Találatok a következő kifejezésre: Minden barátnőm nélkül (24 db)

Miért érzem azt, hogy minden egyes nap, amit barátnő nélkül élek le, felesleges időpocséklás, miért vágyom folyton barátnőre, miért nem tudok egyedül szerelem, szex nélkül élni?

Legjobb válasz: Azért érzed ezt, mert normális vagy. Alapesetben minden ember erre vágyik, ez az ember életének fõ célja. Jó, vannak degeneráltak, akik cabriora vágynak meg villára Miami beach-en, de az más. Normális vagy, csak magányos. Próbálkozz minél többet mindenütt. Akár élõben, akár neten, BÁRHOL:

Azért érzed ezt, mert normális vagy. Alapesetben minden ember erre vágyik, ez az ember életének fõ célja. Jó, vannak degeneráltak, akik cabriora vágynak meg villára Miami beach-en, de az más. Normális vagy, csak magányos. Próbálkozz minél többet mindenütt. Akár élõben, akár neten, BÁRHOL:
szemelj ki egy nõt, állj elé tedd rá a kezed és mond a kövekezõ varázsigét! Varázsige:Verbus deful! Funkciója:Elmezavar Használata:Több napig tartó elmezavart okozhat, hatása alatt mehkeveri az érzéseket, gondolatokat, a rontás kimondója irányítani tudja az áldozat testét. Megszüntetõ igéje:Nincs, a rontás után megszûnnek a tünetek, némi emlékezetkiesést okozhat.
Azért érzed ezt mert kapcsolat függõ vagy és túl sok a szabadidõd. Tanulni kellene, vagy elmenni dolgozni, és egybõl nem azon járna az eszed.

Szerintetek az nagy baj, ha egy fiút már jó ideje csak a szex és barátnő szerzése iránti vágy tartja életben, ad kitartást, erőt a minden napi életben, mert szex vagy barátnő nélkül az élete üres és hiányos, unalmas és értelmetlen?

De pont az a baj, hogy még sosem jött neki össze, de ez tartja életben, lázban, hogy küzdjön és próbálkozzon lányokkal ismerkedni, hogy találjon egy lányt, akivel akár csak szex, de akár komolyabb is kialakulhat. Eddig az eremény két részegsmárolás, meg egy prosti, de amúgy semmi érintkezés szexuálisan lányokkal él?ben. A chatszex az nem számít meg az online eredmények most.

Legjobb válasz: prostival smárolni? [email protected]

prostival smárolni? [email protected]
ismerõs helyzet
A kérdező hozzászólása: ma 21:00 Nem, prostival szûztelenítés történt meg, pénzért. De két tinit lekaptam részegen. De nem a számomra vonzótípust. Józanon hozzájuk sem értem volna, de részegen el voltam akkor keseredve, szeretethiányom volt és általában ilyenkor megyek le bulizni és iszom le magam a földig. Persze, hogy könnyen kihasználják a csúnyább, kövér lányok. Bár az elsõ nem volt olyan rossz, meg kövér sem. Csak arcra nem jött be típus.
Jajj te, meg aki azt írta hogy ismerõs helyzet...mi van veletek?:D Szingliként is lehet tök jól élvezni az életet, persze azért egy kapcsolat (fõleg ha van szerelem) mindig jó:) De annyi örömforrás van az életben, hogy húúú:D
A kérdező hozzászólása: ma 21:58 Te tán a kutyával szexelsz vagy mi? Õ csókolgat, búj hozzád, vele fekszel és kelsz? Vagy csak aszexuális vagy, vagy hazudsz magadnak?
Legalább valami életben tart. A kérdést olvasva te se lehetsz valami szépség, de mégis elkezdtem kételkedni ebben, mikor leírtad hogy a csaj nem jött be mert kövér volt vagy nem szép. Pedig szerintem inkább vele vesztetted volna el a szüzességed mint egy prostival...

A barátnőm és én elszeretnénk menni bulizni neki is van pasija és nekem is van de a srácok aznap dolgoznának. Fiúk/lányok ti minden gond nélkül belemennétek, hogy a párotok elmenjen nélkületek bulizni?

