Találatok a következő kifejezésre: Minden esetben, megismerek egy (2 db)

Minden esetben, ha megismerek egy helyes, jófej, közvetlen csajt, kiderül, hogy már foglalt. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Mert aki "megfog" egyszer egy ilyen csajt, az nem engedi el. Vagy ha igen, akkor baromi hülye.

Mert aki "megfog" egyszer egy ilyen csajt, az nem engedi el. Vagy ha igen, akkor baromi hülye.
A kérdező hozzászólása: Jaj :D szenilis vagyokmá :S
A kérdező hozzászólása: Na, érdemi válasz: 15 évesen még nekem se voltak ilyesmi problémáim, az a probléma, hogy azóta eltelt 8 év, és a fenti dolog minden esetben 100%-os pontossággal teljesült. De egyébként kösz a választ :)
A kérdező hozzászólása: Ja és van egy (szintén foglalt) csaj, aki szerintem a legszebb lány a Földön (én természetesen nem jövök be neki), és õ történetesen barna hajú és szemüveges. Ahogy én is.
ráhináztam akkor :D azthittem teis a szõke cicákra vagy rábukva :D iwiw? nem valszinü h én voltam :D hát figyeld meg több "legszebb lány a földön" is van :) néha annyi szép lányt látok nemigaz pasiból ritka az olyan szexi-helyes mint csajból a bájos-szép :D wáá miért nem pasi wok?! :D
A kérdező hozzászólása: Az, hogy férfiból kevesebb a szép, az azért van, mert ti nõk, válogatósabbak vagytok, mint mi, férfiak - biológiai alapja van. A wok pedig egy fõzõeszköz :)
:P bleee! nyertél :P :) na már többet nem irok! szia :) és sok sikert :) (K)
A kérdező hozzászólása: Kösz :D
pontositani szeretnek mert pl en szoke vagyok (termeszetes szoke) es egyaltalan nem cicababa vagyok. Igen jo kulsovel, apolt, kiallassal, jo kisugarzassal, mosolygos lany vagyok. Intelligens magasan kepzett magas karriert befutott. Most nem bekepzeltsegbol irom. masok mondtak. egyaltalan nem mondhato vagyok plaza cicanak. Nekem a ferfiakkal pont az a gondom h elijednek tolem mert megvan bennem mind az a tulajdonsag amit keresnek es el sem hiszik h letezik ilyen es beijednek h ok nem perfect hozzam kepes. es nem eleg jok nekem. en meg ezert nem talalok partnert... tehat szep kulso, intelligencia, karrier, kedvesseg, haziassag egy ultiben szerintem igy tapasztalatbol mondom inkabb csapas mint aldas. sokszor kivanom barcsak egyszerubb lennek kicsivel csunyacskabb vagy kicsivel butacskabb az eletem sokkal de sokkal egyszerubb lenne. Lenyeg ne a tokeleteset keresd hanem ahogy az elottem levo irta az egyedit. ami megfog teged egy lanyban. tudom nehez mert nekem is mar mondtak adjam lejjebb az igenyeimet... csak sajnos en sem tudtam olyan fiuval osszejonni akihez nem vonzodom fizikalisan meg akkor sem ha tudom h baromi rendes es jo partnerem lenne...
160 bpm? lol. Én zenélek és nálunk a leglassabb szám 180 bpm :D Amúgy én is voltam ilyen helyzetben, de azóta megváltoztak az igényeim =)
A kérdező hozzászólása: Ecsém, lehet, hogy ismerjük is egymást :D:D:D
A kérdező hozzászólása: OMG te lenyomoztál wiwen :O:O:O nemgyenge :D
