem se mellfeszülésem, szerinted honnan tudhattam, hogy minden rendben a picivel? sehonnan és én ráadásul veszélyeztetett vagyok... lényeg, hogy ha valami baj lenne, akkor az esetek többségében vérzéssel indul, aztán erõs görcsökkel folytatódik. De nem fog elmenni az a pici, gondolom a doki mindent rendben talált nálatok eddig :) Boldog Babavárást!
Szerencsére nem vagyok érintett a témában, bár nem sok híja volt, de ismerek olyat, akit érintett. "Elmenni" észrevétlenül nem tud a baba, de az sajnos elõfordul, hogy megáll a szíve és ezt csak késõbb veszik észre. ha nincs semmi konkrét gondod, felesleges ezen gondolkodnod, bármilyen nehéz is, próbálj másra gondolni, mert még bevonzod a rosszat. Én is valahogy így jártam, és majdnem el is vesztettük a babát, de szerencsére még itt van és a meleg ellenére is jó aktív. inkább próbálj arra gondolni, milyen jó lesz majd télen, mikor már rugdos ezerrel odabentrõl Ezt az elsõ idõszakot szó szerint túlélni kell valahogy a kismamának is és néha tényleg nagyon nehéz. mi rég várt lombikbabát várunk, 21 hetes most. ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg tényleg konkrét "tünet" (fájdalom, vérzés, stb.) jelentkezik vagy a nyugtalanságtól nagyon felmegy a vérnyomásod, menj be a kórházba és nyugtattasd meg magad néhány jó szóval, de a babák többsége teljesen életképes és vígan növekszik odabent. kívánom a legjobbakat neked és boldog, gondtalan babavárást!
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyjából, csak a héten volt barnázásom. De már az is nagyon enyhe, bár nem is volt igazán vészes. Remélem tényleg minden rendben van. :)
Ja és mégvalami, elõzõ vagyok. Nekem csak pár hete vannak néminemû terhestüneteim, addig az égvilágon semmi. mégis rendben átvészeltük, a kezdeti ijedtség után. Nem szabad ilyeneken gondolkodni. :-)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, próbálom elterelni errõl a gondolataimat. :) Csak picit nehéz, mert itthon vagyok táppénzen, unatkozok, és olvasgatok itt az oldalon, aztán már mindenhol jár az agyam, ahol nem kéne. :) Sokszor az jut eszembe, hogy 5 évig vártunk erre a csöppségre, nem szúrhat ki velem úgy a sors, hogy ennyi várakozás után esetleg elveszítsem. Okkal jött most össze! ;) Na jönnek a pozitív gondolatok... :)

A szüzesség elveszítése MINDEN ESETBEN vérzéssel és fájdalommal jár?

14/L

Legjobb válasz: Egyébként mi van azoknál a törzseknél, ahol a vérzés a bizonyíték a szüzességre, ha valaki nem vérzik, akkor megbüntetik, pedig szûz volt?