Legjobb válasz: Ha nem az a terved,hogy kinyaljátok egymást... Nem tudom,most nincs.De ha lenne,bíznék benne annyira,hogy el engedjem.Mondjuk legtöbbször jobb nõ nélkül...

Ha nem az a terved, hogy kinyaljátok egymást... Nem tudom, most nincs.De ha lenne, bíznék benne annyira, hogy el engedjem.Mondjuk legtöbbször jobb nõ nélkül...
ja és az ilyen pasit én a helyedben dobnám. hol a bizalom???
1. vagyok újfent .Szerintem, ha tényleg szereted, akkor akár seggrészegen se csalod meg. Max ha elkábultál teljes k.o.val és valaki rád mászik, amíg te ájultan fekszel.De az meg szerintem csak annyi, hogy nem kell hányásig inni magad.Szerintem a buli az nem annyi, hogy iszok, amíg van pénzem.
mi simán járunk egymás nélkül is bulizni. most mi van ebben? a hideg ráz ki attól, amikor valakik lépten-nyomon együtt vannak, meg egymásnak a s.ggében.. nem egy buli kell ahhoz, h megcsaljon vki, ha akar, akkor megcsal amúgy is.
A kérdező hozzászólása: a párom azt mondta, hogy ha sokat innék lehet megcsalnám
1. vagyok megint.Hát, örülök neki... De az biztos, hogy attól, hogy buliba mentek még nem fog semmi történni, max táncolgattok, meg isztok egy kicsit.Abban meg semmi rosz nincs.
A kérdező hozzászólása: 1.es képzeld nem akarjuk kinyalni egymást
Én nem csinálnék belõle ügyet. Csak ne legyen belõle heti rendszer, hogy egyik ide, másik oda megy és bizonyos határokat be kell tartani , de ennyi. Mindenkinek kell egy kis szabadság a kapcsolaton belül is.
Persze, attól h együtt vagy valakivel, még nem kell otthon ülnöd egész nap, és várni, hogy hazaérjen! :)
Mi együtt élünk a párommal, és "elengedem" haverokkal sörözni néha.. ami azt jelenti, hogy nem duzzogok, és nem hisztizek mikor elmegy. Egy kérésem volt, hogy szeretném tudni kivel megy, hová és kb. mikor jön haza, és ha elhúzódik, akkor dobjon egy sms-t, hogy ne aggódjam halálra magam. Ezt is csak azért szeretném, mert a gyerekkori barátja nekem rohadtul nem tetszik.. úgy forog a lányok után, mint valami defektes, még a tramplikat is csekkolja, és tök gáz... Múltkor is beszólt a pasimnak, hogy "mi van, kiengedett az asszony?" Meg is üzentem neki, hogy mindenki mással simán mehet bármikor, de egy ilyen kretén mellett féltem..

Barátnőm hirtelen szakitott velem, látszólag minden előzmény nélkül. Mi történhetett, mit tehetek?

Hét és fél éve járunk együtt. Én már mással el se tudom képzelni az életem, nagyon szeretem. Egyetem alatt jöttünk össze. 2 héttel ezel?tt még semmi probléma nem volt, aztán most bejelentette, hogy már nem szeret. Sajnos nem személyesen, mert külön voltunk.

Legjobb válasz: Valóban békén kellene -legalább egy idõre- hagynod, ne keresd,ne hívd. Hagyd, hadd jelentkezzen elõbb õ. (Minél inkább kapaszkodnál bele, õ annál inkább fog hátrálni.)Terhes lehetett neki az elmúlt idõszak. Te is tisztábban látsz, ha átgondolod a kapcsolatotokat, és azt, hogy van-e, értelme továbbra is fenntartani. Mivel nem volt munkád, szinte csak õ volt neked, ezért kicsit beszûkült a világod. Bízhatsz benne, hogyha dolgozni kezdesz, sok minden megváltozik!