a többiekkel egyetértek....attól hogy külsõre nem feltétlenül az a szuper leányzó, akkor figyeld meg. lehet kedves imádnivaló és szereted. nem mind1 akkor ha barna a haja és szemüveges? [nem szõke - mostani kedvenc ] amugy én vagyok a kivétel :D [most nem azért] de nekem is az önbizalmammal van probléma, és hogy hogyan oldódhatnék fel...nagyon nehezen ismerkedem, félek az újtól...várok a hercegemre...kitudja meddig :D a PB-t én is szeretem :D a mátrixot is láttam :D mosolygós is vagyok csak épp barátkozni nem tudok egykönnyen [mármint nem hogy goromba vagyok hanem hogy nem tudom mikor mit mondjak, félek mások esetleg negativ véleményétõl] :D valószinüleg másnak is van hasonló problémája mint nekem, és ezért nem találod meg...mert nem olyan feltünõ! ne keresd görcsösen, a szerelem rád talál (énis ezt várom) nemtudom hány éves vagy :) de nagyon sok sikert kivánok! [egy 15éves lányka]
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem el, hogy csak a "selejtek" (rondák, antiszociálisak) egyedülállók :S
mert a fiúk nagy többsége olyan felszínes, mint te, és gyorsan lestoppolják az ilyen lányokat, akiknek nagy részét meg sem érdemelitek, esélyt sem adva a "selejtnek".
A kérdező hozzászólása: Tehát jöjjek össze valakivel aki nem tetszik egyáltalán és/vagy antiszociális? Szerintem mindkettõnknek szar lenne...
Egyrészról szó sincs arról, hogy olyannal gyere össze, aki nem tetszik, másrészrõl viszont nehogy már csak a külsõ számítson. Nekem is volt olyan pasim, aki nem volt egy hûdeszépség (azért nem volt ronda! :) ), mégis nagyon imádnivaló volt, sõt, idõvel "az én szememben" megszépült...
A kérdező hozzászólása: Szerintem lemaradtál a kérdés elsõ mondatának 7. és 8. szavairól, amik ugyanolyan lényegesek ahogy a 6. is - és ez a másik nemnél is így van - magad is mondod, hogy "azért nem volt ronda". Egyébként valami érdemi választ kérek :) (bár lehet, hogy tényleg nem érdemlem meg, hogy egy nekem tetszõ és normális csajom legyen)
Ezt írtad: "helyes, jófej, közvetlen csajt". A helyes alatt mit értessz? Amúgy meg lehet, hogy a nagy átlag közé tartozol, akiknek ezek a csajok jönnek be, ezek tetszenek.Ezért ezek a lányok kelendõbbek. Szerintem próbáld keresni az egyedit. Amitõl más a lány, mint az átlag. Ismerkedj nagyon-nagyon sokat. Nem hiszem, hogy neked sablon lány kellenne. A helyes, jófej, közvetlen az sok mindenkire illik. Próbálj más tulajdonságot nézni: kedves, segítõkész, mosolygós, életvidám, kicsit "õrült". Remélem tudtam segíteni. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: A "kedves, segítõkész, életvidám" az a jófejség része. Sajnos ugye a kérdésnél adott a karakterszám és azt is tudom, hogy az emberek nem szeretnek sokat olvasni. Ismerkedés az történik, csak eddig mindig a fenti szituáció lett az eredménye. Egyediség terén ez lenne az ideális, de álmodni se merek róla: nagyon gyors zenét szeretõ (160 [url]http://hu.wikipedia.org/wiki/BPM[/url][u]bpm[/u][//url], Mátrix-rajongó, Prison Break-rajongó, picit kocka :D
A kérdező hozzászólása: bocs, szóval: http://hu.wikipedia.org/wiki/BPM :D
Ez azért van, mert egy helyes, jó fej és közvetlen csajnak körülbelül egy napba kerül új pasit fogni, ha akar. Azt viszont semmiképpen nem ajánlom, hogy olyannal járj, aki nem tetszik, szerintem érthetõ okokból. A közvetlenségbõl viszont lejjebb adhatsz, ugyanis lehet, hogy a sarokban ücsörgõ és egyébként szép lány nem azért ül ott, mert antiszociális, vagy mert bunkó, hanem azért, mert félénk, és csak arra vár, hogy valaki megszólítsa. -G-
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek az eddigi válaszokat, értékeltem is õket. :)
A kérdező hozzászólása: A szõke lánynak: nagyon sajnálom :( De nekem a szõkék is bejönnek, ha intelligensek :)