Egyébként mi van azoknál a törzseknél, ahol a vérzés a bizonyíték a szüzességre, ha valaki nem vérzik, akkor megbüntetik, pedig szûz volt?
20:52 : én úgy tudom hogy ez mindenhol bevett szokás volt. a cselédek pöttyintettek oda egy kis tyúkvért ha esetleg nem lett volna semmi vagy nem vérzett volna a lány. egyébként nekem fájt (elviselhetõ, nem visítoztam, annyira nem vészes, ez van ezt kell szeretni.. majd egy idõ után. pár alkalom és elmúlik) és véreztem is.. meglepõdtem mert annyira nem számítottam de nem volt ciki vagy ilyesmi ha ez is felmerült benned. ez inkább a pasinak jó mert láthatja h az övé a szüzességed. ahogy hallom ez most nagyon sokat számít a fiúk körében
nem. sokmindentõl sérülhet, tágulhat a szüzhártya (ami eredetileg is nagyon különbözõ), pl.tamponhasználattól, tornától, önkielégítéstõl...
Én nem emlékszem, hogy véreztem volna, de speciel iszonyatosan fájt. =/ Ismerek olyat, akinek meg egyáltalán nem.
Nem! Nekem se nem vérzett, de nem fájt.
Arra azért készülj fel, hogy 14 évesen nincs még teljesen kifejlõdve a hüvelyed, és nem termel elég nedvességet sem, nem elég rugalmas a szûzhártyád. Ilyenkor sokan mondják, hogy áááá, nem is fáj, nem is vérzik, tök jó lesz... francokat. Ha így lenne, a középkorban igen sok nõ nem élte volna meg az esküvõje másnapját, ahogy pár iszlám országban ma se.
Nekem egyáltalán nem volt emlékezetesen fájdalmas.. "napjainkban a nõknek legalább 30%-ának nem is fejlõdik ki a szûzhártyája, mert egyszerûen nincs rá szükség." Persze, ilyen ez a biológia.. Hú, a megváltoztak a társadalmi szokások, már nincs szükség erre a test-darabkára, nem feljõdik ki! A következõ az agy lesz...
nem, én pl el is mentem elsõre akkor 15 voltam 20L
nekem sem fájt és nem is vérzett 19L
Már több hasonló kérdés is van a falon! Egy másikra is ez volt a válaszom: Bár férfi vagyok, de azt gondolom, hogy több tapasztalatom van a témában, mint bármelyik nõnek, mivel Õk csak egyszer veszítették el a szüzességüket, engem pedig a jó szerencsém 5 szûzlánnyal is megajándékozott, hogy én lehettem az életükben az elsõ. Az egyértelmû tapasztalatom az, hogy annál kellemesebb és pozitívabb élmény lessz számodra az elsõ, minél inkább el tudod közben felejteni, hogy ez most az elsõ és illik tõle félni. Az 5 lányból csak két lánynak fájt. De utólag (tapasztalat)már tudom, hogy csak azért, mert erõltettük a dolgot és szegények egészen be voltak sz...va. Ma már egészen máshogyan csinálnám és biztos vagyok benne, hogy nekik sem fájna! A hüvely a legkisebb szorongásra is összehúzódással válaszol. És pont akkor szûkül be, amikor nem kellene. Ezt a szorongást kell valahogyan kiiktatni! Kényelmes, biztonságos körülmények, hogy ráérjetek bõven, ne kelljen sietni, hogy a fiú számodra teljesen megbízható egyen minden tekintetben, a védekezés miatt ne kelljen stresszelned és legyél szerelmes és határozottan kívánd a szexet, hogy vágyakozz arra, hogy végre magadban érezd a hímvesszõt. Ha csak éppen engedsz egy elvárásnak, amire magad nem igen vágysz, akkor valószínûleg nem fogsz tudni felszabadult lenni. Nálam két esetben ment a dolog teljesen simán, mintha a lány nem is lett volna szûz.(abszolút fájdalom nélkül)Elõször, amikor úgy történt meg, hogy nem is készültünk rá, csak pettingre és közben, amikor a makkal simogattam a csiklóját és a szeméremrést és éreztem, hogy nagyon nedves, bedugtam. A lány csodálkozó arccal nézett rám és csak ennyit mondott: "benn van!" És valóban benn volt minden fájdalom nélkül. A második esetben pedig a lány szerette volna már, hogy minél elõbb megtörténjen én meg vártam volna még, de unszolására azt mondtam, hogy - Jó, akkor itt vagyok és csináld te, ha akarod! Hanyatt feküdtem, Õ pedig minden különösebb gond nélkül beleült. Egy pillanatra éreztem, hogy megáll a mozdulatban, amikor behatolt a farkam, de ez csak egy-két másodperc volt és tövig beleült. Neki viszont vérzett, de nem fájt! Tehát, hogy mire számíthatsz, az kizárólag kettõtökön múlik! Ha jól csináljátok, akkor az lehet egy életre szóló, csodálatos élmény is, meg egy elcseszett, felejthetõ nap is! De sajnos még egy felejthetetlenül szar élmény is. Ezért erre a kérdésre nem lehet általános választ adni!
dehogyis. Nekem egyáltalán nem fájt.:) )
te 14 évesen akarod elveszíteni?
valaki írta ironikusan, hogy ilyen ez a biológia, elmúlnak dolgok. hát pedig, el. más a mostani ember testfelépítése, szõrzete, agya, stb. mint mondjuk az õsemberé volt. és igen, azért, mert nincs rá szükség, így elsatnyult. nyilván nem egy-két év alatt, de bizony alakult. hogy a kérdésre válaszoljak, nem ne jár minden esetben vérzéssel és fájdalommal. nekem egyik se volt, a normál szex elõtt volt orális, meg ujjazás, ott volt, hogy kicsit fájt, na de az szüzességtõl független is elõfordult, mikor nem voltam eléggé felizgulva. vérzés soha nem volt, a szüzesség elvesztésénél se. és a konkrét esemény egyáltalán nem fájt, nem is éreztem igazán.
barátnõmnek nem fájt, de vérzett egyénfüggõ szóval: nem!
A kérdező hozzászólása: Nem tervezem. :) Csak kíváncsi vagyok.
nekem egyik sem volt 19/F
Az iszlám országok elmaradott vidékein ma is lobogtatni kell másnap reggel a véres lepedõt. Egyébként azt már régen kitalálták, ha nem vérezne, disznóhólyagba csirkevért töltenek és ráöntik a lepedõre. Férjuramat persze le is kell itatni hozzá, ne emlékezzen semmire.
Nekem nem is fájt, és nem is vérzett. :) amúgy nagyon sok minden múlik a fiún. ha értelmes, rád odafigyelõ fiút választasz, akit szeretsz, el tudsz lazulni, van megfelelõ elõjáték, kellemes hangulat, amikor nem kell sietni, vagy parázni a szülõk hazajöttén, akkor minden rendben lesz. persze ennek ellenére is fájhat, de sokkal kevésbé. én nagyon szerencsés voltam. tervezed az elsõ szexet? 19L
Az a középkorban volt. Pár éve olvastam, hogy napjainkban a nõknek legalább 30%-ának nem is fejlõdik ki a szûzhártyája, mert egyszerûen nincs rá szükség. Néhány száz éve még a legtöbbnek volt. Különben nekem sem fájt, és nem is véreztem. Inkább csak fura volt, de fájdalmasnak nem nevezném.
Nekem egyikkel sem járt 39/F
"Ha így lenne, a középkorban igen sok nõ nem élte volna meg az esküvõje másnapját, ahogy pár iszlám országban ma se." ??? Ezt hogy érted?
Én nem véreztem, viszont nagyon fájt... De ne 14 évesen akard elveszíteni... várj még vele, nem fogod megbánni ha még pár évig elhalasztod (: 19L
Nekem fájt, de nem véreztem.
A mai nõk nem üvegházban élnek, dolgoznak, sportolnak, lovagolnak. Sokszor ezért sincs vérzés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!