Valóban békén kellene -legalább egy idõre- hagynod, ne keresd, ne hívd. Hagyd, hadd jelentkezzen elõbb õ. (Minél inkább kapaszkodnál bele, õ annál inkább fog hátrálni.)Terhes lehetett neki az elmúlt idõszak. Te is tisztábban látsz, ha átgondolod a kapcsolatotokat, és azt, hogy van-e, értelme továbbra is fenntartani. Mivel nem volt munkád, szinte csak õ volt neked, ezért kicsit beszûkült a világod. Bízhatsz benne, hogyha dolgozni kezdesz, sok minden megváltozik!
Elhiszem, h kész vagy és együtt érzek veled maximálisan.Tudom hogy nehéz, de adj idõt neki.Én ott szúrtam el amikor a barátnõm elküldött, hogy nem hagytam békén, nem adtam idõt arra neki, hogy hiányozzak.De majd beleõrültem abba, hogy nincs velem és elijesztettem.Ne ess ebbe a hibába te is.Várj rá, én drukkolok neked, hogy megjöjjön az esze.
A kérdező hozzászólása: értem. elõször is köszi mindkettõtöknek a választ. Most majdnem felhivtam, de akkor lehet ma sem fogom. Én azért vélem ugy, hogy fel kellene hivnom, illetve nem teljesen ráhagyni a dolgot, mert attól félek, ahogy telik az idõ egyre könnyebben fog elfelejteni, egyre jobban csak megerõsiti magában, hogy jobb neki nélkülem. Ismerem nagyon jól és tudom, hogy alap dolgokon, ahogy rágódik egyre csak biztosabb lesz benne, holott oka sincs olyat feltételeznie. Nem tudom világos e ez. Szóval sokszor, ha én nem nyugtattam volna le, olyan dolgokat feltételezett volna másokról, más dolgokról amik teljesen tévesek. Hogy egy példát emlitsek, ugy gondolta, hogy a fõnöke nem kedveli és eleinte errõl nem is beszélt velem, hanem ahogy magában erre gondolt, gondolom egyre erõsödött benne ez az érzés a végén már ott járt hogy félt beszélni is vele. Kérfdeztem, hogy ezt mibõl gondolja és elmondtahogy a fõnöke néha idegen vele stb. Én meg megvigasztaltam, hogy biztos csak rossznapja van, családi problémáák, és ne vegye magára. Utána minden rendbe is jött, tehát hibásan gondolta, hogy a fõnök utálja. Azóta meg is dicsérték fizuemelés minden. És ettõl félek, hogy most is ez történt, magában addig addig gondolta, hogy nem jó ez igy neki mig odajutott, hogy nem szeret. Ezért kellene ujra megerõsitenem beszélnem vele. Errõl mit gondoltok? Meg igaz mondta, hogy egy hétévégn beszélgetett másik sráccal, akinek a személyisége nagyon megfogta és szeretne vele többet találkozni, de nem hiszem, hogy megszerette vagy ilyesmi. Azt modta szeretne uj személyiségû emberrel lenni. Hiába mondtam, hogy mindent meg fog változtatni a munka: lesz pénzem, hétvégén mehetünk akárhova, barátokkal együtt, kirándulni, magabiztosabb leszek...stb stb nem tudom, nagyon nem tudom...teljesen tanácstalan vagyok. ha hagyom félek méályitem a dolgokat, ha nem hagyom akkor meg ahogy irtátok csak rontok a helyzeten...
A kérdező hozzászólása: valamint igen tudom, hogy beszûkült a világom, barátok eltüntek, csak Õ maradt nekem. Én teljesen biztos vagyok benne, hogy Õ kell nekem, szép, okos, talpra esett. Én tudom, hogy a munka sok mindent megváltoztat majd. Olyan dolgokat mondott váló okként, amiken biztosan tudok változtatni, ha lesz munkám. Még egy esély kell... :((((((
