Találatok a következő kifejezésre: Minden esetbe valamilyen folyás (2 db)

A hüvelygomba minden esetben jár valamilyen színű/állagú folyással?

Ha a hüvelynyílás környékén érzek égést, enyhe viszketést, gyanakodhatok arra, hogy gomba van ott? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Gyanakodhatsz, de biztosat csak orvos mondhat!

Gyanakodhatsz, de biztosat csak orvos mondhat!
A kérdező hozzászólása: De nekem nincs semmiféle folyásom, csak a furcsa viszketés és égés, az sem mindig. A kamillázás mennyit segíthet rajta?
Ártani nem árt a kamilla, de egyáltalán nem biztos, hogy segíteni fog. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Gondoltam a gombára, de így, hogy nem érzek semmiféle kellemetlen szagot, sem folyásom nincs, azért egy kicsit ki is zártam a lehetõségét.
Nem feltétlen jár folyással. Sõt, olyan is van, hogy hónapokig abszolút semmi tüneted nincs.
nekem ne mindig volt folyásom, csak a viszketés volt sokszor. Ettõl még lehet gomba.
Nekem se meg a páromnak sem voltak tünetei. Egy egyszerû vizeletvizsgálatnál találtak sarjadzó gombákat. A viszketés lehet gomba.
A kérdező hozzászólása: Hatos! És ha megszûnik a viszketés néhány nap után? Amint visszajön az orvosom szabadságra, elmegyek hozzá azért.

Minden esetbe van valamilyen folyás a terhesség alatt?

Azért kérdezem mert a nem várt menzi elött tartok és semilyen folyásom nincs. Eddig mindig vizes volt a folyásom de meg is jött rendszeresen.

Legjobb válasz: Most nekem is így volt, hogy sivatag, de már 2 napja késik, ma már vettem egy tesztet, de még nem merem használni, inkább várok még egy pár napot! Pedig már van 2 gyerköcöm és náluk ilyenekre nem is figyeltem, csak azóta, mióta ezen az oldalon "járkálok"! Szerintem mindenkinél más és más, de ha te olyan változást észlelsz, ami eddig nem volt, akkor lehet rá esélyed! A legjobbakat!

Most nekem is így volt, hogy sivatag, de már 2 napja késik, ma már vettem egy tesztet, de még nem merem használni, inkább várok még egy pár napot! Pedig már van 2 gyerköcöm és náluk ilyenekre nem is figyeltem, csak azóta, mióta ezen az oldalon "járkálok"! Szerintem mindenkinél más és más, de ha te olyan változást észlelsz, ami eddig nem volt, akkor lehet rá esélyed! A legjobbakat!
Erre ne alapozz, mindenkinél más és más, lehetsz terhes ettõl még.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!