Látásból mi kelt benned szimpátiát egy emberben? Mi van az arcán, ami miatt az? Nagyobb kedvvel ismernéd meg õt? Ha megismered és nem olyan, mint vártad csalódsz? (fordítottja is érdekel unszimpatikus arcú emberek esetével)

Legjobb válasz: Ez egy nehéz kérdés... Ha az arcot nézzük: általában szabályos, szimmetrikus arc, áll. Lehet karakteresebb (hosszabb, de vékony, egyenes orr). Ha csak valaki azért tetszik, mert jól néz ki, nem arról kezdek el gondolkodni, hogy vajon milyen egyéniség. Ha el kezdek valakivel beszélni, abból már látom, hogy milyen. Eleve csak olyan személyeket engedek magamhoz, akikrõl tudom, meggyõzõdök róla, hogy jók. (Zárkózottab tipus vagyok). Épp azért, hogy ne érjen csalódás. A szimaptikusság szerintem egyébként az egyéniségtõl függ. Pl. volt már csúnya arcú barátnõm, de nagyon sokat tudott nevetni, szeretett szórakozni, sokat tudott beszélni. stb.

Ez egy nehéz kérdés... Ha az arcot nézzük: általában szabályos, szimmetrikus arc, áll. Lehet karakteresebb (hosszabb, de vékony, egyenes orr). Ha csak valaki azért tetszik, mert jól néz ki, nem arról kezdek el gondolkodni, hogy vajon milyen egyéniség. Ha el kezdek valakivel beszélni, abból már látom, hogy milyen. Eleve csak olyan személyeket engedek magamhoz, akikrõl tudom, meggyõzõdök róla, hogy jók. (Zárkózottab tipus vagyok). Épp azért, hogy ne érjen csalódás. A szimaptikusság szerintem egyébként az egyéniségtõl függ. Pl. volt már csúnya arcú barátnõm, de nagyon sokat tudott nevetni, szeretett szórakozni, sokat tudott beszélni. stb.
A kisugárzása. Nem lehet kategóriákba sorolni kinézet alapján, és még habitusra sem. Ami alapfeltétel, hogy megbízhatóságot, emberséget és intelligenciát sugározzon.
Valaki írta a kisugárzást - konkretizálom, hogy én személy szerint mit értek ez alatt. Vidám, kiegyensúlyozott az illetõ. Mosolyog, de nem kényszeredetten, hanem õszintén. A morózus, savanyú, mogorva emberek nem túl megnyerõek. Szimpátiát kelt a "normális" külsõ is. Taszít, ha valaki szélsõséges, pl. a piercingek, tetoválások, extrém frizura, erõs smink stb., ezek bennem nem keltenek jó benyomást. (Lehet, hogy ha megismerem, kiderült, hogy kedves az illetõ, de a kérdés az volt, hogy látásból mi kelt rokonszenvet vagy ellenszenvet, és belõlem az ilyen extrém dolgok látványa erõs ellenszenvet vált ki.) Ha nem olyan, mint vártam, mondhatjuk, hogy csalódom. Kicsit erõs kifejezés, inkább csak azt gondolom magamban, hogy a látszat néha csal. Bár, mivel az egyik olyan tulajdonság, amit a leginkább rokonszenvesnek tartok, az az õszinte derû, ezért ez ritkán szokott elõfordulni.
Ez elég összetett kérdés.Ezért nem szeretek csak külsõ alapján ítélni.Vannak olyan típusú emberek, akik irritálnak elsõre, pl.Hajdú Pétert pofán tudnám vágni, szimplán csak a kinézete miatt...de ezek általában csak berögzült reakciók, és nem tanácsos csak ezekre alapozni.Meg kell ismerni a másik embert amennyire lehet, figyelni kell miközben beszél, a testbeszédét, a szemét, mindent, és az abból kialakult képre már sokkal bátrabban lehet hagyatkozni.Mondjuk általában nekem bejön az, amit elsõre leszûrök egy emberbõl, azt hiszem elég jól ráérzek másokra, de mivel tévedhetek is, ezért ítélkezés helyett inkább igyekszem csak óvatos lenni, ha olyan érzésem van a másikkal szemben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!