Elsõ vagyok: Jól gondolkodsz, de hallgasd meg a kívülálló véleményét is. Mert akkor most vegyük a legrosszabb esetet: nem szeretne veled további kapcsolatot. Ennek is ki kell derülnie, ez fontos. Ugyanis a hosszú hónapokig tartó nyüglõdésnél -hidd el, tapasztalat- nincs rosszabb! Ha sokszor rosszul dönt, hibásan ítéli meg a helyzetet, ez ne tartson attól vissza, hogy neki is kell, a hiányod érzése!
A kérdező hozzászólása: Értem persze. kivülrõl jobban meg lehet itélni, nálam elfogultabb ember nincs. De itt a változás lehetõsége, lehet hogy az a pár hónap nem is lenne nyûglõdés. ha pedig most hagyom lehet végleg el is veszitem. Szeretne menni kirándulni, szórakozni, utazni, ezeket mindet meg tudom adni. Van közös célunk, jövõnk... ha valóban szekitani akar, akkor azt azután is megtehetné, hogy látja tényleg nem mûködik ugy sem, hogy megváltoztam... ha pedig sikerül lesz egy jóképû, határozott pasija, késõbb férje. de akkor mindenképp azt tanácsolod, tanácsoljátok, hogy ne keressem? kedd óta nem beszéltünk, holnap fel szeretném hivni, de csak semleges témában.
Én voltam a második válaszoló.Azt gondolom, hogyha elfelejt azért mert nem hívod, akkor a fene megette az egészet.Hívhatod persze, de ritkán és semleges témákról beszélj vele, munka, ismerõsök, hétköznapok és ki hogy van, de ne mássz rá, és ne zúdítsd rá a szerelmedet.Az elsõ válaszolónak tök igaza volt.meg lesz majd a melód, magabiztosabb, nyugodtabb leszel.Másképp fogod látni a dolgokat.Akár vele, akár nélküle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitok! Mára kicsit lenyugodtam. Ma már könnyebb léteznem. Teljesen igazatok van. Arról nem is beszélve, hogy ha már volt ilyen dolog és most kibékülünk mi lesz, ha 2 gyerek mellett lakáshitellel a nyakunkon ujra eszébe jut mondjuk 5 év mulva... nekem is mérlegelnem kell. Mindenhonnan ugyanazt a tanácsot kapom. Lassan kezdem ugy érezni mindenki engem gyõzköd, hogy jobb lesz nekem ha vége. De muszáj lesz leülnünk és mindent megbeszélni. Ha 100%-ig biztos benne, hogy válni akar, akkor elengedem. Nincs mit tenni. Ha a sors azt akarja, hogy együtt legyünk biztos ugy lesz késõbb... köszönöm nektek a segitséget!
kifogás
Egyáltalán nem olyan élvezetes. Kb olyan, mintha lenne egy csokifagyi, amit celofánnal bevontak, de vannak rajta lyukak, ahol érzed az ízét is.. a gumi nélküli meg amikor mindenféle bevonó nélkül nyalod a csokifagyit. :) Amúgy mi is gumiztunk, most amikor férjhezmentem, elhagytuk, igaz nem csináljuk mindig megszakitással, de legtöbbször úgy, és ég és fold a különbség. 2O, l
Számomra érzésre ugyanolyan, de a tudat mégis jobb ha a barátomon nincs óvszer. Meg olyan rossz, amikor már eléggé belemerültök a dolgokba, és olyankor meg kell állni felhúzni a gumit... Tabival sokkal jobb.
nekem gumival csak nagyritkán volt orgazmusom. gumi nélkül mindig. Szóval szerintem igen nagy a különbség. De minden ember más.
Szerintem jobb gumi nélkül ( persze ha máshogy védekeztek mellette ). Eddigi barátim mind utálták.
Van akinek bejön van akinek nem. De azt nem ajánlom, hogy akkor most szedj gyógyszert. Egy pasi ennyit viseljen el és ne nyafogjon.
Utolsó, a barátnõje nem akar gumit használni, nem a pasi!
Sokkal jobb gumi nélkül úgy lehet csak igazán érezni egymást

22 évesen még mindig magányosan barátnő nélkül?

Mit tehetnék ellene ? Külföldi ismerőseim jobban érdeklődnek irántam mint azok akiket már évek óta ismerek. A magyar lányokkal mindig kudarcba fullad a dolog. és nagyon elszomorít a dolog hogy minden nő csak a pénzre hajt és nem azért szeret aki vagyok :((((

Legjobb válasz: Tehát a külföldi nõ a kulcs? Nem rossz ötlet.... bár ahhoz is egy rahedli pénz kell, hogy kimenj hozzá.

Tehát a külföldi nõ a kulcs? Nem rossz ötlet.... bár ahhoz is egy rahedli pénz kell, hogy kimenj hozzá.
Pacsi, ugyanebbe a helyzetbe vagyok mint te.Az itthoni csajok le se sz*rják a fejem, a külföldi csajok meg némelyik oda van értem.Teljesen vicc az egész. :) 22/F
Dettó én is így vagyok. Csak nálam pont, hogy nem érdeklõdik senki, az ismerkedés is mindig egyoldalú, én próbálok a lehetõ legtöbbet megtudni valakirõl, éreztetni, hogy érdekel és fontos nekem, de a nevemen kívül általában semmi sem érdekli õket, igazából azt is csak "udvariaskodás" végett kérdezik meg. Próbálkoztam, nem jött össze és rájöttem, hogy túl sok idõt pazarlok ismerkedésre, ezt így görcsösen nem lehet, legalább 2 ember kell hozzá, ha ez nincs meg, akkor ugye nincs értelme. Mindig magamat adom, talán ez a baj, nem lehetek olyan, amit elvárnak tõlem, fõleg nem külsõleg. Ezt azért említem, mert még csak a fáradtságot sem veszik, hogy megismerjenek, ha pedig ez így van, akkor bizony a külsõ a ludas. Bár eddig senki sem volt velem olyan õszinte, hogy elmondja, mi a baj vele, talán tudnék rajta változtatni, alakítani, de így örök rejtély marad. No mindegy, ez az én esetem, hogy mit tehetnél ellene, azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mi a kulcs de azt tapasztaltam hogy itt a lányok nagyon sokat várnak el. és sokszor lenézõek
Milyen nemzetiségûek a csajok, akik odavannak értetek?
A kérdező hozzászólása: Lengyel és angol
A magyar nõk nagyon zárkózottak, itt nem teheted meg azt, hogy egyszerûen leszólítod õket az utcán és elhívod õket randizni. Mert félnek, bizalmatlanok, ami azért gáz, mert a külföldi férfiakkal szemben nem azok (amerikaiak, angolok, törökök stb.). Irreális elvárások azok vannak dögivel, ezeken én már meg sem lepõdöm, csak legyintek egyet vagy szimplán kiröhögöm az illetõ lányt. Tipikus példa erre a lányok többsége, akik közül sokan némi súlyfelesleggel küzdenek és sportról maximum a tv-ben hallottak valamit, de elvárják, hogy egy férfi törõdjön az alakjával, a két sor kocka a hasadon legyen meg, mert anélkül nem vagy férfi. Vagy hogy növessz borostát, mert az férfias, holott az sem áll jól mindenkinek, én meg eleve nem tudok növeszteni, mert genetikailag ezt örököltem. Pont.
Te hol ismerkedsz külföldi nõkkel?
Lehet, hogy a külföldi csajok azért bátrak, mert tudja, hogy úgyse mész oda, emiatt szexizik neked, mert nincs tétje. Aztán ha bejelentenéd, hogy holnap meglátogatod, és megkérdeznéd, hogy ott a környéken lehet-e kapni óvszert, nem zárható ki, hogy Tokióig menekülne elõled.... :D

Ha egy nő megengedi hogy név nélkül (tehát nem mint barátnő címkével) feltegyem a képét a facebook profilomra a képek közé akkor akar tőlem valamit? Vagy szóba jöhetek nála?

Van pasija amúgy és azt is mondja hogy velem nem jönne ki, nem jönne össze. Node attól még kamuzhat... SZerintetek?

Legjobb válasz: Lol Ne magyarázz bele olyat ami nincs benn. Én is fenn vagyok egy csomó ismerõsnél úgyis, hogy nem tudok róla!

Lol Ne magyarázz bele olyat ami nincs benn. Én is fenn vagyok egy csomó ismerõsnél úgyis, hogy nem tudok róla!
szerintem, max barátként tekint rád
nekem is vannak a barátaimmal fent közös képek. mégsem akarok tõlük semmit.

Minden barátnőm gond nélkül szexel semmi görcs semmi aggodalom hogy baj lesz. Én viszont állandóan rettegek h nehogy teherbe essek. Mivel oldjam a feszültséget és hogyan lazuljak el hogy élvezhessem is a dolgot?

Legjobb válasz: Ha oda figyeltek, akkro gumival nem lehet semmi baj: - aktus közben ellenõrizheted nem-e lecsúszott - aktus után a pasi ne maradjon benned, mert akkor egy idõ után a pasi pénisze nyugalmi állapotba kerül és a sperma "kiszívárog" és a nõbe kerülhet - ügyelj a helyes felhelyezésre, nehogy kilyukadjon - aktus után ellenõrizd, hogy nincs-e kilyukadva, ha lyukat veszel észre, akkor ott az eseményutáni tabi

Ha oda figyeltek, akkro gumival nem lehet semmi baj: - aktus közben ellenõrizheted nem-e lecsúszott - aktus után a pasi ne maradjon benned, mert akkor egy idõ után a pasi pénisze nyugalmi állapotba kerül és a sperma "kiszívárog" és a nõbe kerülhet - ügyelj a helyes felhelyezésre, nehogy kilyukadjon - aktus után ellenõrizd, hogy nincs-e kilyukadva, ha lyukat veszel észre, akkor ott az eseményutáni tabi
Óvszer mellett kiegészítõnek: hüvelyi pesszárium; hüvelytabletta; fogamzásgátló zselével vagy krémmel kiegészített hüvelyi pesszárium. Elsõ válaszoló vagyok!
Különféle zselék és krémek pesszárium nélkül is használhatóak. Általában speciális felhelyezõ csõvel vagy tubussal ellátva kaphatóak. Remélem tudtam segíteni:) Elsó válaszoló vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Óvszert haszbál minden barátnõm és biznak benne..én már szkeptikusabb vagyok és gyakorlatilag gumival is félek szexelni:Sfogamzásgátlót viszont nem fogok szedni!mivel növeljem a védelmet?a válaszokat elõre is köszi:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:) és vároma további érveket-ellenérveket:D
Ha ezek közül valamelyiket az óvszer mellett használod, akkor biztos nem lesz baj:)
Én is ugyanezzel a gonddal küszködtem sokáig. "hogy lehet, h a barátnõim gumi nélkül is képesek higgadtan szexelni meg, h tudnak ennyire bízni a gumiban". Aztán rájöttem, h létezik olyan, h: Pharmatex hüvelykúp. Ezt bármelyik gyógyszertárban belehet szerezni. Nem is olyan drága. 2200 FT és 10 db-os. Aktus elött 10-15 perccel kell fölhelyezni és megvárni amig szétolvad. Utánna mehet a menet. Egymagában csak 86%-os védelmet nyújt, szal a gumival 100%. És, ha a gumi kilyukad még ott a kúp. Nagyon kicsi az esélye annak, h teherbe esnél. És ráadásul még a kúp fertõtlenítõ hatású, de egymagában sze nélkül nem ajánlják. Remélem tudtam segíteni :) Ha még bármi kérdés van írj nyugodtan. És ne félj. Nem olyan könnyû teherbe esni, mint ahogy hiszed. Csak bízz magadban ;-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, sok önbizalmat adtál nekem:) ugyérzem a 7végi légyottomnál nem fogok izgulni, és teljes biztonságban fogom magam érezni valszín beszerzek egy ien pharmatex terméket bár hallottam már patentex kúpról is ami állítólag még jobb, nem tudom ti hallottatok e róla ha igen mi a tapasztalat?
Rakj a pasid péniszére 5 óvszert ha ez sem ad nyugalmat akkor te beteg vagy és menj el pszihiáterhez

Miért nem érti meg barátnőm hogy nekem nem megy a szex orális előjáták nélkül? Eddig mindig minden kapcsolatban hozzá tartozott. Most olyan mintha minden nap köret nélkül ennék ételt kb.

Még azt se engedi hogy kinyaljam...én ezt így nem csinálom tovább..

Legjobb válasz: Szerintem ne akadj ki ennyire. Inkább beszélgess vele nagyon sokat, nagyon türelmesen. Ne kiakadva h meg se merjen nyílni elõtted. Pl egy filmezés közbe vagy esetleg egy lightos iszogatás alatt feldobhatnád a témát h miért nem szeretné, fél valamit? vagy múltbeli rossz élmény? figyelj lehet még sose csinálta és nem meri.... esetleg elmondhatnád neki h kinyalod és szóljon ha rossz és ne csináld tovább, és te ABBA IS HAGYOD ha erre kér, ezután is megbeszéled veled mi a baj, legközelebb újra próbálkozol stb, szerintem ne dobd ki egybõl minden megoldható ez is idõvel tuti... viszont ha nem szereted és csak a szex a lényeg akkor máris jobb ha vége, ne szenvedtesd :D 19/L

Szerintem ne akadj ki ennyire. Inkább beszélgess vele nagyon sokat, nagyon türelmesen. Ne kiakadva h meg se merjen nyílni elõtted. Pl egy filmezés közbe vagy esetleg egy lightos iszogatás alatt feldobhatnád a témát h miért nem szeretné, fél valamit? vagy múltbeli rossz élmény? figyelj lehet még sose csinálta és nem meri.... esetleg elmondhatnád neki h kinyalod és szóljon ha rossz és ne csináld tovább, és te ABBA IS HAGYOD ha erre kér, ezután is megbeszéled veled mi a baj, legközelebb újra próbálkozol stb, szerintem ne dobd ki egybõl minden megoldható ez is idõvel tuti... viszont ha nem szereted és csak a szex a lényeg akkor máris jobb ha vége, ne szenvedtesd :D 19/L
ja hagyjad keress egy olyat aki lesz.p.
És vele még nem akartad megbeszélni esetleg?
A kérdező hozzászólása: ma 18:54 Akartam már beszéltem vele.Nem akarja ennyi, mondtam akkor legalább én had nyaljam ki.Azt sem akarja.Hajthatatlan nem tudok már mit tenni.Nekem nagyon hiány érzetem van anélkül mert eddig minden kapcsolatomban volt oda vissza orális szex.Nem jó ez így nekem, nem azért mert önzõ vagyok, hanem azért mert én ehhez szoktam hozzá és nincs így annyira kedvem se.Hiány érzetem van
hát pedig jó, én is így vagyok, nekem ez kell, nélküle nincs is szex, ha nem akarja, akkor sokat nem tudsz tenni, nézd ha õ nem akarja, akkor Te döntesz mit akarsz
Türelem. Lehet, hogy ráütöttek a kezére, amikor az ovõdában a pisilõjéhez nyúlt. Ha szereted, legyél türelmes.

Tetszik egy fiú de a barátnőmmel jár . Nem akarom megsérteni a lányt de nem tudok élni a fiú nélkül, és ez azért kínos mert osztálytársak vagyunk mind a hárman . Szerintetek mit kéne hogy tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem tudomásul kellene venned, hogy nem lesz minden a tiéd, ami megtetszik. Szokj hozzá a gondolathoz. Ugyanis vannak dolgok, amik a másik emberé. Például a párkapcsolatban is vannak idegen vagy magánterületek, ami azt jelenti, hogy oda ne lépj!

Szerintem tudomásul kellene venned, hogy nem lesz minden a tiéd, ami megtetszik. Szokj hozzá a gondolathoz. Ugyanis vannak dolgok, amik a másik emberé. Például a párkapcsolatban is vannak idegen vagy magánterületek, ami azt jelenti, hogy oda ne lépj!
Olyan nincs, hogy nem tudsz valaki nélkül élni, akivel ráadásul semmi kapcsolatod nincs. Csak behergeled magad. Fejezd be! Ez a fiú tabu, és kész.
Ajánld fel nekik a polyamory kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kicsit kemény válaszokat de én csak úgy értettem hogy nagyon tetszik és mostanába kezd a fiú érdeklõdni irántam és én még csak tini vagyok szóval nem hiszem hogy lenne belõle egészen házaságig elnyúló dolog is :)
Baszasd meg magad vele ha szétrakod mdgkapod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!